an online Instagram web viewer

#HalalSupplementSG medias

Photos

Nurraysa's 6th ANNIVERSARY SALE is still ongoing till END of year 2018
Swipe leftโžก๏ธ to choose

#FreeParaben #FreeSLES
.
1.  Collagen Soap
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $17 (usual price $27)
.
2. Collagen Soap 3 unit
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $46 (usual price $81)
.
3. Collagen Soap + Trial Set Skincare
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $45 (usual price $85)
.
4. Trial Set Skincare 4 in 1
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $27 (usual price $58)
.
5. Full Size Set Skincare 4 in 1
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $80 (usual price $90)
.
6. Collagen Soap +  Argan Whitening Moisturiser
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $35 (usual price $52)
.
#NowEveryoneCanBeBeautiful
#HalalCosmeticsSG
#ProductMesraWudukSG
#WudukAndSolatFriendly
#HalalSupplementSG
#NurrysaSingapore
#TeamFAFRSG 
#NurraysaSGbySyahAbdullah 
#NurraysaSGAnniversarySales
Nurraysa's 6th ANNIVERSARY SALE is still ongoing till END of year 2018 Swipe leftโžก๏ธ to choose #FreeParaben  #FreeSLES  . 1. Collagen Soap ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $17 (usual price $27) . 2. Collagen Soap 3 unit ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $46 (usual price $81) . 3. Collagen Soap + Trial Set Skincare ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $45 (usual price $85) . 4. Trial Set Skincare 4 in 1 ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $27 (usual price $58) . 5. Full Size Set Skincare 4 in 1 ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $80 (usual price $90) . 6. Collagen Soap + Argan Whitening Moisturiser ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $35 (usual price $52) . #NowEveryoneCanBeBeautiful  #HalalCosmeticsSG  #ProductMesraWudukSG  #WudukAndSolatFriendly  #HalalSupplementSG  #NurrysaSingapore  #TeamFAFRSG  #NurraysaSGbySyahAbdullah  #NurraysaSGAnniversarySales 
Call Me a Food Lover!
๐Ÿ•๐ŸŸ๐Ÿ—๐ŸŒฎ๐Ÿœ๐Ÿ
.
Haa! Siapa yang Food Lover mcm Shaza?? ๐Ÿค”
Ok Shaza ada Good News for u all guys! ๐Ÿคซ
Taadaaa!! COCO S by Bodydream here! โ˜•๐Ÿ’œ
Yeayy!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
Guys! Yang ada problem dengan lebih berat badan tu or yg memang Gila Makan tapi dalam pada masa yg sama Taknak Gemuk, should try Coco Slimming Drink ni! ๐Ÿ˜˜ Dan yang nak body tu letoppss ada shape...pun kena ambil coco s ni ! ๐Ÿ’‹
Jangan Terkejut! 
Dengan 1 box Coco S ni u all dah boleh turun berat badan sebanyak 3kg hingga 7kg! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
Kurus, Cantik..fit & Sihat!
.
HIGH Recomended! ๐Ÿ‘๐Ÿฝ
. 
It's a MUST TRY!
.
Guys yg nk tahu more info about this product boleh contact dan order  link instagram di bawah ni tau!
.
@miera_bodydreamslimsg
@miera_bodydreamslimsg
@miera_bodydreamslimsg
.
.
๐Ÿ“ฑ+65 93403921
๐Ÿ“ฑ+65 93403921
๐Ÿ“ฑ+65 93403921

#bodydreamsingapore 
#bodydream
#bodydreamkanada๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ #kurustanpapantang 
#singaporeauthorisedagent 
#halalsupplement 
#halalsupplementsg 
#singaporestokist 
#agentsahbodydream
Call Me a Food Lover! ๐Ÿ•๐ŸŸ๐Ÿ—๐ŸŒฎ๐Ÿœ๐Ÿ . Haa! Siapa yang Food Lover mcm Shaza?? ๐Ÿค” Ok Shaza ada Good News for u all guys! ๐Ÿคซ Taadaaa!! COCO S by Bodydream here! โ˜•๐Ÿ’œ Yeayy!! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Guys! Yang ada problem dengan lebih berat badan tu or yg memang Gila Makan tapi dalam pada masa yg sama Taknak Gemuk, should try Coco Slimming Drink ni! ๐Ÿ˜˜ Dan yang nak body tu letoppss ada shape...pun kena ambil coco s ni ! ๐Ÿ’‹ Jangan Terkejut! Dengan 1 box Coco S ni u all dah boleh turun berat badan sebanyak 3kg hingga 7kg! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Kurus, Cantik..fit & Sihat! . HIGH Recomended! ๐Ÿ‘๐Ÿฝ . It's a MUST TRY! . Guys yg nk tahu more info about this product boleh contact dan order link instagram di bawah ni tau! . @miera_bodydreamslimsg @miera_bodydreamslimsg @miera_bodydreamslimsg . . ๐Ÿ“ฑ+65 93403921 ๐Ÿ“ฑ+65 93403921 ๐Ÿ“ฑ+65 93403921 #bodydreamsingapore  #bodydream  #bodydreamkanada ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ #kurustanpapantang  #singaporeauthorisedagent  #halalsupplement  #halalsupplementsg  #singaporestokist  #agentsahbodydream 
FIBERMAX

FIBERMAX  100% ekstrak buah-buahan TANPA BAHAN TERLARANG

WhatsApp ๐Ÿ“ฑ+65 93403921/ DM

@miera_bodydreamslimsg  TO ORDER NOW! WHILE STOCKS LAST!

#singaporeauthorisedagent

#bodydream
#bodydreamsingapore
#bodydreamkanada
#bodydreamcocos
#fibermax

#detox
#kurustanpapantang
#bodygoals 
#kuruscantik
#bazaarpaknil
#jomkurus
#halalsupplementsg 
#singapore
#feedbackbodydream 
#testimonibodydream
BODYDREAM COCO S

Kelebihan Minum CoCoS
.
.
So sapa yang masih tak sure ape kelebihan 
CoCo S..
.
.
โคMenurukan berat badan
โคMelangsinkan tubuh badan (S-Shape)
โคFokus mengurangkan lemak perut,peha,lengan dan muka
โคMenegangkan kulit yang kendur
โคMengurangkan selulit
โคMengawal selera makan

WhatsApp Miera/ DM @miera_bodydreamslimsg ๐Ÿ“ฑ+65 93403921 ๐Ÿ“ฑ+65 93403921 ๐Ÿ“ฑ+65 93403921

#bodydream
#bodydreamsingapore 
#cocoslimmimg 
#cocoslimmingsingapore 
#kurustanpapantang 
#bodydreamkanada 
#kurus
#kurussihat 
#detox
#halalsupplementsg 
#singaporeauthorisedagent 
#singaporestokist 
#feedbackbodydream 
#singapore
BODYDREAM COCO S Kelebihan Minum CoCoS . . So sapa yang masih tak sure ape kelebihan CoCo S.. . . โคMenurukan berat badan โคMelangsinkan tubuh badan (S-Shape) โคFokus mengurangkan lemak perut,peha,lengan dan muka โคMenegangkan kulit yang kendur โคMengurangkan selulit โคMengawal selera makan WhatsApp Miera/ DM @miera_bodydreamslimsg ๐Ÿ“ฑ+65 93403921 ๐Ÿ“ฑ+65 93403921 ๐Ÿ“ฑ+65 93403921 #bodydream  #bodydreamsingapore  #cocoslimmimg  #cocoslimmingsingapore  #kurustanpapantang  #bodydreamkanada  #kurus  #kurussihat  #detox  #halalsupplementsg  #singaporeauthorisedagent  #singaporestokist  #feedbackbodydream  #singapore 
Nurraysa Miracle Slim Choco
- Delicious Chocolate (Grade A) Vanilla flavoured slimming drink with Ayurveda Herbs from India
.
Iโ€™m telling you, it doesnโ€™t taste like herbs at all! Itโ€™s not sweet, but the hot chocolate taste is really good.
.
*************************************
OCTOBER PROMO Price = $31 / box *************************************
(usual price $60 / box)
.
How to drink:
Mix one sachet with 70ml of hot water, and stir well. Drink 1 sachet in the morning before breakfast. And 1 sachet in the evening after dinner.
.
Each box contains 20 sachets
Will last 10 days.
.
For orders & enquiries:
๐Ÿ“ฑWhatsApp 97237987 or DM on Instagram
๐Ÿ“ฑWhatsApp 97237987 or DM on Instagram
๐Ÿ“ฑWhatsApp 97237987 or DM on Instagram
.
BENEFITS:
โค๏ธ Lose weight
โค๏ธ Healthy bowel movement
โค๏ธ Detox
.
๐ŸŒฟHalal-certified by JAKIM (Malaysia)
๐ŸŒฟAll Natural ingredients
(Lab-tested to ensure that thereโ€™s no harmful chemicals)
.
#nurraysaSG #nurraysaSINGAPORE
#authorisedNurraysaAgent #chicfaboom #halalsupplementsg #halalslimming #halalslimmingdrink
Nurraysa Miracle Slim Choco - Delicious Chocolate (Grade A) Vanilla flavoured slimming drink with Ayurveda Herbs from India . Iโ€™m telling you, it doesnโ€™t taste like herbs at all! Itโ€™s not sweet, but the hot chocolate taste is really good. . ************************************* OCTOBER PROMO Price = $31 / box ************************************* (usual price $60 / box) . How to drink: Mix one sachet with 70ml of hot water, and stir well. Drink 1 sachet in the morning before breakfast. And 1 sachet in the evening after dinner. . Each box contains 20 sachets Will last 10 days. . For orders & enquiries: ๐Ÿ“ฑWhatsApp 97237987 or DM on Instagram ๐Ÿ“ฑWhatsApp 97237987 or DM on Instagram ๐Ÿ“ฑWhatsApp 97237987 or DM on Instagram . BENEFITS: โค๏ธ Lose weight โค๏ธ Healthy bowel movement โค๏ธ Detox . ๐ŸŒฟHalal-certified by JAKIM (Malaysia) ๐ŸŒฟAll Natural ingredients (Lab-tested to ensure that thereโ€™s no harmful chemicals) . #nurraysaSG  #nurraysaSINGAPORE  #authorisedNurraysaAgent  #chicfaboom  #halalsupplementsg  #halalslimming  #halalslimmingdrink 
Nurraysa's 6th ANNIVERSARY SALEโ—
โฃFrom 4th to 31st October 2018โฃ
Swipe leftโžก๏ธ to choose Halal Miracle Cosmetic set, V Herb, Vit C, E & Gluta Plus and Miracle Slim Choco
.
1. TwoWayCake | Magic Lipstick | Blusher
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $53 (usual price $70)
2. TwoWayCake|Make-UpRemover|LoosePowder
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $53 (usual price $80)
3. Eyeliner | EyeBrowShaping | Perfect LongLash
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $47 (usual price $65)
4. Exclusive Kabuki Brush Set
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $21 (usual price $35)
5. V Herb | Vit C, E & Gluta Plus
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $40 (usual price $75)
6. Miracle Slim Choco
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $31 (usual price $60)
.
#NowEveryoneCanBeBeautiful
#HalalCosmeticsSG
#ProductMesraWudukSG
#WudukAndSolatFriendly
#HalalSupplementSG
#NurrysaSingapore
#TeamFAFRSG 
#NurraysaSGbySyahAbdullah 
#NurraysaSGAnniversarySales
Nurraysa's 6th ANNIVERSARY SALEโ— โฃFrom 4th to 31st October 2018โฃ Swipe leftโžก๏ธ to choose Halal Miracle Cosmetic set, V Herb, Vit C, E & Gluta Plus and Miracle Slim Choco . 1. TwoWayCake | Magic Lipstick | Blusher ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $53 (usual price $70) 2. TwoWayCake|Make-UpRemover|LoosePowder ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $53 (usual price $80) 3. Eyeliner | EyeBrowShaping | Perfect LongLash ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $47 (usual price $65) 4. Exclusive Kabuki Brush Set ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $21 (usual price $35) 5. V Herb | Vit C, E & Gluta Plus ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $40 (usual price $75) 6. Miracle Slim Choco ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $31 (usual price $60) . #NowEveryoneCanBeBeautiful  #HalalCosmeticsSG  #ProductMesraWudukSG  #WudukAndSolatFriendly  #HalalSupplementSG  #NurrysaSingapore  #TeamFAFRSG  #NurraysaSGbySyahAbdullah  #NurraysaSGAnniversarySales 
Nurraysa's 6th ANNIVERSARY SALEโ—
โฃFrom 4th to 31st October 2018โฃ
Swipe leftโžก๏ธ to choose hair, bodycare and facial set. #FreeParaben #FreeSLES
.
1. Feminine Wash | Body Wash | Shampoo
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $54 (usual price $70)
2. Facial & Body Scrub | Hand & Body Lotion
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $37 (usual price $60)
3. Perfume Inspired Flora | Hand & Body Lotion
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $33 (usual price $60)
4. Trial Size Set Skincare 4 in 1.
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $27 (usual price $58)
5. Collagen Soap | Trial Set Skincare
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $45 (usual price $85)
6. Full Size Set Skincare 4 in 1
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $80 (usual price $90)
7. Collagen Soap | Argan Whitening Moisturiser
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $35 (usual price $52)
8. Collagen Soap
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $17 (usual price $27)
9. Collagen Soap 3 unit
๐Ÿ”ธ๏ธ@ $46 (usual price $81)
.
#NowEveryoneCanBeBeautiful
#HalalCosmeticsSG
#ProductMesraWudukSG
#WudukAndSolatFriendly
#HalalSupplementSG
#NurrysaSingapore
#TeamFAFRSG 
#NurraysaSGbySyahAbdullah 
#NurraysaSGAnniversarySales
Nurraysa's 6th ANNIVERSARY SALEโ— โฃFrom 4th to 31st October 2018โฃ Swipe leftโžก๏ธ to choose hair, bodycare and facial set. #FreeParaben  #FreeSLES  . 1. Feminine Wash | Body Wash | Shampoo ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $54 (usual price $70) 2. Facial & Body Scrub | Hand & Body Lotion ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $37 (usual price $60) 3. Perfume Inspired Flora | Hand & Body Lotion ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $33 (usual price $60) 4. Trial Size Set Skincare 4 in 1. ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $27 (usual price $58) 5. Collagen Soap | Trial Set Skincare ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $45 (usual price $85) 6. Full Size Set Skincare 4 in 1 ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $80 (usual price $90) 7. Collagen Soap | Argan Whitening Moisturiser ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $35 (usual price $52) 8. Collagen Soap ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $17 (usual price $27) 9. Collagen Soap 3 unit ๐Ÿ”ธ๏ธ@ $46 (usual price $81) . #NowEveryoneCanBeBeautiful  #HalalCosmeticsSG  #ProductMesraWudukSG  #WudukAndSolatFriendly  #HalalSupplementSG  #NurrysaSingapore  #TeamFAFRSG  #NurraysaSGbySyahAbdullah  #NurraysaSGAnniversarySales 
| Our founder, Percaya tak badan mak anak dua macam ni? Mengalahkan anak dara tau. Semua nak tahu rahsia founder kita ni, So sekarang. Bukan lagi satu rahsia! Semua orang boleh kurus macam ni tau. Jom kurus bersama RATU! ๐Ÿ‘‘
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraBeauty #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUReshapeCream #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BestSeller #Detox #HalalSupplementSG #InchlossCream #SGSales #JamuModen #LocalSupportLocal #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelFriendly #TrustedSeller #SGBased #WeightLossSupplement #DietJelly #FastResults
| Our founder, Percaya tak badan mak anak dua macam ni? Mengalahkan anak dara tau. Semua nak tahu rahsia founder kita ni, So sekarang. Bukan lagi satu rahsia! Semua orang boleh kurus macam ni tau. Jom kurus bersama RATU! ๐Ÿ‘‘ #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraBeauty  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUReshapeCream  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BestSeller  #Detox  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #SGSales  #JamuModen  #LocalSupportLocal  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelFriendly  #TrustedSeller  #SGBased  #WeightLossSupplement  #DietJelly  #FastResults 
| Helping one person might not change the whole world ~ But it could change THE WORLD for one person. Iโ€™m so proud & happy for you, my dear customer. โ™ฅ๏ธ
โ€ขโ€ขโ€ข
TURUN 16KG dengan hanya consume 2 botol ratu slimming jelly (30 sachets)!! Gila kan? Macam tak percaya. Tapi ini lah hakikat nya, Customer ini sangat berpuas hati dan share dengan kami gambar before after dia. Boleh tengok perubahan yang ketara. Congrats sis! ๐Ÿ’›
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraBeauty #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUReshapeCream #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BestSeller #Detox #HalalSupplementSG #InchlossCream #SGSales #JamuModen #LocalSupportLocal #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelFriendly #TrustedSeller #SGBased #WeightLossSupplement #DietJelly #FastResults
| Helping one person might not change the whole world ~ But it could change THE WORLD for one person. Iโ€™m so proud & happy for you, my dear customer. โ™ฅ๏ธ โ€ขโ€ขโ€ข TURUN 16KG dengan hanya consume 2 botol ratu slimming jelly (30 sachets)!! Gila kan? Macam tak percaya. Tapi ini lah hakikat nya, Customer ini sangat berpuas hati dan share dengan kami gambar before after dia. Boleh tengok perubahan yang ketara. Congrats sis! ๐Ÿ’› #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraBeauty  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUReshapeCream  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BestSeller  #Detox  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #SGSales  #JamuModen  #LocalSupportLocal  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelFriendly  #TrustedSeller  #SGBased  #WeightLossSupplement  #DietJelly  #FastResults 
| Founder tak heran kalau anak dara atau wanita yang belum melahirkan anak body cantik & kurus. Sebab, mereka tak rasa lagi macam mana azab time 9 bulan pregnant tu. Mereka tak rasa lagi azab time nak melahirkan, tak kisah normal atau pun czer. Mereka tak rasa berat badan naik secara mendadak dan mereka tak rasa lagi perut buncit meloyot sebesar alam. Mereka tak rasa lagi apa yang kami lalui. Struggle is real tau. ๐Ÿ˜‚
.
Tapi Founder RESPECT kepada wanita yang sudah melahirkan anak tapi badan maintain HOT, KURUS, CANTIK dan yang paling penting takde stretchmarks yang teruk! Benda tu semua paling annoying kan? Gemuk, stretchmarks, perut buncit, susah nak turun berat badan!!
.
Founder sendiri mengalami masalah sedemikian sebelum ini, kerana Founder baru saja melahirkan anak kedua Founder secara CZER. Berat naik mendadak masa pregnantkan anak kedua Founder, Dan masalah stretchmarks pun ada sikit sikit, perut buncit!! Which is benda tu paling menggangu hidup Founder. Jadi Founder tidak boleh berdiam diri. Founder have to do something.
.
Alhamdulillah, RATU SLIMMING JELLY & RATU RESHAPE CREAM lah penyelamat hidup Founder. Sekarang tiada lagi masalah gemuk, stretchmarks, perut buncit dan segala segala masalah yang Founder alami sebelum ini dengan bantuan daripada @ratu.official.
.
Sekarang Founder lebih berkeyakinan, Nak pakai lingerie sexy-sexy untuk suami pun dah tak malu. Sebab no more badan gemuk, no more perut buncit & no more stretchmarks!!
.
Kalau anda sayangi diri & tubuh badan anda, please do someting for yourself. โ™ฅ๏ธ
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraBeauty #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUReshapeCream #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BestSeller #Detox #HalalSupplementSG #InchlossCream #SGSales #JamuModen #LocalSupportLocal #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelFriendly #TrustedSeller #SGBased #WeightLossSupplement #DietJelly #FastResults
| Founder tak heran kalau anak dara atau wanita yang belum melahirkan anak body cantik & kurus. Sebab, mereka tak rasa lagi macam mana azab time 9 bulan pregnant tu. Mereka tak rasa lagi azab time nak melahirkan, tak kisah normal atau pun czer. Mereka tak rasa berat badan naik secara mendadak dan mereka tak rasa lagi perut buncit meloyot sebesar alam. Mereka tak rasa lagi apa yang kami lalui. Struggle is real tau. ๐Ÿ˜‚ . Tapi Founder RESPECT kepada wanita yang sudah melahirkan anak tapi badan maintain HOT, KURUS, CANTIK dan yang paling penting takde stretchmarks yang teruk! Benda tu semua paling annoying kan? Gemuk, stretchmarks, perut buncit, susah nak turun berat badan!! . Founder sendiri mengalami masalah sedemikian sebelum ini, kerana Founder baru saja melahirkan anak kedua Founder secara CZER. Berat naik mendadak masa pregnantkan anak kedua Founder, Dan masalah stretchmarks pun ada sikit sikit, perut buncit!! Which is benda tu paling menggangu hidup Founder. Jadi Founder tidak boleh berdiam diri. Founder have to do something. . Alhamdulillah, RATU SLIMMING JELLY & RATU RESHAPE CREAM lah penyelamat hidup Founder. Sekarang tiada lagi masalah gemuk, stretchmarks, perut buncit dan segala segala masalah yang Founder alami sebelum ini dengan bantuan daripada @ratu.official. . Sekarang Founder lebih berkeyakinan, Nak pakai lingerie sexy-sexy untuk suami pun dah tak malu. Sebab no more badan gemuk, no more perut buncit & no more stretchmarks!! . Kalau anda sayangi diri & tubuh badan anda, please do someting for yourself. โ™ฅ๏ธ #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraBeauty  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUReshapeCream  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BestSeller  #Detox  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #SGSales  #JamuModen  #LocalSupportLocal  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelFriendly  #TrustedSeller  #SGBased  #WeightLossSupplement  #DietJelly  #FastResults 
|
KEHEBATAN RATU SLIMMING JELLY ๐Ÿ’›
1. Menurunkan berat badan
2. Mengurangkan lemak tepu 
3. Mengurangkan selera makan
4. Mengawal selera makan
5. Melawaskan pembuangan air besar
6. Melangsingkan perut menggeleber
7. Membuang angin dalam badan
8. Menegangkan otot perut
9. Menghalang pembetukan lemak
10. Mengurangkan kolestrol
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraBeauty #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUReshapeCream #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BestSeller #Detox #HalalSupplementSG #InchlossCream #SGSales #JamuModen #LocalSupportLocal #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelFriendly #TrustedSeller #SGBased #WeightLossSupplement #DietJelly #FastResults
| KEHEBATAN RATU SLIMMING JELLY ๐Ÿ’› 1. Menurunkan berat badan 2. Mengurangkan lemak tepu 3. Mengurangkan selera makan 4. Mengawal selera makan 5. Melawaskan pembuangan air besar 6. Melangsingkan perut menggeleber 7. Membuang angin dalam badan 8. Menegangkan otot perut 9. Menghalang pembetukan lemak 10. Mengurangkan kolestrol #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraBeauty  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUReshapeCream  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BestSeller  #Detox  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #SGSales  #JamuModen  #LocalSupportLocal  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelFriendly  #TrustedSeller  #SGBased  #WeightLossSupplement  #DietJelly  #FastResults 
#Repost @ainulaishah (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Hello gorgeous people!
Don't forget to start your day with Body Dream Coco S.

Everyday in between workout, i always remind myself this โ€œJangan lupa minum Coco S"! More energetic,healthier,shape your body,superb slim curvy and sexy. ๐Ÿ‘™๐Ÿ’‹
.
.
No pantang No diet .
.
.

So guys!!! Siapa nak try boleh whatsapp : ๐Ÿ˜˜+65 93403921
๐Ÿ˜˜+65 93403921
๐Ÿ˜˜+65 93403921

@miera_bodydreamslimsg
@miera_bodydreamslimsg
@miera_bodydreamslimsg 
#singaporeauthorisedagent 
#bodydreamcocos 
#cocoslimmingsingapore 
#kurustanpapantang 
#halalsupplementsg 
#hotchocolatedrink
#Repost  @ainulaishah (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Hello gorgeous people! Don't forget to start your day with Body Dream Coco S. Everyday in between workout, i always remind myself this โ€œJangan lupa minum Coco S"! More energetic,healthier,shape your body,superb slim curvy and sexy. ๐Ÿ‘™๐Ÿ’‹ . . No pantang No diet . . . So guys!!! Siapa nak try boleh whatsapp : ๐Ÿ˜˜+65 93403921 ๐Ÿ˜˜+65 93403921 ๐Ÿ˜˜+65 93403921 @miera_bodydreamslimsg @miera_bodydreamslimsg @miera_bodydreamslimsg #singaporeauthorisedagent  #bodydreamcocos  #cocoslimmingsingapore  #kurustanpapantang  #halalsupplementsg  #hotchocolatedrink 
| Check out our Value Combo!
RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46!
โ€ขโ€ขโ€ข
We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraBeauty #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUReshapeCream #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BestSeller #Detox #HalalSupplementSG #InchlossCream #SGSales #JamuModen #LocalSupportLocal #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelFriendly #TrustedSeller #SGBased #SisJual #WeightLossSupplement #DietJelly #FastResults
| Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46! โ€ขโ€ขโ€ข We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraBeauty  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUReshapeCream  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BestSeller  #Detox  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #SGSales  #JamuModen  #LocalSupportLocal  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelFriendly  #TrustedSeller  #SGBased  #SisJual  #WeightLossSupplement  #DietJelly  #FastResults 
#Repost @sharifaheleen (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Forever favorite slimming drinks from @cocoslimming_hq ๐Ÿ’œ, honestly iโ€™ve tried bodydream coco s ni since bulan lepas lagi and the the result is superbbbb! Seriously korang kene try sure korang akan repeat order!๐Ÿ”ฅ To chocolate lovers macam I sure lagi in love dgn bodydream coco s sbb rasa sedap sangat!โค Kurus, Cantik..fit & Sihat!
.
HIGH Recomended! ๐Ÿ‘๐Ÿฝ
. 
It's a MUST TRY!
.
Guys yg nk tahu more info about this product boleh contact Amelia dan order link instagram di bawah ni tau!
.
@miera_bodydreamslimsg
@miera_bodydreamslimsg
@miera_bodydreamslimsg ๐Ÿ“ฒ+65 93403921
๐Ÿ“ฒ+65 93403921
๐Ÿ“ฒ+65 93403921

#bodydreamslimsingapore
#cocoslimmingsingapore
#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#halalsupplementsg

#singaporeauthorisedagent
#sayajual
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igsellersg
#igbiz
#feedbackigshop 
#feedbackmalaysia
#trustedsellersg
#Repost  @sharifaheleen (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Forever favorite slimming drinks from @cocoslimming_hq ๐Ÿ’œ, honestly iโ€™ve tried bodydream coco s ni since bulan lepas lagi and the the result is superbbbb! Seriously korang kene try sure korang akan repeat order!๐Ÿ”ฅ To chocolate lovers macam I sure lagi in love dgn bodydream coco s sbb rasa sedap sangat!โค Kurus, Cantik..fit & Sihat! . HIGH Recomended! ๐Ÿ‘๐Ÿฝ . It's a MUST TRY! . Guys yg nk tahu more info about this product boleh contact Amelia dan order link instagram di bawah ni tau! . @miera_bodydreamslimsg @miera_bodydreamslimsg @miera_bodydreamslimsg ๐Ÿ“ฒ+65 93403921 ๐Ÿ“ฒ+65 93403921 ๐Ÿ“ฒ+65 93403921 #bodydreamslimsingapore  #cocoslimmingsingapore  #jomkurus  #jomsihat  #nakkurus  #bakarlemak  #halalsupplementsg  #singaporeauthorisedagent  #sayajual  #MisiKurusSihat  #onlinebiz  #igsellersg  #igbiz  #feedbackigshop  #feedbackmalaysia  #trustedsellersg 
| You have the ability to shape your own body. DO IT! And itโ€™s not about being the best, Itโ€™s about being better than you were yesterday. ๐Ÿ”ฅ
โ€ขโ€ขโ€ข
Our founder, Datin @amyera.zainal ๐Ÿ’•
.
Ratu slimming jelly & Ratu reshape cream lah rahsia founder kita ni untuk kekal Lansing macam ni. Body dia kalah anak dara tau, walaupun dah beranak dua. Dah la kedua anak datin amyera di lahirkan secara c-section. Tapi, pelik kenapa macam langsung tak nampak perut flabby! So sekarang sis sis semua dah tahu kan. Lepas bersalin bukan pengalang! Kalau founder kita ni boleh buat, kenapa tidak sis diluar sana juga.
.
Hanya amalkan ratu slimming jelly dan sapu ratu reshape cream! Confirm kurus dan tiada lagi masalah lemak berlebihan atau masalah susah nk turun berat badan!!!
.
Dapatkan segera! ๐Ÿ’‹
#1stinMalaysia #AfricanMango #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUReshapeCream #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BestSeller #Detox #HalalSupplementSG #InchlossCream #SGSales #JamuModen #LocalSupportLocal #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelFriendly #TrustedSeller #SGBased #SisJual #WeightLossSupplement #DietJelly #FastResults
| You have the ability to shape your own body. DO IT! And itโ€™s not about being the best, Itโ€™s about being better than you were yesterday. ๐Ÿ”ฅ โ€ขโ€ขโ€ข Our founder, Datin @amyera.zainal ๐Ÿ’• . Ratu slimming jelly & Ratu reshape cream lah rahsia founder kita ni untuk kekal Lansing macam ni. Body dia kalah anak dara tau, walaupun dah beranak dua. Dah la kedua anak datin amyera di lahirkan secara c-section. Tapi, pelik kenapa macam langsung tak nampak perut flabby! So sekarang sis sis semua dah tahu kan. Lepas bersalin bukan pengalang! Kalau founder kita ni boleh buat, kenapa tidak sis diluar sana juga. . Hanya amalkan ratu slimming jelly dan sapu ratu reshape cream! Confirm kurus dan tiada lagi masalah lemak berlebihan atau masalah susah nk turun berat badan!!! . Dapatkan segera! ๐Ÿ’‹ #1stinMalaysia  #AfricanMango  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUReshapeCream  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BestSeller  #Detox  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #SGSales  #JamuModen  #LocalSupportLocal  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelFriendly  #TrustedSeller  #SGBased  #SisJual  #WeightLossSupplement  #DietJelly  #FastResults 
Less tired
More hardworking to study

These are just the few things you will notice in your kids when they start taking G99. 
Only 2 tablets a day taken without fail
Plus lots of doa ๐Ÿ˜Š
Less tired More hardworking to study These are just the few things you will notice in your kids when they start taking G99. Only 2 tablets a day taken without fail Plus lots of doa ๐Ÿ˜Š
So many said last night blackout.
Alhamdulillah my area no blackout.

Well, so long its just a temporary electricity blackout.
Dont let our kids who are sitting for exams blackout during exam time...blank, frozen, zero in their minds๐Ÿ˜ฑ

Calm kidsโ€™ nerves and make them less anxious by giving them Brain Booster G99. 
With all natural Sunnah ingredients, it helps to boost memory, focus and concentration too โค๏ธ
So many said last night blackout. Alhamdulillah my area no blackout. Well, so long its just a temporary electricity blackout. Dont let our kids who are sitting for exams blackout during exam time...blank, frozen, zero in their minds๐Ÿ˜ฑ Calm kidsโ€™ nerves and make them less anxious by giving them Brain Booster G99. With all natural Sunnah ingredients, it helps to boost memory, focus and concentration too โค๏ธ
| Dia consume RATU SLIMMING JELLY secara konsisten je tau untuk kurus dan turunkan berat badan. Alhamdulillah! Misi kurus berjaya! Yay. Iโ€™m so happy for you.
.
Awak semua pun boleh cuba tau. ๐Ÿ’›
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraBeauty #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUReshapeCream #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BestSeller #Detox #HalalSupplementSG #InchlossCream #SGSales #JamuModen #LocalSupportLocal #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelFriendly #TrustedSeller #SGBased #SisJual #WeightLossSupplement #DietJelly #FastResults
| Dia consume RATU SLIMMING JELLY secara konsisten je tau untuk kurus dan turunkan berat badan. Alhamdulillah! Misi kurus berjaya! Yay. Iโ€™m so happy for you. . Awak semua pun boleh cuba tau. ๐Ÿ’› #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraBeauty  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUReshapeCream  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BestSeller  #Detox  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #SGSales  #JamuModen  #LocalSupportLocal  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelFriendly  #TrustedSeller  #SGBased  #SisJual  #WeightLossSupplement  #DietJelly  #FastResults 
| Sis @dnahrazali isteri kepada penyanyi tersohor @asfanshah pun dah kurus hasil consume ratu slimming jelly tau. Bukan setakat tu, dah dia puas hati dgn hasil ratu slimming jelly ni.๐Ÿ’•
#BeforeandAfter #1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraBeauty #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUReshapeCream #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BestSeller #Detox #HalalSupplementSG #InchlossCream #SGSales #JamuModen #LocalSupportLocal #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelFriendly #TrustedSeller #SGBased #SisJual #RATUSlimmingJelly
| Sis @dnahrazali isteri kepada penyanyi tersohor @asfanshah pun dah kurus hasil consume ratu slimming jelly tau. Bukan setakat tu, dah dia puas hati dgn hasil ratu slimming jelly ni.๐Ÿ’• #BeforeandAfter  #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraBeauty  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUReshapeCream  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BestSeller  #Detox  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #SGSales  #JamuModen  #LocalSupportLocal  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelFriendly  #TrustedSeller  #SGBased  #SisJual  #RATUSlimmingJelly 
Tak mampu nak tutup kebenaran betapa berkesannya BerryShape ๐Ÿ’ untuk menyedut lemak dengan pantas โค
.
.
Cuti - cuti hujung minggu ni, I nak share dengan uolls bukti selepas 3 botol penggunaan Berry Shape . Bukan testimoni reka reka cerita โ—.
.
.
Dah amalkan 3 botol BerryShape ๐Ÿ’ secara konsistent, banyak seluar - seluar lama terpaksa dibuat seluar duduk rumah , bukan apa , sebab terlalu besar ! Size seluar turun sampai 3-4 inci . Kalau tak dulu seluar ni kemainn ketat lagi , nak nak part peha .
.
.
โœ… SEBELUM BS โœ… :
.
๐Ÿ˜ฒ Size pinggang 38-39.
๐Ÿ˜ฒ 59-60 KG.
๐Ÿ˜ฒSelera makan naik mendadak.
.
.
โœ… SELEPAS 3 BOTOL BS โœ….
.
๐Ÿ˜— Size pinggang 36-35 .
๐Ÿ˜—52-53 KG.
๐Ÿ˜—Selera makan mudah dikawal.
.
.
3 botol penggunaan boleh buang sampai 7ย  kg ke ? Macam tak cayee je ๐Ÿค”. Uolsss, of course penggunaan Berry Shape disertakan dengan jaga permakanan & juga diet yang seimbang. Kalau uolss nak kurus , nak body lawa tapi makan 5 kali sehari, makan benda - benda manis pun tak berkesan jugak . Betul ke? ๐Ÿ˜˜.
.
.
Jadi , nak kesan lebih optimum macam ni, korang perlu sertakan dengan jaga permakanan! Baru la dapat kesan yang lebih optimum.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Tak mampu nak tutup kebenaran betapa berkesannya BerryShape ๐Ÿ’ untuk menyedut lemak dengan pantas โค . . Cuti - cuti hujung minggu ni, I nak share dengan uolls bukti selepas 3 botol penggunaan Berry Shape . Bukan testimoni reka reka cerita โ—. . . Dah amalkan 3 botol BerryShape ๐Ÿ’ secara konsistent, banyak seluar - seluar lama terpaksa dibuat seluar duduk rumah , bukan apa , sebab terlalu besar ! Size seluar turun sampai 3-4 inci . Kalau tak dulu seluar ni kemainn ketat lagi , nak nak part peha . . . โœ… SEBELUM BS โœ… : . ๐Ÿ˜ฒ Size pinggang 38-39. ๐Ÿ˜ฒ 59-60 KG. ๐Ÿ˜ฒSelera makan naik mendadak. . . โœ… SELEPAS 3 BOTOL BS โœ…. . ๐Ÿ˜— Size pinggang 36-35 . ๐Ÿ˜—52-53 KG. ๐Ÿ˜—Selera makan mudah dikawal. . . 3 botol penggunaan boleh buang sampai 7ย  kg ke ? Macam tak cayee je ๐Ÿค”. Uolsss, of course penggunaan Berry Shape disertakan dengan jaga permakanan & juga diet yang seimbang. Kalau uolss nak kurus , nak body lawa tapi makan 5 kali sehari, makan benda - benda manis pun tak berkesan jugak . Betul ke? ๐Ÿ˜˜. . . Jadi , nak kesan lebih optimum macam ni, korang perlu sertakan dengan jaga permakanan! Baru la dapat kesan yang lebih optimum. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
Alhamdullilah. One by one of our Singaporean consumer is starting to give us their honest review on our Berryshape ๐Ÿ’. We know that we are not perfect but at least we are honest.
.
.
Thank you so much @hidayatmaarof for your feedback. We really delighted n happy to hear that at least it keep your hunger away.
.
. 
But the BEST NEWS is, your determination to keep on going make us more determine to encourage and support you even more.
.
.
Like we always say, SLOWLY but SURELY.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Alhamdullilah. One by one of our Singaporean consumer is starting to give us their honest review on our Berryshape ๐Ÿ’. We know that we are not perfect but at least we are honest. . . Thank you so much @hidayatmaarof for your feedback. We really delighted n happy to hear that at least it keep your hunger away. . . But the BEST NEWS is, your determination to keep on going make us more determine to encourage and support you even more. . . Like we always say, SLOWLY but SURELY. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
Wow... inilah bukti atau contoh daripada seorang agent Berryshape ๐Ÿ’ dari johor. Terima Kasih Ain @berryshape.jb untuk memberi peluang kepada kami menggunakan photonya. How beautiful you are.
.
.
Beliau telah lama mengamalkan product Berryshape ๐Ÿ’ sehingga kini. Oleh kerana product ini telah berjaya membantu beliau mengatasi masalah berat badannya. Kini beliau pula menjadi seorang Berryshape ๐Ÿ’ agent yang berjaya.
.
.
Ini bukan satu lakonan. Ini jugak bukan satu rekaan. Namun ini adalah satu iktibar bagi sesiapa sahaja yang mahu mengatasi masalah berat badan mereka. InsyaAllah.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Wow... inilah bukti atau contoh daripada seorang agent Berryshape ๐Ÿ’ dari johor. Terima Kasih Ain @berryshape.jb untuk memberi peluang kepada kami menggunakan photonya. How beautiful you are. . . Beliau telah lama mengamalkan product Berryshape ๐Ÿ’ sehingga kini. Oleh kerana product ini telah berjaya membantu beliau mengatasi masalah berat badannya. Kini beliau pula menjadi seorang Berryshape ๐Ÿ’ agent yang berjaya. . . Ini bukan satu lakonan. Ini jugak bukan satu rekaan. Namun ini adalah satu iktibar bagi sesiapa sahaja yang mahu mengatasi masalah berat badan mereka. InsyaAllah. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
@biwa.mastura one of the humble, lovely and gorgeous celebrity from Singapore giving us a kind and honest feedback for our Berryshape ๐Ÿ’
.
.
Thank you once again for your HONEST REVIEW. You are such a sweetheart.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
THANK YOU! THANK YOU! THANK YOU! for your HONEST REVIEW on our Berryshape ๐Ÿ’ @biwa.mastura .
.
Your skin really look flawless and super good with NO FILTER, NO MAKE UP and NO PHOTO ENCHANCEMENT.
.
. 
What you eat is what you are. Why wait, get your hand in our Berryshape ๐Ÿ’ today.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
THANK YOU! THANK YOU! THANK YOU! for your HONEST REVIEW on our Berryshape ๐Ÿ’ @biwa.mastura . . Your skin really look flawless and super good with NO FILTER, NO MAKE UP and NO PHOTO ENCHANCEMENT. . . What you eat is what you are. Why wait, get your hand in our Berryshape ๐Ÿ’ today. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
Alhamdullilah. Thank you Allah โค for this opportunity. I would like to say A BIG THANK You to all of you who came down to support us during our event at Tampines Booth.
.
.
It has been an over whelming respond, that all our BERRYSHAPE ๐Ÿ’ has been SOLD.
.
.
New Stocks will be coming in this weds - thurs and we will try to expedite the delivery.
.
.
And not forgetting @Beauteprestige for having us during the event. Thank you.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Alhamdullilah. Thank you Allah โค for this opportunity. I would like to say A BIG THANK You to all of you who came down to support us during our event at Tampines Booth. . . It has been an over whelming respond, that all our BERRYSHAPE ๐Ÿ’ has been SOLD. . . New Stocks will be coming in this weds - thurs and we will try to expedite the delivery. . . And not forgetting @Beauteprestige for having us during the event. Thank you. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
| Complementary product from Ratu Slimming Jelly, now Ratu Reshape Cream provides double effectiveness and burn stubborn fats! Just slab it anywhere like thighs, arm, hips, stomach.
.
Content: 50 gm
.
Direction: Apply 2 times daily after shower - morning and night.
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUReshapeCream #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #Detox #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBoosterSG #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelFriendly #TrustedSeller
| Complementary product from Ratu Slimming Jelly, now Ratu Reshape Cream provides double effectiveness and burn stubborn fats! Just slab it anywhere like thighs, arm, hips, stomach. . Content: 50 gm . Direction: Apply 2 times daily after shower - morning and night. #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUReshapeCream  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #Detox  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBoosterSG  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelFriendly  #TrustedSeller 
| Complementary product from Ratu Slimming Jelly, now Ratu Reshape Cream provides double effectiveness and burn stubborn fats! Just slab it anywhere like thighs, arm, hips, stomach.
.
Content: 50 gm
.
Direction: Apply 2 times daily after shower - morning and night.
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUReshapeCream #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #Detox #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBoosterSG #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelFriendly #TrustedSeller
| Complementary product from Ratu Slimming Jelly, now Ratu Reshape Cream provides double effectiveness and burn stubborn fats! Just slab it anywhere like thighs, arm, hips, stomach. . Content: 50 gm . Direction: Apply 2 times daily after shower - morning and night. #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUReshapeCream  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #Detox  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBoosterSG  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelFriendly  #TrustedSeller 
| Complementary product from Ratu Slimming Jelly, now Ratu Reshape Cream provides double effectiveness and burn stubborn fats! Just slab it anywhere like thighs, arm, hips, stomach.
.
Content: 50 gm
.
Direction: Apply 2 times daily after shower - morning and night.
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUReshapeCream #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #Detox #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBoosterSG #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelFriendly #TrustedSeller
| Complementary product from Ratu Slimming Jelly, now Ratu Reshape Cream provides double effectiveness and burn stubborn fats! Just slab it anywhere like thighs, arm, hips, stomach. . Content: 50 gm . Direction: Apply 2 times daily after shower - morning and night. #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUReshapeCream  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #Detox  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBoosterSG  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelFriendly  #TrustedSeller 
Today will be the LAST DAY we will be at Tampines Mall level 2. Thanks to @Beauteprestige for having us with them.
.
.
Do drop by as we are having PROMOTION for Berryshape ๐Ÿ’ . 2 Btls for $66sgd.๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ
.
.
We will see you there.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
| Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46SGD!
โ€ขโ€ขโ€ข
We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ
.
COMBO JIMAT ๐Ÿ’–
Ratu slimming jelly + Ratu reshape cream.
.
Sangat jimat kan? So tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang ini. DM order sekarang
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUInchloss #RATUReshapeCream #RATUSingapore #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelEssential #TrustedSeller
| Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46SGD! โ€ขโ€ขโ€ข We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ . COMBO JIMAT ๐Ÿ’– Ratu slimming jelly + Ratu reshape cream. . Sangat jimat kan? So tunggu apa lagi? Jangan lepaskan peluang ini. DM order sekarang #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUInchloss  #RATUReshapeCream  #RATUSingapore  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelEssential  #TrustedSeller 
Thank you gorgeous sebab grab BerryShapeย  advances formulation ๐Ÿ˜˜.
.
.
Wahh, yang badan dah lawa kerengga macam ni pun rajin amalkan suppliment untuk kekal maintain dengan berat badan ideal tauu. ๐Ÿ‘.
.
.
BERRY SHAPE SESUAI UNTUK MEREKA YANG :
.
.
๐Ÿ’ Nak kurus sebelum kawin.
.
๐Ÿ’ Gemuk/ berat naik mendadak selepas bersalin.
.
๐Ÿ’ Nak kurus selepas bersalin.
.
๐Ÿ’ Metabolisma rendah & berat susah nak turun.
.
๐Ÿ’ Susah nak kawal nafsu makan.
.
๐Ÿ’ Gemuk air / daging & lemak tepu.
.
๐Ÿ’ Masalah sembelit.
.
.
Golongan yang ada masalah yang sama sesuai amalkan Berry Shape . kita tak nak tabur janji harini uolss consume esok / lusa kurus . Tapi kalau konsistent amalkan BerryShape insyaAllah memang ketara result dia tau ๐Ÿ˜˜. Testimoni founder Berry Shape sendiri !.
.
.
BERRY SHAPE / BS mempunyai bahan aktif utama iaitu :
.
.
โค PATI ACAI BERRY - yang berfungsi untuk membakar lemak serta melicinkan kulit muka. .
.
โค DIETARY FIBER - untuk menyerap semua lemak lemak degil dan membantu mempercepatkan lagi proses penurunan berat badan. .
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Thank you gorgeous sebab grab BerryShapeย  advances formulation ๐Ÿ˜˜. . . Wahh, yang badan dah lawa kerengga macam ni pun rajin amalkan suppliment untuk kekal maintain dengan berat badan ideal tauu. ๐Ÿ‘. . . BERRY SHAPE SESUAI UNTUK MEREKA YANG : . . ๐Ÿ’ Nak kurus sebelum kawin. . ๐Ÿ’ Gemuk/ berat naik mendadak selepas bersalin. . ๐Ÿ’ Nak kurus selepas bersalin. . ๐Ÿ’ Metabolisma rendah & berat susah nak turun. . ๐Ÿ’ Susah nak kawal nafsu makan. . ๐Ÿ’ Gemuk air / daging & lemak tepu. . ๐Ÿ’ Masalah sembelit. . . Golongan yang ada masalah yang sama sesuai amalkan Berry Shape . kita tak nak tabur janji harini uolss consume esok / lusa kurus . Tapi kalau konsistent amalkan BerryShape insyaAllah memang ketara result dia tau ๐Ÿ˜˜. Testimoni founder Berry Shape sendiri !. . . BERRY SHAPE / BS mempunyai bahan aktif utama iaitu : . . โค PATI ACAI BERRY - yang berfungsi untuk membakar lemak serta melicinkan kulit muka. . . โค DIETARY FIBER - untuk menyerap semua lemak lemak degil dan membantu mempercepatkan lagi proses penurunan berat badan. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
Hi Berryshape ๐Ÿ’ lover. I know you guys are waiting for this announcement. HEAD DOWN to Tampines Mall level 2 from 23th - 28th August for our PROMOTION OFFER.
.
.
2 btls for the price of ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ $66sgd. ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ
.
.
This offer only applicable at the booth in Tampines mall only. While stocks last.๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Hi Berryshape ๐Ÿ’ lover. I know you guys are waiting for this announcement. HEAD DOWN to Tampines Mall level 2 from 23th - 28th August for our PROMOTION OFFER. . . 2 btls for the price of ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ $66sgd. ๐Ÿ’ฒ๐Ÿ’ฒ . . This offer only applicable at the booth in Tampines mall only. While stocks last.๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
โ—ATTENTIONโ—Can't wait to get your hands on our products? Well good news! We're having a booth over at Tampines Mall on 23rd of August to the 28th! ๐Ÿ˜ It's that time of the year again for you to shop shop shop! Head on down and meet our lovely staff equipped with the necessary knowledge to guide you through any enquiries! See you all there! ๐Ÿ˜‰
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
โ—ATTENTIONโ—Can't wait to get your hands on our products? Well good news! We're having a booth over at Tampines Mall on 23rd of August to the 28th! ๐Ÿ˜ It's that time of the year again for you to shop shop shop! Head on down and meet our lovely staff equipped with the necessary knowledge to guide you through any enquiries! See you all there! ๐Ÿ˜‰ . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
Disini Kami ingin mengucapkan Camat Hari Raya Idul Adha kepada semua muslimin dan muslimat di seluruh Dunia.
.
.
Semoga Segala Doa kita dikabulkan di hari yang penuh barakah ini. Amin.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.
#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Siapa belum tidur ? yang belum tidur cuba bagi like sikit ๐Ÿ˜œ. Eh, jangan scroll screen HP tu laju sangat, I nak share dengan uolls testimonial salah satu agent team #berryshape ๐Ÿ’
.
.
ย Ain ialah salah satu agent BerryShape ๐Ÿ’ yang dulu nya memang pengguna setia Berry Shape sejak awal produk ni dikeluarkan lagi! Bila dah consume & berjaya turunkan berat badan hampi 10 kg , ramai kawan- kawan Ain ni mula tegur perubahan mendadak agent kita ni.
.
.
Bukan setakat tu je , sampai kan Ain ni siap belikan kekawan & sepupu dia BerryShape ๐Ÿ’ ni tau! Lepas 2-3 kali repeat , agent kita ni terus daftar agent sebab percaya produk berkesan seperti BerryShape ๐Ÿ’ confirm laku.
.
.
Bila berjaya keluar daripada masalah kegemukkan, ibaratย  satu punca rezeki bila dah berjaya kurus.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Siapa belum tidur ? yang belum tidur cuba bagi like sikit ๐Ÿ˜œ. Eh, jangan scroll screen HP tu laju sangat, I nak share dengan uolls testimonial salah satu agent team #berryshape  ๐Ÿ’ . . ย Ain ialah salah satu agent BerryShape ๐Ÿ’ yang dulu nya memang pengguna setia Berry Shape sejak awal produk ni dikeluarkan lagi! Bila dah consume & berjaya turunkan berat badan hampi 10 kg , ramai kawan- kawan Ain ni mula tegur perubahan mendadak agent kita ni. . . Bukan setakat tu je , sampai kan Ain ni siap belikan kekawan & sepupu dia BerryShape ๐Ÿ’ ni tau! Lepas 2-3 kali repeat , agent kita ni terus daftar agent sebab percaya produk berkesan seperti BerryShape ๐Ÿ’ confirm laku. . . Bila berjaya keluar daripada masalah kegemukkan, ibaratย  satu punca rezeki bila dah berjaya kurus. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
A treat that is designed to help you maintain a healthy hair no matter how busy you are!
.
Simply pop 2-3 #sweethartchewynutrigummy to rescue your hair!
.
#halalsupplementsg #vitaminrambutsg #rambutcantik #productsformums #haircare #sghijabi #sgmuslimah
| SHOP NOW
Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46SGD!
โ€ขโ€ขโ€ข
We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUInchloss #RATUReshapeCream #RATUSingapore #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelEssential #TrustedSeller
| SHOP NOW Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46SGD! โ€ขโ€ขโ€ข We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUInchloss  #RATUReshapeCream  #RATUSingapore  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelEssential  #TrustedSeller 
| SHOP NOW
Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46SGD!
โ€ขโ€ขโ€ข
We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUInchloss #RATUReshapeCream #RATUSingapore #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelEssential #TrustedSeller
| SHOP NOW Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46SGD! โ€ขโ€ขโ€ข We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUInchloss  #RATUReshapeCream  #RATUSingapore  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelEssential  #TrustedSeller 
| SHOP NOW
Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46SGD!
โ€ขโ€ขโ€ข
We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUInchloss #RATUReshapeCream #RATUSingapore #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelEssential #TrustedSeller
| SHOP NOW Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46SGD! โ€ขโ€ขโ€ข We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUInchloss  #RATUReshapeCream  #RATUSingapore  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelEssential  #TrustedSeller 
| SHOP NOW
Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46SGD!
โ€ขโ€ขโ€ข
We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUInchloss #RATUReshapeCream #RATUSingapore #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelEssential #TrustedSeller
| SHOP NOW Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46SGD! โ€ขโ€ขโ€ข We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUInchloss  #RATUReshapeCream  #RATUSingapore  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelEssential  #TrustedSeller 
| SHOP NOW
Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46SGD!
โ€ขโ€ขโ€ข
We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUInchloss #RATUReshapeCream #RATUSingapore #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelEssential #TrustedSeller
| SHOP NOW Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46SGD! โ€ขโ€ขโ€ข We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUInchloss  #RATUReshapeCream  #RATUSingapore  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelEssential  #TrustedSeller 
| SHOP NOW
Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46SGD!
โ€ขโ€ขโ€ข
We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUInchloss #RATUReshapeCream #RATUSingapore #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelEssential #TrustedSeller
| SHOP NOW Check out our Value Combo! RATU Slimming Jelly + RATU Reshape Cream @ S$46SGD! โ€ขโ€ขโ€ข We came up with Value Combo just for you! We know you need the cream too to burn the stubborn fats. It takes effort to see great results๐Ÿ’ซ #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUInchloss  #RATUReshapeCream  #RATUSingapore  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelEssential  #TrustedSeller 
BerryShape ๐Ÿ’ ialah suppliment 2 in 1 , kurus + flawless dalam satu masa.
.
.
Kenapa BerryShape ๐Ÿ’ dikatakan sangat berkesan? Sebab ianya dirumuskan khas dengan bahan aktif berkelas tinggi yang dikelaskan sebagai bahan aktif kelas AAA.ย  Bahan utama yang digunakan dalam Berry Shape ialah berasaskan Pati Acai Berry yang sangat membantu untuk membakar lemak secara efektif .
.
.
Tiada bahan campuran yang pelik - pelik. Sangat selamat digunakan kerana ianya ๐Ÿ’ฏ berasakan buah buahan dan bahan semulajadi.
.
.
Campuran buah acai berry dan dietary fiber membuatkan #berryshape ๐Ÿ’ ni sangat berkesan untuk menurunkan berat badan. Selain daripada tu , bs mempunyai kandungan aloe vera, citozen, fiber , kurma, garcinia , dan glutathione. Rasa berry shape ni takperlu risau sebab sedap 500% rasa masam masam manis buah acai berry! โœจ.
.
.
โค menggurangkan berat badan.
โคmenghilangkan selera makan.
โคmeningkatkan metabolisma badan.
โคmemutihkan kulit muka.
โคmembuatkan kita rasa cepat kenyang.
โคmemberikan tenaga.
โคmilk booster.
โคdetox badan sekaligus.
โค๐Ÿ’ฏ NATURAL + HALAL.
โคtiada side effect jantung bedebar, migrain dll.
.
.
Nak cuba ikhtiar selesaikan masalah berat badan & kulit muka dengan Berry Shape? .
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
BerryShape ๐Ÿ’ ialah suppliment 2 in 1 , kurus + flawless dalam satu masa. . . Kenapa BerryShape ๐Ÿ’ dikatakan sangat berkesan? Sebab ianya dirumuskan khas dengan bahan aktif berkelas tinggi yang dikelaskan sebagai bahan aktif kelas AAA.ย  Bahan utama yang digunakan dalam Berry Shape ialah berasaskan Pati Acai Berry yang sangat membantu untuk membakar lemak secara efektif . . . Tiada bahan campuran yang pelik - pelik. Sangat selamat digunakan kerana ianya ๐Ÿ’ฏ berasakan buah buahan dan bahan semulajadi. . . Campuran buah acai berry dan dietary fiber membuatkan #berryshape  ๐Ÿ’ ni sangat berkesan untuk menurunkan berat badan. Selain daripada tu , bs mempunyai kandungan aloe vera, citozen, fiber , kurma, garcinia , dan glutathione. Rasa berry shape ni takperlu risau sebab sedap 500% rasa masam masam manis buah acai berry! โœจ. . . โค menggurangkan berat badan. โคmenghilangkan selera makan. โคmeningkatkan metabolisma badan. โคmemutihkan kulit muka. โคmembuatkan kita rasa cepat kenyang. โคmemberikan tenaga. โคmilk booster. โคdetox badan sekaligus. โค๐Ÿ’ฏ NATURAL + HALAL. โคtiada side effect jantung bedebar, migrain dll. . . Nak cuba ikhtiar selesaikan masalah berat badan & kulit muka dengan Berry Shape? . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
! TAKE NOTE ! To avoid confusion and misunderstanding, these are our specially selected, authorised agents for our Berryshape products in Malaysia and Singapore. Not only are they super friendly, they are well versed with an extensive beauty knowledge to help you un every way. You may consult them to reap the full benefits of our Berryshape ๐Ÿ’
.
. ย @Berryshapesingapore (Singapore)
@Berryshape.jb (Johor)
@berryshapejohor ( Batu pahat )
@cikgebumy ( Kelantan )
@berryshape.byrasz (Melaka)
@berryshape_sel (KL/Sel)
@berryshapekluang (kluang)
@madamoiselle.my (bangi/serdang)
@berryshapeshahalam (Shah Alam)
@berryshape_store (kajang/bangi)
@beautyrepublic.co (Kota damansara / pasir gudang johor)
@n.hudaberryshapesipoh (Ipoh Perak)
@berryshape_mlk (Melaka)
@ariesbeautyofficial(selangor,agent kajang)
@azziemagic (KL/Sentul & kwsn sekitar)
@nurika.beautyshop (Putrajaya/cyberjaya, kajang/bangi)
@berryshape.co (KL/Ampang/Gombak)
@sdbeautyempire ( KL,Gombak,Selangor)
@berryshape.n9 (Negeri Sembilan)
@berryshape.kl (KL | Cheras | Kajang)
@haifazkra (kedah)
@berryshape_melaka (MELAKA)
@berryshape.xoxo (Cheras/Subang/Shah Alam/Kelantan)
@raszaira_store (gombak,setapak,batu caves, uia)
.
.

Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
! TAKE NOTE ! To avoid confusion and misunderstanding, these are our specially selected, authorised agents for our Berryshape products in Malaysia and Singapore. Not only are they super friendly, they are well versed with an extensive beauty knowledge to help you un every way. You may consult them to reap the full benefits of our Berryshape ๐Ÿ’ . . ย @Berryshapesingapore (Singapore) @Berryshape.jb (Johor) @berryshapejohor ( Batu pahat ) @cikgebumy ( Kelantan ) @berryshape.byrasz (Melaka) @berryshape_sel (KL/Sel) @berryshapekluang (kluang) @madamoiselle.my (bangi/serdang) @berryshapeshahalam (Shah Alam) @berryshape_store (kajang/bangi) @beautyrepublic.co (Kota damansara / pasir gudang johor) @n.hudaberryshapesipoh (Ipoh Perak) @berryshape_mlk (Melaka) @ariesbeautyofficial(selangor,agent kajang) @azziemagic (KL/Sentul & kwsn sekitar) @nurika.beautyshop (Putrajaya/cyberjaya, kajang/bangi) @berryshape.co (KL/Ampang/Gombak) @sdbeautyempire ( KL,Gombak,Selangor) @berryshape.n9 (Negeri Sembilan) @berryshape.kl (KL | Cheras | Kajang) @haifazkra (kedah) @berryshape_melaka (MELAKA) @berryshape.xoxo (Cheras/Subang/Shah Alam/Kelantan) @raszaira_store (gombak,setapak,batu caves, uia) . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
A treat that is designed to help you maintain a healthy hair no matter how busy you are!
.
Simply pop 2-3 #sweethartchewynutrigummy to rescue your hair!
.
#halalsupplementsg #vitaminrambutsg #rambutcantik #productsformums #haircare #sghijabi #sgmuslimah
| YES, the best slimming supplement for weight loss ever! ๐ŸŒธ
Selain itu, pisang mengandungi zat yang membuat anda rasa kenyang lebih lama serta meningkatkan pembakaran lemak dalam tubuh sehingga tubuh menjadi langsing.
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUInchloss #RATUReshapeCream #RATUSingapore #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelEssential #TrustedSeller
| YES, the best slimming supplement for weight loss ever! ๐ŸŒธ Selain itu, pisang mengandungi zat yang membuat anda rasa kenyang lebih lama serta meningkatkan pembakaran lemak dalam tubuh sehingga tubuh menjadi langsing. #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUInchloss  #RATUReshapeCream  #RATUSingapore  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelEssential  #TrustedSeller 
| RATU SLIMMING JELLY.
Order yours today! ๐Ÿ’•๐ŸŽ€๐ŸŒธ
Selain itu, pisang mengandungi zat yang membuat anda rasa kenyang lebih lama serta meningkatkan pembakaran lemak dalam tubuh sehingga tubuh menjadi langsing.
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUInchloss #RATUReshapeCream #RATUSingapore #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelEssential #TrustedSeller
| RATU SLIMMING JELLY. Order yours today! ๐Ÿ’•๐ŸŽ€๐ŸŒธ Selain itu, pisang mengandungi zat yang membuat anda rasa kenyang lebih lama serta meningkatkan pembakaran lemak dalam tubuh sehingga tubuh menjadi langsing. #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUInchloss  #RATUReshapeCream  #RATUSingapore  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelEssential  #TrustedSeller 
Testimonial daripada our Berryshape ๐Ÿ’ย  consumer. Baru 2 hari dah boleh rasa perbezaannya. Ni bukan Sis yang cakap eh tapi consumer yang beri tahu Sis.
.
.
Belum cuba Belum tahu. If you never try, you will never know.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Ni bukan satu lakonan. Ni jugak bukan satu rekaan. Ini adalah FOUNDER dan OWNER Berryshape ๐Ÿ’ @Raszfarahnuraina
.
.
Beliau ni telah hilangkan berat badan nya sebanyak 40KG dalam masa 7 BULAN.
.
.
5000 TESTIMONIAL ๐Ÿ˜ DARIPADA CUSTOMER BELIAU YANG TELAH BERJAYA ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ MENGATASI BERAT BADAN MEREKA.
3000 BOTOL PULA LICIN DIJUAL PADA MASA 2 MINGGU.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Ni bukan satu lakonan. Ni jugak bukan satu rekaan. Ini adalah FOUNDER dan OWNER Berryshape ๐Ÿ’ @Raszfarahnuraina . . Beliau ni telah hilangkan berat badan nya sebanyak 40KG dalam masa 7 BULAN. . . 5000 TESTIMONIAL ๐Ÿ˜ DARIPADA CUSTOMER BELIAU YANG TELAH BERJAYA ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ MENGATASI BERAT BADAN MEREKA. 3000 BOTOL PULA LICIN DIJUAL PADA MASA 2 MINGGU. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
โ€œ Lelaki boleh ke amalkan Berry Shape ๐Ÿ’ ni? โ€œ
.
.
Ehhhh , mestilah boleh! Kenapa korang ingat perempuan je ke yang nak kurus & kulit cantik? Lelaki zaman sekarang pun dah pandaii jaga badan & kulit muka tauu ! ๐Ÿ˜.
.
.
Abang ni dah berkali - kali . Masa mula- mula amalkan Berry Shape memang banyak baju- baju yang dah tak muat nak dipakai sebab perut makin majuu kedepan. Tapi Alhamdullilah, berkat cuba sendiri penangan Berry Shape baju yang ketat dulu- dulu dah boleh pakai!๐Ÿ”ฅ.
.
.
ย KELEBIHAN JUS KURUS PUTIH BERRY SHAPE :
. .
๐Ÿ’ Menggurangkan berat badan.
.
๐Ÿ’Detox & membuang toksin dalam badan.
.
๐Ÿ’Memutihkan & merawat kulit muka.
.
๐Ÿ’Memberikan tenaga & tak melesukan.
.
๐Ÿ’Mengawal nafsu makan.
.
๐Ÿ’Mentstabilkan hormon.
.
๐Ÿ’Meningkatkan metabolisma badan.
.
๐Ÿ’โ€˜ REHSHAPEโ€™ semula part berlemak di peha , lengan , perut.
.
๐Ÿ’Menstabilkan hormon yang tidak teratur.
.
.
#BerryShape ni sesuai sangat untuk uolss yang nak kurus tapi susah nak kawal nafsu makan. Cara nak consume pun mudah , ambil dua sudu pagi sebelum sarapan . Takpayah bancuh bancuh ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€.
.
.
So abang- abang dekat luar sana tak perlu nak segan- segan untuk cuba ! Uolss pun boleh guna Berry Shape ni.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
โ€œ Lelaki boleh ke amalkan Berry Shape ๐Ÿ’ ni? โ€œ . . Ehhhh , mestilah boleh! Kenapa korang ingat perempuan je ke yang nak kurus & kulit cantik? Lelaki zaman sekarang pun dah pandaii jaga badan & kulit muka tauu ! ๐Ÿ˜. . . Abang ni dah berkali - kali . Masa mula- mula amalkan Berry Shape memang banyak baju- baju yang dah tak muat nak dipakai sebab perut makin majuu kedepan. Tapi Alhamdullilah, berkat cuba sendiri penangan Berry Shape baju yang ketat dulu- dulu dah boleh pakai!๐Ÿ”ฅ. . . ย KELEBIHAN JUS KURUS PUTIH BERRY SHAPE : . . ๐Ÿ’ Menggurangkan berat badan. . ๐Ÿ’Detox & membuang toksin dalam badan. . ๐Ÿ’Memutihkan & merawat kulit muka. . ๐Ÿ’Memberikan tenaga & tak melesukan. . ๐Ÿ’Mengawal nafsu makan. . ๐Ÿ’Mentstabilkan hormon. . ๐Ÿ’Meningkatkan metabolisma badan. . ๐Ÿ’โ€˜ REHSHAPEโ€™ semula part berlemak di peha , lengan , perut. . ๐Ÿ’Menstabilkan hormon yang tidak teratur. . . #BerryShape  ni sesuai sangat untuk uolss yang nak kurus tapi susah nak kawal nafsu makan. Cara nak consume pun mudah , ambil dua sudu pagi sebelum sarapan . Takpayah bancuh bancuh ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€. . . So abang- abang dekat luar sana tak perlu nak segan- segan untuk cuba ! Uolss pun boleh guna Berry Shape ni. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
KITA MERANCANG. ALLAH MENENTUKAN. YAKIN DAN PERCAYA KEPADANYA. SESUNGGUHNYA DIA YANG MAHA PENGASIH. MAHA PENYAYANG. MAHA PENGAMPUN DAN MAHA MENGETAHUI SEGALA-GALA NYA.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Good morning lovely people. Have you taken your Berryshape ๐Ÿ’ before anything else?
.
.
What more can we say? Berryshape ๐Ÿ’ show the result by itself. Make from ๐Ÿ’ฏnatural ingridients and definitely halal.
.
.
Beside helping you to loss those extra inches, Berryshape ๐Ÿ’ also help to detox and treat your skin.
.
.
Just see the above BEFORE and AFTER picture. Its LEGIT.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Good morning lovely people. Have you taken your Berryshape ๐Ÿ’ before anything else? . . What more can we say? Berryshape ๐Ÿ’ show the result by itself. Make from ๐Ÿ’ฏnatural ingridients and definitely halal. . . Beside helping you to loss those extra inches, Berryshape ๐Ÿ’ also help to detox and treat your skin. . . Just see the above BEFORE and AFTER picture. Its LEGIT. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
Sis ni ialah pengguna tetap Berry Shape advances, dulu masa mula mula consume,
โ€œ just nak buat detox je , tak sangka pulak berat i turun mendadak โ€œ.
.
.
Hebat penangan Berry Shape advances dengan kesan 3 KALI GANDA daripada sebelum ni. Dengan kelebihan untuk โ€˜ reshaping โ€˜ semula badan uolss. So korang yang plan nak kurus takpayah pening- pening nak risau tentang โ€˜ flabby fat โ€˜ . Berry Shape advances mampu bentukkan semula bentuk badan korang!.
.
.
๐Ÿ’ SEBELUM BS :56 KG.
๐Ÿ’ SELEPAS :52 KG.
๐Ÿ’ PENGGUNAAN 2 BOTOL .
.
.
Siapa lagi yang ada cita cita nak kurus & makan hati tengok orang lain boleh muat size S - XS?
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Sis ni ialah pengguna tetap Berry Shape advances, dulu masa mula mula consume, โ€œ just nak buat detox je , tak sangka pulak berat i turun mendadak โ€œ. . . Hebat penangan Berry Shape advances dengan kesan 3 KALI GANDA daripada sebelum ni. Dengan kelebihan untuk โ€˜ reshaping โ€˜ semula badan uolss. So korang yang plan nak kurus takpayah pening- pening nak risau tentang โ€˜ flabby fat โ€˜ . Berry Shape advances mampu bentukkan semula bentuk badan korang!. . . ๐Ÿ’ SEBELUM BS :56 KG. ๐Ÿ’ SELEPAS :52 KG. ๐Ÿ’ PENGGUNAAN 2 BOTOL . . . Siapa lagi yang ada cita cita nak kurus & makan hati tengok orang lain boleh muat size S - XS? . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
โค Salam Jumaat Semua โค
.
.
Semoga Segala Pintu Pintu Kebaikan terbuka luas untuk kita semua pada hari ini. Marilah kita mulakan hari kita dengan BISMILLAH.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
| 10 FUNGSI UTAMA
๐Ÿ”ธ RATU SLIMMING JELLY๐Ÿ”ธ
1. Menurunkan berat badan
2. Mengurangkan lemak tepu 
3. Mengurangkan selera makan
4. Mengawal selera makan
5. Melawaskan pembuangan air besar
6. Melangsingkan perut
7. Membuang angin dalam badan
8. Menegangkan otot perut
9. Menghalang pembentukan lemak
10. Mengurangkan kolestrol
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUInchloss #RATUReshapeCream #RATUSingapore #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBooster #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelEssential #TrustedSeller
| 10 FUNGSI UTAMA ๐Ÿ”ธ RATU SLIMMING JELLY๐Ÿ”ธ 1. Menurunkan berat badan 2. Mengurangkan lemak tepu 3. Mengurangkan selera makan 4. Mengawal selera makan 5. Melawaskan pembuangan air besar 6. Melangsingkan perut 7. Membuang angin dalam badan 8. Menegangkan otot perut 9. Menghalang pembentukan lemak 10. Mengurangkan kolestrol #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUInchloss  #RATUReshapeCream  #RATUSingapore  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBooster  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelEssential  #TrustedSeller 
Alamak!!! Tengok lah siapa yang nak start jatuh cinta kat Beeryshape ๐Ÿ’ pulak. Bukan main lagi celebrity cikgu kita. ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚
.
.
InsyaAllah cikgu kita akan memberi testimonial sejujur jujur nya selepas beliau mencuba Berryshape ni. .
.
Cikgu all the best ok. โค๐Ÿ‘. GOOOOOOO Cikgu.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Alamak!!! Tengok lah siapa yang nak start jatuh cinta kat Beeryshape ๐Ÿ’ pulak. Bukan main lagi celebrity cikgu kita. ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚ . . InsyaAllah cikgu kita akan memberi testimonial sejujur jujur nya selepas beliau mencuba Berryshape ni. . . Cikgu all the best ok. โค๐Ÿ‘. GOOOOOOO Cikgu. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
Good Morning Sunshine ๐ŸŒž
.
.
Let us begin our day with Berryshape before anything else. Just take 2 tablespoon on an empty stomach before you enjoy your Roti Prata yar ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š.
.
.
Number 1 the most best selling slimming & whitening juice botanical! 100% natural ingredients & effective ๐Ÿ’
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Good Morning Sunshine ๐ŸŒž . . Let us begin our day with Berryshape before anything else. Just take 2 tablespoon on an empty stomach before you enjoy your Roti Prata yar ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š. . . Number 1 the most best selling slimming & whitening juice botanical! 100% natural ingredients & effective ๐Ÿ’ . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
Let us Thank Allah for that we are able to see the sunrise for today. Alhamdullilah. THANK YOU ALLAH FOR EVERYTHING.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Inilah Gadis Jelita Founder and Owner of Berryshape ๐Ÿ’ @rbeautysolution.my. Kalau dia sendiri tidak mencuba productnya tidak akan sekali dia ingin share dengan uolls.
.
.
HANYA 6-7 BULAN BER BERRY SHAPE , TAK SAMPAI SETAHUN , HILANG 35 KG SEKALIGUS ๐Ÿ˜.
.
.
Jangan kutuk orang yang ada masalah berat badan / lemak berlebihan , silap haribulan badan dia lagi kurus kerengga lepas kenal produk Berry Shape ni. BS ni senyap senyap buat kerja , senyap senyap juga bagi penggunanya kurus. Dah bermacam macam produk & petua cuba masih tak kurus kurus , cuba amalkan Berry Shape lepas 6-7 botol alhamdullilah bebas dariapda masalah berat badan 100% ๐Ÿ˜˜.
.
.
โžก๏ธSEBELUM BS : 92 KG .
โžก๏ธPERTENGAHAN : 70KG.
โžก๏ธSELEPAS 6-7 BULAN : 57 KG.
โžก๏ธPENGGUNAAN : 6-7 BOTOL BS + JAGA PERMAKANAN 100% .
.
.
Ramai yang mengadu lepas consume BS ni berat senang nak turun. Nak tahu kenapa?
.
.
๐Ÿ’ Pertama sebab semua toksin jahat dalam badan dah di โ€˜ flush โ€˜ dah lemak lemak degil dah mula membakar dengan baik.
.
.
๐Ÿ’ Kedua , metabolisma mula meningkat. BS mempunyai kelebihan untuk meningkatkan metabolisma badan. Bila metabolisma badan mula meningkat, makan proses penurunan berat badan semakin lancar.
.
.
๐Ÿ’ Ketiga , selera makan mula berkurangan. Berry Shape juga menggurangkan selera makan & membuatkan kita rasa cepat kenyang. Jadi tak hairan lah kenapa berat badan senang nak turun, sebab bila consume BS secara tak langsung nafsu makan senang nak dikawal & rasa cepat kenyang.
.
.
๐Ÿ’ Keempat , BS diperbuat daripada Pati Acai Berry , pati ini sangat terkenal untuk membakar lemak secara efektif dan berkesan.
.
.
Berat badan senang nak turun , walaupun tak buat diet โ€˜ extremโ€™ sampai tak makan semingguu . Tak perlu semua tu kalau uolls amalkan BS ni ๐Ÿ˜‰.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Inilah Gadis Jelita Founder and Owner of Berryshape ๐Ÿ’ @rbeautysolution.my. Kalau dia sendiri tidak mencuba productnya tidak akan sekali dia ingin share dengan uolls. . . HANYA 6-7 BULAN BER BERRY SHAPE , TAK SAMPAI SETAHUN , HILANG 35 KG SEKALIGUS ๐Ÿ˜. . . Jangan kutuk orang yang ada masalah berat badan / lemak berlebihan , silap haribulan badan dia lagi kurus kerengga lepas kenal produk Berry Shape ni. BS ni senyap senyap buat kerja , senyap senyap juga bagi penggunanya kurus. Dah bermacam macam produk & petua cuba masih tak kurus kurus , cuba amalkan Berry Shape lepas 6-7 botol alhamdullilah bebas dariapda masalah berat badan 100% ๐Ÿ˜˜. . . โžก๏ธSEBELUM BS : 92 KG . โžก๏ธPERTENGAHAN : 70KG. โžก๏ธSELEPAS 6-7 BULAN : 57 KG. โžก๏ธPENGGUNAAN : 6-7 BOTOL BS + JAGA PERMAKANAN 100% . . . Ramai yang mengadu lepas consume BS ni berat senang nak turun. Nak tahu kenapa? . . ๐Ÿ’ Pertama sebab semua toksin jahat dalam badan dah di โ€˜ flush โ€˜ dah lemak lemak degil dah mula membakar dengan baik. . . ๐Ÿ’ Kedua , metabolisma mula meningkat. BS mempunyai kelebihan untuk meningkatkan metabolisma badan. Bila metabolisma badan mula meningkat, makan proses penurunan berat badan semakin lancar. . . ๐Ÿ’ Ketiga , selera makan mula berkurangan. Berry Shape juga menggurangkan selera makan & membuatkan kita rasa cepat kenyang. Jadi tak hairan lah kenapa berat badan senang nak turun, sebab bila consume BS secara tak langsung nafsu makan senang nak dikawal & rasa cepat kenyang. . . ๐Ÿ’ Keempat , BS diperbuat daripada Pati Acai Berry , pati ini sangat terkenal untuk membakar lemak secara efektif dan berkesan. . . Berat badan senang nak turun , walaupun tak buat diet โ€˜ extremโ€™ sampai tak makan semingguu . Tak perlu semua tu kalau uolls amalkan BS ni ๐Ÿ˜‰. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
Superbbbbbbb โคโคโคโคโค...
.
.
Sometime Sis sendiri wonder, how much more can a person loss those inches...๐Ÿค”๐Ÿค”
.
.
Dah lah cantik, anggun and now makin bergaya. From 56kg to 52kg. Angkara berryshape ๐Ÿ’. Belum try Belum tahu.
.
.
This is true and legit testimonial.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Superbbbbbbb โคโคโคโคโค... . . Sometime Sis sendiri wonder, how much more can a person loss those inches...๐Ÿค”๐Ÿค” . . Dah lah cantik, anggun and now makin bergaya. From 56kg to 52kg. Angkara berryshape ๐Ÿ’. Belum try Belum tahu. . . This is true and legit testimonial. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
WOW! WOW! WOW!.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Another testimonial from one of our Berryshape ๐Ÿ’ consumer. From 65kg down to 60kg ๐Ÿ˜ฒ. TREMENDOUS change Sis. Kudos to you for that BIG IMPROVEMENT.
.
.
This is true and legit testimonial.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Thank you Uolls yang support BerryShape ๐Ÿ’ daripada mula produk ni dikeluarkan sampai la sekarang . Produk yang berkesan pasti akan mendapat repeat order setiap bulan kan ? ๐Ÿค—.
.
.
Hari hari permintaan BerryShape ๐Ÿ’ banyak sekali. Semakin hari semakin ramai yang sedar BerryShapeย  ni ialah rahsia untuk uolls yang nak KURUS & PUTIH sekaligus.
.
.
Rasa seronok sebab dapat kongsi manfaat BS ni dengan korang semua yang dah ada misi nak KURUS & PUTIH 2018 ni.
.
.
Nak kurus putih senang je , kena konsistent consume sesuatu produk InsyaAllah hasil dia pun konsistent setanding dengan apa yang kita dah laburkan.
.
.
Apa apa pun , THANK YOU ๐Ÿ˜ kesayanganย  yang sudi shopping BerryShape ni .
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Thank you Uolls yang support BerryShape ๐Ÿ’ daripada mula produk ni dikeluarkan sampai la sekarang . Produk yang berkesan pasti akan mendapat repeat order setiap bulan kan ? ๐Ÿค—. . . Hari hari permintaan BerryShape ๐Ÿ’ banyak sekali. Semakin hari semakin ramai yang sedar BerryShapeย  ni ialah rahsia untuk uolls yang nak KURUS & PUTIH sekaligus. . . Rasa seronok sebab dapat kongsi manfaat BS ni dengan korang semua yang dah ada misi nak KURUS & PUTIH 2018 ni. . . Nak kurus putih senang je , kena konsistent consume sesuatu produk InsyaAllah hasil dia pun konsistent setanding dengan apa yang kita dah laburkan. . . Apa apa pun , THANK YOU ๐Ÿ˜ kesayanganย  yang sudi shopping BerryShape ni . . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
Ehh ehh, siapa kata lelaki tak boleh amalkan #BerryShape ๐Ÿ’ ni ? Haaa tudiaaa sis nak share testimoni dari salah satu team #BerryShape ๐Ÿ’ punya husband . Sebab kesan #BerryShape ๐Ÿ’ ni memang power.
.
.
Nak tahu tips rahsia abang ni turun 16 KG semasa amalkan Berry Shape ? Baca ni ๐Ÿ‘‡ :
.
.
โค Detox badan berberapa kali seminggu.
โค ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Tidak berlapar & masih ambil nasi seperti biasa.
โค Jaga permakanan.
โค Konsistent amalkan BS tanpa skip ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€๏ธ.
.
.
Ada abang - abang kat luar sana yang masih ragu - ragu. Belum try Belum tahu.
.
.
p/s : gambar dari team agent @dayanna.shah .
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Ehh ehh, siapa kata lelaki tak boleh amalkan #BerryShape  ๐Ÿ’ ni ? Haaa tudiaaa sis nak share testimoni dari salah satu team #BerryShape  ๐Ÿ’ punya husband . Sebab kesan #BerryShape  ๐Ÿ’ ni memang power. . . Nak tahu tips rahsia abang ni turun 16 KG semasa amalkan Berry Shape ? Baca ni ๐Ÿ‘‡ : . . โค Detox badan berberapa kali seminggu. โค ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Tidak berlapar & masih ambil nasi seperti biasa. โค Jaga permakanan. โค Konsistent amalkan BS tanpa skip ๐Ÿ™…๐Ÿปโ€โ™€๏ธ. . . Ada abang - abang kat luar sana yang masih ragu - ragu. Belum try Belum tahu. . . p/s : gambar dari team agent @dayanna.shah . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
| Masih tak percaya tentang keberkesanan produk kami ke? Lihat dan biar gambar yang berbicara! Latest testimoni pengguna kepada produk RATU SLIMMING JELLY. Tengok lah betapa ketara perubahan dia! Ya Allah. Nangis tengok. Makin cantik gila. Betapa RATU SLIMMING JELLY mampu membantu untuk kembalikan tubuh badan idaman anda. Dan sekaligus akan mengembalikan keyakinan diri! Hanya S$30! No more bulat bulat cute. Hehe. So happy for you dear. Teruskan consume tau! ๐Ÿ’›
.
Order sekarang, jangan tunggu untuk jadi cantik pls. ๐Ÿ™
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUInchloss #RATUReshapeCream #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBoosterSG #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelFriendly #TrustedSeller
| Masih tak percaya tentang keberkesanan produk kami ke? Lihat dan biar gambar yang berbicara! Latest testimoni pengguna kepada produk RATU SLIMMING JELLY. Tengok lah betapa ketara perubahan dia! Ya Allah. Nangis tengok. Makin cantik gila. Betapa RATU SLIMMING JELLY mampu membantu untuk kembalikan tubuh badan idaman anda. Dan sekaligus akan mengembalikan keyakinan diri! Hanya S$30! No more bulat bulat cute. Hehe. So happy for you dear. Teruskan consume tau! ๐Ÿ’› . Order sekarang, jangan tunggu untuk jadi cantik pls. ๐Ÿ™ #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUInchloss  #RATUReshapeCream  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBoosterSG  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelFriendly  #TrustedSeller 
| Alahai ramai dh kurus dengan #RATU slimming jelly, tp ramai juga yg geram bila ada part part tertentu yg x reti nk kurus, seperti peha, lengan and perut. Stress kan?
.
Jangan risau sis, kami keluarkan Ratu Reshape Cream ni bg membantu membakar lemak dan mengecilkan part part itu .
.
Korang try lah, price S$18 sahaja, sapu sapu kurussss!
.
Kalau berminat, boleh DM sekarang!
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUReshapeCream #RATUSlimmingJelly #RATUSlimmingJellySG #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #Detox #HalalSG #HalalSupplementSG #InchlossCream #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBoosterSG #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #TravelFriendly #TrustedSeller
| Alahai ramai dh kurus dengan #RATU  slimming jelly, tp ramai juga yg geram bila ada part part tertentu yg x reti nk kurus, seperti peha, lengan and perut. Stress kan? . Jangan risau sis, kami keluarkan Ratu Reshape Cream ni bg membantu membakar lemak dan mengecilkan part part itu . . Korang try lah, price S$18 sahaja, sapu sapu kurussss! . Kalau berminat, boleh DM sekarang! #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUReshapeCream  #RATUSlimmingJelly  #RATUSlimmingJellySG  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #Detox  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #InchlossCream  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBoosterSG  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #TravelFriendly  #TrustedSeller 
This is our first SINGAPOREAN customer who gave a true feedback on Berryshape ๐Ÿ’ after consuming just 3 days. "FUNNY ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ LAH THIS CUSTOMER" read the feedback. They bring Berryshape ๐Ÿ’ all the way to Finland Helsinki. Very impressive.
.
.
True Testimonial. True Singaporean.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
This is our first SINGAPOREAN customer who gave a true feedback on Berryshape ๐Ÿ’ after consuming just 3 days. "FUNNY ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ LAH THIS CUSTOMER" read the feedback. They bring Berryshape ๐Ÿ’ all the way to Finland Helsinki. Very impressive. . . True Testimonial. True Singaporean. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
Remember before you sleep tonight, take 1 tablespoon of Berryshape ๐Ÿ’. Once you awake in the morning, on an empty stomach reach for 2 tablespoon before you have your breakfast.
.
.
Ingat sebelum tidur malam ni, ambil 1 sudu besar Berryshape ๐Ÿ’ dan selepas bangun pagi pulak capai lagi 2 sudu besar ketika perut tengah kosong. Barulah boleh sarapan pagi.
.
.
Nak Cantik. Nak Sihat. Nak kenak rajin lah.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Remember before you sleep tonight, take 1 tablespoon of Berryshape ๐Ÿ’. Once you awake in the morning, on an empty stomach reach for 2 tablespoon before you have your breakfast. . . Ingat sebelum tidur malam ni, ambil 1 sudu besar Berryshape ๐Ÿ’ dan selepas bangun pagi pulak capai lagi 2 sudu besar ketika perut tengah kosong. Barulah boleh sarapan pagi. . . Nak Cantik. Nak Sihat. Nak kenak rajin lah. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
Lets start your Day with Berryshape ๐Ÿ’. A healthy outside starts from the inside. Make from ๐Ÿ’ฏ natural ingridients, Berryshape ๐Ÿ’ is make for DETOXING, SLIMMING and WHITENING.
.
.
Mulakan hari anda dengan Berryshape ๐Ÿ’. Kesihatan bermula dari dalaman. Diperbuat dengan ๐Ÿ’ฏbahan semulajadi, Berryshape ๐Ÿ’ dibuat untuk MENGDETOXKAN, MENGURUSKAN dan MEMUTIHKAN.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
Lets start your Day with Berryshape ๐Ÿ’. A healthy outside starts from the inside. Make from ๐Ÿ’ฏ natural ingridients, Berryshape ๐Ÿ’ is make for DETOXING, SLIMMING and WHITENING. . . Mulakan hari anda dengan Berryshape ๐Ÿ’. Kesihatan bermula dari dalaman. Diperbuat dengan ๐Ÿ’ฏbahan semulajadi, Berryshape ๐Ÿ’ dibuat untuk MENGDETOXKAN, MENGURUSKAN dan MEMUTIHKAN. . . Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape. . . #berryshapeSingapore  #berryshapesg  #berryshapehq  #raszbeautyhq  #feedbackrbeauty  #fenomenakurusflawless  #halalsg  #halalsingapore  #halalsupplementsg 
Last two bottles SOLD at Final Day of Twilight!
Truly grateful to have amazing response from all customers!
Thank you for all your awesome support!
.
.
Alternatively, you may order online.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
DO LET US KNOW IF YOU ARE COMING DOWN TO TWILIGHT AS WE ARE ONLY LEFT WITH 4 BOXES OF #Berryshape ๐Ÿ’. Text us on instagram to find out.
.
.
THANK YOU! THANK YOU! THANK YOU. It has been an OVERWHELMING respond from our berryshape lover. .
.
LOVE ALL OF YOU.
.
.
Be Gorgeous. Be Healthy. Be Berryshape.
.
.

#berryshapeSingapore #berryshapesg #berryshapehq #raszbeautyhq #feedbackrbeauty #fenomenakurusflawless
#halalsg #halalsingapore #halalsupplementsg
| Oh Founder's new baby finally dah siap and ready untuk di jual!!! Peringatan, Siapa yang taknak body letop. Jangan cuba cuba nak guna RATU REAHAPE CREAM ya.
.
INGAT!! Ratu reshape cream ni akan menguruskan dan buang lemak degil tau. Yang mana taknak kurus, jangan beli! ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’•
#1stinMalaysia #AfricanMango #AmyeraZainal #EasewithRATU #MixedJellyMango #RATUbyAmyeraBeauty #RATUOfficialSG #RATUSlimmingJellySG #Singapore #RATUSlimmingJellySingapore #RATUTravels #BeautySG #BestSeller #Detox #HalalSG #HalalSupplementSG #OnlineSellerSG #OnlineShopSG #SGSales #SupportLocalSG #JamuModen #MilkBoosterSG #MumpreneurSG #SGAgent #SingaporeAgent #Slimming #SGBreastFeedingMummies #TravelFriendly #TrustedSeller
| Oh Founder's new baby finally dah siap and ready untuk di jual!!! Peringatan, Siapa yang taknak body letop. Jangan cuba cuba nak guna RATU REAHAPE CREAM ya. . INGAT!! Ratu reshape cream ni akan menguruskan dan buang lemak degil tau. Yang mana taknak kurus, jangan beli! ๐Ÿงœ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’• #1stinMalaysia  #AfricanMango  #AmyeraZainal  #EasewithRATU  #MixedJellyMango  #RATUbyAmyeraBeauty  #RATUOfficialSG  #RATUSlimmingJellySG  #Singapore  #RATUSlimmingJellySingapore  #RATUTravels  #BeautySG  #BestSeller  #Detox  #HalalSG  #HalalSupplementSG  #OnlineSellerSG  #OnlineShopSG  #SGSales  #SupportLocalSG  #JamuModen  #MilkBoosterSG  #MumpreneurSG  #SGAgent  #SingaporeAgent  #Slimming  #SGBreastFeedingMummies  #TravelFriendly  #TrustedSeller