an online Instagram web viewer

#HerbalBlend medias

Photos

Shaklee 0% GST Kini Lebih Murah 🌸
.
Kelebihan OSTEMATRIX:
.
-Menguatkan tulang dan gigi -Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh).
-Memulihkan kekejangan, kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy).
-Meringankan stress.
-Menstabilkan tekanan darah.
-Meringankan sakit ketika haid. (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air).
-Membantu kekal bertenaga dan bersemangat
-Membantu masalah gastrik.
-Membantu dalam pengurusan badan
-Mengatasi sembelit.
-Memudahkan rembesan keluar sisa dari perut dan usus
*Memperbaiki jantung berdebar & menstabilkan denyutan tidak sekata penyakit jantung
-Menggalakkan tidur yang lebih selesa
.
Link Whatsapp kat bio 👆🏻
.
#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #mealshake #Vivix #vitalea #herbalblend #garliccomplexshaklee
Shaklee 0% GST Kini Lebih Murah 🌸 . Kelebihan OSTEMATRIX: . -Menguatkan tulang dan gigi -Mengelakkan penyakit osteoporosis (tulang rapuh). -Memulihkan kekejangan, kebas, sakit tulang belakang dan simpul biawak (bagi preggy mommy). -Meringankan stress. -Menstabilkan tekanan darah. -Meringankan sakit ketika haid. (Kelancaran saraf dan pengecutan otot memerlukan kalsium yang mencukupi. Dengan kalsium yang cukup, kita tak mudah senggugut, retensi air). -Membantu kekal bertenaga dan bersemangat -Membantu masalah gastrik. -Membantu dalam pengurusan badan -Mengatasi sembelit. -Memudahkan rembesan keluar sisa dari perut dan usus *Memperbaiki jantung berdebar & menstabilkan denyutan tidak sekata penyakit jantung -Menggalakkan tidur yang lebih selesa . Link Whatsapp kat bio 👆🏻 . #VitaminC  #vitaminE  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #alfalfashaklee  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #setslimmingshaklee  #herblax  #omegaguard  #mealshake  #Vivix  #vitalea  #herbalblend  #garliccomplexshaklee 
Penat duk mencari herbal blend ini..rupa2 nya anak solehah simpan dalam mainan dia ^_^

Krim ini memang banyak kegunaannya. Sesuai untuk semua peringkat umur. 
Sihah memang guna untuk kulit kering. Yang penting tiada bahan kimia. Senang calit2 boleh pegang anak. Anak pun join sama calit2 kat badan.^_^

Nak murah je rm37 sahaja. Boleh wassap sihah www.wassap.my/60132523275

#sihahshaklee #shakleekertih #shakleemarang #herbalblendshaklee #herbalblendmurah #eczema #kulitkering #firstaidkitshaklee #herbalblend
Penat duk mencari herbal blend ini..rupa2 nya anak solehah simpan dalam mainan dia ^_^ Krim ini memang banyak kegunaannya. Sesuai untuk semua peringkat umur. Sihah memang guna untuk kulit kering. Yang penting tiada bahan kimia. Senang calit2 boleh pegang anak. Anak pun join sama calit2 kat badan.^_^ Nak murah je rm37 sahaja. Boleh wassap sihah www.wassap.my/60132523275 #sihahshaklee  #shakleekertih  #shakleemarang  #herbalblendshaklee  #herbalblendmurah  #eczema  #kulitkering  #firstaidkitshaklee  #herbalblend 
Kelebihan B-Complex Shaklee:
.
-membekal tenaga
-meringankan stress, kemurungan
-melindung kulit dari sinaran uv matahari
-kulit lebih berseri & glowing
-melancarkan peredaran darah
-menjaga kesihatan saraf
-melambatkan proses uban
-meredakan sakit kepala
-mencegah anemia
-mencegah kecacatan bayi (penting utk yg merancang hamil & sedang hamil)
-meredakan alahan
-membantu pembinaan DNA & sel baru
-meningkatkan kemampuan berfikir & daya fokus
.
Siapa yang perlukan?
.
-yang ingin kulit cantik
-yang terdedah kpd sinaran matahari
-yang ingin hamil/sedang hamil
-yang mudah hilang fokus
-yang banyak kerja & mudah letih
-yang ada migrain
-yang ada penyakit Diabetes
-wanita yang ambil pil perancang

Link kat bio

#VitaminCShaklee #vitaminEshaklee #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #herblax #mealshake #Vivix #vitalea #herbalblend
Kelebihan B-Complex Shaklee: . -membekal tenaga -meringankan stress, kemurungan -melindung kulit dari sinaran uv matahari -kulit lebih berseri & glowing -melancarkan peredaran darah -menjaga kesihatan saraf -melambatkan proses uban -meredakan sakit kepala -mencegah anemia -mencegah kecacatan bayi (penting utk yg merancang hamil & sedang hamil) -meredakan alahan -membantu pembinaan DNA & sel baru -meningkatkan kemampuan berfikir & daya fokus . Siapa yang perlukan? . -yang ingin kulit cantik -yang terdedah kpd sinaran matahari -yang ingin hamil/sedang hamil -yang mudah hilang fokus -yang banyak kerja & mudah letih -yang ada migrain -yang ada penyakit Diabetes -wanita yang ambil pil perancang Link kat bio #VitaminCShaklee  #vitaminEshaklee  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #alfalfashaklee  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #setslimmingshaklee  #herblax  #omegaguard  #herblax  #mealshake  #Vivix  #vitalea  #herbalblend 
VITAMIN CANTIK TAHAN LAMA BERBALOI JIMAT!

Best jimat sangat. Sebotol untuk 6 bulan guna😉
.
Bagi kulit cantik vitamin C memang terbaik. Ina bukan saja cakap tau. Tapi ramai yang dah ambik dan rasa efek best bila rajin consume vitamin C ni
.
Mostly semua customer akan bagi feedback lebih kurang sama. Muka makin cerah, jerawat kecut, mula hilang, muka dah kurang berminyak dan kulit rasa lebih lembut
.
Best kan vitamin C plus ni. Semua orang boleh consume. Sebab dia vitamin asas untuk tubuh. Dia penting untuk bantu PENGHASILAN KOLAGEN SECARA SEMULAJDI untuk badan kita
.
Bagi yang dah lama usha, teringin nak beli meh try sekarang! Boleh roger2 Ina untuk order dan details. 
Link kat bio

#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #mealshake #Vivix #herbalblend #vitalea
VITAMIN CANTIK TAHAN LAMA BERBALOI JIMAT! Best jimat sangat. Sebotol untuk 6 bulan guna😉 . Bagi kulit cantik vitamin C memang terbaik. Ina bukan saja cakap tau. Tapi ramai yang dah ambik dan rasa efek best bila rajin consume vitamin C ni . Mostly semua customer akan bagi feedback lebih kurang sama. Muka makin cerah, jerawat kecut, mula hilang, muka dah kurang berminyak dan kulit rasa lebih lembut . Best kan vitamin C plus ni. Semua orang boleh consume. Sebab dia vitamin asas untuk tubuh. Dia penting untuk bantu PENGHASILAN KOLAGEN SECARA SEMULAJDI untuk badan kita . Bagi yang dah lama usha, teringin nak beli meh try sekarang! Boleh roger2 Ina untuk order dan details. Link kat bio #VitaminC  #vitaminE  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #alfalfashaklee  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #setslimmingshaklee  #herblax  #omegaguard  #mealshake  #Vivix  #herbalblend  #vitalea 
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblend sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.

Kami ialah #vEminent Family Pengedar #shakleeampang #shakleetamankosas #shakleebukitindah #shakleeampangjaya 
#shakleedamansaradamai
terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️
.
ready-stock available.
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
📲 http://www.vitaminkita.net
Ready stock Shaklee sentiasa available.
.
🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. .
#ajimaura #terapiinstagram #shoppingonlinemalaysia
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna  #herbalblendshaklee  . ‪#herbalblend  sesuai untuk #ruambayi  #ruamlampin  #ruamsusu  #kulitkering  #kulitgatal  #kecutkanjerawat  #tumitpecah  #lukakecil  #melecurringan  #kenagigitserangga  #halaunyamuk  dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox  #hfmd  #demamcampak  Paling penting #parabenfree  👍🏻 . Kami ialah #vEminent  Family Pengedar #shakleeampang  #shakleetamankosas  #shakleebukitindah  #shakleeampangjaya  #shakleedamansaradamai  terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️ . ready-stock available. . SMS/ WhatsApp/ Call: ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 📲 http://www.vitaminkita.net Ready stock Shaklee sentiasa available. . 🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita  akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. . #ajimaura  #terapiinstagram  #shoppingonlinemalaysia 
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblend sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox #hfmd #demamcampak Paling penting #parabenfree 👍🏻
.

Kami ialah #vEminent Family Pengedar #shakleeampang #shakleetamankosas #shakleebukitindah #shakleeampangjaya 
#shakleedamansaradamai
terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️
.
ready-stock available.
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
☎️ 0199109009
📲 http://www.vitaminkita.net
Ready stock Shaklee sentiasa available.
.
🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. .
#ajimaura #terapiinstagram #shoppingonlinemalaysia
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna  #herbalblendshaklee  . ‪#herbalblend  sesuai untuk #ruambayi  #ruamlampin  #ruamsusu  #kulitkering  #kulitgatal  #kecutkanjerawat  #tumitpecah  #lukakecil  #melecurringan  #kenagigitserangga  #halaunyamuk  dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. #chickenpox  #hfmd  #demamcampak  Paling penting #parabenfree  👍🏻 . Kami ialah #vEminent  Family Pengedar #shakleeampang  #shakleetamankosas  #shakleebukitindah  #shakleeampangjaya  #shakleedamansaradamai  terbaik! Penghantaran ke seluruh Malaysia! ✈️✈️✈️ . ready-stock available. . SMS/ WhatsApp/ Call: ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 ☎️ 0199109009 📲 http://www.vitaminkita.net Ready stock Shaklee sentiasa available. . 🎁 Setiap pembelian daripada #vitaminkita  akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. . #ajimaura  #terapiinstagram  #shoppingonlinemalaysia 
Alhamdulillah, order dari sahabat customer harini dah selamat dibelikan. Sekarang tinggal nak pergi pos dan COD je.

Big win harini,

#Vivix untuk ibu bersalin czer yang inginkan luka bersalin cepat sembuh & bagi tenaga sepanjang berpantang.

#HerbalBlend untuk ibu yang anaknya ada masalah eczema dan mudah alergik.

Yang lain-lain mostly untuk ibu hamil, berpantang & menyusu.

Jom whatsapp saya untuk dapatkan konsultasi produk Shaklee secara percuma. Harga pon inshaAllah mampu milik ❤
.
Aishah Rahim 🙋
Call / Whatsapp : 014-358-0109
Blog : www.myaishah.blogspot.com
Email : shara85_jb@yahoo.com

#shaklee #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleelarkin #shakleetampoi #shakleekempas #shakleemalaysia #shakleesingapore #shakleesingapura #shakleesg #vitaminshaklee #vitaminsemulajadi #vitaminselamat #vitaminberkesan #pengedarshakleejb  #agenshakleejb #setkesuburan #sethamil #setberpantang #setpenyusuan #pregnancy #breastfeeding #setkanakkanak #setkulit #setkurus
Alhamdulillah, order dari sahabat customer harini dah selamat dibelikan. Sekarang tinggal nak pergi pos dan COD je. Big win harini, #Vivix  untuk ibu bersalin czer yang inginkan luka bersalin cepat sembuh & bagi tenaga sepanjang berpantang. #HerbalBlend  untuk ibu yang anaknya ada masalah eczema dan mudah alergik. Yang lain-lain mostly untuk ibu hamil, berpantang & menyusu. Jom whatsapp saya untuk dapatkan konsultasi produk Shaklee secara percuma. Harga pon inshaAllah mampu milik ❤ . Aishah Rahim 🙋 Call / Whatsapp : 014-358-0109 Blog : www.myaishah.blogspot.com Email : shara85_jb@yahoo.com #shaklee  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleelarkin  #shakleetampoi  #shakleekempas  #shakleemalaysia  #shakleesingapore  #shakleesingapura  #shakleesg  #vitaminshaklee  #vitaminsemulajadi  #vitaminselamat  #vitaminberkesan  #pengedarshakleejb  #agenshakleejb  #setkesuburan  #sethamil  #setberpantang  #setpenyusuan  #pregnancy  #breastfeeding  #setkanakkanak  #setkulit  #setkurus 
Alhamdulillah, rezeki cod herbal blend pada regular customer di AADK Kulim..
#cod 
#herbalblend
Alhamdulillah, rezeki cod herbal blend pada regular customer di AADK Kulim.. #cod  #herbalblend 
Walk in ofis kedai kami untuk dapatkan produk Shaklee pada kadar segera! Nak lagi special, join group kami untuk nikmati harga Shaklee dengan penjimatan sehingaa15-20% 👍👍👍
.
.
Waktu Operasi:
Isnin-Jumaat 👉 9 pagi - 6 petang
Sabtu 👉 9 pagi - 1 tengah hari
.
Waktu Rehat:
Isnin - Khamis 👉 1 tengah hari - 2 petang
Jumaat 👉 12 tengah hari - 2 petang
.
.
Nak datang waktu rehat?
Boleh aje 😉😊 cuma maklumkan lebih awal pada kami supaya nanti ada staff yang tunggu. Takut kang, kalau datang mengejut waktu rehat, takde orang pulak 😀😁
.
.
Boleh hubungi NO HOTLINE kami ye untuk sebarang info & pertanyaan,
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
.
#krimtumit #tumitpecah #tumitmerekah #herbalblend #naturalproduct #krimbayi #babycream #chemicalfree #nochemicals #alergi #eczema #ekzema #krimekzema #chickenpox #losyenbadan #gatalgatal #ruambayi #ruamlampin #diaperrash #ruamsusu #babyrash #elaknyamuk #jerawat #krimjerawat #melecur #krimmelecur #stretchmark #noparaben #shakleebangi #shakleekajang
Walk in ofis kedai kami untuk dapatkan produk Shaklee pada kadar segera! Nak lagi special, join group kami untuk nikmati harga Shaklee dengan penjimatan sehingaa15-20% 👍👍👍 . . Waktu Operasi: Isnin-Jumaat 👉 9 pagi - 6 petang Sabtu 👉 9 pagi - 1 tengah hari . Waktu Rehat: Isnin - Khamis 👉 1 tengah hari - 2 petang Jumaat 👉 12 tengah hari - 2 petang . . Nak datang waktu rehat? Boleh aje 😉😊 cuma maklumkan lebih awal pada kami supaya nanti ada staff yang tunggu. Takut kang, kalau datang mengejut waktu rehat, takde orang pulak 😀😁 . . Boleh hubungi NO HOTLINE kami ye untuk sebarang info & pertanyaan, . 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 . . #krimtumit  #tumitpecah  #tumitmerekah  #herbalblend  #naturalproduct  #krimbayi  #babycream  #chemicalfree  #nochemicals  #alergi  #eczema  #ekzema  #krimekzema  #chickenpox  #losyenbadan  #gatalgatal  #ruambayi  #ruamlampin  #diaperrash  #ruamsusu  #babyrash  #elaknyamuk  #jerawat  #krimjerawat  #melecur  #krimmelecur  #stretchmark  #noparaben  #shakleebangi  #shakleekajang 
Beberapa hari ni ramai pulak cari krim Herbal Blend yang magis tu, selalunya yang cari mereka yang menghidap penyakit eczema. Kalau gatal gatal, memang kakyan terus sapu krim tu. Kejap je surut. Apa yang istimewa mengenai krim Herbal Blend ni? 🌸 Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga..
🌸 Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
🌸 Ubat luka atau melecur.
🌸 Menghilangkan parut.
🌸 Ruam pada bayi.
🌸 Losyen harian.

#herbalblend #herbalblendcream #krimherbalblend #krimshaklee #tumitmerekah #ruamsusu #ruambayi #ruamlampin #kulitkering #krimekzema #gigitanserangga #ruampanas #sikukering #shaklee
Beberapa hari ni ramai pulak cari krim Herbal Blend yang magis tu, selalunya yang cari mereka yang menghidap penyakit eczema. Kalau gatal gatal, memang kakyan terus sapu krim tu. Kejap je surut. Apa yang istimewa mengenai krim Herbal Blend ni? 🌸 Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga.. 🌸 Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah 🌸 Ubat luka atau melecur. 🌸 Menghilangkan parut. 🌸 Ruam pada bayi. 🌸 Losyen harian. #herbalblend  #herbalblendcream  #krimherbalblend  #krimshaklee  #tumitmerekah  #ruamsusu  #ruambayi  #ruamlampin  #kulitkering  #krimekzema  #gigitanserangga  #ruampanas  #sikukering  #shaklee 
RUAM BADAN
RUAM SUSU
RUAM LAMPIN
MASALAH JERAWAT
-
-
-
Herbal blend cream dari shaklee memang berkesan untuk GATAL GATAL, RUAM dan KULIT SENSITIF 👍👍
-
Krim serbaguna daripada Shaklee. 1 rumah WAJIB ada 1 HERBAL BLEND CREAM SHAKLEE ❗
-
✅ Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
✅ Melegakan gigitan serangga / nyamuk
✅ Merawat kulit gatal
✅ Merawat kesan luka melecur
✅ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
✅ Ubat luka atau melecur
✅ Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
✅ Losyen harian
-
Info lanjut boleh DM 😍 Whatsapp maz tau.
-
FB : Mazni Nasir
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
- -
#herbalblend
#herbalblendshaklee
#espshaklee
#shakleesrirampai
#shakleepetalingjaya
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleetaiping
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleeseriiskandar
#shakleesgsiput
#shakleeselangor
#skincareshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#osteoperosis
#ubattulangrapuh
#ruamsusu
#ubatruamsusu
#ubatgatal
#ubatruam
#ruamlampin
#uiagombak
#uitm
#uitmpuncakalam
#uitmseriiskandar
#uthm
#usas
RUAM BADAN RUAM SUSU RUAM LAMPIN MASALAH JERAWAT - - - Herbal blend cream dari shaklee memang berkesan untuk GATAL GATAL, RUAM dan KULIT SENSITIF 👍👍 - Krim serbaguna daripada Shaklee. 1 rumah WAJIB ada 1 HERBAL BLEND CREAM SHAKLEE ❗ - ✅ Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala ✅ Melegakan gigitan serangga / nyamuk ✅ Merawat kulit gatal ✅ Merawat kesan luka melecur ✅ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga ✅ Ubat luka atau melecur ✅ Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu ✅ Losyen harian - Info lanjut boleh DM 😍 Whatsapp maz tau. - FB : Mazni Nasir IG : Vitamin_KingBeauty 019.5272.690 - - #herbalblend  #herbalblendshaklee  #espshaklee  #shakleesrirampai  #shakleepetalingjaya  #shakleegombak  #shakleeselayang  #shakleetaiping  #shakleekualakangsar  #shakleeipoh  #shakleeseriiskandar  #shakleesgsiput  #shakleeselangor  #skincareshaklee  #setkecantikanshaklee  #setjerawatshaklee  #osteoperosis  #ubattulangrapuh  #ruamsusu  #ubatruamsusu  #ubatgatal  #ubatruam  #ruamlampin  #uiagombak  #uitm  #uitmpuncakalam  #uitmseriiskandar  #uthm  #usas 
RUAM BADAN
RUAM SUSU
RUAM LAMPIN
MASALAH JERAWAT
-
-
-
Herbal blend cream dari shaklee memang berkesan untuk GATAL GATAL, RUAM dan KULIT SENSITIF 👍👍
-
Krim serbaguna daripada Shaklee. 1 rumah WAJIB ada 1 HERBAL BLEND CREAM SHAKLEE ❗
-
✅ Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala
✅ Melegakan gigitan serangga / nyamuk
✅ Merawat kulit gatal
✅ Merawat kesan luka melecur
✅ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
✅ Ubat luka atau melecur
✅ Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
✅ Losyen harian
-
Info lanjut boleh DM 😍 Whatsapp maz tau.
-
FB : Mazni Nasir
IG : Vitamin_KingBeauty
019.5272.690
- -
#herbalblend
#herbalblendshaklee
#espshaklee
#shakleesrirampai
#shakleepetalingjaya
#shakleegombak
#shakleeselayang
#shakleetaiping
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
#shakleeseriiskandar
#shakleesgsiput
#shakleeselangor
#skincareshaklee
#setkecantikanshaklee
#setjerawatshaklee
#osteoperosis
#ubattulangrapuh
#ruamsusu
#ubatruamsusu
#ubatgatal
#ubatruam
#ruamlampin
#uiagombak
#uitm
#uitmpuncakalam
#uitmseriiskandar
#uthm
#usas
RUAM BADAN RUAM SUSU RUAM LAMPIN MASALAH JERAWAT - - - Herbal blend cream dari shaklee memang berkesan untuk GATAL GATAL, RUAM dan KULIT SENSITIF 👍👍 - Krim serbaguna daripada Shaklee. 1 rumah WAJIB ada 1 HERBAL BLEND CREAM SHAKLEE ❗ - ✅ Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala ✅ Melegakan gigitan serangga / nyamuk ✅ Merawat kulit gatal ✅ Merawat kesan luka melecur ✅ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga ✅ Ubat luka atau melecur ✅ Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu ✅ Losyen harian - Info lanjut boleh DM 😍 Whatsapp maz tau. - FB : Mazni Nasir IG : Vitamin_KingBeauty 019.5272.690 - - #herbalblend  #herbalblendshaklee  #espshaklee  #shakleesrirampai  #shakleepetalingjaya  #shakleegombak  #shakleeselayang  #shakleetaiping  #shakleekualakangsar  #shakleeipoh  #shakleeseriiskandar  #shakleesgsiput  #shakleeselangor  #skincareshaklee  #setkecantikanshaklee  #setjerawatshaklee  #osteoperosis  #ubattulangrapuh  #ruamsusu  #ubatruamsusu  #ubatgatal  #ubatruam  #ruamlampin  #uiagombak  #uitm  #uitmpuncakalam  #uitmseriiskandar  #uthm  #usas 
ISTEMEWA SANGAT KE HERBALBLEND SHAKLEE NIE??
-
-
-
-
ermmm apa yang best sangat cream nie. Ramai sangat orang duk cari. Klu restock cepat jeee habis tau
-
Okey mehh maz nak cerita sikit kenapa ramai yang duk gila-gilakan cream nie
-
✅MERAWAT ECZEMA DAN GATAL-GATAL AKIBAT GIGITAN SERANGGA
➡Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat.
-
✅MELEMBUTKAN TUMIT DAN MERAWAT TUMIT PECAH
➡Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍
-
✅UBAT LUKA ATAU MELECUR
➡Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas.
-
✅LUKA PADA PUTING IBU-IBU YANG MENYUSU
➡Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut.
-
✅MENGHILANGKAN PARUT
➡Kalau ada parut akibat jerawat atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana.
-
✅RUAM PADA BAYI
➡Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut.
-
✅LOSYEN HARIAN
➡Herbal Blend boleh digunakan sebagai losyen harian supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit baby NEWBORN 😊
-
➡IG : Vitamin_KingBeauty
➡IG : Shaklee.By.Mazni
➡Founder Desire Millionaire
➡019.5272.690
-
#herbalblend
#herbalblendshaklee
#shakleejohor
#shakleesegamat
#shakleemersing
#shakleebatupahat
#shakleemuar
#shakleejohorbharu
#shakleekelantan
#shakleetanahmerah
#shakleejeli
#shakleeseremban
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleeselangor
#shakleerawang
#shakleeselayang
#shakleegombak
#shakleebangi
#shakleepenang
#shakleebutterworth
#shakleebayanlepas
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleebrunei
#shakleeperak
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
ISTEMEWA SANGAT KE HERBALBLEND SHAKLEE NIE?? - - - - ermmm apa yang best sangat cream nie. Ramai sangat orang duk cari. Klu restock cepat jeee habis tau - Okey mehh maz nak cerita sikit kenapa ramai yang duk gila-gilakan cream nie - ✅MERAWAT ECZEMA DAN GATAL-GATAL AKIBAT GIGITAN SERANGGA ➡Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat. - ✅MELEMBUTKAN TUMIT DAN MERAWAT TUMIT PECAH ➡Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍 - ✅UBAT LUKA ATAU MELECUR ➡Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas. - ✅LUKA PADA PUTING IBU-IBU YANG MENYUSU ➡Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut. - ✅MENGHILANGKAN PARUT ➡Kalau ada parut akibat jerawat atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana. - ✅RUAM PADA BAYI ➡Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut. - ✅LOSYEN HARIAN ➡Herbal Blend boleh digunakan sebagai losyen harian supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit baby NEWBORN 😊 - ➡IG : Vitamin_KingBeauty ➡IG : Shaklee.By.Mazni ➡Founder Desire Millionaire ➡019.5272.690 - #herbalblend  #herbalblendshaklee  #shakleejohor  #shakleesegamat  #shakleemersing  #shakleebatupahat  #shakleemuar  #shakleejohorbharu  #shakleekelantan  #shakleetanahmerah  #shakleejeli  #shakleeseremban  #shakleepahang  #shakleekuantan  #shakleeselangor  #shakleerawang  #shakleeselayang  #shakleegombak  #shakleebangi  #shakleepenang  #shakleebutterworth  #shakleebayanlepas  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleebrunei  #shakleeperak  #shakleekualakangsar  #shakleeipoh 
ISTEMEWA SANGAT KE HERBALBLEND SHAKLEE NIE??
-
-
-
-
ermmm apa yang best sangat cream nie. Ramai sangat orang duk cari. Klu restock cepat jeee habis tau
-
Okey mehh maz nak cerita sikit kenapa ramai yang duk gila-gilakan cream nie
-
✅MERAWAT ECZEMA DAN GATAL-GATAL AKIBAT GIGITAN SERANGGA
➡Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat.
-
✅MELEMBUTKAN TUMIT DAN MERAWAT TUMIT PECAH
➡Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍
-
✅UBAT LUKA ATAU MELECUR
➡Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas.
-
✅LUKA PADA PUTING IBU-IBU YANG MENYUSU
➡Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut.
-
✅MENGHILANGKAN PARUT
➡Kalau ada parut akibat jerawat atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana.
-
✅RUAM PADA BAYI
➡Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut.
-
✅LOSYEN HARIAN
➡Herbal Blend boleh digunakan sebagai losyen harian supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit baby NEWBORN 😊
-
➡IG : Vitamin_KingBeauty
➡IG : Shaklee.By.Mazni
➡Founder Desire Millionaire
➡019.5272.690
-
#herbalblend
#herbalblendshaklee
#shakleejohor
#shakleesegamat
#shakleemersing
#shakleebatupahat
#shakleemuar
#shakleejohorbharu
#shakleekelantan
#shakleetanahmerah
#shakleejeli
#shakleeseremban
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleeselangor
#shakleerawang
#shakleeselayang
#shakleegombak
#shakleebangi
#shakleepenang
#shakleebutterworth
#shakleebayanlepas
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleebrunei
#shakleeperak
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
ISTEMEWA SANGAT KE HERBALBLEND SHAKLEE NIE?? - - - - ermmm apa yang best sangat cream nie. Ramai sangat orang duk cari. Klu restock cepat jeee habis tau - Okey mehh maz nak cerita sikit kenapa ramai yang duk gila-gilakan cream nie - ✅MERAWAT ECZEMA DAN GATAL-GATAL AKIBAT GIGITAN SERANGGA ➡Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat. - ✅MELEMBUTKAN TUMIT DAN MERAWAT TUMIT PECAH ➡Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍 - ✅UBAT LUKA ATAU MELECUR ➡Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas. - ✅LUKA PADA PUTING IBU-IBU YANG MENYUSU ➡Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut. - ✅MENGHILANGKAN PARUT ➡Kalau ada parut akibat jerawat atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana. - ✅RUAM PADA BAYI ➡Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut. - ✅LOSYEN HARIAN ➡Herbal Blend boleh digunakan sebagai losyen harian supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit baby NEWBORN 😊 - ➡IG : Vitamin_KingBeauty ➡IG : Shaklee.By.Mazni ➡Founder Desire Millionaire ➡019.5272.690 - #herbalblend  #herbalblendshaklee  #shakleejohor  #shakleesegamat  #shakleemersing  #shakleebatupahat  #shakleemuar  #shakleejohorbharu  #shakleekelantan  #shakleetanahmerah  #shakleejeli  #shakleeseremban  #shakleepahang  #shakleekuantan  #shakleeselangor  #shakleerawang  #shakleeselayang  #shakleegombak  #shakleebangi  #shakleepenang  #shakleebutterworth  #shakleebayanlepas  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleebrunei  #shakleeperak  #shakleekualakangsar  #shakleeipoh 
ISTEMEWA SANGAT KE HERBALBLEND SHAKLEE NIE??
-
-
-
-
ermmm apa yang best sangat cream nie. Ramai sangat orang duk cari. Klu restock cepat jeee habis tau
-
Okey mehh maz nak cerita sikit kenapa ramai yang duk gila-gilakan cream nie
-
✅MERAWAT ECZEMA DAN GATAL-GATAL AKIBAT GIGITAN SERANGGA
➡Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat.
-
✅MELEMBUTKAN TUMIT DAN MERAWAT TUMIT PECAH
➡Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍
-
✅UBAT LUKA ATAU MELECUR
➡Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas.
-
✅LUKA PADA PUTING IBU-IBU YANG MENYUSU
➡Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut.
-
✅MENGHILANGKAN PARUT
➡Kalau ada parut akibat jerawat atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana.
-
✅RUAM PADA BAYI
➡Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut.
-
✅LOSYEN HARIAN
➡Herbal Blend boleh digunakan sebagai losyen harian supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit baby NEWBORN 😊
-
➡IG : Vitamin_KingBeauty
➡IG : Shaklee.By.Mazni
➡Founder Desire Millionaire
➡019.5272.690
-
#herbalblend
#herbalblendshaklee
#shakleejohor
#shakleesegamat
#shakleemersing
#shakleebatupahat
#shakleemuar
#shakleejohorbharu
#shakleekelantan
#shakleetanahmerah
#shakleejeli
#shakleeseremban
#shakleepahang
#shakleekuantan
#shakleeselangor
#shakleerawang
#shakleeselayang
#shakleegombak
#shakleebangi
#shakleepenang
#shakleebutterworth
#shakleebayanlepas
#shakleesabah
#shakleesarawak
#shakleebrunei
#shakleeperak
#shakleekualakangsar
#shakleeipoh
ISTEMEWA SANGAT KE HERBALBLEND SHAKLEE NIE?? - - - - ermmm apa yang best sangat cream nie. Ramai sangat orang duk cari. Klu restock cepat jeee habis tau - Okey mehh maz nak cerita sikit kenapa ramai yang duk gila-gilakan cream nie - ✅MERAWAT ECZEMA DAN GATAL-GATAL AKIBAT GIGITAN SERANGGA ➡Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat. - ✅MELEMBUTKAN TUMIT DAN MERAWAT TUMIT PECAH ➡Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍 - ✅UBAT LUKA ATAU MELECUR ➡Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas. - ✅LUKA PADA PUTING IBU-IBU YANG MENYUSU ➡Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut. - ✅MENGHILANGKAN PARUT ➡Kalau ada parut akibat jerawat atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana. - ✅RUAM PADA BAYI ➡Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut. - ✅LOSYEN HARIAN ➡Herbal Blend boleh digunakan sebagai losyen harian supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa sesuai dengan semua jenis kulit termasuk kulit baby NEWBORN 😊 - ➡IG : Vitamin_KingBeauty ➡IG : Shaklee.By.Mazni ➡Founder Desire Millionaire ➡019.5272.690 - #herbalblend  #herbalblendshaklee  #shakleejohor  #shakleesegamat  #shakleemersing  #shakleebatupahat  #shakleemuar  #shakleejohorbharu  #shakleekelantan  #shakleetanahmerah  #shakleejeli  #shakleeseremban  #shakleepahang  #shakleekuantan  #shakleeselangor  #shakleerawang  #shakleeselayang  #shakleegombak  #shakleebangi  #shakleepenang  #shakleebutterworth  #shakleebayanlepas  #shakleesabah  #shakleesarawak  #shakleebrunei  #shakleeperak  #shakleekualakangsar  #shakleeipoh 
Kenapa krim herbal blend sangat penting di rumah? Kalau keluarga anda kerap alami gatal-gatal akibat kurap air, kulit sensitif..maka HERBAL BLEND adalah jawapan untuk anda! 😊😉
.
.
Mana nak cari herbal blend ni?
.
.
Haaa, hubungi aje @ziyaneena kat
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
.
#krimtumit #tumitpecah #tumitmerekah #herbalblend #naturalproduct #krimbayi #babycream #chemicalfree #nochemicals #alergi #eczema #ekzema #krimekzema #chickenpox #losyenbadan #gatalgatal #ruambayi #ruamlampin #diaperrash #ruamsusu #babyrash #elaknyamuk #jerawat #krimjerawat #melecur #krimmelecur #stretchmark #noparaben #shakleebangi #shakleekajang
Kenapa krim herbal blend sangat penting di rumah? Kalau keluarga anda kerap alami gatal-gatal akibat kurap air, kulit sensitif..maka HERBAL BLEND adalah jawapan untuk anda! 😊😉 . . Mana nak cari herbal blend ni? . . Haaa, hubungi aje @ziyaneena kat . 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 . . #krimtumit  #tumitpecah  #tumitmerekah  #herbalblend  #naturalproduct  #krimbayi  #babycream  #chemicalfree  #nochemicals  #alergi  #eczema  #ekzema  #krimekzema  #chickenpox  #losyenbadan  #gatalgatal  #ruambayi  #ruamlampin  #diaperrash  #ruamsusu  #babyrash  #elaknyamuk  #jerawat  #krimjerawat  #melecur  #krimmelecur  #stretchmark  #noparaben  #shakleebangi  #shakleekajang 
Kenapa krim herbal blend sangat penting di rumah? Kalau keluarga anda kerap alami gatal-gatal akibat kurap air, kulit sensitif..maka HERBAL BLEND adalah jawapan untuk anda! 😊😉
.
.
Mana nak cari herbal blend ni?
.
.
Haaa, hubungi aje @ziyaneena kat
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
.
#krimtumit #tumitpecah #tumitmerekah #herbalblend #naturalproduct #krimbayi #babycream #chemicalfree #nochemicals #alergi #eczema #ekzema #krimekzema #chickenpox #losyenbadan #gatalgatal #ruambayi #ruamlampin #diaperrash #ruamsusu #babyrash #elaknyamuk #jerawat #krimjerawat #melecur #krimmelecur #stretchmark #noparaben #shakleebangi #shakleekajang
Kenapa krim herbal blend sangat penting di rumah? Kalau keluarga anda kerap alami gatal-gatal akibat kurap air, kulit sensitif..maka HERBAL BLEND adalah jawapan untuk anda! 😊😉 . . Mana nak cari herbal blend ni? . . Haaa, hubungi aje @ziyaneena kat . 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 . . #krimtumit  #tumitpecah  #tumitmerekah  #herbalblend  #naturalproduct  #krimbayi  #babycream  #chemicalfree  #nochemicals  #alergi  #eczema  #ekzema  #krimekzema  #chickenpox  #losyenbadan  #gatalgatal  #ruambayi  #ruamlampin  #diaperrash  #ruamsusu  #babyrash  #elaknyamuk  #jerawat  #krimjerawat  #melecur  #krimmelecur  #stretchmark  #noparaben  #shakleebangi  #shakleekajang 
Kenapa krim herbal blend sangat penting di rumah? Kalau keluarga anda kerap alami gatal-gatal akibat kurap air, kulit sensitif..maka HERBAL BLEND adalah jawapan untuk anda! 😊😉
.
.
Mana nak cari herbal blend ni?
.
.
Haaa, hubungi aje @ziyaneena kat
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
.
#krimtumit #tumitpecah #tumitmerekah #herbalblend #naturalproduct #krimbayi #babycream #chemicalfree #nochemicals #alergi #eczema #ekzema #krimekzema #chickenpox #losyenbadan #gatalgatal #ruambayi #ruamlampin #diaperrash #ruamsusu #babyrash #elaknyamuk #jerawat #krimjerawat #melecur #krimmelecur #stretchmark #noparaben #shakleebangi #shakleekajang
Kenapa krim herbal blend sangat penting di rumah? Kalau keluarga anda kerap alami gatal-gatal akibat kurap air, kulit sensitif..maka HERBAL BLEND adalah jawapan untuk anda! 😊😉 . . Mana nak cari herbal blend ni? . . Haaa, hubungi aje @ziyaneena kat . 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 . . #krimtumit  #tumitpecah  #tumitmerekah  #herbalblend  #naturalproduct  #krimbayi  #babycream  #chemicalfree  #nochemicals  #alergi  #eczema  #ekzema  #krimekzema  #chickenpox  #losyenbadan  #gatalgatal  #ruambayi  #ruamlampin  #diaperrash  #ruamsusu  #babyrash  #elaknyamuk  #jerawat  #krimjerawat  #melecur  #krimmelecur  #stretchmark  #noparaben  #shakleebangi  #shakleekajang 
Kenapa krim herbal blend sangat penting di rumah? Kalau keluarga anda kerap alami gatal-gatal akibat kurap air, kulit sensitif..maka HERBAL BLEND adalah jawapan untuk anda! 😊😉
.
.
Mana nak cari herbal blend ni?
.
.
Haaa, hubungi aje @ziyaneena kat
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
.
#krimtumit #tumitpecah #tumitmerekah #herbalblend #naturalproduct #krimbayi #babycream #chemicalfree #nochemicals #alergi #eczema #ekzema #krimekzema #chickenpox #losyenbadan #gatalgatal #ruambayi #ruamlampin #diaperrash #ruamsusu #babyrash #elaknyamuk #jerawat #krimjerawat #melecur #krimmelecur #stretchmark #noparaben #shakleebangi #shakleekajang
Kenapa krim herbal blend sangat penting di rumah? Kalau keluarga anda kerap alami gatal-gatal akibat kurap air, kulit sensitif..maka HERBAL BLEND adalah jawapan untuk anda! 😊😉 . . Mana nak cari herbal blend ni? . . Haaa, hubungi aje @ziyaneena kat . 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 . . #krimtumit  #tumitpecah  #tumitmerekah  #herbalblend  #naturalproduct  #krimbayi  #babycream  #chemicalfree  #nochemicals  #alergi  #eczema  #ekzema  #krimekzema  #chickenpox  #losyenbadan  #gatalgatal  #ruambayi  #ruamlampin  #diaperrash  #ruamsusu  #babyrash  #elaknyamuk  #jerawat  #krimjerawat  #melecur  #krimmelecur  #stretchmark  #noparaben  #shakleebangi  #shakleekajang 
Kenapa krim herbal blend sangat penting di rumah? Kalau keluarga anda kerap alami gatal-gatal akibat kurap air, kulit sensitif..maka HERBAL BLEND adalah jawapan untuk anda! 😊😉
.
.
Mana nak cari herbal blend ni?
.
.
Haaa, hubungi aje @ziyaneena kat
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
.
#krimtumit #tumitpecah #tumitmerekah #herbalblend #naturalproduct #krimbayi #babycream #chemicalfree #nochemicals #alergi #eczema #ekzema #krimekzema #chickenpox #losyenbadan #gatalgatal #ruambayi #ruamlampin #diaperrash #ruamsusu #babyrash #elaknyamuk #jerawat #krimjerawat #melecur #krimmelecur #stretchmark #noparaben #shakleebangi #shakleekajang
Kenapa krim herbal blend sangat penting di rumah? Kalau keluarga anda kerap alami gatal-gatal akibat kurap air, kulit sensitif..maka HERBAL BLEND adalah jawapan untuk anda! 😊😉 . . Mana nak cari herbal blend ni? . . Haaa, hubungi aje @ziyaneena kat . 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 . . #krimtumit  #tumitpecah  #tumitmerekah  #herbalblend  #naturalproduct  #krimbayi  #babycream  #chemicalfree  #nochemicals  #alergi  #eczema  #ekzema  #krimekzema  #chickenpox  #losyenbadan  #gatalgatal  #ruambayi  #ruamlampin  #diaperrash  #ruamsusu  #babyrash  #elaknyamuk  #jerawat  #krimjerawat  #melecur  #krimmelecur  #stretchmark  #noparaben  #shakleebangi  #shakleekajang 
Kenapa krim herbal blend sangat penting di rumah? Kalau keluarga anda kerap alami gatal-gatal akibat kurap air, kulit sensitif..maka HERBAL BLEND adalah jawapan untuk anda! 😊😉
.
.
Mana nak cari herbal blend ni?
.
.
Haaa, hubungi aje @ziyaneena kat
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
.
#krimtumit #tumitpecah #tumitmerekah #herbalblend #naturalproduct #krimbayi #babycream #chemicalfree #nochemicals #alergi #eczema #ekzema #krimekzema #chickenpox #losyenbadan #gatalgatal #ruambayi #ruamlampin #diaperrash #ruamsusu #babyrash #elaknyamuk #jerawat #krimjerawat #melecur #krimmelecur #stretchmark #noparaben #shakleebangi #shakleekajang
Kenapa krim herbal blend sangat penting di rumah? Kalau keluarga anda kerap alami gatal-gatal akibat kurap air, kulit sensitif..maka HERBAL BLEND adalah jawapan untuk anda! 😊😉 . . Mana nak cari herbal blend ni? . . Haaa, hubungi aje @ziyaneena kat . 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 . . #krimtumit  #tumitpecah  #tumitmerekah  #herbalblend  #naturalproduct  #krimbayi  #babycream  #chemicalfree  #nochemicals  #alergi  #eczema  #ekzema  #krimekzema  #chickenpox  #losyenbadan  #gatalgatal  #ruambayi  #ruamlampin  #diaperrash  #ruamsusu  #babyrash  #elaknyamuk  #jerawat  #krimjerawat  #melecur  #krimmelecur  #stretchmark  #noparaben  #shakleebangi  #shakleekajang 
Walk in ofis kedai kami untuk dapatkan produk Shaklee pada kadar segera! Nak lagi special, join group kami untuk nikmati harga Shaklee dengan penjimatan sehingaa15-20% 👍👍👍
.
.
Waktu Operasi:
Isnin-Jumaat 👉 9 pagi - 6 petang
Sabtu 👉 9 pagi - 1 tengah hari
.
Waktu Rehat:
Isnin - Khamis 👉 1 tengah hari - 2 petang
Jumaat 👉 12 tengah hari - 2 petang
.
.
Nak datang waktu rehat?
Boleh aje 😉😊 cuma maklumkan lebih awal pada kami supaya nanti ada staff yang tunggu. Takut kang, kalau datang mengejut waktu rehat, takde orang pulak 😀😁
.
.
Boleh hubungi NO HOTLINE kami ye untuk sebarang info & pertanyaan,
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
.
#krimtumit #tumitpecah #tumitmerekah #herbalblend #naturalproduct #krimbayi #babycream #chemicalfree #nochemicals #alergi #eczema #ekzema #krimekzema #chickenpox #losyenbadan #gatalgatal #ruambayi #ruamlampin #diaperrash #ruamsusu #babyrash #elaknyamuk #jerawat #krimjerawat #melecur #krimmelecur #stretchmark #noparaben #shakleebangi #shakleekajang
Walk in ofis kedai kami untuk dapatkan produk Shaklee pada kadar segera! Nak lagi special, join group kami untuk nikmati harga Shaklee dengan penjimatan sehingaa15-20% 👍👍👍 . . Waktu Operasi: Isnin-Jumaat 👉 9 pagi - 6 petang Sabtu 👉 9 pagi - 1 tengah hari . Waktu Rehat: Isnin - Khamis 👉 1 tengah hari - 2 petang Jumaat 👉 12 tengah hari - 2 petang . . Nak datang waktu rehat? Boleh aje 😉😊 cuma maklumkan lebih awal pada kami supaya nanti ada staff yang tunggu. Takut kang, kalau datang mengejut waktu rehat, takde orang pulak 😀😁 . . Boleh hubungi NO HOTLINE kami ye untuk sebarang info & pertanyaan, . 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 . . #krimtumit  #tumitpecah  #tumitmerekah  #herbalblend  #naturalproduct  #krimbayi  #babycream  #chemicalfree  #nochemicals  #alergi  #eczema  #ekzema  #krimekzema  #chickenpox  #losyenbadan  #gatalgatal  #ruambayi  #ruamlampin  #diaperrash  #ruamsusu  #babyrash  #elaknyamuk  #jerawat  #krimjerawat  #melecur  #krimmelecur  #stretchmark  #noparaben  #shakleebangi  #shakleekajang 
Walk in ofis kedai kami untuk dapatkan produk Shaklee pada kadar segera! Nak lagi special, join group kami untuk nikmati harga Shaklee dengan penjimatan sehingaa15-20% 👍👍👍
.
.
Waktu Operasi:
Isnin-Jumaat 👉 9 pagi - 6 petang
Sabtu 👉 9 pagi - 1 tengah hari
.
Waktu Rehat:
Isnin - Khamis 👉 1 tengah hari - 2 petang
Jumaat 👉 12 tengah hari - 2 petang
.
.
Nak datang waktu rehat?
Boleh aje 😉😊 cuma maklumkan lebih awal pada kami supaya nanti ada staff yang tunggu. Takut kang, kalau datang mengejut waktu rehat, takde orang pulak 😀😁
.
.
Boleh hubungi NO HOTLINE kami ye untuk sebarang info & pertanyaan,
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
.
#krimtumit #tumitpecah #tumitmerekah #herbalblend #naturalproduct #krimbayi #babycream #chemicalfree #nochemicals #alergi #eczema #ekzema #krimekzema #chickenpox #losyenbadan #gatalgatal #ruambayi #ruamlampin #diaperrash #ruamsusu #babyrash #elaknyamuk #jerawat #krimjerawat #melecur #krimmelecur #stretchmark #noparaben #shakleebangi #shakleekajang
Walk in ofis kedai kami untuk dapatkan produk Shaklee pada kadar segera! Nak lagi special, join group kami untuk nikmati harga Shaklee dengan penjimatan sehingaa15-20% 👍👍👍 . . Waktu Operasi: Isnin-Jumaat 👉 9 pagi - 6 petang Sabtu 👉 9 pagi - 1 tengah hari . Waktu Rehat: Isnin - Khamis 👉 1 tengah hari - 2 petang Jumaat 👉 12 tengah hari - 2 petang . . Nak datang waktu rehat? Boleh aje 😉😊 cuma maklumkan lebih awal pada kami supaya nanti ada staff yang tunggu. Takut kang, kalau datang mengejut waktu rehat, takde orang pulak 😀😁 . . Boleh hubungi NO HOTLINE kami ye untuk sebarang info & pertanyaan, . 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 . . #krimtumit  #tumitpecah  #tumitmerekah  #herbalblend  #naturalproduct  #krimbayi  #babycream  #chemicalfree  #nochemicals  #alergi  #eczema  #ekzema  #krimekzema  #chickenpox  #losyenbadan  #gatalgatal  #ruambayi  #ruamlampin  #diaperrash  #ruamsusu  #babyrash  #elaknyamuk  #jerawat  #krimjerawat  #melecur  #krimmelecur  #stretchmark  #noparaben  #shakleebangi  #shakleekajang 
Walk in ofis kedai kami untuk dapatkan produk Shaklee pada kadar segera! Nak lagi special, join group kami untuk nikmati harga Shaklee dengan penjimatan sehingaa15-20% 👍👍👍
.
.
Waktu Operasi:
Isnin-Jumaat 👉 9 pagi - 6 petang
Sabtu 👉 9 pagi - 1 tengah hari
.
Waktu Rehat:
Isnin - Khamis 👉 1 tengah hari - 2 petang
Jumaat 👉 12 tengah hari - 2 petang
.
.
Nak datang waktu rehat?
Boleh aje 😉😊 cuma maklumkan lebih awal pada kami supaya nanti ada staff yang tunggu. Takut kang, kalau datang mengejut waktu rehat, takde orang pulak 😀😁
.
.
Boleh hubungi NO HOTLINE kami ye untuk sebarang info & pertanyaan,
.
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
📲 +6011.20.200.300
.
.
#krimtumit #tumitpecah #tumitmerekah #herbalblend #naturalproduct #krimbayi #babycream #chemicalfree #nochemicals #alergi #eczema #ekzema #krimekzema #chickenpox #losyenbadan #gatalgatal #ruambayi #ruamlampin #diaperrash #ruamsusu #babyrash #elaknyamuk #jerawat #krimjerawat #melecur #krimmelecur #stretchmark #noparaben #shakleebangi #shakleekajang
Walk in ofis kedai kami untuk dapatkan produk Shaklee pada kadar segera! Nak lagi special, join group kami untuk nikmati harga Shaklee dengan penjimatan sehingaa15-20% 👍👍👍 . . Waktu Operasi: Isnin-Jumaat 👉 9 pagi - 6 petang Sabtu 👉 9 pagi - 1 tengah hari . Waktu Rehat: Isnin - Khamis 👉 1 tengah hari - 2 petang Jumaat 👉 12 tengah hari - 2 petang . . Nak datang waktu rehat? Boleh aje 😉😊 cuma maklumkan lebih awal pada kami supaya nanti ada staff yang tunggu. Takut kang, kalau datang mengejut waktu rehat, takde orang pulak 😀😁 . . Boleh hubungi NO HOTLINE kami ye untuk sebarang info & pertanyaan, . 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 📲 +6011.20.200.300 . . #krimtumit  #tumitpecah  #tumitmerekah  #herbalblend  #naturalproduct  #krimbayi  #babycream  #chemicalfree  #nochemicals  #alergi  #eczema  #ekzema  #krimekzema  #chickenpox  #losyenbadan  #gatalgatal  #ruambayi  #ruamlampin  #diaperrash  #ruamsusu  #babyrash  #elaknyamuk  #jerawat  #krimjerawat  #melecur  #krimmelecur  #stretchmark  #noparaben  #shakleebangi  #shakleekajang 
TESTIMONI HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM

Herbal blend ini selamat digunakan untuk bayi hingga ke orang dewasa. Ianya tidak mengandungi steroid.

Krim ni sesuai tau kalau anak kena gigit nyamuk ke, ruam ke, luka kecil ke, gatal ke. Sapu je krim ni. Bebas steroid. Nama pun herbal blend kan.

Ianya dihasilkan daripada 4 jenis tumbuhan herba iaitu Daun Sage, Horge Chesnut , Yarrow dan Rosemary yang sememangnya digunakan secara tradisional untuk masalah berkaitan kulit dan melegakan kesakitan.

Harga pun berpatutan sangat. Hanya RM37.50 je. Selalu new customer cakap, "eh murah je, ingat mahal sangat". Haa tu la, tak tanya 😄

Nak Order? Klik link whatsapp di bio ya.

#testimoniherbalblend #shakleekulai #shakleesenai #shakleesaleng #shakleebandarputra #shakleesingapore #shakleetampines #shakleepasirgudang #shakleelarkin #shakleetiram #shakleeputriwangsa #shakleesafe #herbalblend #babyruam #gigitanserangga #tumitkering #shakleenatural #teaminstamf
TESTIMONI HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM Herbal blend ini selamat digunakan untuk bayi hingga ke orang dewasa. Ianya tidak mengandungi steroid. Krim ni sesuai tau kalau anak kena gigit nyamuk ke, ruam ke, luka kecil ke, gatal ke. Sapu je krim ni. Bebas steroid. Nama pun herbal blend kan. Ianya dihasilkan daripada 4 jenis tumbuhan herba iaitu Daun Sage, Horge Chesnut , Yarrow dan Rosemary yang sememangnya digunakan secara tradisional untuk masalah berkaitan kulit dan melegakan kesakitan. Harga pun berpatutan sangat. Hanya RM37.50 je. Selalu new customer cakap, "eh murah je, ingat mahal sangat". Haa tu la, tak tanya 😄 Nak Order? Klik link whatsapp di bio ya. #testimoniherbalblend  #shakleekulai  #shakleesenai  #shakleesaleng  #shakleebandarputra  #shakleesingapore  #shakleetampines  #shakleepasirgudang  #shakleelarkin  #shakleetiram  #shakleeputriwangsa  #shakleesafe  #herbalblend  #babyruam  #gigitanserangga  #tumitkering  #shakleenatural  #teaminstamf 
TESTIMONI HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM

Herbal blend ini selamat digunakan untuk bayi hingga ke orang dewasa. Ianya tidak mengandungi steroid.

Krim ni sesuai tau kalau anak kena gigit nyamuk ke, ruam ke, luka kecil ke, gatal ke. Sapu je krim ni. Bebas steroid. Nama pun herbal blend kan.

Ianya dihasilkan daripada 4 jenis tumbuhan herba iaitu Daun Sage, Horge Chesnut , Yarrow dan Rosemary yang sememangnya digunakan secara tradisional untuk masalah berkaitan kulit dan melegakan kesakitan.

Harga pun berpatutan sangat. Hanya RM37.50 je. Selalu new customer cakap, "eh murah je, ingat mahal sangat". Haa tu la, tak tanya 😄

Nak Order? Klik link whatsapp di bio ya.

#testimoniherbalblend #shakleekulai #shakleesenai #shakleesaleng #shakleebandarputra #shakleesingapore #shakleetampines #shakleepasirgudang #shakleelarkin #shakleetiram #shakleeputriwangsa #shakleesafe #herbalblend #babyruam #gigitanserangga #tumitkering #shakleenatural #teaminstamf
TESTIMONI HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM Herbal blend ini selamat digunakan untuk bayi hingga ke orang dewasa. Ianya tidak mengandungi steroid. Krim ni sesuai tau kalau anak kena gigit nyamuk ke, ruam ke, luka kecil ke, gatal ke. Sapu je krim ni. Bebas steroid. Nama pun herbal blend kan. Ianya dihasilkan daripada 4 jenis tumbuhan herba iaitu Daun Sage, Horge Chesnut , Yarrow dan Rosemary yang sememangnya digunakan secara tradisional untuk masalah berkaitan kulit dan melegakan kesakitan. Harga pun berpatutan sangat. Hanya RM37.50 je. Selalu new customer cakap, "eh murah je, ingat mahal sangat". Haa tu la, tak tanya 😄 Nak Order? Klik link whatsapp di bio ya. #testimoniherbalblend  #shakleekulai  #shakleesenai  #shakleesaleng  #shakleebandarputra  #shakleesingapore  #shakleetampines  #shakleepasirgudang  #shakleelarkin  #shakleetiram  #shakleeputriwangsa  #shakleesafe  #herbalblend  #babyruam  #gigitanserangga  #tumitkering  #shakleenatural  #teaminstamf 
TESTIMONI HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM

Herbal blend ini selamat digunakan untuk bayi hingga ke orang dewasa. Ianya tidak mengandungi steroid.

Krim ni sesuai tau kalau anak kena gigit nyamuk ke, ruam ke, luka kecil ke, gatal ke. Sapu je krim ni. Bebas steroid. Nama pun herbal blend kan.

Ianya dihasilkan daripada 4 jenis tumbuhan herba iaitu Daun Sage, Horge Chesnut , Yarrow dan Rosemary yang sememangnya digunakan secara tradisional untuk masalah berkaitan kulit dan melegakan kesakitan.

Harga pun berpatutan sangat. Hanya RM37.50 je. Selalu new customer cakap, "eh murah je, ingat mahal sangat". Haa tu la, tak tanya 😄

Nak Order? Klik link whatsapp di bio ya.

#testimoniherbalblend #shakleekulai #shakleesenai #shakleesaleng #shakleebandarputra #shakleesingapore #shakleetampines #shakleepasirgudang #shakleelarkin #shakleetiram #shakleeputriwangsa #shakleesafe #herbalblend #babyruam #gigitanserangga #tumitkering #shakleenatural #teaminstamf
TESTIMONI HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM Herbal blend ini selamat digunakan untuk bayi hingga ke orang dewasa. Ianya tidak mengandungi steroid. Krim ni sesuai tau kalau anak kena gigit nyamuk ke, ruam ke, luka kecil ke, gatal ke. Sapu je krim ni. Bebas steroid. Nama pun herbal blend kan. Ianya dihasilkan daripada 4 jenis tumbuhan herba iaitu Daun Sage, Horge Chesnut , Yarrow dan Rosemary yang sememangnya digunakan secara tradisional untuk masalah berkaitan kulit dan melegakan kesakitan. Harga pun berpatutan sangat. Hanya RM37.50 je. Selalu new customer cakap, "eh murah je, ingat mahal sangat". Haa tu la, tak tanya 😄 Nak Order? Klik link whatsapp di bio ya. #testimoniherbalblend  #shakleekulai  #shakleesenai  #shakleesaleng  #shakleebandarputra  #shakleesingapore  #shakleetampines  #shakleepasirgudang  #shakleelarkin  #shakleetiram  #shakleeputriwangsa  #shakleesafe  #herbalblend  #babyruam  #gigitanserangga  #tumitkering  #shakleenatural  #teaminstamf 
MENGAPA VITAMIN C SHAKLEE TERBAIK ??
.
😀Bersifat SUSTAINED RELEASED iaitu setiap 100mg dilepaskan bafi setiap 1jam selama 5 jam tanpa henti !!
.
😀1 tablet Vitamin shaklee mempunyai 500mg bersamaan 7 setengah biji oren
.
😀Mempunyai BIOFLAVONOIDS iaitu membantu penyerapan vitamin C sepenuhnya & memelihara vitamin c daripada teroksida
.
😀Sumber natural kerana bersifat natural tanpa bahan perisa, pemanis, pewarna dan bahan pengawet tambahan
.
Yang dah cuba je tahu Vitamin C Shaklee ni memang takde perisa.
First time cuba, bau nye macam errkkk !! Confirm tak lalu kalau nak kunyah sebab takde rasa oren pon !!
.
Huda dah cuba, Anda ?
0183253221
.
#setflawlessshaklee
#setkurusshaklee
#setresdungshaklee
#setjerawatshaklee
#setibuhamilshaklee
#setpantangshaklee
#setdetoxshaklee
#ostematrix
#ESPShaklee
#Herblax
#Alfalfa
#SustainedReleasedVitaminC
#VitaminE
#Mealshake
#HerbalBlend
#VivixPromo
#VivixShaklee
#CollagenShaklee
#YouthShaklee
#SkincareShaklee
#OmegaGuard
#SetKesuburanShaklee
#VitaminShaklee
MENGAPA VITAMIN C SHAKLEE TERBAIK ?? . 😀Bersifat SUSTAINED RELEASED iaitu setiap 100mg dilepaskan bafi setiap 1jam selama 5 jam tanpa henti !! . 😀1 tablet Vitamin shaklee mempunyai 500mg bersamaan 7 setengah biji oren . 😀Mempunyai BIOFLAVONOIDS iaitu membantu penyerapan vitamin C sepenuhnya & memelihara vitamin c daripada teroksida . 😀Sumber natural kerana bersifat natural tanpa bahan perisa, pemanis, pewarna dan bahan pengawet tambahan . Yang dah cuba je tahu Vitamin C Shaklee ni memang takde perisa. First time cuba, bau nye macam errkkk !! Confirm tak lalu kalau nak kunyah sebab takde rasa oren pon !! . Huda dah cuba, Anda ? 0183253221 . #setflawlessshaklee  #setkurusshaklee  #setresdungshaklee  #setjerawatshaklee  #setibuhamilshaklee  #setpantangshaklee  #setdetoxshaklee  #ostematrix  #ESPShaklee  #Herblax  #Alfalfa  #SustainedReleasedVitaminC  #VitaminE  #Mealshake  #HerbalBlend  #VivixPromo  #VivixShaklee  #CollagenShaklee  #YouthShaklee  #SkincareShaklee  #OmegaGuard  #SetKesuburanShaklee  #VitaminShaklee 
Uterine Prolapse is the sinking and falling out of the uterus. Symptoms can range from mild to severe when the uterus can be seen falling out of the vagina as pictured. Usually affecting post-menopausal women, however prolapse can occur at any age. The causes range from vaginal deliveries, gravity, loss of estrogen, strain such as chronic cough, obesity and while rare pelvic tumors. The first symptoms include the feeling of sitting on a small ball, feeling heaviness or pulling in the pelvis area, difficult or painful intercourse, frequent or urgent urination, low back ache, repeated bladder infections, vaginal bleeding, recurrent urinary tract infections, ulcers, prolapse of other organs and increased vaginal discharge. Prolapse is always due to a deficiency. Depending on the degree of prolapse vaginal steaming can greatly improve prolapse. Recommending our Womb Cleanse vaginal steam if suffering  from uterine prolapse. Following the Vaginal steaming online pre-screening. Feel free to email, DM or contact me via the website for more information. 🍃🖤🖤🖤 YoniEmpowerment.bigcartel.com ——————————-
#uterineprolapse #uterinehealth #organprolapse #uterinewellness #womenswellness #herbaltherapy #femininecare #herbalsteam #herbalblend #herbaltherapy #healingherbs #herbalhealing #vsteam #vsteams #vaginalsteam #vaginalhealth #vaginalhealing #yonisteam #yoniherbs #yonisteams #womenswellness #selfcare #medicineforwomen #uterinewellnesseducator #uterinehealtheducator #yoniempowerment
Uterine Prolapse is the sinking and falling out of the uterus. Symptoms can range from mild to severe when the uterus can be seen falling out of the vagina as pictured. Usually affecting post-menopausal women, however prolapse can occur at any age. The causes range from vaginal deliveries, gravity, loss of estrogen, strain such as chronic cough, obesity and while rare pelvic tumors. The first symptoms include the feeling of sitting on a small ball, feeling heaviness or pulling in the pelvis area, difficult or painful intercourse, frequent or urgent urination, low back ache, repeated bladder infections, vaginal bleeding, recurrent urinary tract infections, ulcers, prolapse of other organs and increased vaginal discharge. Prolapse is always due to a deficiency. Depending on the degree of prolapse vaginal steaming can greatly improve prolapse. Recommending our Womb Cleanse vaginal steam if suffering from uterine prolapse. Following the Vaginal steaming online pre-screening. Feel free to email, DM or contact me via the website for more information. 🍃🖤🖤🖤 YoniEmpowerment.bigcartel.com ——————————- #uterineprolapse  #uterinehealth  #organprolapse  #uterinewellness  #womenswellness  #herbaltherapy  #femininecare  #herbalsteam  #herbalblend  #herbaltherapy  #healingherbs  #herbalhealing  #vsteam  #vsteams  #vaginalsteam  #vaginalhealth  #vaginalhealing  #yonisteam  #yoniherbs  #yonisteams  #womenswellness  #selfcare  #medicineforwomen  #uterinewellnesseducator  #uterinehealtheducator  #yoniempowerment 
Listen! One more review I’m going to have to do another flash sale. D’vine Wash clients are theee best!! What if i told you’ll Mrs. B is in her late 60s 🤭after her menopause steam Mrs.B said 🗣 senior citizen where? 😂😂 love her spirit, she messaged me with a million and one questions. As for my second queen WELL Results speak for themselves‼️ #herbalblend #spaathome #yonisteaming #miscarriage #postpartum #flashsale #dvinewash #menstrualblend #menopauserelief
Listen! One more review I’m going to have to do another flash sale. D’vine Wash clients are theee best!! What if i told you’ll Mrs. B is in her late 60s 🤭after her menopause steam Mrs.B said 🗣 senior citizen where? 😂😂 love her spirit, she messaged me with a million and one questions. As for my second queen WELL Results speak for themselves‼️ #herbalblend  #spaathome  #yonisteaming  #miscarriage  #postpartum  #flashsale  #dvinewash  #menstrualblend  #menopauserelief 
Krim yang memang diciptakan khas tanpa PARABEN, MERKURI DAN BEBERAPA JENIS BAHAN KIMIA yang memang tak sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Alhamdulillah, dah ramai baby dibantu dengan krim herbal blend ni. Ambik sikit, sapu dan gosok hingga rasa sejuk pada tangan. Ia bantu serapan krim pada kulit bayi.
.
Dalam seminggu, pasti anda sangat puas hati.
.
☎whatsapp ➡️0163676463
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli  #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #herbalblend #herbalblendmurah #herbalblendcream #herbalblendshaklee #herbalblendshakleemurah #herbalblendcreamshaklee
Krim yang memang diciptakan khas tanpa PARABEN, MERKURI DAN BEBERAPA JENIS BAHAN KIMIA yang memang tak sesuai untuk semua jenis kulit. . Alhamdulillah, dah ramai baby dibantu dengan krim herbal blend ni. Ambik sikit, sapu dan gosok hingga rasa sejuk pada tangan. Ia bantu serapan krim pada kulit bayi. . Dalam seminggu, pasti anda sangat puas hati. . ☎whatsapp ➡️0163676463 . #instaseleb  #shakleepromo  #shakleehargamurah  #shakleehargaruntuh  #shakleeshahalam  #shakleepuncakalam  #shakleesungaibuloh  #shakleehargastudentmurah  #shakleetermurahterbaik  #shakleemeru  #shakleeselangor  #shakleekualaselangor  #shakleepalingmurah  #shakleepromosi  #shakleemurahmalaysia  #shakleetermurah  #shakleehargaahli  #shakleepromo  #shakleemurah  #cubateka  #codshahalam  #codmeru  #codpuncakalam  #shakleehargastudent  #herbalblend  #herbalblendmurah  #herbalblendcream  #herbalblendshaklee  #herbalblendshakleemurah  #herbalblendcreamshaklee 
Best sangat herbal blend ni. Dan penting, dia tulis NO PARABEN. Kalau semak senarai bahan herbal blend pon takde bahan yang boleh buat kulit kita jadi rosak dalam masa terdekat atau jangka masa panjang. Dan ianya, BERKESAN! .
Nak cuba herbal blend untuk kulit anak-anak ruam atau kene campak? Jadilah ibu bapa bijak. SAY NO TO PEMBAZIRAN. 1 krim untuk pelbagai kegunaan 😎. Dapatkan sekarang! .
☎whatsapp ➡️0163676463
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli  #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #herbalblend #herbalblendmurah #herbalblendcream #herbalblendshaklee #herbalblendshakleemurah #herbalblendcreamshaklee
Best sangat herbal blend ni. Dan penting, dia tulis NO PARABEN. Kalau semak senarai bahan herbal blend pon takde bahan yang boleh buat kulit kita jadi rosak dalam masa terdekat atau jangka masa panjang. Dan ianya, BERKESAN! . Nak cuba herbal blend untuk kulit anak-anak ruam atau kene campak? Jadilah ibu bapa bijak. SAY NO TO PEMBAZIRAN. 1 krim untuk pelbagai kegunaan 😎. Dapatkan sekarang! . ☎whatsapp ➡️0163676463 . #instaseleb  #shakleepromo  #shakleehargamurah  #shakleehargaruntuh  #shakleeshahalam  #shakleepuncakalam  #shakleesungaibuloh  #shakleehargastudentmurah  #shakleetermurahterbaik  #shakleemeru  #shakleeselangor  #shakleekualaselangor  #shakleepalingmurah  #shakleepromosi  #shakleemurahmalaysia  #shakleetermurah  #shakleehargaahli  #shakleepromo  #shakleemurah  #cubateka  #codshahalam  #codmeru  #codpuncakalam  #shakleehargastudent  #herbalblend  #herbalblendmurah  #herbalblendcream  #herbalblendshaklee  #herbalblendshakleemurah  #herbalblendcreamshaklee 
Nie paling best.

Boleh guna lembapkan bibir yang kering tau.

#herbalblend 
#multipurposecream 
#shaklee
Bez względu na pogodę warto pić ZIOLOVE ODPORNOŚĆ. Skład tej herbatki ziołowej  to bogactwo witamin i soli mineralnych 👉Owoce dzikiej róży👉głogu👉aronii👉jarzębiny👉żurawiny👉maliny👉liść pokrzywy #boostyourimmunesystem#odporność#natura#zioła#herbalblend#herbaltea#herbalteas#herbatka#immunityboost#immunity#fruittea#cranberry#hawthorn#nettle#raspberrytea#jarzębina#rowanberry
Set yg sempurna untuk penjagaan kulit. Berbaloi-baloi 😍
.
VITA C (6 bulan)
🍋Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain
🍋Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.
🍋Melindung dan membaiki kulit
🍋Perlindungan daripada sinar uv
🍋Mengurangkan kesan "sunburn"
🍋Membantu prevent masalah jerawat degil
🍋Tona kulit menjadi lebih sekata
🍋Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka .
🍋Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer)
🍋Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
🍋Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir.
🍋Kulit lebih glowing
.
VITA E (GRAPE SEED 4 bulan)
🍇Antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan
🍇Meneutralkan radikal bebas
🍇Bersifat anti-penuaan
🍇Membantu memudarkan parut
🍇Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
🍇Mengurangkan masalah jerawat
🍇Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
🍇Mengatasi masalah whiteheads & blackheads
🍇Mengatasi masalah jeragat
.
ESP (2-3 bulan)
💐Membantu menghilangkan jeragat dan parut
💐Menganjalkan kulit
💐Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu utk menghasilkan sel yang siht dan menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula

Good Day!
i💚shaklee

www.wasap.my/60198440078

Link kat bio 👆

#CantikDariDalam #HealthyLifestyleWithShakleena.
#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #herblax #mealshake #Vivix #vitalea #herbalblend
Set yg sempurna untuk penjagaan kulit. Berbaloi-baloi 😍 . VITA C (6 bulan) 🍋Antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain 🍋Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan. 🍋Melindung dan membaiki kulit 🍋Perlindungan daripada sinar uv 🍋Mengurangkan kesan "sunburn" 🍋Membantu prevent masalah jerawat degil 🍋Tona kulit menjadi lebih sekata 🍋Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka . 🍋Mencerahkan kulit secara semulajadi (bukan muka sahaja yer) 🍋Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema 🍋Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir. 🍋Kulit lebih glowing . VITA E (GRAPE SEED 4 bulan) 🍇Antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan 🍇Meneutralkan radikal bebas 🍇Bersifat anti-penuaan 🍇Membantu memudarkan parut 🍇Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas 🍇Mengurangkan masalah jerawat 🍇Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat 🍇Mengatasi masalah whiteheads & blackheads 🍇Mengatasi masalah jeragat . ESP (2-3 bulan) 💐Membantu menghilangkan jeragat dan parut 💐Menganjalkan kulit 💐Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu utk menghasilkan sel yang siht dan menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula Good Day! i💚shaklee www.wasap.my/60198440078 Link kat bio 👆 #CantikDariDalam  #HealthyLifestyleWithShakleena . #VitaminC  #vitaminE  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #setslimmingshaklee  #herblax  #omegaguard  #herblax  #mealshake  #Vivix  #vitalea  #herbalblend 
Shaklee 0% GST Lebih Murah 😍
.
Kebaikan Vita C Plus Shaklee:
.
🍀Mengatasi masalah jerawat degil, jerawat pasir & nasi
🍀Mempertingkatkan sistem pertahanan badan.
🍀Melembapkan kulit dari dalam
🍀Mengurangkan simptom demam
🍀Menguatkan dinding salur darah.
🍀Mengurangkan kedut & tanda penuaan
🍀Membaiki parut pada kulit.
🍀Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung
🍀Menjadikan kulit lebih cerah secara semulajadi
🍀Menghilangkan jerawat dan pigmentasi.
🍀Mencantikkan/menghaluskan kulit
🍀Merangsang pembentukan kolagen dalam badan
🍀Mencegah dan memerangi kanser
🍀Memperbaiki insomnia
🍀Mempercepatkan waktu pemulihan demam/selsema
🍀Meningkatkan tenaga dalaman
🍀Melindungi kulit dari terdedah kepada radikal bebas, sinaran matahari dan UV
🍀Membantu menyembuhkan luka dengan cepat
🍀Memperbaiki gusi berdarah

#VitaminC #vitaminE #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #mealshake #Vivix #vitalea #herbalblend #garliccomplexshaklee
Shaklee 0% GST Lebih Murah 😍 . Kebaikan Vita C Plus Shaklee: . 🍀Mengatasi masalah jerawat degil, jerawat pasir & nasi 🍀Mempertingkatkan sistem pertahanan badan. 🍀Melembapkan kulit dari dalam 🍀Mengurangkan simptom demam 🍀Menguatkan dinding salur darah. 🍀Mengurangkan kedut & tanda penuaan 🍀Membaiki parut pada kulit. 🍀Membantu kulit sensitif seperti eczema & resdung 🍀Menjadikan kulit lebih cerah secara semulajadi 🍀Menghilangkan jerawat dan pigmentasi. 🍀Mencantikkan/menghaluskan kulit 🍀Merangsang pembentukan kolagen dalam badan 🍀Mencegah dan memerangi kanser 🍀Memperbaiki insomnia 🍀Mempercepatkan waktu pemulihan demam/selsema 🍀Meningkatkan tenaga dalaman 🍀Melindungi kulit dari terdedah kepada radikal bebas, sinaran matahari dan UV 🍀Membantu menyembuhkan luka dengan cepat 🍀Memperbaiki gusi berdarah #VitaminC  #vitaminE  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #alfalfashaklee  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #setslimmingshaklee  #herblax  #omegaguard  #mealshake  #Vivix  #vitalea  #herbalblend  #garliccomplexshaklee 
LOTION AJAIB!! LOTION AJAIB!!
.
Kenapa setiap rumah mesti ade?
Sebab Herbal blend adalah krim serbaguna dan selamat digunakan untuk seisi keluarga..
.
Bebas steroid lagi..baik untuk luka2 luaran, eczema, luka kecil, gatal2, gigitan nyamuk / serangga, melecur, hilangkn parut, ruam lampin, dan bnyk lg kegunaannya...
.
Bestkn...sangat berguna bila kecemasan...
.
Jom grab...harga istimewa menanti anda!! 0193895811..
.
#herbalblendshaklee #herbalblend #ruamsusu #ruamlampin #gatal2 #paruthilang #eczema #melecur #melecet #gigitan #lotion #krimherbal #shakleeeffect #Yesshaklee #shakleelovers #shakleejb #shakleejohorbahru #shakleeskudai #shakleejohor #shakleemutiararini #codshakleejb #codshakleejohor #codshakleeskudai #shakleeuitm #shakleemalaysiamurah #shakleemurah #shakleepalingmurah #shakleeoriginal #shakleeonline
LOTION AJAIB!! LOTION AJAIB!! . Kenapa setiap rumah mesti ade? Sebab Herbal blend adalah krim serbaguna dan selamat digunakan untuk seisi keluarga.. . Bebas steroid lagi..baik untuk luka2 luaran, eczema, luka kecil, gatal2, gigitan nyamuk / serangga, melecur, hilangkn parut, ruam lampin, dan bnyk lg kegunaannya... . Bestkn...sangat berguna bila kecemasan... . Jom grab...harga istimewa menanti anda!! 0193895811.. . #herbalblendshaklee  #herbalblend  #ruamsusu  #ruamlampin  #gatal2  #paruthilang  #eczema  #melecur  #melecet  #gigitan  #lotion  #krimherbal  #shakleeeffect  #Yesshaklee  #shakleelovers  #shakleejb  #shakleejohorbahru  #shakleeskudai  #shakleejohor  #shakleemutiararini  #codshakleejb  #codshakleejohor  #codshakleeskudai  #shakleeuitm  #shakleemalaysiamurah  #shakleemurah  #shakleepalingmurah  #shakleeoriginal  #shakleeonline 
The perfect blend to address women who have issues within their uterine health. Including infections, bacteria, dryness and irregular periods, . Great for online yoni steam sellers, brick and mortars, women’s wellness advocates, sisterhood support groups and healers. We offer 3 different options. Choose the option that best fits your business. Click the blue link in the bio above. 🍃🖤🖤🖤
YoniEmpowerment.bigcartel.com ————————————
#wholesaleyonisteams #wholesalevaginasteams #bulkyonisteams #bulkvaginalsteams #herbalsteam #herbalblend #herbaltherapy #herbalyoniblends #womenswellness #womenswellness #womensadvocacy #sisterhood #uterinehealth #medicineforwomen #femininecare #vsteams #vsteam #vaginalsteam #vaginalhealth #yonisteam #yoniherbs #yonisteams #herbalmedicine #certifiedyonisteampractioner #certifiedyonisteamingfacilitor #certifiedyonisteameducator #uterinehealtheducator #yoniempowerment
The perfect blend to address women who have issues within their uterine health. Including infections, bacteria, dryness and irregular periods, . Great for online yoni steam sellers, brick and mortars, women’s wellness advocates, sisterhood support groups and healers. We offer 3 different options. Choose the option that best fits your business. Click the blue link in the bio above. 🍃🖤🖤🖤 YoniEmpowerment.bigcartel.com ———————————— #wholesaleyonisteams  #wholesalevaginasteams  #bulkyonisteams  #bulkvaginalsteams  #herbalsteam  #herbalblend  #herbaltherapy  #herbalyoniblends  #womenswellness  #womenswellness  #womensadvocacy  #sisterhood  #uterinehealth  #medicineforwomen  #femininecare  #vsteams  #vsteam  #vaginalsteam  #vaginalhealth  #yonisteam  #yoniherbs  #yonisteams  #herbalmedicine  #certifiedyonisteampractioner  #certifiedyonisteamingfacilitor  #certifiedyonisteameducator  #uterinehealtheducator  #yoniempowerment 
HERBAL BLEND KRIM
.
Wajib ada di setiap rumah! Sesuai digunakan dari newborn sampai ke dewasa
.
✔NATURAL
✔SELAMAT
✔BEBAS DARI BAHAN KIMIA
.
.
❌TANPA ALKOHOL
❌TANPA STEROID
❌TANPA PARABEN
.
1 tube ni boleh guna lama. Saya sendiri guna pun dekat setahun . Anak2 saya kalau kena gigit nyamuk, gatal2 ke terus cari herbal blend sapu sendiri 😍
.
Berbaloi beli
Hanya RM40 termasuk postage/COD boleh diguna dalam tempoh yang lama
.
FREE DELIVERY AREA SUBANG BESTARI
.
Ni antara fungsi Herbal blend krim:-
.
❤️Melembutkan kulit / tumit kasar
❤️Merawat ruam susu / ruam panas / ruam .
❤️lampin / muka / kepala .
❤️Menghilangkan luka dan merawat eczema
❤️Melegakan gigitan serangga / nyamuk
❤️Merawat kulit gatal
❤️Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
❤️Losyen harian untuk kulit kering
❤️Krim urut badan lenguh
❤️Merawat kesan luka melecur .
❤️Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
.
.
Maklumat lanjut dan pembelian, boleh whatsapp saya anis www.wasap.my/60179053292 atau klik link di bio
.
#shakleebukitrahmanputra #shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleekotadamansara #shakleebukitsubang  #shakleesgbuloh #shakleedenaialam #shakleesubang #shakleekgmelayusubang #shakleetamanmelati #subangbestari #denaialam #kgmelayusubang #herbalblend #herbalblendshaklee #herbalblendshakleemurah #herbalblendmurah #parutdemamcampak #ruamsusu #krimshaklee #tumitkasar #parutjerawat #gatalgatal #gigitnyamuk #parabenfree #ajimaura #cikguseo #teaminstamf
HERBAL BLEND KRIM . Wajib ada di setiap rumah! Sesuai digunakan dari newborn sampai ke dewasa . ✔NATURAL ✔SELAMAT ✔BEBAS DARI BAHAN KIMIA . . ❌TANPA ALKOHOL ❌TANPA STEROID ❌TANPA PARABEN . 1 tube ni boleh guna lama. Saya sendiri guna pun dekat setahun . Anak2 saya kalau kena gigit nyamuk, gatal2 ke terus cari herbal blend sapu sendiri 😍 . Berbaloi beli Hanya RM40 termasuk postage/COD boleh diguna dalam tempoh yang lama . FREE DELIVERY AREA SUBANG BESTARI . Ni antara fungsi Herbal blend krim:- . ❤️Melembutkan kulit / tumit kasar ❤️Merawat ruam susu / ruam panas / ruam . ❤️lampin / muka / kepala . ❤️Menghilangkan luka dan merawat eczema ❤️Melegakan gigitan serangga / nyamuk ❤️Merawat kulit gatal ❤️Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox ❤️Losyen harian untuk kulit kering ❤️Krim urut badan lenguh ❤️Merawat kesan luka melecur . ❤️Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat . . Maklumat lanjut dan pembelian, boleh whatsapp saya anis www.wasap.my/60179053292 atau klik link di bio . #shakleebukitrahmanputra  #shakleesubangbestari  #shakleesubangperdana  #shakleekotadamansara  #shakleebukitsubang  #shakleesgbuloh  #shakleedenaialam  #shakleesubang  #shakleekgmelayusubang  #shakleetamanmelati  #subangbestari  #denaialam  #kgmelayusubang  #herbalblend  #herbalblendshaklee  #herbalblendshakleemurah  #herbalblendmurah  #parutdemamcampak  #ruamsusu  #krimshaklee  #tumitkasar  #parutjerawat  #gatalgatal  #gigitnyamuk  #parabenfree  #ajimaura  #cikguseo  #teaminstamf 
The ultimate detoxifier ☕️💪🏽 Questions?🧐 I’m going live at 4pm to discuss ingredients and benefits!

#Genteels #Teatox #philadelphia #alkaline #drinkyourwater #eattolive #AsiaMone #Natural #Herbalblend
YONI EMPOWERMENTS SPECIALTY VAGINAL STEAMING BLENDS. The specialty blends are perfect for women who may be suffering from a gynecological or uterine health issues, which to treat it naturally but this issue is not listed within the Vaginal steams or herbal supplements already listed on the website. To get the full benefit for this blend to be used the pre-screening and a brief consult via email at no extra charge is a must. Herbs are used in different ways to maximize the effectiveness, depending on the process we decide to take. It may be recommended to take a herbal tea blend internally, boiled and used as a hip bath, vaginal steaming or herbal supplement. Sometimes I may recommend more than one option, to use together. You will also be provided with recommended food therapy suggestions to add into your diet of issue specific foods. However, this list will only be issued to those who has completed the pre-screening, which allows me to get a larger picture of your issues at hand. Otherwise I cannot suggest food therapy to issues I know nothing about. If you are having uterine health issues and it’s not listed within the other steams on the website. Feel free to email, DM or contact me via the website so that we can explore the best options for you using the specialty blend or otherwise. Visit the website for more information by clicking the blue link in the bio. 🍃🖤🖤🖤
YoniEmpowerment.bigcartel.com —————————-
#herbalblend #femininecare #herbalsteam #herbaltherapy #herbalhealing #uterinehealth #wombcare #womblove #wombhealth #wombhealing #healingwithherbs #wombcare #vsteam #vaginalsteam #vaginalhealth #yonihealth #wombcare #yoniherbs #yonihealing #herbalmedicine #medicineforwomen #healingnaturally #selfcare #selfheal #empowerment #yoniempowerment
YONI EMPOWERMENTS SPECIALTY VAGINAL STEAMING BLENDS. The specialty blends are perfect for women who may be suffering from a gynecological or uterine health issues, which to treat it naturally but this issue is not listed within the Vaginal steams or herbal supplements already listed on the website. To get the full benefit for this blend to be used the pre-screening and a brief consult via email at no extra charge is a must. Herbs are used in different ways to maximize the effectiveness, depending on the process we decide to take. It may be recommended to take a herbal tea blend internally, boiled and used as a hip bath, vaginal steaming or herbal supplement. Sometimes I may recommend more than one option, to use together. You will also be provided with recommended food therapy suggestions to add into your diet of issue specific foods. However, this list will only be issued to those who has completed the pre-screening, which allows me to get a larger picture of your issues at hand. Otherwise I cannot suggest food therapy to issues I know nothing about. If you are having uterine health issues and it’s not listed within the other steams on the website. Feel free to email, DM or contact me via the website so that we can explore the best options for you using the specialty blend or otherwise. Visit the website for more information by clicking the blue link in the bio. 🍃🖤🖤🖤 YoniEmpowerment.bigcartel.com —————————- #herbalblend  #femininecare  #herbalsteam  #herbaltherapy  #herbalhealing  #uterinehealth  #wombcare  #womblove  #wombhealth  #wombhealing  #healingwithherbs  #wombcare  #vsteam  #vaginalsteam  #vaginalhealth  #yonihealth  #wombcare  #yoniherbs  #yonihealing  #herbalmedicine  #medicineforwomen  #healingnaturally  #selfcare  #selfheal  #empowerment  #yoniempowerment 
My pipi loyot ni bukan takat demam je.
Siap pakej campak halus & batuk.
Walaupun bukan cacar tu, tp ttp buat ummie risau.
.
Ummie bagi acah kemam #nutriferon skit. Buat pembantu imun badan acah lagi kuat nak lawan penyakit tu💪🏻💪🏻..
.
#herbalBlend pun jadi peneman si acah yang sedang dalam proses nak sihat. Kena sapu herbal blend kat part yang naik campak, biar kurang skit rasa gatal dia tu.
.
Demam bukan sebarang demam. Demam nak dapat step baru - dah pandai duduk dan tawaf satu rumah terutama  sudut meja tu 😆
.
Moga lekas sihat dan comel balik ye wahai anak😍
.
.
#suziemaswarshaklee
#mujurummietokeyshaklee #shakleesgbuloh #codshakleesgbuloh #syjualshaklee
My pipi loyot ni bukan takat demam je. Siap pakej campak halus & batuk. Walaupun bukan cacar tu, tp ttp buat ummie risau. . Ummie bagi acah kemam #nutriferon  skit. Buat pembantu imun badan acah lagi kuat nak lawan penyakit tu💪🏻💪🏻.. . #herbalBlend  pun jadi peneman si acah yang sedang dalam proses nak sihat. Kena sapu herbal blend kat part yang naik campak, biar kurang skit rasa gatal dia tu. . Demam bukan sebarang demam. Demam nak dapat step baru - dah pandai duduk dan tawaf satu rumah terutama sudut meja tu 😆 . Moga lekas sihat dan comel balik ye wahai anak😍 . . #suziemaswarshaklee  #mujurummietokeyshaklee  #shakleesgbuloh  #codshakleesgbuloh  #syjualshaklee 
.
.
Baby kena gigit nyamuk? Sapu jer krim herbal blend.
.
Lepas tu baby tak meragam dah.
.
#krimserbaguna #herbalblend
MISI KURUS SELEPAS RAYA !!
.
Jom tenangkan perut,
Lawaskan penghadaman,
.
Perut kita ni dah terbiasa sebulan kurang kan makan, makan makanan sihat .. bila raya terkejut terus segala jenis makanan kita sumbat..
.
Adik akak, jangan gitu dong .. susah payah bagi slim, tak kan nk biarkan spare tyre lepas raya kot opss 🙊
.
Gini deh, yang mana perut meragam .. nak maintain kurus .. cuba set detox shaklee deh ..
.
Perut happy, badan pon sihat
.
Yuk whatsapp huda 0183253221
.
#setflawlessshaklee
#setkurusshaklee
#setresdungshaklee
#setjerawatshaklee
#setibuhamilshaklee
#setpantangshaklee
#setdetoxshaklee
#ostematrix
#ESPShaklee
#Herblax
#Alfalfa
#SustainedReleasedVitaminC
#VitaminE
#Mealshake
#HerbalBlend
#VivixPromo
#VivixShaklee
#CollagenShaklee
#YouthShaklee
#SkincareShaklee
#OmegaGuard
#SetKesuburanShaklee
#VitaminShaklee
#ShakleeEffect
MISI KURUS SELEPAS RAYA !! . Jom tenangkan perut, Lawaskan penghadaman, . Perut kita ni dah terbiasa sebulan kurang kan makan, makan makanan sihat .. bila raya terkejut terus segala jenis makanan kita sumbat.. . Adik akak, jangan gitu dong .. susah payah bagi slim, tak kan nk biarkan spare tyre lepas raya kot opss 🙊 . Gini deh, yang mana perut meragam .. nak maintain kurus .. cuba set detox shaklee deh .. . Perut happy, badan pon sihat . Yuk whatsapp huda 0183253221 . #setflawlessshaklee  #setkurusshaklee  #setresdungshaklee  #setjerawatshaklee  #setibuhamilshaklee  #setpantangshaklee  #setdetoxshaklee  #ostematrix  #ESPShaklee  #Herblax  #Alfalfa  #SustainedReleasedVitaminC  #VitaminE  #Mealshake  #HerbalBlend  #VivixPromo  #VivixShaklee  #CollagenShaklee  #YouthShaklee  #SkincareShaklee  #OmegaGuard  #SetKesuburanShaklee  #VitaminShaklee  #ShakleeEffect 
MISI KURUS SELEPAS RAYA !!
.
Jom tenangkan perut,
Lawaskan penghadaman,
.
Perut kita ni dah terbiasa sebulan kurang kan makan, makan makanan sihat .. bila raya terkejut terus segala jenis makanan kita sumbat..
.
Adik akak, jangan gitu dong .. susah payah bagi slim, tak kan nk biarkan spare tyre lepas raya kot opss 🙊
.
Gini deh, yang mana perut meragam .. nak maintain kurus .. cuba set detox shaklee deh ..
.
Perut happy, badan pon sihat
.
Yuk whatsapp huda 0183253221
.
#setflawlessshaklee
#setkurusshaklee
#setresdungshaklee
#setjerawatshaklee
#setibuhamilshaklee
#setpantangshaklee
#setdetoxshaklee
#ostematrix
#ESPShaklee
#Herblax
#Alfalfa
#SustainedReleasedVitaminC
#VitaminE
#Mealshake
#HerbalBlend
#VivixPromo
#VivixShaklee
#CollagenShaklee
#YouthShaklee
#SkincareShaklee
#OmegaGuard
#SetKesuburanShaklee
#VitaminShaklee
#ShakleeEffect
MISI KURUS SELEPAS RAYA !! . Jom tenangkan perut, Lawaskan penghadaman, . Perut kita ni dah terbiasa sebulan kurang kan makan, makan makanan sihat .. bila raya terkejut terus segala jenis makanan kita sumbat.. . Adik akak, jangan gitu dong .. susah payah bagi slim, tak kan nk biarkan spare tyre lepas raya kot opss 🙊 . Gini deh, yang mana perut meragam .. nak maintain kurus .. cuba set detox shaklee deh .. . Perut happy, badan pon sihat . Yuk whatsapp huda 0183253221 . #setflawlessshaklee  #setkurusshaklee  #setresdungshaklee  #setjerawatshaklee  #setibuhamilshaklee  #setpantangshaklee  #setdetoxshaklee  #ostematrix  #ESPShaklee  #Herblax  #Alfalfa  #SustainedReleasedVitaminC  #VitaminE  #Mealshake  #HerbalBlend  #VivixPromo  #VivixShaklee  #CollagenShaklee  #YouthShaklee  #SkincareShaklee  #OmegaGuard  #SetKesuburanShaklee  #VitaminShaklee  #ShakleeEffect 
'Saya pengguna tegar herbal blend cream!'- Faqeeh Qudair. .
.
Nak dapatkan herbal blend ni boleh wasap mama saya.
0132020767 #tolongjadimodelmamajap #modelherbalblend #herbalblend #shakleelover #son
HERBAL BLEND SHAKLEE.
.
Antara Manfaat Herbal Blend Shaklee:
❤ Melembutkan kulit/tumit kasar
❤ Merawat ruam susu/ruam panas/ruam lampin /muka
❤ Menghilangkan parut luka dan merawat eczema
❤ Melegakan gigitan serangga/nyamuk
❤ Merawat kulit gatal
❤ Menghilangkan parut jerawat/parut chicken pox
❤ Merawat kesan luka melecur ❤ Melegakan badan/kepala ketika tidak sihat
❤ Lotion harian
.
Sangat berguna ketika kecemasan!
.
.
.
Nak cuba?? Wassap 0193895811...
.
#herbalblendshaklee #herbalblend #ruam #ekzema #gatal2 #herbalblendlotion #multipurposecream #ruam #ruamlampin #gatal2 #gigitan #ibuhamil #baby #shakleejb #shakleemurah #shakleeeffect #shakleejohorbahru #skudai #codshakleejb #ShakleeSkudai #shakleetermurah #shakleetestimoni  #shakleehargastudent #shakleehargaspecial #shakleehargamurah #shakleemutiararini #shakleeoriginal #shakleeonline #shakleepromosi #codshakleemutiararini #shakleebestprice #shakleemurahmalaysia
HERBAL BLEND SHAKLEE. . Antara Manfaat Herbal Blend Shaklee: ❤ Melembutkan kulit/tumit kasar ❤ Merawat ruam susu/ruam panas/ruam lampin /muka ❤ Menghilangkan parut luka dan merawat eczema ❤ Melegakan gigitan serangga/nyamuk ❤ Merawat kulit gatal ❤ Menghilangkan parut jerawat/parut chicken pox ❤ Merawat kesan luka melecur ❤ Melegakan badan/kepala ketika tidak sihat ❤ Lotion harian . Sangat berguna ketika kecemasan! . . . Nak cuba?? Wassap 0193895811... . #herbalblendshaklee  #herbalblend  #ruam  #ekzema  #gatal2  #herbalblendlotion  #multipurposecream  #ruam  #ruamlampin  #gatal2  #gigitan  #ibuhamil  #baby  #shakleejb  #shakleemurah  #shakleeeffect  #shakleejohorbahru  #skudai  #codshakleejb  #ShakleeSkudai  #shakleetermurah  #shakleetestimoni  #shakleehargastudent  #shakleehargaspecial  #shakleehargamurah  #shakleemutiararini  #shakleeoriginal  #shakleeonline  #shakleepromosi  #codshakleemutiararini  #shakleebestprice  #shakleemurahmalaysia 
👏Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga.
Ramai yang dah cuba beri feedback POSITIF tentang penggunaan herbal blend ini ke atas anak-anak eczema

Alhamdulillah sangat membantu. Kalau terkena gigit nyamuk, semut atau serangga lain pun boleh sapu. InsyaAllah ianya selamat dan berkesan
.
👏Ubat luka / melecur
InsyaAllah boleh ganti sebagai minyak gamat. Seeloknya bila ada luka atau lecur, sapu cepat-cepat. Sediakan setiap rumah 1 herbal blend. Jadi tak risau lagi kalau terkena percikan minyak panas ke, kena cakar kucing ke, terus sapu
.
👏Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu.
Bila puting ibu terkena gigitan anak, pastinya rasa pedih lebih-lebih lagi kalau sampai terluka.

Jadi, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, boleh sapu je krim ini. Herbal blend ini sangat natural, tiada bahan sintetik dan dijamin selamat. Jadi tak perlu risau
.
👏Menghilangkan parut.
Kalau anda atau anak anda terkena chicken pox atau campak, cuba sapukan cepat-cepat dengan herbal blend. InsyaAllah parut yang ada akan pudar dan hilang
.
👏Ruam pada bayi.
Bayi sangat-sangat senang terkena ruam terutamanya ruam lampin. Cuaca yang sangat panas pun bayi senang terkena ruam. Jadi sapukan je  krim ini insyaAllah ia akan legakan rasa pedih dan akan rawat ruam
.
👏Losyen harian.
Krim herbal blend ini boleh dijadikan sebagai losyen harian. Ia dapat melembutkan tangan anda. Herbal blend tak berminyak, jadi tak akan ganggu kerja seharian anda.
.
☎whatsapp ➡️0163676463
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli  #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #herbalblend #herbalblendmurah #herbalblendcream #herbalblendshakleemurah #herbalblendshaklee #herbalblendcreamshaklee
👏Merawat eczema dan gatal-gatal digigit serangga. Ramai yang dah cuba beri feedback POSITIF tentang penggunaan herbal blend ini ke atas anak-anak eczema Alhamdulillah sangat membantu. Kalau terkena gigit nyamuk, semut atau serangga lain pun boleh sapu. InsyaAllah ianya selamat dan berkesan . 👏Ubat luka / melecur InsyaAllah boleh ganti sebagai minyak gamat. Seeloknya bila ada luka atau lecur, sapu cepat-cepat. Sediakan setiap rumah 1 herbal blend. Jadi tak risau lagi kalau terkena percikan minyak panas ke, kena cakar kucing ke, terus sapu . 👏Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu. Bila puting ibu terkena gigitan anak, pastinya rasa pedih lebih-lebih lagi kalau sampai terluka. Jadi, ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, boleh sapu je krim ini. Herbal blend ini sangat natural, tiada bahan sintetik dan dijamin selamat. Jadi tak perlu risau . 👏Menghilangkan parut. Kalau anda atau anak anda terkena chicken pox atau campak, cuba sapukan cepat-cepat dengan herbal blend. InsyaAllah parut yang ada akan pudar dan hilang . 👏Ruam pada bayi. Bayi sangat-sangat senang terkena ruam terutamanya ruam lampin. Cuaca yang sangat panas pun bayi senang terkena ruam. Jadi sapukan je krim ini insyaAllah ia akan legakan rasa pedih dan akan rawat ruam . 👏Losyen harian. Krim herbal blend ini boleh dijadikan sebagai losyen harian. Ia dapat melembutkan tangan anda. Herbal blend tak berminyak, jadi tak akan ganggu kerja seharian anda. . ☎whatsapp ➡️0163676463 . #instaseleb  #shakleepromo  #shakleehargamurah  #shakleehargaruntuh  #shakleeshahalam  #shakleepuncakalam  #shakleesungaibuloh  #shakleehargastudentmurah  #shakleetermurahterbaik  #shakleemeru  #shakleeselangor  #shakleekualaselangor  #shakleepalingmurah  #shakleepromosi  #shakleemurahmalaysia  #shakleetermurah  #shakleehargaahli  #shakleepromo  #shakleemurah  #cubateka  #codshahalam  #codmeru  #codpuncakalam  #shakleehargastudent  #herbalblend  #herbalblendmurah  #herbalblendcream  #herbalblendshakleemurah  #herbalblendshaklee  #herbalblendcreamshaklee 
.
#testimonikrimherbalblend #parutchickenpoxdahpudar .
.
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblend sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan.
.

Paling penting #parabenfree 👍🏻 .
.
Kami ialah #vEminent Family. Pengedar #shakleedamansaradamai
#shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleekotadamansara #shakleebandarsridamansara
.
Penghantaran ke seluruh Malaysia
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada @maliani_johan akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan.
.
💚 #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️
.
#PengedarShakleeDamansaraDamai #PengedarShakleeSubangBestari #PengedarShakleeSubangPerdana #PengedarShakleeKotaDamansara #PengedarShakleeBandarSriDamansara
. #testimonikrimherbalblend  #parutchickenpoxdahpudar  . . Yang dicari ramai!! #krimserbaguna  #herbalblendshaklee  . ‪#herbalblend  sesuai untuk #ruambayi  #ruamlampin  #ruamsusu  #kulitkering  #kulitgatal  #kecutkanjerawat  #tumitpecah  #lukakecil  #melecurringan  #kenagigitserangga  #halaunyamuk  dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. . Paling penting #parabenfree  👍🏻 . . Kami ialah #vEminent  Family. Pengedar #shakleedamansaradamai  #shakleesubangbestari  #shakleesubangperdana  #shakleekotadamansara  #shakleebandarsridamansara  . Penghantaran ke seluruh Malaysia . SMS/ WhatsApp/ Call: ☎️ 01118646718 ☎️ 01118646718 ☎️ 01118646718 . 🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee  daripada @maliani_johan akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. . 💚 #MakCunShaklee  Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️ . #PengedarShakleeDamansaraDamai  #PengedarShakleeSubangBestari  #PengedarShakleeSubangPerdana  #PengedarShakleeKotaDamansara  #PengedarShakleeBandarSriDamansara 
.
#testimonikrimherbalblend #jangkitankurapdahkering
.
.
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblend sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan.
.

Paling penting #parabenfree 👍🏻 .
.
Kami ialah #vEminent Family. Pengedar #shakleedamansaradamai
#shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleekotadamansara #shakleebandarsridamansara
.
Penghantaran ke seluruh Malaysia
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada @maliani_johan akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan.
.
💚 #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️
.
#PengedarShakleeDamansaraDamai #PengedarShakleeSubangBestari #PengedarShakleeSubangPerdana #PengedarShakleeKotaDamansara #PengedarShakleeBandarSriDamansara
. #testimonikrimherbalblend  #jangkitankurapdahkering  . . Yang dicari ramai!! #krimserbaguna  #herbalblendshaklee  . ‪#herbalblend  sesuai untuk #ruambayi  #ruamlampin  #ruamsusu  #kulitkering  #kulitgatal  #kecutkanjerawat  #tumitpecah  #lukakecil  #melecurringan  #kenagigitserangga  #halaunyamuk  dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. . Paling penting #parabenfree  👍🏻 . . Kami ialah #vEminent  Family. Pengedar #shakleedamansaradamai  #shakleesubangbestari  #shakleesubangperdana  #shakleekotadamansara  #shakleebandarsridamansara  . Penghantaran ke seluruh Malaysia . SMS/ WhatsApp/ Call: ☎️ 01118646718 ☎️ 01118646718 ☎️ 01118646718 . 🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee  daripada @maliani_johan akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. . 💚 #MakCunShaklee  Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️ . #PengedarShakleeDamansaraDamai  #PengedarShakleeSubangBestari  #PengedarShakleeSubangPerdana  #PengedarShakleeKotaDamansara  #PengedarShakleeBandarSriDamansara 
.
Yang dicari ramai!! #krimserbaguna
#herbalblendshaklee . ‪#herbalblend sesuai untuk #ruambayi #ruamlampin #ruamsusu #kulitkering #kulitgatal #kecutkanjerawat #tumitpecah #lukakecil #melecurringan #kenagigitserangga #halaunyamuk dan macam-macam lagi masalah kulit ringan.
.

Paling penting #parabenfree 👍🏻 .
.
Kami ialah #vEminent Family. Pengedar #shakleedamansaradamai
#shakleesubangbestari #shakleesubangperdana #shakleekotadamansara #shakleebandarsridamansara
.
Penghantaran ke seluruh Malaysia
.
SMS/ WhatsApp/ Call:
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
☎️ 01118646718
.
🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee daripada @maliani_johan akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan.
.
💚 #MakCunShaklee Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️
.
#PengedarShakleeDamansaraDamai #PengedarShakleeSubangBestari #PengedarShakleeSubangPerdana #PengedarShakleeKotaDamansara #PengedarShakleeBandarSriDamansara
. Yang dicari ramai!! #krimserbaguna  #herbalblendshaklee  . ‪#herbalblend  sesuai untuk #ruambayi  #ruamlampin  #ruamsusu  #kulitkering  #kulitgatal  #kecutkanjerawat  #tumitpecah  #lukakecil  #melecurringan  #kenagigitserangga  #halaunyamuk  dan macam-macam lagi masalah kulit ringan. . Paling penting #parabenfree  👍🏻 . . Kami ialah #vEminent  Family. Pengedar #shakleedamansaradamai  #shakleesubangbestari  #shakleesubangperdana  #shakleekotadamansara  #shakleebandarsridamansara  . Penghantaran ke seluruh Malaysia . SMS/ WhatsApp/ Call: ☎️ 01118646718 ☎️ 01118646718 ☎️ 01118646718 . 🎁 Setiap pembelian #VitaminShaklee  daripada @maliani_johan akan mendapat jadual makan eksklusif & konsultasi berterusan. . 💚 #MakCunShaklee  Kerana semua IBU adalah CANTIK di mata anak-anaknya ❤️ . #PengedarShakleeDamansaraDamai  #PengedarShakleeSubangBestari  #PengedarShakleeSubangPerdana  #PengedarShakleeKotaDamansara  #PengedarShakleeBandarSriDamansara 
Love seeing our teas out and about! Thank you, @tea_on_the_trail, for sipping our Cup of Serenity Blend today
.
.
.
.
#reframe #herbalblend #herbal #tisane #nature #teascene #teatime #mountains #teacup #teaart #summertime #summersips #eveningtea #elmwoodinnfineteas #yourcupofserenity
This #chemicalfree #plantbased #herbal Yuve combo is what we need at the end of the week😉
.
#veganvitamins #vegansupplements #nostress #brainsupplement #herbalblend #superfood
Apalah istimewa sangat Herbal blend ni ye sampai berebut-rebut orang nak beli? Di sini Kaklin kongsikan antara kebaikan krim unik ini 😊
.
.✔ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
.
Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat.
.
.✔ Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍
.
.✔ Ubat luka atau melecur
.
Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas.
.
✔ Luka pada puting bagi ibu-ibu yang menyusu
.
Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut.
.
✔ Menghilangkan parut
.
Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana.
.
✔ Ruam pada bayi
.
Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut.
.
✔ Losyen harian
.
Kaklin juga gunakan Herbal Blend sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend ini juga tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa rasanya 👍
.
.
.Sebarang pertanyaan atau info berkenaan dengan Herbal Blend ini boleh lah hubungi KakLin yaa.
.
.
.Lin / 0162715161
Trusted SID SHAKLEE
.
.
.#herbalblend #herbalblendpromo #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #herbalblendmurah #herbalblendshaklee #losyenkulit #losyenmultipurpose #kulitgatal #ekzema #kulitlecur #ruambayi #ekzema #masalahgatal #kulitlecur #bengkak #parutmuka #shakleeshahalam #shakleegombak #shakleeipoh
Apalah istimewa sangat Herbal blend ni ye sampai berebut-rebut orang nak beli? Di sini Kaklin kongsikan antara kebaikan krim unik ini 😊 . .✔ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga . Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat. . .✔ Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍 . .✔ Ubat luka atau melecur . Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas. . ✔ Luka pada puting bagi ibu-ibu yang menyusu . Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut. . ✔ Menghilangkan parut . Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana. . ✔ Ruam pada bayi . Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut. . ✔ Losyen harian . Kaklin juga gunakan Herbal Blend sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend ini juga tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa rasanya 👍 . . .Sebarang pertanyaan atau info berkenaan dengan Herbal Blend ini boleh lah hubungi KakLin yaa. . . .Lin / 0162715161 Trusted SID SHAKLEE . . .#herbalblend  #herbalblendpromo  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #herbalblendmurah  #herbalblendshaklee  #losyenkulit  #losyenmultipurpose  #kulitgatal  #ekzema  #kulitlecur  #ruambayi  #ekzema  #masalahgatal  #kulitlecur  #bengkak  #parutmuka  #shakleeshahalam  #shakleegombak  #shakleeipoh 
Apalah istimewa sangat Herbal blend ni ye sampai berebut-rebut orang nak beli? Di sini Kaklin kongsikan antara kebaikan krim unik ini 😊
.
.✔ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
.
Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat.
.
.✔ Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍
.
.✔ Ubat luka atau melecur
.
Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas.
.
✔ Luka pada puting bagi ibu-ibu yang menyusu
.
Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut.
.
✔ Menghilangkan parut
.
Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana.
.
✔ Ruam pada bayi
.
Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut.
.
✔ Losyen harian
.
Kaklin juga gunakan Herbal Blend sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend ini juga tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa rasanya 👍
.
.
.Sebarang pertanyaan atau info berkenaan dengan Herbal Blend ini boleh lah hubungi KakLin yaa.
.
.
.Lin / 0162715161
Trusted SID SHAKLEE
.
.
.#herbalblend #herbalblendpromo #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #herbalblendmurah #herbalblendshaklee #losyenkulit #losyenmultipurpose #kulitgatal #ekzema #kulitlecur #ruambayi #ekzema #masalahgatal #kulitlecur #bengkak #parutmuka #shakleeshahalam #shakleegombak #shakleeipoh #shakleekuatan #shakleemiri #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleemelaka #shakleekuching
Apalah istimewa sangat Herbal blend ni ye sampai berebut-rebut orang nak beli? Di sini Kaklin kongsikan antara kebaikan krim unik ini 😊 . .✔ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga . Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat. . .✔ Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍 . .✔ Ubat luka atau melecur . Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas. . ✔ Luka pada puting bagi ibu-ibu yang menyusu . Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut. . ✔ Menghilangkan parut . Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana. . ✔ Ruam pada bayi . Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut. . ✔ Losyen harian . Kaklin juga gunakan Herbal Blend sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend ini juga tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa rasanya 👍 . . .Sebarang pertanyaan atau info berkenaan dengan Herbal Blend ini boleh lah hubungi KakLin yaa. . . .Lin / 0162715161 Trusted SID SHAKLEE . . .#herbalblend  #herbalblendpromo  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #herbalblendmurah  #herbalblendshaklee  #losyenkulit  #losyenmultipurpose  #kulitgatal  #ekzema  #kulitlecur  #ruambayi  #ekzema  #masalahgatal  #kulitlecur  #bengkak  #parutmuka  #shakleeshahalam  #shakleegombak  #shakleeipoh  #shakleekuatan  #shakleemiri  #shakleealorsetar  #shakleesgpetani  #shakleemelaka  #shakleekuching 
Krim Herbal Blend ('HOT PRODUK')
.
Cream ini adalah cream kulit yang serbaguna yang boleh dipakai pada kulit sesiapa je. Bayi sangat disyorkan guna cream kulit serbaguna ini bagi atasi masalah eczema, gigitan nyamuk, ruam-ruam dan sebagainya.
.
☎whatsapp ➡️0163676463
.
#instaseleb #shakleepromo #shakleehargamurah #shakleehargaruntuh #shakleeshahalam #shakleepuncakalam #shakleesungaibuloh #shakleehargastudentmurah #shakleetermurahterbaik #shakleemeru #shakleeselangor #shakleekualaselangor #shakleepalingmurah #shakleepromosi #shakleemurahmalaysia #shakleetermurah #shakleehargaahli  #shakleepromo #shakleemurah #cubateka #codshahalam #codmeru #codpuncakalam #shakleehargastudent #herbalblend #herbalblendmurah #herbalblendcream #herbalblendshaklee #herbalblendshakleemurah #herbalblendcreamshaklee
Krim Herbal Blend ('HOT PRODUK') . Cream ini adalah cream kulit yang serbaguna yang boleh dipakai pada kulit sesiapa je. Bayi sangat disyorkan guna cream kulit serbaguna ini bagi atasi masalah eczema, gigitan nyamuk, ruam-ruam dan sebagainya. . ☎whatsapp ➡️0163676463 . #instaseleb  #shakleepromo  #shakleehargamurah  #shakleehargaruntuh  #shakleeshahalam  #shakleepuncakalam  #shakleesungaibuloh  #shakleehargastudentmurah  #shakleetermurahterbaik  #shakleemeru  #shakleeselangor  #shakleekualaselangor  #shakleepalingmurah  #shakleepromosi  #shakleemurahmalaysia  #shakleetermurah  #shakleehargaahli  #shakleepromo  #shakleemurah  #cubateka  #codshahalam  #codmeru  #codpuncakalam  #shakleehargastudent  #herbalblend  #herbalblendmurah  #herbalblendcream  #herbalblendshaklee  #herbalblendshakleemurah  #herbalblendcreamshaklee 
Apalah istimewa sangat Herbal blend ni ye sampai berebut-rebut orang nak beli? Di sini Kaklin kongsikan antara kebaikan krim unik ini 😊
.
.✔ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
.
Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat.
.
.✔ Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍
.
.✔ Ubat luka atau melecur
.
Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas.
.
✔ Luka pada puting bagi ibu-ibu yang menyusu
.
Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut.
.
✔ Menghilangkan parut
.
Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana.
.
✔ Ruam pada bayi
.
Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut.
.
✔ Losyen harian
.
Kaklin juga gunakan Herbal Blend sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend ini juga tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa rasanya 👍
.
.
.Sebarang pertanyaan atau info berkenaan dengan Herbal Blend ini boleh lah hubungi KakLin yaa.
.
.
.Lin / 0162715161
Trusted SID SHAKLEE
.
.
.#herbalblend #herbalblendpromo #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #herbalblendmurah #herbalblendshaklee #losyenkulit #losyenmultipurpose #kulitgatal #ekzema #kulitlecur #ruambayi #ekzema #masalahgatal #kulitlecur #bengkak #parutmuka #shakleeshahalam #shakleegombak #shakleeipoh #shakleekuatan #shakleemiri #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleemelaka #shakleekuching
Apalah istimewa sangat Herbal blend ni ye sampai berebut-rebut orang nak beli? Di sini Kaklin kongsikan antara kebaikan krim unik ini 😊 . .✔ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga . Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat. . .✔ Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍 . .✔ Ubat luka atau melecur . Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas. . ✔ Luka pada puting bagi ibu-ibu yang menyusu . Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut. . ✔ Menghilangkan parut . Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana. . ✔ Ruam pada bayi . Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut. . ✔ Losyen harian . Kaklin juga gunakan Herbal Blend sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend ini juga tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa rasanya 👍 . . .Sebarang pertanyaan atau info berkenaan dengan Herbal Blend ini boleh lah hubungi KakLin yaa. . . .Lin / 0162715161 Trusted SID SHAKLEE . . .#herbalblend  #herbalblendpromo  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #herbalblendmurah  #herbalblendshaklee  #losyenkulit  #losyenmultipurpose  #kulitgatal  #ekzema  #kulitlecur  #ruambayi  #ekzema  #masalahgatal  #kulitlecur  #bengkak  #parutmuka  #shakleeshahalam  #shakleegombak  #shakleeipoh  #shakleekuatan  #shakleemiri  #shakleealorsetar  #shakleesgpetani  #shakleemelaka  #shakleekuching 
Apalah istimewa sangat Herbal blend ni ye sampai berebut-rebut orang nak beli? Di sini Kaklin kongsikan antara kebaikan krim unik ini 😊
.
.✔ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
.
Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat.
.
.✔ Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah
Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍
.
.✔ Ubat luka atau melecur
.
Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas.
.
✔ Luka pada puting bagi ibu-ibu yang menyusu
.
Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut.
.
✔ Menghilangkan parut
.
Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana.
.
✔ Ruam pada bayi
.
Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut.
.
✔ Losyen harian
.
Kaklin juga gunakan Herbal Blend sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend ini juga tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa rasanya 👍
.
.
.Sebarang pertanyaan atau info berkenaan dengan Herbal Blend ini boleh lah hubungi KakLin yaa.
.
.
.Lin / 0162715161
Trusted SID SHAKLEE
.
.
.#herbalblend #herbalblendpromo #shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #herbalblendmurah #herbalblendshaklee #losyenkulit #losyenmultipurpose #kulitgatal #ekzema #kulitlecur #ruambayi #ekzema #masalahgatal #kulitlecur #bengkak #parutmuka #shakleeshahalam #shakleegombak #shakleeipoh #shakleekuatan #shakleemiri #shakleealorsetar #shakleesgpetani #shakleemelaka #shakleekuching
Apalah istimewa sangat Herbal blend ni ye sampai berebut-rebut orang nak beli? Di sini Kaklin kongsikan antara kebaikan krim unik ini 😊 . .✔ Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga . Herbal Blend sangat berkesan dalam merawat kesan gigitan nyamuk atau serangga supaya bintat atau bengkak tak melarat-larat. . .✔ Melembutkan tumit dan merawat tumit pecah Masalah tumit pecah sememangnya memalukan. Sapukan sahaja di kawasan tumit pecah dan kawasan kulit yang kering, Insya Allah lepas ni okey 👍 . .✔ Ubat luka atau melecur . Herbal Blend pun boleh digunakan untuk menggantikan minyak gamat. Seeloknya kena ada satu Herbal blend dalam setiap rumah, bila ada luka je, cepat baik. Untuk luka, kesan calar akibat cakaran kucing atau terkena benda panas. . ✔ Luka pada puting bagi ibu-ibu yang menyusu . Luka pada puting akibat gigitan si kecil? Perit & Pedihnya, hanya ALLAH je yang tau. Ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, Herbal Blend dapat membantu untuk merawat luka tersebut. . ✔ Menghilangkan parut . Kalau ada parut akibat chicken pox atau campak, cuba sapukan herbal blend. InsyaAllah parut akan pudar dan menghilang entah ke mana. . ✔ Ruam pada bayi . Bayi sememangnya senang terkena ruam, terutamanya ruam lampin. Jangan tak tau, Herbal Blend mampu melegakan rasa pedih dan insyaAllah akan merawat ruam lampin tersebut. . ✔ Losyen harian . Kaklin juga gunakan Herbal Blend sebagai losyen harian. Supaya tangan sentiasa lembut. Herbal Blend ini juga tidak berminyak. Jadi sememangnya nyaman dan selesa rasanya 👍 . . .Sebarang pertanyaan atau info berkenaan dengan Herbal Blend ini boleh lah hubungi KakLin yaa. . . .Lin / 0162715161 Trusted SID SHAKLEE . . .#herbalblend  #herbalblendpromo  #shaklee  #shakleemalaysia  #shakleemurah  #herbalblendmurah  #herbalblendshaklee  #losyenkulit  #losyenmultipurpose  #kulitgatal  #ekzema  #kulitlecur  #ruambayi  #ekzema  #masalahgatal  #kulitlecur  #bengkak  #parutmuka  #shakleeshahalam  #shakleegombak  #shakleeipoh  #shakleekuatan  #shakleemiri  #shakleealorsetar  #shakleesgpetani  #shakleemelaka  #shakleekuching 
Halooo... korg penah dengar krim ajaib Shaklee @ Herbal Blend? .
.
Saya share Manfaat Herbal Blend yg korg perlu tahu...
👉Untuk ruam lampin pada bayi. 👉boleh digunakan sebagai losyen harian. 👉Berkesan utk merawat kulit kering.
👉merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga. 👉melembutkan tumit dan merawat tumit pecah. 👉ubat luka @ melecur. 👉menghilangkan parut terutama parut chicken pox @ campak.
.
.
.
Dapatkan sekarang untuk keperluan keluarga korg.. wassap 0193895811..
.
#herbalblendlotion #herbalblend #krimherbal #herbalblendshaklee #lotion #losyen #ruam  #ruamlampin #gatal2 #parut #ekzema #gigitanserangga #shakleejohorbahru #shakleemurah #shakleejb #ShakleeSkudai #shakleemutiararini #shakleelover #trustedseller #followmyig #shakleeuitm #shakleebestprice #shakleehargastudentmurah #shakleeoriginal #shakleepalingmurah
#codshakleemutiararini
#shakleehargapromo #shakleeonline
Halooo... korg penah dengar krim ajaib Shaklee @ Herbal Blend? . . Saya share Manfaat Herbal Blend yg korg perlu tahu... 👉Untuk ruam lampin pada bayi. 👉boleh digunakan sebagai losyen harian. 👉Berkesan utk merawat kulit kering. 👉merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga. 👉melembutkan tumit dan merawat tumit pecah. 👉ubat luka @ melecur. 👉menghilangkan parut terutama parut chicken pox @ campak. . . . Dapatkan sekarang untuk keperluan keluarga korg.. wassap 0193895811.. . #herbalblendlotion  #herbalblend  #krimherbal  #herbalblendshaklee  #lotion  #losyen  #ruam  #ruamlampin  #gatal2  #parut  #ekzema  #gigitanserangga  #shakleejohorbahru  #shakleemurah  #shakleejb  #ShakleeSkudai  #shakleemutiararini  #shakleelover  #trustedseller  #followmyig  #shakleeuitm  #shakleebestprice  #shakleehargastudentmurah  #shakleeoriginal  #shakleepalingmurah  #codshakleemutiararini  #shakleehargapromo  #shakleeonline 
❌ Say No To Jerawat ❌
.
Antara cadangan supplement untuk atasi masalah jerawat adalah dengan pengambilan VITAMIN C + GARLIC
.
✅ GARLIC COMPLEX bertindak sebagai anti bakteria yang mematikan bakteria & kuman penyebab jerawat.
.
✅ VITAMIN C sebagai antioksida dalam meningkatkan antibodi & daya tahan seseorang dalam melawan penyakit. Pembentukan kolagen, mengatasi masalah kulit berminyak, mengecutkan jerawat serta pudarkan parut. Disamping menjadikan kulit lebih cerah dan gebu.
.
Set jerawat ni yang sememangnya MAMPU MILIK, SELAMAT & TERBUKTI SANGAT BERKESAN. Makan dengan konsisten & ikut cara yang betul. Insyaallah result tak mengecewakan 👍
.
Jom Whatsapp Ina 0198440078
Link kat bio

#VitaminCShaklee #vitaminEshaklee #esp #Shaklee #shakleemalaysia #shakleesarawak #shakleeselangor #shakleejohor #kolagen #resdung #testimonishaklee #shakleemurah #alfalfashaklee #bcomplexshaklee #lecithinshaklee #setresdungshaklee #setkecantikanshaklee #glacomplex #ostematrix #setslimmingshaklee #herblax #omegaguard #mealshake #Vivix #vitalea #herbalblend #garliccomplex #thevictoryempire
❌ Say No To Jerawat ❌ . Antara cadangan supplement untuk atasi masalah jerawat adalah dengan pengambilan VITAMIN C + GARLIC . ✅ GARLIC COMPLEX bertindak sebagai anti bakteria yang mematikan bakteria & kuman penyebab jerawat. . ✅ VITAMIN C sebagai antioksida dalam meningkatkan antibodi & daya tahan seseorang dalam melawan penyakit. Pembentukan kolagen, mengatasi masalah kulit berminyak, mengecutkan jerawat serta pudarkan parut. Disamping menjadikan kulit lebih cerah dan gebu. . Set jerawat ni yang sememangnya MAMPU MILIK, SELAMAT & TERBUKTI SANGAT BERKESAN. Makan dengan konsisten & ikut cara yang betul. Insyaallah result tak mengecewakan 👍 . Jom Whatsapp Ina 0198440078 Link kat bio #VitaminCShaklee  #vitaminEshaklee  #esp  #Shaklee  #shakleemalaysia  #shakleesarawak  #shakleeselangor  #shakleejohor  #kolagen  #resdung  #testimonishaklee  #shakleemurah  #alfalfashaklee  #bcomplexshaklee  #lecithinshaklee  #setresdungshaklee  #setkecantikanshaklee  #glacomplex  #ostematrix  #setslimmingshaklee  #herblax  #omegaguard  #mealshake  #Vivix  #vitalea  #herbalblend  #garliccomplex  #thevictoryempire 
Riadah petang wajib ada Herbal Blend..
Hindari hinggapan nyamuk.

#herbalblend
#shakleebatugajah
TESTIMONI HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM

Herbal blend ini selamat digunakan untuk bayi hingga ke orang dewasa. Ianya tidak mengandungi steroid.

Krim ni sesuai tau kalau anak kena gigit nyamuk ke, ruam ke, luka kecil ke, gatal ke. Sapu je krim ni. Bebas steroid. Nama pun herbal blend kan.

Ianya dihasilkan daripada 4 jenis tumbuhan herba iaitu Daun Sage, Horge Chesnut , Yarrow dan Rosemary yang sememangnya digunakan secara tradisional untuk masalah berkaitan kulit dan melegakan kesakitan.

Harga pun berpatutan sangat. Hanya RM37.50 je. Selalu new customer cakap, "eh murah je, ingat mahal sangat". Haa tu la, tak tanya 😄

Nak Order? Klik link whatsapp di bio ya.

#testimoniherbalblend #shakleekulai #shakleesenai #shakleesaleng #shakleebandarputra #shakleesingapore #shakleetampines #shakleepasirgudang #shakleelarkin #shakleetiram #shakleeputriwangsa #shakleesafe #herbalblend #babyruam #gigitanserangga #tumitkering #shakleenatural #teaminstamf
TESTIMONI HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM Herbal blend ini selamat digunakan untuk bayi hingga ke orang dewasa. Ianya tidak mengandungi steroid. Krim ni sesuai tau kalau anak kena gigit nyamuk ke, ruam ke, luka kecil ke, gatal ke. Sapu je krim ni. Bebas steroid. Nama pun herbal blend kan. Ianya dihasilkan daripada 4 jenis tumbuhan herba iaitu Daun Sage, Horge Chesnut , Yarrow dan Rosemary yang sememangnya digunakan secara tradisional untuk masalah berkaitan kulit dan melegakan kesakitan. Harga pun berpatutan sangat. Hanya RM37.50 je. Selalu new customer cakap, "eh murah je, ingat mahal sangat". Haa tu la, tak tanya 😄 Nak Order? Klik link whatsapp di bio ya. #testimoniherbalblend  #shakleekulai  #shakleesenai  #shakleesaleng  #shakleebandarputra  #shakleesingapore  #shakleetampines  #shakleepasirgudang  #shakleelarkin  #shakleetiram  #shakleeputriwangsa  #shakleesafe  #herbalblend  #babyruam  #gigitanserangga  #tumitkering  #shakleenatural  #teaminstamf