an online Instagram web viewer

#Momdad4Hero medias

Photos

Mama Mai pakai Strawberry Steel 😘😘😘 See..? Tak overrr pon taw! Cantik sangat πŸ₯°

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Warna ni tak overrr taw. Memang cantik sangat!

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Harini Mai mix royal foil + petal to the metal + champagne gold = klasik ...?πŸ˜… Bolehlaaaa. Hahaaks. 
Ngat ajar anak je yang guna hukum fizik. Eh pakai lipstick pon ada eksperimen jugak πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ ##momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Best giler! πŸ˜‚πŸ˜‹πŸ₯° ##momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Uolls harusss jadikan ni koleksi taw. 
#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
December Deal!

Jom grab sementara masih ada stok. 😘

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Warna ni buat Mai jatuh cintaaaaa!

Janji fokus warna Lipstick bukan jerawat kat tepi tu taw! 😝😝😝 Harusss jadikan koleksi 😚

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Jadikan koleksi uolls 😘😘😘 #momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Dari jauh dah nampak bibir dulu..πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ Nak bagitau warna ni superb cantik sangat! Terus rasa triple energy taw. 
Baru semangat nak order makan. Eh ada kene mengena tak? Hahaa 😝 (mai kuat makan)

Harussss jadikan koleksi korang taw. Jujur niii best gilerrr. 
#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Kesan tak bagus bila pakai serum C, awak nampak cantik dan sweet! πŸ€ͺ

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Serum C + Moisture TW3D

Gabungan meletop!

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Buy 2 Lipstick free lipstick case mary kay 😍

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Sebelum out of stock warna pilihan anda 🀭

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Buy 2 Lipstick free lipstick case mary kay πŸ₯°

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Rugi tak grab sebab limited taw ni! 
#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
5 warna menawan untuk anda 😚

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
December Deal!
Masih lagi available 😚

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Seriously warna memang cantik!
Harga..?
Tak sampai pon empatloh hengget 😘

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
5 swatch yang mai dah tolong uolls untuk cuci mata. Hihii 
#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Mencuci lebih bersih menggunakan skinvigorate brush !

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Lelaki juga pentingkan penjagaan di bahagian mata 😘

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
December Deal guysss..! Grab before out of stock πŸ˜‰

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Free pouch bag Mary Kay lagi taw..! #momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Special untuk jejaka aktif 😘

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Nilah budak2 saspek yang mama berjaya tangkap untuk kes lauk seminggu πŸ˜€πŸ€¨πŸ˜‚ #momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Senyap kat meja makan...
Dari kecik memang depa ni suap adik2.. Sekarang dah pandai suap2 mama pulakkj ha 😬

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Mama..!!! Tengok ni tangan saya dah tumbuh lagi 1.  Senang sket kereta nak lalu 😬

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Impian kita bukanlah apa yang mereka suka selalunya..
Jadi biarkan mereka cipta impian mereka sendiri. 
#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Alhamdulillah selesai urusan postage pada semua wanita2 yang sangat sabarrrr 😘

Terima kasih banyak2..πŸ’‹ #momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Lots of love..
Tiada nilai dengan wang ringgit atau lelahmu.. #Momdad4Hero
Lots of love.. Tiada nilai dengan wang ringgit atau lelahmu.. #Momdad4Hero 
Happy Birthday sayang mama #aqlantaqiy ... Mama tak perlu yang lain,
Jika mama pergi dulu, kau pandai mendoakan mama sebagai bekalan... #Momdad4Hero mailiza masran
Happy Birthday sayang mama #aqlantaqiy  ... Mama tak perlu yang lain, Jika mama pergi dulu, kau pandai mendoakan mama sebagai bekalan... #Momdad4Hero  mailiza masran
Bukan apa kerja mu nanti jadi ukuran..
Tapi apa sikap dan bekalanmu yang buat dirimu lebih berharga dari segalanya...❀️ #momdad4hero #homeeducation
Bukan apa kerja mu nanti jadi ukuran.. Tapi apa sikap dan bekalanmu yang buat dirimu lebih berharga dari segalanya...❀️ #momdad4hero  #homeeducation 
Bukan jiwa pelukis sangat. Tapi jiwa kuat conteng πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Semua ni dia yang punya 🀨

Jangan pandang badan yang kecik tu tak kuat makan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Sebenarnya...
Anak2 banyak mengajar kita untuk menjadi lebih baik dari semalam. 
#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Ramai tanya mai, merah sangat tak warna ni?

Jawapan Mai, bergantung pada individu, lighting πŸ˜‚, cara pemakaian. Sebab mai tak fotostat Lipstick, sebab tu merah sebatu dah nampak kau Mai 😝

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Buy 2 Lipstick free lipstick case Mary Kay πŸ˜‰

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Special Christmas December Deal πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Sweet sweet je kan! 😜😜😜 Tak nampak over but still nice and stay cun 😘 πŸ‘„ Raspberry Ice
πŸ‘„ Luminous Lilac
πŸ‘„ Mod Pink 
#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
2 Lipstick free lipstick case Mary Kay 😘

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
December Deal girlssss πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° #momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Penggemar nude color 😘 πŸ‘„ tranquil toffee πŸ‘„ rosewood

Beli 2 Lipstick free lipstick case Mary Kay πŸ˜‰

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Grab sebelum habis stok! πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ #momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
December Deal! ❀️❀️❀️ #momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Siapa suka merah terang ke pink terang ke, warna sesuai dengan anda πŸ˜‰

Haute Pink πŸ’‹
Scarlet Red πŸ’‹
Red Smolder πŸ’‹

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Buy 2 Lipstick free lipstick case Mary Kay 😚

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
December Deal πŸ₯³πŸ˜˜πŸ₯° #momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
December Deal!

Sebelum habis stok! 🀨

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Simple makeup..
And done! 😚

#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
πŸ˜” 5 years ago.... Confident level pon menjunam jugak. 
#momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee #respect
Trust your beauty consultant too πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° #momdad4hero #kakmaiMK #ilovemycareer #ilovemarykay #marykay #jb #magicalbee