an online Instagram web viewer

#GPFI medias

Photos

'How do we bridge the gap to advance women's financial inclusion in societies?' Saba Consultants is attending the Women20 roundtable in Riyadh today, a one-day gathering which aims to answer questions like this and others on the topic of increasing women's participation in the economy.

The event, the second meeting of the Global Partnership for Financial Inclusion, is part of the build up to the international Women20 Summit in Buenos Aires this October, which influences decision making in the G20 towards policies of gender equality. "كيف يمكننا تعزيز الإدماج المالي للمرأة في المجتمعات؟" تحضر "صبا للاستشارات" اجتماع الطاولة المستديرة “Women20” في الرياض اليوم، والذي يهدف إلى الإجابة عن هذا السؤال وغيره فيما يتعلق بزيادة مشاركة المرأة في الاقتصاد.

يمثل هذا الاجتماع، الذي يعد الثاني للشراكة العالمية للدمج المالي، جزءاً من التحضيرات لمؤتمر قمة “Women20” المزمع عقده في بوينس آيرس في تشرين أول القادم، بهدف التأثير على قرارات مجموعة العشرين لتبني سياسات المساواة بين الجنسين.

وتأمل "صبا للاستشارات" أن يطرح اجتماع اليوم العديد من التوصيات العملية ذات الأثر الإيجابي على النساء في جميع أنحاء العالم.

#womenempowerment #womensupportingwomen #economy #finance  #womensrunningcommunity #womeninspiringwomen #genderequality #sabaconsultants #buenosaires #argentina2018 #dubai #ksa #saudiarabia #riyadh #conference #gpfi #g20 #w20  #entrepreneurship #picoftheday #thisiswhatwefightfor 
#المرأة_قوة_التغيير #المرأة #اقتصاد #دبي #السعودية #المرأة_شريك_في_الخير_والعطاء #صبا_للاستشارات
'How do we bridge the gap to advance women's financial inclusion in societies?' Saba Consultants is attending the Women20 roundtable in Riyadh today, a one-day gathering which aims to answer questions like this and others on the topic of increasing women's participation in the economy. The event, the second meeting of the Global Partnership for Financial Inclusion, is part of the build up to the international Women20 Summit in Buenos Aires this October, which influences decision making in the G20 towards policies of gender equality. "كيف يمكننا تعزيز الإدماج المالي للمرأة في المجتمعات؟" تحضر "صبا للاستشارات" اجتماع الطاولة المستديرة “Women20” في الرياض اليوم، والذي يهدف إلى الإجابة عن هذا السؤال وغيره فيما يتعلق بزيادة مشاركة المرأة في الاقتصاد. يمثل هذا الاجتماع، الذي يعد الثاني للشراكة العالمية للدمج المالي، جزءاً من التحضيرات لمؤتمر قمة “Women20” المزمع عقده في بوينس آيرس في تشرين أول القادم، بهدف التأثير على قرارات مجموعة العشرين لتبني سياسات المساواة بين الجنسين. وتأمل "صبا للاستشارات" أن يطرح اجتماع اليوم العديد من التوصيات العملية ذات الأثر الإيجابي على النساء في جميع أنحاء العالم. #womenempowerment  #womensupportingwomen  #economy  #finance  #womensrunningcommunity  #womeninspiringwomen  #genderequality  #sabaconsultants  #buenosaires  #argentina2018  #dubai  #ksa  #saudiarabia  #riyadh  #conference  #gpfi  #g20  #w20  #entrepreneurship  #picoftheday  #thisiswhatwefightfor  #المرأة_قوة_التغيير  #المرأة  #اقتصاد  #دبي  #السعودية  #المرأة_شريك_في_الخير_والعطاء  #صبا_للاستشارات 
Your #money status is meaningless and people don’t care about how much money you have made. When #RichardBranson walks into the room people are impressed by how many #dreams he has accomplished, not by his money. Let’s work together to enhance the capacity of young people in our communities.

It is an educative and exciting to participate yesterday at the #GlobalInclusionAwards session at the #GPFI Forum and #Argentina #G20. #SaudiArabia culture is incredible and made a lot of Friends. @ye_community
Your #money  status is meaningless and people don’t care about how much money you have made. When #RichardBranson  walks into the room people are impressed by how many #dreams  he has accomplished, not by his money. Let’s work together to enhance the capacity of young people in our communities. It is an educative and exciting to participate yesterday at the #GlobalInclusionAwards  session at the #GPFI  Forum and #Argentina  #G20 . #SaudiArabia  culture is incredible and made a lot of Friends. @ye_community
Üyesi olduğumuz Child and Youth Finance International'ın daveti ile katıldığımız, 'Dijital Finansal Erişimde Teknolojik Eğilimler' konulu G20 #GPFI Forum başladı. Forum kapsamında Child and Youth Finance International Küresel Erişim Ödülleri sahiplerini bulacak.
Üyesi olduğumuz Child and Youth Finance International'ın daveti ile katıldığımız, 'Dijital Finansal Erişimde Teknolojik Eğilimler' konulu G20 #GPFI  Forum başladı. Forum kapsamında Child and Youth Finance International Küresel Erişim Ödülleri sahiplerini bulacak.
Que empieze la fiesta! GP de España 🇪🇸 2018 #GPFI #MONTMELO #SPANISH
Oleh2 hari ini... 😂
Lupa kalo pake jas.  Jadi gak seragam deh 😭😢 #GPFI #SeminarCDOB #GPFIJabar
MAGANG (INTERNSHIP) DI GLOBAL PEACE FOUNDATION INDONESIA
--
Bagi anda yang tertarik untuk mengikuti "internship", ikuti COMMUNICATION INTERNSHIP yang sedang dibuka oleh GLOBAL PEACE FOUNDATION INDONESIA. Simak informasi detail-nya: http://www.ruanginformasi.com/2018/03/magang-internship-di-global-peace.html?m=1
Atau klik link di bio

#infomagang #internship #gpfi #RUANGINFORMASI #AgendaKita #infojakarta #infoloker #loker #communicationinternship
Muy contento de haber participado en el #GPFI del #G20 Emocionante ver lo que hemos hecho como país y el conocer experiencias de otros en favor de la #InclusionFinanciera #g20argentina #financialinclusion
Tema Family Gathering GPFI Kaltim 2018
"Bertemu, Berkumpul, Bahagia"

#DesignKaos #artwork #handlettering #digitaledit #gpfi #gpfarmasi #Kaltim

@bayupanjiwp @thomas.aquino.budi.prasetya @marssoetjiharto @selamat.maili @rizal.jend @suyadi_17 @jul1ana83
Alhamdulillah... Akhirnya seminar telah terlaksana dan berjalan sukses, terima kasih untuk semua pihak #pspa18 #stfb #gpfi #pdiaijabar #hotelgrandpasundan
Pembinaan ke pelaku usaha farmasi (GP Farmasi Riau) bersama IAI dan Dinkes untuk Pencegahan Penyalahgunaan Obat dan Pemberantasan Obat Ilegal #tolakobatilegal #bpom_ri #bbpompekanbaru #gpfi #cintaindonesia
Puter ke Kiri...ke Kanan...sampe pusing.. 😁

#gpfi #care #kaltim #samarinda
Hari terakhir di Jakarta di tutup dengan acara Global Peace Youth Assembly.

Thanks @gpfindonesia for Unforgettable 14 days.

#GPYA #GPFI
Hari terakhir di Jakarta di tutup dengan acara Global Peace Youth Assembly. Thanks @gpfindonesia for Unforgettable 14 days. #GPYA  #GPFI 
With Anita Wahid.

Turn back hoax
"Sebelum membagikan informasi, mari cek dulu kebenarannya. Kalau nggak ada waktu, lebih baik jangan bagikan"

#GPYIA 
#GPFI
With Anita Wahid. Turn back hoax "Sebelum membagikan informasi, mari cek dulu kebenarannya. Kalau nggak ada waktu, lebih baik jangan bagikan" #GPYIA  #GPFI 
Ok jek!! With Inayah Wahid. 
Terima kasih atas inspirasinya di forum "Global Peace Youth Interfaith Assembly" ini, sangat menginspirasi.

Jakarta,
6/8/2017

#GPFI
#GPYIA
Ok jek!! With Inayah Wahid. Terima kasih atas inspirasinya di forum "Global Peace Youth Interfaith Assembly" ini, sangat menginspirasi. Jakarta, 6/8/2017 #GPFI  #GPYIA 
[4]

Adik-adik lagi gladi resik untuk penampilan yang terbaik besok.

Gud luck !! *Fokus nama desanya, Sukaresmi. Kalau kamu suka nggak diresmikan? 😅

Sukaresmi
01/08/2017

#gpye2017 #GPFI #gpyindonesia
[4] Adik-adik lagi gladi resik untuk penampilan yang terbaik besok. Gud luck !! *Fokus nama desanya, Sukaresmi. Kalau kamu suka nggak diresmikan? 😅 Sukaresmi 01/08/2017 #gpye2017  #GPFI  #gpyindonesia 
CONCOURS!!!!! Dites-nous qui sera le pilote gagnant du @grandprixf1ducanada d'ici 15h00 et courez la chance de gagner un sac officiel de la Petite-Italie rempli de cadeaux surprise! #concours #contest #grandprixpetiteitalie #littleitalyfamily #gpcanada #gpfi #formula1
Lovely couple of days with these awesome ladies at #GPFI in Berlin! Luckily I've convinced Mabel to help me get my hands on an amazing Ghanaian dress like hers! #DressEnvy
Lovely couple of days with these awesome ladies at #GPFI  in Berlin! Luckily I've convinced Mabel to help me get my hands on an amazing Ghanaian dress like hers! #DressEnvy 
KRUKOW is headed to Berlin for G20 2017; a global dialogue on the promises of Financial Inclusion and Improvement in women's economic empowerment. 💪🏽✨ #globalinclusionawards #g20 #gpfi #childfinance #krukow #discussion #panel #international #global #inclusions #womens #empowerment #berlin @sillekrukow
What an honour to speak today at the #GPFI about @africancleanenergy and financial inclusion for young entrepreneurs. Ready for another day tomorrow to talk about digital finance!
What an honour to speak today at the #GPFI  about @africancleanenergy and financial inclusion for young entrepreneurs. Ready for another day tomorrow to talk about digital finance!
Global Peace Youth Adventure. 
@Regrann from @mifkhoir - "It's not the mountain we conquer, but ourselves." #GPYAdventure #gpysurabaya #kitabersaudara #GPFI - #regrann  #globalpeace #OFUG #OneFamilyUnderGod #indonesia
"It's not the mountain we conquer, but ourselves." #GPYAdventure #gpysurabaya #kitabersaudara #GPFI
Dari sebuah buku muncul sebuah harapan, dari sebuah harapan muncul sebuah cita-cita. Ayoo kita wujudkan semia cita-cita anak-anak bangsa menjadi tercapai dengan mendonasikan buku-buku untuk mereka yg tidak mampu, dengan perpustakaan lentera kita dapat mewujudkan mimpi kecil mereka yg akan menjadi sebuah mimpi yg besar
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#gpycbandung #gpyindonesia #perpustakaanlentera #gpvcamp #gpfi #berbagibuku #berbagiharapan
Dari sebuah buku muncul sebuah harapan, dari sebuah harapan muncul sebuah cita-cita. Ayoo kita wujudkan semia cita-cita anak-anak bangsa menjadi tercapai dengan mendonasikan buku-buku untuk mereka yg tidak mampu, dengan perpustakaan lentera kita dapat mewujudkan mimpi kecil mereka yg akan menjadi sebuah mimpi yg besar . . . . . . . . . . . . . . . #gpycbandung  #gpyindonesia  #perpustakaanlentera  #gpvcamp  #gpfi  #berbagibuku  #berbagiharapan 
GPF Indonesia Team ~ Peace! Project #kitabersaudara #globalpeace #gpfi #peaceproject
Peace! Project today SDG's 16@Pura Aditya Jaya, Jkt #globalpeace #gpfi #kitabersaudara
@Regrann from @cecetohang -  Ini dia team terdabest bgt selama GPV Camp kemarin, namanya team KITA singkatan dari kelompok tiga *agak maksa memang* kita berasal dr universitas beda2 tapi kalo sudah nyusun rencana duh ampun kompaknya. Ini team tersantai sepanjang masa kayaknya, foto yg bawah satu bukti waktu team lain sibuk nyusun cerita untuk drama, kita malah kumpul dikamar duduk2 santai karena udah kecapean habis jalan dr PTC ke wisma hahaha gak habis cerita kalo udah ngomongin KITA, KITA wont create competition KITA create memory. Till we meet again in another occasions! 😊 #teamwork #gpf #gpfi #gpvcamp #gpfindonesia #gpypalembang #palembang
@Regrann from @cecetohang - Ini dia team terdabest bgt selama GPV Camp kemarin, namanya team KITA singkatan dari kelompok tiga *agak maksa memang* kita berasal dr universitas beda2 tapi kalo sudah nyusun rencana duh ampun kompaknya. Ini team tersantai sepanjang masa kayaknya, foto yg bawah satu bukti waktu team lain sibuk nyusun cerita untuk drama, kita malah kumpul dikamar duduk2 santai karena udah kecapean habis jalan dr PTC ke wisma hahaha gak habis cerita kalo udah ngomongin KITA, KITA wont create competition KITA create memory. Till we meet again in another occasions! 😊 #teamwork  #gpf  #gpfi  #gpvcamp  #gpfindonesia  #gpypalembang  #palembang 
@Regrann from @cecetohang -  Social campaign activity in the day 3 of Global Peace Volunteer Camp 1.28. Here, our team invite residents to be aware of Palembang city cleanliness with tagline "Palembang Bersih Kito Bangga" #youthservice #gpfi #gpf #camp #campaign #gpvcamp #socialservice #palembang
Social Campaign at Taman Kambang Iwak Palembang.

GPV CAMP PALEMBANG 2016.

#globalpeace #gpfi #gpfindonesia #youthinterfaith #Youth4Services #camp #gpvcamp #palembang #young #interfaith #social #campaign
Social Campaign at Taman Kambang Iwak Palembang.

GPV CAMP PALEMBANG 2016.

#globalpeace #gpfi #gpfindonesia #youthinterfaith #Youth4Services #camp #gpvcamp #palembang #young #interfaith #social #campaign
Social Campaign at Taman Kambang Iwak Palembang.

GPV CAMP PALEMBANG 2016.

#globalpeace #gpfi #gpfindonesia #youthinterfaith #Youth4Services #camp #gpvcamp #palembang #young #interfaith #social #campaign