an online Instagram web viewer

#KEPONG medias

Photos

Slurp!!!
Lauk pantang pun buat tambah selera!

Menu:
Pumkin and carrot in Garlic Sauce
Scramble egg with leek.
Grilled organic Chicken
Brown rice

Berpantang sekarang tak macam dahulu.
Kena relevant dengan peredaran zaman.
Dulu dulu x banyak pilihan.
Sekarang, segala info ada dihujung jari.

Tapi janganlah memandang enteng baik dan bisa makanan berpantang terhadap diri. Mana yang baik kita jadikan panduan. Mana yang mudarat kita jauhkan.

Betul x mummy2?
Dont just judge.. read more😘

Untuk lauk sedap2 macam ni pun Sis bagi lepas mummy kuat sikit,baby Jaundice Free dan baby dah lurut pusat. 
Haaaa....menarikkan?
Tunggu sis upload lagi makanan berpantang yang lain pulak ok?

Nak servis pakej berpantang tanpa Stay in?
Sis boleh bantu!
Bulan Dis,Jan dan April sis dah penuh tau 
Mana bulan yg lain boleh consider lagi 
Deposit serendah RM100 untuk booking (no refund)
Bayaran baki selebihnya pada hari pertama sis datang untuk merawat.😘 Whatsapp 0189877900 untuk info lanjut

#urutpantang 
#pakejberpantang 
#pakejdalampantang 
#confinementlady 
#servisurut 
#baby
#mandibunga 
#rawatanAura 
#urutpenutup
#postnatalmassage 
#laukpantang
#urutansaraf 
#urutanbersalin 
#urutan
#kualalumpur 
#lembahklang
#kepong 
#PJ 
#damansara
#subangjaya
Slurp!!! Lauk pantang pun buat tambah selera! Menu: Pumkin and carrot in Garlic Sauce Scramble egg with leek. Grilled organic Chicken Brown rice Berpantang sekarang tak macam dahulu. Kena relevant dengan peredaran zaman. Dulu dulu x banyak pilihan. Sekarang, segala info ada dihujung jari. Tapi janganlah memandang enteng baik dan bisa makanan berpantang terhadap diri. Mana yang baik kita jadikan panduan. Mana yang mudarat kita jauhkan. Betul x mummy2? Dont just judge.. read more😘 Untuk lauk sedap2 macam ni pun Sis bagi lepas mummy kuat sikit,baby Jaundice Free dan baby dah lurut pusat. Haaaa....menarikkan? Tunggu sis upload lagi makanan berpantang yang lain pulak ok? Nak servis pakej berpantang tanpa Stay in? Sis boleh bantu! Bulan Dis,Jan dan April sis dah penuh tau Mana bulan yg lain boleh consider lagi Deposit serendah RM100 untuk booking (no refund) Bayaran baki selebihnya pada hari pertama sis datang untuk merawat.😘 Whatsapp 0189877900 untuk info lanjut #urutpantang  #pakejberpantang  #pakejdalampantang  #confinementlady  #servisurut  #baby  #mandibunga  #rawatanAura  #urutpenutup  #postnatalmassage  #laukpantang  #urutansaraf  #urutanbersalin  #urutan  #kualalumpur  #lembahklang  #kepong  #PJ  #damansara  #subangjaya 
Wondering how to achieve those stunning Flatlay photos? 
You can achieve it too! There's no need professional cameras, you'll just need a smartphone.
Join Aaron Kong for this Flatlay photography workshop to brush up your photography skills! 😉
/
想知道怎麼拍出一幅吸睛的Flatlay照片嗎?
你也可以喔!不需要專業相機,只需要一部智.能.手.機。
來參與Aaron Kong的Flatlay攝影工作坊吧!可以把你的攝影技術升級再升級喔~😉
/
📷Lifestyle Flatlay Photography Workshop • 日常Flatlay攝影工作坊 📷
✅ Date of Class 上课日期:2nd December 2018, 2018年12月2日(SUN 日)
✅ Time of Class 上课时间:10:00AM ~ 1:00PM(3 hours/小时)
✅ Fees for class 课程费用:RM190/pax
/
Class Detail 课程内容:
Join this class using the hipster props and materials prepared just for you. Students will learn styling, shooting and editing techniques to create aesthetically pleasing Flatlay photos. This class involves phone photography only, as the Lightroom app will be used for the editing process.
本課程將加入專為您準備的時髦道具和材料以在拍攝中使用。您將學會造型、拍攝和編輯技巧,以創造唯美的Flatlay照片。此課程僅涉及手機攝影,因為將用Lightroom應用程序來編輯。
/
Workshop fee includes 課程費用包括:
✔️ Light refreshments 茶點
✔️ All tools and materials 所需工具與材料
/
Venue 地點:
Midori Studio • みどりスタジオ
20A, Lorong Lang Kuning, Kepong Baru, 52100 Kuala Lumpur.
/
📮 DM us for the registration link 私訊我們以獲報名連結
.
.
.
#midoriworkshop #midoristudiokepong #kualalumpurworkshop #klworkshop #kepong #photographyworkshop #aaronkong #flatlayphotography #lightroom #photographyskill #upgrade #photoeditingskills #工作坊 #甲洞 #吉隆坡工作坊 #攝影工作坊 #flatlay攝影 #攝影技巧 #升級 #編輯照片技巧
Wondering how to achieve those stunning Flatlay photos? You can achieve it too! There's no need professional cameras, you'll just need a smartphone. Join Aaron Kong for this Flatlay photography workshop to brush up your photography skills! 😉 / 想知道怎麼拍出一幅吸睛的Flatlay照片嗎? 你也可以喔!不需要專業相機,只需要一部智.能.手.機。 來參與Aaron Kong的Flatlay攝影工作坊吧!可以把你的攝影技術升級再升級喔~😉 / 📷Lifestyle Flatlay Photography Workshop • 日常Flatlay攝影工作坊 📷 ✅ Date of Class 上课日期:2nd December 2018, 2018年12月2日(SUN 日) ✅ Time of Class 上课时间:10:00AM ~ 1:00PM(3 hours/小时) ✅ Fees for class 课程费用:RM190/pax / Class Detail 课程内容: Join this class using the hipster props and materials prepared just for you. Students will learn styling, shooting and editing techniques to create aesthetically pleasing Flatlay photos. This class involves phone photography only, as the Lightroom app will be used for the editing process. 本課程將加入專為您準備的時髦道具和材料以在拍攝中使用。您將學會造型、拍攝和編輯技巧,以創造唯美的Flatlay照片。此課程僅涉及手機攝影,因為將用Lightroom應用程序來編輯。 / Workshop fee includes 課程費用包括: ✔️ Light refreshments 茶點 ✔️ All tools and materials 所需工具與材料 / Venue 地點: Midori Studio • みどりスタジオ 20A, Lorong Lang Kuning, Kepong Baru, 52100 Kuala Lumpur. / 📮 DM us for the registration link 私訊我們以獲報名連結 . . . #midoriworkshop  #midoristudiokepong  #kualalumpurworkshop  #klworkshop  #kepong  #photographyworkshop  #aaronkong  #flatlayphotography  #lightroom  #photographyskill  #upgrade  #photoeditingskills  #工作坊  #甲洞  #吉隆坡工作坊  #攝影工作坊  #flatlay攝影  #攝影技巧  #升級  #編輯照片技巧 
Belgium cookies the best in town!! Melting in ur mouth.
 Xpercaye jom cube 1 pack dlu..
.
Tak sempat ke cafe? Wasap kami untuk delivery, kami sedia hantar terus ke rumah awak 😘
.
🚚 Delivery everyday
.
Click link di @onebyte.s bio or wa 0196060693
.
.
#mamasab #mamasabdelivery #fooddelivery #klfooddelivery #ampang #shahalam #bangi #putrajaya #cyberjaya #kepong #damansara #cheras #keramat #ttdi #gombak #wangsamaju #bukitbintang #serdang #melaka #kuantan #nilai #seremban #senawang #portdickson #sabrinabakery #nilai #wangsamaju #codnilai #klia #sepang #bbst #dengkil #mamasab #sabrinabakery
Belgium cookies the best in town!! Melting in ur mouth. Xpercaye jom cube 1 pack dlu.. . Tak sempat ke cafe? Wasap kami untuk delivery, kami sedia hantar terus ke rumah awak 😘 . 🚚 Delivery everyday . Click link di @onebyte.s bio or wa 0196060693 . . #mamasab  #mamasabdelivery  #fooddelivery  #klfooddelivery  #ampang  #shahalam  #bangi  #putrajaya  #cyberjaya  #kepong  #damansara  #cheras  #keramat  #ttdi  #gombak  #wangsamaju  #bukitbintang  #serdang  #melaka  #kuantan  #nilai  #seremban  #senawang  #portdickson  #sabrinabakery  #nilai  #wangsamaju  #codnilai  #klia  #sepang  #bbst  #dengkil  #mamasab  #sabrinabakery 
#Repost @sambalhitammbahmu ・・・
Alhamdulillah, terima kasih Kak @lindarafar ! Good luck untuk single terbaru #SatuLagi !

Nak order / beli #SambalHitamMbahmu , boleh wasap abam @ 0129677878 anytime ya. Nak COD sekitar #bandarbarusungaibuloh boleh, nak post pon boleh. Kita bincang 😀

Malam tadi ada masak batch baru. Meh wasap abam kalau nak meminang #sambalhitam ni ya. #rempeyek & #sambalgorengjawa pon ada 😉

Sambal hitam - rm10/botol/pack/200g
Rempeyek kacang kuda - rm20/balang/400g | rm10/pack/200g
Sambal goreng jawa - rm15/500g | rm25/kg

Sila follow & mohon sebarkan. Terima kasseeeh!!! 😘

#sayajual #sayajualsambal #sayajualsambalhitam #sambalpedas #sambalbelimbing #sambalikanbilis #sambalhitamPahang #SungaiBuloh #PayaJaras #Kuang #Kundang #Rawang #Damansara #Kepong #Selayang #BatuCaves #Gombak #Ampang #PetalingJaya #bazarpaknil #bazaarpaknil #LindaRafar #EliteWarriors
#Repost  @sambalhitammbahmu ・・・ Alhamdulillah, terima kasih Kak @lindarafar ! Good luck untuk single terbaru #SatuLagi  ! Nak order / beli #SambalHitamMbahmu  , boleh wasap abam @ 0129677878 anytime ya. Nak COD sekitar #bandarbarusungaibuloh  boleh, nak post pon boleh. Kita bincang 😀 Malam tadi ada masak batch baru. Meh wasap abam kalau nak meminang #sambalhitam  ni ya. #rempeyek  & #sambalgorengjawa  pon ada 😉 Sambal hitam - rm10/botol/pack/200g Rempeyek kacang kuda - rm20/balang/400g | rm10/pack/200g Sambal goreng jawa - rm15/500g | rm25/kg Sila follow & mohon sebarkan. Terima kasseeeh!!! 😘 #sayajual  #sayajualsambal  #sayajualsambalhitam  #sambalpedas  #sambalbelimbing  #sambalikanbilis  #sambalhitamPahang  #SungaiBuloh  #PayaJaras  #Kuang  #Kundang  #Rawang  #Damansara  #Kepong  #Selayang  #BatuCaves  #Gombak  #Ampang  #PetalingJaya  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #LindaRafar  #EliteWarriors 
💮 Ummi's Secrect Milkbooster ini xsemestinya kena tunggu bersalin baru nak start minum..Nnt masa pantang, mula lah susah hati susu sikit la..susu cair la..anak mcm xkenyang la..dgn Ummi's Secrect, semua tu dapat diatasi..
.
.
Sekarang tengah promosi,
.
.
1 kotak rm50, free postage
.
3 kotak rm100, free postage
.
.
Berbaloi kan?
.
.
Berminat, pm sis ye 👇👇 www.wasap.my/+60139389834 atau klik link di bio
.
.
#scrubbadan
#scrubmuka
#kayrahealthbeauty
#breastfeeding
#foundationmalaysia
#foundation
#milkboostermalaysia 
#milkbooster 
#lipmattemalaysia 
#lipmatte 
#kglow 
#kayraglow 
#kayralipmatte 
#kayrafoundation 
#kayraskincare 
#selayang 
#shahalam 
#subangjaya
#sungaibuloh 
#puncakalam
#kepong
#kualaselangor
#salemalaysia 
#bazarpaknilmurah
#damansara
#putrajaya
#lulurflawless
#sabah
#sarawak
💮 Ummi's Secrect Milkbooster ini xsemestinya kena tunggu bersalin baru nak start minum..Nnt masa pantang, mula lah susah hati susu sikit la..susu cair la..anak mcm xkenyang la..dgn Ummi's Secrect, semua tu dapat diatasi.. . . Sekarang tengah promosi, . . 1 kotak rm50, free postage . 3 kotak rm100, free postage . . Berbaloi kan? . . Berminat, pm sis ye 👇👇 www.wasap.my/+60139389834 atau klik link di bio . . #scrubbadan  #scrubmuka  #kayrahealthbeauty  #breastfeeding  #foundationmalaysia  #foundation  #milkboostermalaysia  #milkbooster  #lipmattemalaysia  #lipmatte  #kglow  #kayraglow  #kayralipmatte  #kayrafoundation  #kayraskincare  #selayang  #shahalam  #subangjaya  #sungaibuloh  #puncakalam  #kepong  #kualaselangor  #salemalaysia  #bazarpaknilmurah  #damansara  #putrajaya  #lulurflawless  #sabah  #sarawak 
🌸Q&A Milkbooster Ummi's Secrect
.
.
🍼 Ada org tanya ape rasa Milkbooster Ummi's Secrect ni..Haaa...rasanya vanila..sedap..xde rasa hamis pun.. Boleh diminum sejak diawal kehamilan 😊
.
.
Sekarang tengah promosi,
.
.
1 kotak rm50, free postage
.
3 kotak rm100, free postage
.
.
Berbaloi kan?
.
.
Berminat, pm sis ye 👇👇 www.wasap.my/+60139389834 atau klik link di bio
.
.
#scrubbadan
#scrubmuka
#kayrahealthbeauty
#breastfeeding
#foundationmalaysia
#foundation
#milkboostermalaysia 
#milkbooster 
#lipmattemalaysia 
#lipmatte 
#kglow 
#kayraglow 
#kayralipmatte 
#kayrafoundation 
#kayraskincare 
#selayang 
#shahalam 
#subangjaya
#sungaibuloh 
#puncakalam
#kepong
#kualaselangor
#salemalaysia 
#bazarpaknilmurah
#damansara
#putrajaya
#lulurflawless
#sabah
#sarawak
🌸Q&A Milkbooster Ummi's Secrect . . 🍼 Ada org tanya ape rasa Milkbooster Ummi's Secrect ni..Haaa...rasanya vanila..sedap..xde rasa hamis pun.. Boleh diminum sejak diawal kehamilan 😊 . . Sekarang tengah promosi, . . 1 kotak rm50, free postage . 3 kotak rm100, free postage . . Berbaloi kan? . . Berminat, pm sis ye 👇👇 www.wasap.my/+60139389834 atau klik link di bio . . #scrubbadan  #scrubmuka  #kayrahealthbeauty  #breastfeeding  #foundationmalaysia  #foundation  #milkboostermalaysia  #milkbooster  #lipmattemalaysia  #lipmatte  #kglow  #kayraglow  #kayralipmatte  #kayrafoundation  #kayraskincare  #selayang  #shahalam  #subangjaya  #sungaibuloh  #puncakalam  #kepong  #kualaselangor  #salemalaysia  #bazarpaknilmurah  #damansara  #putrajaya  #lulurflawless  #sabah  #sarawak 
🍼 Milkbooster Ummi's Secrect
.
.
Ibu2 kalau fikir nak khasiat terbaik buat si kecil, minumlah susu ni...lengkap dgn kurma,madu,oat,barli,kismis dan omega 3-6-9. Minuman sunnah yang pasti TERBAIK untuk anda👩 dan si kecil 👶
.
.
Sekarang tengah promosi,
.
.
1 kotak rm50, free postage
.
3 kotak rm100, free postage
.
.
Berbaloi kan?
.
.
Berminat, pm sis ye 👇👇 www.wasap.my/+60139389834 atau klik link di bio
.
.
#scrubbadan
#scrubmuka
#kayrahealthbeauty
#breastfeeding
#foundationmalaysia
#foundation
#milkboostermalaysia 
#milkbooster 
#lipmattemalaysia 
#lipmatte 
#kglow 
#kayraglow 
#kayralipmatte 
#kayrafoundation 
#kayraskincare 
#selayang 
#shahalam 
#subangjaya
#sungaibuloh 
#puncakalam
#kepong
#kualaselangor
#salemalaysia 
#bazarpaknilmurah
#damansara
#putrajaya
#lulurflawless
#sabah
#sarawak
🍼 Milkbooster Ummi's Secrect . . Ibu2 kalau fikir nak khasiat terbaik buat si kecil, minumlah susu ni...lengkap dgn kurma,madu,oat,barli,kismis dan omega 3-6-9. Minuman sunnah yang pasti TERBAIK untuk anda👩 dan si kecil 👶 . . Sekarang tengah promosi, . . 1 kotak rm50, free postage . 3 kotak rm100, free postage . . Berbaloi kan? . . Berminat, pm sis ye 👇👇 www.wasap.my/+60139389834 atau klik link di bio . . #scrubbadan  #scrubmuka  #kayrahealthbeauty  #breastfeeding  #foundationmalaysia  #foundation  #milkboostermalaysia  #milkbooster  #lipmattemalaysia  #lipmatte  #kglow  #kayraglow  #kayralipmatte  #kayrafoundation  #kayraskincare  #selayang  #shahalam  #subangjaya  #sungaibuloh  #puncakalam  #kepong  #kualaselangor  #salemalaysia  #bazarpaknilmurah  #damansara  #putrajaya  #lulurflawless  #sabah  #sarawak 
LUCKY DRAW! - Sebuah kereta Perodua Axia masih menanti pemenangnya. Macam mana nak menang? Mudah sahaja caranya, anda cuma perlu beli produk MEERACLE samada Meeracle Facial Serum ataupun Meeracle Facial Cleanser dan scan QR code di tepi kotak, isi maklumat diri dan siap.
.
So bagi siapa yang dah beli produk MEERACLE tu jangan terus buang kotak ye, jangan lupa untuk scan dulu. Mana tahu anda yang bertuah dapat membawa pulang kereta Axia ni. Peraduan akan tamat pada bulan January 2019. So sempat lagi untuk korang beli produk banyak-banyak dan join lucky draw ni. Good luck!
.
.
#meeracle
#allnew#meeraclebeauty
#teamnazz
#meeraclegemstonebeauty
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#selayang #kepong #gombak #batucaves 
#nakcantikcarisaya #nakcantik #codgombakbatucavesselayang #uiagombak
#malaysia #kualalumpur #selangor #instafamous
#wanita #bazarpaknilmurah #muaselayang #hospitalselayang #codselayang #uitmselayang #uitmdihatiku #cantikskincare
LUCKY DRAW! - Sebuah kereta Perodua Axia masih menanti pemenangnya. Macam mana nak menang? Mudah sahaja caranya, anda cuma perlu beli produk MEERACLE samada Meeracle Facial Serum ataupun Meeracle Facial Cleanser dan scan QR code di tepi kotak, isi maklumat diri dan siap. . So bagi siapa yang dah beli produk MEERACLE tu jangan terus buang kotak ye, jangan lupa untuk scan dulu. Mana tahu anda yang bertuah dapat membawa pulang kereta Axia ni. Peraduan akan tamat pada bulan January 2019. So sempat lagi untuk korang beli produk banyak-banyak dan join lucky draw ni. Good luck! . . #meeracle  #allnew #meeraclebeauty  #teamnazz  #meeraclegemstonebeauty  #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #meeracleempoweringyou  #selayang  #kepong  #gombak  #batucaves  #nakcantikcarisaya  #nakcantik  #codgombakbatucavesselayang  #uiagombak  #malaysia  #kualalumpur  #selangor  #instafamous  #wanita  #bazarpaknilmurah  #muaselayang  #hospitalselayang  #codselayang  #uitmselayang  #uitmdihatiku  #cantikskincare 
Sejuk anak tekak bila dpt pekena kopi goyang 2 jari ni. Kopi ni tgh viral kat klate n tgganu.

Kalau orang2 KL n Selangor nak cuba rasa kopi G2J ni, boleh DM ye.

Aznie hantar depan pintu rumah.😘 Nak whatsapp pun boleh 0193278587.😍 #CODsekitarselangor 
#Codsekitarkualalumpur 
#selayang 
#kepong 
#ampang 
#sungaibesi 
#gombak
TEAMWORK 🌸
.
Ada tak customer nak deco kat tepi pantai macam ni?
.
Konsep ala-ala hawaiii gitu 💐
.
👇Follow IG
@sewakhemahmurah.eksklusif
.
📲 www.wasap.my/60143878791
.
☎ 0 1 4 3 8 7 8 7 9 1
.
Open 24/7 ⏰
.
👍 Like page FB
Sewakhemahmurah.eksklusif
.
#sewakhemahmurah #cheras #kajang #kepong #sewakhemahmuraheksklusif #selangor #kualalumpur #balakong #hululangat #ampang #sungailong #bandartunrazak #cherasperdana #bandarpermaisuri #bangi #malaysia #sgbesi #bandarmahkotacheras #bandartunhusseinonn  #putrajaya #khemahmurah #transparentcanopy #kateringkahwin #chiavarichair #wedding #mua #eksklusif #kahwinmalaysia
TEAMWORK 🌸 . Ada tak customer nak deco kat tepi pantai macam ni? . Konsep ala-ala hawaiii gitu 💐 . 👇Follow IG @sewakhemahmurah.eksklusif . 📲 www.wasap.my/60143878791 . ☎ 0 1 4 3 8 7 8 7 9 1 . Open 24/7 ⏰ . 👍 Like page FB Sewakhemahmurah.eksklusif . #sewakhemahmurah  #cheras  #kajang  #kepong  #sewakhemahmuraheksklusif  #selangor  #kualalumpur  #balakong  #hululangat  #ampang  #sungailong  #bandartunrazak  #cherasperdana  #bandarpermaisuri  #bangi  #malaysia  #sgbesi  #bandarmahkotacheras  #bandartunhusseinonn  #putrajaya  #khemahmurah  #transparentcanopy  #kateringkahwin  #chiavarichair  #wedding  #mua  #eksklusif  #kahwinmalaysia 
TEAMWORK 🌸
.
Ada tak customer nak deco kat tepi pantai macam ni?
.
Konsep ala-ala hawaiii gitu 💐
.
👇Follow IG
@sewakhemahmurah.eksklusif
.
📲 www.wasap.my/60143878791
.
☎ 0 1 4 3 8 7 8 7 9 1
.
Open 24/7 ⏰
.
👍 Like page FB
Sewakhemahmurah.eksklusif
.
#sewakhemahmurah #cheras #kajang #kepong #sewakhemahmuraheksklusif #selangor #kualalumpur #balakong #hululangat #ampang #sungailong #bandartunrazak #cherasperdana #bandarpermaisuri #bangi #malaysia #sgbesi #bandarmahkotacheras #bandartunhusseinonn  #putrajaya #khemahmurah #transparentcanopy #kateringkahwin #chiavarichair #wedding #mua #eksklusif #kahwinmalaysia
TEAMWORK 🌸 . Ada tak customer nak deco kat tepi pantai macam ni? . Konsep ala-ala hawaiii gitu 💐 . 👇Follow IG @sewakhemahmurah.eksklusif . 📲 www.wasap.my/60143878791 . ☎ 0 1 4 3 8 7 8 7 9 1 . Open 24/7 ⏰ . 👍 Like page FB Sewakhemahmurah.eksklusif . #sewakhemahmurah  #cheras  #kajang  #kepong  #sewakhemahmuraheksklusif  #selangor  #kualalumpur  #balakong  #hululangat  #ampang  #sungailong  #bandartunrazak  #cherasperdana  #bandarpermaisuri  #bangi  #malaysia  #sgbesi  #bandarmahkotacheras  #bandartunhusseinonn  #putrajaya  #khemahmurah  #transparentcanopy  #kateringkahwin  #chiavarichair  #wedding  #mua  #eksklusif  #kahwinmalaysia 
LUCKY DRAW! - Sebuah kereta Perodua Axia masih menanti pemenangnya. Macam mana nak menang? Mudah sahaja caranya, anda cuma perlu beli produk MEERACLE samada Meeracle Facial Serum ataupun Meeracle Facial Cleanser dan scan QR code di tepi kotak, isi maklumat diri dan siap.
.
So bagi siapa yang dah beli produk MEERACLE tu jangan terus buang kotak ye, jangan lupa untuk scan dulu. Mana tahu anda yang bertuah dapat membawa pulang kereta Axia ni. Peraduan akan tamat pada bulan January 2019. So sempat lagi untuk korang beli produk banyak-banyak dan join lucky draw ni. Good luck!
.
.
#meeracle
#allnew#meeraclebeauty
#teamnazz
#meeraclegemstonebeauty
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#selayang #kepong #gombak #batucaves 
#nakcantikcarisaya #nakcantik #codgombakbatucavesselayang #uiagombak
#malaysia #kualalumpur #selangor #instafamous
#wanita #bazarpaknilmurah #muaselayang #hospitalselayang #codselayang #uitmselayang #uitmdihatiku #cantikskincare
LUCKY DRAW! - Sebuah kereta Perodua Axia masih menanti pemenangnya. Macam mana nak menang? Mudah sahaja caranya, anda cuma perlu beli produk MEERACLE samada Meeracle Facial Serum ataupun Meeracle Facial Cleanser dan scan QR code di tepi kotak, isi maklumat diri dan siap. . So bagi siapa yang dah beli produk MEERACLE tu jangan terus buang kotak ye, jangan lupa untuk scan dulu. Mana tahu anda yang bertuah dapat membawa pulang kereta Axia ni. Peraduan akan tamat pada bulan January 2019. So sempat lagi untuk korang beli produk banyak-banyak dan join lucky draw ni. Good luck! . . #meeracle  #allnew #meeraclebeauty  #teamnazz  #meeraclegemstonebeauty  #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #meeracleempoweringyou  #selayang  #kepong  #gombak  #batucaves  #nakcantikcarisaya  #nakcantik  #codgombakbatucavesselayang  #uiagombak  #malaysia  #kualalumpur  #selangor  #instafamous  #wanita  #bazarpaknilmurah  #muaselayang  #hospitalselayang  #codselayang  #uitmselayang  #uitmdihatiku  #cantikskincare 
Sejuk anak tekak bila dpt pekena kopi goyang 2 jari ni. Kopi ni tgh viral kat klate n tgganu.

Kalau orang2 KL n Selangor nak cuba rasa kopi G2J ni, boleh DM ye.

Aznie hantar depan pintu rumah.😘 Nak whatsapp pun boleh 0193278587.😍 #CODsekitarselangor 
#Codsekitarkualalumpur 
#selayang 
#kepong 
#ampang 
#sungaibesi 
#gombak
Alhamdulillah, terima kasih Kak @lindarafar ! Good luck untuk single terbaru #SatuLagi !

Nak order / beli #SambalHitamMbahmu , boleh wasap abam @ 0129677878 anytime ya. Nak COD sekitar #bandarbarusungaibuloh boleh, nak post pon boleh. Kita bincang 😀

Malam tadi ada masak batch baru. Meh wasap abam kalau nak meminang #sambalhitam ni ya. #rempeyek & #sambalgorengjawa pon ada 😉

Sambal hitam - rm10/botol/pack/200g
Rempeyek kacang kuda - rm20/balang/400g | rm10/pack/200g
Sambal goreng jawa - rm15/500g | rm25/kg

#sayajual #sayajualsambal #sayajualsambalhitam #sambalpedas #sambalbelimbing #sambalikanbilis #sambalhitamPahang #SungaiBuloh #PayaJaras #Kuang #Kundang #Rawang #Damansara #Kepong #Selayang #BatuCaves #Gombak #Ampang #PetalingJaya #bazarpaknil #bazaarpaknil #LindaRafar #EliteWarriors
Alhamdulillah, terima kasih Kak @lindarafar ! Good luck untuk single terbaru #SatuLagi  ! Nak order / beli #SambalHitamMbahmu  , boleh wasap abam @ 0129677878 anytime ya. Nak COD sekitar #bandarbarusungaibuloh  boleh, nak post pon boleh. Kita bincang 😀 Malam tadi ada masak batch baru. Meh wasap abam kalau nak meminang #sambalhitam  ni ya. #rempeyek  & #sambalgorengjawa  pon ada 😉 Sambal hitam - rm10/botol/pack/200g Rempeyek kacang kuda - rm20/balang/400g | rm10/pack/200g Sambal goreng jawa - rm15/500g | rm25/kg #sayajual  #sayajualsambal  #sayajualsambalhitam  #sambalpedas  #sambalbelimbing  #sambalikanbilis  #sambalhitamPahang  #SungaiBuloh  #PayaJaras  #Kuang  #Kundang  #Rawang  #Damansara  #Kepong  #Selayang  #BatuCaves  #Gombak  #Ampang  #PetalingJaya  #bazarpaknil  #bazaarpaknil  #LindaRafar  #EliteWarriors 
LUCKY DRAW! - Sebuah kereta Perodua Axia masih menanti pemenangnya. Macam mana nak menang? Mudah sahaja caranya, anda cuma perlu beli produk MEERACLE samada Meeracle Facial Serum ataupun Meeracle Facial Cleanser dan scan QR code di tepi kotak, isi maklumat diri dan siap.
.
So bagi siapa yang dah beli produk MEERACLE tu jangan terus buang kotak ye, jangan lupa untuk scan dulu. Mana tahu anda yang bertuah dapat membawa pulang kereta Axia ni. Peraduan akan tamat pada bulan January 2019. So sempat lagi untuk korang beli produk banyak-banyak dan join lucky draw ni. Good luck!
.
.
#meeracle
#allnew#meeraclebeauty
#teamnazz
#meeraclegemstonebeauty
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#selayang #kepong #gombak #batucaves 
#nakcantikcarisaya #nakcantik #codgombakbatucavesselayang #uiagombak
#malaysia #kualalumpur #selangor #instafamous
#wanita #bazarpaknilmurah #muaselayang #hospitalselayang #codselayang #uitmselayang #uitmdihatiku #cantikskincare
LUCKY DRAW! - Sebuah kereta Perodua Axia masih menanti pemenangnya. Macam mana nak menang? Mudah sahaja caranya, anda cuma perlu beli produk MEERACLE samada Meeracle Facial Serum ataupun Meeracle Facial Cleanser dan scan QR code di tepi kotak, isi maklumat diri dan siap. . So bagi siapa yang dah beli produk MEERACLE tu jangan terus buang kotak ye, jangan lupa untuk scan dulu. Mana tahu anda yang bertuah dapat membawa pulang kereta Axia ni. Peraduan akan tamat pada bulan January 2019. So sempat lagi untuk korang beli produk banyak-banyak dan join lucky draw ni. Good luck! . . #meeracle  #allnew #meeraclebeauty  #teamnazz  #meeraclegemstonebeauty  #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #meeracleempoweringyou  #selayang  #kepong  #gombak  #batucaves  #nakcantikcarisaya  #nakcantik  #codgombakbatucavesselayang  #uiagombak  #malaysia  #kualalumpur  #selangor  #instafamous  #wanita  #bazarpaknilmurah  #muaselayang  #hospitalselayang  #codselayang  #uitmselayang  #uitmdihatiku  #cantikskincare 
Sejuk anak tekak bila dpt pekena kopi goyang 2 jari ni. Kopi ni tgh viral kat klate n tgganu.

Kalau orang2 KL n Selangor nak cuba rasa kopi G2J ni, boleh DM ye.

Aznie hantar depan pintu rumah.😘 Nak whatsapp pun boleh 0193278587.😍 #CODsekitarselangor 
#Codsekitarkualalumpur 
#selayang 
#kepong 
#ampang 
#sungaibesi 
#gombak
Sejuk anak tekak bila dpt pekena kopi goyang 2 jari ni. Kopi ni tgh viral kat klate n tgganu.

Kalau orang2 KL n Selangor nak cuba rasa kopi G2J ni, boleh DM ye.

Aznie hantar depan pintu rumah.😘 Nak whatsapp pun boleh 0193278587.😍 #CODsekitarselangor 
#Codsekitarkualalumpur 
#selayang 
#kepong 
#ampang 
#sungaibesi 
#gombak
#meeraclegemstoneserum ➡ 
Feel the difference with Meeracle Facial Serum.
.

Meeracle Facial Serum can moisturizes your skin. It is also works to clear up any appearances of acne, dark spot, whiteheads, redness, and scars. Skin will appears delicately soft and smooth with even skin tone.
.
.
#meeracle
#allnew#meeraclebeauty
#teamnazz
#meeraclegemstonebeauty
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#selayang #kepong #gombak #batucaves 
#nakcantikcarisaya #nakcantik #codgombakbatucavesselayang #uiagombak
#malaysia #kualalumpur #selangor #instafamous
#wanita #bazarpaknilmurah #muaselayang #hospitalselayang #codselayang #uitmselayang #uitmdihatiku #cantikskincare
#meeraclegemstoneserum  ➡ Feel the difference with Meeracle Facial Serum. . Meeracle Facial Serum can moisturizes your skin. It is also works to clear up any appearances of acne, dark spot, whiteheads, redness, and scars. Skin will appears delicately soft and smooth with even skin tone. . . #meeracle  #allnew #meeraclebeauty  #teamnazz  #meeraclegemstonebeauty  #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #meeracleempoweringyou  #selayang  #kepong  #gombak  #batucaves  #nakcantikcarisaya  #nakcantik  #codgombakbatucavesselayang  #uiagombak  #malaysia  #kualalumpur  #selangor  #instafamous  #wanita  #bazarpaknilmurah  #muaselayang  #hospitalselayang  #codselayang  #uitmselayang  #uitmdihatiku  #cantikskincare 
AMARAN!! Jangan scroll ke bawah sebelum anda lihat posting ini !! Hihihi.
Hai smua followers 👋💋 Tengah buat apa tuh?? Meh la usha usha warna tudung yg uolss minat. Mcm model model kita ni pakai 
1. Light Pink
2. Sky Blue
3. Blue Black
4. Brown
Sehelai hanya rm10 sahaja 🤑🤑🤑🤑. #ansexclusivebywani #kuptmkl #tudungmudahbentuk #bawallovers #ampang #pandanindah #pandanjaya #kualalumpur #cheras #ent301 #ikeacheras #kepong #damansara
TEAMWORK 🌸
.
Tanpa sokongan kuat dari semua, pasti kita sukar untuk menjadi seperti sekarang
.
Semoga anda semua menjadi kaya raya dan berjaya dunia akhirat hendaknya
.
Terima kasih buat sahabat handai, kenalan, keluarga dan pertamanya Allah, yang sentiasa membantu kita semua. Amin
.
Cuba teka kita nak deko kat mana? 😁
.
👇Follow IG
@sewakhemahmurah.eksklusif
.
📲 www.wasap.my/60143878791
.
☎ 0 1 4 3 8 7 8 7 9 1
.
Open 24/7 ⏰
.
👍 Like page FB
Sewakhemahmurah.eksklusif
.
#sewakhemahmurah #cheras #kajang #kepong #sewakhemahmuraheksklusif #selangor #kualalumpur #balakong #hululangat #ampang #sungailong #bandartunrazak #cherasperdana #bandarpermaisuri #bangi #malaysia #sgbesi #bandarmahkotacheras #bandartunhusseinonn  #putrajaya #khemahmurah #transparentcanopy #kateringkahwin #chiavarichair #wedding #mua #eksklusif #kahwinmalaysia
TEAMWORK 🌸 . Tanpa sokongan kuat dari semua, pasti kita sukar untuk menjadi seperti sekarang . Semoga anda semua menjadi kaya raya dan berjaya dunia akhirat hendaknya . Terima kasih buat sahabat handai, kenalan, keluarga dan pertamanya Allah, yang sentiasa membantu kita semua. Amin . Cuba teka kita nak deko kat mana? 😁 . 👇Follow IG @sewakhemahmurah.eksklusif . 📲 www.wasap.my/60143878791 . ☎ 0 1 4 3 8 7 8 7 9 1 . Open 24/7 ⏰ . 👍 Like page FB Sewakhemahmurah.eksklusif . #sewakhemahmurah  #cheras  #kajang  #kepong  #sewakhemahmuraheksklusif  #selangor  #kualalumpur  #balakong  #hululangat  #ampang  #sungailong  #bandartunrazak  #cherasperdana  #bandarpermaisuri  #bangi  #malaysia  #sgbesi  #bandarmahkotacheras  #bandartunhusseinonn  #putrajaya  #khemahmurah  #transparentcanopy  #kateringkahwin  #chiavarichair  #wedding  #mua  #eksklusif  #kahwinmalaysia 
Dua rasa bergabung meletop!!! 😆

Syukran Cikgu Syamim order dgn kami 😘

_________________________________

Teringin nak makan? Roger je kami :
☎  0133911733 @ 0137727222

Atau terus ke profile kami dan klik je link kat situ untuk whatsapp 😉

#blueberrycheesetart #nutellacheesetart #cheesetart #luvlytaste #kepong #tamanehsan #damansara #selayang #sgbuloh #gombak #segambut #jinjang #klbaker #kepongbaker #bakery #selangorbaker #homebakery #instafood #foodstagram #foodinstagram #foodography #foodpornp
Dua rasa bergabung meletop!!! 😆 Syukran Cikgu Syamim order dgn kami 😘 _________________________________ Teringin nak makan? Roger je kami : ☎ 0133911733 @ 0137727222 Atau terus ke profile kami dan klik je link kat situ untuk whatsapp 😉 #blueberrycheesetart  #nutellacheesetart  #cheesetart  #luvlytaste  #kepong  #tamanehsan  #damansara  #selayang  #sgbuloh  #gombak  #segambut  #jinjang  #klbaker  #kepongbaker  #bakery  #selangorbaker  #homebakery  #instafood  #foodstagram  #foodinstagram  #foodography  #foodpornp 
Terima kasih sis cantik beli tauhu bergedil 😍 saya jual ya 💕.
.
Thank you customer 💕.
.
Macam mana cara nak order ? .
.
Mudah je sis . Whatsapp2 je 😁
.
For ordering please dm/whatsapp 💕.
.
For fast reply boleh whatsapp . click di bio @bellapointsz 💕 www.wasap.my/60199587844.
.
Whatsapp : 0199587844.
.
@bellapointsz @bellapointsz @bellapointsz @bellapointsz @bellapointsz .
.
#sandwichviral #sandwichampang #sandwichsetapak #sandwichwangsamaju #sandwichsedap #sandwichmurah #sandwichtuna #sandwichtelur #sandwichsardin #srigombak #kepong #gombak #batucaves #tauhubergedilampang #tauhubergedil #tauhubergedilviral #tauhubergedil #ampang #kosas #bukitindah #ampanghilir #cheras #cherasperdana #tamansegarperdana
Terima kasih sis cantik beli tauhu bergedil 😍 saya jual ya 💕. . Thank you customer 💕. . Macam mana cara nak order ? . . Mudah je sis . Whatsapp2 je 😁 . For ordering please dm/whatsapp 💕. . For fast reply boleh whatsapp . click di bio @bellapointsz 💕 www.wasap.my/60199587844. . Whatsapp : 0199587844. . @bellapointsz @bellapointsz @bellapointsz @bellapointsz @bellapointsz . . #sandwichviral  #sandwichampang  #sandwichsetapak  #sandwichwangsamaju  #sandwichsedap  #sandwichmurah  #sandwichtuna  #sandwichtelur  #sandwichsardin  #srigombak  #kepong  #gombak  #batucaves  #tauhubergedilampang  #tauhubergedil  #tauhubergedilviral  #tauhubergedil  #ampang  #kosas  #bukitindah  #ampanghilir  #cheras  #cherasperdana  #tamansegarperdana 
Bumbum oil roll stater kit
Dalam 1 botol boleh selesaikan pelbagai masalah taw..
.
Banyak Khasiat Bumbum Oil ni antaranya:
.
🌿Legakan Lelah & Asma
🌿Bertindak sebagai Anti Nyamuk
🌿Mengurangkan Alahan Ibu Hamil
🌿Menghilangkan kesan gigitan serangga
🌿Mengurangkan angin dalam badan
🎗Mengurangkan Selsema & Kahak Bayi
🎗Melenakan tidur (Aromatherapy)
🎗Melegakan Kembung Perut
🎗Mengelakkan Serangga Bahaya
🎗Tiada had penggunaan 🌿 Lebih Eco - Friendly
🌿 Lebih senang di bawa
🌿 2 flavour in one box🍓🍋
🌿 Lulus Ujian Makmal
🌿 Khas untuk Anti Serangga terutama Nyamuk, Terapi Selsema, Batuk, Kahak, Kembung Perut, Sembelit, Anak Sukar tidur, Anak Meragam & Anti Strechmark ~Normal Price: RM28~
Postage : RM8sm/RM12ss
Cod kepong jinjang selayang gombak batu caves.

Dm or klik link whatsapp di bio
Http://Wafizawir.wasap.my

#bumbumoil #bumbumoiltestimoni #minyaktelonbaby #antinyamuk #antiserangga #kepongdelivery #kepong
#garlicbalmselangor #garlicbalmkepong #garlicbalmhomemade #garlicbalmsgbuloh #garlicbalmviral #garlic #garlicbalmkl #garlicbalmmalaysia #garlicbalmselayang #garlicbalm #garlicbalmbatucaves #garlicbalmgombak #homemade #homemadebalm #organic #naturalremedies #nature #infobaby #infoibuhamil #selesema #batuk #kepong #skte
Bumbum oil roll stater kit Dalam 1 botol boleh selesaikan pelbagai masalah taw.. . Banyak Khasiat Bumbum Oil ni antaranya: . 🌿Legakan Lelah & Asma 🌿Bertindak sebagai Anti Nyamuk 🌿Mengurangkan Alahan Ibu Hamil 🌿Menghilangkan kesan gigitan serangga 🌿Mengurangkan angin dalam badan 🎗Mengurangkan Selsema & Kahak Bayi 🎗Melenakan tidur (Aromatherapy) 🎗Melegakan Kembung Perut 🎗Mengelakkan Serangga Bahaya 🎗Tiada had penggunaan 🌿 Lebih Eco - Friendly 🌿 Lebih senang di bawa 🌿 2 flavour in one box🍓🍋 🌿 Lulus Ujian Makmal 🌿 Khas untuk Anti Serangga terutama Nyamuk, Terapi Selsema, Batuk, Kahak, Kembung Perut, Sembelit, Anak Sukar tidur, Anak Meragam & Anti Strechmark ~Normal Price: RM28~ Postage : RM8sm/RM12ss Cod kepong jinjang selayang gombak batu caves. Dm or klik link whatsapp di bio Http://Wafizawir.wasap.my #bumbumoil  #bumbumoiltestimoni  #minyaktelonbaby  #antinyamuk  #antiserangga  #kepongdelivery  #kepong  #garlicbalmselangor  #garlicbalmkepong  #garlicbalmhomemade  #garlicbalmsgbuloh  #garlicbalmviral  #garlic  #garlicbalmkl  #garlicbalmmalaysia  #garlicbalmselayang  #garlicbalm  #garlicbalmbatucaves  #garlicbalmgombak  #homemade  #homemadebalm  #organic  #naturalremedies  #nature  #infobaby  #infoibuhamil  #selesema  #batuk  #kepong  #skte 
Homework utk harini..dr 10hb lalu slesai cls cinnamon rolls ni..bru harini ada masa buat homework 🤭😁 semerbak 1 rmh bau cinnamon rolls ni 🤤 #cinnamonrolls #bakedbyella #homemadecinnamonrolls #bukitjalil #puncakjalil #serikembangan #kualalumpur #bandarkinrara #bandartasikselatan #puchong #sayajualdessert #sayajual #sungaibesi #bangsarsouth #cheras #kepong #ampang #serdang #putrajaya #cyberjaya ##baazarpaknil #vendor
.
Jom kita baca apa kelebihan bawang putih... Inilah sebabnya bawang putih dipilih untuk dijadikan balm😋
.
• Menyembuhkan infleksi kulit
• Anti pembekuan darah
• Mengurangkan Tekan Darah • Mengelakan dari Serangan Jantung
• Melawan Alergik
• Mengubati Masalah Pernafasan
• Meningkatkan Metabolisma
• Mengurangkan Berat Badan
• Buang Angin dalam Badan
• Mengurangkan Kolestrol
Nii la kelebihan Bawang putih kalau korang tak tahu...banyak kan kelebihan dia🤸‍♀️ Ready stock ye mommies.
Nk pos bole ,nk cod pun bole , cod area kepong jinjang selayang gombak batu caves. 
Setiap pembelian 2 item ke atas akan dapat free gift dari ummi.  Pembelian 3 item ke atas akan dapat free gift dan free pos sm / ss add rm5

Dm or Klik link whatsapp di bio http://Wafizawir.wasap.my

#garlicbalmselangor #garlicbalmkepong #garlicbalmhomemade #garlicbalmsgbuloh #garlicbalmviral #garlic #garlicbalmkl #garlicbalmmalaysia #garlicbalmselayang #garlicbalm #garlicbalmbatucaves #garlicbalmgombak #homemade #homemadebalm #organic #naturalremedies #nature #infobaby #infoibuhamil #bazarpaknil #neyney #janganbencicintaku #selesema #batuk #kepong #skte #tamanehsankepongkl
. Jom kita baca apa kelebihan bawang putih... Inilah sebabnya bawang putih dipilih untuk dijadikan balm😋 . • Menyembuhkan infleksi kulit • Anti pembekuan darah • Mengurangkan Tekan Darah • Mengelakan dari Serangan Jantung • Melawan Alergik • Mengubati Masalah Pernafasan • Meningkatkan Metabolisma • Mengurangkan Berat Badan • Buang Angin dalam Badan • Mengurangkan Kolestrol Nii la kelebihan Bawang putih kalau korang tak tahu...banyak kan kelebihan dia🤸‍♀️ Ready stock ye mommies. Nk pos bole ,nk cod pun bole , cod area kepong jinjang selayang gombak batu caves. Setiap pembelian 2 item ke atas akan dapat free gift dari ummi. Pembelian 3 item ke atas akan dapat free gift dan free pos sm / ss add rm5 Dm or Klik link whatsapp di bio http://Wafizawir.wasap.my #garlicbalmselangor  #garlicbalmkepong  #garlicbalmhomemade  #garlicbalmsgbuloh  #garlicbalmviral  #garlic  #garlicbalmkl  #garlicbalmmalaysia  #garlicbalmselayang  #garlicbalm  #garlicbalmbatucaves  #garlicbalmgombak  #homemade  #homemadebalm  #organic  #naturalremedies  #nature  #infobaby  #infoibuhamil  #bazarpaknil  #neyney  #janganbencicintaku  #selesema  #batuk  #kepong  #skte  #tamanehsankepongkl 
Nak cantik ???. Flawless????. Hilangkan sekali daki dan jerawat badan ??? Meh pm farah lekehh dapatkan scrub district sekrng!!! Assalamualaikum wbt / Salam sejahtera

Hai 🙋🏻‍♀farah here😍
.
Nak tak saya share kan tips utk ❓
*MENJAGA KECANTIKKAN KULIT?* ✔Bersihkn makeup dengan sempurna sebelum tidur
✔ Exfoliate your skin setiap minggu
✔Pakai pelembab yang sesuai
✔Minum air putih secukupnya setiap hari
✔Ganti sarung bantal sekurang2nya seminggu sekali
✔Tidur yang cukup dan berkualiti

Anda dah lakukan kesemuanya tapi kecantikkan kulit tetap berada di tahap yang sama ❓❓
Masih berasa insecure❓❓ Don't Worry gaiss ! *Scrubdistrict* Magical Scrub Kan ada. Rahsia *kecantikkan kulit artis Korea*  kini terbongkar. 
Just click link kat bawah, saya akan explain segalanya ya⤵
📲http://www.wasap.my/60195171245

And u can visit my ig @scrubdistrict_frh untuk lebih details😘💘 🔥HAVE A GOOD DAY 🔥 🎄ready stock scrubdistrict🎄
COD : #batucaves | #gombak | #wgsamaju| #danaukota | #kepong | #kgbatumuda | #tamankoperasipolis | #sentul | #jln #ipoh | #srirampai | #wgsawalk | #sunwayputra | #Uia | #publika | #NZklcc | #pavilion | #kgbatu | #quilmall | #ttwgsa | #jusco Au2 | #ampang | #dutamas | #bukitbintang | #pudu| #dataranmerdeka | #TTDi | #KLsentral | #ALL KL .
.
Nak cantik ???. Flawless????. Hilangkan sekali daki dan jerawat badan ??? Meh pm farah lekehh dapatkan scrub district sekrng!!! Assalamualaikum wbt / Salam sejahtera Hai 🙋🏻‍♀farah here😍 . Nak tak saya share kan tips utk ❓ *MENJAGA KECANTIKKAN KULIT?* ✔Bersihkn makeup dengan sempurna sebelum tidur ✔ Exfoliate your skin setiap minggu ✔Pakai pelembab yang sesuai ✔Minum air putih secukupnya setiap hari ✔Ganti sarung bantal sekurang2nya seminggu sekali ✔Tidur yang cukup dan berkualiti Anda dah lakukan kesemuanya tapi kecantikkan kulit tetap berada di tahap yang sama ❓❓ Masih berasa insecure❓❓ Don't Worry gaiss ! *Scrubdistrict* Magical Scrub Kan ada. Rahsia *kecantikkan kulit artis Korea*  kini terbongkar. Just click link kat bawah, saya akan explain segalanya ya⤵ 📲http://www.wasap.my/60195171245 And u can visit my ig @scrubdistrict_frh untuk lebih details😘💘 🔥HAVE A GOOD DAY 🔥 🎄ready stock scrubdistrict🎄 COD : #batucaves  | #gombak  | #wgsamaju | #danaukota  | #kepong  | #kgbatumuda  | #tamankoperasipolis  | #sentul  | #jln  #ipoh  | #srirampai  | #wgsawalk  | #sunwayputra  | #Uia  | #publika  | #NZklcc  | #pavilion  | #kgbatu  | #quilmall  | #ttwgsa  | #jusco  Au2 | #ampang  | #dutamas  | #bukitbintang  | #pudu | #dataranmerdeka  | #TTDi  | #KLsentral  | #ALL  KL . .
Nak cantik ???. Flawless????. Hilangkan sekali daki dan jerawat badan ??? Meh pm farah lekehh dapatkan scrub district sekrng!!! Assalamualaikum wbt / Salam sejahtera

Hai 🙋🏻‍♀farah here😍
.
Nak tak saya share kan tips utk ❓
*MENJAGA KECANTIKKAN KULIT?* ✔Bersihkn makeup dengan sempurna sebelum tidur
✔ Exfoliate your skin setiap minggu
✔Pakai pelembab yang sesuai
✔Minum air putih secukupnya setiap hari
✔Ganti sarung bantal sekurang2nya seminggu sekali
✔Tidur yang cukup dan berkualiti

Anda dah lakukan kesemuanya tapi kecantikkan kulit tetap berada di tahap yang sama ❓❓
Masih berasa insecure❓❓ Don't Worry gaiss ! *Scrubdistrict* Magical Scrub Kan ada. Rahsia *kecantikkan kulit artis Korea*  kini terbongkar. 
Just click link kat bawah, saya akan explain segalanya ya⤵
📲http://www.wasap.my/60195171245

And u can visit my ig @scrubdistrict_frh untuk lebih details😘💘 🔥HAVE A GOOD DAY 🔥 🎄ready stock scrubdistrict🎄
COD : #batucaves | #gombak | #wgsamaju| #danaukota | #kepong | #kgbatumuda | #tamankoperasipolis | #sentul | #jln #ipoh | #srirampai | #wgsawalk | #sunwayputra | #Uia | #publika | #NZklcc | #pavilion | #kgbatu | #quilmall | #ttwgsa | #jusco Au2 | #ampang | #dutamas | #bukitbintang | #pudu| #dataranmerdeka | #TTDi | #KLsentral | #ALL KL .
.
Nak cantik ???. Flawless????. Hilangkan sekali daki dan jerawat badan ??? Meh pm farah lekehh dapatkan scrub district sekrng!!! Assalamualaikum wbt / Salam sejahtera Hai 🙋🏻‍♀farah here😍 . Nak tak saya share kan tips utk ❓ *MENJAGA KECANTIKKAN KULIT?* ✔Bersihkn makeup dengan sempurna sebelum tidur ✔ Exfoliate your skin setiap minggu ✔Pakai pelembab yang sesuai ✔Minum air putih secukupnya setiap hari ✔Ganti sarung bantal sekurang2nya seminggu sekali ✔Tidur yang cukup dan berkualiti Anda dah lakukan kesemuanya tapi kecantikkan kulit tetap berada di tahap yang sama ❓❓ Masih berasa insecure❓❓ Don't Worry gaiss ! *Scrubdistrict* Magical Scrub Kan ada. Rahsia *kecantikkan kulit artis Korea*  kini terbongkar. Just click link kat bawah, saya akan explain segalanya ya⤵ 📲http://www.wasap.my/60195171245 And u can visit my ig @scrubdistrict_frh untuk lebih details😘💘 🔥HAVE A GOOD DAY 🔥 🎄ready stock scrubdistrict🎄 COD : #batucaves  | #gombak  | #wgsamaju | #danaukota  | #kepong  | #kgbatumuda  | #tamankoperasipolis  | #sentul  | #jln  #ipoh  | #srirampai  | #wgsawalk  | #sunwayputra  | #Uia  | #publika  | #NZklcc  | #pavilion  | #kgbatu  | #quilmall  | #ttwgsa  | #jusco  Au2 | #ampang  | #dutamas  | #bukitbintang  | #pudu | #dataranmerdeka  | #TTDi  | #KLsentral  | #ALL  KL . .
Nak cantik ???. Flawless????. Hilangkan sekali daki dan jerawat badan ??? Meh pm farah lekehh dapatkan scrub district sekrng!!! Assalamualaikum wbt / Salam sejahtera

Hai 🙋🏻‍♀farah here😍
.
Nak tak saya share kan tips utk ❓
*MENJAGA KECANTIKKAN KULIT?* ✔Bersihkn makeup dengan sempurna sebelum tidur
✔ Exfoliate your skin setiap minggu
✔Pakai pelembab yang sesuai
✔Minum air putih secukupnya setiap hari
✔Ganti sarung bantal sekurang2nya seminggu sekali
✔Tidur yang cukup dan berkualiti

Anda dah lakukan kesemuanya tapi kecantikkan kulit tetap berada di tahap yang sama ❓❓
Masih berasa insecure❓❓ Don't Worry gaiss ! *Scrubdistrict* Magical Scrub Kan ada. Rahsia *kecantikkan kulit artis Korea*  kini terbongkar. 
Just click link kat bawah, saya akan explain segalanya ya⤵
📲http://www.wasap.my/60195171245

And u can visit my ig @scrubdistrict_frh untuk lebih details😘💘 🔥HAVE A GOOD DAY 🔥 🎄ready stock scrubdistrict🎄
COD : #batucaves | #gombak | #wgsamaju| #danaukota | #kepong | #kgbatumuda | #tamankoperasipolis | #sentul | #jln #ipoh | #srirampai | #wgsawalk | #sunwayputra | #Uia | #publika | #NZklcc | #pavilion | #kgbatu | #quilmall | #ttwgsa | #jusco Au2 | #ampang | #dutamas | #bukitbintang | #pudu| #dataranmerdeka | #TTDi | #KLsentral | #ALL KL .
.
Nak cantik ???. Flawless????. Hilangkan sekali daki dan jerawat badan ??? Meh pm farah lekehh dapatkan scrub district sekrng!!! Assalamualaikum wbt / Salam sejahtera Hai 🙋🏻‍♀farah here😍 . Nak tak saya share kan tips utk ❓ *MENJAGA KECANTIKKAN KULIT?* ✔Bersihkn makeup dengan sempurna sebelum tidur ✔ Exfoliate your skin setiap minggu ✔Pakai pelembab yang sesuai ✔Minum air putih secukupnya setiap hari ✔Ganti sarung bantal sekurang2nya seminggu sekali ✔Tidur yang cukup dan berkualiti Anda dah lakukan kesemuanya tapi kecantikkan kulit tetap berada di tahap yang sama ❓❓ Masih berasa insecure❓❓ Don't Worry gaiss ! *Scrubdistrict* Magical Scrub Kan ada. Rahsia *kecantikkan kulit artis Korea*  kini terbongkar. Just click link kat bawah, saya akan explain segalanya ya⤵ 📲http://www.wasap.my/60195171245 And u can visit my ig @scrubdistrict_frh untuk lebih details😘💘 🔥HAVE A GOOD DAY 🔥 🎄ready stock scrubdistrict🎄 COD : #batucaves  | #gombak  | #wgsamaju | #danaukota  | #kepong  | #kgbatumuda  | #tamankoperasipolis  | #sentul  | #jln  #ipoh  | #srirampai  | #wgsawalk  | #sunwayputra  | #Uia  | #publika  | #NZklcc  | #pavilion  | #kgbatu  | #quilmall  | #ttwgsa  | #jusco  Au2 | #ampang  | #dutamas  | #bukitbintang  | #pudu | #dataranmerdeka  | #TTDi  | #KLsentral  | #ALL  KL . .
‼️好康来啦‼️ Vitacig 美国维他命电子烟 👍🏻夜店装逼神器,让不会吸烟的你也能成为大家的焦点也能酷酷😎的在夜店装逼哦~
😘时尚的设计还有多种不同的口味任你选择,维他命烟让你使用的当儿也不怕会伤害健康哦~

现在还有充电款和一次性款式哦~
想戒烟的朋友也能先选择烟草口味和max menthol 口味让想戒烟的你放心轻松的戒烟~

0尼古丁的Vitacig 美国维他命电子烟让你在装酷至于还能健康的吸烟哦~

现有多种口味供你选择哦~
有兴趣的朋友欢迎截图询问❤️ 我们有提供面交服务:
#kotakemuning #shahalam #subangjaya #sunway #puchong #scottgarden #kuchailama #cheras #bukittinggiKlang 
偶尔- #petalingjaya #kepong #ampang #pandanindah #KL
‼️好康来啦‼️ Vitacig 美国维他命电子烟 👍🏻夜店装逼神器,让不会吸烟的你也能成为大家的焦点也能酷酷😎的在夜店装逼哦~ 😘时尚的设计还有多种不同的口味任你选择,维他命烟让你使用的当儿也不怕会伤害健康哦~ 现在还有充电款和一次性款式哦~ 想戒烟的朋友也能先选择烟草口味和max menthol 口味让想戒烟的你放心轻松的戒烟~ 0尼古丁的Vitacig 美国维他命电子烟让你在装酷至于还能健康的吸烟哦~ 现有多种口味供你选择哦~ 有兴趣的朋友欢迎截图询问❤️ 我们有提供面交服务: #kotakemuning  #shahalam  #subangjaya  #sunway  #puchong  #scottgarden  #kuchailama  #cheras  #bukittinggiKlang  偶尔- #petalingjaya  #kepong  #ampang  #pandanindah  #KL 
#meeraclegemstoneserum ➡ 
Feel the difference with Meeracle Facial Serum.
.

Meeracle Facial Serum can moisturizes your skin. It is also works to clear up any appearances of acne, dark spot, whiteheads, redness, and scars. Skin will appears delicately soft and smooth with even skin tone.
.
.
#meeracle
#allnew#meeraclebeauty
#teamnazz
#meeraclegemstonebeauty
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#selayang #kepong #gombak #batucaves 
#nakcantikcarisaya #nakcantik #codgombakbatucavesselayang #uiagombak
#malaysia #kualalumpur #selangor #instafamous
#wanita #bazarpaknilmurah #muaselayang #hospitalselayang #codselayang #uitmselayang #uitmdihatiku #cantikskincare
#meeraclegemstoneserum  ➡ Feel the difference with Meeracle Facial Serum. . Meeracle Facial Serum can moisturizes your skin. It is also works to clear up any appearances of acne, dark spot, whiteheads, redness, and scars. Skin will appears delicately soft and smooth with even skin tone. . . #meeracle  #allnew #meeraclebeauty  #teamnazz  #meeraclegemstonebeauty  #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #meeracleempoweringyou  #selayang  #kepong  #gombak  #batucaves  #nakcantikcarisaya  #nakcantik  #codgombakbatucavesselayang  #uiagombak  #malaysia  #kualalumpur  #selangor  #instafamous  #wanita  #bazarpaknilmurah  #muaselayang  #hospitalselayang  #codselayang  #uitmselayang  #uitmdihatiku  #cantikskincare 
#meeraclegemstoneserum ➡ 
Feel the difference with Meeracle Facial Serum.
.

Meeracle Facial Serum can moisturizes your skin. It is also works to clear up any appearances of acne, dark spot, whiteheads, redness, and scars. Skin will appears delicately soft and smooth with even skin tone.
.
.
#meeracle
#allnew#meeraclebeauty
#teamnazz
#meeraclegemstonebeauty
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#selayang #kepong #gombak #batucaves 
#nakcantikcarisaya #nakcantik #codgombakbatucavesselayang #uiagombak
#malaysia #kualalumpur #selangor #instafamous
#wanita #bazarpaknilmurah #muaselayang #hospitalselayang #codselayang #uitmselayang #uitmdihatiku #cantikskincare
#meeraclegemstoneserum  ➡ Feel the difference with Meeracle Facial Serum. . Meeracle Facial Serum can moisturizes your skin. It is also works to clear up any appearances of acne, dark spot, whiteheads, redness, and scars. Skin will appears delicately soft and smooth with even skin tone. . . #meeracle  #allnew #meeraclebeauty  #teamnazz  #meeraclegemstonebeauty  #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #meeracleempoweringyou  #selayang  #kepong  #gombak  #batucaves  #nakcantikcarisaya  #nakcantik  #codgombakbatucavesselayang  #uiagombak  #malaysia  #kualalumpur  #selangor  #instafamous  #wanita  #bazarpaknilmurah  #muaselayang  #hospitalselayang  #codselayang  #uitmselayang  #uitmdihatiku  #cantikskincare 
.
Terima kasih  abam kerana memilih Nanostix.
.
Ayuh berhenti merokok dengan Nanostix🙏
.
Anda bila lagi? 🤔
.
.
#NanoStix #Kepong #Banting
#NanoStixMalaysia
#NanoStixKepong
#NanoStixKD #NanoStixSelangor
#NanoStixSungaiBuloh
#Kepong #aeonmallkepong
#KD #SgBuloh
#Jusco
#Stopsmoking #NanoStixOn
Minggu gaji kan 
Jom standby mommies , cuti sekolah da xlama., nk travel ke mana2 jgn lupa vco lemon bath ni , if ada emergency kan senang. 
Rm20 je mommies 
Buy 2 item get free gift. 
Cod kepong jinjang selayang gombak batu caves.

Dm or klik link whatsapp di bio.
Http://Wafizawir.wasap.my

#garlicbalmselangor #garlicbalmkepong #garlicbalmhomemade #garlicbalmsgbuloh #garlicbalmviral #garlic #garlicbalmkl #garlicbalmmalaysia #garlicbalmselayang #garlicbalm #garlicbalmbatucaves #garlicbalmgombak #homemade #homemadebalm #organic #naturalremedies #nature #infobaby #infoibuhamil #bazarpaknil #neyney #janganbencicintaku #selesema #batuk #kepong #skte #tamanehsankepongkl
Minggu gaji kan Jom standby mommies , cuti sekolah da xlama., nk travel ke mana2 jgn lupa vco lemon bath ni , if ada emergency kan senang. Rm20 je mommies Buy 2 item get free gift. Cod kepong jinjang selayang gombak batu caves. Dm or klik link whatsapp di bio. Http://Wafizawir.wasap.my #garlicbalmselangor  #garlicbalmkepong  #garlicbalmhomemade  #garlicbalmsgbuloh  #garlicbalmviral  #garlic  #garlicbalmkl  #garlicbalmmalaysia  #garlicbalmselayang  #garlicbalm  #garlicbalmbatucaves  #garlicbalmgombak  #homemade  #homemadebalm  #organic  #naturalremedies  #nature  #infobaby  #infoibuhamil  #bazarpaknil  #neyney  #janganbencicintaku  #selesema  #batuk  #kepong  #skte  #tamanehsankepongkl 
Ready stock 
Untuk pembelian bleh terus klik link whatsapp 👇
https://www.wasap.my/60193608808 jamuratumalaya 
POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#pengedarsegambutkl 
#teamhanihaizan 
#COD#segambut#montkiara#hartamas#jalanduta#jlnkuching#jlnipoh#kepong#gombak.
Ready stock 
Untuk pembelian bleh terus klik link whatsapp 👇
https://www.wasap.my/60193608808 jamuratumalaya 
POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#pengedarsegambutkl 
#teamhanihaizan 
#COD#segambut#montkiara#hartamas#jalanduta#jlnkuching#jlnipoh#kepong#gombak.
Stok kudap-kudap terbaik anda. Sesuai letak kat rumah, pantry di office, atas meja @ dimana saja.
.
.
Nak ngap, buka je balang & kunyah. Bagi yg belum rasa, meh try sebalang. Silap2 terus nak jadi ejen. Boleh buat duit sekali sambil makan. Kpek ni InsyaAllah senang terjual.
.
.
#sayajual
#sayajualkerepek
#kerepek
#kerepekpedas
#kerepekmurah
#kerepekbersira
#kerepeksambal
#kpekpedas
#ejendiperlukan
#klfooddelivery #fooddeliverykl #selayang #batucaves #gombak #uptowndanaukota #damansara #kepong #kualalumpur
Stok kudap-kudap terbaik anda. Sesuai letak kat rumah, pantry di office, atas meja @ dimana saja. . . Nak ngap, buka je balang & kunyah. Bagi yg belum rasa, meh try sebalang. Silap2 terus nak jadi ejen. Boleh buat duit sekali sambil makan. Kpek ni InsyaAllah senang terjual. . . #sayajual  #sayajualkerepek  #kerepek  #kerepekpedas  #kerepekmurah  #kerepekbersira  #kerepeksambal  #kpekpedas  #ejendiperlukan  #klfooddelivery  #fooddeliverykl  #selayang  #batucaves  #gombak  #uptowndanaukota  #damansara  #kepong  #kualalumpur 
Ready stock 
Untuk pembelian bleh terus klik link whatsapp 👇
https://www.wasap.my/60193608808 jamuratumalaya 
POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#pengedarsegambutkl 
#teamhanihaizan 
#COD#segambut#montkiara#hartamas#jalanduta#jlnkuching#jlnipoh#kepong#gombak.
Ready stock 
Untuk pembelian bleh terus klik link whatsapp 👇
https://www.wasap.my/60193608808 jamuratumalaya 
POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#pengedarsegambutkl 
#teamhanihaizan 
#COD#segambut#montkiara#hartamas#jalanduta#jlnkuching#jlnipoh#kepong#gombak.
Ready stock 
Untuk pembelian bleh terus klik link whatsapp 👇
https://www.wasap.my/60193608808 jamuratumalaya 
POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#pengedarsegambutkl 
#teamhanihaizan 
#COD#segambut#montkiara#hartamas#jalanduta#jlnkuching#jlnipoh#kepong#gombak.
Ready stock 
Untuk pembelian bleh terus klik link whatsapp 👇
https://www.wasap.my/60193608808 jamuratumalaya 
POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#pengedarsegambutkl 
#teamhanihaizan 
#COD#segambut#montkiara#hartamas#jalanduta#jlnkuching#jlnipoh#kepong#gombak.
#Repost @atitaharis Produk @meeracle_my ni tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. Ia telah menjalani beberapa ujian klinikal sebelum dipasarkan. Yang paling best is ia mengandungi ekstrak batu permata, so bila pakai rasa mewah je kat kulit. Sesuai sangat untuk yang ada masalah kulit kusam atau berjeragat.
.
.
Korang boleh tengok sendiri testimoni kami @meeracle_my.feedback .
Meeracle memang sesuai utk semua jenis kulit tau😊
.
.
#meeracle
#allnew#meeraclebeauty
#teamnazz
#meeraclegemstonebeauty
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#selayang #kepong #gombak #batucaves 
#nakcantikcarisaya #nakcantik #codgombakbatucavesselayang #uiagombak
#malaysia #kualalumpur #selangor #instafamous
#wanita #bazarpaknilmurah #muaselayang #hospitalselayang #codselayang #uitmselayang #uitmdihatiku #cantikskincare
#Repost  @atitaharis Produk @meeracle_my ni tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. Ia telah menjalani beberapa ujian klinikal sebelum dipasarkan. Yang paling best is ia mengandungi ekstrak batu permata, so bila pakai rasa mewah je kat kulit. Sesuai sangat untuk yang ada masalah kulit kusam atau berjeragat. . . Korang boleh tengok sendiri testimoni kami @meeracle_my.feedback . Meeracle memang sesuai utk semua jenis kulit tau😊 . . #meeracle  #allnew #meeraclebeauty  #teamnazz  #meeraclegemstonebeauty  #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #meeracleempoweringyou  #selayang  #kepong  #gombak  #batucaves  #nakcantikcarisaya  #nakcantik  #codgombakbatucavesselayang  #uiagombak  #malaysia  #kualalumpur  #selangor  #instafamous  #wanita  #bazarpaknilmurah  #muaselayang  #hospitalselayang  #codselayang  #uitmselayang  #uitmdihatiku  #cantikskincare 
Ready stock 
Untuk pembelian bleh terus klik link whatsapp 👇
https://www.wasap.my/60193608808 jamuratumalaya 
POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#pengedarsegambutkl 
#teamhanihaizan 
#COD#segambut#montkiara#hartamas#jalanduta#jlnkuching#jlnipoh#kepong#gombak.
Ready stock 
Untuk pembelian bleh terus klik link whatsapp 👇
https://www.wasap.my/60193608808 jamuratumalaya 
POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#pengedarsegambutkl 
#teamhanihaizan 
#COD#segambut#montkiara#hartamas#jalanduta#jlnkuching#jlnipoh#kepong#gombak.
Ready stock 
Untuk pembelian bleh terus klik link whatsapp 👇
https://www.wasap.my/60193608808 jamuratumalaya 
POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#COD#segambut#montkiara#hartamas#jalanduta#jlnkuching#jlnipoh#kepong#gombak. 
#teamhanihaizan
Ready stock mandian bidara Arab, BBE

Untuk dapatkan produk JRM bleh terus klik link whatsapp 👇
https://www.wasap.my/60193608808 jamuratumalaya 
POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#COD#segambut#montkiara#hartamas#jalanduta#jlnkuching#jlnipoh#kepong#gombak. 
#teamhanihaizan
Ready stock Putik telaga dara

Untuk dapatkan produk JRM bleh terus klik link whatsapp 👇
https://www.wasap.my/60193608808 jamuratumalaya 
POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#COD#segambut#montkiara#hartamas#jalanduta#jlnkuching#jlnipoh#kepong#gombak. 
#teamhanihaizan
Ready stock 
Untuk dapatkan produk JRM bleh terus klik link whatsapp 👇
https://www.wasap.my/60193608808 jamuratumalaya 
POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#COD#segambut#montkiara#hartamas#jalanduta#jlnkuching#jlnipoh#kepong#gombak. 
#teamhanihaizan
Ready stock 
Untuk dapatkan produk JRM bleh terus klik link whatsapp 👇
https://www.wasap.my/60193608808 jamuratumalaya 
POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#COD#segambut#montkiara#hartamas#jalanduta#jlnkuching#jlnipoh#kepong#gombak. 
#teamhanihaizan
Ready stock 
Untuk dapatkan produk JRM bleh terus klik link whatsapp 👇
https://www.wasap.my/60193608808 jamuratumalaya 
POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

#COD#segambut#montkiara#hartamas#jalanduta#jlnkuching#jlnipoh#kepong#gombak. 
#teamhanihaizan
Kek pisang moist dan gebu gebas toing toing 😆

Syuran Leena order dgn kami 😍😘 _________________________________

Teringin nak makan? Roger je kami :
☎  0133911733 @ 0137727222

Atau terus ke profile kami dan klik je link kat situ untuk whatsapp 😉

#kekpisang #kekpisamoist #bananacake #luvlytaste #kepong #tamanehsan #damansara #selayang #sgbuloh #gombak #segambut #jinjang #klbaker #kepongbaker #bakery #selangorbaker #homebakery #instafood #foodstagram #foodinstagram #foodography #foodpornp
Kek pisang moist dan gebu gebas toing toing 😆 Syuran Leena order dgn kami 😍😘 _________________________________ Teringin nak makan? Roger je kami : ☎ 0133911733 @ 0137727222 Atau terus ke profile kami dan klik je link kat situ untuk whatsapp 😉 #kekpisang  #kekpisamoist  #bananacake  #luvlytaste  #kepong  #tamanehsan  #damansara  #selayang  #sgbuloh  #gombak  #segambut  #jinjang  #klbaker  #kepongbaker  #bakery  #selangorbaker  #homebakery  #instafood  #foodstagram  #foodinstagram  #foodography  #foodpornp 
Tengok pada harga, macam tak best je baunya. Barang murah kan?
.
Tapi sekali dah cuba, sampai sekarang asyik pakai dia je
.
Dia lah zaralina perfume! Harga murah, jimat & wangi!
.
Nak wangi? Klik link di bio 😘
.
#syjual #minyakwangi #bestprice #mampumilik #mesrasolat #exclusive #original #zaralinaseller #wangian #tahanlama #bestgiftever #hantaranpernikahan #selayang #gombak #gombaksetia #setiaalam #shahalam #kepong #ipoh #sabakbernam #sungaibuloh #sabah #kulim #goodevening #zaralinaperfume #teamzaralina #projek2018 #likeforfollow #evening
Tengok pada harga, macam tak best je baunya. Barang murah kan? . Tapi sekali dah cuba, sampai sekarang asyik pakai dia je . Dia lah zaralina perfume! Harga murah, jimat & wangi! . Nak wangi? Klik link di bio 😘 . #syjual  #minyakwangi  #bestprice  #mampumilik  #mesrasolat  #exclusive  #original  #zaralinaseller  #wangian  #tahanlama  #bestgiftever  #hantaranpernikahan  #selayang  #gombak  #gombaksetia  #setiaalam  #shahalam  #kepong  #ipoh  #sabakbernam  #sungaibuloh  #sabah  #kulim  #goodevening  #zaralinaperfume  #teamzaralina  #projek2018  #likeforfollow  #evening 
TQSM pd yg dh place order utk Hari ni 😍

Yg nk place order utk esok : KHAMIS onwards blh trus click whatapps link kt bio yea 😁

Kita akan masuk kat laluan :
.
🎊 seluruh KUALA LUMPUR = CHERAS BARU = MALURI = PANDAN = AMPANG = KERAMAT = UKAY = MELAWATI = SETIAWANGSA = WANGSA MAJU = GOMBAK = SETAPAK = SELAYANG = KEPONG = SEGAMBUT = KL CITY CENTRE = PANTAI DALAM = JLN KLANG LAMA
.
🎊 PETALING JAYA
.
🎊 PUCHONG
.
🎊 SHAH ALAM 15 - 36
.
🎊 KLANG A (KESAS)
.

If x pasti location uolls, meh WhatsApp kami yea 😁
.
#barangdapurbasah #barangdapurfresh  #masakanmelayu #sayamasak #resepibonda #bazarpaknil #foodpornmalaysia #pasarbasahonline #siangcucideliver #masak  #jommasak #dapuronline #resepisedap #resepibonda #sayamasak #pasaronline #ampang #gombak #klang #shahalamresident #ukay #melawati #setiawangsa #setapak #segambut #kepong #puchong #petalingjaya
TQSM pd yg dh place order utk Hari ni 😍 Yg nk place order utk esok : KHAMIS onwards blh trus click whatapps link kt bio yea 😁 Kita akan masuk kat laluan : . 🎊 seluruh KUALA LUMPUR = CHERAS BARU = MALURI = PANDAN = AMPANG = KERAMAT = UKAY = MELAWATI = SETIAWANGSA = WANGSA MAJU = GOMBAK = SETAPAK = SELAYANG = KEPONG = SEGAMBUT = KL CITY CENTRE = PANTAI DALAM = JLN KLANG LAMA . 🎊 PETALING JAYA . 🎊 PUCHONG . 🎊 SHAH ALAM 15 - 36 . 🎊 KLANG A (KESAS) . If x pasti location uolls, meh WhatsApp kami yea 😁 . #barangdapurbasah  #barangdapurfresh  #masakanmelayu  #sayamasak  #resepibonda  #bazarpaknil  #foodpornmalaysia  #pasarbasahonline  #siangcucideliver  #masak  #jommasak  #dapuronline  #resepisedap  #resepibonda  #sayamasak  #pasaronline  #ampang  #gombak  #klang  #shahalamresident  #ukay  #melawati  #setiawangsa  #setapak  #segambut  #kepong  #puchong  #petalingjaya 
For Sale -

Apartment Desa Aman Puri, Fasa 2 , Kepong .

Freehold
Level 11
660sq ft
3R 1BR
Lift
Tenanted

Selling Price - RM130,000 Nego

Contact me for viewing. 0172914407
#amanpuriapartment #kepong #tamanehsankepong #tamanehsan #kepongkl
Dah sedia utk musim kenduri?
Tema warna dah ada?
. 
Haa.. Jom tempah tart shell ikut warna tema majlis..
Berbaloi2 mudahkan kerja majlis tau.
Hidangan cheesetart/fruits tart lebih berseri kat meja tetamu😘😘
. 
Jangan nyesal lambat2 tempah
. 
#damansaradamai
#annabakedathome #0193004358 #sgbuloh #kepong #selayang #tartshell #cheesetart #fruitstart #damansara #petalingjaya #cheras #puchong #shahalam #subang
#Repost @atitaharis Produk @meeracle_my ni tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. Ia telah menjalani beberapa ujian klinikal sebelum dipasarkan. Yang paling best is ia mengandungi ekstrak batu permata, so bila pakai rasa mewah je kat kulit. Sesuai sangat untuk yang ada masalah kulit kusam atau berjeragat.
.
.
Korang boleh tengok sendiri testimoni kami @meeracle_my.feedback .
Meeracle memang sesuai utk semua jenis kulit tau😊
.
.
#meeracle
#allnew#meeraclebeauty
#teamnazz
#meeraclegemstonebeauty
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#selayang #kepong #gombak #batucaves 
#nakcantikcarisaya #nakcantik #codgombakbatucavesselayang #uiagombak
#malaysia #kualalumpur #selangor #instafamous
#wanita #bazarpaknilmurah #muaselayang #hospitalselayang #codselayang #uitmselayang #uitmdihatiku #cantikskincare
#Repost  @atitaharis Produk @meeracle_my ni tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. Ia telah menjalani beberapa ujian klinikal sebelum dipasarkan. Yang paling best is ia mengandungi ekstrak batu permata, so bila pakai rasa mewah je kat kulit. Sesuai sangat untuk yang ada masalah kulit kusam atau berjeragat. . . Korang boleh tengok sendiri testimoni kami @meeracle_my.feedback . Meeracle memang sesuai utk semua jenis kulit tau😊 . . #meeracle  #allnew #meeraclebeauty  #teamnazz  #meeraclegemstonebeauty  #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #meeracleempoweringyou  #selayang  #kepong  #gombak  #batucaves  #nakcantikcarisaya  #nakcantik  #codgombakbatucavesselayang  #uiagombak  #malaysia  #kualalumpur  #selangor  #instafamous  #wanita  #bazarpaknilmurah  #muaselayang  #hospitalselayang  #codselayang  #uitmselayang  #uitmdihatiku  #cantikskincare 
BÀ XÃ EM YÊU ANH📌✒️
一个越南的顾客为了她老婆纹了一副字体纹身 祝你幸福^ 谢谢支持信任!

#fonts #unclechewtattoo #kepongtattoo #kepong #kualalumpur
#Repost @atitaharis Produk @meeracle_my ni tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. Ia telah menjalani beberapa ujian klinikal sebelum dipasarkan. Yang paling best is ia mengandungi ekstrak batu permata, so bila pakai rasa mewah je kat kulit. Sesuai sangat untuk yang ada masalah kulit kusam atau berjeragat.
.
.
Korang boleh tengok sendiri testimoni kami @meeracle_my.feedback .
Meeracle memang sesuai utk semua jenis kulit tau😊
.
.
#meeracle
#allnew#meeraclebeauty
#teamnazz
#meeraclegemstonebeauty
#meeracle
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#meeracleempoweringyou
#selayang #kepong #gombak #batucaves 
#nakcantikcarisaya #nakcantik #codgombakbatucavesselayang #uiagombak
#malaysia #kualalumpur #selangor #instafamous
#wanita #bazarpaknilmurah #muaselayang #hospitalselayang #codselayang #uitmselayang #uitmdihatiku #cantikskincare
#Repost  @atitaharis Produk @meeracle_my ni tidak mengandungi bahan-bahan yang merbahaya. Ia telah menjalani beberapa ujian klinikal sebelum dipasarkan. Yang paling best is ia mengandungi ekstrak batu permata, so bila pakai rasa mewah je kat kulit. Sesuai sangat untuk yang ada masalah kulit kusam atau berjeragat. . . Korang boleh tengok sendiri testimoni kami @meeracle_my.feedback . Meeracle memang sesuai utk semua jenis kulit tau😊 . . #meeracle  #allnew #meeraclebeauty  #teamnazz  #meeraclegemstonebeauty  #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #meeracleempoweringyou  #selayang  #kepong  #gombak  #batucaves  #nakcantikcarisaya  #nakcantik  #codgombakbatucavesselayang  #uiagombak  #malaysia  #kualalumpur  #selangor  #instafamous  #wanita  #bazarpaknilmurah  #muaselayang  #hospitalselayang  #codselayang  #uitmselayang  #uitmdihatiku  #cantikskincare 
Mix cheese tart paling laku tahun ni!!❤️
.
Mana boleh tahan dengan toping titpop and filling sedap wehh😋.Tengok pun dah meleleh air liuqq 🤤🤤🤤
.
Sesiapa yg teringin nak order lagi lagi area kl/selangor/seremban boleh pm/whatsapp jiha tau. .
Whastapp 0183232454 📲

#sayajual #mixchesetartsedap #baking #bakingclass #makanmakan #jjcm #uitmselayang #selangor #seremban #frim #kepong #senawang #cheesetartgebu #cheesetartbuncit
DYXY Brush Gemok Montel yang comel tak sama mcm brush lain, cara nak guna hanya perlu dap dap je dan bccream lebih jimat guna dyxy brush. .
.
www.wasap.my/60126956649
.
#dyxycosmetics
#dyxybcccream 
#bccreamdyana
#bcreammurahdyxy
#dyxyfacemistgreentea 
#sayajualonline
#sayapakaisayajual
#produkviral
#tapakniaga
#brushgemok 
#dyxy2018
#jommmcantik 
#Eyanyan
#teamfara
#usahawandyxy
#freecod
#freepos
#codpandanjaya 
#codpandanindah 
#codmaluri
#codpnmb 
#codbatucaves
#gombak
#selayang
#kepong
#perak 
#melaka 
#terengganu 
#sarawak
#putrajaya
DYXY Brush Gemok Montel yang comel tak sama mcm brush lain, cara nak guna hanya perlu dap dap je dan bccream lebih jimat guna dyxy brush. . . www.wasap.my/60126956649 . #dyxycosmetics  #dyxybcccream  #bccreamdyana  #bcreammurahdyxy  #dyxyfacemistgreentea  #sayajualonline  #sayapakaisayajual  #produkviral  #tapakniaga  #brushgemok  #dyxy2018  #jommmcantik  #Eyanyan  #teamfara  #usahawandyxy  #freecod  #freepos  #codpandanjaya  #codpandanindah  #codmaluri  #codpnmb  #codbatucaves  #gombak  #selayang  #kepong  #perak  #melaka  #terengganu  #sarawak  #putrajaya 
DYXY Brush Gemok Montel yang comel tak sama mcm brush lain, cara nak guna hanya perlu dap dap je dan bccream lebih jimat guna dyxy brush. .
.
www.wasap.my/60126956649
.
#dyxycosmetics
#dyxybcccream 
#bccreamdyana
#bcreammurahdyxy
#dyxyfacemistgreentea 
#sayajualonline
#sayapakaisayajual
#produkviral
#tapakniaga
#brushgemok 
#dyxy2018
#jommmcantik 
#Eyanyan
#teamfara
#usahawandyxy
#freecod
#freepos
#codpandanjaya 
#codpandanindah 
#codmaluri
#codpnmb 
#codbatucaves
#gombak
#selayang
#kepong
#perak 
#melaka 
#terengganu 
#sarawak
#putrajaya
DYXY Brush Gemok Montel yang comel tak sama mcm brush lain, cara nak guna hanya perlu dap dap je dan bccream lebih jimat guna dyxy brush. . . www.wasap.my/60126956649 . #dyxycosmetics  #dyxybcccream  #bccreamdyana  #bcreammurahdyxy  #dyxyfacemistgreentea  #sayajualonline  #sayapakaisayajual  #produkviral  #tapakniaga  #brushgemok  #dyxy2018  #jommmcantik  #Eyanyan  #teamfara  #usahawandyxy  #freecod  #freepos  #codpandanjaya  #codpandanindah  #codmaluri  #codpnmb  #codbatucaves  #gombak  #selayang  #kepong  #perak  #melaka  #terengganu  #sarawak  #putrajaya 
DYXY Brush Gemok Montel yang comel tak sama mcm brush lain, cara nak guna hanya perlu dap dap je dan bccream lebih jimat guna dyxy brush. .
.
www.wasap.my/60126956649
.
#dyxycosmetics
#dyxybcccream 
#bccreamdyana
#bcreammurahdyxy
#dyxyfacemistgreentea 
#sayajualonline
#sayapakaisayajual
#produkviral
#tapakniaga
#brushgemok 
#dyxy2018
#jommmcantik 
#Eyanyan
#teamfara
#usahawandyxy
#freecod
#freepos
#codpandanjaya 
#codpandanindah 
#codmaluri
#codpnmb 
#codbatucaves
#gombak
#selayang
#kepong
#perak 
#melaka 
#terengganu 
#sarawak
#putrajaya
DYXY Brush Gemok Montel yang comel tak sama mcm brush lain, cara nak guna hanya perlu dap dap je dan bccream lebih jimat guna dyxy brush. . . www.wasap.my/60126956649 . #dyxycosmetics  #dyxybcccream  #bccreamdyana  #bcreammurahdyxy  #dyxyfacemistgreentea  #sayajualonline  #sayapakaisayajual  #produkviral  #tapakniaga  #brushgemok  #dyxy2018  #jommmcantik  #Eyanyan  #teamfara  #usahawandyxy  #freecod  #freepos  #codpandanjaya  #codpandanindah  #codmaluri  #codpnmb  #codbatucaves  #gombak  #selayang  #kepong  #perak  #melaka  #terengganu  #sarawak  #putrajaya 
(PRE ORDER)
Women’s active tank top 
S- bust 78cm, length 54cm
M- bust 82cm, length 55cm
L- bust 86cm, length 56cm
• Quick drying and breathable 
RM65>>>WhatsApp 0164831700
#fit #fitkl #fitmalaysia #workout #training #gym #yoga #pilates #kualalumpur #bangsar #montkiara #kepong #kajang #shahalam #subang #ttdi #pj #klsentral #klcc #klcity
肉肉呀肉肉!
你等我呀!
今晚放工后立刻来找你叙旧!
😏
大家也别忘记也要和巨无霸卜卜脆炸猪皮谈谈天呀!
😝
.
.
Call / WhatApps 017-4444 118 预定位子
.
.
WeChat - Apple Samgyupsal 苹果3层肉
.
.
#applesamgyupsal 
#苹果三层肉 
#tamandesa
#puchong
肉肉呀肉肉! 你等我呀! 今晚放工后立刻来找你叙旧! 😏 大家也别忘记也要和巨无霸卜卜脆炸猪皮谈谈天呀! 😝 . . Call / WhatApps 017-4444 118 预定位子 . . WeChat - Apple Samgyupsal 苹果3层肉 . . #applesamgyupsal  #苹果三层肉  #tamandesa  #puchong 
原本要吃齋飯的,朋友檔口沒開。只好隨便吃。湯頭不錯的龍躉西刀魚丸粉。又有冷氣嘆,正啦喂! #fishball #fishballnoodle #kepong #kepongmaluri
How to Win at Online Slots with the Right Slots Strategy
Get the latest news. Don't miss out any promotion event!
#ibetmy #iscr888 #i918kiss #ibet #i918kissmalaysia #seremban #melaka #pinang #kualalumpur #kualaselangor #kluang #klang #cheras #ampang #kepong #jalansultanismail #kajang #semenyih #senawang #gemas #bahau #batupahat #senai #alorgajah #lukut #harimaumalaya #h2u2018 #i4dmalaysia #ibet4dmalaysia
Delivery Nasi Lemak Ujang ON untuk malam ni ya. Tinggal 2 slot sahaja lagi. Cepat2 whatsapp saya sebelum slot penuh 😍
.
.
wasap.my/60193853455
.
.
#runner #runnerkl #fooddelivery #fooddeliverykl #rider #jjcm #nasilemakujang #nasilemak #bazaarpaknil #makan #makansedap #selayang #gombak #batucaves #kepong
How to Win at Online Slots with the Right Slots Strategy
Get the latest news. Don't miss out any promotion event!
#ibetmy #iscr888 #i918kiss #ibet #i918kissmalaysia #seremban #melaka #pinang #kualalumpur #kualaselangor #kluang #klang #cheras #ampang #kepong #jalansultanismail #kajang #semenyih #senawang #gemas #bahau #batupahat #senai #alorgajah #lukut #harimaumalaya #h2u2018 #i4dmalaysia #ibet4dmalaysia #ibetofficial
Peter Vella红酒5 Litre包装,
原产地美国进口酒🍷
一盒等于32-34杯红酒,
经典柔顺葡萄酒,
带有红梅果香味,
冰镇后享用(10-12度)风味更佳👍
欢迎批发代理零售微信咨询🍷
WeChat:H7828396
我们有提供面交服务:
#kualalumpur #scottgarden #puchongjaya #midvally #timesquare #pavilion #cherasikon #vivahome #kepongjusco #sentul #pudu #sunway #sripetaling #kuchailama #leisuremall #cherasmahkota #desapetaling #wangsamaju #setapak #ampang #shamelin #pandanindah #premaisuri #salakselatan #tamanmidah #kepong #titiwangsa #batu11
Peter Vella红酒5 Litre包装, 原产地美国进口酒🍷 一盒等于32-34杯红酒, 经典柔顺葡萄酒, 带有红梅果香味, 冰镇后享用(10-12度)风味更佳👍 欢迎批发代理零售微信咨询🍷 WeChat:H7828396 我们有提供面交服务: #kualalumpur  #scottgarden  #puchongjaya  #midvally  #timesquare  #pavilion  #cherasikon  #vivahome  #kepongjusco  #sentul  #pudu  #sunway  #sripetaling  #kuchailama  #leisuremall  #cherasmahkota  #desapetaling  #wangsamaju  #setapak  #ampang  #shamelin  #pandanindah  #premaisuri  #salakselatan  #tamanmidah  #kepong  #titiwangsa  #batu11 
📣 📣 📣
Karnival Kembali Ke Sekolah 2019 KINI KEMBALI !!!
.
✔Diskaun baju sekolah sehingga 50%*
✔Pelbagai hadiah CABUTAN BERTUAH menanti anda
✔Promosi hebat sehingga 31 Disember SAHAJA
.
.
#bajusekolah  #bajusekolahanak #bajumurah #jualanmurah  #rawang #sungaibuloh #kundang #kualalumpur #kepong #antapermana #tiktok #gegarvaganza #gv5 #selayang #balqis #adam #hawa #karnival #sekolah