an online Instagram web viewer

#JDT medias

Photos

Good night to all JDT family around the world.

Hidup Johor Demi Johor

#JDT
Good night to all JDT family around the world. Hidup Johor Demi Johor #JDT 
KEJUARAAN MUSIM INI PALING MENCABAR
.
Tonggak pertahanan Johor Darul Ta'zim (JDT), Mohd Fadhli Shas mengakui kejuaraan Liga Super musim ini lebih mencabar berbanding empat kejuaraan yang dimenangi sejak musim 2014.
.
Bagaimanapun @fadhlishas_27 tetap meletak sasaran memastikan JDT terus cemerlang bagi meneruskan rentak kemenangan apabila berdepan PKNP FC pada aksi liga di Stadium Perak, di Ipoh, malam esok.
.
Katanya, baki dua perlawanan yang diharungi JDT, bermula dengan aksi menentang PKNP FC, malam esok dan Kuala Lumpur pada 27 Julai untuk mengakhiri saingan liga elit domestik tidak boleh dipandang remeh sebaliknya pihaknya mahukan kemenangan.
.
"Musim ini cukup mencabar sebelum kami merealisasikan impian muncul juara liga lima musim berturut-turut dan saya gembira menambah koleksi kejuaraan sejak menyertai JDT pada musim 2014 dan lebih manis kami layak bersaing dalam kancah Liga Juara-Juara Asia (ACL) buat pertama dalam sejarah bola sepak negara.
.
"Kami berdepan pelbagai isu terutama pengambilan pemain import namun ia tidak menjejaskan tumpuan mengharungi saingan liga tatkala barisan pemain tempatan mampu menggalas tugas yang diamanahkan selain kebijaksaan pengurusan kelab mengatasi masalah itu.
.
"Ternyata pengalaman menjuarai liga pada musim ini amat manis yang tidak akan dilupakan dan ia hasil sokongan serta dorongan keluarga selain kami dalam satu pasukan sentiasa bekerjasama antara satu sama dengan semangat keluargaan yang menjadi tunjang utama kejayaan JDT," katanya ketika dihubungi Sukan NSTP.
.
#CHAMPION5
#wearethechampion5
#MSL2018
#unifiligasuper2018 
#ligabolasepakMalaysia
#LigaSuper2018
#bestofthebest 
#HarimauSelatan
#SouthernTigers
#PermataSelatan
#JewelOfTheSouth
#Luaskankuasamu
#JDTsampaimati
#JDT
#justdoit
#ACL2019herewecome
#JDTforall
#JDTfamily
#heretocreate 
#JDTuntuksemua
#standingintheeyesoftheworld 
#moneycantbuyclass
#hatersgonnahate
#demiJohor
#merahbiru
#roadtocreatehistory
#MalaysianFootballLeague
#akuturunstadium
KEJUARAAN MUSIM INI PALING MENCABAR . Tonggak pertahanan Johor Darul Ta'zim (JDT), Mohd Fadhli Shas mengakui kejuaraan Liga Super musim ini lebih mencabar berbanding empat kejuaraan yang dimenangi sejak musim 2014. . Bagaimanapun @fadhlishas_27 tetap meletak sasaran memastikan JDT terus cemerlang bagi meneruskan rentak kemenangan apabila berdepan PKNP FC pada aksi liga di Stadium Perak, di Ipoh, malam esok. . Katanya, baki dua perlawanan yang diharungi JDT, bermula dengan aksi menentang PKNP FC, malam esok dan Kuala Lumpur pada 27 Julai untuk mengakhiri saingan liga elit domestik tidak boleh dipandang remeh sebaliknya pihaknya mahukan kemenangan. . "Musim ini cukup mencabar sebelum kami merealisasikan impian muncul juara liga lima musim berturut-turut dan saya gembira menambah koleksi kejuaraan sejak menyertai JDT pada musim 2014 dan lebih manis kami layak bersaing dalam kancah Liga Juara-Juara Asia (ACL) buat pertama dalam sejarah bola sepak negara. . "Kami berdepan pelbagai isu terutama pengambilan pemain import namun ia tidak menjejaskan tumpuan mengharungi saingan liga tatkala barisan pemain tempatan mampu menggalas tugas yang diamanahkan selain kebijaksaan pengurusan kelab mengatasi masalah itu. . "Ternyata pengalaman menjuarai liga pada musim ini amat manis yang tidak akan dilupakan dan ia hasil sokongan serta dorongan keluarga selain kami dalam satu pasukan sentiasa bekerjasama antara satu sama dengan semangat keluargaan yang menjadi tunjang utama kejayaan JDT," katanya ketika dihubungi Sukan NSTP. . #CHAMPION5  #wearethechampion5  #MSL2018  #unifiligasuper2018  #ligabolasepakMalaysia  #LigaSuper2018  #bestofthebest  #HarimauSelatan  #SouthernTigers  #PermataSelatan  #JewelOfTheSouth  #Luaskankuasamu  #JDTsampaimati  #JDT  #justdoit  #ACL2019herewecome  #JDTforall  #JDTfamily  #heretocreate  #JDTuntuksemua  #standingintheeyesoftheworld  #moneycantbuyclass  #hatersgonnahate  #demiJohor  #merahbiru  #roadtocreatehistory  #MalaysianFootballLeague  #akuturunstadium 
Whatapps saya untuk fast deal..design..harga yg murah... 0148229601 #murah #murahmeriah #stiker #design #doorgift #hantaranperkahwinan #perkahwinan #pertunangan #kek #cake #logos #up #malaysia #terengganu #takaful #homemade #selawat #salam #rasul #junjungan #stikermurah #stikerkawin #stikerproduk #stikerprintcut #stikerpromosi #jdt #ganu #malaysia #makan #padu #wedding  follow @stiker_murah85  now...wasapp laju2 k.. 0148229601
Whatapps saya untuk fast deal..design..harga yg murah... 0148229601 #murah #murahmeriah #stiker #design #doorgift #hantaranperkahwinan #perkahwinan #pertunangan #kek #cake #logos #up #malaysia #terengganu #takaful #homemade #selawat #salam #rasul #junjungan #stikermurah #stikerkawin #stikerproduk #stikerprintcut #stikerpromosi #jdt #ganu #malaysia #makan #padu #wedding  follow @stiker_murah85  now...wasapp laju2 k.. 0148229601
Whatapps saya untuk fast deal..design..harga yg murah... 0148229601 #murah #murahmeriah #stiker #design #doorgift #hantaranperkahwinan #perkahwinan #pertunangan #kek #cake #logos #up #malaysia #terengganu #takaful #homemade #selawat #salam #rasul #junjungan #stikermurah #stikerkawin #stikerproduk #stikerprintcut #stikerpromosi #jdt #ganu #malaysia #makan #padu #wedding  follow @stiker_murah85  now...wasapp laju2 k.. 0148229601
Segar dari laut😂 haaa bestkan dapat cadar bercorak ala ala laut ni..
Mata sedap je memandang corak jenis timbul ni..
100% cotton tau.. Ala ala berborak lak si kuda laut dengan ikan tu ye😂

Berminat leh PM atau wasap shj www.wasap.my/601136886477

STOK TERHAD YE..SIAPA CEPAT DIA DAPAT

#flashsale #fish #membawang # agentsyaqist #syaqistlimited #syaqist #raynadcollection #sejuk #damai #lautbiru #jdt #kluang #selangor
Org sibok berKEKE tepi jalan pon bole dance.. Aku possing nak amek gambar pon failed. 😂😂😂 #goodnight #jb #jdt
Org sibok berKEKE tepi jalan pon bole dance.. Aku possing nak amek gambar pon failed. 😂😂😂 #goodnight  #jb  #jdt 
Whatapps saya untuk fast deal..design..harga yg murah... 0148229601 #murah #murahmeriah #stiker #design #doorgift #hantaranperkahwinan #perkahwinan #pertunangan #kek #cake #logos #up #malaysia #terengganu #takaful #homemade #selawat #salam #rasul #junjungan #stikermurah #stikerkawin #stikerproduk #stikerprintcut #stikerpromosi #jdt #ganu #malaysia #makan #padu #wedding  follow @stiker_murah85  now...wasapp laju2 k.. 0148229601
Whatapps saya untuk fast deal..design..harga yg murah... 0148229601 #murah #murahmeriah #stiker #design #doorgift #hantaranperkahwinan #perkahwinan #pertunangan #kek #cake #logos #up #malaysia #terengganu #takaful #homemade #selawat #salam #rasul #junjungan #stikermurah #stikerkawin #stikerproduk #stikerprintcut #stikerpromosi #jdt #ganu #malaysia #makan #padu #wedding  follow @stiker_murah85  now...wasapp laju2 k.. 0148229601
Whatapps saya untuk fast deal..design..harga yg murah... 0148229601 #murah #murahmeriah #stiker #design #doorgift #hantaranperkahwinan #perkahwinan #pertunangan #kek #cake #logos #up #malaysia #terengganu #takaful #homemade #selawat #salam #rasul #junjungan #stikermurah #stikerkawin #stikerproduk #stikerprintcut #stikerpromosi #jdt #ganu #malaysia #makan #padu #wedding  follow @stiker_murah85  now...wasapp laju2 k.. 0148229601
Whatapps saya untuk fast deal..design..harga yg murah... 0148229601 #murah #murahmeriah #stiker #design #doorgift #hantaranperkahwinan #perkahwinan #pertunangan #kek #cake #logos #up #malaysia #terengganu #takaful #homemade #selawat #salam #rasul #junjungan #stikermurah #stikerkawin #stikerproduk #stikerprintcut #stikerpromosi #jdt #ganu #malaysia #makan #padu #wedding  follow @stiker_murah85  now...wasapp laju2 k.. 0148229601
Biar camera xshantik.. Tp hati encem.. (Ayat sedapkn hti). 😅
. 
#AmmarStyle #RevalueLife #JDT
Cantiknya bilik pengantin ..berseri2..
Mesti anda mahu bilik pengantin anda menjadi bilik yang paling terindah dalam hari bersejarah anda sebagai raja sehari😊

Nampak suci dan bersih..
Cadar yang mewah juga karpet yang menarik hati 
Mari PM atau terus direct wasap shj
👇👇👇👇👇
01136886477

#johor#selangor#agentsyaqist #agentsah #smartshop2u #jdt
Cantiknya bilik pengantin ..berseri2.. Mesti anda mahu bilik pengantin anda menjadi bilik yang paling terindah dalam hari bersejarah anda sebagai raja sehari😊 Nampak suci dan bersih.. Cadar yang mewah juga karpet yang menarik hati Mari PM atau terus direct wasap shj 👇👇👇👇👇 01136886477 #johor #selangor #agentsyaqist  #agentsah  #smartshop2u  #jdt 
CONVERSE VELCRO
0197789771 wasap
Size 9.5uk
USED 100% ORIGINAL
Rm150 siap pos sabah/sarawak topup rm5
(Cndition Terbaikkk)

PILIHAN LAIN SIZE SAMA #kbc9uk

#kasutbundleconverse #segamat #sayajual #kasutbundle #kasutmurah #bundlekasut #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejohor #joho #bazarkaratjb #kilangbateri #preloved #vscocam #ootd #sneakers #sneakersmalaysia #wakdoyok #kipidap #jdt #conversevelcro #converseshoes #conversemurah
CONVERSE VELCRO
0197789771 wasap
Size 6.5uk
USED 100% ORIGINAL
Rm150 siap pos sabah/sarawak topup rm5
(Cndition Terbaikkk)

PILIHAN LAIN SIZE SAMA #kbc6uk

#kasutbundleconverse #segamat #sayajual #kasutbundle #kasutmurah #bundlekasut #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejohor #joho #bazarkaratjb #kilangbateri #preloved #vscocam #ootd #sneakers #sneakersmalaysia #wakdoyok #kipidap #jdt #conversevelcro #converseshoes #conversemurah
CONVERSE VELCRO
0197789771 wasap
Size 7.5uk
USED 100% ORIGINAL
Rm120 siap pos sabah/sarawak topup rm5
(Cndition Terbaikkk)

PILIHAN LAIN SIZE SAMA #kbc7uk

#kasutbundleconverse #segamat #sayajual #kasutbundle #kasutmurah #bundlekasut #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejohor #joho #bazarkaratjb #kilangbateri #preloved #vscocam #ootd #sneakers #sneakersmalaysia #wakdoyok #kipidap #jdt #conversevelcro #converseshoes #conversemurah
#READYSTOCK
Carhartt Odessa Cap.
Indigo - OSFA - BNWT
.
RM160.00 siap Poslaju
Whatsapp +60187850177
.
#original #carhartt #carharttmalaysia
#cap #hat #topi #odessa #indigo 
#jb #jdt #johor #malaysia
#kedaiWANTUTREE #markasWANTUTREE
#WANTUTREE®#WANTUTREEpopaisit
#TKDK #TerimaKasihDaunKeladi
#READYSTOCK
Carhartt Odessa Cap.
Vintage Violet - OSFA - BNWT
.
RM160.00 siap Poslaju
Whatsapp +60187850177
.
#original #carhartt #carharttmalaysia
#cap #hat #topi #odessa #vintage #violet 
#jb #jdt #johor #malaysia
#kedaiWANTUTREE #markasWANTUTREE
#WANTUTREE®#WANTUTREEpopaisit
#TKDK #TerimaKasihDaunKeladi
5x champion MSL #JDT
5x champion MSL #JDT 
BAJU GROUP/KELAS/COUPLE RM20 
Hye korang! Berminat nak buat baju kelas/group korang? Whatsapp nombor di bio sekarang sebab kami nak bagi HARGA SPECIAL untuk korang!
.
Harga Murah, Quality Terbaik. Hanya di @addicted.tee 😊
.
.
#tshirt #hipster #malaysia #officialjohor #jdt #southerntiger
#joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter  #djsoda #vans #vanstshirt #sayajual #moodrepublik  #sharnaazxnabila #yearendsale #fattzura #heroseorangcinderella #teamrayakelantan #teamrayaselangor #teamrayasabah #teamrayajohor #teamrayasingle #bajumurah
BAJU GROUP/KELAS/COUPLE RM20 Hye korang! Berminat nak buat baju kelas/group korang? Whatsapp nombor di bio sekarang sebab kami nak bagi HARGA SPECIAL untuk korang! . Harga Murah, Quality Terbaik. Hanya di @addicted.tee 😊 . . #tshirt  #hipster  #malaysia  #officialjohor  #jdt  #southerntiger  #joggerpant  #joggerpants  #sneakers  #flyknit  #rosherun  #hipstergram  #elizabethtan  #harrypotter  #djsoda  #vans  #vanstshirt  #sayajual  #moodrepublik  #sharnaazxnabila  #yearendsale  #fattzura  #heroseorangcinderella  #teamrayakelantan  #teamrayaselangor  #teamrayasabah  #teamrayajohor  #teamrayasingle  #bajumurah 
BAJU GROUP/KELAS/COUPLE RM20 
Hye korang! Berminat nak buat baju kelas/group korang? Whatsapp nombor di bio sekarang sebab kami nak bagi HARGA SPECIAL untuk korang!
.
Harga Murah, Quality Terbaik. Hanya di @addicted.tee 😊
.
.
#tshirt #hipster #malaysia #officialjohor #jdt #southerntiger
#joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter  #djsoda #vans #vanstshirt #sayajual #moodrepublik  #sharnaazxnabila #yearendsale #fattzura #heroseorangcinderella #teamrayakelantan #teamrayaselangor #teamrayasabah #teamrayajohor #teamrayasingle #bajumurah
BAJU GROUP/KELAS/COUPLE RM20 Hye korang! Berminat nak buat baju kelas/group korang? Whatsapp nombor di bio sekarang sebab kami nak bagi HARGA SPECIAL untuk korang! . Harga Murah, Quality Terbaik. Hanya di @addicted.tee 😊 . . #tshirt  #hipster  #malaysia  #officialjohor  #jdt  #southerntiger  #joggerpant  #joggerpants  #sneakers  #flyknit  #rosherun  #hipstergram  #elizabethtan  #harrypotter  #djsoda  #vans  #vanstshirt  #sayajual  #moodrepublik  #sharnaazxnabila  #yearendsale  #fattzura  #heroseorangcinderella  #teamrayakelantan  #teamrayaselangor  #teamrayasabah  #teamrayajohor  #teamrayasingle  #bajumurah 
BAJU GROUP/KELAS/COUPLE RM20 
Hye korang! Berminat nak buat baju kelas/group korang? Whatsapp nombor di bio sekarang sebab kami nak bagi HARGA SPECIAL untuk korang!
.
Harga Murah, Quality Terbaik. Hanya di @addicted.tee 😊
.
.
#tshirt #hipster #malaysia #officialjohor #jdt #southerntiger
#joggerpant #joggerpants #sneakers #flyknit #rosherun #hipstergram #elizabethtan #harrypotter  #djsoda #vans #vanstshirt #sayajual #moodrepublik  #sharnaazxnabila #yearendsale #fattzura #heroseorangcinderella #teamrayakelantan #teamrayaselangor #teamrayasabah #teamrayajohor #teamrayasingle #bajumurah
BAJU GROUP/KELAS/COUPLE RM20 Hye korang! Berminat nak buat baju kelas/group korang? Whatsapp nombor di bio sekarang sebab kami nak bagi HARGA SPECIAL untuk korang! . Harga Murah, Quality Terbaik. Hanya di @addicted.tee 😊 . . #tshirt  #hipster  #malaysia  #officialjohor  #jdt  #southerntiger  #joggerpant  #joggerpants  #sneakers  #flyknit  #rosherun  #hipstergram  #elizabethtan  #harrypotter  #djsoda  #vans  #vanstshirt  #sayajual  #moodrepublik  #sharnaazxnabila  #yearendsale  #fattzura  #heroseorangcinderella  #teamrayakelantan  #teamrayaselangor  #teamrayasabah  #teamrayajohor  #teamrayasingle  #bajumurah 
Abang: “Pujuk Abang cepat. Suka buli Abang ehh”
Adik : Tak nak😝😝
Abang : “Tak nak Kawan Adik!”😚
Adik : “Ok!”🤪🤪
🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
.
.
#ootd 
#outdoorshoot
#kidsmodelsearch
#kidsmodel
#kidsmodelmalaysia
#kidstalent
#kidstalentmalaysia
#freelance
#freelancemodels
#mynymkid
#kidfashion
#kidsfashionistamodel 
#johorbahru 
#johor 
#jdt
.
Before tido oleskan FaraaLipButter Arometherapy Orchid Vanilla biar esok bangun bibir moist je 💋
.

WASSAP 📲 017-788 5687 atau klik link di bio
. 
COD:
🚗 AREA HSA 🚗 AREA BBU 🚗 AREA HSI 🚗 AREA TEBRAU
.

#farahanimrazak #faraalipbutter #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterjohor #feedbackcustomer #lipbutter #lipbalm #jdt #johor #malaysia #tebrau #bbu #hsa #hsi #FLBteamHA #malaysia #rahsiabibircantik #rahsiabibirmenawan #naturalbeauty #makeuplover #muamalaysia
. Before tido oleskan FaraaLipButter Arometherapy Orchid Vanilla biar esok bangun bibir moist je 💋 . WASSAP 📲 017-788 5687 atau klik link di bio . COD: 🚗 AREA HSA 🚗 AREA BBU 🚗 AREA HSI 🚗 AREA TEBRAU . #farahanimrazak  #faraalipbutter  #faraaantioxidantlipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterjohor  #feedbackcustomer  #lipbutter  #lipbalm  #jdt  #johor  #malaysia  #tebrau  #bbu  #hsa  #hsi  #FLBteamHA  #malaysia  #rahsiabibircantik  #rahsiabibirmenawan  #naturalbeauty  #makeuplover  #muamalaysia 
VANS AUTHENTIC
0137300771 wasap
Size 6.5uk
USED 100% ORIGINAL
Rm80 siap pos sabah/sarawak topup rm5
(Cndition Terbaikkk)

PILIHAN LAIN SIZE YANG SAMA= #awang_6uk

#awang_bundle #segamat #sayajual #kasutbundle #kasutmurah #bundlekasut #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejohor #joho #bazarkaratjb #kilangbateri #uitmsegamat #preloved #vscocam #ootd #sneakers #sneakersmalaysia #kasutperempuan #ladiesshoes #kasutjogging #joggingshoes #wakdoyok #kipidap #jdt #vans #vansshoes #vansauthentic
VANS AUTHENTIC 0137300771 wasap Size 6.5uk USED 100% ORIGINAL Rm80 siap pos sabah/sarawak topup rm5 (Cndition Terbaikkk) PILIHAN LAIN SIZE YANG SAMA= #awang_6uk  #awang_bundle  #segamat  #sayajual  #kasutbundle  #kasutmurah  #bundlekasut  #bundlemurah  #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundlejohor  #joho  #bazarkaratjb  #kilangbateri  #uitmsegamat  #preloved  #vscocam  #ootd  #sneakers  #sneakersmalaysia  #kasutperempuan  #ladiesshoes  #kasutjogging  #joggingshoes  #wakdoyok  #kipidap  #jdt  #vans  #vansshoes  #vansauthentic 
VANS AUTHENTIC
0137300771 wasap
Size 5uk
USED 100% ORIGINAL
Rm80 siap pos sabah/sarawak topup rm5
(Cndition Terbaikkk)

PILIHAN LAIN SIZE YANG SAMA= #awang_5uk

#awang_bundle #segamat #sayajual #kasutbundle #kasutmurah #bundlekasut #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejohor #joho #bazarkaratjb #kilangbateri #uitmsegamat #preloved #vscocam #ootd #sneakers #sneakersmalaysia #kasutperempuan #ladiesshoes #kasutjogging #joggingshoes #wakdoyok #kipidap #jdt #vans #vansshoes #vansauthentic
VANS AUTHENTIC 0137300771 wasap Size 5uk USED 100% ORIGINAL Rm80 siap pos sabah/sarawak topup rm5 (Cndition Terbaikkk) PILIHAN LAIN SIZE YANG SAMA= #awang_5uk  #awang_bundle  #segamat  #sayajual  #kasutbundle  #kasutmurah  #bundlekasut  #bundlemurah  #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundlejohor  #joho  #bazarkaratjb  #kilangbateri  #uitmsegamat  #preloved  #vscocam  #ootd  #sneakers  #sneakersmalaysia  #kasutperempuan  #ladiesshoes  #kasutjogging  #joggingshoes  #wakdoyok  #kipidap  #jdt  #vans  #vansshoes  #vansauthentic 
VANS AUTHENTIC
0137300771 wasap
Size 7.5uk
USED 100% ORIGINAL
Rm80 siap pos sabah/sarawak topup rm5
(Cndition Terbaikkk)

PILIHAN LAIN SIZE YANG SAMA= #awang_7uk

#awang_bundle #segamat #sayajual #kasutbundle #kasutmurah #bundlekasut #bundlemurah #bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlejohor #joho #bazarkaratjb #kilangbateri #uitmsegamat #preloved #vscocam #ootd #sneakers #sneakersmalaysia #kasutperempuan #ladiesshoes #kasutjogging #joggingshoes #wakdoyok #kipidap #jdt #vans #vansshoes #vansauthentic
VANS AUTHENTIC 0137300771 wasap Size 7.5uk USED 100% ORIGINAL Rm80 siap pos sabah/sarawak topup rm5 (Cndition Terbaikkk) PILIHAN LAIN SIZE YANG SAMA= #awang_7uk  #awang_bundle  #segamat  #sayajual  #kasutbundle  #kasutmurah  #bundlekasut  #bundlemurah  #bundlemalaysia  #bundlemalaya  #bundlejohor  #joho  #bazarkaratjb  #kilangbateri  #uitmsegamat  #preloved  #vscocam  #ootd  #sneakers  #sneakersmalaysia  #kasutperempuan  #ladiesshoes  #kasutjogging  #joggingshoes  #wakdoyok  #kipidap  #jdt  #vans  #vansshoes  #vansauthentic 
clarks wallabees
size 8.5 uk
condition 8.5/10
made in vietnam original 💯
RM 228 free postage
s/s + RM 10
.
.
Call / www.wasap.my/60199766699
Call / www.wasap.my/60199766699
.
.
Cod alamat kedai Wisma arash , no 3 lot 281-2 jln pasir pekan , 17000 pasir mas kelantan
.
.
#sanbundle #pasirmas #kasutbundle #bundlekasut #kasutbundlemurah #kasutbundleonline #kasutbundlemalaysia #igbundle #bundlesale #bundleitem #bundledeals #onlinebundle #onlineshopping #originalbranded #malayabundle #bundlemalaya #bundlemalaysia #poslaju #freepostage #sayajualbundle #onlineshopping #kasutbundlemalaysia #kakijual #kakibundle #kakionline #johorbahru #wakdoyok #jdt #jualanku
clarks wallabees size 8.5 uk condition 8.5/10 made in vietnam original 💯 RM 228 free postage s/s + RM 10 . . Call / www.wasap.my/60199766699 Call / www.wasap.my/60199766699 . . Cod alamat kedai Wisma arash , no 3 lot 281-2 jln pasir pekan , 17000 pasir mas kelantan . . #sanbundle  #pasirmas  #kasutbundle  #bundlekasut  #kasutbundlemurah  #kasutbundleonline  #kasutbundlemalaysia  #igbundle  #bundlesale  #bundleitem  #bundledeals  #onlinebundle  #onlineshopping  #originalbranded  #malayabundle  #bundlemalaya  #bundlemalaysia  #poslaju  #freepostage  #sayajualbundle  #onlineshopping  #kasutbundlemalaysia  #kakijual  #kakibundle  #kakionline  #johorbahru  #wakdoyok  #jdt  #jualanku 
PINK SWEET TUMBLER
.
225ml x 4
.

Rm39 only grab now!
Rm39 only grab now!
Rm39 only grab now!
.
Set tumbler pink, cantik 4 kaler/shades berlainan. Saiz kompak mudah dipegang oleh si kecil💗
.
Klik link wsap di bio untuk order ya🙋🏻
.
.
#TupperwareBrands #Tupperware
#TupperwareMalaysia
#bijan #Tupperwaremurah #Tupperwarelelong #KekeChallenge #TupperwareRaya2018 #ricesmart #laraalana #bekasraya #botoltupperware #TupperwareJulai2018 #Tupperwarejohor #TupperwareJB #JDT #Raya2018 # #neelofa #babyctdk #kabinet #TunMahathir #leeyanaraya2018 #kasuthitam #Openhouse #ootdraya #syantik #fattzura #aisyahdhiarana #RoyalRedTupperware #bajurayaviral
PINK SWEET TUMBLER . 225ml x 4 . Rm39 only grab now! Rm39 only grab now! Rm39 only grab now! . Set tumbler pink, cantik 4 kaler/shades berlainan. Saiz kompak mudah dipegang oleh si kecil💗 . Klik link wsap di bio untuk order ya🙋🏻 . . #TupperwareBrands  #Tupperware  #TupperwareMalaysia  #bijan  #Tupperwaremurah  #Tupperwarelelong  #KekeChallenge  #TupperwareRaya2018  #ricesmart  #laraalana  #bekasraya  #botoltupperware  #TupperwareJulai2018  #Tupperwarejohor  #TupperwareJB  #JDT  #Raya2018  # #neelofa  #babyctdk  #kabinet  #TunMahathir  #leeyanaraya2018  #kasuthitam  #Openhouse  #ootdraya  #syantik  #fattzura  #aisyahdhiarana  #RoyalRedTupperware  #bajurayaviral 
hari hari dapat pengakuan iklas dari customer Faraa Lip Butter tersayang 💋

da cuba baru tahu Faraa Lip Butter memang lain dari yang lain💋
.

jom cepat order before stok habis ! stok makin susut setiap hari.. satu je nak cakap, kalau lambat. HABIS☝️😎
.

WASSAP 📲 017-788 5687
. 
COD: 🚗 AREA HSA 🚗 AREA BBU 🚗 AREA HSI 🚗 AREA TEBRAU .

#farahanimrazak #faraalipbutter #faraaantioxidantlipbutter #faraalipbuttersquad #faraalipbutterjohor #feedbackcustomer #lipbutter #lipbalm #jdt #johor #malaysia #ipts #ipta #hsa #hsi #FLBteamHA #primer #rahsiabibircantik #rahsiabibirmenawan #naturalbeauty #makeuplover #mua
hari hari dapat pengakuan iklas dari customer Faraa Lip Butter tersayang 💋 da cuba baru tahu Faraa Lip Butter memang lain dari yang lain💋 . jom cepat order before stok habis ! stok makin susut setiap hari.. satu je nak cakap, kalau lambat. HABIS☝️😎 . WASSAP 📲 017-788 5687 . COD: 🚗 AREA HSA 🚗 AREA BBU 🚗 AREA HSI 🚗 AREA TEBRAU . #farahanimrazak  #faraalipbutter  #faraaantioxidantlipbutter  #faraalipbuttersquad  #faraalipbutterjohor  #feedbackcustomer  #lipbutter  #lipbalm  #jdt  #johor  #malaysia  #ipts  #ipta  #hsa  #hsi  #FLBteamHA  #primer  #rahsiabibircantik  #rahsiabibirmenawan  #naturalbeauty  #makeuplover  #mua 
ADIDAS ALPHABOUNCE🎉 🤗 🎉-SAIZ 41-45 🎉-RM95 SM / RM100 SS

#kasutmurah #bazarpaknil #kedaikasut #paidreview #kasutmalaysia #sayajual #sayajualkasut #malaysia #copyori #jdt #kedah #pahang #selangor #perak #dsv #aliffsyukri #kasutterhad
Senja merah jingga berarak menemani perjalanan pulang kami ..
ku pasrahkan segala perjalanan atas kuasa~Mu
bermunajat lirih pada segala kehendak~Mu
Senja merah jingga berarak menemani perjalanan pulang kami .. ku pasrahkan segala perjalanan atas kuasa~Mu bermunajat lirih pada segala kehendak~Mu
ADIDAS ALPHABOUNCE🎉 🤗 🎉-SAIZ 41-45 🎉-RM95 SM / RM100 SS

#kasutmurah #bazarpaknil #kedaikasut #paidreview #kasutmalaysia #sayajual #sayajualkasut #malaysia #copyori #jdt #kedah #pahang #selangor #perak #dsv #aliffsyukri #kasutterhad
Thank you gang⚽
#CHAMPION5 🏆🏆🏆🏆🏆
#jdt
#msl
#rynnmbappe
@k.mbappe29
EQT TRICOLOR🎉 🤗 🎉-SAIZ 41-45 🎉-RM95 SM / RM100 SS

#kasutmurah #bazarpaknil #kedaikasut #paidreview #kasutmalaysia #sayajual #sayajualkasut #malaysia #copyori #jdt #kedah #pahang #selangor #perak #dsv #aliffsyukri #kasutterhad
#GoT #GameOfThrones #JuegoDeTronos #JdT Visita a Girona. (La banderita en medio de la calle lo estropea todo. De muy mal gusto, vamos.)
EQT TRICOLOR🎉 🤗 🎉-SAIZ 41-45 🎉-RM95 SM / RM100 SS

#kasutmurah #bazarpaknil #kedaikasut #paidreview #kasutmalaysia #sayajual #sayajualkasut #malaysia #copyori #jdt #kedah #pahang #selangor #perak #dsv #aliffsyukri #kasutterhad
EQT TRICOLOR🎉 🤗 -SAIZ 41-45
-RM95 SM / RM100 SS ⬆
-SEMENANJUNG FREE / SABAH SARAWAK +RM5

#kasutmurah #bazarpaknil #kedaikasut #paidreview #kasutmalaysia #sayajual #sayajualkasut #malaysia #copyori #jdt #kedah #pahang #selangor #perak #dsv #aliffsyukri #kasutterhad
EQT TRICOLOR 🎉 🤗
 SAIZ 41-45 🇱🇷RM95 SM / RM100 SS ⬆
-SEMENANJUNG FREE / SABAH SARAWAK +RM5

#kasutmurah #bazarpaknil #kedaikasut #paidreview #kasutmalaysia #sayajual #sayajualkasut #malaysia #copyori #jdt #kedah #pahang #selangor #perak #dsv #aliffsyukri #kasutterhad
Pekasam telor ikan tenggiri
Sekali makan susah nak berhenti
😂😂😂😂😂😂 Jom order
Whatsapp 0195902357 mas

#cikmasjualpekasam #cikmaspekasam #pekasam #pekasamviral #pekasamtelorikantenggiri #pekasamperak #pekasamutara #pekasamonline #lauk #laukpauk #laukkampung #sismasak #sayamasak #makanan #malayfood #malaysia #kualalumpur #jdt #penang #sabah #sarawak #bazarpaknil #janganbencicintaku
NIKE ZOOM 🎉 🤗 -SAIZ 36-40 -RM95 SM / RM100 SS -SEMENANJUNG FREE / SABAH SARAWAK +RM5

#kasutmurah #bazarpaknil #kedaikasut #paidreview #kasutmalaysia #sayajual #sayajualkasut #malaysia #copyori #jdt #kedah #pahang #selangor #perak #dsv #aliffsyukri #kasutterhad
NIKE ZOOM 🎉 🤗 -SAIZ 36-40 -RM95 SM / RM100 SS ⬆ -SEMENANJUNG FREE / SABAH SARAWAK +RM5

#kasutmurah #bazarpaknil #kedaikasut #paidreview #kasutmalaysia #sayajual #sayajualkasut #malaysia #copyori #jdt #kedah #pahang #selangor #perak #dsv #aliffsyukri #kasutterhad
===AVAILABLE====
ADIDAS SAMBA 
MADE IN INDONESIA
Original and used
SIZE 7.5uk
Condition : 8.8/10

RM 140 siap pos

Whatsapp me 0199645256
COD Rantau Panjang
#adidasphantom
#adidassamba #kasutbundle
#9uk uk #fattahamin
#kasutadidas #kasutadidasmurah #adidasmalaysia #kk_kasutbundle #adidasvintage #bundlemalaysia #bundlemurah #bundle #bundleadidasmalaysia
#sepatuadidas 
#sepatuadidasmurah 
#adidasindonesia
#fazura #ultrasmalaya #johorbahru #jdt #kelantanfood
===AVAILABLE====
ADIDAS SAMBA 
MADE IN INDONESIA
Original and used
SIZE 7.5uk
Condition : 8.8/10

RM 140 siap pos

Whatsapp me 0199645256
COD Rantau Panjang
#adidasphantom
#adidassamba #kasutbundle
#9uk uk #fattahamin
#kasutadidas #kasutadidasmurah #adidasmalaysia #kk_kasutbundle #adidasvintage #bundlemalaysia #bundlemurah #bundle #bundleadidasmalaysia
#sepatuadidas 
#sepatuadidasmurah 
#adidasindonesia
#fazura #ultrasmalaya #johorbahru #jdt #kelantanfood
MM MODULAR OVAL IN GREEN
.
1.1 liter x 4
.
Rm79 only grab now!
Rm79 only grab now!
Rm79 only grab now!
.
Bekas kedap udara, transparent dan tebal. Utk jimat ruang boleh diletakkan bertingkat (stackable)💚💚💚
.
Klik link wsap di bio untuk order ya🙋🏻
.
.
#TupperwareBrands #Tupperware
#TupperwareMalaysia
#bijan #Tupperwaremurah #Tupperwarelelong #KekeChallenge #TupperwareRaya2018 #ricesmart #laraalana #bekasraya #botoltupperware #TupperwareJulai2018 #Tupperwarejohor #TupperwareJB #JDT #Raya2018 # #neelofa #babyctdk #kabinet #TunMahathir #leeyanaraya2018 #kasuthitam #Openhouse #ootdraya #syantik #fattzura #aisyahdhiarana #RoyalRedTupperware #bajurayaviral
MM MODULAR OVAL IN GREEN . 1.1 liter x 4 . Rm79 only grab now! Rm79 only grab now! Rm79 only grab now! . Bekas kedap udara, transparent dan tebal. Utk jimat ruang boleh diletakkan bertingkat (stackable)💚💚💚 . Klik link wsap di bio untuk order ya🙋🏻 . . #TupperwareBrands  #Tupperware  #TupperwareMalaysia  #bijan  #Tupperwaremurah  #Tupperwarelelong  #KekeChallenge  #TupperwareRaya2018  #ricesmart  #laraalana  #bekasraya  #botoltupperware  #TupperwareJulai2018  #Tupperwarejohor  #TupperwareJB  #JDT  #Raya2018  # #neelofa  #babyctdk  #kabinet  #TunMahathir  #leeyanaraya2018  #kasuthitam  #Openhouse  #ootdraya  #syantik  #fattzura  #aisyahdhiarana  #RoyalRedTupperware  #bajurayaviral 
Hi! Bawal Rosabella is here!

price RM18 exclude postage ✔Material: Dull Satin
✔Bidang 48'
✔Tak Panas
✔Tak Licin
✔Easy to shape

Borong available ✅ 🔸Borong 10 pcs RM160 Inc post
🔸Borong 20 pcs RM250 Inc post
.
Wharsapp at 0127147110 for more. Jgn sedih eh nnti tk dapat hihi.

#bawalfloral #bawalmurah #bawalchiffonvoile #chiffonvoilemurah #borong #tudungraya #tudungmurah #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia
Hi! Bawal Rosabella is here! price RM18 exclude postage ✔Material: Dull Satin ✔Bidang 48' ✔Tak Panas ✔Tak Licin ✔Easy to shape Borong available ✅ 🔸Borong 10 pcs RM160 Inc post 🔸Borong 20 pcs RM250 Inc post . Wharsapp at 0127147110 for more. Jgn sedih eh nnti tk dapat hihi. #bawalfloral  #bawalmurah  #bawalchiffonvoile  #chiffonvoilemurah  #borong  #tudungraya  #tudungmurah  #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sekkepok  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #JDT  #merahkuning  #hijaukuning  #viralmalaysia  #DSV  #fattahamin  #neelofa  #dubsmashmalaysia 
Hi! Bawal Rosabella is here!

price RM18 exclude postage ✔Material: Dull Satin
✔Bidang 48'
✔Tak Panas
✔Tak Licin
✔Easy to shape

Borong available ✅ 🔸Borong 10 pcs RM160 Inc post
🔸Borong 20 pcs RM250 Inc post
.
Wharsapp at 0127147110 for more. Jgn sedih eh nnti tk dapat hihi.

#bawalfloral #bawalmurah #bawalchiffonvoile #chiffonvoilemurah #borong #tudungraya #tudungmurah #igersmalaysia #ikutcarakita #sekmung #sekkepok #sayajual #sayajualonline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #lokalbrand #tempatanfest #wakdoyok #malaysia #ootdmalaysia #budakhipster #JDT #merahkuning #hijaukuning #viralmalaysia #DSV #fattahamin #neelofa #dubsmashmalaysia
Hi! Bawal Rosabella is here! price RM18 exclude postage ✔Material: Dull Satin ✔Bidang 48' ✔Tak Panas ✔Tak Licin ✔Easy to shape Borong available ✅ 🔸Borong 10 pcs RM160 Inc post 🔸Borong 20 pcs RM250 Inc post . Wharsapp at 0127147110 for more. Jgn sedih eh nnti tk dapat hihi. #bawalfloral  #bawalmurah  #bawalchiffonvoile  #chiffonvoilemurah  #borong  #tudungraya  #tudungmurah  #igersmalaysia  #ikutcarakita  #sekmung  #sekkepok  #sayajual  #sayajualonline  #instashopmalaysia  #igshopmalaysia  #lokalbrand  #tempatanfest  #wakdoyok  #malaysia  #ootdmalaysia  #budakhipster  #JDT  #merahkuning  #hijaukuning  #viralmalaysia  #DSV  #fattahamin  #neelofa  #dubsmashmalaysia 
BUSO FC, Bau, Sarawak.
OKANE OKA1001

IlhanSports Dot Com
Untuk tempahan/sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus:
Klik sini:
- www.wasap.my/60196322636
- www.wasap.my/60197307172
PM FB: m.me/ilhansports
Web: www/ilhansports.com
LIKE PAGE: fb.me/ilhansports (Y) Showroom: 
No.29A, Lorong Sanggul 1A, Bandar Puteri, Klang, Selangor. 
Taip waze "IlhanSports". #ilhansports #ilhansportsjersey #niagaonline #teamfutsal #tempahjersi #jersi #jersey #belijersi #jersibola #jersifutsal #futsalmalaysia #arenafutsalmalaysia #grandsport #jersimurah #jdt #ligasuper #ligaharam #futsalarena #ultrasmalaya #jersionline #futsal #bolasepak #ligasuper #malaysia #harimaumalaya #affsuzukicup #duniasukan #gilabola #tshirtmurah
BUSO FC, Bau, Sarawak. OKANE OKA1001 IlhanSports Dot Com Untuk tempahan/sebarang pertanyaan boleh whatsapp terus: Klik sini: - www.wasap.my/60196322636 - www.wasap.my/60197307172 PM FB: m.me/ilhansports Web: www/ilhansports.com LIKE PAGE: fb.me/ilhansports (Y) Showroom: No.29A, Lorong Sanggul 1A, Bandar Puteri, Klang, Selangor. Taip waze "IlhanSports". #ilhansports  #ilhansportsjersey  #niagaonline  #teamfutsal  #tempahjersi  #jersi  #jersey  #belijersi  #jersibola  #jersifutsal  #futsalmalaysia  #arenafutsalmalaysia  #grandsport  #jersimurah  #jdt  #ligasuper  #ligaharam  #futsalarena  #ultrasmalaya  #jersionline  #futsal  #bolasepak  #ligasuper  #malaysia  #harimaumalaya  #affsuzukicup  #duniasukan  #gilabola  #tshirtmurah 
JOHOR DARUL TA’ZIM - JOHOR MILITARY FORCE - “CLASS”

Johor Mesti Sentiasa Jadi Johor 
#JDT
#JMF
JOHOR DARUL TA’ZIM - JOHOR MILITARY FORCE - “CLASS” Johor Mesti Sentiasa Jadi Johor #JDT  #JMF 
Alhamdulillah diizinNYA lagi berZIARAH328HSA dan ditangguhkan pada jam7:10pm dengan seramai 160 orang pesakit yang sempat kita ziarahDOA bersama agihan pekshifa dan kuih muih  ALASperut sumbangan sahabat yang budiman.
Jutaan terimakasih kepada sahabat2 yang sempat ziarah bersama, juga para DERMAWAN dan sahabat2 yang sentiasa menDOAkan dari jauh maupun dekat. 
Semoga kita semua sentiasa dipermudahkanNya di masa2 akan datang dan menjadi asbab kebaikan untuk semua.. InsyaAllah
Alhamdulillah diizinNYA lagi berZIARAH328HSA dan ditangguhkan pada jam7:10pm dengan seramai 160 orang pesakit yang sempat kita ziarahDOA bersama agihan pekshifa dan kuih muih ALASperut sumbangan sahabat yang budiman. Jutaan terimakasih kepada sahabat2 yang sempat ziarah bersama, juga para DERMAWAN dan sahabat2 yang sentiasa menDOAkan dari jauh maupun dekat. Semoga kita semua sentiasa dipermudahkanNya di masa2 akan datang dan menjadi asbab kebaikan untuk semua.. InsyaAllah
Terimakasih sahabat 💞
Terimakasih sahabat 💞
================================
KORANG NAK TINGGI KE ???
.
✔ Ketinggian terbantut?
✔ Gagal interview?
✔ Gf lagi tinggi?
✔ Ingin tinggi yang diidamkan?
✔ Malu dengan kawan2?
✔ Kurang keyakinan diri?
✔ Masalah tulang patah?
.
***********************************
.
Produk terlaris Dan Halal Yang Mendapat Maklum Balas Yang Positif. .
Rata rata pengguna yang menggunakan produk ini Supplement peninggi badan TIENS
.
..
Ada 4 set utk korg pilih mengikut kesesuaian anda!
..
.
Set Bronze 10 hari minum boleh naik 1-5cm!
Set Silver 20 hari minum boleh naik 5-8cm!
Set Gold 30 hari minum boleh naik 8-12cm!!
Set Platinum 40 hari minum boleh naik 12-15cm!!
(Bergantung peringkat umur dan metabolism badan)*
..
Set Yg mna menjadi pilihan korg??
..
BERTINDAK SEGERA!!😉 Whatsapp terus .
atau
.
 Whatsap : 01116641349
 Whatsap : 01116641349 .

follow saya di instagram
.

@herbaltinggibadan1.my
@herbaltinggibadan1.my
@herbaltinggibadan1.my
.
.
✔  Poslaju seluruh malaysia
✔️ Selamat Digunakan
✔  HALAL
✔  BERKESAN . .

#tiens #tiensmalaysia #tiensbrunei #tiensbillionairemalaysia #jomtinggi #naktinggi #peninggibadan #heightup #heroremaja #dewiremaja #malaysiasoccer #hipstermalaysia #ravermalaysia #malaysiasoccer #paidreviewmalaysia #peninggibadan #ubattinggi #parodymalaysia #airasiacrew #sado #paidreviewmalaysia #JDT #sakitlutut #sado #bolasepak #jdtfans #kerajaan #noradanish #yes2018 #airasia #gym #senaman #terbesarkatmalaysia #askarmelayudiraja
================================ KORANG NAK TINGGI KE ??? . ✔ Ketinggian terbantut? ✔ Gagal interview? ✔ Gf lagi tinggi? ✔ Ingin tinggi yang diidamkan? ✔ Malu dengan kawan2? ✔ Kurang keyakinan diri? ✔ Masalah tulang patah? . *********************************** . Produk terlaris Dan Halal Yang Mendapat Maklum Balas Yang Positif. . Rata rata pengguna yang menggunakan produk ini Supplement peninggi badan TIENS . .. Ada 4 set utk korg pilih mengikut kesesuaian anda! .. . Set Bronze 10 hari minum boleh naik 1-5cm! Set Silver 20 hari minum boleh naik 5-8cm! Set Gold 30 hari minum boleh naik 8-12cm!! Set Platinum 40 hari minum boleh naik 12-15cm!! (Bergantung peringkat umur dan metabolism badan)* .. Set Yg mna menjadi pilihan korg?? .. BERTINDAK SEGERA!!😉 Whatsapp terus . atau . Whatsap : 01116641349 Whatsap : 01116641349 . follow saya di instagram . @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my . . ✔ Poslaju seluruh malaysia ✔️ Selamat Digunakan ✔ HALAL ✔ BERKESAN . . #tiens  #tiensmalaysia  #tiensbrunei  #tiensbillionairemalaysia  #jomtinggi  #naktinggi  #peninggibadan  #heightup  #heroremaja  #dewiremaja  #malaysiasoccer  #hipstermalaysia  #ravermalaysia  #malaysiasoccer  #paidreviewmalaysia  #peninggibadan  #ubattinggi  #parodymalaysia  #airasiacrew  #sado  #paidreviewmalaysia  #JDT  #sakitlutut  #sado  #bolasepak  #jdtfans  #kerajaan  #noradanish  #yes2018  #airasia  #gym  #senaman  #terbesarkatmalaysia  #askarmelayudiraja 
================================
KORANG NAK TINGGI KE ???
.
✔ Ketinggian terbantut?
✔ Gagal interview?
✔ Gf lagi tinggi?
✔ Ingin tinggi yang diidamkan?
✔ Malu dengan kawan2?
✔ Kurang keyakinan diri?
✔ Masalah tulang patah?
.
***********************************
.
Produk terlaris Dan Halal Yang Mendapat Maklum Balas Yang Positif. .
Rata rata pengguna yang menggunakan produk ini Supplement peninggi badan TIENS
.
..
Ada 4 set utk korg pilih mengikut kesesuaian anda!
..
.
Set Bronze 10 hari minum boleh naik 1-5cm!
Set Silver 20 hari minum boleh naik 5-8cm!
Set Gold 30 hari minum boleh naik 8-12cm!!
Set Platinum 40 hari minum boleh naik 12-15cm!!
(Bergantung peringkat umur dan metabolism badan)*
..
Set Yg mna menjadi pilihan korg??
..
BERTINDAK SEGERA!!😉 Whatsapp terus .
atau
.
 Whatsap : 01116641349
 Whatsap : 01116641349 .

follow saya di instagram
.

@herbaltinggibadan1.my
@herbaltinggibadan1.my
@herbaltinggibadan1.my
.
.
✔  Poslaju seluruh malaysia
✔️ Selamat Digunakan
✔  HALAL
✔  BERKESAN . .

#tiens #tiensmalaysia #tiensbrunei #tiensbillionairemalaysia #jomtinggi #naktinggi #peninggibadan #heightup #heroremaja #dewiremaja #malaysiasoccer #hipstermalaysia #ravermalaysia #malaysiasoccer #paidreviewmalaysia #peninggibadan #ubattinggi #parodymalaysia #airasiacrew #sado #paidreviewmalaysia #JDT #sakitlutut #sado #bolasepak #jdtfans #kerajaan #noradanish #yes2018 #airasia #gym #senaman #terbesarkatmalaysia #askarmelayudiraja
================================ KORANG NAK TINGGI KE ??? . ✔ Ketinggian terbantut? ✔ Gagal interview? ✔ Gf lagi tinggi? ✔ Ingin tinggi yang diidamkan? ✔ Malu dengan kawan2? ✔ Kurang keyakinan diri? ✔ Masalah tulang patah? . *********************************** . Produk terlaris Dan Halal Yang Mendapat Maklum Balas Yang Positif. . Rata rata pengguna yang menggunakan produk ini Supplement peninggi badan TIENS . .. Ada 4 set utk korg pilih mengikut kesesuaian anda! .. . Set Bronze 10 hari minum boleh naik 1-5cm! Set Silver 20 hari minum boleh naik 5-8cm! Set Gold 30 hari minum boleh naik 8-12cm!! Set Platinum 40 hari minum boleh naik 12-15cm!! (Bergantung peringkat umur dan metabolism badan)* .. Set Yg mna menjadi pilihan korg?? .. BERTINDAK SEGERA!!😉 Whatsapp terus . atau . Whatsap : 01116641349 Whatsap : 01116641349 . follow saya di instagram . @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my . . ✔ Poslaju seluruh malaysia ✔️ Selamat Digunakan ✔ HALAL ✔ BERKESAN . . #tiens  #tiensmalaysia  #tiensbrunei  #tiensbillionairemalaysia  #jomtinggi  #naktinggi  #peninggibadan  #heightup  #heroremaja  #dewiremaja  #malaysiasoccer  #hipstermalaysia  #ravermalaysia  #malaysiasoccer  #paidreviewmalaysia  #peninggibadan  #ubattinggi  #parodymalaysia  #airasiacrew  #sado  #paidreviewmalaysia  #JDT  #sakitlutut  #sado  #bolasepak  #jdtfans  #kerajaan  #noradanish  #yes2018  #airasia  #gym  #senaman  #terbesarkatmalaysia  #askarmelayudiraja 
================================
KORANG NAK TINGGI KE ???
.
✔ Ketinggian terbantut?
✔ Gagal interview?
✔ Gf lagi tinggi?
✔ Ingin tinggi yang diidamkan?
✔ Malu dengan kawan2?
✔ Kurang keyakinan diri?
✔ Masalah tulang patah?
.
***********************************
.
Produk terlaris Dan Halal Yang Mendapat Maklum Balas Yang Positif. .
Rata rata pengguna yang menggunakan produk ini Supplement peninggi badan TIENS
.
..
Ada 4 set utk korg pilih mengikut kesesuaian anda!
..
.
Set Bronze 10 hari minum boleh naik 1-5cm!
Set Silver 20 hari minum boleh naik 5-8cm!
Set Gold 30 hari minum boleh naik 8-12cm!!
Set Platinum 40 hari minum boleh naik 12-15cm!!
(Bergantung peringkat umur dan metabolism badan)*
..
Set Yg mna menjadi pilihan korg??
..
BERTINDAK SEGERA!!😉 Whatsapp terus .
atau
.
 Whatsap : 01116641349
 Whatsap : 01116641349 .

follow saya di instagram
.

@herbaltinggibadan1.my
@herbaltinggibadan1.my
@herbaltinggibadan1.my
.
.
✔  Poslaju seluruh malaysia
✔️ Selamat Digunakan
✔  HALAL
✔  BERKESAN . .

#tiens #tiensmalaysia #tiensbrunei #tiensbillionairemalaysia #jomtinggi #naktinggi #peninggibadan #heightup #heroremaja #dewiremaja #malaysiasoccer #hipstermalaysia #ravermalaysia #malaysiasoccer #paidreviewmalaysia #peninggibadan #ubattinggi #parodymalaysia #airasiacrew #sado #paidreviewmalaysia #JDT #sakitlutut #sado #bolasepak #jdtfans #kerajaan #noradanish #yes2018 #airasia #gym #senaman #terbesarkatmalaysia #askarmelayudiraja
================================ KORANG NAK TINGGI KE ??? . ✔ Ketinggian terbantut? ✔ Gagal interview? ✔ Gf lagi tinggi? ✔ Ingin tinggi yang diidamkan? ✔ Malu dengan kawan2? ✔ Kurang keyakinan diri? ✔ Masalah tulang patah? . *********************************** . Produk terlaris Dan Halal Yang Mendapat Maklum Balas Yang Positif. . Rata rata pengguna yang menggunakan produk ini Supplement peninggi badan TIENS . .. Ada 4 set utk korg pilih mengikut kesesuaian anda! .. . Set Bronze 10 hari minum boleh naik 1-5cm! Set Silver 20 hari minum boleh naik 5-8cm! Set Gold 30 hari minum boleh naik 8-12cm!! Set Platinum 40 hari minum boleh naik 12-15cm!! (Bergantung peringkat umur dan metabolism badan)* .. Set Yg mna menjadi pilihan korg?? .. BERTINDAK SEGERA!!😉 Whatsapp terus . atau . Whatsap : 01116641349 Whatsap : 01116641349 . follow saya di instagram . @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my . . ✔ Poslaju seluruh malaysia ✔️ Selamat Digunakan ✔ HALAL ✔ BERKESAN . . #tiens  #tiensmalaysia  #tiensbrunei  #tiensbillionairemalaysia  #jomtinggi  #naktinggi  #peninggibadan  #heightup  #heroremaja  #dewiremaja  #malaysiasoccer  #hipstermalaysia  #ravermalaysia  #malaysiasoccer  #paidreviewmalaysia  #peninggibadan  #ubattinggi  #parodymalaysia  #airasiacrew  #sado  #paidreviewmalaysia  #JDT  #sakitlutut  #sado  #bolasepak  #jdtfans  #kerajaan  #noradanish  #yes2018  #airasia  #gym  #senaman  #terbesarkatmalaysia  #askarmelayudiraja 
Sesi kongsiRASA328hsa yang menginsafkan..😢
Sesi kongsiRASA328hsa yang menginsafkan..😢
Jutaan Terimakasih para penyumbang ; senyuman mereka RAHMAT untuk kita..💞
Jutaan Terimakasih para penyumbang ; senyuman mereka RAHMAT untuk kita..💞
Pelanggan kami abang Razman sangat puas hati barang dia dah sampai.
Terima kasih abang Razman harap beli lagi dengan kami.
.

Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online

Whatsapp untuk oder online 
Tekan di bawah 👇👇👇😀
https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285

atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat :
KEDAI JAMU FASSBEAUTY 
NO. 8-A JALAN PERWIRA 8
(MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH.
81300, SKUDAI JOHOR 
Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁
https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx
.
#barangpos #lelakiperempuan
#Fassbeauty #KaixrKedaiFassbeauty 
#jdt #skudai #malaysia #tamanungkutunaminah 
#johorbahru
Pelanggan kami abang Razman sangat puas hati barang dia dah sampai. Terima kasih abang Razman harap beli lagi dengan kami. . Untuk yang tinggal rumah jauh kami boleh pos whatsapp je taw!!! Whatsapp untuk oder online Whatsapp untuk oder online Tekan di bawah 👇👇👇😀 https://api.whatsapp.com/send?phone=601117704285 atau sesiapa tinggal di Johor boleh datang ke kedai kami di alamat : KEDAI JAMU FASSBEAUTY NO. 8-A JALAN PERWIRA 8 (MASJID) TAMAN UNGKU TUN AMINAH. 81300, SKUDAI JOHOR Tekan bawah ni untuk tengok peta 👇👇😁 https://goo.gl/maps/PG1FYErvybx . #barangpos  #lelakiperempuan  #Fassbeauty  #KaixrKedaiFassbeauty  #jdt  #skudai  #malaysia  #tamanungkutunaminah  #johorbahru 
Ada Orang Leka Melihat Kejayaan Orang Lain, Walhal Dalam Hati Punya Keinginan Untuk Berjaya. 🙆
.
Orang Yang Punya Cita -Cita Dan Bijak Terus Bertindak ,  Orang Yang Hanya Punya Angan Angan  Akan Terus Leka Memerhati. ⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mahu Mengubah Ekonomi Anda? 🍃💰
.
Simple advise untuk yang baru mula. Kenapa kami boleh konsisten dengan bisnes, dan buat duit. Kunci utama ialah suka pada kerja yang kita buat.

Do What We Love, Love What We Do 💖

Jomm jadi AGENT Sis dengan Modal Serendah RM 700 ‼️sahaja . Kita Sama Sama Share Rezeki🌸

Nak jual lagi banyak, kena lagi FOKUS, ok? Memang takde ayat lain. Then, bismillahi tawakkal tu 'alAllah.💕
.
Nak jadi AGENT ? 
Whatsapp Sis now for more details 📲  011.1083.8832

#trudolly #trubeauty #detoxpro #beautybooster #fazura #nurfazura #trudollybyfazura  #sayajual #sayajualtrudolly #produkkecantikan #bazarpaknil #cantik #cantikdansihat #trudollymurah #keputihan  #fattzura  #johorbahru #jdt
#vdolly #vdollybyfazura #jamubonda #menangemas  #puterizarith #trudollysingapore #trudollyjb #bajukurung #droshipwanted #belidanmenang #teamlarisdolly
Ada Orang Leka Melihat Kejayaan Orang Lain, Walhal Dalam Hati Punya Keinginan Untuk Berjaya. 🙆 . Orang Yang Punya Cita -Cita Dan Bijak Terus Bertindak , Orang Yang Hanya Punya Angan Angan Akan Terus Leka Memerhati. ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Mahu Mengubah Ekonomi Anda? 🍃💰 . Simple advise untuk yang baru mula. Kenapa kami boleh konsisten dengan bisnes, dan buat duit. Kunci utama ialah suka pada kerja yang kita buat. Do What We Love, Love What We Do 💖 Jomm jadi AGENT Sis dengan Modal Serendah RM 700 ‼️sahaja . Kita Sama Sama Share Rezeki🌸 Nak jual lagi banyak, kena lagi FOKUS, ok? Memang takde ayat lain. Then, bismillahi tawakkal tu 'alAllah.💕 . Nak jadi AGENT ? Whatsapp Sis now for more details 📲 011.1083.8832 #trudolly  #trubeauty  #detoxpro  #beautybooster  #fazura  #nurfazura  #trudollybyfazura  #sayajual  #sayajualtrudolly  #produkkecantikan  #bazarpaknil  #cantik  #cantikdansihat  #trudollymurah  #keputihan  #fattzura  #johorbahru  #jdt  #vdolly  #vdollybyfazura  #jamubonda  #menangemas  #puterizarith  #trudollysingapore  #trudollyjb  #bajukurung  #droshipwanted  #belidanmenang  #teamlarisdolly 
Kekalkan SENYUMAN..😍
..kunci kasihsayang
Kekalkan SENYUMAN..😍 ..kunci kasihsayang
Alhamdulillah berkesempatan DOAberjemaah bersama waris2 pesakit di wad ICU aras 1 kali ke-73
Alhamdulillah berkesempatan DOAberjemaah bersama waris2 pesakit di wad ICU aras 1 kali ke-73
Bicaralah dengan lemahlembut dan penuh kasihsayang..💞
Bicaralah dengan lemahlembut dan penuh kasihsayang..💞
100% AUTHENTIC DW WATCHES 😱😱😱
.
PROMO "SEMPENA SAMBUTAN MERDEKA" FOR DW ORIGINAL WATCHES ONLY RM299-RM399 !!!
.
Normal Price: RM629.00-RM999.00 !!!
OFFER End Sale: RM299-RM399 ONLY !
(MORE THEN 40%-60% OFF LIMITED TIME ONLY)
.
FAST SELLING ! FAST SELLING ! FAST SELLING !
.
COMPLETE ORIGINAL SET include paper bag, box, card & etc. (1 YEAR WARRANTY). .
READY Stock !!! READY To Pos For Serious Buyers !!! BUT Very LIMITED Pcs !!!
.
COD: Ampang, Selangor
(FREE Postage To SM/SS)
.
Feel FREE to contact me through WHATSAPP #0198897527 for FAST DEAL. .
Still have a LOT of variety/choices to be choose. PM for more real pic and info, Thanks.
.
TRUSTED SELLER
•
#sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualkasut #sayajualjam #sayajualbaju #sayajualbag #jammurah #jamtanganmurah #jammurahmalaysia #jamori #jamoriginal #jamoriginalmurah #bazaarpaknil #jualjam #jualjamori #jualjammurah #jualkasut #jualbag #jualbaju #jualmurah #bazaar #supplierjamtangan #supplierjam #onlineshopmalaysia #primavalet #malaysia #kualalumpur #jdt
100% AUTHENTIC DW WATCHES 😱😱😱 . PROMO "SEMPENA SAMBUTAN MERDEKA" FOR DW ORIGINAL WATCHES ONLY RM299-RM399 !!! . Normal Price: RM629.00-RM999.00 !!! OFFER End Sale: RM299-RM399 ONLY ! (MORE THEN 40%-60% OFF LIMITED TIME ONLY) . FAST SELLING ! FAST SELLING ! FAST SELLING ! . COMPLETE ORIGINAL SET include paper bag, box, card & etc. (1 YEAR WARRANTY). . READY Stock !!! READY To Pos For Serious Buyers !!! BUT Very LIMITED Pcs !!! . COD: Ampang, Selangor (FREE Postage To SM/SS) . Feel FREE to contact me through WHATSAPP #0198897527  for FAST DEAL. . Still have a LOT of variety/choices to be choose. PM for more real pic and info, Thanks. . TRUSTED SELLER • #sayajual  #sayajualmurah  #sayajualonline  #sayajualkasut  #sayajualjam  #sayajualbaju  #sayajualbag  #jammurah  #jamtanganmurah  #jammurahmalaysia  #jamori  #jamoriginal  #jamoriginalmurah  #bazaarpaknil  #jualjam  #jualjamori  #jualjammurah  #jualkasut  #jualbag  #jualbaju  #jualmurah  #bazaar  #supplierjamtangan  #supplierjam  #onlineshopmalaysia  #primavalet  #malaysia  #kualalumpur  #jdt 
Persiapan barang sumbangan sebelum Sesi doa di Kafeteria HSA
Persiapan barang sumbangan sebelum Sesi doa di Kafeteria HSA
NIKE ZOOM 🎉 🤗 -SAIZ 36-40 -RM95 SM / RM100 SS ⬆
-SEMENANJUNG FREE / SABAH SARAWAK +RM5

#kasutmurah #bazarpaknil #kedaikasut #paidreview #kasutmalaysia #sayajual #sayajualkasut #malaysia #copyori #jdt #kedah #pahang #selangor #perak #dsv #aliffsyukri #kasutterhad
RAHSIA. .
💥KELEBIHAN RAMBO SPRAY💥
♠ Berbau Wangi .
♠ Tidak Panas / Berlendir .
♠ Tidak menyebabkan pasangan berasa KEBAS .
.
💥CARA PENGGUNAAN💥
♠ Spray 3x di senjata anda
♠ Usap sapu dengan tangan
♠ Tunggu 3 Minit
♠ Terus On Game ! Huhu .
.
.
.
 #ubatkuat #gambir #seksi #malaya #malaysia #local #lokalah #lokal #hensem #gaya #fashion #wanita #perempuan #hotgirl #salaktinggi #sepang #klia #air #jdt #demambola #pomade
My 2 sen worth of opinion :
The national team shouldn't have to beg clubs for players. National service is the highest calling for an athlete. Obviously I don't not know the whole story, but I detect an air of desperation in the national coach's statement. 
Just my 2 sen.

#Repost @officialjohor
• • •
JDT FIRST TEAM TO AGREE TO RELEASE PLAYERS FOR 2018 ASIAN GAMES

I have been contacted by the Crown Prince of Johor, HRH Major General Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim today that he, as the owner of the Johor Darul Ta'zim (JDT) club has agreed to release eight of the JDT players to join the national U-23 squad for the 2018 Asian Games in Indonesia next month.

This consent by Tunku Ismail shows that he has a high level of sportsmanship and realizes the duty to the country is of more importance than those to the club, even though he is aware that his players will miss some of their preliminary 2018 Malaysia Cup matches with JDT. 
Hopefully, other teams will also follow suit to cooperate in releasing their players who have been called-up to the 2018 Asian Games squad to ensure that I have a complete squad to head Malaysia's charges in Indonesia next month.

Datuk Ong Kim Swee, National U-23 Head Coach

https://www.facebook.com/340566959373408/posts/1748923831871040/

#JDT
My 2 sen worth of opinion : The national team shouldn't have to beg clubs for players. National service is the highest calling for an athlete. Obviously I don't not know the whole story, but I detect an air of desperation in the national coach's statement. Just my 2 sen. #Repost  @officialjohor • • • JDT FIRST TEAM TO AGREE TO RELEASE PLAYERS FOR 2018 ASIAN GAMES I have been contacted by the Crown Prince of Johor, HRH Major General Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim today that he, as the owner of the Johor Darul Ta'zim (JDT) club has agreed to release eight of the JDT players to join the national U-23 squad for the 2018 Asian Games in Indonesia next month. This consent by Tunku Ismail shows that he has a high level of sportsmanship and realizes the duty to the country is of more importance than those to the club, even though he is aware that his players will miss some of their preliminary 2018 Malaysia Cup matches with JDT. Hopefully, other teams will also follow suit to cooperate in releasing their players who have been called-up to the 2018 Asian Games squad to ensure that I have a complete squad to head Malaysia's charges in Indonesia next month. Datuk Ong Kim Swee, National U-23 Head Coach https://www.facebook.com/340566959373408/posts/1748923831871040/ #JDT 
Uolls suka belajar apa ?
Make Up ke ?
Facial ke atau Body Spa ?

Cuba komen skit
Mana tau bertuah dapat masuk kelas FREE !! Lovely May Academy mmg selalu bagi kelas PERCUMA ni
Meh follow kita rapat rapat ya

Pusat Latihan Kemahiran
Lovely May Academy
Setia Tropika JB
+6012.7575600

#lovelymayacademy
#pusatlatihankemahiran
#akademikecantikan
#kursuskemahiran
#kursuskecantikan
#usahawankecantikan
#teamusahawankecantikan
#kecantikan #spa #beauty
#jb #johor #jdt #johorbahru
#kursus #belajar #ilmu
#nakcantik #jomcantik
#belajar #percuma
Uolls suka belajar apa ? Make Up ke ? Facial ke atau Body Spa ? Cuba komen skit Mana tau bertuah dapat masuk kelas FREE !! Lovely May Academy mmg selalu bagi kelas PERCUMA ni Meh follow kita rapat rapat ya Pusat Latihan Kemahiran Lovely May Academy Setia Tropika JB +6012.7575600 #lovelymayacademy  #pusatlatihankemahiran  #akademikecantikan  #kursuskemahiran  #kursuskecantikan  #usahawankecantikan  #teamusahawankecantikan  #kecantikan  #spa  #beauty  #jb  #johor  #jdt  #johorbahru  #kursus  #belajar  #ilmu  #nakcantik  #jomcantik  #belajar  #percuma 
Uolls suka belajar apa ?
Make Up ke ?
Facial ke atau Body Spa ?

Cuba komen skit
Mana tau bertuah dapat masuk kelas FREE !! Lovely May Academy mmg selalu bagi kelas PERCUMA ni
Meh follow kita rapat rapat ya

Pusat Latihan Kemahiran
Lovely May Academy
Setia Tropika JB
+6012.7575600

#lovelymayacademy
#pusatlatihankemahiran
#akademikecantikan
#kursuskemahiran
#kursuskecantikan
#usahawankecantikan
#teamusahawankecantikan
#kecantikan #spa #beauty
#jb #johor #jdt #johorbahru
#kursus #belajar #ilmu
#nakcantik #jomcantik
#belajar #percuma
Uolls suka belajar apa ? Make Up ke ? Facial ke atau Body Spa ? Cuba komen skit Mana tau bertuah dapat masuk kelas FREE !! Lovely May Academy mmg selalu bagi kelas PERCUMA ni Meh follow kita rapat rapat ya Pusat Latihan Kemahiran Lovely May Academy Setia Tropika JB +6012.7575600 #lovelymayacademy  #pusatlatihankemahiran  #akademikecantikan  #kursuskemahiran  #kursuskecantikan  #usahawankecantikan  #teamusahawankecantikan  #kecantikan  #spa  #beauty  #jb  #johor  #jdt  #johorbahru  #kursus  #belajar  #ilmu  #nakcantik  #jomcantik  #belajar  #percuma 
Violeta és el camino de tus ojos, déjame caminar en ellos un poco más.

#domingosgrises #luz #paz #ella #ytodopasara #iloveyou #sanjuandecastelugatxe #paisvasco #magia #instapic #jdt #madrededragones