an online Instagram web viewer

#MinyakAromaterapi medias

Photos

.
CERITA BALIK KAMPUNG
.
Bila balik kampung susah nak dapat tidur yang nyenyak. Kene tidur pakai tudunglah, kene pakai baju lengan panjang. Panas pula cuaca diluar. .
.
Tak cukup dengan itu, kerja di dapur dan pinggan bertingkat dalam sinki siapa lagi nak buat kalau bukan kita.
.
.
Bila kita mula nak sinsing lengan baju nak menyuci pinggan, dah anak pula menangis. huhu. Cuba terapikan dengan NARINAR Sleep Therapy (ST) sebelum tidur.
.
.
Anak tidur lena mommies pun tidur nyenyak
.
NARINAR
Ready to use Essential Oil
.
.
#Demam #Selsema #Batuk #Asma #SesakNafas #HidungTersumbat #KembungPerut #Sembelit #Ciritbirit #Senakperut #Angin #Migrain #Mual #Susahtidur #Meragam #Susahfokus #Ganguanmakhlukhalus #GigitanSeranga #minyakaromaterapi #ubatselsema #Terapiselsemabayi #narinar #bazarpaknil #johor #agentneeded #dropshipneeded #bersalin
#artistsoninstagram #promotion #artismalaysia
. CERITA BALIK KAMPUNG . Bila balik kampung susah nak dapat tidur yang nyenyak. Kene tidur pakai tudunglah, kene pakai baju lengan panjang. Panas pula cuaca diluar. . . Tak cukup dengan itu, kerja di dapur dan pinggan bertingkat dalam sinki siapa lagi nak buat kalau bukan kita. . . Bila kita mula nak sinsing lengan baju nak menyuci pinggan, dah anak pula menangis. huhu. Cuba terapikan dengan NARINAR Sleep Therapy (ST) sebelum tidur. . . Anak tidur lena mommies pun tidur nyenyak . NARINAR Ready to use Essential Oil . . #Demam  #Selsema  #Batuk  #Asma  #SesakNafas  #HidungTersumbat  #KembungPerut  #Sembelit  #Ciritbirit  #Senakperut  #Angin  #Migrain  #Mual  #Susahtidur  #Meragam  #Susahfokus  #Ganguanmakhlukhalus  #GigitanSeranga  #minyakaromaterapi  #ubatselsema  #Terapiselsemabayi  #narinar  #bazarpaknil  #johor  #agentneeded  #dropshipneeded  #bersalin  #artistsoninstagram  #promotion  #artismalaysia 
.
Wah wah wah
.
Hari rahmat hari nie BornDay Narinar Founder tau. .
Sanah Helwah @shazren.shah
. 🎂🌹
.
Semoga dilimpahkn rezeki kesihatan, masa, sahabat dan wang yang bermanfaat.
.
Sentiasa dibawah lindungan dan rahmat Allah SWT. Amin
.
Special wish dari #NarinarJBsquad
.
.
.
#Demam #Selsema #Batuk #Asma #SesakNafas #HidungTersumbat #KembungPerut #Sembelit #Ciritbirit #Senakperut #Angin #Migrain #Mual #Susahtidur #Meragam #Susahfokus #Ganguanmakhlukhalus #GigitanSeranga #minyakaromaterapi #ubatselsema #Terapiselsemabayi #narinar #bazarpaknil #johor #agentneeded #dropshipneeded #bersalin #promotion #artismalaysia
. Wah wah wah . Hari rahmat hari nie BornDay Narinar Founder tau. . Sanah Helwah @shazren.shah . 🎂🌹 . Semoga dilimpahkn rezeki kesihatan, masa, sahabat dan wang yang bermanfaat. . Sentiasa dibawah lindungan dan rahmat Allah SWT. Amin . Special wish dari #NarinarJBsquad  . . . #Demam  #Selsema  #Batuk  #Asma  #SesakNafas  #HidungTersumbat  #KembungPerut  #Sembelit  #Ciritbirit  #Senakperut  #Angin  #Migrain  #Mual  #Susahtidur  #Meragam  #Susahfokus  #Ganguanmakhlukhalus  #GigitanSeranga  #minyakaromaterapi  #ubatselsema  #Terapiselsemabayi  #narinar  #bazarpaknil  #johor  #agentneeded  #dropshipneeded  #bersalin  #promotion  #artismalaysia 
.
Bayi Kembung Perut ? Gunakan Narinar Tummy Therapy (TT)
.
Kegunaan : Untuk si comel yang menghadapi kembung perut dan tidak selesa
.
Antara perkara yang selalu terjadi pada si comel merupakan masalah kembung perut. Kalau nampak si comel mempunyai simtom ini, gunakan Narinar TT.
.
Campuran pati tumbuhan seperti serai wangi, aloe vera, pappermint, lemon, halia sungguh berkesan untuk membantu melegakan ketidak selesaan perut si comel. Sama macam mak dan nenek kita gunakan dulu-dulu.
.
Serai wangi akan melegakan sistem pencernaan bayi dan mommies. Ia juga sesuai digunakan untuk melindungi kulit gebu si comel dari gigitan serangga.
.
Selain aloe vera baik untuk melembutkan kulit ia juga kaya dengan antioksida yang mampu melegakan sembelit. Sapu NARINAR TT arah jam di perut bayi dengan urutan membulat sebanyak 3 pusingan.
.
.
Si comel kembung perut? Sapukan sahaja dengan Narinar TT. Nak dapatkannya? DM kami terus.
.
.
.
#Demam #Selsema #Batuk #Asma #SesakNafas #HidungTersumbat #KembungPerut #Sembelit #Ciritbirit #Senakperut #Angin #Migrain #Mual #Susahtidur #Meragam #Susahfokus #Ganguanmakhlukhalus #GigitanSeranga #minyakaromaterapi #ubatselsema #Terapiselsemabayi #narinar #bazarpaknil #johor #agentneeded #dropshipneeded #bersalin #narinarjbsquad #promotion #artismalaysia
. Bayi Kembung Perut ? Gunakan Narinar Tummy Therapy (TT) . Kegunaan : Untuk si comel yang menghadapi kembung perut dan tidak selesa . Antara perkara yang selalu terjadi pada si comel merupakan masalah kembung perut. Kalau nampak si comel mempunyai simtom ini, gunakan Narinar TT. . Campuran pati tumbuhan seperti serai wangi, aloe vera, pappermint, lemon, halia sungguh berkesan untuk membantu melegakan ketidak selesaan perut si comel. Sama macam mak dan nenek kita gunakan dulu-dulu. . Serai wangi akan melegakan sistem pencernaan bayi dan mommies. Ia juga sesuai digunakan untuk melindungi kulit gebu si comel dari gigitan serangga. . Selain aloe vera baik untuk melembutkan kulit ia juga kaya dengan antioksida yang mampu melegakan sembelit. Sapu NARINAR TT arah jam di perut bayi dengan urutan membulat sebanyak 3 pusingan. . . Si comel kembung perut? Sapukan sahaja dengan Narinar TT. Nak dapatkannya? DM kami terus. . . . #Demam  #Selsema  #Batuk  #Asma  #SesakNafas  #HidungTersumbat  #KembungPerut  #Sembelit  #Ciritbirit  #Senakperut  #Angin  #Migrain  #Mual  #Susahtidur  #Meragam  #Susahfokus  #Ganguanmakhlukhalus  #GigitanSeranga  #minyakaromaterapi  #ubatselsema  #Terapiselsemabayi  #narinar  #bazarpaknil  #johor  #agentneeded  #dropshipneeded  #bersalin  #narinarjbsquad  #promotion  #artismalaysia 
Kebanyakan wanita mempunyai masalah ini:
.
📌Kegatalan di bahagian intim
📌Tidak selesa dengan bau di bahagian intim yang tidak menyenangkan
📌Keputihan dan lendiran yang banyak dan merimaskan
📌Hubungan suami dan isteri semakin hambar
📌Tidak boleh fokus dengan kerja harian
.
💋️FEMININE WASH MANJAKANI
diformulasikan daripada herba MANJAKANI dan DAUN SIREH yg telah digunakan secara tradisional terbukti mampu merawat masalah utama Kegatalan dan Bau. Ramai isteri-isteri dan remaja-remaja di luar sana tersenyum lebar kerana Puas Hati dengan produk ini
.
💋Hanya SEBOTOL sahaja, anda dapat menggunakan sehingga 4-5 Bulan. Ditambah dengan haruman strawberi, menambahkan keyakinan anda apabila bersama Suami tersayang 😍
.
Ianya sesuai untuk Semua Wanita termasuk Ibu Hamil & berpantang sebagai cucian wanita yang tidak mengeringkan dan selamat digunakan 😊
.
💟Gunakan bersama kacip fatimah herbal tea utk cik vee lagi mantap 😍
.
⭐Harga Rm40
⭐Kuantiti 120 ml
.
Whatsapp 017-4841856
(klik link wasap di bio 👆)
.
#setbersalinnawalherbalbeauty #setbersalinasas  #mandianherbalepasbersalin  #nawalherbalbeauty #setbersalinnawal  #setbersalinmurah  #patiseraiwangi #mandianspa #pencuciintimwanita #femininewashmanjakani #gelmandianherba #gelmandianazzahra  #setspa #femininewash #manjakaniwash #minyakaromaterapi #naturalrosewater #airmawarsemulajadi #ladiesintimwash #sirehwash #nawalherbalbeautypj #setbersalinnawalpj #pencucialatsulitwanita #keputihan #firstbaby #bazaarpaknil  #setbersalinsale #berpantangshop #berpantangsendiri #berpantang
Kebanyakan wanita mempunyai masalah ini: . 📌Kegatalan di bahagian intim 📌Tidak selesa dengan bau di bahagian intim yang tidak menyenangkan 📌Keputihan dan lendiran yang banyak dan merimaskan 📌Hubungan suami dan isteri semakin hambar 📌Tidak boleh fokus dengan kerja harian . 💋️FEMININE WASH MANJAKANI diformulasikan daripada herba MANJAKANI dan DAUN SIREH yg telah digunakan secara tradisional terbukti mampu merawat masalah utama Kegatalan dan Bau. Ramai isteri-isteri dan remaja-remaja di luar sana tersenyum lebar kerana Puas Hati dengan produk ini . 💋Hanya SEBOTOL sahaja, anda dapat menggunakan sehingga 4-5 Bulan. Ditambah dengan haruman strawberi, menambahkan keyakinan anda apabila bersama Suami tersayang 😍 . Ianya sesuai untuk Semua Wanita termasuk Ibu Hamil & berpantang sebagai cucian wanita yang tidak mengeringkan dan selamat digunakan 😊 . 💟Gunakan bersama kacip fatimah herbal tea utk cik vee lagi mantap 😍 . ⭐Harga Rm40 ⭐Kuantiti 120 ml . Whatsapp 017-4841856 (klik link wasap di bio 👆) . #setbersalinnawalherbalbeauty  #setbersalinasas  #mandianherbalepasbersalin  #nawalherbalbeauty  #setbersalinnawal  #setbersalinmurah  #patiseraiwangi  #mandianspa  #pencuciintimwanita  #femininewashmanjakani  #gelmandianherba  #gelmandianazzahra  #setspa  #femininewash  #manjakaniwash  #minyakaromaterapi  #naturalrosewater  #airmawarsemulajadi  #ladiesintimwash  #sirehwash  #nawalherbalbeautypj  #setbersalinnawalpj  #pencucialatsulitwanita  #keputihan  #firstbaby  #bazaarpaknil  #setbersalinsale  #berpantangshop  #berpantangsendiri  #berpantang 
Immune booster membantu menjaga kekebalan tubuh agar tidak mudah sakit. Sangat cocok digunakan ketika cuaca tidak menentu seperti saat ini.
.
Sudah sedia Bonnels dirumah belum moms?
.
Untuk Pemesanan :
WA : 0823-7290-3399
Line : @vfu2960c (pake @)
Atau klik link di bio untuk otomatis terhubung
.
.
Yuk buruan Order, biar si kecil Sehat & Selalu Ceria dengan Cara Alami.
.
#bonnels #organiks #organic #essentialoils #essentials #aromaterapi #aromatherapy #minyakaromaterapi #difuser #diffuser #anaksehat #bundacerdas #smartmom #smartmommy #smartmoms #bugsaway #coughnflu #immunebooster #deepsleep #relaksasi #tidurlelap #bundasenang #anakcerdas #lavender #lemonoil #lavender #lavenderoils #natural #alami #naturalsolutions #naturalhealth
Immune booster membantu menjaga kekebalan tubuh agar tidak mudah sakit. Sangat cocok digunakan ketika cuaca tidak menentu seperti saat ini. . Sudah sedia Bonnels dirumah belum moms? . Untuk Pemesanan : WA : 0823-7290-3399 Line : @vfu2960c (pake @) Atau klik link di bio untuk otomatis terhubung . . Yuk buruan Order, biar si kecil Sehat & Selalu Ceria dengan Cara Alami. . #bonnels  #organiks  #organic  #essentialoils  #essentials  #aromaterapi  #aromatherapy  #minyakaromaterapi  #difuser  #diffuser  #anaksehat  #bundacerdas  #smartmom  #smartmommy  #smartmoms  #bugsaway  #coughnflu  #immunebooster  #deepsleep  #relaksasi  #tidurlelap  #bundasenang  #anakcerdas  #lavender  #lemonoil  #lavender  #lavenderoils  #natural  #alami  #naturalsolutions  #naturalhealth 
Hai moms, cuaca sangat tidak menentu yang pastinya bisa membuat anak anda gampang sakit. Bonnels Immune booster essential oil solusinya!
.
Immune Booster untuk menjaga kekebalan tubuh, meningkatkan daya tahan tubuh, dan melindungi Anak anda agar tidak gampang sakit, dapat digunakan sebagai anti virus dan anti infeksi.
.
Pemakaian mudah, harga terjangkau karena masa pakainya cukup lama, dan manfaatnya terpercaya.
.
Untuk Pemesanan :
WA : 0823-7290-3399
Line : @vfu2960c (pake @)
Atau klik link di bio untuk otomatis terhubung
.
.
Yuk buruan Order, biar si kecil Sehat & Selalu Ceria dengan Cara Alami.
.
#bonnels #organiks #organic #essentialoils #essentials #aromaterapi #aromatherapy #minyakaromaterapi #difuser #diffuser #anaksehat #bundacerdas #smartmom #smartmommy #smartmoms #bugsaway #coughnflu #immunebooster #deepsleep #relaksasi #tidurlelap #bundasenang #anakcerdas #lavender #lemonoil #lavender #lavenderoils #natural #alami #naturalsolutions #naturalhealth
Hai moms, cuaca sangat tidak menentu yang pastinya bisa membuat anak anda gampang sakit. Bonnels Immune booster essential oil solusinya! . Immune Booster untuk menjaga kekebalan tubuh, meningkatkan daya tahan tubuh, dan melindungi Anak anda agar tidak gampang sakit, dapat digunakan sebagai anti virus dan anti infeksi. . Pemakaian mudah, harga terjangkau karena masa pakainya cukup lama, dan manfaatnya terpercaya. . Untuk Pemesanan : WA : 0823-7290-3399 Line : @vfu2960c (pake @) Atau klik link di bio untuk otomatis terhubung . . Yuk buruan Order, biar si kecil Sehat & Selalu Ceria dengan Cara Alami. . #bonnels  #organiks  #organic  #essentialoils  #essentials  #aromaterapi  #aromatherapy  #minyakaromaterapi  #difuser  #diffuser  #anaksehat  #bundacerdas  #smartmom  #smartmommy  #smartmoms  #bugsaway  #coughnflu  #immunebooster  #deepsleep  #relaksasi  #tidurlelap  #bundasenang  #anakcerdas  #lavender  #lemonoil  #lavender  #lavenderoils  #natural  #alami  #naturalsolutions  #naturalhealth 
Nah kan, dari ulasan di atas kita bisa lihat kalo peppermint oil ini super duper useful dalam hidup kita. Mulai gejala sakit sampe fokus. Widih. Ehh.. jangan salah, mood boster juga nih si peppermint. Muantap kan. Yuk purchase, start from idr 78.100 loh.

#eoblend #essentialoilblend #essentialoilrecipes #naturalremedy #wellnes #organicproduct #backtothefuture #diyrecipe  #bbloggerid #beautybloggerid #minyakrempah #minyakgosok #minyakpijat #minyakaromaterapi #aromaterapi #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #peppermint #minyakdaunmint #mentol #sakitkepala #mual #demam #gangguanpencernaan
Nah kan, dari ulasan di atas kita bisa lihat kalo peppermint oil ini super duper useful dalam hidup kita. Mulai gejala sakit sampe fokus. Widih. Ehh.. jangan salah, mood boster juga nih si peppermint. Muantap kan. Yuk purchase, start from idr 78.100 loh. #eoblend  #essentialoilblend  #essentialoilrecipes  #naturalremedy  #wellnes  #organicproduct  #backtothefuture  #diyrecipe  #bbloggerid  #beautybloggerid  #minyakrempah  #minyakgosok  #minyakpijat  #minyakaromaterapi  #aromaterapi  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #peppermint  #minyakdaunmint  #mentol  #sakitkepala  #mual  #demam  #gangguanpencernaan 
Pecinta aroma mentol, mana suaranyaaa?

Well, minyak yang satu ini bisa dibilang must have oil di rumah, karena yaa.. bisa jadi first aid untuk banyak keluhan, seperti gejala sakit. Sakit-sakit dikit ga harus diobatin kan.. itu cuma tanda tubuh kita butuh istirahat, dannn.. pulihkan dengan minyak yang aromanya minty ini. Peppermint oil bisa digunakan untuk beberapa purpose. Yuk cek poto setelah ini supaya tau si peppermint ini buat apa aja sih?

#eoblend #essentialoilblend #essentialoilrecipes #naturalremedy #wellnes #organicproduct #backtothefuture #diyrecipe  #bbloggerid #beautybloggerid #minyakrempah #minyakgosok #minyakpijat #minyakaromaterapi #aromaterapi #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #peppermint #minyakdaunmint #mentol #sakitkepala #mual #demam #gangguanpencernaan
Pecinta aroma mentol, mana suaranyaaa? Well, minyak yang satu ini bisa dibilang must have oil di rumah, karena yaa.. bisa jadi first aid untuk banyak keluhan, seperti gejala sakit. Sakit-sakit dikit ga harus diobatin kan.. itu cuma tanda tubuh kita butuh istirahat, dannn.. pulihkan dengan minyak yang aromanya minty ini. Peppermint oil bisa digunakan untuk beberapa purpose. Yuk cek poto setelah ini supaya tau si peppermint ini buat apa aja sih? #eoblend  #essentialoilblend  #essentialoilrecipes  #naturalremedy  #wellnes  #organicproduct  #backtothefuture  #diyrecipe  #bbloggerid  #beautybloggerid  #minyakrempah  #minyakgosok  #minyakpijat  #minyakaromaterapi  #aromaterapi  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #peppermint  #minyakdaunmint  #mentol  #sakitkepala  #mual  #demam  #gangguanpencernaan 
.
KENAPA MELEKIT?

Selalu tak rasa rimas bila sapu lotion ke krim ke balm ke pastu dia melekit lekit kat tangan. Cuci dengan air pun tak hilang. Kene sental dengan berus baru hilang. Hee
.
.
Nak tahu sebab apa? Sebab molikul dalam lotion ke krim ke balm ke lagi besar dari pori kulit. Kalau sapu pada bayi yang kulitnya halus mulus tu memang boleh buat pori tersumbat! Bahaya tau.
.
.
Sebab itu NARINAR menggunakan pati minyak tumbuhan dan bungaan. Penyerapan sepantas 1.59 saat meninggalkan kulit bebas minyak.
.
.
Hilang? Pati minyak NARINAR tu tak hilang. Dia terus menyerang bahagian yang sakit sebab molikulnya kecil buat ia mudah bergerak dalam badan.
.
.
Hasilnya. Tadaaa bayi tiada lagi hidung tersumbat. Kesan sepantas 15 minit terlalu biasa buat bayi NARINAR. .
.
Tunggu apa lagi? DM atau tinggalkan komen untuk Mama Mar bantu padu padu.

NARINAR
Ready to use Essential Oils
.
.
#Demam #Selsema #Batuk #Asma #SesakNafas #HidungTersumbat #KembungPerut #Sembelit #Ciritbirit #Senakperut #Angin #Migrain #Mual #Susahtidur #Meragam #Susahfokus #Ganguanmakhlukhalus #GigitanSeranga #minyakaromaterapi #ubatselsema #Terapiselsemabayi #narinar #bazarpaknil #johor #agentneeded #dropshipneeded #bersalin
#artistsoninstagram #promotion #artismalaysia
. KENAPA MELEKIT? Selalu tak rasa rimas bila sapu lotion ke krim ke balm ke pastu dia melekit lekit kat tangan. Cuci dengan air pun tak hilang. Kene sental dengan berus baru hilang. Hee . . Nak tahu sebab apa? Sebab molikul dalam lotion ke krim ke balm ke lagi besar dari pori kulit. Kalau sapu pada bayi yang kulitnya halus mulus tu memang boleh buat pori tersumbat! Bahaya tau. . . Sebab itu NARINAR menggunakan pati minyak tumbuhan dan bungaan. Penyerapan sepantas 1.59 saat meninggalkan kulit bebas minyak. . . Hilang? Pati minyak NARINAR tu tak hilang. Dia terus menyerang bahagian yang sakit sebab molikulnya kecil buat ia mudah bergerak dalam badan. . . Hasilnya. Tadaaa bayi tiada lagi hidung tersumbat. Kesan sepantas 15 minit terlalu biasa buat bayi NARINAR. . . Tunggu apa lagi? DM atau tinggalkan komen untuk Mama Mar bantu padu padu. NARINAR Ready to use Essential Oils . . #Demam  #Selsema  #Batuk  #Asma  #SesakNafas  #HidungTersumbat  #KembungPerut  #Sembelit  #Ciritbirit  #Senakperut  #Angin  #Migrain  #Mual  #Susahtidur  #Meragam  #Susahfokus  #Ganguanmakhlukhalus  #GigitanSeranga  #minyakaromaterapi  #ubatselsema  #Terapiselsemabayi  #narinar  #bazarpaknil  #johor  #agentneeded  #dropshipneeded  #bersalin  #artistsoninstagram  #promotion  #artismalaysia 
.
CUTI RAYA
.
Masa nak ambil cuti raya tak boleh ambil banyak-banyak. Sebab cuti memang dah habis bila jaga anak tak sihat dulu. Nursery memang tak nak jaga anak yang sakit.
.
.
Kene la ambil EL. Muka anak comel sangat bila kita tengok dia senyum gembira. Boleh hilang penat bila lihat senyumannya. Tapi bila dia tak sihat, nak kerja pun rasa tak tenang.
.
.
Allhamdulillah lepas ada NARINAR di rumah tak perlu ambil cuti lagi. Raya pun dapat cuti lama-lama bergembira bersama sanak saudara. Mak di kampung yang jarang sangat dapat jumpa boleh la luangkan masa sikit bawa mak ziarah sanak saudara.
.
Anak selsema?
NARINAR FT kan ada.
.
.
#Demam #Selsema #Batuk #Asma #SesakNafas #HidungTersumbat #KembungPerut #Sembelit #Ciritbirit #Senakperut #Angin #Migrain #Mual #Susahtidur #Meragam #Susahfokus #Ganguanmakhlukhalus #GigitanSeranga #minyakaromaterapi #ubatselsema #Terapiselsemabayi #narinar #bazarpaknil #johor #agentneeded #dropshipneeded #bersalin
#artistsoninstagram #promotion #artismalaysia
. CUTI RAYA . Masa nak ambil cuti raya tak boleh ambil banyak-banyak. Sebab cuti memang dah habis bila jaga anak tak sihat dulu. Nursery memang tak nak jaga anak yang sakit. . . Kene la ambil EL. Muka anak comel sangat bila kita tengok dia senyum gembira. Boleh hilang penat bila lihat senyumannya. Tapi bila dia tak sihat, nak kerja pun rasa tak tenang. . . Allhamdulillah lepas ada NARINAR di rumah tak perlu ambil cuti lagi. Raya pun dapat cuti lama-lama bergembira bersama sanak saudara. Mak di kampung yang jarang sangat dapat jumpa boleh la luangkan masa sikit bawa mak ziarah sanak saudara. . Anak selsema? NARINAR FT kan ada. . . #Demam  #Selsema  #Batuk  #Asma  #SesakNafas  #HidungTersumbat  #KembungPerut  #Sembelit  #Ciritbirit  #Senakperut  #Angin  #Migrain  #Mual  #Susahtidur  #Meragam  #Susahfokus  #Ganguanmakhlukhalus  #GigitanSeranga  #minyakaromaterapi  #ubatselsema  #Terapiselsemabayi  #narinar  #bazarpaknil  #johor  #agentneeded  #dropshipneeded  #bersalin  #artistsoninstagram  #promotion  #artismalaysia 
Bayi Mempunyai 10000 Deria Rasa
.
Bayi mempunyai 3 kali lebih banyak deria rasa dari orang dewasa. Deria ini ditunjukkan oleh bayi bukan hanya pada lidah, tetapi pada bahagian belakang, atas dan tepi mulut. Namun deria ini hilang apabila bayi mula membesar.
.
.
#Demam #Selsema #Batuk #Asma #SesakNafas #HidungTersumbat #KembungPerut #Sembelit #Ciritbirit #Senakperut #Angin #Migrain #Mual #Susahtidur #Meragam #Susahfokus #Ganguanmakhlukhalus #GigitanSeranga #minyakaromaterapi #ubatselsema #Terapiselsemabayi #narinar #bazarpaknil #johor #agentneeded #dropshipneeded #bersalin
#artistsoninstagram #promotion #artismalaysia
Bayi Mempunyai 10000 Deria Rasa . Bayi mempunyai 3 kali lebih banyak deria rasa dari orang dewasa. Deria ini ditunjukkan oleh bayi bukan hanya pada lidah, tetapi pada bahagian belakang, atas dan tepi mulut. Namun deria ini hilang apabila bayi mula membesar. . . #Demam  #Selsema  #Batuk  #Asma  #SesakNafas  #HidungTersumbat  #KembungPerut  #Sembelit  #Ciritbirit  #Senakperut  #Angin  #Migrain  #Mual  #Susahtidur  #Meragam  #Susahfokus  #Ganguanmakhlukhalus  #GigitanSeranga  #minyakaromaterapi  #ubatselsema  #Terapiselsemabayi  #narinar  #bazarpaknil  #johor  #agentneeded  #dropshipneeded  #bersalin  #artistsoninstagram  #promotion  #artismalaysia 
Penjagaan alat sulit selalu diambil ringan oleh kaum wanita tidak kira yang bujang ataupun yg dah kawin. Alasanye biarlah bukan ada orang nampak pon😅. Tapi bagi yang dah kawen jangan main2 ye..Itulah aset beharga anda terutama ketika bersama suami 💘
.
Okes nak cite pasal Feminine Wash Manjakani sebenarnye😂. Jom review ape khasiat yang ada dalam sebotol 'ajaib'ni:
.
🍓Membantu membersih bahagian intim
🍓Menyahbau yang kurang enak
🍓Mengurangkan keputihan
🍓Membantu luka bersalin sembuh dgn lebih cepat
🍓Menghilangkan kegatalan
🍓Menyegarkan & mengharumkan bahagian intim wanita
.
Kenape perlu cuba feminine wash manjakani ni? Kerana:
⚫Ianya berbau sangat wangi
⚫Haruman strawberry
⚫Sangat pekat & jimat
⚫Sebotol tahan sehingga 5-6 bulan
⚫Selamat digunakan semua golongan wanita
.
⭐Harga Rm40
⭐Kuantiti 120 ml
.
Whatsapp 017-4841856
.
#setbersalinnawalherbalbeauty #setbersalinasas  #mandianherbalepasbersalin  #nawalherbalbeauty #setbersalinnawal  #setbersalinmurah  #patiseraiwangi #mandianspa #pencuciintimwanita #femininewashmanjakani #gelmandianherba #gelmandianazzahra  #setspa #femininewash #manjakaniwash #minyakaromaterapi #naturalrosewater #airmawarsemulajadi #ladiesintimwash #sirehwash #nawalherbalbeautypj #setbersalinnawalpj #pencucialatsulitwanita #keputihan #firstbaby #bazaarpaknil  #setbersalinsale #berpantangshop #berpantangsendiri #berpantang
Penjagaan alat sulit selalu diambil ringan oleh kaum wanita tidak kira yang bujang ataupun yg dah kawin. Alasanye biarlah bukan ada orang nampak pon😅. Tapi bagi yang dah kawen jangan main2 ye..Itulah aset beharga anda terutama ketika bersama suami 💘 . Okes nak cite pasal Feminine Wash Manjakani sebenarnye😂. Jom review ape khasiat yang ada dalam sebotol 'ajaib'ni: . 🍓Membantu membersih bahagian intim 🍓Menyahbau yang kurang enak 🍓Mengurangkan keputihan 🍓Membantu luka bersalin sembuh dgn lebih cepat 🍓Menghilangkan kegatalan 🍓Menyegarkan & mengharumkan bahagian intim wanita . Kenape perlu cuba feminine wash manjakani ni? Kerana: ⚫Ianya berbau sangat wangi ⚫Haruman strawberry ⚫Sangat pekat & jimat ⚫Sebotol tahan sehingga 5-6 bulan ⚫Selamat digunakan semua golongan wanita . ⭐Harga Rm40 ⭐Kuantiti 120 ml . Whatsapp 017-4841856 . #setbersalinnawalherbalbeauty  #setbersalinasas  #mandianherbalepasbersalin  #nawalherbalbeauty  #setbersalinnawal  #setbersalinmurah  #patiseraiwangi  #mandianspa  #pencuciintimwanita  #femininewashmanjakani  #gelmandianherba  #gelmandianazzahra  #setspa  #femininewash  #manjakaniwash  #minyakaromaterapi  #naturalrosewater  #airmawarsemulajadi  #ladiesintimwash  #sirehwash  #nawalherbalbeautypj  #setbersalinnawalpj  #pencucialatsulitwanita  #keputihan  #firstbaby  #bazaarpaknil  #setbersalinsale  #berpantangshop  #berpantangsendiri  #berpantang 
Sekarang ga usah pusing lagi buat ngeblend essential oil buat daily use. Butuh oil buat apa? Buat imunitas dan gejala awal sakit kaya batuk, pilek, flu, demam? Ada flu & cough. Butuh buat ngilangin stres, sulit tidur, hormon ga seimbang? Ada relax & destress. Atau butuh buat ngusir nyamuk dan serangga di rumah, tapi pengen yang aromanya enak dihirup? Ada bugs begone yang aromanya minty minty berempah gitu.

And then, buat kamu yang mau #kembalikealam sekaligus #menjagabumi tapi ga mau ribetos ngeblend essential oil, langsung aja cus cobain oil blend kita. Diskon untuk oil blend masih berlaku loh sampai 15 juli. Pada seneng kan kalo ada diskon 😂

#eoblend #essentialoilblend #essentialoilrecipes #naturalremedy #wellnes #organicproduct #backtothefuture #diyrecipe #thievesoiluses #bbloggerid #beautybloggerid #minyakrempah #minyakgosok #minyakpijat #minyakaromaterapi #aromaterapi #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia  #imunitas #dayatahantubuh #relaksasi #antistress #antinyamukbayi #antinyamuk
Sekarang ga usah pusing lagi buat ngeblend essential oil buat daily use. Butuh oil buat apa? Buat imunitas dan gejala awal sakit kaya batuk, pilek, flu, demam? Ada flu & cough. Butuh buat ngilangin stres, sulit tidur, hormon ga seimbang? Ada relax & destress. Atau butuh buat ngusir nyamuk dan serangga di rumah, tapi pengen yang aromanya enak dihirup? Ada bugs begone yang aromanya minty minty berempah gitu. And then, buat kamu yang mau #kembalikealam  sekaligus #menjagabumi  tapi ga mau ribetos ngeblend essential oil, langsung aja cus cobain oil blend kita. Diskon untuk oil blend masih berlaku loh sampai 15 juli. Pada seneng kan kalo ada diskon 😂 #eoblend  #essentialoilblend  #essentialoilrecipes  #naturalremedy  #wellnes  #organicproduct  #backtothefuture  #diyrecipe  #thievesoiluses  #bbloggerid  #beautybloggerid  #minyakrempah  #minyakgosok  #minyakpijat  #minyakaromaterapi  #aromaterapi  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #imunitas  #dayatahantubuh  #relaksasi  #antistress  #antinyamukbayi  #antinyamuk 
Sekarang ga usah pusing lagi buat ngeblend essential oil buat daily use. Butuh oil buat apa? Buat imunitas dan gejala awal sakit kaya batuk, pilek, flu, demam? Ada flu & cough. Butuh buat ngilangin stres, sulit tidur, hormon ga seimbang? Ada relax & destress. Atau butuh buat ngusir nyamuk dan serangga di rumah, tapi pengen yang aromanya enak dihirup? Ada bugs begone yang aromanya minty minty berempah gitu.

And then, buat kamu yang mau #kembalikealam sekaligus #menjagabumi tapi ga mau ribetos ngeblend essential oil, langsung aja cus cobain oil blend kita. Diskon untuk oil blend masih berlaku loh sampai 15 juli. Pada seneng kan kalo ada diskon 😂

#eoblend #essentialoilblend #essentialoilrecipes #naturalremedy #wellnes #organicproduct #backtothefuture #diyrecipe #thievesoiluses #bbloggerid #beautybloggerid #minyakrempah #minyakgosok #minyakpijat #minyakaromaterapi #aromaterapi #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia  #imunitas #dayatahantubuh #relaksasi #antistress #antinyamukbayi #antinyamuk
Sekarang ga usah pusing lagi buat ngeblend essential oil buat daily use. Butuh oil buat apa? Buat imunitas dan gejala awal sakit kaya batuk, pilek, flu, demam? Ada flu & cough. Butuh buat ngilangin stres, sulit tidur, hormon ga seimbang? Ada relax & destress. Atau butuh buat ngusir nyamuk dan serangga di rumah, tapi pengen yang aromanya enak dihirup? Ada bugs begone yang aromanya minty minty berempah gitu. And then, buat kamu yang mau #kembalikealam  sekaligus #menjagabumi  tapi ga mau ribetos ngeblend essential oil, langsung aja cus cobain oil blend kita. Diskon untuk oil blend masih berlaku loh sampai 15 juli. Pada seneng kan kalo ada diskon 😂 #eoblend  #essentialoilblend  #essentialoilrecipes  #naturalremedy  #wellnes  #organicproduct  #backtothefuture  #diyrecipe  #thievesoiluses  #bbloggerid  #beautybloggerid  #minyakrempah  #minyakgosok  #minyakpijat  #minyakaromaterapi  #aromaterapi  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #imunitas  #dayatahantubuh  #relaksasi  #antistress  #antinyamukbayi  #antinyamuk 
Sekarang ga usah pusing lagi buat ngeblend essential oil buat daily use. Butuh oil buat apa? Buat imunitas dan gejala awal sakit kaya batuk, pilek, flu, demam? Ada flu & cough. Butuh buat ngilangin stres, sulit tidur, hormon ga seimbang? Ada relax & destress. Atau butuh buat ngusir nyamuk dan serangga di rumah, tapi pengen yang aromanya enak dihirup? Ada bugs begone yang aromanya minty minty berempah gitu.

And then, buat kamu yang mau #kembalikealam sekaligus #menjagabumi tapi ga mau ribetos ngeblend essential oil, langsung aja cus cobain oil blend kita. Diskon untuk oil blend masih berlaku loh sampai 15 juli. Pada seneng kan kalo ada diskon 😂

#eoblend #essentialoilblend #essentialoilrecipes #naturalremedy #wellnes #organicproduct #backtothefuture #diyrecipe #thievesoiluses #bbloggerid #beautybloggerid #minyakrempah #minyakgosok #minyakpijat #minyakaromaterapi #aromaterapi #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia  #imunitas #dayatahantubuh #relaksasi #antistress #antinyamukbayi #antinyamuk
Sekarang ga usah pusing lagi buat ngeblend essential oil buat daily use. Butuh oil buat apa? Buat imunitas dan gejala awal sakit kaya batuk, pilek, flu, demam? Ada flu & cough. Butuh buat ngilangin stres, sulit tidur, hormon ga seimbang? Ada relax & destress. Atau butuh buat ngusir nyamuk dan serangga di rumah, tapi pengen yang aromanya enak dihirup? Ada bugs begone yang aromanya minty minty berempah gitu. And then, buat kamu yang mau #kembalikealam  sekaligus #menjagabumi  tapi ga mau ribetos ngeblend essential oil, langsung aja cus cobain oil blend kita. Diskon untuk oil blend masih berlaku loh sampai 15 juli. Pada seneng kan kalo ada diskon 😂 #eoblend  #essentialoilblend  #essentialoilrecipes  #naturalremedy  #wellnes  #organicproduct  #backtothefuture  #diyrecipe  #thievesoiluses  #bbloggerid  #beautybloggerid  #minyakrempah  #minyakgosok  #minyakpijat  #minyakaromaterapi  #aromaterapi  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #imunitas  #dayatahantubuh  #relaksasi  #antistress  #antinyamukbayi  #antinyamuk 
Hai moms, selalu jaga kesehatan untuk membuat kualitas hidup yang lebih baik dan selalu sedia Bonnels dirumah ya untuk menjaga daya tahan tubuh si kecil dan keluarga😉
.
Untuk pemesanan hubungi:
WA : 0823-7290-3399
Line : @vfu2960c (pake @)
Atau klik link di bio untuk otomatis terhubung
.
.
Yuk buruan Order, biar si kecil Sehat & Selalu Ceria dengan Cara Alami.
.
#bonnels #organiks #organic #essentialoils #essentials #aromaterapi #aromatherapy #minyakaromaterapi #difuser #diffuser #anaksehat #bundacerdas #smartmom #smartmommy #smartmoms #bugsaway #coughnflu #immunebooster #deepsleep #relaksasi #tidurlelap #bundasenang #anakcerdas #lavender #lemonoil #lavender #lavenderoils #natural #alami #naturalsolutions #naturalhealth
Hai moms, selalu jaga kesehatan untuk membuat kualitas hidup yang lebih baik dan selalu sedia Bonnels dirumah ya untuk menjaga daya tahan tubuh si kecil dan keluarga😉 . Untuk pemesanan hubungi: WA : 0823-7290-3399 Line : @vfu2960c (pake @) Atau klik link di bio untuk otomatis terhubung . . Yuk buruan Order, biar si kecil Sehat & Selalu Ceria dengan Cara Alami. . #bonnels  #organiks  #organic  #essentialoils  #essentials  #aromaterapi  #aromatherapy  #minyakaromaterapi  #difuser  #diffuser  #anaksehat  #bundacerdas  #smartmom  #smartmommy  #smartmoms  #bugsaway  #coughnflu  #immunebooster  #deepsleep  #relaksasi  #tidurlelap  #bundasenang  #anakcerdas  #lavender  #lemonoil  #lavender  #lavenderoils  #natural  #alami  #naturalsolutions  #naturalhealth 
Apa varian Bonnels favorite moms?☺️
.
Selalu sedia Bonnels dirumah ya moms
.
Untuk pemesanan hubungi:
WA : 0823-7290-3399
Line : @vfu2960c (pake @)
Atau klik link di bio untuk otomatis terhubung
.
.
Yuk buruan Order, biar si kecil Sehat & Selalu Ceria dengan Cara Alami.
.
#bonnels #organiks #organic #essentialoils #essentials #aromaterapi #aromatherapy #minyakaromaterapi #difuser #diffuser #anaksehat #bundacerdas #smartmom #smartmommy #smartmoms #bugsaway #coughnflu #immunebooster #deepsleep #relaksasi #tidurlelap #bundasenang #anakcerdas #lavender #lemonoil #lavender #lavenderoils #natural #alami #naturalsolutions #naturalhealth
Apa varian Bonnels favorite moms?☺️ . Selalu sedia Bonnels dirumah ya moms . Untuk pemesanan hubungi: WA : 0823-7290-3399 Line : @vfu2960c (pake @) Atau klik link di bio untuk otomatis terhubung . . Yuk buruan Order, biar si kecil Sehat & Selalu Ceria dengan Cara Alami. . #bonnels  #organiks  #organic  #essentialoils  #essentials  #aromaterapi  #aromatherapy  #minyakaromaterapi  #difuser  #diffuser  #anaksehat  #bundacerdas  #smartmom  #smartmommy  #smartmoms  #bugsaway  #coughnflu  #immunebooster  #deepsleep  #relaksasi  #tidurlelap  #bundasenang  #anakcerdas  #lavender  #lemonoil  #lavender  #lavenderoils  #natural  #alami  #naturalsolutions  #naturalhealth 
TENDER TUMMY OIL
.
.
Si kecil sering gelisah karena perutnya kembung, menangis kencang sambil mengejan dan tegang, jangan2 itu kolik mom. Kolik ini umum terjadi pada si kecil dan penyebabnya masih belum di ketahui karena apa. Umunya si kecil merasa kembung dan tidak nyaman bahkan nyeri pada bagian perut sehingga mengakibatkan dia menangis.
.
Tender Tummy di formulasi untuk mengatasi permasalahan pencernaan si kecil, termasuk kolik.
.
Dibuat dan diformulasi dari bahan natural yang aman untuk kulit si kecil.
.
MANFAAT :
Membantu mengatasi permasalahan pencernaan, kolik, diare, sembelit, kembung, dll
.
.
IDR 56K/30ml
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil #mere.idn
TENDER TUMMY OIL . . Si kecil sering gelisah karena perutnya kembung, menangis kencang sambil mengejan dan tegang, jangan2 itu kolik mom. Kolik ini umum terjadi pada si kecil dan penyebabnya masih belum di ketahui karena apa. Umunya si kecil merasa kembung dan tidak nyaman bahkan nyeri pada bagian perut sehingga mengakibatkan dia menangis. . Tender Tummy di formulasi untuk mengatasi permasalahan pencernaan si kecil, termasuk kolik. . Dibuat dan diformulasi dari bahan natural yang aman untuk kulit si kecil. . MANFAAT : Membantu mengatasi permasalahan pencernaan, kolik, diare, sembelit, kembung, dll . . IDR 56K/30ml . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil  #mere .idn
Kita siap buat terima order ya mommy, yang udah kehabisan stock bisa start order ya... No More Drama discount 10% ya mommy...
.
.
Jadi... siap Order ya mom...
.
.
WA : 081809050626
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil #mere.idn
Kita siap buat terima order ya mommy, yang udah kehabisan stock bisa start order ya... No More Drama discount 10% ya mommy... . . Jadi... siap Order ya mom... . . WA : 081809050626 . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil  #mere .idn
Kita siap buat terima order ya mommy, yang udah kehabisan stock bisa start order ya... No More Drama discount 10% ya mommy...
.
.
Jadi... siap Order ya mom...
.
.
WA : 081809050626
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil #mere.idn
Kita siap buat terima order ya mommy, yang udah kehabisan stock bisa start order ya... No More Drama discount 10% ya mommy... . . Jadi... siap Order ya mom... . . WA : 081809050626 . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil  #mere .idn
Kita siap buat terima order ya mommy, yang udah kehabisan stock bisa start order ya... No More Drama discount 10% ya mommy...
.
.
Jadi... siap Order ya mom...
.
.
WA : 081809050626
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil #mere.idn
Kita siap buat terima order ya mommy, yang udah kehabisan stock bisa start order ya... No More Drama discount 10% ya mommy... . . Jadi... siap Order ya mom... . . WA : 081809050626 . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil  #mere .idn
Terdpt dlm pakej asas & juma
.
🎀Herbal Massage 🎀
.
Apakah ia herbal massage ni? .
❤Ia adalah minyak panas aromaterapi dari Minyak Serai Wangi. Kalau dulu kite ada pati serai wangi,sekarang kite upgrade dalam bentuk minyak
.
Antara kebaikannye:
💟Menghilangkan loya ibu mengandung
💟Untuk mengurut ibu berpantang
💟Membuang angin dalam badan
💟Menghangatkan badan
💟Melindungi badan dari kesejukan
💟Mengelakkan sakit kepala
💟Menghilangkan sengal badan,sakit urat,lenguh2
💟Sbg bauan aromaterapi
💟Menghilangkan stress
💟Untuk kegunaan harian,mak ayah pon blh guna😍
.
Caranye:
Cuma sapu pd bahagian bermasalah & bagi untuk ibu berpantang sapukan keseluruh badan,tapak kaki (sebelum pakai stokin),leher,perut selepas mandi herba
.
❣Harga: Rm40
❣Kandungan: 50ml

Whatsapp sis yer 017-4841856
.
#setbersalinnawal 
#setbersalintradisi
#keperluanibuberpantang 
#minyakherba
#setbersalinnawalherbalbeauty #setbersalinasas #settangas #herbalmassage #seraiwangi #nawalherbalbeauty #setbersalinnawal #minyakserai #herbaloil #fattzura #setbersalinmurah  #patiseraiwangi #ibuberpantang  #minyakpanas #ibumengandung #minyakurutibu #minyakseraiwangi #minyakurut #minyakaromaterapi #minyakterapi #bazaarpaknil
#setbersalinasas #setberpantangtradisional #setspa #nawalpj #berpantangshop
Terdpt dlm pakej asas & juma . 🎀Herbal Massage 🎀 . Apakah ia herbal massage ni? . ❤Ia adalah minyak panas aromaterapi dari Minyak Serai Wangi. Kalau dulu kite ada pati serai wangi,sekarang kite upgrade dalam bentuk minyak . Antara kebaikannye: 💟Menghilangkan loya ibu mengandung 💟Untuk mengurut ibu berpantang 💟Membuang angin dalam badan 💟Menghangatkan badan 💟Melindungi badan dari kesejukan 💟Mengelakkan sakit kepala 💟Menghilangkan sengal badan,sakit urat,lenguh2 💟Sbg bauan aromaterapi 💟Menghilangkan stress 💟Untuk kegunaan harian,mak ayah pon blh guna😍 . Caranye: Cuma sapu pd bahagian bermasalah & bagi untuk ibu berpantang sapukan keseluruh badan,tapak kaki (sebelum pakai stokin),leher,perut selepas mandi herba . ❣Harga: Rm40 ❣Kandungan: 50ml Whatsapp sis yer 017-4841856 . #setbersalinnawal  #setbersalintradisi  #keperluanibuberpantang  #minyakherba  #setbersalinnawalherbalbeauty  #setbersalinasas  #settangas  #herbalmassage  #seraiwangi  #nawalherbalbeauty  #setbersalinnawal  #minyakserai  #herbaloil  #fattzura  #setbersalinmurah  #patiseraiwangi  #ibuberpantang  #minyakpanas  #ibumengandung  #minyakurutibu  #minyakseraiwangi  #minyakurut  #minyakaromaterapi  #minyakterapi  #bazaarpaknil  #setbersalinasas  #setberpantangtradisional  #setspa  #nawalpj  #berpantangshop 
Hai hampa, sebarang pertanyaan boleh terus  whatsapp kami di no 👇

60125584784
60125584784
60125584784

Kami ada buat pengeposan seluruh Malaysia & cod sekitar Jitra.

#freshcarekedah #freshcaremalaysia #freshcarejitra
#minyakangin #minyakanginwangi #minyakanginfreshcare
#minyakaromaterapi
#codjitra #minyakfreshcare
#therapyoil #sakitkepala #morningsickness #kehamilan #sakitperut #masukangin #migrain #selesema #resdung #kembungperut #sakiturat #lenguh #mual #muntah #mabuklaut #mabukperjalanan #gatal #gigitanserangga #panasberangin
Hai hampa, sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp kami di no 👇 60125584784 60125584784 60125584784 Kami ada buat pengeposan seluruh Malaysia & cod sekitar Jitra. #freshcarekedah  #freshcaremalaysia  #freshcarejitra  #minyakangin  #minyakanginwangi  #minyakanginfreshcare  #minyakaromaterapi  #codjitra  #minyakfreshcare  #therapyoil  #sakitkepala  #morningsickness  #kehamilan  #sakitperut  #masukangin  #migrain  #selesema  #resdung  #kembungperut  #sakiturat  #lenguh  #mual  #muntah  #mabuklaut  #mabukperjalanan  #gatal  #gigitanserangga  #panasberangin 
Encok pegel linu khas bumil mulai terasa. Saat nya #valor beraksi setiap malam sebelum tidur. Kemarin, krn aktivitas cukup melelahkan, saya layer dengan #aromasiez untuk membantu melemaskan ketegangan2 otot.
.
.
Mengapa Valor ? Sering disebut sebagai "chiropractor in a bottle" karena memang berfungsi untuk menyeimbangkan area tulang belakang. saya paling suka oles Valor di area telapak kaki & tulang ekor. Jadi buat #bumil yang mulai terasa begah tidur, coba deh rutin oles Valor menjelang tidur, sangat membantu proses tidur.
.
.
Mengapa Aroma Siez ? Karena lagi butuh saja. Besok atau lusa, dst, bisa jadi butuh yang lain 😉
.
.
#younglivingindonesia #younglivingcinere #younglivingdepok #younglivingtermurah #younglivingbali #younglivingciganjur #oilclassjakarta #oilclassyoungliving #oilclasscinere #younglivingjakarta #younglivingjaksel #jualyoungliving #jualyleo #younglivingmurah #yleocinere #memberyl #memberyoungliving #yltips #yleodepok #aromaterapi #essentialoil #minyakaromaterapi #mompreneur #mommiesdaily #ylmember #yleojakarta #promoyoungliving
Encok pegel linu khas bumil mulai terasa. Saat nya #valor  beraksi setiap malam sebelum tidur. Kemarin, krn aktivitas cukup melelahkan, saya layer dengan #aromasiez  untuk membantu melemaskan ketegangan2 otot. . . Mengapa Valor ? Sering disebut sebagai "chiropractor in a bottle" karena memang berfungsi untuk menyeimbangkan area tulang belakang. saya paling suka oles Valor di area telapak kaki & tulang ekor. Jadi buat #bumil  yang mulai terasa begah tidur, coba deh rutin oles Valor menjelang tidur, sangat membantu proses tidur. . . Mengapa Aroma Siez ? Karena lagi butuh saja. Besok atau lusa, dst, bisa jadi butuh yang lain 😉 . . #younglivingindonesia  #younglivingcinere  #younglivingdepok  #younglivingtermurah  #younglivingbali  #younglivingciganjur  #oilclassjakarta  #oilclassyoungliving  #oilclasscinere  #younglivingjakarta  #younglivingjaksel  #jualyoungliving  #jualyleo  #younglivingmurah  #yleocinere  #memberyl  #memberyoungliving  #yltips  #yleodepok  #aromaterapi  #essentialoil  #minyakaromaterapi  #mompreneur  #mommiesdaily  #ylmember  #yleojakarta  #promoyoungliving 
H-2 to open order
.
20 Juni 2018,
Kita siap buat terima order ya mommy, yang udah kehabisan stock bisa start order 20 Juni mendatang ya. FYI, No More Drama will comming with a lil promo price after Lebaran ya...
.
.
Jadi... siap2 ya mom...
.
.
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil #mere.idn
H-2 to open order . 20 Juni 2018, Kita siap buat terima order ya mommy, yang udah kehabisan stock bisa start order 20 Juni mendatang ya. FYI, No More Drama will comming with a lil promo price after Lebaran ya... . . Jadi... siap2 ya mom... . . . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil  #mere .idn
H-2 to open order
.
20 Juni 2018,
Kita siap buat terima order ya mommy, yang udah kehabisan stock bisa start order 20 Juni mendatang ya. FYI, No More Drama will comming with a lil promo price after Lebaran ya...
.
.
Jadi... siap2 ya mom...
.
.
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil #mere.idn
H-2 to open order . 20 Juni 2018, Kita siap buat terima order ya mommy, yang udah kehabisan stock bisa start order 20 Juni mendatang ya. FYI, No More Drama will comming with a lil promo price after Lebaran ya... . . Jadi... siap2 ya mom... . . . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil  #mere .idn
H-2 to open order
.
20 Juni 2018,
Kita siap buat terima order ya mommy, yang udah kehabisan stock bisa start order 20 Juni mendatang ya. FYI, No More Drama will comming with a lil promo price after Lebaran ya...
.
.
Jadi... siap2 ya mom...
.
.
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil #mere.idn
H-2 to open order . 20 Juni 2018, Kita siap buat terima order ya mommy, yang udah kehabisan stock bisa start order 20 Juni mendatang ya. FYI, No More Drama will comming with a lil promo price after Lebaran ya... . . Jadi... siap2 ya mom... . . . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil  #mere .idn
KITA SEHAT, KITA BAHAGIA

info produk, pemesanan
& open reseller, hubungi
📱08123624869
📱081239190062
Chat langsung klik 👇
http://bit.ly/trisnawiraatmaja
http://bit.ly/tiasrutitambawaras

Like Fanspage kami 
Kutus Kutus Bali Healing Oil

#kutuskutus #balilife #balibestproduct #backtonature #backtoherbal #healingoilherbal #healingoil #herbaloil #herbalnaturalnusantara #minyaktumbuhan #minyakbayiterbaik #minyakaromaterapi #minyakaromatherapy #minyakspa #spaoil #sehattanpaobat #sehattanpakimia
KITA SEHAT, KITA BAHAGIA info produk, pemesanan & open reseller, hubungi 📱08123624869 📱081239190062 Chat langsung klik 👇 http://bit.ly/trisnawiraatmaja http://bit.ly/tiasrutitambawaras Like Fanspage kami Kutus Kutus Bali Healing Oil #kutuskutus  #balilife  #balibestproduct  #backtonature  #backtoherbal  #healingoilherbal  #healingoil  #herbaloil  #herbalnaturalnusantara  #minyaktumbuhan  #minyakbayiterbaik  #minyakaromaterapi  #minyakaromatherapy  #minyakspa  #spaoil  #sehattanpaobat  #sehattanpakimia 
Selamat Hari Raya Aidilfitri!

Semoga raya kali ini di raikan dengan penuh kesyukuran ❤️ Hati2 balik raya dan pulang ke kota nanti ya.

#younglivingmalaysia #younglivingessentialoils #younglivingshahalam #younglivingkualalumpur #essentialoilsworks #diffuser #minyakaromaterapi #minyakpati #therapeuticoils #yleo
Set psk dah turun harga gaisss! Haaaaaaaaaa peluang utk menjadi ahli Young Living dengan pembelian Set Premium Starter Kit, Free lemon, lavender, stress away .. Tadaaaaaaaaaaa.... dengan keahlian ini, u gaisss dpt enjoy harga ahli dan rewards yg ditawarkan oleh YL. Bukan tu jeeeee, siap ada support group lagi gituu... haaaaaaa.. pm laju2... www.wasap.my/0125596181.

#younglivingdistributor
#naturalremedy
#yleo
#aromatherapy
#minyakaromaterapi
#YoungLivingAdvocate
#Oilylicious
#SuperOilersTM
#notyourregularYLdistibutor
#yleo
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#essentialoilmalaysia
#EssentialOil
#minyakpati
#masyarakatperlutahu
#Brunei
#Philippine
#Jakarta
#Sabah
#Sarawak
#Borneo
#sayajual
#bazaarpaknil
#naturalremedy
#kl
#putrajaya
#cyberjaya
Set psk dah turun harga gaisss! Haaaaaaaaaa peluang utk menjadi ahli Young Living dengan pembelian Set Premium Starter Kit, Free lemon, lavender, stress away .. Tadaaaaaaaaaaa.... dengan keahlian ini, u gaisss dpt enjoy harga ahli dan rewards yg ditawarkan oleh YL. Bukan tu jeeeee, siap ada support group lagi gituu... haaaaaaa.. pm laju2... www.wasap.my/0125596181. #younglivingdistributor  #naturalremedy  #yleo  #aromatherapy  #minyakaromaterapi  #YoungLivingAdvocate  #Oilylicious  #SuperOilersTM  #notyourregularYLdistibutor  #yleo  #younglivingessentialoils  #younglivingmalaysia  #essentialoilmalaysia  #EssentialOil  #minyakpati  #masyarakatperlutahu  #Brunei  #Philippine  #Jakarta  #Sabah  #Sarawak  #Borneo  #sayajual  #bazaarpaknil  #naturalremedy  #kl  #putrajaya  #cyberjaya 
Kebanyakan essential oil yang dijual dipasaran hanya untuk kebutuhan relaksasi atas wewangian yang dihasilkan. Minyak tersebut tidak memiliki tujuan kesehatan.
.
Young living essential oil hadir untuk memenuhi kebutuhan semua orang, sehingga kembali pada produk yang alami.
.
Tujuan utama diproduksinya essential oil ini adalah kebutuhan terapi kesehatan fisik maupun emosi (pure theurapeutic grade essential oil)
.
Ingin mengenal young living lebih jauh?
Feel free to contact
WA 085286259007
.
#younglivingoil #healthylifestyle #healthylife #theurbanmama #mommiesdaily #myyleojourney #aromaterapi #mommyandme #minyakaromaterapi #minyakkesehatan #younglivingoriginal #jualyl #yl #younglivingbintaro #ylbintaro
Kebanyakan essential oil yang dijual dipasaran hanya untuk kebutuhan relaksasi atas wewangian yang dihasilkan. Minyak tersebut tidak memiliki tujuan kesehatan. . Young living essential oil hadir untuk memenuhi kebutuhan semua orang, sehingga kembali pada produk yang alami. . Tujuan utama diproduksinya essential oil ini adalah kebutuhan terapi kesehatan fisik maupun emosi (pure theurapeutic grade essential oil) . Ingin mengenal young living lebih jauh? Feel free to contact WA 085286259007 . #younglivingoil  #healthylifestyle  #healthylife  #theurbanmama  #mommiesdaily  #myyleojourney  #aromaterapi  #mommyandme  #minyakaromaterapi  #minyakkesehatan  #younglivingoriginal  #jualyl  #yl  #younglivingbintaro  #ylbintaro 
Satu Sebab Kenapa Minuman Koko Ini Tidak Menyebabkan Anda Sembelit.. Seperti Minuman Koko Jenama Lain

Selalunya, ramai yang hadapi masalah sembelit jika ambil minuman koko. Terutamanya, kanak-kanak, memang mudah kena sembelit kalau pagi-pagi minum air koko masa sarapan.

Tapi, Minuman koko sawanah tak seperti jenama lain, jika anda minum air koko jenama sawanah, anda tak terkena sembelit... Dan ini sebabnya:

Minuman Sawanah Koko mengandungi madu dan kurma.

Buah kurma mengandungi kandungan fiber yang tinggi. Ini akan membantu melancarkan sistem penghadaman anda. Secara tak langsung, insyaAllah anda tak sembelit.

Bukan itu sahaja, kandungan madu juga mampu memudahkan perut anda untuk mencerna makanan.

Mengikut kajian, satu sudu madu yang dicampurkan dalam minuman mampu mencegah dari sembelit. --- Mahukan minuman koko yang terbaik untuk perut keluarga anda? Dapatkan Sawanah Koko sekarang juga! 
BERMINAT?

HUBUNGI >> www.wasap.my/60182474883 
#InfoSawanahWow #TipsSawanahWow #ResipiSawanahWow #TazkirahSawanaWow #SawanahWow #SawanahKoko #LabanaSusuKambing #MinyakAromaterapi #MemangWow
Satu Sebab Kenapa Minuman Koko Ini Tidak Menyebabkan Anda Sembelit.. Seperti Minuman Koko Jenama Lain Selalunya, ramai yang hadapi masalah sembelit jika ambil minuman koko. Terutamanya, kanak-kanak, memang mudah kena sembelit kalau pagi-pagi minum air koko masa sarapan. Tapi, Minuman koko sawanah tak seperti jenama lain, jika anda minum air koko jenama sawanah, anda tak terkena sembelit... Dan ini sebabnya: Minuman Sawanah Koko mengandungi madu dan kurma. Buah kurma mengandungi kandungan fiber yang tinggi. Ini akan membantu melancarkan sistem penghadaman anda. Secara tak langsung, insyaAllah anda tak sembelit. Bukan itu sahaja, kandungan madu juga mampu memudahkan perut anda untuk mencerna makanan. Mengikut kajian, satu sudu madu yang dicampurkan dalam minuman mampu mencegah dari sembelit. --- Mahukan minuman koko yang terbaik untuk perut keluarga anda? Dapatkan Sawanah Koko sekarang juga! BERMINAT? HUBUNGI >> www.wasap.my/60182474883 #InfoSawanahWow  #TipsSawanahWow  #ResipiSawanahWow  #TazkirahSawanaWow  #SawanahWow  #SawanahKoko  #LabanaSusuKambing  #MinyakAromaterapi  #MemangWow 
Minyak Telon
Untuk memberikan kehangatan dan mengatasi perut kembung dan masuk angin.

Isi: 60 ml.

Terbuat dari 100% bahan-bahan alami berkhasiat : Coconut Oil, Anise Oil, Fennel Oil dan Cajeput Oil.Memberikan kehangatan dan mengatasi perut kembung & masuk angin.Cocok untuk anak maupun balita.Tanpa pewangi dan pewarna buatan.
.
.
______________________________________________
Minyak Kayu Putih
Untuk mengatasi perut kembung, sakit kepala, hidung tersumbat, dan gigitan serangga.

Isi: 60 ml.

Terbuat dari bahan-bahan alami: Cajeput Oil dan Coconut Oil.Aman di kulit.Mengatasi perut kembung, sakit kepala,hidung tersumbat, dan gigitan serangga.Cocok untuk anak-anak hingga orang dewasa.
.
Info & Order
WA : 081269321509 / 087868704545
.
.
#minyakangin #minyaktelon #minyakkayuputih #minyakgosok #aromaterapi #minyakaromaterapi #minyakterapi #babyoil #babylotion
Minyak Telon Untuk memberikan kehangatan dan mengatasi perut kembung dan masuk angin. Isi: 60 ml. Terbuat dari 100% bahan-bahan alami berkhasiat : Coconut Oil, Anise Oil, Fennel Oil dan Cajeput Oil.Memberikan kehangatan dan mengatasi perut kembung & masuk angin.Cocok untuk anak maupun balita.Tanpa pewangi dan pewarna buatan. . . ______________________________________________ Minyak Kayu Putih Untuk mengatasi perut kembung, sakit kepala, hidung tersumbat, dan gigitan serangga. Isi: 60 ml. Terbuat dari bahan-bahan alami: Cajeput Oil dan Coconut Oil.Aman di kulit.Mengatasi perut kembung, sakit kepala,hidung tersumbat, dan gigitan serangga.Cocok untuk anak-anak hingga orang dewasa. . Info & Order WA : 081269321509 / 087868704545 . . #minyakangin  #minyaktelon  #minyakkayuputih  #minyakgosok  #aromaterapi  #minyakaromaterapi  #minyakterapi  #babyoil  #babylotion 
Jom tukar ke produk muslim. Alhamdulillah. 😊👍 #sawanahkoko #MinyakAromaterapi #SusuKambingLabana #kopiduatongkat #MemangWow
This two would be Mommy bestfriend on the windy and rainy season
.
.
1. Get Well Baby
Mengatasi demam dan mencegah masuk angin pada anak, di cuaca dengan angin kencang dan cenderung hujan get well baby bisa menjadi sahabat setia mommy untuk memberikan solusi agar si kecil terlindungi
IDR 56K
.
.

2Tender Tummy Oil
.
.
MANFAAT :
Membantu mengatasi permasalahan pencernaan, kolik, diare, sembelit, kembung, dll
.
.
IDR 56K/30ml
.

Hyuk dikepoin ig onty @mere.idn .

Get your essential best friend mommy 😊😊
.
.
WA : 089648792240 (mere.idn)
Shopee : mere.idn
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil #mere.idn .
This two would be Mommy bestfriend on the windy and rainy season . . 1. Get Well Baby Mengatasi demam dan mencegah masuk angin pada anak, di cuaca dengan angin kencang dan cenderung hujan get well baby bisa menjadi sahabat setia mommy untuk memberikan solusi agar si kecil terlindungi IDR 56K . . 2Tender Tummy Oil . . MANFAAT : Membantu mengatasi permasalahan pencernaan, kolik, diare, sembelit, kembung, dll . . IDR 56K/30ml . Hyuk dikepoin ig onty @mere.idn . Get your essential best friend mommy 😊😊 . . WA : 089648792240 (mere.idn) Shopee : mere.idn . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil  #mere .idn .
This two would be Mommy bestfriend on the windy and rainy season
.
.
1. Get Well Baby
Mengatasi demam dan mencegah masuk angin pada anak, di cuaca dengan angin kencang dan cenderung hujan get well baby bisa menjadi sahabat setia mommy untuk memberikan solusi agar si kecil terlindungi
IDR 56K
.
.

2Tender Tummy Oil
.
.
MANFAAT :
Membantu mengatasi permasalahan pencernaan, kolik, diare, sembelit, kembung, dll
.
.
IDR 56K/30ml
.

Hyuk dikepoin ig onty @mere.idn .

Get your essential best friend mommy 😊😊
.
.
WA : 089648792240 (mere.idn)
Shopee : mere.idn
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil #mere.idn .
This two would be Mommy bestfriend on the windy and rainy season . . 1. Get Well Baby Mengatasi demam dan mencegah masuk angin pada anak, di cuaca dengan angin kencang dan cenderung hujan get well baby bisa menjadi sahabat setia mommy untuk memberikan solusi agar si kecil terlindungi IDR 56K . . 2Tender Tummy Oil . . MANFAAT : Membantu mengatasi permasalahan pencernaan, kolik, diare, sembelit, kembung, dll . . IDR 56K/30ml . Hyuk dikepoin ig onty @mere.idn . Get your essential best friend mommy 😊😊 . . WA : 089648792240 (mere.idn) Shopee : mere.idn . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil  #mere .idn .
This two would be Mommy bestfriend on the windy and rainy season
.
.
1. Get Well Baby
.
MANFAAT :
Mengatasi demam dan mencegah masuk angin pada anak, di cuaca dengan angin kencang dan cenderung hujan get well baby bisa menjadi sahabat setia mommy untuk memberikan solusi agar si kecil terlindungi
IDR 56K
.
.

2. Tender Tummy Oil
.
MANFAAT :
Membantu mengatasi permasalahan pencernaan, kolik, diare, sembelit, kembung, dll
.
.
IDR 56K/30ml
.

Hyuk dikepoin ig onty @mere.idn .

Get your essential best friend mommy 😊😊
.
.
WA : 089648792240 (mere.idn)
Shopee : mere.idn
.
.
#mère #mere #nomoredrama #mèrenomoredrama #merenomoredrama #aromatherapy #essentialoil #blendedoil #minyakgosok #busui #bumil #asiekskusif #mpasi #asix #motherhood #anxiety #aromaterapibayi #aromaterapibandung #aromaterapi #aromaterapisehat #minyakatsiri #minyakatsiriindonesia #minyakaromaterapi #minyakaromaterapianak #minyakaromaterapimurah #minyakaromaterapisehat #mèreidn #essentialoilindonesia #diffuseoil #localessentialoil #mere.idn .
This two would be Mommy bestfriend on the windy and rainy season . . 1. Get Well Baby . MANFAAT : Mengatasi demam dan mencegah masuk angin pada anak, di cuaca dengan angin kencang dan cenderung hujan get well baby bisa menjadi sahabat setia mommy untuk memberikan solusi agar si kecil terlindungi IDR 56K . . 2. Tender Tummy Oil . MANFAAT : Membantu mengatasi permasalahan pencernaan, kolik, diare, sembelit, kembung, dll . . IDR 56K/30ml . Hyuk dikepoin ig onty @mere.idn . Get your essential best friend mommy 😊😊 . . WA : 089648792240 (mere.idn) Shopee : mere.idn . . #mère  #mere  #nomoredrama  #mèrenomoredrama  #merenomoredrama  #aromatherapy  #essentialoil  #blendedoil  #minyakgosok  #busui  #bumil  #asiekskusif  #mpasi  #asix  #motherhood  #anxiety  #aromaterapibayi  #aromaterapibandung  #aromaterapi  #aromaterapisehat  #minyakatsiri  #minyakatsiriindonesia  #minyakaromaterapi  #minyakaromaterapianak  #minyakaromaterapimurah  #minyakaromaterapisehat  #mèreidn  #essentialoilindonesia  #diffuseoil  #localessentialoil  #mere .idn .
Semua peringkat umur boleh gunakan Minyak Freshcare ni tau ! ️
.
.
✔ Bayi
✔ Kanak-kanak
✔ Remaja
✔ Dewasa
️✔ Wanita Hamil
✔ Warga Emas

#freshcarekedah #freshcaremalaysia #freshcarejitra
#minyakangin #minyakanginwangi #minyakanginfreshcare
#minyakaromaterapi
#codjitra #minyakfreshcare
#therapyoil #sakitkepala #kehamilan #sakitperut #masukangin #migrain #selesema #resdung #kembungperut #sakiturat #lenguh #mual² #mabuklaut #mabukperjalanan #gatal #gigitanserangga
Semua peringkat umur boleh gunakan Minyak Freshcare ni tau ! ️ . . ✔ Bayi ✔ Kanak-kanak ✔ Remaja ✔ Dewasa ️✔ Wanita Hamil ✔ Warga Emas #freshcarekedah  #freshcaremalaysia  #freshcarejitra  #minyakangin  #minyakanginwangi  #minyakanginfreshcare  #minyakaromaterapi  #codjitra  #minyakfreshcare  #therapyoil  #sakitkepala  #kehamilan  #sakitperut  #masukangin  #migrain  #selesema  #resdung  #kembungperut  #sakiturat  #lenguh  #mual²  #mabuklaut  #mabukperjalanan  #gatal  #gigitanserangga 
RAMADHAN RAYA SALE sehingga 16 Jun. Yang mana nak cod area Jitra boleh whatsapp kami. Untuk postage sambung lepas raya pulak ye 😍

wasap.my/60125584784 
Cod Jitra

#ramadhan2018 #freshcaresale #freshcareholder #freshcarekedah #freshcaremalaysia #agentfreshcare #agentwanted #minyakanginfreshcare
#minyakaromaterapi #therapyoil #sakitkepala #morningsickness #kehamilan #sakitperut #masukangin #migrain #selesema #resdung #kembungperut #sakiturat #lenguh #muntah #gatal #mabuklaut
RAMADHAN RAYA SALE sehingga 16 Jun. Yang mana nak cod area Jitra boleh whatsapp kami. Untuk postage sambung lepas raya pulak ye 😍 wasap.my/60125584784 Cod Jitra #ramadhan2018  #freshcaresale  #freshcareholder  #freshcarekedah  #freshcaremalaysia  #agentfreshcare  #agentwanted  #minyakanginfreshcare  #minyakaromaterapi  #therapyoil  #sakitkepala  #morningsickness  #kehamilan  #sakitperut  #masukangin  #migrain  #selesema  #resdung  #kembungperut  #sakiturat  #lenguh  #muntah  #gatal  #mabuklaut 
Minyak terapi untuk si baby dijamin kualitas oke. Dibaca ya bunda sesuai kebutuhan si baby.
IDR 70rb
Lebih dari 1 harga 65rb

#prelovedjogja #prelovedindo #secondjogja #secondindo #minyakaromaterapi #lotionbaby
Minyak terapi untuk si baby dijamin kualitas oke. Dibaca ya bunda sesuai kebutuhan si baby.
IDR 70rb
Lebih dari 1 harga 65rb

#prelovedjogja #prelovedindo #secondjogja #secondindo #minyakaromaterapi #lotionbaby
Minyak terapi untuk si baby dijamin kualitas oke. Dibaca ya bunda sesuai kebutuhan si baby.
IDR 70rb
Lebih dari 1 harga 65rb

#prelovedjogja #prelovedindo #secondjogja #secondindo #minyakaromaterapi #lotionbaby
Minyak terapi untuk si baby dijamin kualitas oke. Dibaca ya bunda sesuai kebutuhan si baby.
IDR 70rb
Lebih dari 1 harga 65rb

#prelovedjogja #prelovedindo #secondjogja #secondindo #minyakaromaterapi #lotionbaby
Minyak terapi untuk si baby dijamin kualitas oke. Dibaca ya bunda sesuai kebutuhan si baby.
IDR 70rb
Lebih dari 1 harga 65rb

#prelovedjogja #prelovedindo #secondjogja #secondindo #minyakaromaterapi #lotionbaby
Minyak terapi untuk si baby dijamin kualitas oke. Dibaca ya bunda sesuai kebutuhan si baby.
IDR 70rb
Lebih dari 1 harga 65rb

#prelovedjogja #prelovedindo #secondjogja #secondindo #minyakaromaterapi #lotionbaby
🌼Purification - bertindak utk nyah bakteria, bau2 kepam bila seminggu balik kampung, rumah yg naik kulat, jerawat pun bley...sebagai deo kat cik.keti pun bole. haaaa one more think is masalah wanita keputihan huhuhuhu..... 🌼Bergamot-untuk kecantikan,sebagai fungsi antibiotics dalam badan,mood swing atau moody,mengawal fungsi- fungsi statin yang berkaitan dengan kolestrol. 🌼Abundance -membantu untuk create the positif+ vibe energy.membantu emosi dan minda kita untuk bekerja dengan lebih keras lagi serta memotivasikan diri. 🌼Joy-meningkatkan 
Keyakinan diri dan kasih sayang,ia juga membantu melepaskan rasa sedih yang tersimpan. 🌼Digize-Namun ia paling membantu saat cirit birit atau angin dalam perut atau sembelit.

wasap:0125596181
Nolida

#gojiberry #promosi
 #younglivingdistributor
#naturalremedy
#yleo
#aromatherapy
#minyakaromaterapi
#YoungLivingAdvocate
#Oilylicious
#SuperOilersTM
#notyourregularYLdistibutor
#yleo
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia
#essentialoilmalaysia
#EssentialOil
#minyakpati
#masyarakatperlutahu
#Brunei
#Philippine
#Jakarta
#Sabah
#Sarawak
#Borneo
#sayajual
#bazaarpaknil
#naturalremedy
#putrajaya
#cyberjaya
#psk
#pskmurah
🌼Purification - bertindak utk nyah bakteria, bau2 kepam bila seminggu balik kampung, rumah yg naik kulat, jerawat pun bley...sebagai deo kat cik.keti pun bole. haaaa one more think is masalah wanita keputihan huhuhuhu..... 🌼Bergamot-untuk kecantikan,sebagai fungsi antibiotics dalam badan,mood swing atau moody,mengawal fungsi- fungsi statin yang berkaitan dengan kolestrol. 🌼Abundance -membantu untuk create the positif+ vibe energy.membantu emosi dan minda kita untuk bekerja dengan lebih keras lagi serta memotivasikan diri. 🌼Joy-meningkatkan Keyakinan diri dan kasih sayang,ia juga membantu melepaskan rasa sedih yang tersimpan. 🌼Digize-Namun ia paling membantu saat cirit birit atau angin dalam perut atau sembelit. wasap:0125596181 Nolida #gojiberry  #promosi  #younglivingdistributor  #naturalremedy  #yleo  #aromatherapy  #minyakaromaterapi  #YoungLivingAdvocate  #Oilylicious  #SuperOilersTM  #notyourregularYLdistibutor  #yleo  #younglivingessentialoils  #younglivingmalaysia  #essentialoilmalaysia  #EssentialOil  #minyakpati  #masyarakatperlutahu  #Brunei  #Philippine  #Jakarta  #Sabah  #Sarawak  #Borneo  #sayajual  #bazaarpaknil  #naturalremedy  #putrajaya  #cyberjaya  #psk  #pskmurah 
(TIPS SAWANAH WOW)

SERAI BOLEH KURANGKAN SAKIT GIGI ..WOW !! Selalunya serai digunakan bila kita nak masak saja.Tapi tips ni berbeza sikit sebab kita hanya kumur-kumur air rebusan serai saja.Hanya kita saja yang tahu betapa sakitnya gigi ni menyengat-nyengat.😭😭😭😭. Ok saya nak kongsi sikit cara nak buatnya : ✔️Ambil 40 gram serai segar direbus dalam 2 cawan air . ✔️Rebus sehingga air rebusan menjadi sikit.Kita hanya guna separuh cawan saja,sebab kita nakumur-kumur saja guna air rebusan serai. ✔️Boleh guna 2 kali sehari . selamat mencuba .!! #InfoSawanahWow #TipsSawanahWow #ResipiSawanahWow #TazkirahSawanahWow #SawanahWow #SawanahKoko #LabanaSusuKambing #MinyakAromaterapi #MemangWow
(TIPS SAWANAH WOW) SERAI BOLEH KURANGKAN SAKIT GIGI ..WOW !! Selalunya serai digunakan bila kita nak masak saja.Tapi tips ni berbeza sikit sebab kita hanya kumur-kumur air rebusan serai saja.Hanya kita saja yang tahu betapa sakitnya gigi ni menyengat-nyengat.😭😭😭😭. Ok saya nak kongsi sikit cara nak buatnya : ✔️Ambil 40 gram serai segar direbus dalam 2 cawan air . ✔️Rebus sehingga air rebusan menjadi sikit.Kita hanya guna separuh cawan saja,sebab kita nakumur-kumur saja guna air rebusan serai. ✔️Boleh guna 2 kali sehari . selamat mencuba .!! #InfoSawanahWow  #TipsSawanahWow  #ResipiSawanahWow  #TazkirahSawanahWow  #SawanahWow  #SawanahKoko  #LabanaSusuKambing  #MinyakAromaterapi  #MemangWow 
Alhamdulillah..
Selamat bertukar tuan petang tadi...
.
Jom ramai2 dapatkan produk #sawanahwow Malaysia 😍😍
Memang WOW!!! 😘😘😘
.
.
Tak salah mencuba...
Produk muslim tau...
90% dari testimoni yang diterima menyokong #sawanahkoko memang #WOW!!!
#sawanahwow #sawanah #sawanahhq #sawanahkelantan #sawanahkoko #sawanahlabana #sawanahtehkelulut #sawanahkopi2tongkat #minyakaromaterapi #sampulraya #selamathariraya #jomsawanah #sawanahmemangwow #koko #produk #muslim #bumiputera #islam #ilovesawanahwow
Alhamdulillah.. Selamat bertukar tuan petang tadi... . Jom ramai2 dapatkan produk #sawanahwow  Malaysia 😍😍 Memang WOW!!! 😘😘😘 . . Tak salah mencuba... Produk muslim tau... 90% dari testimoni yang diterima menyokong #sawanahkoko  memang #WOW !!! #sawanahwow  #sawanah  #sawanahhq  #sawanahkelantan  #sawanahkoko  #sawanahlabana  #sawanahtehkelulut  #sawanahkopi2tongkat  #minyakaromaterapi  #sampulraya  #selamathariraya  #jomsawanah  #sawanahmemangwow  #koko  #produk  #muslim  #bumiputera  #islam  #ilovesawanahwow 
Hi bunda, sista....
Yuk rasakan hangatnya produk VARASH ini...
Ditunggu ya orderannya...dan inbox ya ke no 081260553932

#minyakaromaterapi #babyoil #minyaksereh #aromatherapy #minyakzaitun #minyakjahe #minyakbuluspapua #minyakwangi
Hi bunda, sista....
Yuk rasakan hangatnya produk VARASH ini...
Ditunggu ya orderannya...dan inbox ya ke no 081260553932

#minyakaromaterapi #babyoil #minyaksereh #aromatherapy #minyakzaitun #minyakjahe #minyakbuluspapua #minyakwangi
Hi bunda, sista....
Yuk rasakan hangatnya produk VARASH ini...
Ditunggu ya orderannya...dan inbox ya ke no 081260553932

#minyakaromaterapi #babyoil #minyaksereh #aromatherapy #minyakzaitun #minyakjahe #minyakbuluspapua #minyakwangi
Hi bunda, sista....
Yuk rasakan hangatnya produk VARASH ini...
Ditunggu ya orderannya...dan inbox ya ke no 081260553932

#minyakaromaterapi #babyoil #minyaksereh #aromatherapy #minyakzaitun #minyakjahe #minyakbuluspapua #minyakwangi
.
Fakta : Ketika Baru Lahir, Bayi Menangis Tanpa Mengeluarkan Air Mata
.
Bayi baru lahir tidak memiliki air mata hingga berusia beberapa minggu. Hal ini terjadi lantaran kelenjar
air matanya belum benar-benar berkembang dengan sempurna. .
Setelah berumur sekitar 2-3 bulan barulah bayi menangis dengan disertai linangan air mata.
. Fakta : Ketika Baru Lahir, Bayi Menangis Tanpa Mengeluarkan Air Mata . Bayi baru lahir tidak memiliki air mata hingga berusia beberapa minggu. Hal ini terjadi lantaran kelenjar air matanya belum benar-benar berkembang dengan sempurna. . Setelah berumur sekitar 2-3 bulan barulah bayi menangis dengan disertai linangan air mata.
.
Dah selesai tarawikh bersama witir.

Terima kasih mommies daddies bawa anak-anak ke surau dan masjid tadi.
Memang mereka akan bermain sebab mereka kan masih kanak-kanak.
Percayalah bawa mereka dari usia muda bukan sia-sia.
Bila dah biasa ke masjid, mesti mereka rindu
Bila sehari tak pergi. Lagipun dengar ayat Quran alunan imam tu 
kan semua pahala. Berada dalam majlis ilmu pun dipayungi malaikat. Mana nak dapat di rumah depan gadjet je kan.  Jom baca niat puasa untuk berpuasa esok hari.

Anak susah tidur?
Terapikanjerr
.
#Demam #Selsema #Batuk #Asma #SesakNafas #HidungTersumbat #KembungPerut #Sembelit #Ciritbirit #Senakperut #Angin #Migrain #Mual #Susahtidur #Meragam #Susahfokus #Ganguanmakhlukhalus #GigitanSeranga #minyakaromaterapi #ubatselsema #Terapiselsemabayi #narinar #bazarpaknil #johor #agentneeded #dropshipneeded #bersalin
#artistsoninstagram #promotion #artismalaysia
. Dah selesai tarawikh bersama witir. Terima kasih mommies daddies bawa anak-anak ke surau dan masjid tadi. Memang mereka akan bermain sebab mereka kan masih kanak-kanak. Percayalah bawa mereka dari usia muda bukan sia-sia. Bila dah biasa ke masjid, mesti mereka rindu Bila sehari tak pergi. Lagipun dengar ayat Quran alunan imam tu kan semua pahala. Berada dalam majlis ilmu pun dipayungi malaikat. Mana nak dapat di rumah depan gadjet je kan. Jom baca niat puasa untuk berpuasa esok hari. Anak susah tidur? Terapikanjerr . #Demam  #Selsema  #Batuk  #Asma  #SesakNafas  #HidungTersumbat  #KembungPerut  #Sembelit  #Ciritbirit  #Senakperut  #Angin  #Migrain  #Mual  #Susahtidur  #Meragam  #Susahfokus  #Ganguanmakhlukhalus  #GigitanSeranga  #minyakaromaterapi  #ubatselsema  #Terapiselsemabayi  #narinar  #bazarpaknil  #johor  #agentneeded  #dropshipneeded  #bersalin  #artistsoninstagram  #promotion  #artismalaysia 
.
6 Petua Mommies Boleh Amalkan Untuk Bantu Bayi Mommies Tidur Lena
.
Bagi atasi masalah bayi kerap terjaga malam ini, mommies perlu bijak dalam menanganinya. Susun beberapa strategi dari sudut psikologi dan habit tidur bayi mommies. .
Jangan risau! Kami sediakan beberapa tips untuk bantu bayi mommies tidur lena.
.
#Demam #Selsema #Batuk #Asma #SesakNafas #HidungTersumbat #KembungPerut #Sembelit #Ciritbirit #Senakperut #Angin #Migrain #Mual #Susahtidur #Meragam #Susahfokus #Ganguanmakhlukhalus #GigitanSeranga #minyakaromaterapi #ubatselsema #Terapiselsemabayi #narinar #bazarpaknil #johor #agentneeded #dropshipneeded #bersalin
#artistsoninstagram #promotion #artismalaysia
. 6 Petua Mommies Boleh Amalkan Untuk Bantu Bayi Mommies Tidur Lena . Bagi atasi masalah bayi kerap terjaga malam ini, mommies perlu bijak dalam menanganinya. Susun beberapa strategi dari sudut psikologi dan habit tidur bayi mommies. . Jangan risau! Kami sediakan beberapa tips untuk bantu bayi mommies tidur lena. . #Demam  #Selsema  #Batuk  #Asma  #SesakNafas  #HidungTersumbat  #KembungPerut  #Sembelit  #Ciritbirit  #Senakperut  #Angin  #Migrain  #Mual  #Susahtidur  #Meragam  #Susahfokus  #Ganguanmakhlukhalus  #GigitanSeranga  #minyakaromaterapi  #ubatselsema  #Terapiselsemabayi  #narinar  #bazarpaknil  #johor  #agentneeded  #dropshipneeded  #bersalin  #artistsoninstagram  #promotion  #artismalaysia 
.
Tips 6 : Boleh Gunakan Narinar ST
.
Jika si comel mommies sukar untuk tidur. Boleh gunakan NARINAR Sleep Therapy (ST). Aroma yang menenangkan ini sangat sempurna untuk tidur yang berkualiti. Juga terbaik untuk menenangkan perasaan anak-anak dalam kenderaan dalam perjalanan panjang yang meletihkan.�.�Aroma epal hijau yang diadun dalam Narinar ST ini mampu melegakan pening kepala yang kronik dan menyeimbangkan emosi.�.�Pati minyak bidara dalam Narinar ST ini pula meningkatkan kualiti tidur kerana baunya sungguh menenangkan.
. Tips 6 : Boleh Gunakan Narinar ST . Jika si comel mommies sukar untuk tidur. Boleh gunakan NARINAR Sleep Therapy (ST). Aroma yang menenangkan ini sangat sempurna untuk tidur yang berkualiti. Juga terbaik untuk menenangkan perasaan anak-anak dalam kenderaan dalam perjalanan panjang yang meletihkan.�.�Aroma epal hijau yang diadun dalam Narinar ST ini mampu melegakan pening kepala yang kronik dan menyeimbangkan emosi.�.�Pati minyak bidara dalam Narinar ST ini pula meningkatkan kualiti tidur kerana baunya sungguh menenangkan.
.
Alhamdulillah Nampak Tak Mama Happy 😊😊
. Alhamdulillah Nampak Tak Mama Happy 😊😊
Apa Itu Narinar FLUtherapy (FT) ?
.
.
Kegunaan Utama : Melegakan Selsema, Batuk & Demam Si Comel
.
.
Bagi mommies & daddies di luar sana yang masih tidak tahu apa itu Narinar FLUtherapy, meh sini nak kongsi sedikit apa itu Narinar FT ni :
.
.
Narinar FT adalah gabungan pati minyak gam arab, pudina, lavender, lemon diadun dengan minyak zaitun asli.
.
Narinar FT bantu melegakan selsema dan batuk terutama bagi bayi dan kanak-kanak yang tidak mampu mengeluarkan lebihan lendir sendiri dengan kaedah gabungan minyak pati tumbuhan asli & terapi urutan pada titik tertentu di badan si comel. .
Kehebatan gam arab yang terkandung dalam Narinar FT bantu melonggarkan kahak di samping meningkatkan imun sistem badan jika digunakan secara berterusan.
.
Tidak cukup dengan itu, lemon yang kaya dengan Vitamin C, juga bantu melegakan ketidakselesaan pernafasan.
.
Ianya mudah di gunakan, tidak perlu makan, hanya terapi urutan dan aroma segar mampu melegakan si comel mommies dan daddies sekalian.
.
.
Nak dapatkan Narinar FT ? Beli terus di whatsapp kami di http://narinarjb.wasap.my untuk membuat pembelian.

#Demam #Selsema #Batuk #Asma #SesakNafas #HidungTersumbat #KembungPerut #Sembelit #Ciritbirit #Senakperut #Angin #Migrain #Mual #Susahtidur #Meragam #Susahfokus #Ganguanmakhlukhalus #GigitanSeranga #minyakaromaterapi #ubatselsema #Terapiselsemabayi #baby #bazarpaknil #johor #agentneeded #dropshipneeded #bersalin
#artistsoninstagram #promotion #artismalaysia
Apa Itu Narinar FLUtherapy (FT) ? . . Kegunaan Utama : Melegakan Selsema, Batuk & Demam Si Comel . . Bagi mommies & daddies di luar sana yang masih tidak tahu apa itu Narinar FLUtherapy, meh sini nak kongsi sedikit apa itu Narinar FT ni : . . Narinar FT adalah gabungan pati minyak gam arab, pudina, lavender, lemon diadun dengan minyak zaitun asli. . Narinar FT bantu melegakan selsema dan batuk terutama bagi bayi dan kanak-kanak yang tidak mampu mengeluarkan lebihan lendir sendiri dengan kaedah gabungan minyak pati tumbuhan asli & terapi urutan pada titik tertentu di badan si comel. . Kehebatan gam arab yang terkandung dalam Narinar FT bantu melonggarkan kahak di samping meningkatkan imun sistem badan jika digunakan secara berterusan. . Tidak cukup dengan itu, lemon yang kaya dengan Vitamin C, juga bantu melegakan ketidakselesaan pernafasan. . Ianya mudah di gunakan, tidak perlu makan, hanya terapi urutan dan aroma segar mampu melegakan si comel mommies dan daddies sekalian. . . Nak dapatkan Narinar FT ? Beli terus di whatsapp kami di http://narinarjb.wasap.my untuk membuat pembelian. #Demam  #Selsema  #Batuk  #Asma  #SesakNafas  #HidungTersumbat  #KembungPerut  #Sembelit  #Ciritbirit  #Senakperut  #Angin  #Migrain  #Mual  #Susahtidur  #Meragam  #Susahfokus  #Ganguanmakhlukhalus  #GigitanSeranga  #minyakaromaterapi  #ubatselsema  #Terapiselsemabayi  #baby  #bazarpaknil  #johor  #agentneeded  #dropshipneeded  #bersalin  #artistsoninstagram  #promotion  #artismalaysia 
.
Dua-dua anak akak dah bebas selsema.  Happy sangat Alhamdulillah.
.
Marliana Hamzah
Stokis NarinarFT™ Johor
.
💚Kini Tiada Lagi Selsama, Anak Tidur Lebih Selesa💚
.
#selsema #minyakaromaterapi #ubatselsema #Terapiselsemabayi #jangkitankuman #hidungtersumbat #baby #anakselsema #ubatselsema #batuk #demam #bazarpaknil  #beautiful #follow #ubat #anak #budak #abangadik #mama #ibu #ayahbunda #flu #johor #agentneeded #dropshipneeded #bersalin
#artistsoninstagram #promotion #artismalaysia
. Dua-dua anak akak dah bebas selsema. Happy sangat Alhamdulillah. . Marliana Hamzah Stokis NarinarFT™ Johor . 💚Kini Tiada Lagi Selsama, Anak Tidur Lebih Selesa💚 . #selsema  #minyakaromaterapi  #ubatselsema  #Terapiselsemabayi  #jangkitankuman  #hidungtersumbat  #baby  #anakselsema  #ubatselsema  #batuk  #demam  #bazarpaknil  #beautiful  #follow  #ubat  #anak  #budak  #abangadik  #mama  #ibu  #ayahbunda  #flu  #johor  #agentneeded  #dropshipneeded  #bersalin  #artistsoninstagram  #promotion  #artismalaysia 
.
Pengguna tegar kini alhamdulillah immune anak meningkat dan selsema pun dah jarang. Happy mama baca testimoni positive mcm nie.
.
Marliana Hamzah
Stokis NarinarFT™ Johor
.
💚Kini Tiada Lagi Selsama, Anak Tidur Lebih Selesa💚
.
#selsema #minyakaromaterapi #ubatselsema #Terapiselsemabayi #jangkitankuman #hidungtersumbat #baby #anakselsema #ubatselsema #batuk #demam #bazarpaknil  #beautiful #follow #ubat #anak #budak #abangadik #mama #ibu #ayahbunda #flu #johor #agentneeded #dropshipneeded #bersalin
#artistsoninstagram #promotion #artismalaysia
. Pengguna tegar kini alhamdulillah immune anak meningkat dan selsema pun dah jarang. Happy mama baca testimoni positive mcm nie. . Marliana Hamzah Stokis NarinarFT™ Johor . 💚Kini Tiada Lagi Selsama, Anak Tidur Lebih Selesa💚 . #selsema  #minyakaromaterapi  #ubatselsema  #Terapiselsemabayi  #jangkitankuman  #hidungtersumbat  #baby  #anakselsema  #ubatselsema  #batuk  #demam  #bazarpaknil  #beautiful  #follow  #ubat  #anak  #budak  #abangadik  #mama  #ibu  #ayahbunda  #flu  #johor  #agentneeded  #dropshipneeded  #bersalin  #artistsoninstagram  #promotion  #artismalaysia 
.
Alhamdulillah sebulan anak selsama kini selsema tiada lagi. Seronak puan Siti setelah banyak cara beliau gunakan.
.
Marliana Hamzah
Stokis NarinarFT™ Johor
.
💚Kini Tiada Lagi Selsama, Anak Tidur Lebih Selesa💚
.
#selsema #minyakaromaterapi #ubatselsema #Terapiselsemabayi #jangkitankuman #hidungtersumbat #baby #anakselsema #ubatselsema #batuk #demam #bazarpaknil  #beautiful #follow #ubat #anak #budak #abangadik #mama #ibu #ayahbunda #flu #johor #agentneeded #dropshipneeded #bersalin
#artistsoninstagram #promotion #artismalaysia
. Alhamdulillah sebulan anak selsama kini selsema tiada lagi. Seronak puan Siti setelah banyak cara beliau gunakan. . Marliana Hamzah Stokis NarinarFT™ Johor . 💚Kini Tiada Lagi Selsama, Anak Tidur Lebih Selesa💚 . #selsema  #minyakaromaterapi  #ubatselsema  #Terapiselsemabayi  #jangkitankuman  #hidungtersumbat  #baby  #anakselsema  #ubatselsema  #batuk  #demam  #bazarpaknil  #beautiful  #follow  #ubat  #anak  #budak  #abangadik  #mama  #ibu  #ayahbunda  #flu  #johor  #agentneeded  #dropshipneeded  #bersalin  #artistsoninstagram  #promotion  #artismalaysia 
.
Tak sabar nak tunggu keputusan kejap lagi.
.
Siapa lah agaknya tue?? .
Moga siapa pun yang menang tak kisah yang penting dapat menaikkan taraf dan kemanan kepada Malaysia.
. Tak sabar nak tunggu keputusan kejap lagi. . Siapa lah agaknya tue?? . Moga siapa pun yang menang tak kisah yang penting dapat menaikkan taraf dan kemanan kepada Malaysia.
.
Alhamdulillah moga baby Dasuki sentiasa dalam keadaan sihat dan gembira. .
Terima kasih @dazrin88 sebab sudi diterapi dengan product Narinar
. Alhamdulillah moga baby Dasuki sentiasa dalam keadaan sihat dan gembira. . Terima kasih @dazrin88 sebab sudi diterapi dengan product Narinar