an online Instagram web viewer

#KELANAJAYA medias

Photos

Sape sape yang guna Cleo di jamin 100% kulit bersih
Daki2 habis cleo sental
Kulit cantik lembab bercahaya

Tahniah pada semua pengguna Cleo
Kamu hebat membuat pilihan
Kamu seorang pembersih
Kebersihan sebahagian dari tuntutan agama

#cleosecret 
#whiteningboostersoap 
#skinrepair 
#syagunasyajual 
#agensahpetalingjaya 
#codareapj 
#codkelanajaya 
#kelanajaya 
#petalingjaya 
#sungaiway 
#sunwaypyramid 
#seapark 
#usj 
#tamanmedan 
#kampunglindungan 
#mentaricourt 
#BANDARSUNWAY 
#ipdklangutara 
#balaipolissungaiway 
#sabunviral
Sape sape yang guna Cleo di jamin 100% kulit bersih Daki2 habis cleo sental Kulit cantik lembab bercahaya Tahniah pada semua pengguna Cleo Kamu hebat membuat pilihan Kamu seorang pembersih Kebersihan sebahagian dari tuntutan agama #cleosecret  #whiteningboostersoap  #skinrepair  #syagunasyajual  #agensahpetalingjaya  #codareapj  #codkelanajaya  #kelanajaya  #petalingjaya  #sungaiway  #sunwaypyramid  #seapark  #usj  #tamanmedan  #kampunglindungan  #mentaricourt  #BANDARSUNWAY  #ipdklangutara  #balaipolissungaiway  #sabunviral 
Perghhh, sampai berasap Spaghetti Meatballs ni.

Untuk tempahan, WA 012 - 241 6510 
Untuk delivery, minimum 3 orders dari menu kat bawah ni

Menu:
Chicken Chop RM15
Spaghetti Oglio with Chicken Breast RM13
Spaghetti Meatballs (4pcs) RM10
Mac & Cheese RM14
Mac & Cheese Roasted Garlic RM15
Cheesy Mashed Potatoes RM5
Tauhu Begedil Temok 9 pcs RM10 (pre order)

Delivery charges bergantung pada kawasan.

Follow IG @themeatball.14

#themeatball14
#subangjaya
#ss15
#petalingjaya
#kelanajaya
#aradamansara
#sunway
#klfooddelivery
#fooddeliverysubangjaya
#fooddeliverykelanajaya
#fooddeliverykotadamansara
#fooddeliverydamansara
#fooddeliveryshahalam
#fooddeliverybangsar
#fooddeliveryklangvalley
#fooddeliverypetalingjaya
#subangjayafooddelivery
#petalingjayafooddelivery
#kotadamansarafooddelivery
#fooddeliveryusj
#glenmariefooddelivery
#lunchboxshahalam
#lunchboxpetalingjaya
#lunchboxsubangjaya
#lunchboxkotadamansara
#klsentral
#sunwaypyramid
#midvalley
#subangparade
Perghhh, sampai berasap Spaghetti Meatballs ni. Untuk tempahan, WA 012 - 241 6510 Untuk delivery, minimum 3 orders dari menu kat bawah ni Menu: Chicken Chop RM15 Spaghetti Oglio with Chicken Breast RM13 Spaghetti Meatballs (4pcs) RM10 Mac & Cheese RM14 Mac & Cheese Roasted Garlic RM15 Cheesy Mashed Potatoes RM5 Tauhu Begedil Temok 9 pcs RM10 (pre order) Delivery charges bergantung pada kawasan. Follow IG @themeatball.14 #themeatball14  #subangjaya  #ss15  #petalingjaya  #kelanajaya  #aradamansara  #sunway  #klfooddelivery  #fooddeliverysubangjaya  #fooddeliverykelanajaya  #fooddeliverykotadamansara  #fooddeliverydamansara  #fooddeliveryshahalam  #fooddeliverybangsar  #fooddeliveryklangvalley  #fooddeliverypetalingjaya  #subangjayafooddelivery  #petalingjayafooddelivery  #kotadamansarafooddelivery  #fooddeliveryusj  #glenmariefooddelivery  #lunchboxshahalam  #lunchboxpetalingjaya  #lunchboxsubangjaya  #lunchboxkotadamansara  #klsentral  #sunwaypyramid  #midvalley  #subangparade 
.
Review Cower Lovers ๐Ÿ’•Dari Seluruh Malaysia.

More info? Pm ๐Ÿ‘‡
_______________________________
www.wasap.my/60169619971/cowayinfo

Shakina | 0169619971
. Review Cower Lovers ๐Ÿ’•Dari Seluruh Malaysia. More info? Pm ๐Ÿ‘‡ _______________________________ www.wasap.my/60169619971/cowayinfo Shakina | 0169619971
Petit mempercepatkan lagi kerja anda. Bila sentuh pada button di petit, automatik air akan diisi penuh satu cup. Mudah kan ?

More info ? Pm ๐Ÿ‘‡

_________________________________
www.wasap.my/60169619971/petitcoway

Shakina | 0169619971

P/s : Area selangor ? Nilai ? Nak jumpa di rumah atau kedai makan, boleh pm shakina ya !!
Petit mempercepatkan lagi kerja anda. Bila sentuh pada button di petit, automatik air akan diisi penuh satu cup. Mudah kan ? More info ? Pm ๐Ÿ‘‡ _________________________________ www.wasap.my/60169619971/petitcoway Shakina | 0169619971 P/s : Area selangor ? Nilai ? Nak jumpa di rumah atau kedai makan, boleh pm shakina ya !!
Beratur leklok anak2..jap lagi kita gembirakan mereka2 di luar sana ya..hiihi..unicorn and the gang sedia beraksi๐Ÿ“ธ๐Ÿ˜Š๐Ÿ“ธ๐Ÿ˜Š๐Ÿ“ธ
.
.
@nurulynurul #deliveryteruskehati ๐Ÿš—๐Ÿ’ช
.
.
. ๐Ÿ’ŒWA 01137872559
#cakedeliveryshahalam
#cakedeliverypj
#cutecake
#cakery
#kuihrayamurah
#tartnenasmurah
#mamasab#mamasabwarrior
#bazaarpaknil#chocolatecake
#tempahankek
#kekkahwin
#cakelover
#usj#kelanajaya
#sayajualbiskut
#petalingjaya 
#secretrecipe 
#keksedap #kekharijadi#keksurprise
#sunway
#subangjaya
#sayajualkek
#kek
#kekdelivery
Beratur leklok anak2..jap lagi kita gembirakan mereka2 di luar sana ya..hiihi..unicorn and the gang sedia beraksi๐Ÿ“ธ๐Ÿ˜Š๐Ÿ“ธ๐Ÿ˜Š๐Ÿ“ธ . . @nurulynurul #deliveryteruskehati  ๐Ÿš—๐Ÿ’ช . . . ๐Ÿ’ŒWA 01137872559 #cakedeliveryshahalam  #cakedeliverypj  #cutecake  #cakery  #kuihrayamurah  #tartnenasmurah  #mamasab #mamasabwarrior  #bazaarpaknil #chocolatecake  #tempahankek  #kekkahwin  #cakelover  #usj #kelanajaya  #sayajualbiskut  #petalingjaya  #secretrecipe  #keksedap  #kekharijadi #keksurprise  #sunway  #subangjaya  #sayajualkek  #kek  #kekdelivery 
Bismillah ..
.
.
โฃ๏ธPROMOSI TSUNAMI DI JALANKAN๐Ÿ˜ .
.
๐Ÿ“SUNWAY ๐Ÿ“KELANA JAYA
๐Ÿ“SUBANG JAYA
๐Ÿ“SHAH ALAM
๐Ÿ“PUCHONG ๐Ÿ“AREA BERDEKATAN DENGANNYA
.
. - Servis dari rumah ke rumah dijalankan . Tidak termasuk cas transport ๐Ÿš™ Area berdekatan free cas ๐Ÿš™ ๐Ÿ˜˜
.
. โฃ๏ธFor bookings/inquires Whatsapp ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60173853782 (ELLYN)

#sunway #mentaricourt #damaiapartment #kelanajaya #subangjaya #urutanbadan #rawatanresdung #refleksologi
Bismillah .. . . โฃ๏ธPROMOSI TSUNAMI DI JALANKAN๐Ÿ˜ . . ๐Ÿ“SUNWAY ๐Ÿ“KELANA JAYA ๐Ÿ“SUBANG JAYA ๐Ÿ“SHAH ALAM ๐Ÿ“PUCHONG ๐Ÿ“AREA BERDEKATAN DENGANNYA . . - Servis dari rumah ke rumah dijalankan . Tidak termasuk cas transport ๐Ÿš™ Area berdekatan free cas ๐Ÿš™ ๐Ÿ˜˜ . . โฃ๏ธFor bookings/inquires Whatsapp ๐Ÿ‘‰๐Ÿป www.wasap.my/60173853782 (ELLYN) #sunway  #mentaricourt  #damaiapartment  #kelanajaya  #subangjaya  #urutanbadan  #rawatanresdung  #refleksologi 
โค๏ธJUMAAT PENGHULU SEGALA HARIโค๏ธ
Alhamdulillah harini dah pun hari Jumaat lagi! ๐Ÿ˜ .
Semoga hari ni akan lebih memberi keberkatan dan dimudahkan urusan buat kita semua๐Ÿ˜Šโค๏ธ .
.
Semoga semua hajat kita juga dimakbulkan oleh Allah swt...ameeenn๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ˜Šโค๏ธ
.
Hari Jumaat juga adalah hari yang lazimnya paling buzy di kafe Sabrina Bakery lagi2 dengan kehadiran wanita2 gojes yang craving nak makan kek sedap dan premium๐Ÿคค๐Ÿคค
.
Harini juga hari paling buzy buat kami si #pendeliveryteruskehatiโค๏ธ..sebab ramai betul yang cheat day pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad...kannnn..๐Ÿ˜๐Ÿ˜โœŒ๏ธโœŒ๏ธ
.
Dalam kite berdiet..haruss sangat kita nikmati hidup ni dengan kek2 yang indah lagi menggiurkan...sebab kek mampu membuatkan hari sayang2 lebih indah dan bahagia tauu๐Ÿ˜
.
Doakan urusan kami dimudahkan ya..agar kami dapat berikan senyuman lagi dan lagi buat semua pencinta2 kek sedunia...aminn๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ชโค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
.
@nurulynurul #deliveryteruskehati ๐Ÿš—๐Ÿ’ช
.
.
. ๐Ÿ’ŒWA 01137872559
#cakedeliveryshahalam
#cakedeliverypj
#cutecake
#cakery
#kuihrayamurah
#tartnenasmurah
#mamasab#mamasabwarrior
#bazaarpaknil#chocolatecake
#tempahankek
#kekkahwin
#cakelover
#usj#kelanajaya
#sayajualbiskut
#petalingjaya 
#secretrecipe 
#keksedap #kekharijadi#keksurprise
#sunway
#subangjaya
#sayajualkek
#kek
#kekdelivery
โค๏ธJUMAAT PENGHULU SEGALA HARIโค๏ธ Alhamdulillah harini dah pun hari Jumaat lagi! ๐Ÿ˜ . Semoga hari ni akan lebih memberi keberkatan dan dimudahkan urusan buat kita semua๐Ÿ˜Šโค๏ธ . . Semoga semua hajat kita juga dimakbulkan oleh Allah swt...ameeenn๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ˜Šโค๏ธ . Hari Jumaat juga adalah hari yang lazimnya paling buzy di kafe Sabrina Bakery lagi2 dengan kehadiran wanita2 gojes yang craving nak makan kek sedap dan premium๐Ÿคค๐Ÿคค . Harini juga hari paling buzy buat kami si #pendeliveryteruskehati โค๏ธ..sebab ramai betul yang cheat day pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad...kannnn..๐Ÿ˜๐Ÿ˜โœŒ๏ธโœŒ๏ธ . Dalam kite berdiet..haruss sangat kita nikmati hidup ni dengan kek2 yang indah lagi menggiurkan...sebab kek mampu membuatkan hari sayang2 lebih indah dan bahagia tauu๐Ÿ˜ . Doakan urusan kami dimudahkan ya..agar kami dapat berikan senyuman lagi dan lagi buat semua pencinta2 kek sedunia...aminn๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ชโค๏ธโค๏ธโค๏ธ . . @nurulynurul #deliveryteruskehati  ๐Ÿš—๐Ÿ’ช . . . ๐Ÿ’ŒWA 01137872559 #cakedeliveryshahalam  #cakedeliverypj  #cutecake  #cakery  #kuihrayamurah  #tartnenasmurah  #mamasab #mamasabwarrior  #bazaarpaknil #chocolatecake  #tempahankek  #kekkahwin  #cakelover  #usj #kelanajaya  #sayajualbiskut  #petalingjaya  #secretrecipe  #keksedap  #kekharijadi #keksurprise  #sunway  #subangjaya  #sayajualkek  #kek  #kekdelivery 
Standing Abs exercise are great for working the muscles of your entire CORE - from your back to your hips and they are another great excuse to skip the dreaded crunches.
.
.
#janzfitness  #jazzercise #dancefitness #strengthtraining #abdominalworkout #standingabsexercise #musclestoning #ladiesworkout #core #bodysculpt #damansara #bandarutama #tropicana #ttdi #petalingjaya #ss2 #kelanajaya #seapark #kayuara #tamanmegah #classpass #kfit #fave #guavapass #motus
Standing Abs exercise are great for working the muscles of your entire CORE - from your back to your hips and they are another great excuse to skip the dreaded crunches. . . #janzfitness  #jazzercise  #dancefitness  #strengthtraining  #abdominalworkout  #standingabsexercise  #musclestoning  #ladiesworkout  #core  #bodysculpt  #damansara  #bandarutama  #tropicana  #ttdi  #petalingjaya  #ss2  #kelanajaya  #seapark  #kayuara  #tamanmegah  #classpass  #kfit  #fave  #guavapass  #motus 
1biji CLEO boleh guna berapa lama??? Biasa dapat soalan macam ni, kan dah kata CLEO ni jimat. Beli 1pcs boleh potong kecik2. 2bulan penggunaan utk muka, tapi kalau guna utk satu badan 1bulan lebih penggunaan. Baru2 ni dapat feedback dari customer nak masuk 3bulan dah penggunaan tak habis2 lagi ๐Ÿคฃ

So nak jimat jom dapatkan CLEO ๐Ÿ‘๐Ÿป www.wasap.my/60166902819 /cleo 
#cleosecret
#whiteningboostersoap 
#skinrepair 
#syagunasyajual 
#agensahpetalingjaya 
#codareapj 
#codkelanajaya 
#kelanajaya 
#petalingjaya 
#sungaiway 
#sunwaypyramid 
#seapark 
#usj 
#tamanmedan 
#kampunglindungan 
#mentaricourt 
#BANDARSUNWAY 
#ipdklangutara 
#balaipolissungaiway 
#sabunviral
1biji CLEO boleh guna berapa lama??? Biasa dapat soalan macam ni, kan dah kata CLEO ni jimat. Beli 1pcs boleh potong kecik2. 2bulan penggunaan utk muka, tapi kalau guna utk satu badan 1bulan lebih penggunaan. Baru2 ni dapat feedback dari customer nak masuk 3bulan dah penggunaan tak habis2 lagi ๐Ÿคฃ So nak jimat jom dapatkan CLEO ๐Ÿ‘๐Ÿป www.wasap.my/60166902819 /cleo #cleosecret  #whiteningboostersoap  #skinrepair  #syagunasyajual  #agensahpetalingjaya  #codareapj  #codkelanajaya  #kelanajaya  #petalingjaya  #sungaiway  #sunwaypyramid  #seapark  #usj  #tamanmedan  #kampunglindungan  #mentaricourt  #BANDARSUNWAY  #ipdklangutara  #balaipolissungaiway  #sabunviral 
Penangan Meeracle

Muka dah comel dah tapi nampak kusam???Bila guna set Meeracle tiba2 muka lagi comel kuasa 2.

Seronok la sis kita ni, kulit muka rasa lembab makin gebu.
Dah tak perlu risau dah tak perlu nak tepek macam2 kat muka, dengan Meeracle facial serum pun dah cukup dah.

Jom cantik dengan Meeracle ๐Ÿ˜

#meeracle
#meeraclefeedback
#agensahpetalingjaya 
#codareapj 
#codkelanajaya 
#kelanajaya 
#petalingjaya 
#sungaiway 
#sunwaypyramid 
#seapark 
#usj 
#tamanmedan 
#kampunglindungan 
#mentaricourt 
#BANDARSUNWAY 
#ipdklangutara 
#balaipolissungaiway 
http://Www.wassap.my/+601126402589/meeracle 
http://Www.wassap.my/+60166902819/meeracle
Penangan Meeracle Muka dah comel dah tapi nampak kusam???Bila guna set Meeracle tiba2 muka lagi comel kuasa 2. Seronok la sis kita ni, kulit muka rasa lembab makin gebu. Dah tak perlu risau dah tak perlu nak tepek macam2 kat muka, dengan Meeracle facial serum pun dah cukup dah. Jom cantik dengan Meeracle ๐Ÿ˜ #meeracle  #meeraclefeedback  #agensahpetalingjaya  #codareapj  #codkelanajaya  #kelanajaya  #petalingjaya  #sungaiway  #sunwaypyramid  #seapark  #usj  #tamanmedan  #kampunglindungan  #mentaricourt  #BANDARSUNWAY  #ipdklangutara  #balaipolissungaiway  http://Www.wassap.my/+601126402589/meeracle http://Www.wassap.my/+60166902819/meeracle
Assalamualaikum arini last day ye kul 8 hakak nk tutup order dah.. sekali ng bayaran je hakak terime... delivery hanya SABTU AHAD jeeeeeeeeee... caj delivery x sama smue kawasan...
๐Ÿ›‡NO CASH ON DELIVERY
๐Ÿ›‡NO POSTAGE .
.
๐ŸŒบKeropok lekor tebal
Rm30 (100pcs)
๐ŸŒบKeropok lekor nipis 
rm25 (100pcs)
๐ŸŒบKeropok lekor crispy
Rm35 (100pcs)
FREE SOS PENCICAH SEBOTOL
.
.
#fooddeliverypuchong #fooddeliverycheras #fooddeliverykualalumpur #fooddeliverydamansara #fooddeliverysunway #damansara #puchong #kelanajaya #sunway #OUG #SriPetaling #desapetaling #tamanSalak #TamanDesa #khucaiLama #bandartasikpermaisuri #bandartasikselatan #bandartunrazakcheras #BandarTunHusseinOnn #usj #ttdi #sgpenchala #sungaibuloh #bangsar #pantaidalam
Assalamualaikum arini last day ye kul 8 hakak nk tutup order dah.. sekali ng bayaran je hakak terime... delivery hanya SABTU AHAD jeeeeeeeeee... caj delivery x sama smue kawasan... ๐Ÿ›‡NO CASH ON DELIVERY ๐Ÿ›‡NO POSTAGE . . ๐ŸŒบKeropok lekor tebal Rm30 (100pcs) ๐ŸŒบKeropok lekor nipis rm25 (100pcs) ๐ŸŒบKeropok lekor crispy Rm35 (100pcs) FREE SOS PENCICAH SEBOTOL . . #fooddeliverypuchong  #fooddeliverycheras  #fooddeliverykualalumpur  #fooddeliverydamansara  #fooddeliverysunway  #damansara  #puchong  #kelanajaya  #sunway  #OUG  #SriPetaling  #desapetaling  #tamanSalak  #TamanDesa  #khucaiLama  #bandartasikpermaisuri  #bandartasikselatan  #bandartunrazakcheras  #BandarTunHusseinOnn  #usj  #ttdi  #sgpenchala  #sungaibuloh  #bangsar  #pantaidalam 
Good day beauties! ๐Ÿฅฐ Uhh having a bad day? Lets put this #wonderstruckLipcreme on your lips to boost up your confidence level & give your lips comfort throughout the whole day! Lets grab yours now! 
_
More details down below ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
_
READY STOCK ๐Ÿ›’
1 for RM40
3 for RM115(save RM5)
5 for RM190(save RM10)
_
COD ๐Ÿš—
๐Ÿ› SELANGOR: USJ, Subang Jaya, Ara Damansara, Kelana Jaya & nearby area
๐Ÿ› PENANG: Bukit Mertajam, Simpang Ampat, Seberang Jaya & nearby area
_
POSTAGE EVERYDAY ๐Ÿ“ซ
Peninsular Malaysia - starting from RM8
Sabah & Sarawak - starting from RM11
_
#sofwanahcosmetics #sofwanahsquad #sofwanahagentofficial #eyeshadowpalette #eyeshadowvegan #eyeshadowmurah #eyeshadowbrushes #makeupartist #makeuplover #makeupjunkie #makeupvideo #petalingjayamakeupartist #petalingjaya #kelanajaya #shahalam #uitmshahalam #uiampj #umpj #oum #makeuptalk #penang #bukitmertajam #simpangampat #lipmatte #lipmattermalaysia #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattecream #lipmattehalal
Good day beauties! ๐Ÿฅฐ Uhh having a bad day? Lets put this #wonderstruckLipcreme  on your lips to boost up your confidence level & give your lips comfort throughout the whole day! Lets grab yours now! _ More details down below ๐Ÿ‘‡๐Ÿป _ READY STOCK ๐Ÿ›’ 1 for RM40 3 for RM115(save RM5) 5 for RM190(save RM10) _ COD ๐Ÿš— ๐Ÿ› SELANGOR: USJ, Subang Jaya, Ara Damansara, Kelana Jaya & nearby area ๐Ÿ› PENANG: Bukit Mertajam, Simpang Ampat, Seberang Jaya & nearby area _ POSTAGE EVERYDAY ๐Ÿ“ซ Peninsular Malaysia - starting from RM8 Sabah & Sarawak - starting from RM11 _ #sofwanahcosmetics  #sofwanahsquad  #sofwanahagentofficial  #eyeshadowpalette  #eyeshadowvegan  #eyeshadowmurah  #eyeshadowbrushes  #makeupartist  #makeuplover  #makeupjunkie  #makeupvideo  #petalingjayamakeupartist  #petalingjaya  #kelanajaya  #shahalam  #uitmshahalam  #uiampj  #umpj  #oum  #makeuptalk  #penang  #bukitmertajam  #simpangampat  #lipmatte  #lipmattermalaysia  #lipmatteviral  #lipmattemurah  #lipmattecream  #lipmattehalal 
Jawatan kosong di Kedai Serbaneka 24 Jam!
Interview : Rabu, 22/11/18 (10-12pm / 2-4pm)
APPLY โžก๏ธ http://fmtekansini.wasap.my

Ciri-ciri WAJIB ADA :
โœ”๏ธ 18 - 40 tahun โœ”๏ธ SPM โœ”๏ธ Tiada TATTOO
โœ”๏ธ WAJIB ada lesen yang BELUM TAMAT TEMPOH & transport sendiri
โœ”๏ธ Boleh handle & scan ALCOHOL
โœ”๏ธ Boleh bekerja 3 SHIFT
โœ”๏ธ Boleh RELOCATE outlet sekiranya outlet lain memerlukan staff ganti

Manfaat :
โ— Elaun kedatangan : RM 150
โ— Elaun shift malam : RM 20 /malam
โ— OT (RM 10 - RM 11)

#kerjakosong #kerjakosongkl #jawatankosong #jawatankosongkl #kerjakosongselangor #retail #fnb #vacancy #nowhiring #puchong #serikembangan #shahalam #kelanajaya #sungaibuloh #kualalumpur #selayang #petalingjaya #kerjakosong #kedaiserbaneka24jam #kerjakosongmalaysia
Jawatan kosong di Kedai Serbaneka 24 Jam! Interview : Rabu, 22/11/18 (10-12pm / 2-4pm) APPLY โžก๏ธ http://fmtekansini.wasap.my Ciri-ciri WAJIB ADA : โœ”๏ธ 18 - 40 tahun โœ”๏ธ SPM โœ”๏ธ Tiada TATTOO โœ”๏ธ WAJIB ada lesen yang BELUM TAMAT TEMPOH & transport sendiri โœ”๏ธ Boleh handle & scan ALCOHOL โœ”๏ธ Boleh bekerja 3 SHIFT โœ”๏ธ Boleh RELOCATE outlet sekiranya outlet lain memerlukan staff ganti Manfaat : โ— Elaun kedatangan : RM 150 โ— Elaun shift malam : RM 20 /malam โ— OT (RM 10 - RM 11) #kerjakosong  #kerjakosongkl  #jawatankosong  #jawatankosongkl  #kerjakosongselangor  #retail  #fnb  #vacancy  #nowhiring  #puchong  #serikembangan  #shahalam  #kelanajaya  #sungaibuloh  #kualalumpur  #selayang  #petalingjaya  #kerjakosong  #kedaiserbaneka24jam  #kerjakosongmalaysia 
Celcom Business M!

Celcom Business M
-RM2300
-850GB Internet
-Unlimited calls to all networks
-25 complimentary lines
-Free data sharing
-Free data allocation

Sign up now with us! 019 8888561 / 018 36265193

Let's switch to Celcom!#celcom #mobile #internet #gadget #mobilegadget #oppo #oppoF7 #vivo #vivoV9 #Splan #petalingjaya #kelanajaya #kualalumpur #kualalumpurmalaysia #malaysia #selangor #instagram #preloved #bundle #usedphone #prelovedphone #handphone #samsung #samsungnote3 #samsungnote5 #huaweimate9 #huaweip20lite
Celcom Business M! Celcom Business M -RM2300 -850GB Internet -Unlimited calls to all networks -25 complimentary lines -Free data sharing -Free data allocation Sign up now with us! 019 8888561 / 018 36265193 Let's switch to Celcom!#celcom  #mobile  #internet  #gadget  #mobilegadget  #oppo  #oppoF7  #vivo  #vivoV9  #Splan  #petalingjaya  #kelanajaya  #kualalumpur  #kualalumpurmalaysia  #malaysia  #selangor  #instagram  #preloved  #bundle  #usedphone  #prelovedphone  #handphone  #samsung  #samsungnote3  #samsungnote5  #huaweimate9  #huaweip20lite 
Meeracle Facial Serum boleh memberikan rasa mewah pada kulit anda sepanjang hari. Dapatkan Meeracle Facial Serum dan rasai sendiri kemewahan formula Meeracle. .
.
www.meeracle.com.my . .
#meeracle #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula
IG #meeracle_petalingjaya 
#agensahpetalingjaya 
#codareapj 
#codkelanajaya 
#kelanajaya 
#petalingjaya 
#sungaiway 
#sunwaypyramid 
#seapark 
#usj 
#tamanmedan 
#kampunglindungan 
#mentaricourt 
#BANDARSUNWAY 
#ipdklangutara 
#balaipolissungaiway 
http://Www.wassap.my/+601126402589/meeracle 
http://Www.wassap.my/+60166902819/meeracle
Meeracle Facial Serum boleh memberikan rasa mewah pada kulit anda sepanjang hari. Dapatkan Meeracle Facial Serum dan rasai sendiri kemewahan formula Meeracle. . . www.meeracle.com.my . . #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #menjadidenganmeeracle  #meeracleempoweringyou  #meeracleadvanceformula  IG #meeracle_petalingjaya  #agensahpetalingjaya  #codareapj  #codkelanajaya  #kelanajaya  #petalingjaya  #sungaiway  #sunwaypyramid  #seapark  #usj  #tamanmedan  #kampunglindungan  #mentaricourt  #BANDARSUNWAY  #ipdklangutara  #balaipolissungaiway  http://Www.wassap.my/+601126402589/meeracle http://Www.wassap.my/+60166902819/meeracle
Hai..saya serum meeracle..
Bila picit, warna putih..dah sapu nampak pinkish2 & belim2 sebab ada batu delima, mutiara & berlian.. Jiiimaaatt sgt sebab saya pekat mcm lotion, sekali pam dah cukup๐Ÿ˜
Pastu pulak saya tak melekit tau..sapu2 je terus meresap ke lapisan kulit yang paaaaling dalam..
Sebabnya saya ni bermolekul kecil, liang2 kecil tu senang je saya nak masuk.. Sebab tu kalau uolls ada masalah kulit berjerawat, parut, jeragat, pori, kulit kering & segala bagai lagi tu, senang je saya hilangkan..
Main sapu2 jee..pastu tunggu uolls jadi cantik๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š #meeracle 
#allnewmeeracle 
#formulagemstone 
#menjadidenganmeeracle 
#meeracleempoweringyou 
#meeracleadvanceformula 
IG #meeracle_petalingjaya 
#agensahpetalingjaya 
#codareapj 
#codkelanajaya 
#kelanajaya 
#petalingjaya 
#sungaiway 
#sunwaypyramid 
#seapark 
#usj 
#tamanmedan 
#kampunglindungan 
#mentaricourt 
#BANDARSUNWAY 
#ipdklangutara 
#balaipolissungaiway 
http://Www.wassap.my/+601126402589/meeracle 
http://Www.wassap.my/+60166902819/meeracle
Hai..saya serum meeracle.. Bila picit, warna putih..dah sapu nampak pinkish2 & belim2 sebab ada batu delima, mutiara & berlian.. Jiiimaaatt sgt sebab saya pekat mcm lotion, sekali pam dah cukup๐Ÿ˜ Pastu pulak saya tak melekit tau..sapu2 je terus meresap ke lapisan kulit yang paaaaling dalam.. Sebabnya saya ni bermolekul kecil, liang2 kecil tu senang je saya nak masuk.. Sebab tu kalau uolls ada masalah kulit berjerawat, parut, jeragat, pori, kulit kering & segala bagai lagi tu, senang je saya hilangkan.. Main sapu2 jee..pastu tunggu uolls jadi cantik๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜Š #meeracle  #allnewmeeracle  #formulagemstone  #menjadidenganmeeracle  #meeracleempoweringyou  #meeracleadvanceformula  IG #meeracle_petalingjaya  #agensahpetalingjaya  #codareapj  #codkelanajaya  #kelanajaya  #petalingjaya  #sungaiway  #sunwaypyramid  #seapark  #usj  #tamanmedan  #kampunglindungan  #mentaricourt  #BANDARSUNWAY  #ipdklangutara  #balaipolissungaiway  http://Www.wassap.my/+601126402589/meeracle http://Www.wassap.my/+60166902819/meeracle
Ramai yang tanya sis?

Macam mana nak kira BMI kita ni.
Ha ni sis dah bagi cara pengiraaan BMI.
Lepas ni korang boleh kira betul2 taw.
.
.
Kalau BMI kategori berat. 
Ha kena cecepat oderrr BODYDREAM.
Kalau biar lelama kan boleh bahayakan kesihatan.
Penyakit pun mudah kena.๐Ÿ™ˆ
So make your healthy life dengan supplement tambahan ni dari BODYDREAM.
.
.
WANNA TRY??
LETS ORDER COCO S NOW!
Wassap me dear 0166902819 atau korang klik ja link bio ig. #bodydreamcocos_petalingjaya .
#sayaberjayaturunkanberatbadan 
#minumanchocolatemengenyangkan 
#setturunberatbadan 
#fibermaxbodydream 
#cocoslimming 
#agensahpetalingjaya 
#codareapj 
#codkelanajaya 
#kelanajaya 
#petalingjaya 
#sungaiway 
#sunwaypyramid 
#seapark 
#usj 
#tamanmedan 
#kampunglindungan 
#mentaricourt 
#BANDARSUNWAY 
#ipdklangutara 
#balaipolissungaiway
Ramai yang tanya sis? Macam mana nak kira BMI kita ni. Ha ni sis dah bagi cara pengiraaan BMI. Lepas ni korang boleh kira betul2 taw. . . Kalau BMI kategori berat. Ha kena cecepat oderrr BODYDREAM. Kalau biar lelama kan boleh bahayakan kesihatan. Penyakit pun mudah kena.๐Ÿ™ˆ So make your healthy life dengan supplement tambahan ni dari BODYDREAM. . . WANNA TRY?? LETS ORDER COCO S NOW! Wassap me dear 0166902819 atau korang klik ja link bio ig. #bodydreamcocos_petalingjaya  . #sayaberjayaturunkanberatbadan  #minumanchocolatemengenyangkan  #setturunberatbadan  #fibermaxbodydream  #cocoslimming  #agensahpetalingjaya  #codareapj  #codkelanajaya  #kelanajaya  #petalingjaya  #sungaiway  #sunwaypyramid  #seapark  #usj  #tamanmedan  #kampunglindungan  #mentaricourt  #BANDARSUNWAY  #ipdklangutara  #balaipolissungaiway 
Happy Friyay! Today's order mini pack nutella cheese tart for Deepavali celebration at school. Thank you for order Teacher Allice โค

#minicheesetart #nutellacheesetart #assortedtart #tarts #tartlet #fruittart #cheesetart #minipackcheesetart #minipack #deepavali #diwali #deepavali2018 #kolam #colourful #doilypaper #fooddeliverykj #fooddeliverykl #runnerkl #runnerselangor #kelanajaya #shahalam #petalingjaya #bangsar #kualalumpur #orangkelanajaya
Happy Friyay! Today's order mini pack nutella cheese tart for Deepavali celebration at school. Thank you for order Teacher Allice โค #minicheesetart  #nutellacheesetart  #assortedtart  #tarts  #tartlet  #fruittart  #cheesetart  #minipackcheesetart  #minipack  #deepavali  #diwali  #deepavali2018  #kolam  #colourful  #doilypaper  #fooddeliverykj  #fooddeliverykl  #runnerkl  #runnerselangor  #kelanajaya  #shahalam  #petalingjaya  #bangsar  #kualalumpur  #orangkelanajaya 
Pikachu cake!
.
Chocolate fudge cake flavour only ๐Ÿ˜‹
.
Saiz 6" rm110
Saiz 7" rm150
.
.
*Pictures shown are for illustration purpose only. Actual product may vary due in term of color due to the lighting during photo shooting, the monitorโ€™s display and to product enhancement*๐ŸŒป
Delivery area
#kelanajaya
#aradamansara
#ppum
#damansaradamai
#KL&SELANGOR
Pikachu cake! . Chocolate fudge cake flavour only ๐Ÿ˜‹ . Saiz 6" rm110 Saiz 7" rm150 . . *Pictures shown are for illustration purpose only. Actual product may vary due in term of color due to the lighting during photo shooting, the monitorโ€™s display and to product enhancement*๐ŸŒป Delivery area #kelanajaya  #aradamansara  #ppum  #damansaradamai  #KL &SELANGOR
Seronok betul bulan november ni, banyak pakej restok. Paling best stok baru pun masuk. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜Š UDANG LAUT MINYAK

1kg / block . Ada dalam 90-120 ekor. Serius berbaloi. Ada yang nak cuba? Klik link ๐Ÿ™‹ 
www.wasap.my/+60139904932/SF

Pre order: rabu - ahad
Pick up : kecuali khamis
Delivery : jumaat & sabtu 
Pemborong produk laut dan sejuk beku

#graduanjualikan #graduanjualseafood #seafoodfrozen #seafoodonline #seafooddelivery #deliveryservice #meru #klang #kapar #subang #kelanajaya #shahalam #setiaalam #puncakalam #jjcm2018
Seronok betul bulan november ni, banyak pakej restok. Paling best stok baru pun masuk. ๐Ÿ‘‡๐Ÿ˜Š UDANG LAUT MINYAK 1kg / block . Ada dalam 90-120 ekor. Serius berbaloi. Ada yang nak cuba? Klik link ๐Ÿ™‹ www.wasap.my/+60139904932/SF Pre order: rabu - ahad Pick up : kecuali khamis Delivery : jumaat & sabtu Pemborong produk laut dan sejuk beku #graduanjualikan  #graduanjualseafood  #seafoodfrozen  #seafoodonline  #seafooddelivery  #deliveryservice  #meru  #klang  #kapar  #subang  #kelanajaya  #shahalam  #setiaalam  #puncakalam  #jjcm2018 
Hanya dengan satu sentuhan ajaib, anda dapat nikmati air mengikut isipadu cup anda
( 100/200/300 ml ) 
_______________________________

PAKEJ TERMASUK:

01๐Ÿ‘ Warranti 5 tahun
02๐Ÿ‘Servis setiap 2 bulan 
03๐Ÿ‘Tukaran filter PERCUMA
04๐Ÿ‘Penghantaran PERCUMA
05๐Ÿ‘Pemasangan PERCUMA
06๐Ÿ‘Sebulan PERCUMA 
07๐Ÿ‘Pendaftaran PERCUMA

_________________________________

More info ? Pm ๐Ÿ‘‡

_________________________________
www.wasap.my/60169619971/petitcoway

Shakina | 0169619971

P/s : Area selangor ? Nilai ? Nak jumpa di rumah atau kedai makan, boleh pm shakina ya !!
Hanya dengan satu sentuhan ajaib, anda dapat nikmati air mengikut isipadu cup anda ( 100/200/300 ml ) _______________________________ PAKEJ TERMASUK: 01๐Ÿ‘ Warranti 5 tahun 02๐Ÿ‘Servis setiap 2 bulan 03๐Ÿ‘Tukaran filter PERCUMA 04๐Ÿ‘Penghantaran PERCUMA 05๐Ÿ‘Pemasangan PERCUMA 06๐Ÿ‘Sebulan PERCUMA 07๐Ÿ‘Pendaftaran PERCUMA _________________________________ More info ? Pm ๐Ÿ‘‡ _________________________________ www.wasap.my/60169619971/petitcoway Shakina | 0169619971 P/s : Area selangor ? Nilai ? Nak jumpa di rumah atau kedai makan, boleh pm shakina ya !!
Good Day Ladies! Its a bouquet of Sofwanah Cosmetics? ๐Ÿ˜ป Aint this fascinating as a gift for your love ones or for yourself! grab now guys ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
_
This #wonderstruckLipcreme is so LIGHT on your ๐Ÿ‘„, keeps your ๐Ÿ‘„ hydrated, will NOT CRACK, PIGMENTED colors, comes with Vit C & Hyaluronic Acid that will plump your ๐Ÿ‘„ after used & its comes with unique applicator that ease the application of #wonderstruckLipcreme on your ๐Ÿ‘„
_
More details down below ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
_
READY STOCK ๐Ÿ›’
RM 40 each
RM 115 for 3 pieces
RM 190 for 5 pieces
_
COD ๐Ÿš—
๐Ÿ› SELANGOR: USJ, Subang Jaya, Ara Damansara, Kelana Jaya & nearby area
๐Ÿ› PENANG: Bukit Mertajam, Simpang Ampat, Seberang Jaya & nearby area
_
POSTAGE EVERYDAY ๐Ÿ“ซ
Peninsular Malaysia - starting from RM8
Sabah & Sarawak - starting from RM11
_
#sofwanahcosmetics #sofwanahsquad #sofwanahagentofficial #eyeshadowpalette #eyeshadowvegan #eyeshadowmurah #eyeshadowbrushes #makeupartist #makeuplover #makeupjunkie #makeupvideo #petalingjayamakeupartist #petalingjaya #kelanajaya #shahalam #uitmshahalam #uiampj #umpj #oum #makeuptalk #penang #bukitmertajam #simpangampat #lipmatte #lipmattermalaysia #lipmatteviral #lipmattemurah #lipmattecream #lipmattehalal
Good Day Ladies! Its a bouquet of Sofwanah Cosmetics? ๐Ÿ˜ป Aint this fascinating as a gift for your love ones or for yourself! grab now guys ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป _ This #wonderstruckLipcreme  is so LIGHT on your ๐Ÿ‘„, keeps your ๐Ÿ‘„ hydrated, will NOT CRACK, PIGMENTED colors, comes with Vit C & Hyaluronic Acid that will plump your ๐Ÿ‘„ after used & its comes with unique applicator that ease the application of #wonderstruckLipcreme  on your ๐Ÿ‘„ _ More details down below ๐Ÿ‘‡๐Ÿป _ READY STOCK ๐Ÿ›’ RM 40 each RM 115 for 3 pieces RM 190 for 5 pieces _ COD ๐Ÿš— ๐Ÿ› SELANGOR: USJ, Subang Jaya, Ara Damansara, Kelana Jaya & nearby area ๐Ÿ› PENANG: Bukit Mertajam, Simpang Ampat, Seberang Jaya & nearby area _ POSTAGE EVERYDAY ๐Ÿ“ซ Peninsular Malaysia - starting from RM8 Sabah & Sarawak - starting from RM11 _ #sofwanahcosmetics  #sofwanahsquad  #sofwanahagentofficial  #eyeshadowpalette  #eyeshadowvegan  #eyeshadowmurah  #eyeshadowbrushes  #makeupartist  #makeuplover  #makeupjunkie  #makeupvideo  #petalingjayamakeupartist  #petalingjaya  #kelanajaya  #shahalam  #uitmshahalam  #uiampj  #umpj  #oum  #makeuptalk  #penang  #bukitmertajam  #simpangampat  #lipmatte  #lipmattermalaysia  #lipmatteviral  #lipmattemurah  #lipmattecream  #lipmattehalal 
Assalammualaikum 
Selamat pagi 
Salam jumaat uolls ...
#caraberlauk tempahan dari kk Adila
Ha sape suh order lambat haru tul
Kotak pun takde 
Kelam kabut taw ingat belakang rumah kita ada tanam daun bawang ke 
Dengan pokok cili 
Nasib baik la jiran hehehe
Pe2 pun tq kk ...
Asyik makan cara berlauk ni taw
Takde inti pun sedap taw. 
#tytriaaa
#homemade 
#kuihmuih 
#kue
#kuihmelayu 
#kuihtalam 
#thaifood
#sayajual 
#sayaterimatempahan 
#pembekalkuihmuih
#tempahan
#instafood 
#foodlover 
#iamphopgrapher
#exbatch8
#exbatch10
#phopbylinimohd
#phonephotography
#tamanmedan
#kelanajaya
#petalingjaya
#subangjaya 
#subangperdana
#klsentral 
#bangsar 
#kualalumpur
Assalammualaikum Selamat pagi Salam jumaat uolls ... #caraberlauk  tempahan dari kk Adila Ha sape suh order lambat haru tul Kotak pun takde Kelam kabut taw ingat belakang rumah kita ada tanam daun bawang ke Dengan pokok cili Nasib baik la jiran hehehe Pe2 pun tq kk ... Asyik makan cara berlauk ni taw Takde inti pun sedap taw. #tytriaaa  #homemade  #kuihmuih  #kue  #kuihmelayu  #kuihtalam  #thaifood  #sayajual  #sayaterimatempahan  #pembekalkuihmuih  #tempahan  #instafood  #foodlover  #iamphopgrapher  #exbatch8  #exbatch10  #phopbylinimohd  #phonephotography  #tamanmedan  #kelanajaya  #petalingjaya  #subangjaya  #subangperdana  #klsentral  #bangsar  #kualalumpur 
Produk yg terbaik & instant result. Muka sentiasa tegang dan  fresh. Mari cuba buat facial spa dgn menggunakan ELYSYLE ! ๐Ÿ˜Š  Hubungi saya untuk tempahan & personalise service Mobile Spa !

#bangi 
#kajang 
#petalingjaya 
#kelanajaya 
#banting 
#shahalam 
#kelang 
#ukm 
#nilai3 
#tanjungkarang 
#kualaselangor
Tempahan untuk customer Sungai Buluh, Selayang, Batu Cave, Ampang, Cheras, PJ dan Damansara..... Tunggu kami call ye... Terima kasih semua. .
.
.
#cinnamonroll #choccinnamonroll #nuttychoccinnamonroll #cheeseycinnamonroll #sungaibuluh #shahalam #kotakemuning #petalingjaya #klang #setiaalam #puncakalam #meru #nilai #seremban #senawang #tampin #kelanajaya #selayang #ampang #cheras #srikembagan #kelanajaya #kualalumpur #lamuffine #lamuffinecakeboutique #lamuffinebunandpastryalbum
Tempahan untuk customer Sungai Buluh, Selayang, Batu Cave, Ampang, Cheras, PJ dan Damansara..... Tunggu kami call ye... Terima kasih semua. . . . #cinnamonroll  #choccinnamonroll  #nuttychoccinnamonroll  #cheeseycinnamonroll  #sungaibuluh  #shahalam  #kotakemuning  #petalingjaya  #klang  #setiaalam  #puncakalam  #meru  #nilai  #seremban  #senawang  #tampin  #kelanajaya  #selayang  #ampang  #cheras  #srikembagan  #kelanajaya  #kualalumpur  #lamuffine  #lamuffinecakeboutique  #lamuffinebunandpastryalbum 
Today Teacher Aqilah story about "Ikan Nun menelan Nabi Yunus a.s " ๐Ÿ˜‡ 
Amboiiii, comelnya anak anak kita ni bila fokus mendengar cerita ๐Ÿ˜ Alhamdulillah.... Registration for session 2019 is now open! Any enquiries you can contact us at our new number
โ˜Ž๏ธ 0182047282

Any question or enquiries , give me a call ๐Ÿค“

#JOMAPC #apckelanajaya #aradamansara #sunwaypyramid #sholatzikirdoa #petalingjaya #damansara #ttdi #kelanamall
#kelasmengaji #kemcutisekolah #kelanajaya #tadika #preschool #kindergarten #kelasmembaca #onetoonereading #daycare #playgroup #transit #sharekawan2 #viralkan
#pendidikanalquran #albaghdadi #selangor
Today Teacher Aqilah story about "Ikan Nun menelan Nabi Yunus a.s " ๐Ÿ˜‡ Amboiiii, comelnya anak anak kita ni bila fokus mendengar cerita ๐Ÿ˜ Alhamdulillah.... Registration for session 2019 is now open! Any enquiries you can contact us at our new number โ˜Ž๏ธ 0182047282 Any question or enquiries , give me a call ๐Ÿค“ #JOMAPC  #apckelanajaya  #aradamansara  #sunwaypyramid  #sholatzikirdoa  #petalingjaya  #damansara  #ttdi  #kelanamall  #kelasmengaji  #kemcutisekolah  #kelanajaya  #tadika  #preschool  #kindergarten  #kelasmembaca  #onetoonereading  #daycare  #playgroup  #transit  #sharekawan2  #viralkan  #pendidikanalquran  #albaghdadi  #selangor 
Today Teacher Aqilah story about "Ikan Nun menelan Nabi Yunus a.s " ๐Ÿ˜‡ 
Amboiiii, comelnya anak anak kita ni bila fokus mendengar cerita ๐Ÿ˜ Alhamdulillah.... Registration for session 2019 is now open! Any enquiries you can contact us at our new number
โ˜Ž๏ธ 0182047282

Any question or enquiries , give me a call ๐Ÿค“

#JOMAPC #apckelanajaya #aradamansara #sunwaypyramid #sholatzikirdoa #petalingjaya #damansara #ttdi #kelanamall
#kelasmengaji #kemcutisekolah #kelanajaya #tadika #preschool #kindergarten #kelasmembaca #onetoonereading #daycare #playgroup #transit #sharekawan2 #viralkan
#pendidikanalquran #albaghdadi #selangor
Today Teacher Aqilah story about "Ikan Nun menelan Nabi Yunus a.s " ๐Ÿ˜‡ Amboiiii, comelnya anak anak kita ni bila fokus mendengar cerita ๐Ÿ˜ Alhamdulillah.... Registration for session 2019 is now open! Any enquiries you can contact us at our new number โ˜Ž๏ธ 0182047282 Any question or enquiries , give me a call ๐Ÿค“ #JOMAPC  #apckelanajaya  #aradamansara  #sunwaypyramid  #sholatzikirdoa  #petalingjaya  #damansara  #ttdi  #kelanamall  #kelasmengaji  #kemcutisekolah  #kelanajaya  #tadika  #preschool  #kindergarten  #kelasmembaca  #onetoonereading  #daycare  #playgroup  #transit  #sharekawan2  #viralkan  #pendidikanalquran  #albaghdadi  #selangor 
Today Teacher Aqilah story about "Ikan Nun menelan Nabi Yunus a.s " ๐Ÿ˜‡ 
Amboiiii, comelnya anak anak kita ni bila fokus mendengar cerita ๐Ÿ˜ Alhamdulillah.... Registration for session 2019 is now open! Any enquiries you can contact us at our new number
โ˜Ž๏ธ 0182047282

Any question or enquiries , give me a call ๐Ÿค“

#JOMAPC #apckelanajaya #aradamansara #sunwaypyramid #sholatzikirdoa #petalingjaya #damansara #ttdi #kelanamall
#kelasmengaji #kemcutisekolah #kelanajaya #tadika #preschool #kindergarten #kelasmembaca #onetoonereading #daycare #playgroup #transit #sharekawan2 #viralkan
#pendidikanalquran #albaghdadi #selangor
Today Teacher Aqilah story about "Ikan Nun menelan Nabi Yunus a.s " ๐Ÿ˜‡ Amboiiii, comelnya anak anak kita ni bila fokus mendengar cerita ๐Ÿ˜ Alhamdulillah.... Registration for session 2019 is now open! Any enquiries you can contact us at our new number โ˜Ž๏ธ 0182047282 Any question or enquiries , give me a call ๐Ÿค“ #JOMAPC  #apckelanajaya  #aradamansara  #sunwaypyramid  #sholatzikirdoa  #petalingjaya  #damansara  #ttdi  #kelanamall  #kelasmengaji  #kemcutisekolah  #kelanajaya  #tadika  #preschool  #kindergarten  #kelasmembaca  #onetoonereading  #daycare  #playgroup  #transit  #sharekawan2  #viralkan  #pendidikanalquran  #albaghdadi  #selangor 
On this barakah Friday , our students learn to perform Solat Isyaโ€™ . Alhamdulillah , they tend to perform this second pillar of Islam very well from day to day ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡. So we hope that they can continue this good behaviour at home ๐Ÿ˜Š

Registration for session 2019 is now open! Any enquiries you can contact us at our new number
โ˜Ž๏ธ 0182047282

Any question or enquiries , give me a call ๐Ÿค“

#JOMAPC #apckelanajaya #aradamansara #sunwaypyramid #sholatzikirdoa #petalingjaya #damansara #ttdi #kelanamall
#kelasmengaji #kemcutisekolah #kelanajaya #tadika #preschool #kindergarten #kelasmembaca #onetoonereading #daycare #playgroup #transit #sharekawan2 #viralkan
#pendidikanalquran #albaghdadi #selangor
On this barakah Friday , our students learn to perform Solat Isyaโ€™ . Alhamdulillah , they tend to perform this second pillar of Islam very well from day to day ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡. So we hope that they can continue this good behaviour at home ๐Ÿ˜Š Registration for session 2019 is now open! Any enquiries you can contact us at our new number โ˜Ž๏ธ 0182047282 Any question or enquiries , give me a call ๐Ÿค“ #JOMAPC  #apckelanajaya  #aradamansara  #sunwaypyramid  #sholatzikirdoa  #petalingjaya  #damansara  #ttdi  #kelanamall  #kelasmengaji  #kemcutisekolah  #kelanajaya  #tadika  #preschool  #kindergarten  #kelasmembaca  #onetoonereading  #daycare  #playgroup  #transit  #sharekawan2  #viralkan  #pendidikanalquran  #albaghdadi  #selangor 
Salam jumaat penghulu segala hari
Boleh mix flavor jika suka
.
Order/inquiry boleh WhatsApp .
โ˜Ž๏ธ0111.5756935(fiza)
โ˜Ž๏ธ019.9263094(izham)
.
Cod available with certain charges๐Ÿš˜๐Ÿš˜
.
.
.
#damansaraperdana #mutiaradamansara #ikeadamansara #bandarutama #floradamansara #damansarautama #kotadamansara #petalingjaya #kelanajaya #ttdi #sridamansara #sgbuloh #subangjaya #cakestagram #pelangidamansara #sunway #cheesetartgebu #sungaipenchala #damansara #kekharijadi #kepong #manjalara #bangsar #lrtuniversiti #lrtkerinchi #mrtmutiaradamansara #mrtttdi #pantaidalam
Salam jumaat penghulu segala hari Boleh mix flavor jika suka . Order/inquiry boleh WhatsApp . โ˜Ž๏ธ0111.5756935(fiza) โ˜Ž๏ธ019.9263094(izham) . Cod available with certain charges๐Ÿš˜๐Ÿš˜ . . . #damansaraperdana  #mutiaradamansara  #ikeadamansara  #bandarutama  #floradamansara  #damansarautama  #kotadamansara  #petalingjaya  #kelanajaya  #ttdi  #sridamansara  #sgbuloh  #subangjaya  #cakestagram  #pelangidamansara  #sunway  #cheesetartgebu  #sungaipenchala  #damansara  #kekharijadi  #kepong  #manjalara  #bangsar  #lrtuniversiti  #lrtkerinchi  #mrtmutiaradamansara  #mrtttdi  #pantaidalam 
Alhamdulillah, another positive respond from our customer 
Thanks puan imah sudi beli product dr opah food and feedback dr puan sgt kami hargai ๐Ÿ˜Š

Tempahan masih dibuka ya, just click 
http://opahfood.com
http://opahfood.com
http://opahfood.com

#opahfood #karipap #karipappusing #ayamkentang #dagingkentang #sardinkentang #popia #popiah #popiahketam #popiahcarbonara #creamymushroom #crispycrab
#homemade #muslimproduct #kelanajaya #shahalam #damansara #subang
Alhamdulillah, another positive respond from our customer Thanks puan imah sudi beli product dr opah food and feedback dr puan sgt kami hargai ๐Ÿ˜Š Tempahan masih dibuka ya, just click http://opahfood.com http://opahfood.com http://opahfood.com #opahfood  #karipap  #karipappusing  #ayamkentang  #dagingkentang  #sardinkentang  #popia  #popiah  #popiahketam  #popiahcarbonara  #creamymushroom  #crispycrab  #homemade  #muslimproduct  #kelanajaya  #shahalam  #damansara  #subang 
Thank you Kak Hayati for ordering ๐Ÿ˜Š
.
Colourful mini cupcakes for Deepavali ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ’•No DM, No Ready Stock, No Urgent Orders
.
๐Ÿ’•Delivery is upon availability in Klang Valley, charges are based on the distance of location
.
๐Ÿ’•Do place your orders 4-5 days before
.
๐Ÿ’•Whatsapp 0126714589 (Asilah) to place your orders
.
#bakesbyab #minicupcakes #cupcakesRM1 #cupcakescomel #brownies #browniessedap #brownieskedut #browniesmurah #browniesshahalam #congobars #congobarssedap #congobarsmurah #congobarsshahalam #minipavlova #minipavlovashahalam #pavlovashahalam #creampuffs #creampuffssedap #creampuffsgebu #desserttable #desserttableshahalam #fooddeliveryshahalam #shahalamresident #shahalamtakbanorang #shahalam #subangjaya #kelanajaya #petalingjaya Sent via @planoly #planoly
Thank you Kak Hayati for ordering ๐Ÿ˜Š . Colourful mini cupcakes for Deepavali ๐Ÿ’• . ๐Ÿ’•No DM, No Ready Stock, No Urgent Orders . ๐Ÿ’•Delivery is upon availability in Klang Valley, charges are based on the distance of location . ๐Ÿ’•Do place your orders 4-5 days before . ๐Ÿ’•Whatsapp 0126714589 (Asilah) to place your orders . #bakesbyab  #minicupcakes  #cupcakesRM1  #cupcakescomel  #brownies  #browniessedap  #brownieskedut  #browniesmurah  #browniesshahalam  #congobars  #congobarssedap  #congobarsmurah  #congobarsshahalam  #minipavlova  #minipavlovashahalam  #pavlovashahalam  #creampuffs  #creampuffssedap  #creampuffsgebu  #desserttable  #desserttableshahalam  #fooddeliveryshahalam  #shahalamresident  #shahalamtakbanorang  #shahalam  #subangjaya  #kelanajaya  #petalingjaya  Sent via @planoly #planoly 
Thank you Kak Hayati for ordering ๐Ÿ˜Š
.
Colorful mini cupcakes for Deepavali ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ’•No DM, No Ready Stock, No Urgent Orders
.
๐Ÿ’•Delivery is upon availability in Klang Valley, charges are based on the distance of location
.
๐Ÿ’•Do place your orders 4-5 days before
.
๐Ÿ’•Whatsapp 0126714589 (Asilah) to place your orders
.
#bakesbyab #minicupcakes #cupcakesRM1 #cupcakescomel #brownies #browniessedap #brownieskedut #browniesmurah #browniesshahalam #congobars #congobarssedap #congobarsmurah #congobarsshahalam #minipavlova #minipavlovashahalam #pavlovashahalam #creampuffs #creampuffssedap #creampuffsgebu #desserttable #desserttableshahalam #fooddeliveryshahalam #shahalamresident #shahalamtakbanorang #shahalam #subangjaya #kelanajaya #petalingjaya Sent via @planoly #planoly
Thank you Kak Hayati for ordering ๐Ÿ˜Š . Colorful mini cupcakes for Deepavali ๐Ÿ’• . ๐Ÿ’•No DM, No Ready Stock, No Urgent Orders . ๐Ÿ’•Delivery is upon availability in Klang Valley, charges are based on the distance of location . ๐Ÿ’•Do place your orders 4-5 days before . ๐Ÿ’•Whatsapp 0126714589 (Asilah) to place your orders . #bakesbyab  #minicupcakes  #cupcakesRM1  #cupcakescomel  #brownies  #browniessedap  #brownieskedut  #browniesmurah  #browniesshahalam  #congobars  #congobarssedap  #congobarsmurah  #congobarsshahalam  #minipavlova  #minipavlovashahalam  #pavlovashahalam  #creampuffs  #creampuffssedap  #creampuffsgebu  #desserttable  #desserttableshahalam  #fooddeliveryshahalam  #shahalamresident  #shahalamtakbanorang  #shahalam  #subangjaya  #kelanajaya  #petalingjaya  Sent via @planoly #planoly 
Thank you Kak Hayati for ordering ๐Ÿ˜Š
.
Caramel mini cupcakes ๐Ÿ’•
.
๐Ÿ’•No DM, No Ready Stock, No Urgent Orders
.
๐Ÿ’•Delivery is upon availability in Klang Valley, charges are based on the distance of location
.
๐Ÿ’•Do place your orders 4-5 days before
.
๐Ÿ’•Whatsapp 0126714589 (Asilah) to place your orders
.
#bakesbyab #minicupcakes #cupcakesRM1 #cupcakescomel #brownies #browniessedap #brownieskedut #browniesmurah #browniesshahalam #congobars #congobarssedap #congobarsmurah #congobarsshahalam #minipavlova #minipavlovashahalam #pavlovashahalam #creampuffs #creampuffssedap #creampuffsgebu #desserttable #desserttableshahalam #fooddeliveryshahalam #shahalamresident #shahalamtakbanorang #shahalam #subangjaya #kelanajaya #petalingjaya Sent via @planoly #planoly
Thank you Kak Hayati for ordering ๐Ÿ˜Š . Caramel mini cupcakes ๐Ÿ’• . ๐Ÿ’•No DM, No Ready Stock, No Urgent Orders . ๐Ÿ’•Delivery is upon availability in Klang Valley, charges are based on the distance of location . ๐Ÿ’•Do place your orders 4-5 days before . ๐Ÿ’•Whatsapp 0126714589 (Asilah) to place your orders . #bakesbyab  #minicupcakes  #cupcakesRM1  #cupcakescomel  #brownies  #browniessedap  #brownieskedut  #browniesmurah  #browniesshahalam  #congobars  #congobarssedap  #congobarsmurah  #congobarsshahalam  #minipavlova  #minipavlovashahalam  #pavlovashahalam  #creampuffs  #creampuffssedap  #creampuffsgebu  #desserttable  #desserttableshahalam  #fooddeliveryshahalam  #shahalamresident  #shahalamtakbanorang  #shahalam  #subangjaya  #kelanajaya  #petalingjaya  Sent via @planoly #planoly 
โค๏ธ Mini cheese tart โค๏ธ We only accept pre order (at least 3 days before date of delivery) as we have no ready stock. The stuff shall be prepared freshly upon date of delivery.

Flavors
๐Ÿ“ Strawberry
๐Ÿซ Nutella
๐Ÿ‡ Blueberry
๐Ÿ‘ Passion fruits
๐Ÿฅ Kiwi
๐ŸŠ Orange
๐Ÿ‹ Lemon curd

Price
RM26/25pcs
RM50 /50pcs
RM100 /100 pcs

#minicheesetart #cheesetart #strawberrycheesetart #blueberrycheesetart #orangecheesetart #kiwicheesetart #nutellacheesetart #passioncheesetart #desserts #dessertable #dessert #birthday #birthdaysuprise #fooddelivery #setiaalam #shahalam #kotakemuning #bukitrimau #bukitjelutong #klang #kapar #puchong #putrajaya #cyberjaya #ttdijaya #kelanajaya #subang #subangjaya #kotadamansara #damansara
โค๏ธ Mini cheese tart โค๏ธ We only accept pre order (at least 3 days before date of delivery) as we have no ready stock. The stuff shall be prepared freshly upon date of delivery. Flavors ๐Ÿ“ Strawberry ๐Ÿซ Nutella ๐Ÿ‡ Blueberry ๐Ÿ‘ Passion fruits ๐Ÿฅ Kiwi ๐ŸŠ Orange ๐Ÿ‹ Lemon curd Price RM26/25pcs RM50 /50pcs RM100 /100 pcs #minicheesetart  #cheesetart  #strawberrycheesetart  #blueberrycheesetart  #orangecheesetart  #kiwicheesetart  #nutellacheesetart  #passioncheesetart  #desserts  #dessertable  #dessert  #birthday  #birthdaysuprise  #fooddelivery  #setiaalam  #shahalam  #kotakemuning  #bukitrimau  #bukitjelutong  #klang  #kapar  #puchong  #putrajaya  #cyberjaya  #ttdijaya  #kelanajaya  #subang  #subangjaya  #kotadamansara  #damansara