an online Instagram web viewer

#FelleraBukitBesi medias

Photos

Jgn xtahu ye... Lelaki pun ade keinginan nk putih jgk tau.... so #CandyBelle ni bukan just utk perempuan... Lelaki pun blh makan.... 😊😊😊 Bestnya makan #GulaGulaPutih 🍭🍭🍭 ni.... Wasap Lili : +60199013328

#TeamLili_Tna #FelleraKualaTerengganu #FelleraBukitBesi
Badan rasa segar dengan bau wangi yakkmatt tu🀣 strechmark pon makin pudar.. 3 in 1 dah ni, kurus! Cerahkan kulit! Strechmark hilangπŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» #Fellerabeautymalaysia #FelleraKualaTerengganu #FelleraBukitBesi #Bianca #BiancaBodyBar #TeamLili_Tna #CabutanBertuahEmas916 #RaziaTowel
Adik ni terus kena sound dengan en tunangπŸ€ͺ dah cantik tu jangan cari lain yaaaa!!HAHA.. Consistent dengan bianca body bar!

#BiancaBodyBar #Bianca #FelleraBukitBesi #FelleraKualaTerengganu #Fellerabeautymalaysia #TeamLili_Tna #CabutanBertuahEmas916 #RaziaTowel
Bahan bahan bianca body bar.. bau bunga jasmine😍 serius bessst sangat bau.. skali bau ketagih..! Kahkahkah

#FelleraKualaTerengganu #Fellerabeautymalaysia #FelleraBukitBesi #CabutanBertuahEmas916 #RaziaTowel #BiancaBodyBar #TeamLili_Tna
πŸ™ˆ BIANCA BODY SOAP πŸ™ˆ πŸ‘™ Gosok-Gosok, tap tap🌟dah kurus tap tap🌟 Dah Gebu, Tap tap🌟 Dah Cerah πŸ‘™

Bianca Body Soap ini digabungkan dari bahan2 terkenal di Afrika Selatan dan terdapat beberapa collagen dalam soap ini. sungguh best tau awak2..Pakai je setiap kali mandi. fuhh dah la lepas scrub, Bau plak wangi.. kesannya plak? TIP TOP SANGAT!!😍 Kesan lain bila Pakai Bianca ni? πŸ‘™ Menganjalkan kulit badan supaya tidak lembik πŸ‘™ Menghilangkan selulit di seluruh badan πŸ‘™ membentuk body menjadi bentuk idaman πŸ‘™ Melembapkan seluruh kulit badan πŸ‘™ Mencerahkan kulit badan secara serata
πŸ‘™ membantu membersihkan kawasan gelap di badan πŸ‘™ memontokkan payudara dan punggung
πŸ‘™ menegangkan garisan halus di badan πŸ‘™ kulit lebih licin, wangi, dan mempersona 
Berat :70g
Harga : RM40.00 (SM) : Rm43.00 (SS)
ketahanan: 1-2 bulan

BIANCA IS EVERYTHING I've Ever Wanted. 😘

#fellerabeautymalaysia #FelleraBukitBesi #Felleraterengganu #TeamLili_Tna #Bianca #RaziaTowel #CabutanBertuahEmas
πŸ™ˆ BIANCA BODY SOAP πŸ™ˆ πŸ‘™ Gosok-Gosok, tap tap🌟dah kurus tap tap🌟 Dah Gebu, Tap tap🌟 Dah Cerah πŸ‘™ Bianca Body Soap ini digabungkan dari bahan2 terkenal di Afrika Selatan dan terdapat beberapa collagen dalam soap ini. sungguh best tau awak2..Pakai je setiap kali mandi. fuhh dah la lepas scrub, Bau plak wangi.. kesannya plak? TIP TOP SANGAT!!😍 Kesan lain bila Pakai Bianca ni? πŸ‘™ Menganjalkan kulit badan supaya tidak lembik πŸ‘™ Menghilangkan selulit di seluruh badan πŸ‘™ membentuk body menjadi bentuk idaman πŸ‘™ Melembapkan seluruh kulit badan πŸ‘™ Mencerahkan kulit badan secara serata πŸ‘™ membantu membersihkan kawasan gelap di badan πŸ‘™ memontokkan payudara dan punggung πŸ‘™ menegangkan garisan halus di badan πŸ‘™ kulit lebih licin, wangi, dan mempersona Berat :70g Harga : RM40.00 (SM) : Rm43.00 (SS) ketahanan: 1-2 bulan BIANCA IS EVERYTHING I've Ever Wanted. 😘 #fellerabeautymalaysia  #FelleraBukitBesi  #Felleraterengganu  #TeamLili_Tna  #Bianca  #RaziaTowel  #CabutanBertuahEmas 
Tekstur scrub beras! πŸ˜πŸ’ƒπŸ» merencikssss tau! Best gila weh bau dia. Rasa nak scrub selalu je ish! πŸ˜πŸ’œ #Fellerabeautymalaysia #FelleraBukitBesi #Fellerakualaterengganu #TeamLili_Tna #CabutanBertuahEmas916 #RaziaTowel #ScrubBeras #ScrubBerasSoya
Banyak kelebihan scrub beras soya ni tau! Tak percaya? Kena lah cuba ok 😍😜 Sekali guna je kesan merencikssss ok! πŸ˜˜πŸ’• 5 minit je dah boleh cerah tau! πŸ˜ˆπŸ˜†πŸ™ˆ #ScrubBerasSoya #TeamLili_Tna #FelleraBukitBesi #Fellerakualaterengganu #Fellerabeautymalaysia #CabutanBertuahEmas916 #RaziaTowel #TergodaKe
SCRUB BERAS SOYA 😍😍😍ramai yang suka scrub soya nie beli sebekas tahan sampai berbulan bulan .Amacam Jimat tak???πŸ€— Ramai customer dok ngadu  strechmark/selulit hilang😱😱
Yang paling seronok ibu2 pregnant/lepas bersalin digalakkan sgt gosok2 scrub hilang strechmark tak payah pening2 nak mikir beli macam2 produk πŸ’–πŸ’– #ScrubBerasSoya #Selulit #IbuPantang #IbuMengandung #TeamLili #TeamTna #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #CabutanBertuahEmas916 #RaziaTowel
SCRUB BERAS SOYA 😍😍😍ramai yang suka scrub soya nie beli sebekas tahan sampai berbulan bulan .Amacam Jimat tak???πŸ€— Ramai customer dok ngadu strechmark/selulit hilang😱😱 Yang paling seronok ibu2 pregnant/lepas bersalin digalakkan sgt gosok2 scrub hilang strechmark tak payah pening2 nak mikir beli macam2 produk πŸ’–πŸ’– #ScrubBerasSoya  #Selulit  #IbuPantang  #IbuMengandung  #TeamLili  #TeamTna  #Fellerakualaterengganu  #FelleraBukitBesi  #CabutanBertuahEmas916  #RaziaTowel 
Siapa pernah try rice body scrub ni? πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ˜ Scrub beras ni kan super ajaib tau! Sbb kalau yg before ni malas nak mandi, tapi sejak ada scrub beras ni rajin nawww nak mandi nya πŸ˜†πŸ˜ sbb nikmat sgt guna scrub beras ni πŸ˜±πŸ™ˆ Mana tak syok nya kan? Sbb daki yg bertahun2 tu pun boleh luruh! Apatah lagi yg dekat celah2 tu gelap nak matiiiii πŸ˜΅πŸ˜πŸ˜† lepas ni confirm kulit gebu gebasss habis 😻😜 #ScrubBerasSoya #KulitGebu #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #TeamLili_Tna #CabutanBertuahEmas916 #RaziaTowel
Siapa pernah try rice body scrub ni? πŸ€”πŸ€”πŸ€”πŸ˜ Scrub beras ni kan super ajaib tau! Sbb kalau yg before ni malas nak mandi, tapi sejak ada scrub beras ni rajin nawww nak mandi nya πŸ˜†πŸ˜ sbb nikmat sgt guna scrub beras ni πŸ˜±πŸ™ˆ Mana tak syok nya kan? Sbb daki yg bertahun2 tu pun boleh luruh! Apatah lagi yg dekat celah2 tu gelap nak matiiiii πŸ˜΅πŸ˜πŸ˜† lepas ni confirm kulit gebu gebasss habis 😻😜 #ScrubBerasSoya  #KulitGebu  #Fellerakualaterengganu  #FelleraBukitBesi  #TeamLili_Tna  #CabutanBertuahEmas916  #RaziaTowel 
scrub beras ialah scrub terbaik πŸ˜πŸ˜‹ tgk tu putih gila sampai nampak urat hijau‼️ pink gittew kulit dia πŸ˜†πŸ˜† dah botol ke 5!

#ScrubBerasSoya #KulitPutih #UratHijau #TeamLili #TeamTna #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #CabutanBertuahEmas916 #RaziaTowel
Penangan Scrub soya + bianca.. selulit cepat  pudar kulit pn makin cerah

#ScrubBerasSoya #Scrub #BiancaBodyBar #Bianca #SabunBerhantu #Fellerabeautymalaysia #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #TeamLili #TeamTna
Lelaki pun pakai scrub beras ni ok! πŸ˜πŸ’•
Lelaki skg sibuk nak cantikkan kulit diaorg tau. Takkan nak bagi daki2 tu melekat je dekat situ? πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ™ˆ #ScrubBerasSoya #DakiHilang #Lelaki #Perempuan #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #TeamLili_Tna #CabutanBertuahEmas916 #RaziaTowel
Kulit burn? Ala kacang je tu πŸ˜†πŸ˜œ
Apa nak risau kan? Scrub beras ni kan ado πŸ˜‚ sental2 confirm hilang burn tu πŸ˜†πŸ˜πŸ™ˆ #Sunburn #ScrubBerasSoya #TeamLili #TeamTna #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #CabutanBertuahEmas916 #RaziaTowel
Strechmarks? 
No no no! Takkan ada masalah strechmarks lagi bila ada scrub beras ni 😜 sental2 sajeeee terus hilang strechmarks tu uolls.

Boleh berspa dekat rumah je 😜😈 #Spa #ScrubBerasSoya #Selulit #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #TeamLili_Tna #CabutanBertuahEmas916 #RaziaTowel
Penangan scrub beras sampai taknak keluar dari bilik mandi 😝

#ScrubBerasSoya #TeamLili #TeamTna #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #CabutanBertuahEmas916 #RaziaTowel
Kakak tegur pakai apa kulit jd putih sgt ni πŸ˜œπŸ˜† rahsia dia? Hanya dgn scrub beras je uolls 😜

#Fellerabeautymalaysia #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #TeamLili #TeamTna #ScrubBerasSoya #CabutanBertuahEmas916 #RaziaTowel
Dah bertahun2 cari produk yg dapat hilangkan selulit, alhamdulillah dah jumpa dgn scrub beras ni πŸ˜πŸ™ˆπŸ’• #Fellerabeautymalaysia #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #TeamLili #TeamTna #ScrubBerasSoya #ScrubSoya #ScrubBeras #CabutanBertuahEmas916 #RaziaTowel
✏Kebaikan Scrub Beras Soya:
.
🚿 Mencerahkan kulit dalam masa yg singkat 🚿 menggebukan kulit 🚿 Membersihkan kulit secara Alami
🚿 Menanggalkan daki badan 🚿 memberi urutan yg sempurna pada badan 🚿 Menghilangkan daki di celah2 kulit 🚿 Kulit lebih terhindar dari kekotorAn
🚿 Kulit lebih licin seperti bayi 🚿 Sesuai dipakai oleh lelaki dan wanita juga bayi
🚿 Tiada bahan kimia dan tidak merbahayakan 🚿 Melancarkan perjalanan darah 🚿 Kulit lebih cerah dan bersinar 🚿 Hilangkan stress

RM40
(add postage rm8 SM, rm12 SS)
.
πŸ“Œ Tona warna kulit seseorang itu gelap atau kusam adalah disebabkan oleh persekitaran yg kotor dan terlalu terdedah pada direct sunlight yg menutup pernafasan kulit. setiap orang wajib scrubkan diri sekurangnya 3kali seminggu. 😘

#ScrubBerasSoya #ScrubSoya #ScrubBeras #KelebihanScrub #Fellerabeautymalaysia #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #TeamTna #TeamLili #SetPenjagaanDiri #Selulit #DakiDegil #CerahKulit #CabutanBertuahEmas #RaziaTowel
✏Kebaikan Scrub Beras Soya: . 🚿 Mencerahkan kulit dalam masa yg singkat 🚿 menggebukan kulit 🚿 Membersihkan kulit secara Alami 🚿 Menanggalkan daki badan 🚿 memberi urutan yg sempurna pada badan 🚿 Menghilangkan daki di celah2 kulit 🚿 Kulit lebih terhindar dari kekotorAn 🚿 Kulit lebih licin seperti bayi 🚿 Sesuai dipakai oleh lelaki dan wanita juga bayi 🚿 Tiada bahan kimia dan tidak merbahayakan 🚿 Melancarkan perjalanan darah 🚿 Kulit lebih cerah dan bersinar 🚿 Hilangkan stress RM40 (add postage rm8 SM, rm12 SS) . πŸ“Œ Tona warna kulit seseorang itu gelap atau kusam adalah disebabkan oleh persekitaran yg kotor dan terlalu terdedah pada direct sunlight yg menutup pernafasan kulit. setiap orang wajib scrubkan diri sekurangnya 3kali seminggu. 😘 #ScrubBerasSoya  #ScrubSoya  #ScrubBeras  #KelebihanScrub  #Fellerabeautymalaysia  #Fellerakualaterengganu  #FelleraBukitBesi  #TeamTna  #TeamLili  #SetPenjagaanDiri  #Selulit  #DakiDegil  #CerahKulit  #CabutanBertuahEmas  #RaziaTowel 
Jgn xtahu ye... Lelaki pun ade keinginan nk putih jgk tau.... so #CandyBelle ni bukan just utk perempuan... Lelaki pun blh makan.... 😊😊😊 Bestnya makan #GulaGulaPutih 🍭🍭🍭 ni.... #TeamLili_Tna #FelleraKualaTerengganu #FelleraBukitBesi
Wow... sedap la Gula2 Putih ni... ase xcukup je mkn sebiji sehari.... πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ bestnya sbb dh ade perubahan... tangan dh nmpk makin cerah.... 😘😘😘 #CandyBelle #GulaGulaPutih #TeamLili_Tna #FelleraKualaTerengganu #FelleraBukitBesi
Loose powder yang wangi! 😱
.
yg penting kulit pinkish! sesuai dgn semua jenis warna kulit 😍😍
.
dap dap je, cantik la uolls πŸ’ƒπŸΌ #Fellerabeautymalaysia #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #Hermosa #HermosaBlushLoosePowder #TeamLili #TeamLili_Tna
peloles muka! best sgt!😜
.
itulah Fellera, smpai berjangkit nk beli brg lain plak! πŸ’ƒπŸΌ #Fellerabeautymalaysia #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #Hermosa #HermosaBlushLoosePowder #TeamLili #TeamLili_Tna
Effect gebus terpancar pd wajah si cantik manis ni! opkosss lerrr dap dap dgn hermosa loose powder 😍🀣🀣🀣
.
Lps pakai parfait, dap dgn hermosa. effect kebabom!❀️ #Fellerabeautymalaysia #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #Hermosa #HermosaBlushLoosePowder #ParfaitSpongeFoundation #Parfait #TeamLili_Tna #TeamLili
Tudia dedebu pink yang akn pink kak kulit uolls n bg effect gebus! .
yg belum try rugi tau! 😜😜 #Fellerabeautymalaysia #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #Hermosa #HermosaBlushLoosePowder #TeamLili #TeamLili_Tna
Bestnyer laa manjakan diri td uollsss πŸ˜‚ SLIMMING SET ni nak letgo murah2 jurrr.. NORMAL PRICE RM80!! Tahan berbolan bolan😜

AFTER DISC RM7* WITH FREE GIFT!

Valid seminggu je tauuu! Ada 2 set sajor lagiπŸ€— jangan melepasss!

#fellerabeautymalaysia #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #TeamLili_Tna #SlimmingScrub #BiancaBodyBar #TergodaKe
kulit jadi lembut 😍 penangan daisy face bar je πŸ˜πŸ™ˆ haa tanpa guna foundation ok! hanya cuci muka dgn daisy pun kulit jadi lembut 😝😎 warna kulit pun sekata.... #DaisyFaceBar #SabunTomato #TeamLili_Tna #Fellerabeautymalaysia #FelleraBukitBesi #Fellerakualaterengganu
Jerawat halus😭😭jgn picit2 tau kan berparut pulak
Gosok2 je FRT haa lesap terusπŸ’ƒπŸ’ƒ jom ler risik2 dgn Lili ye...😍😍 www.wasap.my/60199013328 
#Fellerabeautymalaysia #FelleraKualaTerengganu #FelleraBukitBesi #FaceRelaxingTreatment #Frt  #TeamLili_Tna #DropshipWanted #XperluModalTpDptUntungπŸ’°πŸ’°πŸ’°
Kulit berminyak❗
White head❗
Black head❗
Kulit kusam❗
Hanya dengan face relaxing treatment boleh setel masalahπŸ‘†πŸ‘† jom ler risik2 dgn Lili ye...😍😍 www.wasap.my/60199013328 
#Fellerabeautymalaysia #FelleraKualaTerengganu #FelleraBukitBesi #FaceRelaxingTreatment #Frt  #TeamLili_Tna #DropshipWanted #XperluModalTpDptUntungπŸ’°πŸ’°πŸ’°
Ini antara Bahan2 yg Fellera Beauty guna utk face relaxing treatmentπŸ‘‡πŸ‘‡
Beras pulut sgt bgs utk kulit😍

jom ler risik2 dgn Lili ye...😍😍 www.wasap.my/60199013328 
#Fellerabeautymalaysia #FelleraKualaTerengganu #FelleraBukitBesi #FaceRelaxingTreatment #Frt  #TeamLili_Tna #DropshipWanted #XperluModalTpDptUntungπŸ’°πŸ’°πŸ’°
Bellrossa Premium ni dah 4 Tahun dalam pasaran. 😍

Ni bellrossa Premium Gold dah pon☺️ dia tak leh lawan mana mana supplements sebab bellrossa ni bukan tumpu putih je...dia menjaga dalaman kita ni perempuan. So makan bellrossa bukan takat bole putih je tapi semua terjaga.

#Fellerabeautymalaysia #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #TeamLili #TeamLili_Tna #Bellrossa #BellrossaPremiumGold
TAKDE YANG BOLE LAWAN BELLROSSA PREMIUM GOLD keluaran Fellera Beauty!😍 Yang Madam Khyra pegang tu Bellrossa Premium Gold. permintaan selalu tinggi. berpuloh Ribu Box dah Terjual dalam masa setahun. Bermakna berpuloh ribu orang dah cantik. Dan yang menjual nya juga mendapat keuntungan yang tinggi! Awak dah makan ke?😍 #Fellerabeautymalaysia #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #TeamLili_Tna #TeamLili #Bellrossa #BellrossaPremiumGold
Jgn xtahu ye... Lelaki pun ade keinginan nk putih jgk tau.... so #CandyBelle ni bukan just utk perempuan... Lelaki pun blh makan.... 😊😊😊 Bestnya makan #GulaGulaPutih 🍭🍭🍭 ni.... #TeamLili_Tna #FelleraKualaTerengganu #FelleraBukitBesi
Wow... sedap la Gula2 Putih ni... ase xcukup je mkn sebiji sehari.... πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ bestnya sbb dh ade perubahan... tangan dh nmpk makin cerah.... 😘😘😘 #CandyBelle #GulaGulaPutih #TeamLili_Tna #FelleraKualaTerengganu #FelleraBukitBesi
Maigaaaaddd.. Baru je release masa sale haritu, parut dah pudar😱😱😱 Cayyaaa la #CandyBelle❀️ #GulaGulaPutih πŸ’–

#FelleraBukitBesi #FelleraKualaTerengganu #TeamLili_Tna
Nak putih.. ehh dah loss weight pulak dah😍 kemam candy belle je sebiji sehari.. Effect mengancam!

#FelleraBukitBesi #FelleraKualaTerengganu #TeamLili_Tna #CandyBelle #GulaGulaPutih
YES 2017!! Sape dah rembat candy belle niπŸ˜‚ gula gula putih! Ketagih nawww laa.. sedap! Jap lagi Lili nk lanjer feedbackπŸ€“ jangan menyesalll.. #FelleraBukitBesi #FelleraKualaTerengganu #TeamLili_Tna #CandyBelle #GulaGulaPutih
Tahniah Pemenang Cabutan Bertuah EMAS 916😍😍
1) nursahikin husain 
dan kami berbesar hati nak tmbah hdiah utk saguhati 2org

1)meriam 
2)hasrina

Tahniah smua jgn lupa shopping lg lps niπŸ˜‹πŸ™ŠπŸ’– #Fellerabeautymalaysia #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #TeamTna #TeamLili #LuckyDrawDecember2017 #Emas916
✏Kebaikan Scrub Beras Soya:
.
🚿 Mencerahkan kulit dalam masa yg singkat 🚿 menggebukan kulit 🚿 Membersihkan kulit secara Alami
🚿 Menanggalkan daki badan 🚿 memberi urutan yg sempurna pada badan 🚿 Menghilangkan daki di celah2 kulit 🚿 Kulit lebih terhindar dari kekotorAn
🚿 Kulit lebih licin seperti bayi 🚿 Sesuai dipakai oleh lelaki dan wanita juga bayi
🚿 Tiada bahan kimia dan tidak merbahayakan 🚿 Melancarkan perjalanan darah 🚿 Kulit lebih cerah dan bersinar 🚿 Hilangkan stress

RM40
(add postage rm7 SM, rm11 SS)
.
πŸ“Œ Tona warna kulit seseorang itu gelap atau kusam adalah disebabkan oleh persekitaran yg kotor dan terlalu terdedah pada direct sunlight yg menutup pernafasan kulit. setiap orang wajib scrubkan diri sekurangnya 3kali seminggu. 😘

#ScrubBerasSoya #ScrubSoya #ScrubBeras #KelebihanScrub #Fellerabeautymalaysia #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #TeamTna #TeamLili #SetPenjagaanDiri #Selulit #DakiDegil #CerahKulit
✏Kebaikan Scrub Beras Soya: . 🚿 Mencerahkan kulit dalam masa yg singkat 🚿 menggebukan kulit 🚿 Membersihkan kulit secara Alami 🚿 Menanggalkan daki badan 🚿 memberi urutan yg sempurna pada badan 🚿 Menghilangkan daki di celah2 kulit 🚿 Kulit lebih terhindar dari kekotorAn 🚿 Kulit lebih licin seperti bayi 🚿 Sesuai dipakai oleh lelaki dan wanita juga bayi 🚿 Tiada bahan kimia dan tidak merbahayakan 🚿 Melancarkan perjalanan darah 🚿 Kulit lebih cerah dan bersinar 🚿 Hilangkan stress RM40 (add postage rm7 SM, rm11 SS) . πŸ“Œ Tona warna kulit seseorang itu gelap atau kusam adalah disebabkan oleh persekitaran yg kotor dan terlalu terdedah pada direct sunlight yg menutup pernafasan kulit. setiap orang wajib scrubkan diri sekurangnya 3kali seminggu. 😘 #ScrubBerasSoya  #ScrubSoya  #ScrubBeras  #KelebihanScrub  #Fellerabeautymalaysia  #Fellerakualaterengganu  #FelleraBukitBesi  #TeamTna  #TeamLili  #SetPenjagaanDiri  #Selulit  #DakiDegil  #CerahKulit 
CANDY BELLE 🍭🍭 GULA-GULA PUTIH

RM11* JEπŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ πŸ”₯FREE GIFT  PRODUCT
πŸ”₯FREE GIFT KOSMETIK
πŸ”₯FREE EMAS 916
πŸ”₯JIMAT LEBIH

Meh wasap Lili cepat +60199013328

#TeamLili #TeamTna #Fellerakualaterengganu #FelleraBukitBesi #CandyBelle #Gulagulaputih
Siapa yang selalu ada masalah ni..?? Ibu2 mengandung &ibu yang lepas bersalin kan ??
Anak dara pon ada ok sebab dlu gemuk skrg dah kurus.. selulit.. kulit pecah2 gitu... ngeri kan tengok selulit belingkaran macam peta dunia😱Meh rawat ngan sabun mandi & slimming scrub !!!
Saya guna n saya jual
Memang best sangat!! Semakin pudar gitu.. ;-) #FelleraKualaTerengganu
#FelleraBukitBesi
#setcombomurah * BELI & MENANG RM100*
Siapa yang selalu ada masalah ni..?? Ibu2 mengandung &ibu yang lepas bersalin kan ?? Anak dara pon ada ok sebab dlu gemuk skrg dah kurus.. selulit.. kulit pecah2 gitu... ngeri kan tengok selulit belingkaran macam peta dunia😱Meh rawat ngan sabun mandi & slimming scrub !!! Saya guna n saya jual Memang best sangat!! Semakin pudar gitu.. ;-) #FelleraKualaTerengganu  #FelleraBukitBesi  #setcombomurah  * BELI & MENANG RM100*
Sambil2 beristerirehat😊 meh la cuci mata dengan Produk Fellera

Special in October kita buat Lucky Draw

Hadiah lumayan wang tunai RM100 πŸ’ΈπŸ’ΈπŸ˜™ #TergodaKE
#FelleraKualaTerengganu 
#FelleraBukitBesi
BUNCIT HILANG 🀀
SELULIT HILANG 😲
ASET MAKIN TEGANG πŸ™Š

Semua kerja #biancabodybar 😘

#TergodaKe 
#FelleraKualaTerengganu 
#FelleraBukitBesi 
#FBD414
" BIANCA ALWAYS MAKE MY DAY "

Pagi2 mandi dengan BIANCA SOAP, Rasa segar sangat masuk opis, sesegar bunga  jasmin di taman astakona 🌼 Pastu kan asyik rasa nk bau tgn nie.... Dia pnya wangi sebatu dh bole bau πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ #FelleraKualaTerengganu
#FelleraBukitBesi *BELI & MENANG RM100*
" BIANCA ALWAYS MAKE MY DAY " Pagi2 mandi dengan BIANCA SOAP, Rasa segar sangat masuk opis, sesegar bunga jasmin di taman astakona 🌼 Pastu kan asyik rasa nk bau tgn nie.... Dia pnya wangi sebatu dh bole bau πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ #FelleraKualaTerengganu  #FelleraBukitBesi  *BELI & MENANG RM100*