an online Instagram web viewer

#MERVEReview medias

Photos

Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ .
GREEN MAGIC LIPSTICK
.
Kalau dulu #Cinderevfa Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹.
.
Apa yg bestnya, #TINKERJOY GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ.
.
Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! .
Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! .
.
Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! .
.
Jadi tunggu apa lagi!!!!
.
Jom cepat2 order
Blh tekan link kat bio ye..๐Ÿ˜‰
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . GREEN MAGIC LIPSTICK . Kalau dulu #Cinderevfa  Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹. . Apa yg bestnya, #TINKERJOY  GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ. . Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! . Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! . . Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! . . Jadi tunggu apa lagi!!!! . Jom cepat2 order Blh tekan link kat bio ye..๐Ÿ˜‰ . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ .
GREEN MAGIC LIPSTICK
.
Kalau dulu #Cinderevfa Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹.
.
Apa yg bestnya, #TINKERJOY GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ.
.
Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! .
Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! .
.
Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! .
.
Jadi tunggu apa lagi!!!!
.
Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :.
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 11 2365 0600 (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < .
.
Follow IG :
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq .
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq .
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . GREEN MAGIC LIPSTICK . Kalau dulu #Cinderevfa  Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹. . Apa yg bestnya, #TINKERJOY  GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ. . Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! . Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! . . Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! . . Jadi tunggu apa lagi!!!! . Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :. . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 11 2365 0600 (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < . . Follow IG : ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
#mervecosmetics
.
๐Ÿ’ง FAIRY TEARS POTION ๐Ÿ’ง
Multivitamin Primer Serum
#FairyTearsPotion
.
Apa yang bestnya Fairy Tears Potion ni, kali pertama pemakaian pastinya anda terpikat dengan baunya yang sgt wangi.. bau dewberry yg semerbak harum. Nak lagi bila disapu diseluruh wajah, leher & tangan. Memang cepat meresap & tidak melekit. Kalau suami cium pipi pun mesti bau wangi & kulit terasa lembut je.. Pipi akan terasa moist, tegang, lembut & cerah.. ๐Ÿ˜˜
.
Potion ini amat bagus untuk yang mempunyai masalah kulit kerana ianya mampu menyembunyikan kecacatan kulit dan tidak kesempurnaan seperti kesan parut, kesan jerawat, kulit kusam, minyak berlebihan diwajah, kedutan, garis halus, melecur, kulit gelap dan pori-pori terbuka. Juga bertindak sebagai pelembap yang melembapkan kulit dan kekal hidrat sepanjang hari. Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan warna kulit, mencerahkan, melembutkan dan menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone. Bukan itu saja, Fairy Tears Potion ini boleh blend bersama foundation utk hasil makeup base yg cantik & sempurna.. ๐Ÿ˜
.
.
Ternyata dgn MERVE, .
๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
WhatsApp +6.017.277.2129
WhatsApp +6.017.277.2129
WhatsApp +6.017.277.2129
.
#MERVEcosmetic #MERVEtestimony 
#MERVEreview #MERVEnews #MERVElovers
#mervecosmetics  . ๐Ÿ’ง FAIRY TEARS POTION ๐Ÿ’ง Multivitamin Primer Serum #FairyTearsPotion  . Apa yang bestnya Fairy Tears Potion ni, kali pertama pemakaian pastinya anda terpikat dengan baunya yang sgt wangi.. bau dewberry yg semerbak harum. Nak lagi bila disapu diseluruh wajah, leher & tangan. Memang cepat meresap & tidak melekit. Kalau suami cium pipi pun mesti bau wangi & kulit terasa lembut je.. Pipi akan terasa moist, tegang, lembut & cerah.. ๐Ÿ˜˜ . Potion ini amat bagus untuk yang mempunyai masalah kulit kerana ianya mampu menyembunyikan kecacatan kulit dan tidak kesempurnaan seperti kesan parut, kesan jerawat, kulit kusam, minyak berlebihan diwajah, kedutan, garis halus, melecur, kulit gelap dan pori-pori terbuka. Juga bertindak sebagai pelembap yang melembapkan kulit dan kekal hidrat sepanjang hari. Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan warna kulit, mencerahkan, melembutkan dan menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone. Bukan itu saja, Fairy Tears Potion ini boleh blend bersama foundation utk hasil makeup base yg cantik & sempurna.. ๐Ÿ˜ . . Ternyata dgn MERVE, . ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . WhatsApp +6.017.277.2129 WhatsApp +6.017.277.2129 WhatsApp +6.017.277.2129 . #MERVEcosmetic  #MERVEtestimony  #MERVEreview  #MERVEnews  #MERVElovers 
#mervecosmetics
.
๐Ÿ’ง FAIRY TEARS POTION ๐Ÿ’ง
Multivitamin Primer Serum
#FairyTearsPotion
.
Apa yang bestnya Fairy Tears Potion ni, kali pertama pemakaian pastinya anda terpikat dengan baunya yang sgt wangi.. bau dewberry yg semerbak harum. Nak lagi bila disapu diseluruh wajah, leher & tangan. Memang cepat meresap & tidak melekit. Kalau suami cium pipi pun mesti bau wangi & kulit terasa lembut je.. Pipi akan terasa moist, tegang, lembut & cerah.. ๐Ÿ˜˜
.
Potion ini amat bagus untuk yang mempunyai masalah kulit kerana ianya mampu menyembunyikan kecacatan kulit dan tidak kesempurnaan seperti kesan parut, kesan jerawat, kulit kusam, minyak berlebihan diwajah, kedutan, garis halus, melecur, kulit gelap dan pori-pori terbuka. Juga bertindak sebagai pelembap yang melembapkan kulit dan kekal hidrat sepanjang hari. Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan warna kulit, mencerahkan, melembutkan dan menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone. Bukan itu saja, Fairy Tears Potion ini boleh blend bersama foundation utk hasil makeup base yg cantik & sempurna.. ๐Ÿ˜
.
.
Ternyata dgn MERVE, .
๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
WhatsApp +6.017.277.2129
WhatsApp +6.017.277.2129
WhatsApp +6.017.277.2129
.
#MERVEcosmetic #MERVEtestimony 
#MERVEreview #MERVEnews #MERVElovers
#mervecosmetics  . ๐Ÿ’ง FAIRY TEARS POTION ๐Ÿ’ง Multivitamin Primer Serum #FairyTearsPotion  . Apa yang bestnya Fairy Tears Potion ni, kali pertama pemakaian pastinya anda terpikat dengan baunya yang sgt wangi.. bau dewberry yg semerbak harum. Nak lagi bila disapu diseluruh wajah, leher & tangan. Memang cepat meresap & tidak melekit. Kalau suami cium pipi pun mesti bau wangi & kulit terasa lembut je.. Pipi akan terasa moist, tegang, lembut & cerah.. ๐Ÿ˜˜ . Potion ini amat bagus untuk yang mempunyai masalah kulit kerana ianya mampu menyembunyikan kecacatan kulit dan tidak kesempurnaan seperti kesan parut, kesan jerawat, kulit kusam, minyak berlebihan diwajah, kedutan, garis halus, melecur, kulit gelap dan pori-pori terbuka. Juga bertindak sebagai pelembap yang melembapkan kulit dan kekal hidrat sepanjang hari. Melindungi kulit dari sinar UV dan mengandungi SPF 50 yang mampu menyamaratakan warna kulit, mencerahkan, melembutkan dan menyerap minyak berlebihan terutama di kawasan T-zone. Bukan itu saja, Fairy Tears Potion ini boleh blend bersama foundation utk hasil makeup base yg cantik & sempurna.. ๐Ÿ˜ . . Ternyata dgn MERVE, . ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . WhatsApp +6.017.277.2129 WhatsApp +6.017.277.2129 WhatsApp +6.017.277.2129 . #MERVEcosmetic  #MERVEtestimony  #MERVEreview  #MERVEnews  #MERVElovers 
.
โ€œFULL COVERAGE FOUNDATION, 
Penyelesai Masalah Saya!โ€
.
ใ€ TAMPIL LEBIH YAKIN ๐Ÿค—ใ€‘
๐Ÿ’Œ Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
ใ€ MESRA WUDHUK ๐Ÿค—ใ€‘
๐Ÿ’Œ Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat
.
ใ€ MENJIMATKAN DUIT ๐Ÿค—ใ€‘
๐Ÿ’Œ Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
ใ€ MENCANTIK & MERAWAT ๐Ÿค—ใ€‘
๐Ÿ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang bukan sahaja mencantikkan kulit, malahan merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
ใ€ TAMPIL NATURAL ๐Ÿค—ใ€‘
๐Ÿ’Œ Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
ใ€ TIDAK BERCAPUK ๐Ÿค—ใ€‘
๐Ÿ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malahan semakin berpeluh semakin glowing!
.
#MERVEAllAboutProduct
#FullCoverageFoundation
.
.
Ternyata dgn MERVE, .
๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :.
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : โ€ญ+60 11 2365 0600โ€ฌ (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < .
.
Follow IG :
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq .
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq .
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelover
#merveinfo #mervetestimony 
#mervereview #mervemakeover #merve
#mervecosmetic #mervecosmetics
. โ€œFULL COVERAGE FOUNDATION, Penyelesai Masalah Saya!โ€ . ใ€ TAMPIL LEBIH YAKIN ๐Ÿค—ใ€‘ ๐Ÿ’Œ Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless. . ใ€ MESRA WUDHUK ๐Ÿค—ใ€‘ ๐Ÿ’Œ Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat . ใ€ MENJIMATKAN DUIT ๐Ÿค—ใ€‘ ๐Ÿ’Œ Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan. . ใ€ MENCANTIK & MERAWAT ๐Ÿค—ใ€‘ ๐Ÿ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang bukan sahaja mencantikkan kulit, malahan merawat kulit wanita yang mempunyai cela. . ใ€ TAMPIL NATURAL ๐Ÿค—ใ€‘ ๐Ÿ’Œ Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna. . ใ€ TIDAK BERCAPUK ๐Ÿค—ใ€‘ ๐Ÿ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malahan semakin berpeluh semakin glowing! . #MERVEAllAboutProduct  #FullCoverageFoundation  . . Ternyata dgn MERVE, . ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :. . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . . Atau whatsapp utk order kilat : โ€ญ+60 11 2365 0600โ€ฌ (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < . . Follow IG : ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelover  #merveinfo  #mervetestimony  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #mervecosmetic  #mervecosmetics 
Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ .
GREEN MAGIC LIPSTICK
.
Kalau dulu #Cinderevfa Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹.
.
Apa yg bestnya, #TINKERJOY GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ.
.
Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! .
Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! .
.
Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! .
.
Jadi tunggu apa lagi!!!!
.
Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :.
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 11 2365 0600 (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < .
.
Follow IG :
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq .
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq .
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . GREEN MAGIC LIPSTICK . Kalau dulu #Cinderevfa  Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹. . Apa yg bestnya, #TINKERJOY  GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ. . Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! . Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! . . Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! . . Jadi tunggu apa lagi!!!! . Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :. . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 11 2365 0600 (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < . . Follow IG : ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ GREEN MAGIC LIPSTICK

Kalau dulu Cinderevfa Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹

Apa yg bestnya, TINKER JOY GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ

Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! .
Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! .
Atau whatsapp utk order kilat : 0193942844
.
Follow IG :
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @kedai_cikhusna
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelover
#merveinfo #mervetestimony #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve
#mervecosmetic #mervecosmetics
Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ GREEN MAGIC LIPSTICK Kalau dulu Cinderevfa Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹ Apa yg bestnya, TINKER JOY GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! . Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! . Atau whatsapp utk order kilat : 0193942844 . Follow IG : ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @kedai_cikhusna . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelover  #merveinfo  #mervetestimony  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #mervecosmetic  #mervecosmetics 
1 set Birdโ€™s Nest Skincare yg laku mcm sotong goreng panas dari MERVE ni hanya RM130.30 je  promo utk bulan ni?? Biar betul..!!!Mcm tak pecaya lahh..!! ๐Ÿ˜ฑ
.
Ya ini memang kisah besar..!! Sebab hanya bulan jni sahaja dapat discount sehingga 60%!! .
.
Jadi kpd yang masih tercari2 SKINCARE apa yg sesuai dgn pelbagai jenis kulit, sudah semestinya lah kena cuba jugak Birdโ€™s Nest Skincare dari MERVE yg semakin hari semakin dasyhat laku keras sgt ni..!! ๐Ÿ˜ Tak kenal maka tak cinta! Cuba lah dulu sbb skrg ada promo one set Skincare Birdโ€™s Nest ni..! ๐Ÿ˜‹
.
.
Birdโ€™s Nest FACE CLEANCER : RM 50 .
.
Birdโ€™s Nest HYDRATING TONER : RM 41.30 .
.
Birdโ€™s Nest MOISTURIZING : RM 39
.
.
JOM SERBU BELI SEKARANG !!!
Siapa lambat, pegi nangis tepi bucu katil ok ! ๐Ÿ˜‚
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Belian terus boleh melalui HQ & Website sementara stok masih ada..!! ๐Ÿ˜ .
Whatsapp utk order kilat : โ€ญ+60 11 2365 0600โ€ฌ (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) .
.
www.merve.com.my .
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelover
#merveinfo #mervetestimony 
#mervereview #mervemakeover #merve
#mervecosmetic #mervecosmetics 
#cantikbukanlagifantasi #mervecosmeticshq
1 set Birdโ€™s Nest Skincare yg laku mcm sotong goreng panas dari MERVE ni hanya RM130.30 je promo utk bulan ni?? Biar betul..!!!Mcm tak pecaya lahh..!! ๐Ÿ˜ฑ . Ya ini memang kisah besar..!! Sebab hanya bulan jni sahaja dapat discount sehingga 60%!! . . Jadi kpd yang masih tercari2 SKINCARE apa yg sesuai dgn pelbagai jenis kulit, sudah semestinya lah kena cuba jugak Birdโ€™s Nest Skincare dari MERVE yg semakin hari semakin dasyhat laku keras sgt ni..!! ๐Ÿ˜ Tak kenal maka tak cinta! Cuba lah dulu sbb skrg ada promo one set Skincare Birdโ€™s Nest ni..! ๐Ÿ˜‹ . . Birdโ€™s Nest FACE CLEANCER : RM 50 . . Birdโ€™s Nest HYDRATING TONER : RM 41.30 . . Birdโ€™s Nest MOISTURIZING : RM 39 . . JOM SERBU BELI SEKARANG !!! Siapa lambat, pegi nangis tepi bucu katil ok ! ๐Ÿ˜‚ . ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Belian terus boleh melalui HQ & Website sementara stok masih ada..!! ๐Ÿ˜ . Whatsapp utk order kilat : โ€ญ+60 11 2365 0600โ€ฌ (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) . . www.merve.com.my . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelover  #merveinfo  #mervetestimony  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #cantikbukanlagifantasi  #mervecosmeticshq 
.
Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ .
GREEN MAGIC LIPSTICK
.
Kalau dulu #Cinderevfa Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹.
.
Apa yg bestnya, #TINKERJOY GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ.
.
Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! .
Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! .
.
Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! .
.
Jadi tunggu apa lagi!!!!
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp 019-2638768
.
Follow :
@mervecosmetics_joyrevfa
.
. 
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #shahalam #mervecosmetics #merveempire  #TinkerJoy #0192638768
. Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . GREEN MAGIC LIPSTICK . Kalau dulu #Cinderevfa  Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹. . Apa yg bestnya, #TINKERJOY  GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ. . Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! . Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! . . Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! . . Jadi tunggu apa lagi!!!! . ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 019-2638768 . Follow : @mervecosmetics_joyrevfa . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #shahalam  #mervecosmetics  #merveempire  #TinkerJoy  #0192638768 
Foundation MERVE ni kat rumah pun boleh pakai cantik2 depan suami tau..! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ pakai ala2 โ€˜daycreamโ€™ tu sbb foundation ni mmg merawat kulit dari dlm, pudarkan parut & kecutkan jerawat! Apasalah cantik2 kat rumah kann.. takde la suami tgk muka kita kusam & x bermaya je. Foundation ni pun sgt wangi..! kalau suami cium pipi pun wangi je. ๐Ÿ˜‹ pasti suami pun tergoda setiap hari tauu.. โ˜บ๏ธ.
.
Foundation MERVE ni memang terbaik! ๐Ÿ’• Ramai mengelarkan Foundation berasaskan Super Fruits NO 1 Malaysia sejak tahun 2015. Full Coverage Foundation dari MERVE ini telah berjaya mengumpul ramai peminat sehinggakan menjadi viral & kegilaan pengguna wanita yang mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat sekaligus merawat kulit dari dalam! ๐Ÿ˜
.
.
Jadi tunggu apa lagi!!!!
.
Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE
.
๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต

http://www.wasap.my/601135464643
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Foundation MERVE ni kat rumah pun boleh pakai cantik2 depan suami tau..! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹ pakai ala2 โ€˜daycreamโ€™ tu sbb foundation ni mmg merawat kulit dari dlm, pudarkan parut & kecutkan jerawat! Apasalah cantik2 kat rumah kann.. takde la suami tgk muka kita kusam & x bermaya je. Foundation ni pun sgt wangi..! kalau suami cium pipi pun wangi je. ๐Ÿ˜‹ pasti suami pun tergoda setiap hari tauu.. โ˜บ๏ธ. . Foundation MERVE ni memang terbaik! ๐Ÿ’• Ramai mengelarkan Foundation berasaskan Super Fruits NO 1 Malaysia sejak tahun 2015. Full Coverage Foundation dari MERVE ini telah berjaya mengumpul ramai peminat sehinggakan menjadi viral & kegilaan pengguna wanita yang mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat sekaligus merawat kulit dari dalam! ๐Ÿ˜ . . Jadi tunggu apa lagi!!!! . Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE . ๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต http://www.wasap.my/601135464643 . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
1 set Birdโ€™s Nest Skincare yg laku mcm sotong goreng panas dari MERVE ni hanya RM130.30 je  promo utk bulan ni?? Biar betul..!!!Mcm tak pecaya lahh..!! ๐Ÿ˜ฑ
.
Ya ini memang kisah besar..!! Sebab hanya bulan jni sahaja dapat discount sehingga 60%!! .
.
Jadi kpd yang masih tercari2 SKINCARE apa yg sesuai dgn pelbagai jenis kulit, sudah semestinya lah kena cuba jugak Birdโ€™s Nest Skincare dari MERVE yg semakin hari semakin dasyhat laku keras sgt ni..!! ๐Ÿ˜ Tak kenal maka tak cinta! Cuba lah dulu sbb skrg ada promo one set Skincare Birdโ€™s Nest ni..! ๐Ÿ˜‹
.
.
Birdโ€™s Nest FACE CLEANCER : RM 50 .
.
Birdโ€™s Nest HYDRATING TONER : RM 41.30 .
.
Birdโ€™s Nest MOISTURIZING : RM 39
.
.
JOM SERBU BELI SEKARANG !!!
Siapa lambat, pegi nangis tepi bucu katil ok ! ๐Ÿ˜‚
.
Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE
.
๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต

http://www.wasap.my/601135464643
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelover
#merveinfo #mervetestimony 
#mervereview #mervemakeover #merve
#mervecosmetic #mervecosmetics 
#cantikbukanlagifantasi #mervecosmeticshq
1 set Birdโ€™s Nest Skincare yg laku mcm sotong goreng panas dari MERVE ni hanya RM130.30 je promo utk bulan ni?? Biar betul..!!!Mcm tak pecaya lahh..!! ๐Ÿ˜ฑ . Ya ini memang kisah besar..!! Sebab hanya bulan jni sahaja dapat discount sehingga 60%!! . . Jadi kpd yang masih tercari2 SKINCARE apa yg sesuai dgn pelbagai jenis kulit, sudah semestinya lah kena cuba jugak Birdโ€™s Nest Skincare dari MERVE yg semakin hari semakin dasyhat laku keras sgt ni..!! ๐Ÿ˜ Tak kenal maka tak cinta! Cuba lah dulu sbb skrg ada promo one set Skincare Birdโ€™s Nest ni..! ๐Ÿ˜‹ . . Birdโ€™s Nest FACE CLEANCER : RM 50 . . Birdโ€™s Nest HYDRATING TONER : RM 41.30 . . Birdโ€™s Nest MOISTURIZING : RM 39 . . JOM SERBU BELI SEKARANG !!! Siapa lambat, pegi nangis tepi bucu katil ok ! ๐Ÿ˜‚ . Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE . ๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต http://www.wasap.my/601135464643 . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelover  #merveinfo  #mervetestimony  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #cantikbukanlagifantasi  #mervecosmeticshq 
LIMITED EDITION | 
FairyTales Pashmina by MERVE Cosmetic ๐Ÿฆ„ 
#MERVEfairytalepashmina .
.
Pashmina scarf lebar & panjang berkonsepkan FairyTales yang direka khas sendiri oleh Pengasas MERVE cik @joyrevfa dengan warna pastel dunia khayalan yg ceria. Yang istimewanya adalah produk - produk keluaran MERVE juga dicetak di atas pashmina ini dengan corak yang sungguh menarik ๐Ÿ˜ Shawl yg lembut, sejuk & selesa dipakai.
.
Bukan saja boleh dipakai sebagai hijab, tetapi juga boleh digayakan sebagai Cardigan, Scarf, Turban, Selendang, Headband, Skirt, Backless Top, Bandana, Cape, Belt, dan boleh digaya dengan ikatan lebih dari 40 gaya.. Wow! Pashmina yang sangat serbaguna & berbaloi - baloi untuk dimiliki..!! Bagi yang suka ala - ala Sweet Babydoll anda boleh pilih Pashmina yg ber lace comel atau tidak berlace! Keluaran design ini sangat  terhad dan pastikan anda mengumpul setiap edisi pashmina keluaran MERVE sebagai koleksi kesayangan..! ๐Ÿฆ„
.
Utk pertama kalinya MERVE mengeluarkan Pashmina, MERVE menawarkan harga promosi istimewa, hanya RM 27.50 (termasuk kotak shawl istimewa). Stock yang terhad, HANYA 500 helai sahaja, mesti cepat - cepat  beli & ianya adalah ready stock!! Siapa cepat dia yang dapat..!! ๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป
.
Normal Price : RM 159
๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
โ—PROMOTION PRICE RM 27.50โ—
โ—PROMOTION PRICE RM 27.50โ—
โ—PROMOTION PRICE RM 27.50โ—
โ—PROMOTION PRICE RM 27.50โ—
.
Size : 2 meter x 0.74 meter
( Termasuk kotak shawl )
.
Ternyata dgn MERVE, .
๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€.
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป WhatsApp :- +6016.827.4967
.
.
#MERVEInfo#MERVEreview
#MERVElovers #MERVEBulanMenawan #MERVEMakeover #MERVEfairytalepashmina
LIMITED EDITION | FairyTales Pashmina by MERVE Cosmetic ๐Ÿฆ„ #MERVEfairytalepashmina  . . Pashmina scarf lebar & panjang berkonsepkan FairyTales yang direka khas sendiri oleh Pengasas MERVE cik @joyrevfa dengan warna pastel dunia khayalan yg ceria. Yang istimewanya adalah produk - produk keluaran MERVE juga dicetak di atas pashmina ini dengan corak yang sungguh menarik ๐Ÿ˜ Shawl yg lembut, sejuk & selesa dipakai. . Bukan saja boleh dipakai sebagai hijab, tetapi juga boleh digayakan sebagai Cardigan, Scarf, Turban, Selendang, Headband, Skirt, Backless Top, Bandana, Cape, Belt, dan boleh digaya dengan ikatan lebih dari 40 gaya.. Wow! Pashmina yang sangat serbaguna & berbaloi - baloi untuk dimiliki..!! Bagi yang suka ala - ala Sweet Babydoll anda boleh pilih Pashmina yg ber lace comel atau tidak berlace! Keluaran design ini sangat terhad dan pastikan anda mengumpul setiap edisi pashmina keluaran MERVE sebagai koleksi kesayangan..! ๐Ÿฆ„ . Utk pertama kalinya MERVE mengeluarkan Pashmina, MERVE menawarkan harga promosi istimewa, hanya RM 27.50 (termasuk kotak shawl istimewa). Stock yang terhad, HANYA 500 helai sahaja, mesti cepat - cepat beli & ianya adalah ready stock!! Siapa cepat dia yang dapat..!! ๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป๐Ÿƒ๐Ÿป . Normal Price : RM 159 ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ . โ—PROMOTION PRICE RM 27.50โ— โ—PROMOTION PRICE RM 27.50โ— โ—PROMOTION PRICE RM 27.50โ— โ—PROMOTION PRICE RM 27.50โ— . Size : 2 meter x 0.74 meter ( Termasuk kotak shawl ) . Ternyata dgn MERVE, . ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€. . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป WhatsApp :- +6016.827.4967 . . #MERVEInfo #MERVEreview  #MERVElovers  #MERVEBulanMenawan  #MERVEMakeover  #MERVEfairytalepashmina 
๐ŸŒท BEAUTY TIP ๐ŸŒท
.
Terkadang foundation yg kita pakai selalu 'bertompok' kalau berpeluh, cuba anda try blendkan foundation bersama serum Fairy Tears Potion. Anda pasti akan nampak sendiri kulit akan jd sekata, flawless & cantik semulajadi je sepanjang hari.. Semakin berpeluh semakin cantik..!!! ๐Ÿ˜
.
.
Ternyata dgn MERVE, .
๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
Whatsapp : +60168274967 .
#MERVEcosmetic #MERVEtestimony 
#MERVEreview #MERVEnews #MERVElovers
๐ŸŒท BEAUTY TIP ๐ŸŒท . Terkadang foundation yg kita pakai selalu 'bertompok' kalau berpeluh, cuba anda try blendkan foundation bersama serum Fairy Tears Potion. Anda pasti akan nampak sendiri kulit akan jd sekata, flawless & cantik semulajadi je sepanjang hari.. Semakin berpeluh semakin cantik..!!! ๐Ÿ˜ . . Ternyata dgn MERVE, . ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . Whatsapp : +60168274967 . #MERVEcosmetic  #MERVEtestimony  #MERVEreview  #MERVEnews  #MERVElovers 
Saya sebagai pengasas MERVE Cosmetics yg telah diwujudkan sejak tahun 2015 ingin mengucapkan terima kasih yg tidak terhingga atas sambutan skincare yg berasaskan SARANG BURUNG keluaran dari MERVE ini..! kini di HQ beribu2 kami telah restock lagi atas permintaan ramai! jangan lupa order segera takut nangis sbb stock habis pulak lg kat HQ ni cuolss..! ๐Ÿ˜… - JOYREVFA .
.
Nak kulit cantik, licin & cerah berseri? sudi semestinya lah MERVE Birdโ€™s Nest Skincare wajib anda pakai setiap hari ๐Ÿ˜
.
Harga terkini for 1 set : RM 130.30 je cuolls! .
.
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :.
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 11 2365 0600 (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < .
.
Follow IG :
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq .
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq .
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Saya sebagai pengasas MERVE Cosmetics yg telah diwujudkan sejak tahun 2015 ingin mengucapkan terima kasih yg tidak terhingga atas sambutan skincare yg berasaskan SARANG BURUNG keluaran dari MERVE ini..! kini di HQ beribu2 kami telah restock lagi atas permintaan ramai! jangan lupa order segera takut nangis sbb stock habis pulak lg kat HQ ni cuolss..! ๐Ÿ˜… - JOYREVFA . . Nak kulit cantik, licin & cerah berseri? sudi semestinya lah MERVE Birdโ€™s Nest Skincare wajib anda pakai setiap hari ๐Ÿ˜ . Harga terkini for 1 set : RM 130.30 je cuolls! . . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :. . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 11 2365 0600 (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < . . Follow IG : ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
.
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
. Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping.... . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896 . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
.
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
. Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping.... . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896 . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
.
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
. Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping.... . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896 . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
.
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
. Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping.... . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896 . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
.
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
. Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping.... . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896 . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
.
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
. Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping.... . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896 . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
.
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
. Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping.... . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896 . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
.
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
. Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping.... . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896 . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
.
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
. Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping.... . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896 . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
.
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping....
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
. Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping.... . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 13 779 7896 . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
KHASIAT PEPPERMINT didalam #TINKERJOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Green Magic Lipstick dari MERVE ๐Ÿƒ
.
Ramai yg tidak sedar betapa khasiat Peppermint amat bagus utk kulit bibir. Ini lah rahsia sebenar org2 dahulu kala menggunakan khasiat ini sebagai senjata terlihat jelita sentiasa. Sudah semestinya, memiliki bibir yang kering akan mengurangkan kecantikan wajah & membuat diri tidak yakin. Sekiranya anda tergolong di dalam jenis bibir yang kering, anda wajib harus mendapatkan bantuan dari #TINKERJOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธsebagai penyelamat memulihkan kembali bibir menjadi sihat, seksi, kemerahan & kekal cantik menawan.. ๐Ÿ’‹
.
Antara manfaat khasiat semulajadi PEPPERMINT๐Ÿƒ yg ada didalam #TINKERJOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ berupaya untuk :
.
๐Ÿƒ Cepat menyembuhkan kulit bibir. Dengan mengoleskan #TINKERJOY pada bibir, maka bibir kering akan menjadi lebih lembap dgn segera.
.
๐Ÿƒ Mengurangi pecah-pecah di bibir. Sebagai pelembap bibir, #TINKERJOY yg mengandungi peppermint dibuat dengan bahan-bahan yang sesuai dan bermanfaat untuk melembapkan bibir dan membuat bibir Anda terlihat lebih sihat sehingga kecantikan Anda dapat terpancar dengan baik.
.
๐Ÿƒ Khasiat Peppermint juga mampu membuat bibir terlihat penuh & tebal secara semulajadi. Penggunaan #TINKERJOY yg kerap pada bibir juga akan membuat bibir semakin seksi dan bibir pun terlihat segar sepanjang hari.
.
๐Ÿƒ Peppermint dilengkapi dengan pelindung SPF. Kandungan pelindung SPF yang ada di dalam #TINKERJOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ akan membantu melindungi bibir anda dari sinar matahari yang kurang baik untuk kesihatan bibir anda utk kekal kemerahan.
.
Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan #TinkerJoy ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ .
.
Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah PREORDER ye! .
.
Jadi tunggu apa lagi!!!!
.
WhatsApp : +60168274967
.
Follow IG :
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @merve_cosmetic_syaa ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @merve_cosmetic_syaa
.
#MERVEInfo 
#MERVEreview 
#MERVElovers 
#MERVECosmetics 
#MERVEMakeover 
#JoyRevfa 
#TINKERJOY
KHASIAT PEPPERMINT didalam #TINKERJOY  ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Green Magic Lipstick dari MERVE ๐Ÿƒ . Ramai yg tidak sedar betapa khasiat Peppermint amat bagus utk kulit bibir. Ini lah rahsia sebenar org2 dahulu kala menggunakan khasiat ini sebagai senjata terlihat jelita sentiasa. Sudah semestinya, memiliki bibir yang kering akan mengurangkan kecantikan wajah & membuat diri tidak yakin. Sekiranya anda tergolong di dalam jenis bibir yang kering, anda wajib harus mendapatkan bantuan dari #TINKERJOY  ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธsebagai penyelamat memulihkan kembali bibir menjadi sihat, seksi, kemerahan & kekal cantik menawan.. ๐Ÿ’‹ . Antara manfaat khasiat semulajadi PEPPERMINT๐Ÿƒ yg ada didalam #TINKERJOY  ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ berupaya untuk : . ๐Ÿƒ Cepat menyembuhkan kulit bibir. Dengan mengoleskan #TINKERJOY  pada bibir, maka bibir kering akan menjadi lebih lembap dgn segera. . ๐Ÿƒ Mengurangi pecah-pecah di bibir. Sebagai pelembap bibir, #TINKERJOY  yg mengandungi peppermint dibuat dengan bahan-bahan yang sesuai dan bermanfaat untuk melembapkan bibir dan membuat bibir Anda terlihat lebih sihat sehingga kecantikan Anda dapat terpancar dengan baik. . ๐Ÿƒ Khasiat Peppermint juga mampu membuat bibir terlihat penuh & tebal secara semulajadi. Penggunaan #TINKERJOY  yg kerap pada bibir juga akan membuat bibir semakin seksi dan bibir pun terlihat segar sepanjang hari. . ๐Ÿƒ Peppermint dilengkapi dengan pelindung SPF. Kandungan pelindung SPF yang ada di dalam #TINKERJOY  ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ akan membantu melindungi bibir anda dari sinar matahari yang kurang baik untuk kesihatan bibir anda utk kekal kemerahan. . Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan #TinkerJoy  ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . . Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah PREORDER ye! . . Jadi tunggu apa lagi!!!! . WhatsApp : +60168274967 . Follow IG : ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @merve_cosmetic_syaa ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @merve_cosmetic_syaa . #MERVEInfo  #MERVEreview  #MERVElovers  #MERVECosmetics  #MERVEMakeover  #JoyRevfa  #TINKERJOY 
ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿ“Nak order ? Tekan link whatsapp yg warna biru tu, di bio profile IG @misswanie_ ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
.
.
Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ .
GREEN MAGIC LIPSTICK
.
Kalau dulu #Cinderevfa Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹.
.
Apa yg bestnya, #TINKERJOY GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ.
.
Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! .
Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! .
Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! .
Jadi tunggu apa lagi!!!!
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
ใƒปใƒปใƒป ๐Ÿ“Nak order ? Tekan link whatsapp yg warna biru tu, di bio profile IG @misswanie_ ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . . . Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . GREEN MAGIC LIPSTICK . Kalau dulu #Cinderevfa  Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹. . Apa yg bestnya, #TINKERJOY  GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ. . Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! . Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! . Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! . Jadi tunggu apa lagi!!!! . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿ“Nak order ? Tekan link whatsapp yg warna biru tu, di bio profile IG @misswanie_ ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป
.
.
.
Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ .
GREEN MAGIC LIPSTICK
.
Kalau dulu #Cinderevfa Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹.
.
Apa yg bestnya, #TINKERJOY GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ.
.
Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! .
Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! .
Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! .
Jadi tunggu apa lagi!!!!
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
ใƒปใƒปใƒป ๐Ÿ“Nak order ? Tekan link whatsapp yg warna biru tu, di bio profile IG @misswanie_ ๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป๐Ÿ‘†๐Ÿป . . . Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . GREEN MAGIC LIPSTICK . Kalau dulu #Cinderevfa  Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹. . Apa yg bestnya, #TINKERJOY  GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ. . Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! . Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! . Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! . Jadi tunggu apa lagi!!!! . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Ok bulan ni je peluang cuolls nk dapatkan produk2 fairytale MERVE dgn harga murah2..! ๐Ÿ˜ .
.
๐Ÿคซ Jangan kata akak tak payung k.. harga kasih sayang cium molottt dh ni..! ๐Ÿ˜œ
.
.
.
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :.
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 11 2365 0600 (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < .
.
Follow IG :
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq .
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq .
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Ok bulan ni je peluang cuolls nk dapatkan produk2 fairytale MERVE dgn harga murah2..! ๐Ÿ˜ . . ๐Ÿคซ Jangan kata akak tak payung k.. harga kasih sayang cium molottt dh ni..! ๐Ÿ˜œ . . . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :. . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 11 2365 0600 (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < . . Follow IG : ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Saya sebagai pengasas MERVE Cosmetics yg telah diwujudkan sejak tahun 2015 ingin mengucapkan terima kasih yg tidak terhingga atas sambutan skincare yg berasaskan SARANG BURUNG keluaran dari MERVE ini..! kini di HQ beribu2 kami telah restock lagi atas permintaan ramai! jangan lupa order segera takut nangis sbb stock habis pulak lg kat HQ ni cuolss..! ๐Ÿ˜… - JOYREVFA .
.
Nak kulit cantik, licin & cerah berseri? sudi semestinya lah MERVE Birdโ€™s Nest Skincare wajib anda pakai setiap hari ๐Ÿ˜
.
Harga terkini for 1 set : RM 130.30 je cuolls! .
.
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :.
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my
.
.
Atau whatsapp utk order kilat : +60 11 2365 0600 (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < .
.
Follow IG :
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq .
๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq .
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Saya sebagai pengasas MERVE Cosmetics yg telah diwujudkan sejak tahun 2015 ingin mengucapkan terima kasih yg tidak terhingga atas sambutan skincare yg berasaskan SARANG BURUNG keluaran dari MERVE ini..! kini di HQ beribu2 kami telah restock lagi atas permintaan ramai! jangan lupa order segera takut nangis sbb stock habis pulak lg kat HQ ni cuolss..! ๐Ÿ˜… - JOYREVFA . . Nak kulit cantik, licin & cerah berseri? sudi semestinya lah MERVE Birdโ€™s Nest Skincare wajib anda pakai setiap hari ๐Ÿ˜ . Harga terkini for 1 set : RM 130.30 je cuolls! . . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping dari stokis2, agent2, dropship2 atau Promoter ONLINE kami atau boleh juga shopping kilat di :. . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . ๐Ÿ› www.mervecosmetics.com.my . . Atau whatsapp utk order kilat : +60 11 2365 0600 (atau tekan link : https://bit.ly/2mxbPQ4) > admin akan reply dr pukul 10 pg - 6 ptg < . . Follow IG : ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq . ๐Ÿ‘‰๐Ÿป @mervecosmetic_hq . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
โ€ข Assalamualaikum! Salam sejahtera.
.
Buat semua #MERVElovers tersayang, founder MERVE Cik Joy Revfa dengan penuh rasa cinta ingin mengumumkan jualan PROMO KAW-KAW potongan sehingga 60% bersempana HALLOWEEN MEGASALES..!!
.
Jadiiii tunggu apa lagi..?!!
JOM SERBU SEKARANG !!!
Promosi sehingga 20 November sahaja !!!
Siapa lambat, memang melepas lah !!!
.
Belian terus boleh melalui saya sebagai promoter online MERVE yang sah, sementara stok masih ada !
.
Nombor code Promoter Online saya :
MERVELOVERS047
.
Boleh segera whatsapp saya untuk order kilat di : โ€ญ+60195127538
.
Ternyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi... โ€ข
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelover
#merveinfo #mervetestimony 
#mervereview #mervemakeover #merve
#mervecosmetic #mervecosmetics 
#cantikbukanlagifantasi #mervecosmeticshq
โ€ข Assalamualaikum! Salam sejahtera. . Buat semua #MERVElovers  tersayang, founder MERVE Cik Joy Revfa dengan penuh rasa cinta ingin mengumumkan jualan PROMO KAW-KAW potongan sehingga 60% bersempana HALLOWEEN MEGASALES..!! . Jadiiii tunggu apa lagi..?!! JOM SERBU SEKARANG !!! Promosi sehingga 20 November sahaja !!! Siapa lambat, memang melepas lah !!! . Belian terus boleh melalui saya sebagai promoter online MERVE yang sah, sementara stok masih ada ! . Nombor code Promoter Online saya : MERVELOVERS047 . Boleh segera whatsapp saya untuk order kilat di : โ€ญ+60195127538 . Ternyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi... โ€ข . . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelover  #merveinfo  #mervetestimony  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #cantikbukanlagifantasi  #mervecosmeticshq 
#mervecosmetics
.
โ€œFULL COVERAGE FOUNDATION, 
Penyelesai Masalah Saya!โ€
.
ใ€ TAMPIL LEBIH YAKIN ๐Ÿค—ใ€‘
๐Ÿ’Œ Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
ใ€ MESRA WUDHUK ๐Ÿค—ใ€‘
๐Ÿ’Œ Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat
.
ใ€ MENJIMATKAN DUIT ๐Ÿค—ใ€‘
๐Ÿ’Œ Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
ใ€ MENCANTIK & MERAWAT ๐Ÿค—ใ€‘
๐Ÿ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang bukan sahaja mencantikkan kulit, malahan merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
ใ€ TAMPIL NATURAL ๐Ÿค—ใ€‘
๐Ÿ’Œ Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
ใ€ TIDAK BERCAPUK ๐Ÿค—ใ€‘
๐Ÿ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malahan semakin berpeluh semakin glowing!
.
#MERVEAllAboutProduct
#FullCoverageFoundation
.
.
Ternyata dgn MERVE, .
๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ
.
WhatsApp :.
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
.
#MERVEcosmetic #MERVEtestimony 
#MERVEreview #MERVEnews #MERVElovers
#mervecosmetics  . โ€œFULL COVERAGE FOUNDATION, Penyelesai Masalah Saya!โ€ . ใ€ TAMPIL LEBIH YAKIN ๐Ÿค—ใ€‘ ๐Ÿ’Œ Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless. . ใ€ MESRA WUDHUK ๐Ÿค—ใ€‘ ๐Ÿ’Œ Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat . ใ€ MENJIMATKAN DUIT ๐Ÿค—ใ€‘ ๐Ÿ’Œ Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan. . ใ€ MENCANTIK & MERAWAT ๐Ÿค—ใ€‘ ๐Ÿ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang bukan sahaja mencantikkan kulit, malahan merawat kulit wanita yang mempunyai cela. . ใ€ TAMPIL NATURAL ๐Ÿค—ใ€‘ ๐Ÿ’Œ Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna. . ใ€ TIDAK BERCAPUK ๐Ÿค—ใ€‘ ๐Ÿ’Œ Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malahan semakin berpeluh semakin glowing! . #MERVEAllAboutProduct  #FullCoverageFoundation  . . Ternyata dgn MERVE, . ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ CANTIK BUKAN LAGI FANTASI ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . WhatsApp :. +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 . #MERVEcosmetic  #MERVEtestimony  #MERVEreview  #MERVEnews  #MERVElovers 
#mervecosmetics
.
Ramai mengelarkan Foundation berasaskan Super Fruits NO 1 Malaysia sejak tahun 2015. Full Coverage Foundation dari MERVE ini telah berjaya mengumpul ramai peminat sehinggakan menjadi viral & kegilaan pengguna wanita yang mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat.
.
Foundation ini diperkaya dgn Super Fruits & Modern Formula ini penuh dgn khasiat utk kulit kita setiap hari!! Foundation ini mengandungi extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera yang mampu memulihkan, melembutkan, mencerah & mencantikkan kulit anda setiap hari. Alhamdulillah dalam minggu pertama berada dipasaran hampir 5000 unit licin terjual.
.
MERVE Full Coverage Foundation with Super Fruits ini mempunyai 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar kulit anda lebih sihat bermaya.."
.
Jom dapatkan sekarang :.
.
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelover
#merveinfo #mervetestimony 
#mervereview #mervemakeover #merve
#mervecosmetic #mervecosmetics
#mervecosmetics  . Ramai mengelarkan Foundation berasaskan Super Fruits NO 1 Malaysia sejak tahun 2015. Full Coverage Foundation dari MERVE ini telah berjaya mengumpul ramai peminat sehinggakan menjadi viral & kegilaan pengguna wanita yang mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat. . Foundation ini diperkaya dgn Super Fruits & Modern Formula ini penuh dgn khasiat utk kulit kita setiap hari!! Foundation ini mengandungi extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera yang mampu memulihkan, melembutkan, mencerah & mencantikkan kulit anda setiap hari. Alhamdulillah dalam minggu pertama berada dipasaran hampir 5000 unit licin terjual. . MERVE Full Coverage Foundation with Super Fruits ini mempunyai 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar kulit anda lebih sihat bermaya.." . Jom dapatkan sekarang :. . +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelover  #merveinfo  #mervetestimony  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #mervecosmetic  #mervecosmetics 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping whatsapp di :.
.
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping whatsapp di :. . +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping whatsapp di :.
.
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping whatsapp di :. . +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping whatsapp di :.
.
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping whatsapp di :. . +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping whatsapp di :.
.
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping whatsapp di :. . +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping whatsapp di :.
.
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping whatsapp di :. . +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping whatsapp di :.
.
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping whatsapp di :. . +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping whatsapp di :.
.
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping whatsapp di :. . +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping whatsapp di :.
.
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping whatsapp di :. . +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping whatsapp di :.
.
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
+6.017.277.2129
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping whatsapp di :. . +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 +6.017.277.2129 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
#halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetic s berbesar Hari utk mghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punya murah yg ditunggu Oleg semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ
.
Jadi tunggu apa Lagi!!!! Sementara tengah promo !! DM terus kalau nak !!
๐ŸŽƒ PROMO Tamat pada 20hb November 2018!. .
Ternyata dengan MERVE,
CANTIK Bukan Lagi Fantasi..โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony  #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeupover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetics #merveempire
#halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetic s berbesar Hari utk mghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punya murah yg ditunggu Oleg semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ . Jadi tunggu apa Lagi!!!! Sementara tengah promo !! DM terus kalau nak !! ๐ŸŽƒ PROMO Tamat pada 20hb November 2018!. . Ternyata dengan MERVE, CANTIK Bukan Lagi Fantasi..โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeupover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetics  #merveempire 
#halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetic s berbesar Hari utk mghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punya murah yg ditunggu Oleg semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ
.
Jadi tunggu apa Lagi!!!! Sementara tengah promo !! DM terus kalau nak !!
๐ŸŽƒ PROMO Tamat pada 20hb November 2018!. .
Ternyata dengan MERVE,
CANTIK Bukan Lagi Fantasi..โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony  #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeupover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetics #merveempire
#halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetic s berbesar Hari utk mghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punya murah yg ditunggu Oleg semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ . Jadi tunggu apa Lagi!!!! Sementara tengah promo !! DM terus kalau nak !! ๐ŸŽƒ PROMO Tamat pada 20hb November 2018!. . Ternyata dengan MERVE, CANTIK Bukan Lagi Fantasi..โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeupover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE
.
๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต

http://www.wasap.my/601135464643
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE . ๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต http://www.wasap.my/601135464643 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE
.
๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต

http://www.wasap.my/601135464643
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE . ๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต http://www.wasap.my/601135464643 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE
.
๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต

http://www.wasap.my/601135464643
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE . ๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต http://www.wasap.my/601135464643 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE
.
๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต

http://www.wasap.my/601135464643
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE . ๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต http://www.wasap.my/601135464643 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE
.
๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต

http://www.wasap.my/601135464643
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE . ๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต http://www.wasap.my/601135464643 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE
.
๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต

http://www.wasap.my/601135464643
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE . ๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต http://www.wasap.my/601135464643 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE
.
๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต

http://www.wasap.my/601135464643
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE . ๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต http://www.wasap.my/601135464643 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE
.
๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต

http://www.wasap.my/601135464643
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE . ๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต http://www.wasap.my/601135464643 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹
.
Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ .
Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! .
.
Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE
.
๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต

http://www.wasap.my/601135464643
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Awak ni mmg hantu ke..? ๐Ÿ‘ป Sbb setiap hari awak menghantui seluruh hidup saya.. ๐Ÿ˜ #halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ Sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetics berbesar hati utk menghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punyer murah yg ditunggu oleh semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ Semoga bulan ni anda dapat menjadi Wanita jelmaan yg rupawan & mengoda..! Produk2 MERVE ni semua berbau wangi & lazat tau..! Bukan badan je kena wangi cuolls..! Muka pun kena wangi jugak utk dicium insan tersayang.. ๐Ÿ’‹ . Cuolls jangan tak tahu, produk MERVE sgt limited skrg! Jadi kena cepat2 dapatkan versi Fairytale & Princess Collection ni sebelum kehabisan stock..! ๐ŸŽƒ . Jadi tunggu apa lagi!!!! Promo sekejap je ni tau..! ๐Ÿฆ‡ Promo tamat pd 20hb November 2018! . . Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE . ๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต http://www.wasap.my/601135464643 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ .
GREEN MAGIC LIPSTICK
.
Kalau dulu #Cinderevfa Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹.
.
Apa yg bestnya, #TINKERJOY GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ.
.
Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! .
Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! .
Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! .
Jadi tunggu apa lagi!!!!
.
Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE .
๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต

http://www.wasap.my/601135464643
.
.
Tenyata dengan MERVE,
Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ
.
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetic #mervecosmetics #merveempire
Perkenalkan TINKER JOY ๐Ÿงš๐Ÿปโ€โ™€๏ธ . GREEN MAGIC LIPSTICK . Kalau dulu #Cinderevfa  Blue Magic Lipstick menjadi kegemaran semua wanita2 mahupun lelaki kerana mampu mencantikkan bibir kemerahan semulajadi..! Kini MERVE memperkenalkan wajah baru iaitu TINKER JOY green magic lipstick yg lebih berbau lazat, lebih mengandungi formula2 hebat & lebih membuatkan bibir anda tebal, kemerahan & sihat semulajadi ๐Ÿ’‹. . Apa yg bestnya, #TINKERJOY  GREEN MAGIC LIPSTICK anda dah boleh PRE-ORDER!!! ๐Ÿ˜ฑ. . Harga promo hanya RM38.00 sahaja..!! So Hurry Up! sbb ada 1000 pcs je kat HQ, jadi jangan tunggu lama2โ€ฆ sapa cepat dia dapat! Stock sgt limited..! . Tinker Joy Green Magic Lipstick ni akan berubah color mengikut suhu badan anda, warna yg dihasilkan pun mmg eksklusif dan dalam masa yang sama turut merawat bibir anda agar sihat dan mulus. Flavor Bubble Gum yg sedap dan manis dan kesegaran peppermint membuatkan anda jatuh cinta berkali-kali dengan Tinker Joy! . Produk ni sgt2 limited ok, so jangan tunggu lama..!! cepat2lah order ye! . Jadi tunggu apa lagi!!!! . Jom cepat2 shopping dari saya Promoter ONLINE . ๐Ÿ†” : Mervelovers045 atau click link dibawah โคต http://www.wasap.my/601135464643 . . Tenyata dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi.. โœจ . . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetic  #mervecosmetics  #merveempire 
#halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetic s berbesar Hari utk mghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punya murah yg ditunggu Oleg semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ
.
Jadi tunggu apa Lagi!!!! Sementara tengah promo !! DM terus kalau nak !!
๐ŸŽƒ PROMO Tamat pada 20hb November 2018!. .
Ternyata dengan MERVE,
CANTIK Bukan Lagi Fantasi..โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony  #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeupover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetics #merveempire
#halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetic s berbesar Hari utk mghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punya murah yg ditunggu Oleg semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ . Jadi tunggu apa Lagi!!!! Sementara tengah promo !! DM terus kalau nak !! ๐ŸŽƒ PROMO Tamat pada 20hb November 2018!. . Ternyata dengan MERVE, CANTIK Bukan Lagi Fantasi..โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeupover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetics  #merveempire 
#halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetic s berbesar Hari utk mghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punya murah yg ditunggu Oleg semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ
.
Jadi tunggu apa Lagi!!!! Sementara tengah promo !! DM terus kalau nak !!
๐ŸŽƒ PROMO Tamat pada 20hb November 2018!. .
Ternyata dengan MERVE,
CANTIK Bukan Lagi Fantasi..โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony  #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeupover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetics #merveempire
#halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetic s berbesar Hari utk mghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punya murah yg ditunggu Oleg semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ . Jadi tunggu apa Lagi!!!! Sementara tengah promo !! DM terus kalau nak !! ๐ŸŽƒ PROMO Tamat pada 20hb November 2018!. . Ternyata dengan MERVE, CANTIK Bukan Lagi Fantasi..โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeupover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetics  #merveempire 
#halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetic s berbesar Hari utk mghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punya murah yg ditunggu Oleg semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ
.
Jadi tunggu apa Lagi!!!! Sementara tengah promo !! DM terus kalau nak !!
๐ŸŽƒ PROMO Tamat pada 20hb November 2018!. .
Ternyata dengan MERVE,
CANTIK Bukan Lagi Fantasi..โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers #mervetestimony  #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeupover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetics #merveempire
#halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetic s berbesar Hari utk mghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punya murah yg ditunggu Oleg semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ . Jadi tunggu apa Lagi!!!! Sementara tengah promo !! DM terus kalau nak !! ๐ŸŽƒ PROMO Tamat pada 20hb November 2018!. . Ternyata dengan MERVE, CANTIK Bukan Lagi Fantasi..โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeupover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetics  #merveempire 
#halloween2018 #celebration #megasales #promo .
.
๐ŸŽƒ sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetic s berbesar Hari utk mghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punya murah yg ditunggu Oleg semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ
.
Jadi tunggu apa Lagi!!!! Sementara tengah promo !! DM terus kalau nak !!
๐ŸŽƒ PROMO Tamat pada 20hb November 2018!. .
Ternyata dengan MERVE,
CANTIK Bukan Lagi Fantasi..โœจ
.
.
#mervenews #mervemonthlypromo #mervepromo #mervequeen #mervelovers 
#mervetestimony  #merveinfo #mervemillionaire #mervefairytale #mervegroup #merveempire #mervereview #mervemakeupover #merve #joyrevfa #princess #mervecosmetics #merveempire
#halloween2018  #celebration  #megasales  #promo  . . ๐ŸŽƒ sempena sambutan HALLOWEEN bulan November yg sungguh meriah tahun ni, MERVE Cosmetic s berbesar Hari utk mghadiahkan anda harga MEGASALES yg giler2 punya murah yg ditunggu Oleg semua para wanita diluar sana..! ๐Ÿ˜ฑ . Jadi tunggu apa Lagi!!!! Sementara tengah promo !! DM terus kalau nak !! ๐ŸŽƒ PROMO Tamat pada 20hb November 2018!. . Ternyata dengan MERVE, CANTIK Bukan Lagi Fantasi..โœจ . . #mervenews  #mervemonthlypromo  #mervepromo  #mervequeen  #mervelovers  #mervetestimony  #merveinfo  #mervemillionaire  #mervefairytale  #mervegroup  #merveempire  #mervereview  #mervemakeupover  #merve  #joyrevfa  #princess  #mervecosmetics  #merveempire