an online Instagram web viewer

#MAKEYOURSKINSMILE medias

Photos

Soothe your skin while helping to keep it protected from the sun with our lightweight SPF15 moisturiser. Skin feels softer, protected and moisturised.
The Body Shop, Ground Floor
The Centaurus Mall.
 #TheBodyShop  #Skincare #Aloe #MAKEYOURSKINSMILE  #TheCentaurusMall
Soothe your skin while helping to keep it protected from the sun with our lightweight SPF15 moisturiser. Skin feels softer, protected and moisturised.
Formulated for sensitive skin
With SPF15
#MAKEYOURSKINSMILE 💖
Check out our store to explore more!

#TheBodyShopPK #TheBodyShop #Pakistan #Skincare #Aloe
Gode rutiner lønner sig👏🏼Delicate Skin er en kombineret ansigts, øjen og halscreme. Genopbyggende, styrkende luksus creme med agurk, lavendel, kamille og hindbær. Afhjælper reaktiv, følsom hud og dæmper effektivt rødme.#delicateskin #skincare #skincareroutine 
#eco #debedstehudplejeprodukter #danishdesign #danishbeautyaward #livingtrendoglivsstil #amazingspace #wegoallin #voresfavorit #makeyourskinsmile
Gigih nya sis explain step-by -step asas bisnes Mary Kay dekat bakal new consultant ni. Mulanya sebagai pengguna sahaja, lama kelamaan haza nampak peluang kerjaya dalam Mary Kay ni dan terus decide nak join.
.
.
Dulu rasa mcm susah sgt nak merekrut ahli baru di bawah kita. Tapi bila alia sendiri betulkan niat untuk bantu wanita lain, Allah akan memudahkan jalan kita untuk berjaya bersama-sama.
.
.
Insyallah bakal ada ahli baru bawah team alia. Seronok apabila masing2 nak sihat, cantik dan berjaya bersama-sama. Jom on kuasa turbo.💥💥💥💥💥💥
.
.
#makeyourskinsmile
#independentbeautyconsultant
#marykay
#marykaymysg
Gigih nya sis explain step-by -step asas bisnes Mary Kay dekat bakal new consultant ni. Mulanya sebagai pengguna sahaja, lama kelamaan haza nampak peluang kerjaya dalam Mary Kay ni dan terus decide nak join. . . Dulu rasa mcm susah sgt nak merekrut ahli baru di bawah kita. Tapi bila alia sendiri betulkan niat untuk bantu wanita lain, Allah akan memudahkan jalan kita untuk berjaya bersama-sama. . . Insyallah bakal ada ahli baru bawah team alia. Seronok apabila masing2 nak sihat, cantik dan berjaya bersama-sama. Jom on kuasa turbo.💥💥💥💥💥💥 . . #makeyourskinsmile  #independentbeautyconsultant  #marykay  #marykaymysg 
Our range of fragrance-free and alcohol-free aloe vera products is clinically proven to be suitable for sensitive skin and helps to soothe signs of irritation. Aloe vera is a natural skin soother and perfect for allergy-prone, itchy or red skin. The Aloe Vera used in our products is sourced from our Community Trade partners and contains no added preservatives.

#MAKEYOURSKINSMILE 💖 
#TheBodyShopPK #TheBodyShop #Pakistan #Skincare #Aloe
Our range of fragrance-free and alcohol-free aloe vera products is clinically proven to be suitable for sensitive skin and helps to soothe signs of irritation. Aloe vera is a natural skin soother and perfect for allergy-prone, itchy or red skin. The Aloe Vera used in our products is sourced from our Community Trade partners and contains no added preservatives. #MAKEYOURSKINSMILE  💖 #TheBodyShopPK  #TheBodyShop  #Pakistan  #Skincare  #Aloe 
TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM

BENEFIT:
📌 FOAMING CLEANSER
• Mengekalkan keseimbangan kelembapan
• Memulihkan keserian kulit
• Menjadikan kulit berasa lembut
• Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit yang seterusnya 📌LIFTING SERUM
• Menegang & mengangkat kulit
• Mengenyalkan kulit
• Memulihkan keremajaan kulit & keserian
• Memulihkan kelembutan kulit
• Mengurangkan tampilan garisan halus, kedutan dan garisan-garisan pada kawasan leher
• Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera 📌 EYE RENEWAL CREAM
• Menyesarkan garis-garis pada kulit, kedutan dan kulit kendur
• Menyasarkan sembab bawah mata, gelambir dan lingkaran hitam bawah mata
• Menyasarkan lipatan/ kedutan dan kulit kering
• Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam
• Kepala aplikator yang direka khas untuk merangsang peredaran mikro apabila mengurut dengan lembut di kawasan mata untuk mengurangkan geleberan mata 📌 DAY CREAM WITH SPF 30
• Memulihkan ketegangan kulit
• Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap factor-faktor luaran
• Memulihkan tona kulit yang sekata
• Melindungi kulit daripada kerosakan UVA/ UVB yang mengakibatkan penuaan kulit
• Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam 📌 NIGHT TREATMENT WITH RETINOL
• Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel untuk mengembalikan kulit yang tampil berseri
• Menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit
• Memulihkan tona kulit yang sekata
• Kawasan leher tampil lebih lembut dan licin
• Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12jam 📌 DEEP WRINKLE FILLER
• Menambahbaik 6 kawasan kedutan dengan ketara
i) Kedutan pada dahi
ii) Kedutan di antara kening
iii) Kedutan di sudut mata
iv) Garisan senyum
v) Garisan vertical bibir
vi) Garisan tepi bibir 📌 REVEALING RADIANCE FACIAL PEEL
• Menjadikan kulit kelihatan lebih cerah & berseri
• Memperbaiki tekstur kulit
• Mengurangkan kedutan dan garisan halus
• Kulit tampil lebih berseri, lebih licin & lebih ketat*

#MaryKaySkinCare
#Makeyourskinsmile
#IAmMaryKayBeautyConsultant
TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM BENEFIT: 📌 FOAMING CLEANSER • Mengekalkan keseimbangan kelembapan • Memulihkan keserian kulit • Menjadikan kulit berasa lembut • Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit yang seterusnya 📌LIFTING SERUM • Menegang & mengangkat kulit • Mengenyalkan kulit • Memulihkan keremajaan kulit & keserian • Memulihkan kelembutan kulit • Mengurangkan tampilan garisan halus, kedutan dan garisan-garisan pada kawasan leher • Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera 📌 EYE RENEWAL CREAM • Menyesarkan garis-garis pada kulit, kedutan dan kulit kendur • Menyasarkan sembab bawah mata, gelambir dan lingkaran hitam bawah mata • Menyasarkan lipatan/ kedutan dan kulit kering • Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam • Kepala aplikator yang direka khas untuk merangsang peredaran mikro apabila mengurut dengan lembut di kawasan mata untuk mengurangkan geleberan mata 📌 DAY CREAM WITH SPF 30 • Memulihkan ketegangan kulit • Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap factor-faktor luaran • Memulihkan tona kulit yang sekata • Melindungi kulit daripada kerosakan UVA/ UVB yang mengakibatkan penuaan kulit • Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam 📌 NIGHT TREATMENT WITH RETINOL • Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel untuk mengembalikan kulit yang tampil berseri • Menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit • Memulihkan tona kulit yang sekata • Kawasan leher tampil lebih lembut dan licin • Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12jam 📌 DEEP WRINKLE FILLER • Menambahbaik 6 kawasan kedutan dengan ketara i) Kedutan pada dahi ii) Kedutan di antara kening iii) Kedutan di sudut mata iv) Garisan senyum v) Garisan vertical bibir vi) Garisan tepi bibir 📌 REVEALING RADIANCE FACIAL PEEL • Menjadikan kulit kelihatan lebih cerah & berseri • Memperbaiki tekstur kulit • Mengurangkan kedutan dan garisan halus • Kulit tampil lebih berseri, lebih licin & lebih ketat* #MaryKaySkinCare  #Makeyourskinsmile  #IAmMaryKayBeautyConsultant 
Although I've never had a drop of coffee a day in my life I can never pass up an amazing coffee scrub... Our coffee scrub is made with skin loving oils, freshly ground coffee beans, and fine to medium dead sea salt...this is the perfect pick me up for dull skin ♡
♡
♡
♡
♡
♡
#EpochBody #TheBodyClinic #MakeYourSkinSmile #LoveTheSkinYoureIn #WeBuyBlack #WomeninBusiness #BrownGirlBloggers #Handmade #AllNatural #FeelGoodNaked #ShopSmall #BlackOwned #BlackWallStreet #BossBabe #Etsy #SpaBossTribe #ColdProcessSoap  #TheFutureisFemale #BrambleOn #PhillyEvents #PhillyBloggers #PhillySpa #CoffeeScrub #NJSpa
Although I've never had a drop of coffee a day in my life I can never pass up an amazing coffee scrub... Our coffee scrub is made with skin loving oils, freshly ground coffee beans, and fine to medium dead sea salt...this is the perfect pick me up for dull skin ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ #EpochBody  #TheBodyClinic  #MakeYourSkinSmile  #LoveTheSkinYoureIn  #WeBuyBlack  #WomeninBusiness  #BrownGirlBloggers  #Handmade  #AllNatural  #FeelGoodNaked  #ShopSmall  #BlackOwned  #BlackWallStreet  #BossBabe  #Etsy  #SpaBossTribe  #ColdProcessSoap  #TheFutureisFemale  #BrambleOn  #PhillyEvents  #PhillyBloggers  #PhillySpa  #CoffeeScrub  #NJSpa 
Set asas Mary Kay:
1.Cleanser 
2.moisturizer
3.Foundation .
.
3 asas paling malas perlu jaga utk dapat skin sihat dan cantik.
👉Mencuci
👉Melembab
👉Melindung
.
Kenapa perlu 3 perkara ini??
.
Cleanser - mencuci kotoran pada kulit..bila dah cuci kulit jadi kering dan perlu pelembab.
.
Moisturizer -Melembabkan kulit serta membantu pertumbuhan sel kulit baru selain itu dapat merawat jerawat yg tumbuh.
.
Foundation - melindung kulit dari kotoran..bila kulit terlindung xde kotoran tersumbat yg blh mnybbkan jerawat.
.
Untuk keterangan lanjut..jgn malu jgn segan untuk dapatkan free consultation dari saya 😘
.
Kak Mai
http://www.wasap.my/60149021209
Beauty Consultant MK🌷 
#botanicaleffectsskincare #timewiseplusskincare #timewiserepairskincare #beautyskin #beautytips #beautywithmarykay #MaryKay #makeyourskinsmile #flawlessface #marykaymanjung #marykayperak #marykaylumut #marykaymalaysia
Set asas Mary Kay: 1.Cleanser 2.moisturizer 3.Foundation . . 3 asas paling malas perlu jaga utk dapat skin sihat dan cantik. 👉Mencuci 👉Melembab 👉Melindung . Kenapa perlu 3 perkara ini?? . Cleanser - mencuci kotoran pada kulit..bila dah cuci kulit jadi kering dan perlu pelembab. . Moisturizer -Melembabkan kulit serta membantu pertumbuhan sel kulit baru selain itu dapat merawat jerawat yg tumbuh. . Foundation - melindung kulit dari kotoran..bila kulit terlindung xde kotoran tersumbat yg blh mnybbkan jerawat. . Untuk keterangan lanjut..jgn malu jgn segan untuk dapatkan free consultation dari saya 😘 . Kak Mai http://www.wasap.my/60149021209 Beauty Consultant MK🌷 #botanicaleffectsskincare  #timewiseplusskincare  #timewiserepairskincare  #beautyskin  #beautytips  #beautywithmarykay  #MaryKay  #makeyourskinsmile  #flawlessface  #marykaymanjung  #marykayperak  #marykaylumut  #marykaymalaysia 
Mary Kay TimeWise 
Moisture Renewing Gel Mask 
Intense Moisturizing Cream

Kedua² produk ini sangat membantu kulit  anda yg kering untuk lebih terhidrat agar kulit wajah anda kelihatan lebih segar dan muda.. Yang paling best...gel mask mary kay boleh dibawa tidur.. Bangun pagi kulit anda akan terasa lembut dan mulus...
wasap.my/+60163416207

#sayagunamarykay  #imuser #iamurbeautyconsultant #beautyconsultantmarykay #marykaymuar #marykayjohor #moist #skincareandcosmetics #healthyskin #skincareclass #freeclass #freeconsultation #freetrial #freeskincareclass #gelmask #marykaymy  #makeyourskinsmile  #mobilebusiness #partimejob
Mary Kay TimeWise Moisture Renewing Gel Mask Intense Moisturizing Cream Kedua² produk ini sangat membantu kulit anda yg kering untuk lebih terhidrat agar kulit wajah anda kelihatan lebih segar dan muda.. Yang paling best...gel mask mary kay boleh dibawa tidur.. Bangun pagi kulit anda akan terasa lembut dan mulus... wasap.my/+60163416207 #sayagunamarykay  #imuser  #iamurbeautyconsultant  #beautyconsultantmarykay  #marykaymuar  #marykayjohor  #moist  #skincareandcosmetics  #healthyskin  #skincareclass  #freeclass  #freeconsultation  #freetrial  #freeskincareclass  #gelmask  #marykaymy  #makeyourskinsmile  #mobilebusiness  #partimejob 
This packaging has me like 😍😍😍❤️💜💚💙 I am donating these boxes to my daughters school for makers space. Hopefully they can find something creative to do with them! 
#reducereuserecycle #thatpackagingtho #socute #lovemyjob #happymail #makeyourskinsmile #willingbeauty #imdoingthisforme #hy5regimen #hearts #skincare #earthcare #beautycare
💝Happy Mother's Day💝
💝Happy Mother's Day💝