an online Instagram web viewer

#Ipoh medias

Photos

Birthday party for an 8-year old at Cheeky Tots. Find out more at http://www.cheekytots.com.my/parties #kidsbirthdayparty #indoorplayground #cheekytots #ipoh
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing
💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus
💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
💄KKM approval..So jgn risau😎
.
H a r g a : RM 8
.
Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu
.
Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang )
.
Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau )
.
#ipoh#kualalumpur#langkawi#penang#melaka#johor#sabah#sarawak#perak#malaysia#kadkahwinbajet#kahwinbrunei#kurussebelumkahwin#kadkahwinmalaysia#pakejkadkahwin#sethantarankahwin#kahwinjohor#kadkahwinonline#kahwinjomdesign#kahwinkawinbridal#sampinkahwin#makan#putih#putihgebu#putihkulit#putihalami#suntikputih#putihabuabu#putihcepat#putihnatural
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #kadkahwinbajet #kahwinbrunei #kurussebelumkahwin #kadkahwinmalaysia #pakejkadkahwin #sethantarankahwin #kahwinjohor #kadkahwinonline #kahwinjomdesign #kahwinkawinbridal #sampinkahwin #makan #putih #putihgebu #putihkulit #putihalami #suntikputih #putihabuabu #putihcepat #putihnatural 
KENAPA ANDA PERLUKAN PRODUK SHALICIOUS??
.
✔ MenCERAHkan warna kulit
.
✔ Penawar nombor 1 masalah JERAWAT!
.
✔ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah!
.
✔ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT!
.
✔ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata!
.
✔ Merawat KULIT KUSAM!
.
✔ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK!
.
✔ Mengecilkan LIANG PORI!
.
✔ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN!
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual
KENAPA ANDA PERLUKAN PRODUK SHALICIOUS?? . ✔ MenCERAHkan warna kulit . ✔ Penawar nombor 1 masalah JERAWAT! . ✔ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah! . ✔ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT! . ✔ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata! . ✔ Merawat KULIT KUSAM! . ✔ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK! . ✔ Mengecilkan LIANG PORI! . ✔ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN! . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual 
wow wow wow!
Opening soon! We are opening soon!
Pls share with your friends!

#twenty4 #twenty4smartconveniencestore
#conveniencestore #ipohparade #ipoh
#twenty4ipohparade
Nasi kandaq slurppp
#nasikandaq #ipoh #perak #holiday #shortvacation
My Korea mix Sarawak sister ! Long time no see, nice to see u here in ,thanks for stopping by #ipoh
My Korea mix Sarawak sister ! Long time no see, nice to see u here in ,thanks for stopping by #ipoh 
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing
💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus
💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
💄KKM approval..So jgn risau😎
.
H a r g a : RM 8
.
Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu
.
Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang )
.
Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau )
.
#ipoh#kualalumpur#langkawi#penang#melaka#johor#sabah#sarawak#perak#malaysia#givenchy#clutch#bag#malaysia#damansara#banting#klcc#upm#uum#unikl#usm#ukm#unimap#kadkahwinmura#kahwinkahwin#kahwin#bajukahwin#pakejkahwin#hantarankahwin#doorgiftkahwin
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #givenchy #clutch #bag #malaysia #damansara #banting #klcc #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #kadkahwinmura #kahwinkahwin #kahwin #bajukahwin #pakejkahwin #hantarankahwin #doorgiftkahwin 
###Ipoh stadium... 👍👍👍
###Ipoh  stadium... 👍👍👍
Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. .
.
.
Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅
.
Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉
.
✔ Beauty Secret ✔ Mixberry
✔ Foundation
✔ Foundation Trial
✔ Cshine Skincare
✔ White Strawberry Soap
✔ Glowee Oat
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual
Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. . . . Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅ . Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉 . ✔ Beauty Secret ✔ Mixberry ✔ Foundation ✔ Foundation Trial ✔ Cshine Skincare ✔ White Strawberry Soap ✔ Glowee Oat . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual 
IPOH..a place with good food.. Never fails to be a joy..to be here! 🍻🍴 #ipoh #trulyasia
IPOH..a place with good food.. Never fails to be a joy..to be here! 🍻🍴 #ipoh  #trulyasia 
いい睨み具合
イポーの猫

#cats 
#ilovecats 
#a_cat_from_ipoh
#イポー
#ipoh
Daiso的可爱的便利贴这么都买不够,这次还有迪士尼的,喜欢的话得赶紧买了,免得卖完,虽然下一次一定也会有新的款啦🙈🙈🙈💕💕💕#daiso#stationery #cute #stickynotes #disney #mickymouse #princess #pinky #cutie #love #daisomalaysia #ipoh #behappy
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing
💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus
💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
💄KKM approval..So jgn risau😎
.
H a r g a : RM 8
.
Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu
.
Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang )
.
Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau )
.
#ipoh#kualalumpur#langkawi#penang#melaka#johor#sabah#sarawak#perak#malaysia#doubletap#igersmalaya#igersmalaysia#igersmy#ikutcarakita#vscocam#mudahterhibur#lawakhambar#igshopmalaysia#sayajual#nakbebel#nakfakta#astrogempak#sayabeli#malaysia#paidreviewmurah#paidreviewmalaysia#kotabharu#sakit#milanbubble
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #kotabharu #sakit #milanbubble 
Dengan rasminya kontinjen #Teregganu telah dinobatkan sebagai juara keseluruhan Sukan Malaysia (Sukma) edisi ke-19 #sukmaperak2018 yang berakhir di #Ipoh #Perak hari ini.
Terengganu telah mengutip sebanyak 160 pingat dalam #Sukma2018 termasuk 56 emas, 51 perak dan 53 gangsa.
Kontinjen #sarawak pula menduduki tempat ke-4 dengan sebanyak 138 pingat termasuk 42 emas 36 perak dan 60 gangsa.
Kita akan teruskan perjuangan dan bersiap sedia untuk Sukma edisi ke-20 yang akan berlangsung di #johor pada tahun 2020 nanti! #agiidupagingelaban
Dengan rasminya kontinjen #Teregganu  telah dinobatkan sebagai juara keseluruhan Sukan Malaysia (Sukma) edisi ke-19 #sukmaperak2018  yang berakhir di #Ipoh  #Perak  hari ini. Terengganu telah mengutip sebanyak 160 pingat dalam #Sukma2018  termasuk 56 emas, 51 perak dan 53 gangsa. Kontinjen #sarawak  pula menduduki tempat ke-4 dengan sebanyak 138 pingat termasuk 42 emas 36 perak dan 60 gangsa. Kita akan teruskan perjuangan dan bersiap sedia untuk Sukma edisi ke-20 yang akan berlangsung di #johor  pada tahun 2020 nanti! #agiidupagingelaban 
Hai siapa belum try wawawax??? Cepat2 try yee ..fi ada stock price lama tauuu hihi 7 tube sahaja lagii cepat dptkannnya hokayyyy 😍
#selayang
#selayangmall
#raya2018
#selayangmutiara
#bandarbaruselayang
#bazaarselayang
#selayangbaru
#batucaves
#johor
#kedah
#kelantan
#perak
#penang
#perlis
#terenggamu
#uitmdungun
#uitmshahalam
#kepong
#melaka
#johor
#kelantan
#terengganu
#bazaar2018
#MERBOKKEDAH
#pwtc2018
#legoland
#pahang
#perak
#ipoh
#waxorganic
#buangbulu
#kedah
#KUIM
#lovetravel
Hai siapa belum try wawawax??? Cepat2 try yee ..fi ada stock price lama tauuu hihi 7 tube sahaja lagii cepat dptkannnya hokayyyy 😍 #selayang  #selayangmall  #raya2018  #selayangmutiara  #bandarbaruselayang  #bazaarselayang  #selayangbaru  #batucaves  #johor  #kedah  #kelantan  #perak  #penang  #perlis  #terenggamu  #uitmdungun  #uitmshahalam  #kepong  #melaka  #johor  #kelantan  #terengganu  #bazaar2018  #MERBOKKEDAH  #pwtc2018  #legoland  #pahang  #perak  #ipoh  #waxorganic  #buangbulu  #kedah  #KUIM  #lovetravel 
Pingat terakhir yang dipungut kontinjen #Sarawak dalam temasya Sukan Malaysia (Sukma) ke-19  #Perak datangnya dari acara skuasy lelaki berpasukan.
Skuad lelaki Sarawak tewas 1 - 3 ditangan Wilayah Persekutuan dalam perlawanan akhir mereka yang berlangsung di Arena Skuasy Perak #Ipoh pagi tadi.
KIta akan teruskan perjuangan di Sukma ke-20 di negeri #johor pada tahun 2020!
Pingat terakhir yang dipungut kontinjen #Sarawak  dalam temasya Sukan Malaysia (Sukma) ke-19 #Perak  datangnya dari acara skuasy lelaki berpasukan. Skuad lelaki Sarawak tewas 1 - 3 ditangan Wilayah Persekutuan dalam perlawanan akhir mereka yang berlangsung di Arena Skuasy Perak #Ipoh  pagi tadi. KIta akan teruskan perjuangan di Sukma ke-20 di negeri #johor  pada tahun 2020!
KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS
👇🏻
☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri.
☆ Mematikan masalah jerawat dimuka
☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka
☆ Menyekatakan tona kulit
☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging)
☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka
☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
☆ Memudar dan menghilangkan jeragat
☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda
☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!)
☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual
KEISTIMEWAAN PRODUK by SHALICIOUS 👇🏻 ☆ Kulit akan nampak lebih muda dari usia, gebu, moist & cantik berseri. ☆ Mematikan masalah jerawat dimuka ☆ Mencerahkan & bagi effect glowing pada kulit muka ☆ Menyekatakan tona kulit ☆ Melambatkan proses penuaan (anti aging) ☆ Menghilangkan kedutan & garis2 halus pada kulit muka ☆ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag ☆ Memudar dan menghilangkan jeragat ☆ Mengembalikan keanjalan kulit seperti diusia muda ☆ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma (kulit kelihatan flawless!) ☆ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif ☆ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual 
JOM KELAS FACIAL ESOK ...
BAYAR YURAN KELAS HANYA RM20 dapat facial,dapat tips2 penjagaan muka,dapat belajar cara tambah income melalui platform MOBILE FACIAL SPA..
.
BIZ GOSOk MUKA VIRAL MASUK SURAT KHABAR ...BUAT  KEJE 1jam dapat rm100 ke rm1000😱😱😱MENGIKUT KERAJINAN DIRI SENDIRI
.
Tarikh 👉23/9/2018
Jam. 👉11am hingga 3 Pm
 Tekan links dibawah👇👇👇
wasap.my/60132191369/kelas

#jelitabeautyhouse 
#MBFempire 
#greatskinworkshop
#kelasmobilefacialspa 
#bizmobilespa 
#beautyonlinebiznes 
#cheras 
#bangi
#kajang
#ampang 
#selangor 
#kualalumpur 
#setapak 
#serikembangan 
#wangsamaju
#melaka 
#seremban 
#semenyih
#Puchong
#johorbharu
#ipoh
#Pulaupinang
#kotakinabalu
#melaka
JOM KELAS FACIAL ESOK ... BAYAR YURAN KELAS HANYA RM20 dapat facial,dapat tips2 penjagaan muka,dapat belajar cara tambah income melalui platform MOBILE FACIAL SPA.. . BIZ GOSOk MUKA VIRAL MASUK SURAT KHABAR ...BUAT KEJE 1jam dapat rm100 ke rm1000😱😱😱MENGIKUT KERAJINAN DIRI SENDIRI . Tarikh 👉23/9/2018 Jam. 👉11am hingga 3 Pm Tekan links dibawah👇👇👇 wasap.my/60132191369/kelas #jelitabeautyhouse  #MBFempire  #greatskinworkshop  #kelasmobilefacialspa  #bizmobilespa  #beautyonlinebiznes  #cheras  #bangi  #kajang  #ampang  #selangor  #kualalumpur  #setapak  #serikembangan  #wangsamaju  #melaka  #seremban  #semenyih  #Puchong  #johorbharu  #ipoh  #Pulaupinang  #kotakinabalu  #melaka 
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing
💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus
💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
💄KKM approval..So jgn risau😎
.
H a r g a : RM 8
.
Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu
.
Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang )
.
Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau )
.
#ipoh#kualalumpur#langkawi#penang#melaka#johor#sabah#sarawak#perak#malaysia#kadkahwinbajet#kahwinbrunei#kurussebelumkahwin#kadkahwinmalaysia#pakejkadkahwin#sethantarankahwin#kahwinjohor#kadkahwinonline#kahwinjomdesign#kahwinkawinbridal#sampinkahwin#makan#putih#putihgebu#putihkulit#putihalami#suntikputih#putihabuabu#putihcepat#putihnatural
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #kadkahwinbajet #kahwinbrunei #kurussebelumkahwin #kadkahwinmalaysia #pakejkadkahwin #sethantarankahwin #kahwinjohor #kadkahwinonline #kahwinjomdesign #kahwinkawinbridal #sampinkahwin #makan #putih #putihgebu #putihkulit #putihalami #suntikputih #putihabuabu #putihcepat #putihnatural 
Penutup sukan malaysia... #sukma #fiarkaka #ipoh
Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍
.
Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉
.
Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH!
.
SET COMBO BAJET
🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY
🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT

SET EXCLUSIVE HARGA WOW
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION
🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual
Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍 . Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉 . Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH! . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT SET EXCLUSIVE HARGA WOW 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual 
JOM KITA IKUTI KISAH COACH ADILAH. .
.
Hai Assalamualaikum amazing people 😍😍 nama saya Adilah boleh panggil Coach Ala 😘
.
Long story short -- Saya turun berat 8 kg dalam masa 4 minggu pada pertama kali saya join program dulu dan maintain selama 4 tahun lebih...
.
Kemudian naik berat sebab kagetttt (culture shock😝) dengan lifestyle pemakanan tak sihat dan seimbang sebagai pelajar Degree.
.
Tapi no problem Okay sebab past is past😘💯
.
.
Alhamdulillah MasyaAllah tabarakallah!! sekarang saya sudah pun lost 7kg dan otw jadi Fit and reshapezz!! 😋😋 .
.
Saya akan amalkan lifestyle sihat ni sampai bila-bila!!! Nak jadi sihat memang mencabar tapi jadi sakit lagi merana!! .
.
So jomm jommmm sama-sama kita jadi fit dan sihat sampai bila-bila 😍😍😁🔥🔥🔥🔥🔥
.
INTAKE OCTOBER DAH DIBUKA
.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
🎯PENDAFTARAN OCTOBER KINI DIBUKA
❗SLOT TERHAD!!!
.
Apa bestnya program Online Weightloss Challenge ni?
.
✅Boleh makan nasi ☺
✅Mealplan zigzag 😍
✅Resepi sihat yang mudah & ringkas ❤
✅Personal coaching & mentoring 💪🏻
✅Amazing support group
✅Tips & coaching topik yg best 🤩
✅Turun 5-10kg sebulan 😱
✅Menang hadiah 🎁🏆 .
✅Bekalan nutrisi sarapan & makan malam 🥗
✅100% online tak perlu ke mana-mana 📱
.
Intake October now is open! 😊
.
.
#coachsuhaila #jomkurus #jomfit #instamalaysia #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #herbalifebangi #tv3 #kualalumpur #putrajaya #kl #coachkurus #herbalifemurah #turunberat #jk1m #healthcoach #cheras #kajang #ipoh #fitcouples #bangi #kurus #slim #turunberatbadan #tips #tipsdiet #beautytips #tipscantik #tips4life #tipskurus
JOM KITA IKUTI KISAH COACH ADILAH. . . Hai Assalamualaikum amazing people 😍😍 nama saya Adilah boleh panggil Coach Ala 😘 . Long story short -- Saya turun berat 8 kg dalam masa 4 minggu pada pertama kali saya join program dulu dan maintain selama 4 tahun lebih... . Kemudian naik berat sebab kagetttt (culture shock😝) dengan lifestyle pemakanan tak sihat dan seimbang sebagai pelajar Degree. . Tapi no problem Okay sebab past is past😘💯 . . Alhamdulillah MasyaAllah tabarakallah!! sekarang saya sudah pun lost 7kg dan otw jadi Fit and reshapezz!! 😋😋 . . Saya akan amalkan lifestyle sihat ni sampai bila-bila!!! Nak jadi sihat memang mencabar tapi jadi sakit lagi merana!! . . So jomm jommmm sama-sama kita jadi fit dan sihat sampai bila-bila 😍😍😁🔥🔥🔥🔥🔥 . INTAKE OCTOBER DAH DIBUKA . 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . 🎯PENDAFTARAN OCTOBER KINI DIBUKA ❗SLOT TERHAD!!! . Apa bestnya program Online Weightloss Challenge ni? . ✅Boleh makan nasi ☺ ✅Mealplan zigzag 😍 ✅Resepi sihat yang mudah & ringkas ❤ ✅Personal coaching & mentoring 💪🏻 ✅Amazing support group ✅Tips & coaching topik yg best 🤩 ✅Turun 5-10kg sebulan 😱 ✅Menang hadiah 🎁🏆 . ✅Bekalan nutrisi sarapan & makan malam 🥗 ✅100% online tak perlu ke mana-mana 📱 . Intake October now is open! 😊 . . #coachsuhaila  #jomkurus  #jomfit  #instamalaysia  #kurussebelumkahwin  #kurusselepasbersalin  #herbalifebangi  #tv3  #kualalumpur  #putrajaya  #kl  #coachkurus  #herbalifemurah  #turunberat  #jk1m  #healthcoach  #cheras  #kajang  #ipoh  #fitcouples  #bangi  #kurus  #slim  #turunberatbadan  #tips  #tipsdiet  #beautytips  #tipscantik  #tips4life  #tipskurus 
Color ni lawa lahhh
Dulang tema bunga putih dan daun color ni sooo cantik 😍
Ada tak yg nak tema ni? Akak nak buatkan dulang tema ini 💕
We’re so glad u see us 
Sewa RM25 - RM40 satu dulang.
👰🏻
Ya Allah
Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami...
Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕
♥️ PALING BERBALOI .
♥️ MURAH EXCLUSIVE .
♥️Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN .
👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 2 drama 
#tiamosweetheart
& #Girlfriendakudarineraka
#tiamosweetheart100hari
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Cawangan 👇🏻
#selayang (HQ)
#klang
#cheras
#puchong
#petalingjaya
#ipoh
#alorsetar 
#kajang
#kahwin 💐💐💐💐💐
#majliskahwin 
#sewadulang
#hantarankahwin
#dulanghantaran 
#hantaranekslusif
#doorgiftkahwin 
#tunang 
#malaywedding 
#ipohwedding 
#ipohweddingplanner 
#weddingflowers
#muamalaysia 
#eday 
#hantaranmurah 
#pakejpelaminmurah  #selangor 
#hantaranwedding 
#kualalumpurwedding
Color ni lawa lahhh Dulang tema bunga putih dan daun color ni sooo cantik 😍 Ada tak yg nak tema ni? Akak nak buatkan dulang tema ini 💕 We’re so glad u see us Sewa RM25 - RM40 satu dulang. 👰🏻 Ya Allah Moga Kau permudahkanlah Majlis customer customer kami... Aamiinn Ya Rabb 💕💕💕 ♥️ PALING BERBALOI . ♥️ MURAH EXCLUSIVE . ♥️Kami lah tmpt paling tepat utk anda SEWA DULANG HANTARAN . 👰🏻Dulang kami digunakan di dalam 2 drama #tiamosweetheart  & #Girlfriendakudarineraka  #tiamosweetheart100hari  🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Cawangan 👇🏻 #selayang  (HQ) #klang  #cheras  #puchong  #petalingjaya  #ipoh  #alorsetar  #kajang  #kahwin  💐💐💐💐💐 #majliskahwin  #sewadulang  #hantarankahwin  #dulanghantaran  #hantaranekslusif  #doorgiftkahwin  #tunang  #malaywedding  #ipohwedding  #ipohweddingplanner  #weddingflowers  #muamalaysia  #eday  #hantaranmurah  #pakejpelaminmurah  #selangor  #hantaranwedding  #kualalumpurwedding 
Men Celebrities Special

Dengar dengar wangian ni laku keras katanya. Ramai dah sudah cuba.
😎😎😎😎😎😎😎😎
Apa rahsianya?.
Nak tahu beli lah dulu. Pasti puas hati. Botol kecil tapi wangiannya semerbak. Tahan lama lagi.

Meh lagi sapa nak wangian  One Drop Perfumes boleh whatsapp je admin ye.

Sementara stok masih ada ni jom le buat tempahan sekarang. Stok makin berkurang nye

Harga sekarang RM40 je sekarang ye (Harga asal RM45 ye)
.
.
#onedropperfumeMalaysia #sayajualperfume #perfumeMalaysia #wangi #sedap 
#scent #onedropperfume  #minyakwangiMalaysia
#KualaLumpur #Perak #Ipoh #PulauPinang #inspired #minyakwangi #patiminyakwangiberkualiti #onedropperfumes #onlineseller #Perak #KualaLumpur #Malaysia #minyakwangi #travel #Malaysia #wangian #ootd #holiday #patiminyakwangi
Men Celebrities Special Dengar dengar wangian ni laku keras katanya. Ramai dah sudah cuba. 😎😎😎😎😎😎😎😎 Apa rahsianya?. Nak tahu beli lah dulu. Pasti puas hati. Botol kecil tapi wangiannya semerbak. Tahan lama lagi. Meh lagi sapa nak wangian One Drop Perfumes boleh whatsapp je admin ye. Sementara stok masih ada ni jom le buat tempahan sekarang. Stok makin berkurang nye Harga sekarang RM40 je sekarang ye (Harga asal RM45 ye) . . #onedropperfumeMalaysia  #sayajualperfume  #perfumeMalaysia  #wangi  #sedap  #scent  #onedropperfume  #minyakwangiMalaysia  #KualaLumpur  #Perak  #Ipoh  #PulauPinang  #inspired  #minyakwangi  #patiminyakwangiberkualiti  #onedropperfumes  #onlineseller  #Perak  #KualaLumpur  #Malaysia  #minyakwangi  #travel  #Malaysia  #wangian  #ootd  #holiday  #patiminyakwangi 
SHOP > www.looclabel.com | Worldwide Shipping 🌍 | Our Motto: Style at Pocket-friendly Prices | (Prices in SGD are fixed. Other currencies' prices are estimated.)⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#Singapore #OotdSingapore #SG #Philippines #Brunei#BruneiOnlineShop #KualaBelait #Bandarseribegawan #Indonesia #Jakarta #Malaysia #OotdMalaysia #Kualalumpur #Selangor #Zalora #ZaloraMY #ZaloraSG #Melaka #JohorBahru #Penang #Georgetown#Ipoh #KotaKinabalu #Sarawak #Sabah #Kuching #Malacca #USA #Australia #Germany
SHOP > www.looclabel.com | Worldwide Shipping 🌍 | Our Motto: Style at Pocket-friendly Prices | (Prices in SGD are fixed. Other currencies' prices are estimated.)⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #Singapore  #OotdSingapore  #SG  #Philippines  #Brunei #BruneiOnlineShop  #KualaBelait  #Bandarseribegawan  #Indonesia  #Jakarta  #Malaysia  #OotdMalaysia  #Kualalumpur  #Selangor  #Zalora  #ZaloraMY  #ZaloraSG  #Melaka  #JohorBahru  #Penang  #Georgetown #Ipoh  #KotaKinabalu  #Sarawak  #Sabah  #Kuching  #Malacca  #USA  #Australia  #Germany 
huhu senang nak cuci saja 💵 💵 💵
.
WC: Asiabetclub
WA: 01158532168
.
🎀mega888 🎀jb777 🎀rollex 🎀joker123 🎀live22 🎀lpe88 🎀gw99 🎀918kiss 🎀scr888 🎀3win8 🎀sky777 🎀lpe88 🎀ace333 🎀play8oy 🎀slotciti 🎀vplay99
.
.
.
⚠️ HARI HARI JACKPOT ONG ONG 🎀🎀
⚠️ WELCOME BONUS 30%
⚠️ DAILY BONUS 10%
⚠️ 24Jam Customer Service
⚠️ 100% TRUSTED.
huhu senang nak cuci saja 💵 💵 💵 . WC: Asiabetclub WA: 01158532168 . 🎀mega888 🎀jb777 🎀rollex 🎀joker123 🎀live22 🎀lpe88 🎀gw99 🎀918kiss 🎀scr888 🎀3win8 🎀sky777 🎀lpe88 🎀ace333 🎀play8oy 🎀slotciti 🎀vplay99 . . . ⚠️ HARI HARI JACKPOT ONG ONG 🎀🎀 ⚠️ WELCOME BONUS 30% ⚠️ DAILY BONUS 10% ⚠️ 24Jam Customer Service ⚠️ 100% TRUSTED.
Masih sempatkah kita.......(sambung dlm hati) 🤫
.
KELLIE’S CASTLE
.
#kelliescastle  #igersmalaysia #liker #positivevibes #nakkongsi #malaysia #ipoh #batugajah
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing
💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus
💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
💄KKM approval..So jgn risau😎
.
H a r g a : RM 8
.
Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu
.
Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang )
.
Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau )
.
#ipoh#kualalumpur#langkawi#penang#melaka#johor#sabah#sarawak#perak#malaysia#putihsatubadan#putihgebugebas#putihinstan#putihcantik#putihcerah#putihkurus#putihbiru#putihsegera#suntikputihoriginal#suntikputihmurah#putihgebukekal#ubatputih#putihpinkish#putihhitam#putihabustory#putihmelepak#pendakimerahputih#jualsuntikputih#putihmerona#putihkoreareseller
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #putihsatubadan #putihgebugebas #putihinstan #putihcantik #putihcerah #putihkurus #putihbiru #putihsegera #suntikputihoriginal #suntikputihmurah #putihgebukekal #ubatputih #putihpinkish #putihhitam #putihabustory #putihmelepak #pendakimerahputih #jualsuntikputih #putihmerona #putihkoreareseller 
KENAPA ANDA PERLUKAN PRODUK SHALICIOUS??
.
✔ MenCERAHkan warna kulit
.
✔ Penawar nombor 1 masalah JERAWAT!
.
✔ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah!
.
✔ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT!
.
✔ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata!
.
✔ Merawat KULIT KUSAM!
.
✔ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK!
.
✔ Mengecilkan LIANG PORI!
.
✔ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN!
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual
KENAPA ANDA PERLUKAN PRODUK SHALICIOUS?? . ✔ MenCERAHkan warna kulit . ✔ Penawar nombor 1 masalah JERAWAT! . ✔ Membantu menghilangkan BINTIK HITAM di wajah! . ✔ Membantu menghilangkan PARUT dan BEKAS JERAWAT! . ✔ Membantu mendapatkan TONA KULIT yang sekata! . ✔ Merawat KULIT KUSAM! . ✔ Mengawal masalah KULIT BERMINYAK! . ✔ Mengecilkan LIANG PORI! . ✔ Membantu anda mendapatkan KULIT IDAMAN dalam jangka masa yang CEPAT, BERKESAN & TANPA KESAN SAMPINGAN! . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual 
♥KEBAIKAN SYMA FIBER MIX♥
_
🐝MENGURUS • DETOX • AWET MUDA🐝
_
☕Menurunkan paras kolestrol dalam darah
☕Melegakan sistem penghadaman
☕Mengelakkan daripada kanser usus
☕Melambatkan penyerapan gula dalam badan
☕Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
☕Menurunkan berat badan berlebihan
_
HARGA;
RM37 (SM) / RM42 (SS)
.
(+)POSTAGE;
RM7 (SM) / RM11 (SS)
_
Utk tahu detail produk/order terus whatsapp ke 013-4344208 ( KLIK LINK DI BIO ) @symabeauty_official
.
.
.
#sayajual#skincare#putih#gebugebas#symabeauty#jomjadicantik#jomjadibijak#symabeautyskincarebyhq#petalingjaya#ipoh#bangi#shahalam#cheras#kajang#flawless#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#mengurus#memutih#onlineshop#shopping#bazaar#kualalumpur#like4like#likeforfollow#terapiinstagram#original
♥KEBAIKAN SYMA FIBER MIX♥ _ 🐝MENGURUS • DETOX • AWET MUDA🐝 _ ☕Menurunkan paras kolestrol dalam darah ☕Melegakan sistem penghadaman ☕Mengelakkan daripada kanser usus ☕Melambatkan penyerapan gula dalam badan ☕Mengurangkan risiko serangan sakit jantung ☕Menurunkan berat badan berlebihan _ HARGA; RM37 (SM) / RM42 (SS) . (+)POSTAGE; RM7 (SM) / RM11 (SS) _ Utk tahu detail produk/order terus whatsapp ke 013-4344208 ( KLIK LINK DI BIO ) @symabeauty_official . . . #sayajual #skincare #putih #gebugebas #symabeauty #jomjadicantik #jomjadibijak #symabeautyskincarebyhq #petalingjaya #ipoh #bangi #shahalam #cheras #kajang #flawless #peloles #menghilangkanjerawat #menghilangkanjeragat #mengurus #memutih #onlineshop #shopping #bazaar #kualalumpur #like4like #likeforfollow #terapiinstagram #original 
Senang jer nak itam atau blonde kan rambut!!!sapu pada rambut pastu bilas!!!5 minit jer tahan lama!!tak caya kene try!!#hargapokettakrobek
PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hijabiz!!! sebab#andalahbidadari
Hijabiz♡♡♡
anda #sureterpikat  pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari 
#tgkarang 
#tgmalim
#telukintan 
#tapah 
#bidorperak 
#manjung #ipoh
#kualakububharu 
#sabakbernam 
#sgbesar 
#sekinchan 
#kualaselangor 
#jeram
#serawak 
#sabah
#singapore
#brunai
#indahdihati
#mananakcarini 
#cantek
#7
#10
Senang jer nak itam atau blonde kan rambut!!!sapu pada rambut pastu bilas!!!5 minit jer tahan lama!!tak caya kene try!!#hargapokettakrobek  PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hijabiz!!! sebab#andalahbidadari  Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat  pilihan anda #comfirmtepat  sebab #andalahbidadari  #tgkarang  #tgmalim  #telukintan  #tapah  #bidorperak  #manjung  #ipoh  #kualakububharu  #sabakbernam  #sgbesar  #sekinchan  #kualaselangor  #jeram  #serawak  #sabah  #singapore  #brunai  #indahdihati  #mananakcarini  #cantek  #7  #10 
IPOH, 22 SEPTEMBER 2018 -- Tahniah kepada pemenang  atlet wanita terbaik SUKMA Perak, Azreen Nabila Alias dan atlet lelaki terbaik, Eugenius Lo Foh Soon.
Negeri Terengganu dinobatkan sebagai pemenang keseluruhan SUKMA Perak edisi ke-19.
.
Anugerah disampaikan oleh Timbalan Perdana Menteri Malaysia Datuk Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail di Majlis Perasmian Penutup Sukan Malaysia (Sukma) Perak ke-19 di Stadium Perak, hari ini.
.
Foto Jabatan Penerangan Malaysia | @nizamzanil
.
Untuk Gambar-Gambar Rasmi Kerajaan (Untuk Tujuan Penerbitan, Online, Cetakan, Yang Dibenarkan Dan Tidak Menyalahi Undang-Undang), foto Jabatan Penerangan Boleh Dapatkan (Dengan Bayaran ) Di :
PUSAT SUMBER DAN FOTOGRAFI,
Jabatan Penerangan Malaysia,
Bahagian Komunikasi Visual & Seni Reka,
Aras 9, Lot 4G9,
Persiaran Perdana, Presint 4,
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
62100 Putrajaya.

Tel : 03-89113440 samb. 7411
Faks : 03-89117522
Url : http://www.penerangan.gov.my
.
#sukmaperak2018 #sukmaxixperak2018 #wowkitahebat #chor #perak #tpm #akhir #ipoh #wanazizah #kakwan #penutup #stadiumperak
IPOH, 22 SEPTEMBER 2018 -- Tahniah kepada pemenang atlet wanita terbaik SUKMA Perak, Azreen Nabila Alias dan atlet lelaki terbaik, Eugenius Lo Foh Soon. Negeri Terengganu dinobatkan sebagai pemenang keseluruhan SUKMA Perak edisi ke-19. . Anugerah disampaikan oleh Timbalan Perdana Menteri Malaysia Datuk Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail di Majlis Perasmian Penutup Sukan Malaysia (Sukma) Perak ke-19 di Stadium Perak, hari ini. . Foto Jabatan Penerangan Malaysia | @nizamzanil . Untuk Gambar-Gambar Rasmi Kerajaan (Untuk Tujuan Penerbitan, Online, Cetakan, Yang Dibenarkan Dan Tidak Menyalahi Undang-Undang), foto Jabatan Penerangan Boleh Dapatkan (Dengan Bayaran ) Di : PUSAT SUMBER DAN FOTOGRAFI, Jabatan Penerangan Malaysia, Bahagian Komunikasi Visual & Seni Reka, Aras 9, Lot 4G9, Persiaran Perdana, Presint 4, Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan, 62100 Putrajaya. Tel : 03-89113440 samb. 7411 Faks : 03-89117522 Url : http://www.penerangan.gov.my . #sukmaperak2018  #sukmaxixperak2018  #wowkitahebat  #chor  #perak  #tpm  #akhir  #ipoh  #wanazizah  #kakwan  #penutup  #stadiumperak 
Sapu2 dah kurus!!!tak caya kene cuba pakai krim ajaib AZN
》bakar lemak
》perut kempis
》bahagian badan yg berlemak
》untuk ibu lepas bersalin  #hargapokettakrobek PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hijabiz!!! sebab#andalahbidadari
Hijabiz♡♡♡
anda #sureterpikat  pilihan anda #comfirmtepat sebab #andalahbidadari 
#tgkarang 
#tgmalim
#telukintan 
#tapah 
#bidorperak 
#manjung #ipoh
#kualakububharu 
#sabakbernam 
#sgbesar 
#sekinchan 
#kualaselangor 
#jeram
#serawak 
#sabah
#singapore
#brunai
#indahdihati
#mananakcarini 
#cantek
#7
#10
Sapu2 dah kurus!!!tak caya kene cuba pakai krim ajaib AZN 》bakar lemak 》perut kempis 》bahagian badan yg berlemak 》untuk ibu lepas bersalin #hargapokettakrobek  PM atau wasup 0126882335 untuk order atau datang terus Hijabiz!!! sebab#andalahbidadari  Hijabiz♡♡♡ anda #sureterpikat  pilihan anda #comfirmtepat  sebab #andalahbidadari  #tgkarang  #tgmalim  #telukintan  #tapah  #bidorperak  #manjung  #ipoh  #kualakububharu  #sabakbernam  #sgbesar  #sekinchan  #kualaselangor  #jeram  #serawak  #sabah  #singapore  #brunai  #indahdihati  #mananakcarini  #cantek  #7  #10 
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing
💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus
💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
💄KKM approval..So jgn risau😎
.
H a r g a : RM 8
.
Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu
.
Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang )
.
Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau )
.
#ipoh#kualalumpur#langkawi#penang#melaka#johor#sabah#sarawak#perak#malaysia#normanhakim #syafiqahaina#fatiyalatiff#fashasandha#mirafilzah#saharulridzwan#tv3malaysia#sobellacosmetics#sobella#sobellasolawa#sobellaraya#sobellalipmatte#eyeshadow2minit#sariyanti#minaz#muabellaz#makeupbybellaz#foundationmalaysia#duckcosmetics#duckscarves
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #normanhakim  #syafiqahaina #fatiyalatiff #fashasandha #mirafilzah #saharulridzwan #tv3malaysia #sobellacosmetics #sobella #sobellasolawa #sobellaraya #sobellalipmatte #eyeshadow2minit #sariyanti #minaz #muabellaz #makeupbybellaz #foundationmalaysia #duckcosmetics #duckscarves 
Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍
.
Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉
.
Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH!
.
SET COMBO BAJET
🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY
🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT

SET EXCLUSIVE HARGA WOW
🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION
🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION
🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION
🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual
Jom kenali produk2 Shalicious, nanti kalau sis pung pang pung pang tapi awok tak kenal pun kebaikan produk ni emm mana boleh, rugi~ sebab produk ini LAIN DARI PRODUK LAIN 😍 . Pernah tak korang beli supplement mahal-mahal tapi efek nye takde pun, membazir je duit! Haa boleh lah tukar kepada supplement ni sebab demand dia melonjak2 walaupun dah bertahun dalam market. Sebab kenapa? SEBAB BERKESAN DAN ORANG REPEAT ORDER 😉 . Ini antara yang paling ramai suka bila Time Tengah Takde Duit sebab ini PAKEJ BAJET maknanya berksan dan MURAH! . SET COMBO BAJET 🎁 BEAUTY SECRET + MIXBERRY 🎁 BEAUTY SECRET + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT SET EXCLUSIVE HARGA WOW 🎁 BEAUTY SECRET + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + CSHINE SKINCARE + SOAP + FOUNDATION 🎁 BEAUTY SECRET + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 MIXBERRY + GLOWEE OAT + FOUNDATION 🎁 BEAUTYSECRET + MIXBERRY + GLOWEE OAT . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual 
Tempahan baru lagi.
Syukur

Meh lagi sapa nak wangian  One Drop Perfumes boleh whatsapp je admin ye.

Sementara stok masih ada ni jom le buat tempahan sekarang. Stok makin berkurang nye

Terima kasih pelanggan One Drop Perfumes .
.
.
#onedropperfumeMalaysia #sayajualperfume #perfumeMalaysia #wangi #sedap 
#scent #onedropperfume  #minyakwangiMalaysia
#KualaLumpur #Perak #Ipoh #PulauPinang #inspired #minyakwangi #patiminyakwangiberkualiti #onedropperfumes #onlineseller #Perak #KualaLumpur #Malaysia #minyakwangi
Tempahan baru lagi. Syukur Meh lagi sapa nak wangian One Drop Perfumes boleh whatsapp je admin ye. Sementara stok masih ada ni jom le buat tempahan sekarang. Stok makin berkurang nye Terima kasih pelanggan One Drop Perfumes . . . #onedropperfumeMalaysia  #sayajualperfume  #perfumeMalaysia  #wangi  #sedap  #scent  #onedropperfume  #minyakwangiMalaysia  #KualaLumpur  #Perak  #Ipoh  #PulauPinang  #inspired  #minyakwangi  #patiminyakwangiberkualiti  #onedropperfumes  #onlineseller  #Perak  #KualaLumpur  #Malaysia  #minyakwangi 
💋KEBAIKAN COCO SYMA💋
_
🐜SEDAP BERKRIM, GEBU SLIM & AWET MUDA🐜
_
☕Menurunkan paras kolestrol dalam darah
☕Melegakan sistem penghadaman
☕Mengelakkan daripada kanser usus
☕Melambatkan penyerapan gula dalam badan
☕Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
☕Menurunkan berat badan berlebihan
☕ Menggebukan kulit serta awet muda dari dalam
_
HARGA ;
RM39(SM) / RM46(SS)
(+) caj postage RM7(SM) / RM11(SS)
_
Utk tahu detail produk/order terus whatsapp ke 013-4344208 ( KLIK LINK DI BIO ) @symabeauty_official
.
.
.
#sayajual#skincare#putih#gebugebas#symabeauty#jomjadicantik#jomjadibijak#symabeautyskincarebyhq#petalingjaya#ipoh#bangi#shahalam#cheras#kajang#flawless#peloles#menghilangkanjerawat#menghilangkanjeragat#mengurus#memutih#onlineshop#shopping#bazaar#kualalumpur#like4like#likeforfollow#terapiinstagram#original
💋KEBAIKAN COCO SYMA💋 _ 🐜SEDAP BERKRIM, GEBU SLIM & AWET MUDA🐜 _ ☕Menurunkan paras kolestrol dalam darah ☕Melegakan sistem penghadaman ☕Mengelakkan daripada kanser usus ☕Melambatkan penyerapan gula dalam badan ☕Mengurangkan risiko serangan sakit jantung ☕Menurunkan berat badan berlebihan ☕ Menggebukan kulit serta awet muda dari dalam _ HARGA ; RM39(SM) / RM46(SS) (+) caj postage RM7(SM) / RM11(SS) _ Utk tahu detail produk/order terus whatsapp ke 013-4344208 ( KLIK LINK DI BIO ) @symabeauty_official . . . #sayajual #skincare #putih #gebugebas #symabeauty #jomjadicantik #jomjadibijak #symabeautyskincarebyhq #petalingjaya #ipoh #bangi #shahalam #cheras #kajang #flawless #peloles #menghilangkanjerawat #menghilangkanjeragat #mengurus #memutih #onlineshop #shopping #bazaar #kualalumpur #like4like #likeforfollow #terapiinstagram #original 
Fungsi & Manfaat Susu Kambing Kurma Madu by Wawa irfan - Mencerahkan muka dan 1 badan secara sekata - Kulit semakin halus mulus seperti bayi - Membantu memulihkan sakit kulit - Menghindar & merawat daripada sakit gastrik - Membantu membentuk + menguatkan tulang dan gigi - Kaya dengan protein serta sumber yg sgt baik untuk kesihatan - Memulihkan tenaga sesuai utk seisi keluarga, ibu hamil & menyusu bayi

KEISTIMEWAAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) : ❤ Rasa sedap sangat & tak hanyir langsung ❤ Memutih dan mencerahkan kulit 1 badan ❤ Kulit menjadi gebu, halus dan mulus ❤ Menjadikan tidur lebih berkualiti dan nyenyak ❤ Kesan pantas seawal 4 HARI
Fungsi & Manfaat Susu Kambing Kurma Madu by Wawa irfan - Mencerahkan muka dan 1 badan secara sekata - Kulit semakin halus mulus seperti bayi - Membantu memulihkan sakit kulit - Menghindar & merawat daripada sakit gastrik - Membantu membentuk + menguatkan tulang dan gigi - Kaya dengan protein serta sumber yg sgt baik untuk kesihatan - Memulihkan tenaga sesuai utk seisi keluarga, ibu hamil & menyusu bayi KEISTIMEWAAN SUSU KAMBING KURMA MADU (SKKM) : ❤ Rasa sedap sangat & tak hanyir langsung ❤ Memutih dan mencerahkan kulit 1 badan ❤ Kulit menjadi gebu, halus dan mulus ❤ Menjadikan tidur lebih berkualiti dan nyenyak ❤ Kesan pantas seawal 4 HARI
KPTM FIT - Hike With Pride 💯done. 
Hiking with KPTM Staff, MPP KPTM Ipoh & Students for today! Terima kasih to all participant dalam menjayakan program ini. Nice trip geng 💪💕 penat yang berbaloi 💎 Respect 😎
#kptmipoh #mppkptmipoh #hikewithpride_ #digitalmarketing #diploma #hiking #sayangimalaysiaku #kledanghill #ipoh

cc: @my_name_is_fadzil
huhu senang nak cuci saja 💵 💵 💵
.
WC: Asiabetclub
WA: 01158532168
.
🎀mega888 🎀jb777 🎀rollex 🎀joker123 🎀live22 🎀lpe88 🎀gw99 🎀918kiss 🎀scr888 🎀3win8 🎀sky777 🎀lpe88 🎀ace333 🎀play8oy 🎀slotciti 🎀vplay99
.
.
.
⚠️ HARI HARI JACKPOT ONG ONG 🎀🎀
⚠️ WELCOME BONUS 30%
⚠️ DAILY BONUS 10%
⚠️ 24Jam Customer Service
⚠️ 100% TRUSTED.
huhu senang nak cuci saja 💵 💵 💵 . WC: Asiabetclub WA: 01158532168 . 🎀mega888 🎀jb777 🎀rollex 🎀joker123 🎀live22 🎀lpe88 🎀gw99 🎀918kiss 🎀scr888 🎀3win8 🎀sky777 🎀lpe88 🎀ace333 🎀play8oy 🎀slotciti 🎀vplay99 . . . ⚠️ HARI HARI JACKPOT ONG ONG 🎀🎀 ⚠️ WELCOME BONUS 30% ⚠️ DAILY BONUS 10% ⚠️ 24Jam Customer Service ⚠️ 100% TRUSTED.
Other than The Three Musketeers, we are also offering another Tong Sui. 
除了香椰三色薯糖水之外,我·们也是有另外一个糖水。

Introducing.... Black & White (B&W) is made up of black & white glutinous rice and fresh coconut milk.
黑白配是用黑和白糯米以及新鲜椰奶制成。

Please contact us at 017-4224959 if you are interested.
有兴趣者请致电017-4224959询问详情。

#blackwhite
#黑白配
#tongsui
#ipoh
#perak
#foodporn
#buburpuluthitam
#dessert
Other than The Three Musketeers, we are also offering another Tong Sui. 除了香椰三色薯糖水之外,我·们也是有另外一个糖水。 Introducing.... Black & White (B&W) is made up of black & white glutinous rice and fresh coconut milk. 黑白配是用黑和白糯米以及新鲜椰奶制成。 Please contact us at 017-4224959 if you are interested. 有兴趣者请致电017-4224959询问详情。 #blackwhite  #黑白配  #tongsui  #ipoh  #perak  #foodporn  #buburpuluthitam  #dessert 
IPOH, 22 SEPTEMBER 2018 -- Timbalan Perdana Menteri Malaysia Datuk Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail merasmikan Majlis Perasmian Penutup Sukan Malaysia (Sukma) Perak ke-19 di Stadium Perak, hari ini.
.
Foto Jabatan Penerangan Malaysia | @nizamzanil
.
Untuk Gambar-Gambar Rasmi Kerajaan (Untuk Tujuan Penerbitan, Online, Cetakan, Yang Dibenarkan Dan Tidak Menyalahi Undang-Undang), foto Jabatan Penerangan Boleh Dapatkan (Dengan Bayaran ) Di :
PUSAT SUMBER DAN FOTOGRAFI,
Jabatan Penerangan Malaysia,
Bahagian Komunikasi Visual & Seni Reka,
Aras 9, Lot 4G9,
Persiaran Perdana, Presint 4,
Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan,
62100 Putrajaya.

Tel : 03-89113440 samb. 7411
Faks : 03-89117522
Url : http://www.penerangan.gov.my
.
#sukmaperak2018 #sukmaxixperak2018 #wowkitahebat #chor #perak #tpm #akhir #ipoh #wanazizah #kakwan #penutup #stadiumperak
IPOH, 22 SEPTEMBER 2018 -- Timbalan Perdana Menteri Malaysia Datuk Seri Dr. Wan Azizah Wan Ismail merasmikan Majlis Perasmian Penutup Sukan Malaysia (Sukma) Perak ke-19 di Stadium Perak, hari ini. . Foto Jabatan Penerangan Malaysia | @nizamzanil . Untuk Gambar-Gambar Rasmi Kerajaan (Untuk Tujuan Penerbitan, Online, Cetakan, Yang Dibenarkan Dan Tidak Menyalahi Undang-Undang), foto Jabatan Penerangan Boleh Dapatkan (Dengan Bayaran ) Di : PUSAT SUMBER DAN FOTOGRAFI, Jabatan Penerangan Malaysia, Bahagian Komunikasi Visual & Seni Reka, Aras 9, Lot 4G9, Persiaran Perdana, Presint 4, Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan, 62100 Putrajaya. Tel : 03-89113440 samb. 7411 Faks : 03-89117522 Url : http://www.penerangan.gov.my . #sukmaperak2018  #sukmaxixperak2018  #wowkitahebat  #chor  #perak  #tpm  #akhir  #ipoh  #wanazizah  #kakwan  #penutup  #stadiumperak 
While digging around in my old laptop, I found photos of the original crew of my Environmental science degree friends and family. All 19 monkeys including myself. Here's to your final year. 
#groupphoto #kekloktong #guakeklooktong #ipoh #guarapat #kekloktongtemple #kekloktongcave #fieldtrip #freestyle #friends #family #throwback #garden #cliff #grass #greenery #trees #plants #environmentalscience #unmc #unmcstudents #environmentalsciencestudents #hill #photography #green #diversity #universityofnottinghammalaysiacampusstudents
While digging around in my old laptop, I found photos of the original crew of my Environmental science degree friends and family. All 19 monkeys including myself. Here's to your final year. #groupphoto  #kekloktong  #guakeklooktong  #ipoh  #guarapat  #kekloktongtemple  #kekloktongcave  #fieldtrip  #freestyle  #friends  #family  #throwback  #garden  #cliff  #grass  #greenery  #trees  #plants  #environmentalscience  #unmc  #unmcstudents  #environmentalsciencestudents  #hill  #photography  #green  #diversity  #universityofnottinghammalaysiacampusstudents 
huhu senang nak cuci saja 💵 💵 💵
.
WC: Asiabetclub
WA: 01158532168
.
🎀mega888 🎀jb777 🎀rollex 🎀joker123 🎀live22 🎀lpe88 🎀gw99 🎀918kiss 🎀scr888 🎀3win8 🎀sky777 🎀lpe88 🎀ace333 🎀play8oy 🎀slotciti 🎀vplay99
.
.
.
⚠️ HARI HARI JACKPOT ONG ONG 🎀🎀
⚠️ WELCOME BONUS 30%
⚠️ DAILY BONUS 10%
⚠️ 24Jam Customer Service
⚠️ 100% TRUSTED.
huhu senang nak cuci saja 💵 💵 💵 . WC: Asiabetclub WA: 01158532168 . 🎀mega888 🎀jb777 🎀rollex 🎀joker123 🎀live22 🎀lpe88 🎀gw99 🎀918kiss 🎀scr888 🎀3win8 🎀sky777 🎀lpe88 🎀ace333 🎀play8oy 🎀slotciti 🎀vplay99 . . . ⚠️ HARI HARI JACKPOT ONG ONG 🎀🎀 ⚠️ WELCOME BONUS 30% ⚠️ DAILY BONUS 10% ⚠️ 24Jam Customer Service ⚠️ 100% TRUSTED.
JAKET JUARA MILO FREE POSTAGE .
⭕SAIZ AVAILABLE S, M , L DAN XL
⭕MATERIAL POLYSTER
⭕KIRA KANAN ADA POKET
⭕READY STOK
⭕ADA 4 WARNA PILIHAN 👉ROYAL BLUE, BABY BLUE, MAROON DAN GREEN
.
💰HARGA
📌 1 JAKET RM30
📌2 JAKET RM50
📌3 JAKET RM80
📌4 JAKET RM100
.
Segera whatsapp 0195797681 atau terus klik link di bahagian BIO .
JAKET JUARA MILO FREE POSTAGE . ⭕SAIZ AVAILABLE S, M , L DAN XL ⭕MATERIAL POLYSTER ⭕KIRA KANAN ADA POKET ⭕READY STOK ⭕ADA 4 WARNA PILIHAN 👉ROYAL BLUE, BABY BLUE, MAROON DAN GREEN . 💰HARGA 📌 1 JAKET RM30 📌2 JAKET RM50 📌3 JAKET RM80 📌4 JAKET RM100 . Segera whatsapp 0195797681 atau terus klik link di bahagian BIO .
Choc moist cake with creamcheese.

#alliza_bakes 
#kek #kekipoh
#birthdaycakes #kekharijadi
#weddingcakes  #kekkahwin
#hantarancake
#kekfondant #fondantcake
#cupcakes
#kekbertunang 
#pulutkuningberhias #pulutkuning
#ipoh  #homemade #muslimproduct

Untuk pertanyaan sila whatsapp kak yong.
Www.wasap.my/601121080108
Last Weekend activity Odah ke Lost World Of Tambun Hot Spring #ipoh #odahtt #jjcm #lostworldoftambun #hot #spring #hotspring #friendship #shortvacay #sunway
这个角度都是骗人的...安慰自己 😭
#ipoh ❤
这个角度都是骗人的...安慰自己 😭 #ipoh  ❤
Masih lgi di kedai.. Sebarang pertanyaan bole wasap 👇👇
Wasap.my/60125873969/pgadgetexpert

#pgadgetexpert #ipoh
Masih lgi di kedai.. Sebarang pertanyaan bole wasap 👇👇 Wasap.my/60125873969/pgadgetexpert #pgadgetexpert  #ipoh 
✨这个星期的订单 #20180922
👦His&Her👧蛋糕 #ButterMableCake 🎲🎰🃏Casino蛋糕 #ChocolateMint 💰 #聚宝盆拉钱蛋糕 #ChocolateMint
谢谢顾客们的支持😊感恩❤
😊#欢迎预订 🍰无添加色素和香精 🍰 无防腐剂
✨也有做
🎂#Organic 有机健康蛋糕
✨无糖或少糖无淀粉质和用的也是橄榄油
#lchf 的朋友们 和 糖尿病者都可以吃
#可以面交 #需要早预订喔~
#怡保区 017-5273887 Wong WennIce
#Wennice's #Homemade #Cake  #Ipoh
✨https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155842253835678&id=705145677
✨这个星期的订单 #20180922  👦His&Her👧蛋糕 #ButterMableCake  🎲🎰🃏Casino蛋糕 #ChocolateMint  💰 #聚宝盆拉钱蛋糕  #ChocolateMint  谢谢顾客们的支持😊感恩❤ 😊#欢迎预订  🍰无添加色素和香精 🍰 无防腐剂 ✨也有做 🎂#Organic  有机健康蛋糕 ✨无糖或少糖无淀粉质和用的也是橄榄油 #lchf  的朋友们 和 糖尿病者都可以吃 #可以面交  #需要早预订喔 ~ #怡保区  017-5273887 Wong WennIce #Wennice 's #Homemade  #Cake  #Ipoh  ✨https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155842253835678&id=705145677
Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. .
.
.
Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅
.
Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉
.
✔ Beauty Secret ✔ Mixberry
✔ Foundation
✔ Foundation Trial
✔ Cshine Skincare
✔ White Strawberry Soap
✔ Glowee Oat
.
Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297
.
#shalicious#beautysecretshalicious#beautysecretshaliciousmurah#beautysecret#beautysecretmurah#beautysecretoriginal#beautysecretshaliciousoriginal#shaliciousbeautysecret#shaliciousbeautysecretmurah#beautysecretfoundation#whiteningsupplement#sayajualprodukkecantikan#shaliciousbeautyfoundation#jomcantik#fattzura#kulitputih#putih#cantik#uitm#kualalumpur#kosmetikmurah#sihatcantik#cshine#ipoh#sabah#serawak#johor#uitmpuncakperdana#uitmshahalam#sayajual
Alhamdulillah untuk produk shalicious semua kita da restock. Stock 100% original direct hq. Sis sendiri yang akan guide cara cara penggunaan setiap produk supaya uolls dapat nampak kesan yang positive. . . . Produk shalicious ni bertahun sis jual, ni lah produk yang mendapat permintaan ramai. Yang repeat order takyah cite sebab memang ade je every month. Alhamdulillah untuk produk yang berkualiti tinggi, selamat dan berkesan untuk semua. Konsisten & rajin InsyaAllah akan dapat positive effect ✅ . Ready Stock Produk SHALICIOUS 🎉 . ✔ Beauty Secret ✔ Mixberry ✔ Foundation ✔ Foundation Trial ✔ Cshine Skincare ✔ White Strawberry Soap ✔ Glowee Oat . Untuk Order/pertanyaan sila click whatsaap link di bio @houseofbeaute297 . #shalicious #beautysecretshalicious #beautysecretshaliciousmurah #beautysecret #beautysecretmurah #beautysecretoriginal #beautysecretshaliciousoriginal #shaliciousbeautysecret #shaliciousbeautysecretmurah #beautysecretfoundation #whiteningsupplement #sayajualprodukkecantikan #shaliciousbeautyfoundation #jomcantik #fattzura #kulitputih #putih #cantik #uitm #kualalumpur #kosmetikmurah #sihatcantik #cshine #ipoh #sabah #serawak #johor #uitmpuncakperdana #uitmshahalam #sayajual 
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing
💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus
💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
💄KKM approval..So jgn risau😎
.
H a r g a : RM 8
.
Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu
.
Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang )
.
Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau )
.
#ipoh#kualalumpur#langkawi#penang#melaka#johor#sabah#sarawak#perak#malaysia#givenchy#clutch#bag#malaysia#damansara#banting#klcc#upm#uum#unikl#usm#ukm#unimap#kadkahwinmura#kahwinkahwin#kahwin#bajukahwin#pakejkahwin#hantarankahwin#doorgiftkahwin
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #givenchy #clutch #bag #malaysia #damansara #banting #klcc #upm #uum #unikl #usm #ukm #unimap #kadkahwinmura #kahwinkahwin #kahwin #bajukahwin #pakejkahwin #hantarankahwin #doorgiftkahwin 
@xtive_official Grand Opening Official Photos are all up at the Official Facebook Page! Well done @the.chapter . Love them all!

#xtiveofficial #grandopening #fitness #wellness #lifestyle #excitement #ipoh #perak
byk slot game senang yg cuci💵 💵 💵
.
.
WA: 01158532168
WC: Asiabetclub
.
.
🎀918kiss 🎀scr888 🎀3win8 🎀sky777 🎀lpe88 🎀ace333 🎀play8oy 🎀slotciti 🎀vplay99 🎀jb777 🎀rollex 🎀joker123 🎀live22 🎀lpe88 🎀gw99 🎀mega888
.
.
.
.
⚠️ WELCOME BONUS 30%
⚠️ DAILY BONUS 10%
⚠️ 24Jam Customer Service
⚠️ 100% TRUSTED.
⚠️ HARI HARI JACKPOT. 🎀🎀
byk slot game senang yg cuci💵 💵 💵 . . WA: 01158532168 WC: Asiabetclub . . 🎀918kiss 🎀scr888 🎀3win8 🎀sky777 🎀lpe88 🎀ace333 🎀play8oy 🎀slotciti 🎀vplay99 🎀jb777 🎀rollex 🎀joker123 🎀live22 🎀lpe88 🎀gw99 🎀mega888 . . . . ⚠️ WELCOME BONUS 30% ⚠️ DAILY BONUS 10% ⚠️ 24Jam Customer Service ⚠️ 100% TRUSTED. ⚠️ HARI HARI JACKPOT. 🎀🎀
Lagi dan lagi selagi belum jemu 😂😂
.
.
Fruit Pastry Cake Viral 🍓🍓🍓
.
.
Thank you for trusting me 😇
.
.
#baking #cakegrams🍰 #viralcakes #kekviral2018 #kek #desserts #gulabysheqin #gula #manis #ipohhalalfoods #ipoh #bakingmama #kuih #sedap #stresstheraphy #sweettools #cakegram #workingmum #perak #jalanjalancarimakan
COD terakhir malam ni alhamdulillah di Petronas Bukit Segar.
.
Customer ni telah ambil scents:
.
1. Colombus Tobacco
.
2. Eze Freesia
.
Pada akhirnya husband customer tak lepaskan peluang dapatkan slipmat phone holder FLEUR! Yeay. Tak semua orang ada tau phone holder tu.
.
Terima kasih banyak customer sebab sudi tunggu Sis sebab malam baru Sis ada semula di Cheras 🤗
.
Kepada yang nak dapatkan wangian FLEUR ni utk letak dalam kereta/rumah/bilik anda, boleh la WA atau klik link di profile ok?? 011-11633629.
.
#fleur #fleurhills #sayajual #sayajualonline #cod #perfume #kereta #fleurmalaysia #fleuripoh #fleurcheras #murah #bazaarpaknil #peniaga #agentwanted #agentdiperlukan #kerjakosong #janapendapatan #viral #duitpoket #agent #stokis #ministokis #kerja #jawatankosong #ipoh #kualalumpur #cheras #perfumekereta #sisjual #murah #wangisampaikehati
COD terakhir malam ni alhamdulillah di Petronas Bukit Segar. . Customer ni telah ambil scents: . 1. Colombus Tobacco . 2. Eze Freesia . Pada akhirnya husband customer tak lepaskan peluang dapatkan slipmat phone holder FLEUR! Yeay. Tak semua orang ada tau phone holder tu. . Terima kasih banyak customer sebab sudi tunggu Sis sebab malam baru Sis ada semula di Cheras 🤗 . Kepada yang nak dapatkan wangian FLEUR ni utk letak dalam kereta/rumah/bilik anda, boleh la WA atau klik link di profile ok?? 011-11633629. . #fleur  #fleurhills  #sayajual  #sayajualonline  #cod  #perfume  #kereta  #fleurmalaysia  #fleuripoh  #fleurcheras  #murah  #bazaarpaknil  #peniaga  #agentwanted  #agentdiperlukan  #kerjakosong  #janapendapatan  #viral  #duitpoket  #agent  #stokis  #ministokis  #kerja  #jawatankosong  #ipoh  #kualalumpur  #cheras  #perfumekereta  #sisjual  #murah  #wangisampaikehati 
看看我们这一般就知道我们是叫我男神這节目的发型设计师。今晚就让我们和你一起来看叫我男神吧。

全新一季《叫我男神》每逢星期六晚上11点电视网络同步播出。记得留守Astro AEC 频道 301 & Astro AEC HD 频道 306,以及叫我男神官方网页 www.callmehandsome.astro.com.my

#叫我男神 #callmehandsome #kinohimitsumy #Ipoh #怡保 #男神 #女神 #帅哥 #美女 #清心岭 #怡保站 #清心岭 #MAPS #二奶巷 #HavenResortHotel #AtlantisPoolVilla #imphairstudio #museartmakeup #styledbylyndia
看看我们这一般就知道我们是叫我男神這节目的发型设计师。今晚就让我们和你一起来看叫我男神吧。 全新一季《叫我男神》每逢星期六晚上11点电视网络同步播出。记得留守Astro AEC 频道 301 & Astro AEC HD 频道 306,以及叫我男神官方网页 www.callmehandsome.astro.com.my #叫我男神  #callmehandsome  #kinohimitsumy  #Ipoh  #怡保  #男神  #女神  #帅哥  #美女  #清心岭  #怡保站  #清心岭  #MAPS  #二奶巷  #HavenResortHotel  #AtlantisPoolVilla  #imphairstudio  #museartmakeup  #styledbylyndia 
Harga tak sampai RM 50 la awak.. Mampu milik...
Ala comelnya😍😍 Snack cup lunch box🥗🍲🥘
⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️
Available : PINK HELLO KITTY | BLUE DORAEMON | BLACK PANDA | RED DARUMA ☑️Food grade stainless steel interior.
☑️Made of food-safe plastic PP of the outside body.
☑️Durable, attractive, and easy to clean.
☑️Material : PP+ Stainless Steel

Harga RM 40 je
📌Harga termasuk pos seluruh semenanjung
Jom sape nak order cepat lambat habis🤣🤣
Klik link WhatsApp
http://60195925983.wasap.my

#snackcuplunchbox
#lunchbox
#bekasmakanan
#bekasmakananmurah 
#readystock 
#onethousandshop1
#ipoh
#telukintan
#rm40
Harga tak sampai RM 50 la awak.. Mampu milik... Ala comelnya😍😍 Snack cup lunch box🥗🍲🥘 ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️ Available : PINK HELLO KITTY | BLUE DORAEMON | BLACK PANDA | RED DARUMA ☑️Food grade stainless steel interior. ☑️Made of food-safe plastic PP of the outside body. ☑️Durable, attractive, and easy to clean. ☑️Material : PP+ Stainless Steel Harga RM 40 je 📌Harga termasuk pos seluruh semenanjung Jom sape nak order cepat lambat habis🤣🤣 Klik link WhatsApp http://60195925983.wasap.my #snackcuplunchbox  #lunchbox  #bekasmakanan  #bekasmakananmurah  #readystock  #onethousandshop1  #ipoh  #telukintan  #rm40 
Kebaikan ARSYA SERUM :-
💄Merawat semua masalah kulit
💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing
💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan
💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka
💄merawat dan geragat
💄memudarkan parut dan garis2 halus
💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu
💄merawat kulit kusam
💄menaikkan pipi yang jatuh
💄mengurangkan kedutan dan garis halus
💄merawat kulit sensitive
💄menghilangkan bintik hitam
💄KKM approval..So jgn risau😎
.
H a r g a : RM 8
.
Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu
.
Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang )
.
Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau )
.
#ipoh#kualalumpur#langkawi#penang#melaka#johor#sabah#sarawak#perak#malaysia#majliskahwin#kadkahwin#kahwinsingapura#kahwinbajet#gambarkahwin#kahwinmuda#kahwinkahwinsg#kekkahwin#kahwinmalaysia#kahwinsg#jomkahwin#cincinkahwin#makeupkahwin#songketkahwin#kendurikahwin#kadkahwinmurah#hadiahkahwin#kahwinmelayu#kahwinmall#kahwinmurah
Kebaikan ARSYA SERUM :- 💄Merawat semua masalah kulit 💄melembabkan kulit and menampakkan effect glowing 💄mencerahkan kulit tanpa pelupasan 💄mengecilkan pori2 and liang yg terbuka 💄merawat dan geragat 💄memudarkan parut dan garis2 halus 💄dijadikan alas foundation and jadikan makeup lebih tahan lama and flawless gituu 💄merawat kulit kusam 💄menaikkan pipi yang jatuh 💄mengurangkan kedutan dan garis halus 💄merawat kulit sensitive 💄menghilangkan bintik hitam 💄KKM approval..So jgn risau😎 . H a r g a : RM 8 . Harga takyah tunggu gaji akak bagi kat korang ni.huhhu . Untuk pertanyaan/info/oder click whatsapp link di bio @arsyabeaute90 ataupon wassap link di "main" insta kami di @arsyabeaute ( jgn DM whatapps only yer sayang ) . Nak beli kat SHOPEE pon boleh bit.ly/arsyaserum ( ada jaminan/free post dari shopee tau ) . #ipoh #kualalumpur #langkawi #penang #melaka #johor #sabah #sarawak #perak #malaysia #majliskahwin #kadkahwin #kahwinsingapura #kahwinbajet #gambarkahwin #kahwinmuda #kahwinkahwinsg #kekkahwin #kahwinmalaysia #kahwinsg #jomkahwin #cincinkahwin #makeupkahwin #songketkahwin #kendurikahwin #kadkahwinmurah #hadiahkahwin #kahwinmelayu #kahwinmall #kahwinmurah 
Persembahan pertandingan petang tdi untuk Sukma 🎗.. terima kasih utk smua .. smoga anda terhibur 😇 Alhamdulillah berjaya utk Persembahan terbaik dlam top 7 🎶🎙 - terlerai kasih @wann_rashidah
#sukmaperak2018 
#sukmaxixperak2018 #pertandingan #karoake #terleraikasih #cover #coversong #ipoh #perak #iloveipoh
"Marilyn, Marilyn on the wall. You are always the fairest of all" 👸🧖
#street #streetphotography #travelphotography #malaysia #ipoh #goprohero4silver
DIET SIHAT HANCUR KERANA HUJUNG MINGGU
.
Anda dah rancang elok-elok diet sihat & seimbang anda selama 1 bulan. Target nak turun 4-5kg. Tapi bila tengok hujung bulan, result ZERO.
.
WHY?
.
Kerana tiada KALORI DEFISIT. Simple.
.
Coach bagi contoh. Katakan keperluan kalori sehari anda adalah 2300 kalori UNTUK MAINTAIN BERAT. UNTUK TURUN BERAT anda harus ambik 1800 kalori saja sehari.
.
2300 kalori - 1800 kalori = 500 kalori
.
500 kalori inilah KALORI DEFISIT (KD). KD inilah yang sangat-sangat diperlukan kalau anda nak turunkan berat badan.
.
Jika dikumpulkan 500 kalori ni sampai jadi 7700 kalori, anda berjaya membuang lemak sebanyak 1kg. Best ke best? 1kg lemak tu besar ye saiznya 😍
.
Jika 5 hari anda amalkan diet sihat, anda berjaya mengumpul 2500 Kalori Defisit.
.
Masalah timbul bila 2 hari dalam seminggu tu (biasanya hujung minggu), adalah SEBOTAJ DIET anda, sampaikan anda makan melebihi daripada keperluan kalori sehari anda sehingga 3500 kalori 😱
.
Maknanya HABISLAH KALORI DEFISIT ANDA. Contohnya : .
3500 kalori - 2300 kalori = 1200 kalori
.
1200 kalori tu adalah KALORI BERLEBIHAN (KB). 2 hari dah 2400kalori
.
2500 kalori (KD) - 2400 kalori (KB) = 100 kalori
.
Tinggallah 100 kalori jer kalori defisit anda. So disebabkan sebotaj diet anda pada hujung minggu, berat anda tak banyak berubah 😰😰😰
.
Sila komen 'SAYA' kalau info ni beri manfaat kepada anda
.
Tag & share
.
.
Nak tahu macam mana nak belajar dapatkan KALORI DEFISIT dengan lebih mantap, jom join program Premium Coaching October.
.
Dan direct WhatsApp 📲📲📲 coach suhaila 012-5822537
.
Dibuka Sekarang❗❗❗
.
🔅Edisi OCTOBER💗
.
👨‍👦‍👦 20 orarg terawal dapat hadiah misteri
.
💯% online coaching
🍱menu sihat
📝tips sihat
.
#coachsuhaila #jomkurus #jomfit #instamalaysia #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #herbalifebangi #tv3 #kualalumpur #putrajaya #kl #coachkurus #herbalifemurah #turunberat #jk1m #healthcoach #cheras #kajang #ipoh #fitcouples #bangi #kurus #slim #turunberatbadan #tips #tipsdiet #beautytips #tipscantik #tips4life #tipskurus
DIET SIHAT HANCUR KERANA HUJUNG MINGGU . Anda dah rancang elok-elok diet sihat & seimbang anda selama 1 bulan. Target nak turun 4-5kg. Tapi bila tengok hujung bulan, result ZERO. . WHY? . Kerana tiada KALORI DEFISIT. Simple. . Coach bagi contoh. Katakan keperluan kalori sehari anda adalah 2300 kalori UNTUK MAINTAIN BERAT. UNTUK TURUN BERAT anda harus ambik 1800 kalori saja sehari. . 2300 kalori - 1800 kalori = 500 kalori . 500 kalori inilah KALORI DEFISIT (KD). KD inilah yang sangat-sangat diperlukan kalau anda nak turunkan berat badan. . Jika dikumpulkan 500 kalori ni sampai jadi 7700 kalori, anda berjaya membuang lemak sebanyak 1kg. Best ke best? 1kg lemak tu besar ye saiznya 😍 . Jika 5 hari anda amalkan diet sihat, anda berjaya mengumpul 2500 Kalori Defisit. . Masalah timbul bila 2 hari dalam seminggu tu (biasanya hujung minggu), adalah SEBOTAJ DIET anda, sampaikan anda makan melebihi daripada keperluan kalori sehari anda sehingga 3500 kalori 😱 . Maknanya HABISLAH KALORI DEFISIT ANDA. Contohnya : . 3500 kalori - 2300 kalori = 1200 kalori . 1200 kalori tu adalah KALORI BERLEBIHAN (KB). 2 hari dah 2400kalori . 2500 kalori (KD) - 2400 kalori (KB) = 100 kalori . Tinggallah 100 kalori jer kalori defisit anda. So disebabkan sebotaj diet anda pada hujung minggu, berat anda tak banyak berubah 😰😰😰 . Sila komen 'SAYA' kalau info ni beri manfaat kepada anda . Tag & share . . Nak tahu macam mana nak belajar dapatkan KALORI DEFISIT dengan lebih mantap, jom join program Premium Coaching October. . Dan direct WhatsApp 📲📲📲 coach suhaila 012-5822537 . Dibuka Sekarang❗❗❗ . 🔅Edisi OCTOBER💗 . 👨‍👦‍👦 20 orarg terawal dapat hadiah misteri . 💯% online coaching 🍱menu sihat 📝tips sihat . #coachsuhaila  #jomkurus  #jomfit  #instamalaysia  #kurussebelumkahwin  #kurusselepasbersalin  #herbalifebangi  #tv3  #kualalumpur  #putrajaya  #kl  #coachkurus  #herbalifemurah  #turunberat  #jk1m  #healthcoach  #cheras  #kajang  #ipoh  #fitcouples  #bangi  #kurus  #slim  #turunberatbadan  #tips  #tipsdiet  #beautytips  #tipscantik  #tips4life  #tipskurus 
Freshly made Tauhu Begedil, inti daging je ada hari ni. Nak order boleh WhatsApp 019-5786019 atau klik link dekat bio.

Ahad limited ya, kita nak prepare potluck untuk customer.
Freshly made Tauhu Begedil, inti daging je ada hari ni. Nak order boleh WhatsApp 019-5786019 atau klik link dekat bio. Ahad limited ya, kita nak prepare potluck untuk customer.