an online Instagram web viewer

#Kosovë medias

Photos

PLISAT 🇦🇱 (17/11/2018)
"Vitet kalojnë dhe vdekja do të arrijë,
por eshërat e mi do të kenë qetësi
vetëm kur Kosova me paqe a stuhi
do t'i bashkohet nënës Shqipëri."
Ndër tifogrupet më nacionaliste në skenën tonë 👏🏼
#plisat #prishtine #kosovë #shqipëri #kuqezi #kosovaisalbania #albania #shkodër #uefanationsleague #ethnicalbanianultras
Celsin e zemres 😍👰🏼🤵🏻 @jetmire_guraziu_gashi

Song: @xhensilamyrtezaj

#albanischenuset #albania #albaniancouple #albanianclothes #albanischedasma #dasma #weddingday #marriage #kosovë #nusestatus #dhandri #nusja #celsinezemres #xhensilator #xhensilamyrtezaj #entrance
Urime!❤️⚽️ #Kosovë!
Albanian Special Operations during Taliban hunting season

Batalioni i Operacioneve Speciale Shqiptare (BOS) është njësia më elite e Forcave Tokësore Shqiptare, e ngarkuar me operaciona speciale në kohë lufte dhe operaciona kundër-terrorizmit në kohë paqeje. Kjo njësi punon ngushtë me inteligjencën ushtarake Amerikane për të kryer mbledhjen e inteligjencës mbi objektivat e vlerës së lartë.
———————————————————————————
#BatalioniiOperacioneveSpeciale #RENEA #AlbanianArmedForces #AlbanianLandForces #AlbanianArmy #AlbanianSoldiers #UshtriaShqiptare #AlbanianSpecialForces #AlbanianSpecOps #SpecOps #SpecialOperations #SpecialForces #NATO #WeAreNATO #KosovoSecurityForces #KosovoArmedForces #KosovoArmy #KosovoSoldiers #UshtriaKosovare #Warrior #Albania #Albanian #Shqipëria #Kosova #Kosovë #KosovoisAlbania #KosovaështëeShqipërisë #Illyria #Illyrians #Autochthonous
———————————————————————————
Partners:
@military.alb 🇦🇱
@mighty_czechia 🇨🇿
@romanianforces 🇹🇩
@war.ukraine 🇺🇦
Albanian Special Operations during Taliban hunting season Batalioni i Operacioneve Speciale Shqiptare (BOS) është njësia më elite e Forcave Tokësore Shqiptare, e ngarkuar me operaciona speciale në kohë lufte dhe operaciona kundër-terrorizmit në kohë paqeje. Kjo njësi punon ngushtë me inteligjencën ushtarake Amerikane për të kryer mbledhjen e inteligjencës mbi objektivat e vlerës së lartë. ——————————————————————————— #BatalioniiOperacioneveSpeciale  #RENEA  #AlbanianArmedForces  #AlbanianLandForces  #AlbanianArmy  #AlbanianSoldiers  #UshtriaShqiptare  #AlbanianSpecialForces  #AlbanianSpecOps  #SpecOps  #SpecialOperations  #SpecialForces  #NATO  #WeAreNATO  #KosovoSecurityForces  #KosovoArmedForces  #KosovoArmy  #KosovoSoldiers  #UshtriaKosovare  #Warrior  #Albania  #Albanian  #Shqipëria  #Kosova  #Kosovë  #KosovoisAlbania  #KosovaështëeShqipërisë  #Illyria  #Illyrians  #Autochthonous  ——————————————————————————— Partners: @military.alb 🇦🇱 @mighty_czechia 🇨🇿 @romanianforces 🇹🇩 @war.ukraine 🇺🇦
Minuta 69' 0-2 #Kosovë maltë #Kololli #kosova10🇽🇰 #kosove #shqipëri #shqipërietnike
#Kosovë Maltë 1-0 15' #muriqi. Mbyllet pjesa e parë
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
Dërgesa brenda 1 deri në 2 ditë 📦

POROSIT NË ⤵️ Instagram - @DhelpnaOnline

Transporti Falas 🚘 #kosovë 🇽🇰 #dhelpnaonline #tshirtdesign #design #kosova
🎊#Viti i 🎊 #Ri në 🎊#Brod -🎊 #Kosovë
📆Nisja më 31 #Dhjetor🎀 Darka Speciale e Vitit të Ri.😍😉 💘Hotel Arxhena 4* -✌️ 2 netë - 👀💰 €137 👉Në pagesë përfshihen: 😍 Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi; 😍 Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
😍 Darka Speciale e #Vitit të #Ri më 31 #Dhjetor dhe 1 Janar. (Pije Lokale pa limit) 😍 Muzikë live dhe Argëtim;
😍 Sauna dhe Jacuzzi
😍 Parking
👉Shtesa për Transportin me autobus Vajtje Ardhje nga Tirana 💰€32😉
--------------------------------------------------------
↪️Per rezervime na kontaktoni ne:
☎️Tel: 0699222282
📧Email: enjoytravel.al@gmail.com
📲Facebook/Instagram: enjoytravel.al
🎊#Viti  i 🎊 #Ri  në 🎊#Brod  -🎊 #Kosovë  📆Nisja më 31 #Dhjetor 🎀 Darka Speciale e Vitit të Ri.😍😉 💘Hotel Arxhena 4* -✌️ 2 netë - 👀💰 €137 👉Në pagesë përfshihen: 😍 Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi; 😍 Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit; 😍 Darka Speciale e #Vitit  të #Ri  më 31 #Dhjetor  dhe 1 Janar. (Pije Lokale pa limit) 😍 Muzikë live dhe Argëtim; 😍 Sauna dhe Jacuzzi 😍 Parking 👉Shtesa për Transportin me autobus Vajtje Ardhje nga Tirana 💰€32😉 -------------------------------------------------------- ↪️Per rezervime na kontaktoni ne: ☎️Tel: 0699222282 📧Email: enjoytravel.al@gmail.com 📲Facebook/Instagram: enjoytravel.al
Oferte fantastike
SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim 
Sasia 80gr.

Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm.
1- Tret ushqimet me shpejtësi. 
2- Mban organizmin e ngopur.

Dobitë tjera:
▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës.
▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
▪️Largon rrezikun e Hemoroideve.
▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve.
▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Vrejtëje: 
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
Oferte fantastike SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim Sasia 80gr. Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm. 1- Tret ushqimet me shpejtësi. 2- Mban organizmin e ngopur. Dobitë tjera: ▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës. ▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin). ▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht. ▪️Largon rrezikun e Hemoroideve. ▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps. ▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve. ▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut. PËRDORIMI: Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet. Vrejtëje: Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.#KOSOVË  #SHQIPËRI  #TIRANË  #PRISHTINË   #PRIZREN  #Gjkovë  #Pejë  #Mitrovicë  #Gjilan  #Ferizaj  #Deçan  #Malishevë  #Podujevë  #Lipjan  #Skenderaj  #Klinë  #Rahovec  #Viti  #Suharek  #Drenas  #Kamenic  #Kaçanik  #Vushtrri  #Shkodër  #Durrës  #Elbasan  #Sarandë  #porosit 
Oferte fantastike
SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim 
Sasia 80gr.

Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm.
1- Tret ushqimet me shpejtësi. 
2- Mban organizmin e ngopur.

Dobitë tjera:
▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës.
▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
▪️Largon rrezikun e Hemoroideve.
▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve.
▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Vrejtëje: 
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
Oferte fantastike SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim Sasia 80gr. Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm. 1- Tret ushqimet me shpejtësi. 2- Mban organizmin e ngopur. Dobitë tjera: ▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës. ▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin). ▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht. ▪️Largon rrezikun e Hemoroideve. ▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps. ▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve. ▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut. PËRDORIMI: Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet. Vrejtëje: Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.#KOSOVË  #SHQIPËRI  #TIRANË  #PRISHTINË   #PRIZREN  #Gjkovë  #Pejë  #Mitrovicë  #Gjilan  #Ferizaj  #Deçan  #Malishevë  #Podujevë  #Lipjan  #Skenderaj  #Klinë  #Rahovec  #Viti  #Suharek  #Drenas  #Kamenic  #Kaçanik  #Vushtrri  #Shkodër  #Durrës  #Elbasan  #Sarandë  #porosit 
Oferte fantastike
SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim 
Sasia 80gr.

Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm.
1- Tret ushqimet me shpejtësi. 
2- Mban organizmin e ngopur.

Dobitë tjera:
▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës.
▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
▪️Largon rrezikun e Hemoroideve.
▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve.
▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Vrejtëje: 
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
Oferte fantastike SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim Sasia 80gr. Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm. 1- Tret ushqimet me shpejtësi. 2- Mban organizmin e ngopur. Dobitë tjera: ▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës. ▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin). ▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht. ▪️Largon rrezikun e Hemoroideve. ▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps. ▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve. ▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut. PËRDORIMI: Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet. Vrejtëje: Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.#KOSOVË  #SHQIPËRI  #TIRANË  #PRISHTINË   #PRIZREN  #Gjkovë  #Pejë  #Mitrovicë  #Gjilan  #Ferizaj  #Deçan  #Malishevë  #Podujevë  #Lipjan  #Skenderaj  #Klinë  #Rahovec  #Viti  #Suharek  #Drenas  #Kamenic  #Kaçanik  #Vushtrri  #Shkodër  #Durrës  #Elbasan  #Sarandë  #porosit 
Oferte fantastike
SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim 
Sasia 80gr.

Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm.
1- Tret ushqimet me shpejtësi. 
2- Mban organizmin e ngopur.

Dobitë tjera:
▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës.
▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
▪️Largon rrezikun e Hemoroideve.
▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve.
▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Vrejtëje: 
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
Oferte fantastike SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim Sasia 80gr. Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm. 1- Tret ushqimet me shpejtësi. 2- Mban organizmin e ngopur. Dobitë tjera: ▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës. ▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin). ▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht. ▪️Largon rrezikun e Hemoroideve. ▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps. ▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve. ▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut. PËRDORIMI: Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet. Vrejtëje: Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.#KOSOVË  #SHQIPËRI  #TIRANË  #PRISHTINË   #PRIZREN  #Gjkovë  #Pejë  #Mitrovicë  #Gjilan  #Ferizaj  #Deçan  #Malishevë  #Podujevë  #Lipjan  #Skenderaj  #Klinë  #Rahovec  #Viti  #Suharek  #Drenas  #Kamenic  #Kaçanik  #Vushtrri  #Shkodër  #Durrës  #Elbasan  #Sarandë  #porosit 
Mit hängenden Kugeln 🧶💎 #Kleid #dress #fashion #ootd #handmade #follow #kosovo #kosovë #kosove
Punë dore 🤚🏻#kosove #kosovë #kosovo #pune #dore #handmade #dress #fashion #ootd
#clubplisat #harleydavidson #rinora4 #gjilan #gjilani #albania #kosova #kosovë #shqiptar #motoprishtina #harleydavidson #gjakova #prizren #mitrovica #mitrovicë #peja #tirana #presheva #bujanoc #tetova #gostivar #shkupi #qameria #ulqin #motoprishtina #steelwings #steelwingsalbania #shqiponjaterrugeve #kercova #ferizaj #podujeva #kamenica @club.plisat @alba_motorsport @motoristatshqiponjat @rinora4 @lidhjashqiptare @shqiponjatt @shqiponjat.e.rrugeve.shqiperi @steelwings.official @harleydavidson.al @steelwingsvlora @steelwings_mc_kososva @motopllava1 @albanian.eagles @the.albanians @shqiptar_illyrian @qikateshpis @ermalmamaqiofficial @noizy @harleydavidson.al @folshqipshow.ch @lidhjashqiptare @_motopasion @shqiponjatdardane @marakli_tkerreve @marakli.tkerrevee
#clubplisat  #harleydavidson  #rinora4  #gjilan  #gjilani  #albania  #kosova  #kosovë  #shqiptar  #motoprishtina  #harleydavidson  #gjakova  #prizren  #mitrovica  #mitrovicë  #peja  #tirana  #presheva  #bujanoc  #tetova  #gostivar  #shkupi  #qameria  #ulqin  #motoprishtina  #steelwings  #steelwingsalbania  #shqiponjaterrugeve  #kercova  #ferizaj  #podujeva  #kamenica  @club.plisat @alba_motorsport @motoristatshqiponjat @rinora4 @lidhjashqiptare @shqiponjatt @shqiponjat.e.rrugeve.shqiperi @steelwings.official @harleydavidson.al @steelwingsvlora @steelwings_mc_kososva @motopllava1 @albanian.eagles @the.albanians @shqiptar_illyrian @qikateshpis @ermalmamaqiofficial @noizy @harleydavidson.al @folshqipshow.ch @lidhjashqiptare @_motopasion @shqiponjatdardane @marakli_tkerreve @marakli.tkerrevee
#clubplisat #harleydavidson #rinora4 #gjilan #gjilani #albania #kosova #kosovë #shqiptar #motoprishtina #harleydavidson #gjakova #prizren #mitrovica #mitrovicë #peja #tirana #presheva #bujanoc #tetova #gostivar #shkupi #qameria #ulqin #motoprishtina #steelwings #steelwingsalbania #shqiponjaterrugeve #kercova #ferizaj #podujeva #kamenica @club.plisat @alba_motorsport @motoristatshqiponjat @rinora4 @lidhjashqiptare @shqiponjatt @shqiponjat.e.rrugeve.shqiperi @steelwings.official @harleydavidson.al @steelwingsvlora @steelwings_mc_kososva @motopllava1 @albanian.eagles @the.albanians @shqiptar_illyrian @qikateshpis @ermalmamaqiofficial @noizy @harleydavidson.al @folshqipshow.ch @lidhjashqiptare @_motopasion @shqiponjatdardane @marakli_tkerreve @marakli.tkerrevee
#clubplisat  #harleydavidson  #rinora4  #gjilan  #gjilani  #albania  #kosova  #kosovë  #shqiptar  #motoprishtina  #harleydavidson  #gjakova  #prizren  #mitrovica  #mitrovicë  #peja  #tirana  #presheva  #bujanoc  #tetova  #gostivar  #shkupi  #qameria  #ulqin  #motoprishtina  #steelwings  #steelwingsalbania  #shqiponjaterrugeve  #kercova  #ferizaj  #podujeva  #kamenica  @club.plisat @alba_motorsport @motoristatshqiponjat @rinora4 @lidhjashqiptare @shqiponjatt @shqiponjat.e.rrugeve.shqiperi @steelwings.official @harleydavidson.al @steelwingsvlora @steelwings_mc_kososva @motopllava1 @albanian.eagles @the.albanians @shqiptar_illyrian @qikateshpis @ermalmamaqiofficial @noizy @harleydavidson.al @folshqipshow.ch @lidhjashqiptare @_motopasion @shqiponjatdardane @marakli_tkerreve @marakli.tkerrevee
Njihuni me Fitim Bunjaku, klient tjetër i Help-it, i cili ofron shërbime turistike në Komunën e Novobërdës. Në thirrjen për grante, në vitin 2017 për Komunën e Novobërdës, Fitim ka aplikuar dhe është shpërblyer me një grant në formë të pajisjeve si një aparat fotografik profesional, një laptop dhe pajisje të tjera të nevojshme për reklamim si dhe për gudië turistike. Me pajisjet që ai ka marrë nga Help-i, ai ka arritur të reklamojë dhe të tërheqë vëmendjen për këtë rajon dhe të rrisë numrin e vizitorëve dhe dashamirësve të ecjës. Gjatë vizitës tonë, ne e takuam atë duke udhëhequr një grup vizitorësh nga Ambasada e Holandës në Prishtinë, ku ai u shpjegonte atyre historinë e Kalasë dhe të vendeve historike përreth.
***
Meet Fitim Bunjaku, another Help’s client that offers tourism services in Municipality of Novoberde. In call for grants, in 2017 for Novoberde Municipality, Fitim has applied and rewarded with a grant in form of equipment such are a professional photo camera, a laptop and other necessary equipment for advertising as well as for tour guiding. With the equipment that he received from Help, he has managed to advertise and to draw attention for this region and raise number of visitors and hikers. During our visit, we met him guiding a group of visitors from Embassy of Netherlands in Pristina, where he was explaining them the history of the Castle and the surrounding historic sites. ***
Upoznajte Fitima Bunjakua, jos jednog klijenta Helpa, koji nudi turističke usluge u opštini Novo Brdo. U pozivu za dodelu bespovratnih sredstava 2017 godine za opštinu Novo Brdo, Fitim je aplicirao i dobio grant u vidu opreme kao što su profesionalni foto aparat, laptop i druga neophodna oprema za oglašavanje kao i za Turistickog vodica. Sa opremom koju je dobio od Helpa, on je uspeo da reklamira i skrene pažnju na ovu regiju i podigne broj posetilaca i turista. Tokom naše posete sretali smo ga sa grupom posjetilaca iz ambasade Holandije u Prištini, kojima je objasnio istoriju tvrdjave i okolnih istorijskih znamenitosti.

#helphilfezurselbsthilfe #helpkosovo #novoberde #turizem #turizëm #kosovë #kosova #male #keshtjella #turizemrural
Njihuni me Fitim Bunjaku, klient tjetër i Help-it, i cili ofron shërbime turistike në Komunën e Novobërdës. Në thirrjen për grante, në vitin 2017 për Komunën e Novobërdës, Fitim ka aplikuar dhe është shpërblyer me një grant në formë të pajisjeve si një aparat fotografik profesional, një laptop dhe pajisje të tjera të nevojshme për reklamim si dhe për gudië turistike. Me pajisjet që ai ka marrë nga Help-i, ai ka arritur të reklamojë dhe të tërheqë vëmendjen për këtë rajon dhe të rrisë numrin e vizitorëve dhe dashamirësve të ecjës. Gjatë vizitës tonë, ne e takuam atë duke udhëhequr një grup vizitorësh nga Ambasada e Holandës në Prishtinë, ku ai u shpjegonte atyre historinë e Kalasë dhe të vendeve historike përreth. *** Meet Fitim Bunjaku, another Help’s client that offers tourism services in Municipality of Novoberde. In call for grants, in 2017 for Novoberde Municipality, Fitim has applied and rewarded with a grant in form of equipment such are a professional photo camera, a laptop and other necessary equipment for advertising as well as for tour guiding. With the equipment that he received from Help, he has managed to advertise and to draw attention for this region and raise number of visitors and hikers. During our visit, we met him guiding a group of visitors from Embassy of Netherlands in Pristina, where he was explaining them the history of the Castle and the surrounding historic sites. *** Upoznajte Fitima Bunjakua, jos jednog klijenta Helpa, koji nudi turističke usluge u opštini Novo Brdo. U pozivu za dodelu bespovratnih sredstava 2017 godine za opštinu Novo Brdo, Fitim je aplicirao i dobio grant u vidu opreme kao što su profesionalni foto aparat, laptop i druga neophodna oprema za oglašavanje kao i za Turistickog vodica. Sa opremom koju je dobio od Helpa, on je uspeo da reklamira i skrene pažnju na ovu regiju i podigne broj posetilaca i turista. Tokom naše posete sretali smo ga sa grupom posjetilaca iz ambasade Holandije u Prištini, kojima je objasnio istoriju tvrdjave i okolnih istorijskih znamenitosti. #helphilfezurselbsthilfe  #helpkosovo  #novoberde  #turizem  #turizëm  #kosovë  #kosova  #male  #keshtjella  #turizemrural 
- Unë nuk rri si macja nën sofër, - më tha
.
.
[ nëntor 2018, Kosovë ]
.
.
#weekend
#cat
#kosovë
#window
#catlover
#catsofinstagram
#catsareweird
#pranverore
Dardania Model
'Gjuha e Bukurisë së Drurit'

Koshare - Ferizaj
Na vizitoni... #dardaniamodel #kosovë #kosovo #ferizaj #koshare #furniture #kualitet #traditë #5vjetgarancion #mobile #komoda #dyer #dritare #dhomatefjetes #garancion
Dyert Klasike i gjeni tek Dardania Model

Koshare - Ferizaj

#dyer #klasike #dardania #model #kosovë #doors #classic #quality #ebardhë #bagllam3D #dorza #alb
#koshare #ferizaj #ejani #na #vizitoni #kualitet #siguri #5vitegarancion #traditë
MISH I TERUR I FRESKËT “GAZI - COM” 👌🏼🥇 #gjilan #kosovë
MISH I TERUR I FRESKËT “GAZI - COM” 👌🏼🥇 #gjilan  #kosovë 
NEW Kuleta prej Lëkures !!
Çmimi : 9.99€
Nr.tel 045 553 083
Viber & Whatsapp
+377 45 553 083

#lëkure #porosit #dhuratë #gift #kosovo #albania #tirana #alb #durres #kosovë #shqipe #ks #podujeva #malisheva #drenas #ferizaj #prizren #peja #pejë #gjilan #lipjan #fier #elbasan #sarandë #shqiperi #gjirokaster
NITI Event 
Per Rezervime na kontaktoni ne nr 383-44-748-447 ( Viber ) ose na shkruani ne Instagram 
#wedding #dasma #gold #gjilan #prishtin #nuse #tym #steam #albania #premium #fishekzjarre #oaza #mjegull #fog #xixa #nebel #kosovë #wife #dasmashqiptare #shqip #nuse #birthday #dajti #bigday #nusetshqiptare #event #astoria #style #fotos
Kosovo, i truly miss you! Definitely it was my most intresting travel this year. Such a beautiful and lovely country with an excellent kitchen 👩🏽‍🍳 👐🏽 I’m so blessed that i’ve seen @dualipa in her hometown ❤️ and attended @sunnyhillfestival🤩
🤩
🤩
🤩
#pristina #albania #traveltoalbania #kosovo #kosovë #sunnyhillfestival #tedua #explore
🎊#Viti i 🎊 #Ri në 🎊#Brod -🎊 #Kosovë
📆Nisja më 31 #Dhjetor🎀 Darka Speciale e Vitit të Ri.😍😉 💘Hotel Arxhena 4* -✌️ 2 netë - 👀💰 €137 👉Në pagesë përfshihen: 😍 Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi; 😍 Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit;
😍 Darka Speciale e #Vitit të #Ri më 31 #Dhjetor dhe 1 Janar. (Pije Lokale pa limit) 😍 Muzikë live dhe Argëtim;
😍 Sauna dhe Jacuzzi
😍 Parking
👉Shtesa për Transportin me autobus Vajtje Ardhje nga Tirana 💰€32😉
--------------------------------------------------------
↪️Per rezervime na kontaktoni ne:
☎️Tel: 0699222282
📧Email: enjoytravel.al@gmail.com
📲Facebook/Instagram: enjoytravel.al
🎊#Viti  i 🎊 #Ri  në 🎊#Brod  -🎊 #Kosovë  📆Nisja më 31 #Dhjetor 🎀 Darka Speciale e Vitit të Ri.😍😉 💘Hotel Arxhena 4* -✌️ 2 netë - 👀💰 €137 👉Në pagesë përfshihen: 😍 Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi; 😍 Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit; 😍 Darka Speciale e #Vitit  të #Ri  më 31 #Dhjetor  dhe 1 Janar. (Pije Lokale pa limit) 😍 Muzikë live dhe Argëtim; 😍 Sauna dhe Jacuzzi 😍 Parking 👉Shtesa për Transportin me autobus Vajtje Ardhje nga Tirana 💰€32😉 -------------------------------------------------------- ↪️Per rezervime na kontaktoni ne: ☎️Tel: 0699222282 📧Email: enjoytravel.al@gmail.com 📲Facebook/Instagram: enjoytravel.al
#wellpure
#Jointpure
اصبح الان بأمكانكم الحفاظ على صحة عظامكم والتخلص من اللآم الركبة واسفل الظهر والمفاصل .

#يمنحكم منتج #جوينت #بيور بتركيبته الرائعة من الجلوكوزامين والكوندرايتين والكولاجين وفيتامن D3 راحة تامة وصحة جيدة للغضروف ومرونه للمفصل .
المنتج متوفر في اسواق ليبيا والعراق ولبنان وفلسطين واليمن والامارات 
#لأصحاب الشركات و المهتمين باستيراد المنتج يمكنكم التواصل مع فريق خدمة العملاء الناطق باللغة العربية 
عبر تطبيقات الواتس اب او الفايير على الرقم ... 00905541582513
00905541582513

For more information whatsap/viber

00905541582513

For more products, visit http:// http://www.muradfarma.com

#Lebanon #Saudi_Arabia #Dubai
#االعراق #الاردن #ليبيا #ايران #تونس #المغرب #قطر #البحرين #السودان #فلسطين
#대한민국 #Kosovë #Србија #Afghanistan
#Iran #Serbia #South_Korea #Azerbaijan #Uzbekistan
#wellpure  #Jointpure  اصبح الان بأمكانكم الحفاظ على صحة عظامكم والتخلص من اللآم الركبة واسفل الظهر والمفاصل . #يمنحكم  منتج #جوينت  #بيور  بتركيبته الرائعة من الجلوكوزامين والكوندرايتين والكولاجين وفيتامن D3 راحة تامة وصحة جيدة للغضروف ومرونه للمفصل . المنتج متوفر في اسواق ليبيا والعراق ولبنان وفلسطين واليمن والامارات #لأصحاب  الشركات و المهتمين باستيراد المنتج يمكنكم التواصل مع فريق خدمة العملاء الناطق باللغة العربية عبر تطبيقات الواتس اب او الفايير على الرقم ... 00905541582513 00905541582513 For more information whatsap/viber 00905541582513 For more products, visit http:// http://www.muradfarma.com #Lebanon  #Saudi_Arabia  #Dubai  #االعراق  #الاردن  #ليبيا  #ايران  #تونس  #المغرب  #قطر  #البحرين  #السودان  #فلسطين  #대한민국  #Kosovë  #Србија  #Afghanistan  #Iran  #Serbia  #South_Korea  #Azerbaijan  #Uzbekistan 
#clubplisat #harleydavidson #rinora4 #gjilan #gjilani #albania #kosova #kosovë #shqiptar #motoprishtina #harleydavidson #gjakova #prizren #mitrovica #mitrovicë #peja #tirana #presheva #bujanoc #tetova #gostivar #shkupi #qameria #ulqin #motoprishtina #steelwings #steelwingsalbania #shqiponjaterrugeve #kercova #ferizaj #podujeva #kamenica @club.plisat @alba_motorsport @motoristatshqiponjat @rinora4 @lidhjashqiptare @shqiponjatt @shqiponjat.e.rrugeve.shqiperi @steelwings.official @harleydavidson.al @steelwingsvlora @steelwings_mc_kososva @motopllava1 @albanian.eagles @the.albanians @shqiptar_illyrian @qikateshpis @ermalmamaqiofficial @noizy @harleydavidson.al @folshqipshow.ch @lidhjashqiptare @_motopasion @shqiponjatdardane @marakli_tkerreve @marakli.tkerrevee
#clubplisat  #harleydavidson  #rinora4  #gjilan  #gjilani  #albania  #kosova  #kosovë  #shqiptar  #motoprishtina  #harleydavidson  #gjakova  #prizren  #mitrovica  #mitrovicë  #peja  #tirana  #presheva  #bujanoc  #tetova  #gostivar  #shkupi  #qameria  #ulqin  #motoprishtina  #steelwings  #steelwingsalbania  #shqiponjaterrugeve  #kercova  #ferizaj  #podujeva  #kamenica  @club.plisat @alba_motorsport @motoristatshqiponjat @rinora4 @lidhjashqiptare @shqiponjatt @shqiponjat.e.rrugeve.shqiperi @steelwings.official @harleydavidson.al @steelwingsvlora @steelwings_mc_kososva @motopllava1 @albanian.eagles @the.albanians @shqiptar_illyrian @qikateshpis @ermalmamaqiofficial @noizy @harleydavidson.al @folshqipshow.ch @lidhjashqiptare @_motopasion @shqiponjatdardane @marakli_tkerreve @marakli.tkerrevee
SERUM PËR FLOKË ME VAJ ARGANI 🏖
Për Flokë të shëndetshëm e plot shkëlqim

Sasia 125ml

Serumi i Vajit të Arganit ushqim për flokët

Një përbërës special i cili ndihmon që të formojë flokë të buta, që shkëlqejnë, në gjendje të mrekullueshme. ✔Nxit rritjen e flokut
✔Ripërtrin qelizat e flokut ✔Redukton dëmtimin ✔Flokë të buta dhe plot shkëlqim

Ndihmon flokët të rimëkëmben dhe ua rikthen shkëlqimin. Flokët i mbron nga kimikatet e dëmshme dhe fenirimi. 
Pèrbërësit:Vaj Argan,vaj susam,vaj bajame,vaj pishe,vaj hithër,vaj kamomil, vaj livando,vaj rozmarinë, vaj kokosit, vaj ulliri, vitaminë E, bimor vaj. 📘Përdorimi:
Preferohet të përdoret 3herë në javë duke vendosur nje sasi nga Serumi në rrënjën e flokëve dhe duke e lënë të qëndroj ashtu për 30-45minuta,pastaj bëhet pastrimi i flokëve.

Porosit dhe Online në Tel' Viber' & WhatsApp • +383 43 74 9999#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
SERUM PËR FLOKË ME VAJ ARGANI 🏖 Për Flokë të shëndetshëm e plot shkëlqim Sasia 125ml Serumi i Vajit të Arganit ushqim për flokët Një përbërës special i cili ndihmon që të formojë flokë të buta, që shkëlqejnë, në gjendje të mrekullueshme. ✔Nxit rritjen e flokut ✔Ripërtrin qelizat e flokut ✔Redukton dëmtimin ✔Flokë të buta dhe plot shkëlqim Ndihmon flokët të rimëkëmben dhe ua rikthen shkëlqimin. Flokët i mbron nga kimikatet e dëmshme dhe fenirimi. Pèrbërësit:Vaj Argan,vaj susam,vaj bajame,vaj pishe,vaj hithër,vaj kamomil, vaj livando,vaj rozmarinë, vaj kokosit, vaj ulliri, vitaminë E, bimor vaj. 📘Përdorimi: Preferohet të përdoret 3herë në javë duke vendosur nje sasi nga Serumi në rrënjën e flokëve dhe duke e lënë të qëndroj ashtu për 30-45minuta,pastaj bëhet pastrimi i flokëve. Porosit dhe Online në Tel' Viber' & WhatsApp • +383 43 74 9999#KOSOVË  #SHQIPËRI  #TIRANË  #PRISHTINË   #PRIZREN  #Gjkovë  #Pejë  #Mitrovicë  #Gjilan  #Ferizaj  #Deçan  #Malishevë  #Podujevë  #Lipjan  #Skenderaj  #Klinë  #Rahovec  #Viti  #Suharek  #Drenas  #Kamenic  #Kaçanik  #Vushtrri  #Shkodër  #Durrës  #Elbasan  #Sarandë  #porosit 
TITAN GEL PËR MESHKUJ, Zgjedhje ideale... Sasia 50ml

Ka funksionuar në 90% të rasteve,pse të mos funksionoj te ju... 90% e meshkujve janë të paknaqur me madhësinë e penisit të tyre,duke shkaktuar munges vetëbesimi,frikë për të kryer marrdhënie,frikë nga dështimi për të kënaqur partnerin tuaj në shtrat.

Dobitë:
•Zgjatje e penisit 2-5cm
•Përmirsimi i qarkullimit të gjakut në zonën gjenitale •Zgjatje e marrëdhenieve seksuale •Ndjesi e këndshme gjatë marredhënieve
•Përmirsimi i cilesisë së spermës
•Lubrifikimi gjatë marrëdhenieve(nëse përdoret para seksit). PËRDORIMI:
Lani penisin tuaj me sapunë,thajeni dhe pastaj vendosni një sasi Titan Gel,shpërndajeni në gjithë siperfaqen.
Bëni masazh 10-15min,sa më e gjatë kohëzgjatja aq më shpejt do arrini rezultat.
Përdoreni cdo ditë për 1Muaj.
Titan gel absorbohet shpejt,menjeherë hidraton dhe zbut lekurën.
Nuk shkakton ndonje shqetësim gjatë marrëdhënieve seksuale.

Efekti vërehet menjëherë..
Penisi rritet që në javën e parë dhe marrëdheniet zgjasin më shumë
Gjatë javës së dytë penisi zgjerohet 1-2cm
Gjatë javës së trete 2-4cm.
Dhe në javen e katert zgjerimi i penisit 4-5cm,rritja e kohes#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
TITAN GEL PËR MESHKUJ, Zgjedhje ideale... Sasia 50ml Ka funksionuar në 90% të rasteve,pse të mos funksionoj te ju... 90% e meshkujve janë të paknaqur me madhësinë e penisit të tyre,duke shkaktuar munges vetëbesimi,frikë për të kryer marrdhënie,frikë nga dështimi për të kënaqur partnerin tuaj në shtrat. Dobitë: •Zgjatje e penisit 2-5cm •Përmirsimi i qarkullimit të gjakut në zonën gjenitale •Zgjatje e marrëdhenieve seksuale •Ndjesi e këndshme gjatë marredhënieve •Përmirsimi i cilesisë së spermës •Lubrifikimi gjatë marrëdhenieve(nëse përdoret para seksit). PËRDORIMI: Lani penisin tuaj me sapunë,thajeni dhe pastaj vendosni një sasi Titan Gel,shpërndajeni në gjithë siperfaqen. Bëni masazh 10-15min,sa më e gjatë kohëzgjatja aq më shpejt do arrini rezultat. Përdoreni cdo ditë për 1Muaj. Titan gel absorbohet shpejt,menjeherë hidraton dhe zbut lekurën. Nuk shkakton ndonje shqetësim gjatë marrëdhënieve seksuale. Efekti vërehet menjëherë.. Penisi rritet që në javën e parë dhe marrëdheniet zgjasin më shumë Gjatë javës së dytë penisi zgjerohet 1-2cm Gjatë javës së trete 2-4cm. Dhe në javen e katert zgjerimi i penisit 4-5cm,rritja e kohes#KOSOVË  #SHQIPËRI  #TIRANË  #PRISHTINË   #PRIZREN  #Gjkovë  #Pejë  #Mitrovicë  #Gjilan  #Ferizaj  #Deçan  #Malishevë  #Podujevë  #Lipjan  #Skenderaj  #Klinë  #Rahovec  #Viti  #Suharek  #Drenas  #Kamenic  #Kaçanik  #Vushtrri  #Shkodër  #Durrës  #Elbasan  #Sarandë  #porosit 
@olaplexkosova @petrit_arifi #olaplexno3 #olaplexno3 #olaplexhair #prishtin #kosovë
Zbardhuese dhëmbesh 
100% Natyral ♡ ♡ Çmimi : 9.99€ ♡
Nr.tel 045 553 083
Viber & Whatsapp
+377 45 553 083

#zbardhues #dhembët #dhëmbi #porosit #blejonline #kosovë #shqiperi #maqedoni #tiranë #new #prishtina #prizren #gjilan #lipjan #drenas #malisheva #fier #elbasan #sarandë #teeth #whitingteeth #quality #online
Mjaltë për shtime peshe 
HONEY POWER D+ 
Dobitë:
▪Rritë apetitin për të ngrënë ushqim ▪️Shton yndyrat për apetit
▪Qetëson sistemin nervor ▪Forcon imunitetin ▪Forcon shikimin ▪Forcon gjakun dhe eshtrat ▪Largon lodhjen ▪️Jep energji 24 orë
▪️Ndihmon në tretje ▪Plotëson vitaminat që i mungojnë në organizmin ▪️VITAMINAT A, B, B1, B6, H, C.
▪Përdoret dhe për personat që ushtrojnë fitnes në vendë të proteinave në mas kjo arrin efekte 50 perqind me shumë se ato dhe pa asnjë efekt ansorë. e dëmtim shëndetsorë

PËRDORIMI: ▪Të konsumohet çdo ditë në mëngjes , drekë dhe në mbrëmje dy lugë mijaltë Power D+ e përzier se bashku me një gotë qumeshtë dhe 1/3e bananes.

contact +383 43 74 9999 viber&whatsapp#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
Mjaltë për shtime peshe HONEY POWER D+ Dobitë: ▪Rritë apetitin për të ngrënë ushqim ▪️Shton yndyrat për apetit ▪Qetëson sistemin nervor ▪Forcon imunitetin ▪Forcon shikimin ▪Forcon gjakun dhe eshtrat ▪Largon lodhjen ▪️Jep energji 24 orë ▪️Ndihmon në tretje ▪Plotëson vitaminat që i mungojnë në organizmin ▪️VITAMINAT A, B, B1, B6, H, C. ▪Përdoret dhe për personat që ushtrojnë fitnes në vendë të proteinave në mas kjo arrin efekte 50 perqind me shumë se ato dhe pa asnjë efekt ansorë. e dëmtim shëndetsorë PËRDORIMI: ▪Të konsumohet çdo ditë në mëngjes , drekë dhe në mbrëmje dy lugë mijaltë Power D+ e përzier se bashku me një gotë qumeshtë dhe 1/3e bananes. contact +383 43 74 9999 viber&whatsapp#KOSOVË  #SHQIPËRI  #TIRANË  #PRISHTINË   #PRIZREN  #Gjkovë  #Pejë  #Mitrovicë  #Gjilan  #Ferizaj  #Deçan  #Malishevë  #Podujevë  #Lipjan  #Skenderaj  #Klinë  #Rahovec  #Viti  #Suharek  #Drenas  #Kamenic  #Kaçanik  #Vushtrri  #Shkodër  #Durrës  #Elbasan  #Sarandë  #porosit 
Mjaltë për shtime peshe 
HONEY POWER D+ 
Dobitë:
▪Rritë apetitin për të ngrënë ushqim ▪️Shton yndyrat për apetit
▪Qetëson sistemin nervor ▪Forcon imunitetin ▪Forcon shikimin ▪Forcon gjakun dhe eshtrat ▪Largon lodhjen ▪️Jep energji 24 orë
▪️Ndihmon në tretje ▪Plotëson vitaminat që i mungojnë në organizmin ▪️VITAMINAT A, B, B1, B6, H, C.
▪Përdoret dhe për personat që ushtrojnë fitnes në vendë të proteinave në mas kjo arrin efekte 50 perqind me shumë se ato dhe pa asnjë efekt ansorë. e dëmtim shëndetsorë

PËRDORIMI: ▪Të konsumohet çdo ditë në mëngjes , drekë dhe në mbrëmje dy lugë mijaltë Power D+ e përzier se bashku me një gotë qumeshtë dhe 1/3e bananes.

contact +383 43 74 9999 viber&whatsapp#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
Mjaltë për shtime peshe HONEY POWER D+ Dobitë: ▪Rritë apetitin për të ngrënë ushqim ▪️Shton yndyrat për apetit ▪Qetëson sistemin nervor ▪Forcon imunitetin ▪Forcon shikimin ▪Forcon gjakun dhe eshtrat ▪Largon lodhjen ▪️Jep energji 24 orë ▪️Ndihmon në tretje ▪Plotëson vitaminat që i mungojnë në organizmin ▪️VITAMINAT A, B, B1, B6, H, C. ▪Përdoret dhe për personat që ushtrojnë fitnes në vendë të proteinave në mas kjo arrin efekte 50 perqind me shumë se ato dhe pa asnjë efekt ansorë. e dëmtim shëndetsorë PËRDORIMI: ▪Të konsumohet çdo ditë në mëngjes , drekë dhe në mbrëmje dy lugë mijaltë Power D+ e përzier se bashku me një gotë qumeshtë dhe 1/3e bananes. contact +383 43 74 9999 viber&whatsapp#KOSOVË  #SHQIPËRI  #TIRANË  #PRISHTINË   #PRIZREN  #Gjkovë  #Pejë  #Mitrovicë  #Gjilan  #Ferizaj  #Deçan  #Malishevë  #Podujevë  #Lipjan  #Skenderaj  #Klinë  #Rahovec  #Viti  #Suharek  #Drenas  #Kamenic  #Kaçanik  #Vushtrri  #Shkodër  #Durrës  #Elbasan  #Sarandë  #porosit 
✔️VAZOLINA E FARËS SË ZEZË PËR REUMATIZËM DHE MIGREN ▶
🔘Dobitë:⤵ 🔘Vazolina ndihmon kundër dhimbjeve të shpinës (Shërimin e unazave , boshtit kurrizor etj) 🔘Lehtëson dhimbjet e pëgjithshme muskulare.
🔘Lehtëson në veqanti dhimbjet muskulore dhe eshtrave.
🔘Sheron plasaritjen ne thembra.
🔘Kundër Migrenes (dhimbjes se kokes) dhe Reumes ne përgjithsi.
🔘Largob dhembjet reumatike brenda 24 orve
🔘Efektive edhe në dhimbje te kyqeve dhe migrenes 🔳PËRDORIMI: Merr një sasi nga kremi dhe vendose mbi pjesen ku ndjeni dhëmbje dhe bëje nje masazh 3-5min.💫💫💫💫#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
✔️VAZOLINA E FARËS SË ZEZË PËR REUMATIZËM DHE MIGREN ▶ 🔘Dobitë:⤵ 🔘Vazolina ndihmon kundër dhimbjeve të shpinës (Shërimin e unazave , boshtit kurrizor etj) 🔘Lehtëson dhimbjet e pëgjithshme muskulare. 🔘Lehtëson në veqanti dhimbjet muskulore dhe eshtrave. 🔘Sheron plasaritjen ne thembra. 🔘Kundër Migrenes (dhimbjes se kokes) dhe Reumes ne përgjithsi. 🔘Largob dhembjet reumatike brenda 24 orve 🔘Efektive edhe në dhimbje te kyqeve dhe migrenes 🔳PËRDORIMI: Merr një sasi nga kremi dhe vendose mbi pjesen ku ndjeni dhëmbje dhe bëje nje masazh 3-5min.💫💫💫💫#KOSOVË  #SHQIPËRI  #TIRANË  #PRISHTINË   #PRIZREN  #Gjkovë  #Pejë  #Mitrovicë  #Gjilan  #Ferizaj  #Deçan  #Malishevë  #Podujevë  #Lipjan  #Skenderaj  #Klinë  #Rahovec  #Viti  #Suharek  #Drenas  #Kamenic  #Kaçanik  #Vushtrri  #Shkodër  #Durrës  #Elbasan  #Sarandë  #porosit 
✔️VAZOLINA E FARËS SË ZEZË PËR REUMATIZËM DHE MIGREN ▶
🔘Dobitë:⤵ 🔘Vazolina ndihmon kundër dhimbjeve të shpinës (Shërimin e unazave , boshtit kurrizor etj) 🔘Lehtëson dhimbjet e pëgjithshme muskulare.
🔘Lehtëson në veqanti dhimbjet muskulore dhe eshtrave.
🔘Sheron plasaritjen ne thembra.
🔘Kundër Migrenes (dhimbjes se kokes) dhe Reumes ne përgjithsi.
🔘Largob dhembjet reumatike brenda 24 orve
🔘Efektive edhe në dhimbje te kyqeve dhe migrenes 🔳PËRDORIMI: Merr një sasi nga kremi dhe vendose mbi pjesen ku ndjeni dhëmbje dhe bëje nje masazh 3-5min.💫💫💫💫#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
✔️VAZOLINA E FARËS SË ZEZË PËR REUMATIZËM DHE MIGREN ▶ 🔘Dobitë:⤵ 🔘Vazolina ndihmon kundër dhimbjeve të shpinës (Shërimin e unazave , boshtit kurrizor etj) 🔘Lehtëson dhimbjet e pëgjithshme muskulare. 🔘Lehtëson në veqanti dhimbjet muskulore dhe eshtrave. 🔘Sheron plasaritjen ne thembra. 🔘Kundër Migrenes (dhimbjes se kokes) dhe Reumes ne përgjithsi. 🔘Largob dhembjet reumatike brenda 24 orve 🔘Efektive edhe në dhimbje te kyqeve dhe migrenes 🔳PËRDORIMI: Merr një sasi nga kremi dhe vendose mbi pjesen ku ndjeni dhëmbje dhe bëje nje masazh 3-5min.💫💫💫💫#KOSOVË  #SHQIPËRI  #TIRANË  #PRISHTINË   #PRIZREN  #Gjkovë  #Pejë  #Mitrovicë  #Gjilan  #Ferizaj  #Deçan  #Malishevë  #Podujevë  #Lipjan  #Skenderaj  #Klinë  #Rahovec  #Viti  #Suharek  #Drenas  #Kamenic  #Kaçanik  #Vushtrri  #Shkodër  #Durrës  #Elbasan  #Sarandë  #porosit 
✔️VAZOLINA E FARËS SË ZEZË PËR REUMATIZËM DHE MIGREN ▶
🔘Dobitë:⤵ 🔘Vazolina ndihmon kundër dhimbjeve të shpinës (Shërimin e unazave , boshtit kurrizor etj) 🔘Lehtëson dhimbjet e pëgjithshme muskulare.
🔘Lehtëson në veqanti dhimbjet muskulore dhe eshtrave.
🔘Sheron plasaritjen ne thembra.
🔘Kundër Migrenes (dhimbjes se kokes) dhe Reumes ne përgjithsi.
🔘Largob dhembjet reumatike brenda 24 orve
🔘Efektive edhe në dhimbje te kyqeve dhe migrenes 🔳PËRDORIMI: Merr një sasi nga kremi dhe vendose mbi pjesen ku ndjeni dhëmbje dhe bëje nje masazh 3-5min.💫💫💫💫#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
✔️VAZOLINA E FARËS SË ZEZË PËR REUMATIZËM DHE MIGREN ▶ 🔘Dobitë:⤵ 🔘Vazolina ndihmon kundër dhimbjeve të shpinës (Shërimin e unazave , boshtit kurrizor etj) 🔘Lehtëson dhimbjet e pëgjithshme muskulare. 🔘Lehtëson në veqanti dhimbjet muskulore dhe eshtrave. 🔘Sheron plasaritjen ne thembra. 🔘Kundër Migrenes (dhimbjes se kokes) dhe Reumes ne përgjithsi. 🔘Largob dhembjet reumatike brenda 24 orve 🔘Efektive edhe në dhimbje te kyqeve dhe migrenes 🔳PËRDORIMI: Merr një sasi nga kremi dhe vendose mbi pjesen ku ndjeni dhëmbje dhe bëje nje masazh 3-5min.💫💫💫💫#KOSOVË  #SHQIPËRI  #TIRANË  #PRISHTINË   #PRIZREN  #Gjkovë  #Pejë  #Mitrovicë  #Gjilan  #Ferizaj  #Deçan  #Malishevë  #Podujevë  #Lipjan  #Skenderaj  #Klinë  #Rahovec  #Viti  #Suharek  #Drenas  #Kamenic  #Kaçanik  #Vushtrri  #Shkodër  #Durrës  #Elbasan  #Sarandë  #porosit 
“Breast Care Cream” i cili ka tri efekte:
✔ atë voluminoz, .
✔ngritjen e gjinjve, .
✔ veprimin hidratues i cili parandalon paraqitjen e strijave.
. 🚫“Breast Care Cream” mund të përdoret nga gratë në çdo kohë, përveç atyre që janë shtatzënë, të mitura dhe gra të cilat përdorin barna për kontracepsion.🚫 .
⚫Përmes këtij kremi ju mund të fitoni më shumë vetëbesim për pamjen tuaj, pasi që “Breast Care Cream” bënë përmirësimin e asimetrisë së gjinjve. .
⚫Përdorimi : Ky krem i cili është 100% natyral për të arritur rezultate duhet të përdoret dy herë në ditë, ideale për përdorim është mëngjesi dhe mbrëmja , duke i vendosur dy porcione me madhësi lajthie në pëllëmbën e dorës dhe kështu gjinjve duke u bërë masazh me krem.
Contact +383 43 74 9999
Viber to whatsapp
#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
“Breast Care Cream” i cili ka tri efekte: ✔ atë voluminoz, . ✔ngritjen e gjinjve, . ✔ veprimin hidratues i cili parandalon paraqitjen e strijave. . 🚫“Breast Care Cream” mund të përdoret nga gratë në çdo kohë, përveç atyre që janë shtatzënë, të mitura dhe gra të cilat përdorin barna për kontracepsion.🚫 . ⚫Përmes këtij kremi ju mund të fitoni më shumë vetëbesim për pamjen tuaj, pasi që “Breast Care Cream” bënë përmirësimin e asimetrisë së gjinjve. . ⚫Përdorimi : Ky krem i cili është 100% natyral për të arritur rezultate duhet të përdoret dy herë në ditë, ideale për përdorim është mëngjesi dhe mbrëmja , duke i vendosur dy porcione me madhësi lajthie në pëllëmbën e dorës dhe kështu gjinjve duke u bërë masazh me krem. Contact +383 43 74 9999 Viber to whatsapp #KOSOVË  #SHQIPËRI  #TIRANË  #PRISHTINË   #PRIZREN  #Gjkovë  #Pejë  #Mitrovicë  #Gjilan  #Ferizaj  #Deçan  #Malishevë  #Podujevë  #Lipjan  #Skenderaj  #Klinë  #Rahovec  #Viti  #Suharek  #Drenas  #Kamenic  #Kaçanik  #Vushtrri  #Shkodër  #Durrës  #Elbasan  #Sarandë  #porosit 
“Breast Care Cream” i cili ka tri efekte:
✔ atë voluminoz, .
✔ngritjen e gjinjve, .
✔ veprimin hidratues i cili parandalon paraqitjen e strijave.
. 🚫“Breast Care Cream” mund të përdoret nga gratë në çdo kohë, përveç atyre që janë shtatzënë, të mitura dhe gra të cilat përdorin barna për kontracepsion.🚫 .
⚫Përmes këtij kremi ju mund të fitoni më shumë vetëbesim për pamjen tuaj, pasi që “Breast Care Cream” bënë përmirësimin e asimetrisë së gjinjve. .
⚫Përdorimi : Ky krem i cili është 100% natyral për të arritur rezultate duhet të përdoret dy herë në ditë, ideale për përdorim është mëngjesi dhe mbrëmja , duke i vendosur dy porcione me madhësi lajthie në pëllëmbën e dorës dhe kështu gjinjve duke u bërë masazh me krem.
Contact +383 43 74 9999
Viber to whatsapp
#KOSOVË
#SHQIPËRI
#TIRANË
#PRISHTINË 
#PRIZREN
#Gjkovë
#Pejë
#Mitrovicë
#Gjilan
#Ferizaj
#Deçan
#Malishevë
#Podujevë
#Lipjan
#Skenderaj
#Klinë
#Rahovec
#Viti
#Suharek
#Drenas
#Kamenic
#Kaçanik
#Vushtrri
#Shkodër
#Durrës
#Elbasan
#Sarandë
#porosit
“Breast Care Cream” i cili ka tri efekte: ✔ atë voluminoz, . ✔ngritjen e gjinjve, . ✔ veprimin hidratues i cili parandalon paraqitjen e strijave. . 🚫“Breast Care Cream” mund të përdoret nga gratë në çdo kohë, përveç atyre që janë shtatzënë, të mitura dhe gra të cilat përdorin barna për kontracepsion.🚫 . ⚫Përmes këtij kremi ju mund të fitoni më shumë vetëbesim për pamjen tuaj, pasi që “Breast Care Cream” bënë përmirësimin e asimetrisë së gjinjve. . ⚫Përdorimi : Ky krem i cili është 100% natyral për të arritur rezultate duhet të përdoret dy herë në ditë, ideale për përdorim është mëngjesi dhe mbrëmja , duke i vendosur dy porcione me madhësi lajthie në pëllëmbën e dorës dhe kështu gjinjve duke u bërë masazh me krem. Contact +383 43 74 9999 Viber to whatsapp #KOSOVË  #SHQIPËRI  #TIRANË  #PRISHTINË   #PRIZREN  #Gjkovë  #Pejë  #Mitrovicë  #Gjilan  #Ferizaj  #Deçan  #Malishevë  #Podujevë  #Lipjan  #Skenderaj  #Klinë  #Rahovec  #Viti  #Suharek  #Drenas  #Kamenic  #Kaçanik  #Vushtrri  #Shkodër  #Durrës  #Elbasan  #Sarandë  #porosit