an online Instagram web viewer

#DyxyCosmetics medias

Photos

MAGIC FOUNDATION 🌷

Foundation apa yg magic sgt ni?? Bccream DYXY lah jawabnya, feedback drp pengguna2 mmg luar biasa. Kenapa luar biasa?? Meh ida bagitau... Ianya matte foundation tapi tidak mengeringkan kulit. Gabungan BC cream + CC cream. Dan juga berasaskan water based. Sebab tu makin lama pakai, makin nampak effect glowing. Foundation terbaik abad ini. Full coverage. Tahan sehingga 8 jam tanpa perlu pakai concealer, powder, sunblock & etc.. #myhananifamily 
#dyxy3legacy 
#trustedseller
#dyxycosmetics
#milasdyxy
MAGIC FOUNDATION 🌷 Foundation apa yg magic sgt ni?? Bccream DYXY lah jawabnya, feedback drp pengguna2 mmg luar biasa. Kenapa luar biasa?? Meh ida bagitau... Ianya matte foundation tapi tidak mengeringkan kulit. Gabungan BC cream + CC cream. Dan juga berasaskan water based. Sebab tu makin lama pakai, makin nampak effect glowing. Foundation terbaik abad ini. Full coverage. Tahan sehingga 8 jam tanpa perlu pakai concealer, powder, sunblock & etc.. #myhananifamily  #dyxy3legacy  #trustedseller  #dyxycosmetics  #milasdyxy 
HYE UOLS!
.
HOT SELLER !!!
.
❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !!
❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ??
❤️ Harga sangat AFFORDABLE ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ??
.
.Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . HOT SELLER !!! . ❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !! ❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ?? ❤️ Harga sangat AFFORDABLE ?? ❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !! ❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ?? . .Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
MAGIC FOUNDATION 🌷

Foundation apa yg magic sgt ni?? Bccream DYXY lah jawabnya, feedback drp pengguna2 mmg luar biasa. Kenapa luar biasa?? Meh ida bagitau... Ianya matte foundation tapi tidak mengeringkan kulit. Gabungan BC cream + CC cream. Dan juga berasaskan water based. Sebab tu makin lama pakai, makin nampak effect glowing. Foundation terbaik abad ini. Full coverage. Tahan sehingga 8 jam tanpa perlu pakai concealer, powder, sunblock & etc.. #myhananifamily 
#dyxy3legacy 
#trustedseller
#dyxycosmetics
#milasdyxy
MAGIC FOUNDATION 🌷 Foundation apa yg magic sgt ni?? Bccream DYXY lah jawabnya, feedback drp pengguna2 mmg luar biasa. Kenapa luar biasa?? Meh ida bagitau... Ianya matte foundation tapi tidak mengeringkan kulit. Gabungan BC cream + CC cream. Dan juga berasaskan water based. Sebab tu makin lama pakai, makin nampak effect glowing. Foundation terbaik abad ini. Full coverage. Tahan sehingga 8 jam tanpa perlu pakai concealer, powder, sunblock & etc.. #myhananifamily  #dyxy3legacy  #trustedseller  #dyxycosmetics  #milasdyxy 
🙋🙋🙋DYXY TEAM #MYHANANIFAMILY:
S E T  B A S I C

Set yang paling laris & laku keras. Senang cerita 3 produk DYXY ni paling laju sold out! 
DYXY ade 5 produk je tapi kadang kadang ade customer pening nak kena pilih yang mana. Dan akhirnya set basic ni la jadi pujaan ramai 😍😍 Perlu ke ada 3 items ni untuk start pakai DYXY? Sangat perlu awak! Masing2 ada kelebihan sendiri dan saling melengkapi. Senang cerita nak best result, wajib ada 3 items ni tau. Result confirm kebabomm🔥

Nak explaination lebih & diskaun rm35?

Meh whatsapp mila
📲 0177030710
http://www.wasap.my/60177030710

#myhananifamily 
#dyxy3legacy 
#DYXYcosmetics
#trustedseller
#milasdyxy
🙋🙋🙋DYXY TEAM #MYHANANIFAMILY : S E T B A S I C Set yang paling laris & laku keras. Senang cerita 3 produk DYXY ni paling laju sold out! DYXY ade 5 produk je tapi kadang kadang ade customer pening nak kena pilih yang mana. Dan akhirnya set basic ni la jadi pujaan ramai 😍😍 Perlu ke ada 3 items ni untuk start pakai DYXY? Sangat perlu awak! Masing2 ada kelebihan sendiri dan saling melengkapi. Senang cerita nak best result, wajib ada 3 items ni tau. Result confirm kebabomm🔥 Nak explaination lebih & diskaun rm35? Meh whatsapp mila 📲 0177030710 http://www.wasap.my/60177030710 #myhananifamily  #dyxy3legacy  #DYXYcosmetics  #trustedseller  #milasdyxy 
🎉PROMOSI HARI RAYA 🎉 
BERITA BAIKKK UTK ANDA SEMUA DYXY LOVERS ♥️. INI ADALAH PELUANG KEEMASAN UTK ANDA DAPATKAN SET DYXY DGN MILA ❗️ KENAPA ? ⭐️POTONGAN HARGA SEHINGGA RM50
⭐️FREE GIFT YG MELIMPAH RUAH 🎁🎁
⭐️FREE COD/POSTAGE
⭐️TAMPIL CANTIK DIHARI RAYA

BERMINAT KAN ? 📲0177030710. WASAP JE MILA SAYANG 😘

#myhananifamily 
#dyxy3legacy 
#trustedseller 
#dyxycosmetics 
#nakcantikpmlajulaju😍 
#sayapakaisayajual
#dyxycosmetics 
#milasdyxy
HYE UOLS!
.
HOT SELLER !!!
.
❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !!
❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ??
❤️ Harga sangat AFFORDABLE ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ??
.
.Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . HOT SELLER !!! . ❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !! ❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ?? ❤️ Harga sangat AFFORDABLE ?? ❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !! ❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ?? . .Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
Visit ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ to get cheap and original ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴛɪᴄ ᴘʀᴏᴅᴜᴄᴛs💄
.
Directly shipped worldwide from South Korea with cheap shipping costs❤️
.
🔥4$ ᴅɪsᴄᴏᴜɴᴛ ᴄᴏᴅᴇ👉SEOUL
.
.
.
#naturerepublic #jualinnisfree #dyxycosmetics #bhcosmetics #jualfaceshop #missha #jeffreestarcosmetics #holikaholika #naturerepublicori #jualthefaceshop #jualholikaholika #tonymoly #jualtonymoly #naturerepublicoriginal #jualskinfood #koreanbeauty #beccacosmetics #etudehousejakarta #naturerepublicaloevera #koreancosmetics #colourpopcosmetics #pleaselikethis #followforspam #instagd #likeswww4follow #starkfollowtrain #gaintrain #followmealways #tag4follow #followwall
Visit ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ to get cheap and original ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴛɪᴄ ᴘʀᴏᴅᴜᴄᴛs💄 . Directly shipped worldwide from South Korea with cheap shipping costs❤️ . 🔥4$ ᴅɪsᴄᴏᴜɴᴛ ᴄᴏᴅᴇ👉SEOUL . . . #naturerepublic  #jualinnisfree  #dyxycosmetics  #bhcosmetics  #jualfaceshop  #missha  #jeffreestarcosmetics  #holikaholika  #naturerepublicori  #jualthefaceshop  #jualholikaholika  #tonymoly  #jualtonymoly  #naturerepublicoriginal  #jualskinfood  #koreanbeauty  #beccacosmetics  #etudehousejakarta  #naturerepublicaloevera  #koreancosmetics  #colourpopcosmetics  #pleaselikethis  #followforspam  #instagd  #likeswww4follow  #starkfollowtrain  #gaintrain  #followmealways  #tag4follow  #followwall 
🌸SET BEAUTY LADY🌸
DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING MENGGODA kegilaan RAMAI🌸
.
💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍
.
NAK KE NAK?
.
AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
DAPATKAN GIFT SPECIAL SEMPERNA SYAWAL SEKARANG💐
.
COD AREA 👇🏻(NEGERI LAIN BLH POS)
Hari2 pos hari2 cod
. 🚗BANDAR KUANTAN
🚗GIANT KUANTAN
🚗SUNGAI ISAP
🚗 PERMATANG BADAK
🚗BUKIT SETONGKOL
🚗CENDRAWASIH
🚗INDRA MAHKOTA
🚗BUKIT RANGIN
🚗SUNGAI LEMBING
🚗TAMAN IMPIAN
🚗NERAM
🚗BALOK
🚗BESERAH
🚗SUNGAI KARANG
🚗BATU HITAM
🚗BUKIT PELINDUNG
🚗AIR PUTIH
🚗GALING
🚗ALOR AKAR
.
Setiap pembelian #dyxycosmetics akan dapat •FREE GIFT • FREE POSTAG• FREE COD•
.
Dropship diperlukan untuk jana PENDAPATAN ANDA .
.
📲Azie-014 5312780
www.wasap.my/60145312780
.
.
#dyxybccream #dyxygreenteafacemist #dyxybrush #dyxymascara #dyxylipstick #teamdyxy #dyxycosmetics #dyxysemenyih #muakuantan #muapahang #muakelantan #coddyxykajang #dyxykuantan #dyxypahang #dyxyterengganu #dyxykemaman #dyxykelantan #dyxybasiclady #dyxyperfectlady #dyxybeautylady #dyxycompletelady #setmekapmalaysia #setmekapmurahmalaysia #dyxymalaysia #agent #dropship #bccreambydyana #makeuptutorial #makeuptools
🌸SET BEAUTY LADY🌸 DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING MENGGODA kegilaan RAMAI🌸 . 💥Kualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik😍😍 . NAK KE NAK? . AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI😝 . DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝 . DAPATKAN GIFT SPECIAL SEMPERNA SYAWAL SEKARANG💐 . COD AREA 👇🏻(NEGERI LAIN BLH POS) Hari2 pos hari2 cod . 🚗BANDAR KUANTAN 🚗GIANT KUANTAN 🚗SUNGAI ISAP 🚗 PERMATANG BADAK 🚗BUKIT SETONGKOL 🚗CENDRAWASIH 🚗INDRA MAHKOTA 🚗BUKIT RANGIN 🚗SUNGAI LEMBING 🚗TAMAN IMPIAN 🚗NERAM 🚗BALOK 🚗BESERAH 🚗SUNGAI KARANG 🚗BATU HITAM 🚗BUKIT PELINDUNG 🚗AIR PUTIH 🚗GALING 🚗ALOR AKAR . Setiap pembelian #dyxycosmetics  akan dapat •FREE GIFT • FREE POSTAG• FREE COD• . Dropship diperlukan untuk jana PENDAPATAN ANDA . . 📲Azie-014 5312780 www.wasap.my/60145312780 . . #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #dyxybrush  #dyxymascara  #dyxylipstick  #teamdyxy  #dyxycosmetics  #dyxysemenyih  #muakuantan  #muapahang  #muakelantan  #coddyxykajang  #dyxykuantan  #dyxypahang  #dyxyterengganu  #dyxykemaman  #dyxykelantan  #dyxybasiclady  #dyxyperfectlady  #dyxybeautylady  #dyxycompletelady  #setmekapmalaysia  #setmekapmurahmalaysia  #dyxymalaysia  #agent  #dropship  #bccreambydyana  #makeuptutorial  #makeuptools 
HYE UOLS!
.
HOT SELLER !!!
.
❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !!
❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ??
❤️ Harga sangat AFFORDABLE ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ??
.
.Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . HOT SELLER !!! . ❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !! ❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ?? ❤️ Harga sangat AFFORDABLE ?? ❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !! ❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ?? . .Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️ . ❤️ Menutup cela ❤️ Mengandungi spf50 ❤️ Vitamin E ❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ❤️ Oil control ❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly ❤️ Tahan lebih 8 jam . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
#Repost @the.dyxy (@get_repost)
・・・
GIVE AWAY RAYA 2018 💕

Awak nak cecantik raya nanti? Jom join contest @the.dyxy. Confirm meletopps raya uolls.

Syarat nak dapat SET LOVELY DYXY⤵️
. 
1. Like post ini & post post the.dyxy. Lagi kerap awak like picture kita. Lagi tinggi peluang awak menang

2. Komen ' Saya Nak Cantik!' &  Tag 3 orang kawan awak pada post ni.

3. Share post ini & tag @the.dyxy beserta caption menarik sempena raya.

4. Follow @the.dyxy.

5. Penyertaan terbanyak adalah pemenang contest.

Pemenang kita umumkan pada 30hb Jun 2018. Boleh pilih code bccream & lipstick.

Jom cantikss di pagi raya😍😍
. 
#giveawaymalaysia #tagandwinmalaysia #contestmalaysia #tagdanmenangmalaysia #dyxy #dyxycosmetics #makeupmalaysia #malaysiacontest
#Repost  @the.dyxy (@get_repost) ・・・ GIVE AWAY RAYA 2018 💕 Awak nak cecantik raya nanti? Jom join contest @the.dyxy. Confirm meletopps raya uolls. Syarat nak dapat SET LOVELY DYXY⤵️ . 1. Like post ini & post post the.dyxy. Lagi kerap awak like picture kita. Lagi tinggi peluang awak menang 2. Komen ' Saya Nak Cantik!' & Tag 3 orang kawan awak pada post ni. 3. Share post ini & tag @the.dyxy beserta caption menarik sempena raya. 4. Follow @the.dyxy. 5. Penyertaan terbanyak adalah pemenang contest. Pemenang kita umumkan pada 30hb Jun 2018. Boleh pilih code bccream & lipstick. Jom cantikss di pagi raya😍😍 . #giveawaymalaysia  #tagandwinmalaysia  #contestmalaysia  #tagdanmenangmalaysia  #dyxy  #dyxycosmetics  #makeupmalaysia  #malaysiacontest 
Visit ᴮᴱᴬᵁᵀᵞᴷᴷ.ᶜᴼᴹ to get cheap and latest ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴛɪᴄ ᴘʀᴏᴅᴜᴄᴛs💄
.
Directly shipped worldwide from South Korea with cheap shipping costs❤️
.
🔥4$ ᴅɪsᴄᴏᴜɴᴛ ᴄᴏᴅᴇ👉KOREA
.
.
.
#naturerepublicmurah #beccacosmetics #jualtonymoly #laneige #aritaum #naturerepublic #koreanbeautyproduct #innisfree #urbandecaycosmetics #naturerepublicoriginal #benefitcosmetics #naturerepublicori #etudehouseindonesia #amorepacific #colourpopcosmetics #jualinnisfree #faceshopmurah #lushcosmetics #dyxycosmetics #jualskinfood #toofacedcosmetics #rfr #folow4recent #follow4more #ifollow #likesbackalways #likemenowplease #likeallpics #gaintrains #l̴̅͑͗͐̈́͊̽̊̊̓̇̐͒̀͌̇̌̽̄̽̏̌͛̔̅̅̉̒̊̆͗͊͒͋̽̀̀̌̓̏̋̃̂̅̈͂̐̽͑͐̈́̓͊̑̊̈́̿̓͌̂̒͂̅͆̏͗́̈́͑̋̂̐͋̓͌̅̀͋̂̋͛̏́͑́̉̂̍̈́͊͊͘͘͘̕͝͝͝͠͝͝͝͝͝͠
Visit ᴮᴱᴬᵁᵀᵞᴷᴷ.ᶜᴼᴹ to get cheap and latest ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴛɪᴄ ᴘʀᴏᴅᴜᴄᴛs💄 . Directly shipped worldwide from South Korea with cheap shipping costs❤️ . 🔥4$ ᴅɪsᴄᴏᴜɴᴛ ᴄᴏᴅᴇ👉KOREA . . . #naturerepublicmurah  #beccacosmetics  #jualtonymoly  #laneige  #aritaum  #naturerepublic  #koreanbeautyproduct  #innisfree  #urbandecaycosmetics  #naturerepublicoriginal  #benefitcosmetics  #naturerepublicori  #etudehouseindonesia  #amorepacific  #colourpopcosmetics  #jualinnisfree  #faceshopmurah  #lushcosmetics  #dyxycosmetics  #jualskinfood  #toofacedcosmetics  #rfr  #folow4recent  #follow4more  #ifollow  #likesbackalways  #likemenowplease  #likeallpics  #gaintrains  #l ̴̅͑͗͐̈́͊̽̊̊̓̇̐͒̀͌̇̌̽̄̽̏̌͛̔̅̅̉̒̊̆͗͊͒͋̽̀̀̌̓̏̋̃̂̅̈͂̐̽͑͐̈́̓͊̑̊̈́̿̓͌̂̒͂̅͆̏͗́̈́͑̋̂̐͋̓͌̅̀͋̂̋͛̏́͑́̉̂̍̈́͊͊͘͘͘̕͝͝͝͠͝͝͝͝͝͠
HYE UOLS!
.
HOT SELLER !!!
.
❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !!
❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ??
❤️ Harga sangat AFFORDABLE ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ??
.
.Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . HOT SELLER !!! . ❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !! ❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ?? ❤️ Harga sangat AFFORDABLE ?? ❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !! ❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ?? . .Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
HYE UOLS!
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ??
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist
.
Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ?? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist . Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
.
Niqrees Produk Bumiputera, dikilangkan di kilang bertaraf GMP , ada sijil halal...
.
Yang penting..
*NIQREES BUKAN PRODUK TIMBANG KILO yee* ;)
.
Sila semak dengan bahagia KKM No : 
NOT 150705975K
.
👆 CLICK LINK IN BIO TO ORDER 
@ 📲+60194122454
Please save my number ❤ .
.
#cpgcosmetic #okaya #sobellacosmetics #pipipinkblusher #nrcosmetics #arganiaoil #hermosawatercleanser #bibiaqbybellaz #dianz #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #ridzskin #iflawless #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #lenoreprimer #rosetyara #iolsilluminator #nafura #sutrabellafoundation #dyxycosmetics #suikonemalaysia #setkening2menet #muamalaysia #okayaeyebrowgel #alhaalfacosmetics
. Niqrees Produk Bumiputera, dikilangkan di kilang bertaraf GMP , ada sijil halal... . Yang penting.. *NIQREES BUKAN PRODUK TIMBANG KILO yee* ;) . Sila semak dengan bahagia KKM No : NOT 150705975K . 👆 CLICK LINK IN BIO TO ORDER @ 📲+60194122454 Please save my number ❤ . . #cpgcosmetic  #okaya  #sobellacosmetics  #pipipinkblusher  #nrcosmetics  #arganiaoil  #hermosawatercleanser  #bibiaqbybellaz  #dianz  #alisacottonangelpowder  #trulooksmalaysia  #malaysiacosmetic  #muabellaz  #ridzskin  #iflawless  #bibiaqbybellazbeauty  #manniqueen  #makeupbybellaz  #bellazbeauty  #lenoreprimer  #rosetyara  #iolsilluminator  #nafura  #sutrabellafoundation  #dyxycosmetics  #suikonemalaysia  #setkening2menet  #muamalaysia  #okayaeyebrowgel  #alhaalfacosmetics 
Keberkesanan Niqrees Hydrogel ni berdasarkan testimoni yg kami dapat: .
.
1-Jerawat pulih 3-10 Hari
2-Jeragat pudar 7-20 Hari 
3-Parut Hitam pudar 10-30 Hari 
4-Kusam kembali cerah 10-20 Hari 
5-Biji kolestrol mengecil 3-10 Hari 
6-Pori mengecil 3-7 Hari 
7-Garis penuaan pudar 7-30 Hari
8-Kulit tidak berminyak 1-3 Hari
.
.
👆 CLICK LINK IN BIO TO ORDER 
@ 📲+60194122454
Please save my number ❤ .
.
#cpgcosmetic #okaya #sobellacosmetics #pipipinkblusher #nrcosmetics #arganiaoil #hermosawatercleanser #bibiaqbybellaz #dianz #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #ridzskin #iflawless #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #lenoreprimer #rosetyara #iolsilluminator #nafura #sutrabellafoundation #dyxycosmetics #suikonemalaysia #setkening2menet #muamalaysia #okayaeyebrowgel #alhaalfacosmetics
Keberkesanan Niqrees Hydrogel ni berdasarkan testimoni yg kami dapat: . . 1-Jerawat pulih 3-10 Hari 2-Jeragat pudar 7-20 Hari 3-Parut Hitam pudar 10-30 Hari 4-Kusam kembali cerah 10-20 Hari 5-Biji kolestrol mengecil 3-10 Hari 6-Pori mengecil 3-7 Hari 7-Garis penuaan pudar 7-30 Hari 8-Kulit tidak berminyak 1-3 Hari . . 👆 CLICK LINK IN BIO TO ORDER @ 📲+60194122454 Please save my number ❤ . . #cpgcosmetic  #okaya  #sobellacosmetics  #pipipinkblusher  #nrcosmetics  #arganiaoil  #hermosawatercleanser  #bibiaqbybellaz  #dianz  #alisacottonangelpowder  #trulooksmalaysia  #malaysiacosmetic  #muabellaz  #ridzskin  #iflawless  #bibiaqbybellazbeauty  #manniqueen  #makeupbybellaz  #bellazbeauty  #lenoreprimer  #rosetyara  #iolsilluminator  #nafura  #sutrabellafoundation  #dyxycosmetics  #suikonemalaysia  #setkening2menet  #muamalaysia  #okayaeyebrowgel  #alhaalfacosmetics 
#Repost @the.dyxy (@get_repost)
・・・
GIVE AWAY RAYA 2018 💕

Awak nak cecantik raya nanti? Jom join contest @the.dyxy. Confirm meletopps raya uolls.

Syarat nak dapat SET LOVELY DYXY⤵️
. 
1. Like post ini & post post the.dyxy. Lagi kerap awak like picture kita. Lagi tinggi peluang awak menang

2. Komen ' Saya Nak Cantik!' &  Tag 3 orang kawan awak pada post ni.

3. Share post ini & tag @the.dyxy beserta caption menarik sempena raya.

4. Follow @the.dyxy.

5. Penyertaan terbanyak adalah pemenang contest.

Pemenang kita umumkan pada 30hb Jun 2018. Boleh pilih code bccream & lipstick.

Jom cantikss di pagi raya😍😍
. 
#giveawaymalaysia #tagandwinmalaysia #contestmalaysia #tagdanmenangmalaysia #dyxy #dyxycosmetics #makeupmalaysia #malaysiacontest
#Repost  @the.dyxy (@get_repost) ・・・ GIVE AWAY RAYA 2018 💕 Awak nak cecantik raya nanti? Jom join contest @the.dyxy. Confirm meletopps raya uolls. Syarat nak dapat SET LOVELY DYXY⤵️ . 1. Like post ini & post post the.dyxy. Lagi kerap awak like picture kita. Lagi tinggi peluang awak menang 2. Komen ' Saya Nak Cantik!' & Tag 3 orang kawan awak pada post ni. 3. Share post ini & tag @the.dyxy beserta caption menarik sempena raya. 4. Follow @the.dyxy. 5. Penyertaan terbanyak adalah pemenang contest. Pemenang kita umumkan pada 30hb Jun 2018. Boleh pilih code bccream & lipstick. Jom cantikss di pagi raya😍😍 . #giveawaymalaysia  #tagandwinmalaysia  #contestmalaysia  #tagdanmenangmalaysia  #dyxy  #dyxycosmetics  #makeupmalaysia  #malaysiacontest 
Uolls ade masalah ni?⤵⤵
.
Dengan Niqrees Hydrogel biji kolestrol anda boleh dirawat dengan
✅ Kos yg teramat la murah
✅ Dijamin berkesan
✅ Selamat
✅ Tidak menyakitkan
..
Hanya perlu sapu 2 kali sehari pagi dan malam secara konsisten.
.
👆 CLICK LINK IN BIO TO ORDER 
@ 📲+60194122454
Please save my number ❤ .
.
#cpgcosmetic #okaya #sobellacosmetics #pipipinkblusher #nrcosmetics #arganiaoil #hermosawatercleanser #bibiaqbybellaz #dianz #alisacottonangelpowder #trulooksmalaysia #malaysiacosmetic #muabellaz #ridzskin #iflawless #bibiaqbybellazbeauty #manniqueen #makeupbybellaz #bellazbeauty #lenoreprimer #rosetyara #iolsilluminator #nafura #sutrabellafoundation #dyxycosmetics #suikonemalaysia #setkening2menet #muamalaysia #okayaeyebrowgel #alhaalfacosmetics
Uolls ade masalah ni?⤵⤵ . Dengan Niqrees Hydrogel biji kolestrol anda boleh dirawat dengan ✅ Kos yg teramat la murah ✅ Dijamin berkesan ✅ Selamat ✅ Tidak menyakitkan .. Hanya perlu sapu 2 kali sehari pagi dan malam secara konsisten. . 👆 CLICK LINK IN BIO TO ORDER @ 📲+60194122454 Please save my number ❤ . . #cpgcosmetic  #okaya  #sobellacosmetics  #pipipinkblusher  #nrcosmetics  #arganiaoil  #hermosawatercleanser  #bibiaqbybellaz  #dianz  #alisacottonangelpowder  #trulooksmalaysia  #malaysiacosmetic  #muabellaz  #ridzskin  #iflawless  #bibiaqbybellazbeauty  #manniqueen  #makeupbybellaz  #bellazbeauty  #lenoreprimer  #rosetyara  #iolsilluminator  #nafura  #sutrabellafoundation  #dyxycosmetics  #suikonemalaysia  #setkening2menet  #muamalaysia  #okayaeyebrowgel  #alhaalfacosmetics 
#Repost @the.dyxy (@get_repost)
・・・
GIVE AWAY RAYA 2018 💕

Awak nak cecantik raya nanti? Jom join contest @the.dyxy. Confirm meletopps raya uolls.

Syarat nak dapat SET LOVELY DYXY⤵️
. 
1. Like post ini & post post the.dyxy. Lagi kerap awak like picture kita. Lagi tinggi peluang awak menang

2. Komen ' Saya Nak Cantik!' &  Tag 3 orang kawan awak pada post ni.

3. Share post ini & tag @the.dyxy beserta caption menarik sempena raya.

4. Follow @the.dyxy.

5. Penyertaan terbanyak adalah pemenang contest.

Pemenang kita umumkan pada 30hb Jun 2018. Boleh pilih code bccream & lipstick.

Jom cantikss di pagi raya😍😍
. 
#giveawaymalaysia #tagandwinmalaysia #contestmalaysia #tagdanmenangmalaysia #dyxy #dyxycosmetics #makeupmalaysia #malaysiacontest
#Repost  @the.dyxy (@get_repost) ・・・ GIVE AWAY RAYA 2018 💕 Awak nak cecantik raya nanti? Jom join contest @the.dyxy. Confirm meletopps raya uolls. Syarat nak dapat SET LOVELY DYXY⤵️ . 1. Like post ini & post post the.dyxy. Lagi kerap awak like picture kita. Lagi tinggi peluang awak menang 2. Komen ' Saya Nak Cantik!' & Tag 3 orang kawan awak pada post ni. 3. Share post ini & tag @the.dyxy beserta caption menarik sempena raya. 4. Follow @the.dyxy. 5. Penyertaan terbanyak adalah pemenang contest. Pemenang kita umumkan pada 30hb Jun 2018. Boleh pilih code bccream & lipstick. Jom cantikss di pagi raya😍😍 . #giveawaymalaysia  #tagandwinmalaysia  #contestmalaysia  #tagdanmenangmalaysia  #dyxy  #dyxycosmetics  #makeupmalaysia  #malaysiacontest 
#Repost @the.dyxy (@get_repost)
・・・
GIVE AWAY RAYA 2018 💕

Awak nak cecantik raya nanti? Jom join contest @the.dyxy. Confirm meletopps raya uolls.

Syarat nak dapat SET LOVELY DYXY⤵️
. 
1. Like post ini & post post the.dyxy. Lagi kerap awak like picture kita. Lagi tinggi peluang awak menang

2. Komen ' Saya Nak Cantik!' &  Tag 3 orang kawan awak pada post ni.

3. Share post ini & tag @the.dyxy beserta caption menarik sempena raya.

4. Follow @the.dyxy.

5. Penyertaan terbanyak adalah pemenang contest.

Pemenang kita umumkan pada 30hb Jun 2018. Boleh pilih code bccream & lipstick.

Jom cantikss di pagi raya😍😍
. 
#giveawaymalaysia #tagandwinmalaysia #contestmalaysia #tagdanmenangmalaysia #dyxy #dyxycosmetics #makeupmalaysia #malaysiacontest
#Repost  @the.dyxy (@get_repost) ・・・ GIVE AWAY RAYA 2018 💕 Awak nak cecantik raya nanti? Jom join contest @the.dyxy. Confirm meletopps raya uolls. Syarat nak dapat SET LOVELY DYXY⤵️ . 1. Like post ini & post post the.dyxy. Lagi kerap awak like picture kita. Lagi tinggi peluang awak menang 2. Komen ' Saya Nak Cantik!' & Tag 3 orang kawan awak pada post ni. 3. Share post ini & tag @the.dyxy beserta caption menarik sempena raya. 4. Follow @the.dyxy. 5. Penyertaan terbanyak adalah pemenang contest. Pemenang kita umumkan pada 30hb Jun 2018. Boleh pilih code bccream & lipstick. Jom cantikss di pagi raya😍😍 . #giveawaymalaysia  #tagandwinmalaysia  #contestmalaysia  #tagdanmenangmalaysia  #dyxy  #dyxycosmetics  #makeupmalaysia  #malaysiacontest 
#Repost @the.dyxy (@get_repost)
・・・
GIVE AWAY RAYA 2018 💕

Awak nak cecantik raya nanti? Jom join contest @the.dyxy. Confirm meletopps raya uolls.

Syarat nak dapat SET LOVELY DYXY⤵️
. 
1. Like post ini & post post the.dyxy. Lagi kerap awak like picture kita. Lagi tinggi peluang awak menang

2. Komen ' Saya Nak Cantik!' &  Tag 3 orang kawan awak pada post ni.

3. Share post ini & tag @the.dyxy beserta caption menarik sempena raya.

4. Follow @the.dyxy.

5. Penyertaan terbanyak adalah pemenang contest.

Pemenang kita umumkan pada 30hb Jun 2018. Boleh pilih code bccream & lipstick.

Jom cantikss di pagi raya😍😍
. 
#giveawaymalaysia #tagandwinmalaysia #contestmalaysia #tagdanmenangmalaysia #dyxy #dyxycosmetics #makeupmalaysia #malaysiacontests
#Repost  @the.dyxy (@get_repost) ・・・ GIVE AWAY RAYA 2018 💕 Awak nak cecantik raya nanti? Jom join contest @the.dyxy. Confirm meletopps raya uolls. Syarat nak dapat SET LOVELY DYXY⤵️ . 1. Like post ini & post post the.dyxy. Lagi kerap awak like picture kita. Lagi tinggi peluang awak menang 2. Komen ' Saya Nak Cantik!' & Tag 3 orang kawan awak pada post ni. 3. Share post ini & tag @the.dyxy beserta caption menarik sempena raya. 4. Follow @the.dyxy. 5. Penyertaan terbanyak adalah pemenang contest. Pemenang kita umumkan pada 30hb Jun 2018. Boleh pilih code bccream & lipstick. Jom cantikss di pagi raya😍😍 . #giveawaymalaysia  #tagandwinmalaysia  #contestmalaysia  #tagdanmenangmalaysia  #dyxy  #dyxycosmetics  #makeupmalaysia  #malaysiacontests 
#Repost @the.dyxy (@get_repost)
・・・
GIVE AWAY RAYA 2018 💕

Awak nak cecantik raya nanti? Jom join contest @the.dyxy. Confirm meletopps raya uolls.

Syarat nak dapat SET LOVELY DYXY⤵️
. 
1. Like post ini & post post the.dyxy. Lagi kerap awak like picture kita. Lagi tinggi peluang awak menang

2. Komen ' Saya Nak Cantik!' &  Tag 3 orang kawan awak pada post ni.

3. Share post ini & tag @the.dyxy beserta caption menarik sempena raya.

4. Follow @the.dyxy.

5. Penyertaan terbanyak adalah pemenang contest.

Pemenang kita umumkan pada 30hb Jun 2018. Boleh pilih code bccream & lipstick.

Jom cantikss di pagi raya😍😍
. 
#giveawaymalaysia #tagandwinmalaysia #contestmalaysia #tagdanmenangmalaysia #dyxy #dyxycosmetics #makeupmalaysia #malaysiacontest
#Repost  @the.dyxy (@get_repost) ・・・ GIVE AWAY RAYA 2018 💕 Awak nak cecantik raya nanti? Jom join contest @the.dyxy. Confirm meletopps raya uolls. Syarat nak dapat SET LOVELY DYXY⤵️ . 1. Like post ini & post post the.dyxy. Lagi kerap awak like picture kita. Lagi tinggi peluang awak menang 2. Komen ' Saya Nak Cantik!' & Tag 3 orang kawan awak pada post ni. 3. Share post ini & tag @the.dyxy beserta caption menarik sempena raya. 4. Follow @the.dyxy. 5. Penyertaan terbanyak adalah pemenang contest. Pemenang kita umumkan pada 30hb Jun 2018. Boleh pilih code bccream & lipstick. Jom cantikss di pagi raya😍😍 . #giveawaymalaysia  #tagandwinmalaysia  #contestmalaysia  #tagdanmenangmalaysia  #dyxy  #dyxycosmetics  #makeupmalaysia  #malaysiacontest 
HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️ . ❤️ Menutup cela ❤️ Mengandungi spf50 ❤️ Vitamin E ❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ❤️ Oil control ❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly ❤️ Tahan lebih 8 jam . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
MASA UNTUK BERSIAP JADI MUDAH  DAN KEJAP JE DENGAN DYXY
.
Dah tak payah gadoh dengan cik somi korang dah sebab siap cepat sekarang. Pakai set dyxy saja serious boleh siap dalam 3 minit jurrr!

Woww! 😱
.
Yuppp mmg semua rata rata suka sgt tau bila dapat grab set ni. Sebab apaaa? Sebabbbb  MEMUDAHKAN KAUM ISTERI BERSIAP PANTAS 3 MINIT
.
.
Best best best!!
.
Nak lagi best??
.
Whatsapp Admin terus k! ♥️♥️
.
📲 +60138647285
📲 +60138647285
📲 +60138647285

#dyxy #teamfl #teamAdha #dyxybyadha
#dyxycosmetics #bccreambydyana 
#lipstickdyxy #facemistgreenteadyxy
#brushdyxy #maskaradyxy
#dyxysabah #agentdyxysabah
#dyxymurah #dyxycosmeticssabah
#dyxycosmeticssarawak
#agentdyxyinanam #agentdyxysembulan #agentdyxytuaran #agentdyxy1b #agentdyxypapar
#dyxykotakinabalu #dyxymalaysia
#bazaaronline #sabah #sipipimerah
#foudation #kotakinabalu #produkviralmurah
MASA UNTUK BERSIAP JADI MUDAH DAN KEJAP JE DENGAN DYXY . Dah tak payah gadoh dengan cik somi korang dah sebab siap cepat sekarang. Pakai set dyxy saja serious boleh siap dalam 3 minit jurrr! Woww! 😱 . Yuppp mmg semua rata rata suka sgt tau bila dapat grab set ni. Sebab apaaa? Sebabbbb MEMUDAHKAN KAUM ISTERI BERSIAP PANTAS 3 MINIT . . Best best best!! . Nak lagi best?? . Whatsapp Admin terus k! ♥️♥️ . 📲 +60138647285 📲 +60138647285 📲 +60138647285 #dyxy  #teamfl  #teamAdha  #dyxybyadha  #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #lipstickdyxy  #facemistgreenteadyxy  #brushdyxy  #maskaradyxy  #dyxysabah  #agentdyxysabah  #dyxymurah  #dyxycosmeticssabah  #dyxycosmeticssarawak  #agentdyxyinanam  #agentdyxysembulan  #agentdyxytuaran  #agentdyxy1b  #agentdyxypapar  #dyxykotakinabalu  #dyxymalaysia  #bazaaronline  #sabah  #sipipimerah  #foudation  #kotakinabalu  #produkviralmurah 
HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️ . ❤️ Menutup cela ❤️ Mengandungi spf50 ❤️ Vitamin E ❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ❤️ Oil control ❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly ❤️ Tahan lebih 8 jam . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️ . ❤️ Menutup cela ❤️ Mengandungi spf50 ❤️ Vitamin E ❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ❤️ Oil control ❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly ❤️ Tahan lebih 8 jam . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics.
.
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata ☎️☎️0196171169
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymuarah #dyxymelaka #dyxycodmelaka #dyxytestimoni #teamalyaa
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ☎️☎️0196171169 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxyoriginals  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxy  #dyxymuarah  #dyxymelaka  #dyxycodmelaka  #dyxytestimoni  #teamalyaa 
ᴀʀᴇ ʏᴏᴜ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs ʜᴏʟɪᴄ?💡
.
Find this Etude House  Lovely Cookie Blusher New 7.2g (9 Colors)
.
at only 6.36$
.
on ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ
.
ᴄʜᴇᴀᴘ ᴀɴᴅ ʀᴇʟɪᴀʙʟᴇ ᴡᴇʙsɪᴛᴇ ᴛᴏ ғɪɴᴅ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs💄🇰🇷
.
🔥4$ Discount code 👉 ʙᴇᴀᴜᴛʏ
.
.
#tonymolymurah #innisfreejakarta #naturerepublicori #koreanskincare #jualinnisfree #beccacosmetics #urbandecaycosmetics #naturerepublicoriginal #koreanskincareph #dyxycosmetics #faceshop #etudehouse #amorepacific #maccosmetics #faceshopmurah #elfcosmetics #lagirlcosmetics #mamonde #kyliecosmetics #laneigemurah #jualtonymoly #toprowforspam #clickfor2000followers #gainnow #likeforalikeback #followspam #lucyfollowgame #follow4comment #1000like #figure8gaintrain
ᴀʀᴇ ʏᴏᴜ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs ʜᴏʟɪᴄ?💡 . Find this Etude House Lovely Cookie Blusher New 7.2g (9 Colors) . at only 6.36$ . on ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ . ᴄʜᴇᴀᴘ ᴀɴᴅ ʀᴇʟɪᴀʙʟᴇ ᴡᴇʙsɪᴛᴇ ᴛᴏ ғɪɴᴅ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs💄🇰🇷 . 🔥4$ Discount code 👉 ʙᴇᴀᴜᴛʏ . . #tonymolymurah  #innisfreejakarta  #naturerepublicori  #koreanskincare  #jualinnisfree  #beccacosmetics  #urbandecaycosmetics  #naturerepublicoriginal  #koreanskincareph  #dyxycosmetics  #faceshop  #etudehouse  #amorepacific  #maccosmetics  #faceshopmurah  #elfcosmetics  #lagirlcosmetics  #mamonde  #kyliecosmetics  #laneigemurah  #jualtonymoly  #toprowforspam  #clickfor2000followers  #gainnow  #likeforalikeback  #followspam  #lucyfollowgame  #follow4comment  #1000like  #figure8gaintrain 
HYE UOLS!
.
🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless? ???
.
NI HAA DYXY BCCREAM
VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA??
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap??
.
RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . 🔥 MALAS MAKEUP 🔥 LECEH NAK MAKEUP 🔥 TAK RETI MAKEUP 🔥 JIMAT MAKEUP . Tp nak nampak cantik dan flawless? ??? . NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA?? . Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap?? . RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
.
📱0196171169
.
.
#dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #lipstickflirtyme #lipstickcherryred #lipsticksexynude
#teamalyaa #dyxycodmelaka
DYXY MATTE LIPSTICK 💄 . Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir? . MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah. . Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari. . 💋 Flirty Me 💋 Sexy Nude 💋 Cherry Red . Kelebihan Dyxy Matte Lipstick : ✅ Warna yang cantik dan gorgeous ✅ Tak melekat pada cawan atau gelas ✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick ✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir ✅ Moist kan bibir walaupun matte ✅ Bibir lebih lembut dan mungil ✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam ✅ Mudah dan selesa dipakai ✅ Bauan fruity yang memikat ✅ Sesuai untuk semua tona kulit . Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply. . 📱0196171169 . . #dyxyoriginal  #dyxycosmetics  #dyxylipstick  #lipstickflirtyme  #lipstickcherryred  #lipsticksexynude  #teamalyaa  #dyxycodmelaka 
DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
.
📱0196171169
.
.
#dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #lipstickflirtyme #lipstickcherryred #lipsticksexynude
#teamalyaa #dyxycodmelaka
DYXY MATTE LIPSTICK 💄 . Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir? . MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah. . Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari. . 💋 Flirty Me 💋 Sexy Nude 💋 Cherry Red . Kelebihan Dyxy Matte Lipstick : ✅ Warna yang cantik dan gorgeous ✅ Tak melekat pada cawan atau gelas ✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick ✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir ✅ Moist kan bibir walaupun matte ✅ Bibir lebih lembut dan mungil ✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam ✅ Mudah dan selesa dipakai ✅ Bauan fruity yang memikat ✅ Sesuai untuk semua tona kulit . Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply. . 📱0196171169 . . #dyxyoriginal  #dyxycosmetics  #dyxylipstick  #lipstickflirtyme  #lipstickcherryred  #lipsticksexynude  #teamalyaa  #dyxycodmelaka 
DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
.
📱0196171169
.
.
#dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #lipstickflirtyme #lipstickcherryred #lipsticksexynude
#teamalyaa #dyxycodmelaka
DYXY MATTE LIPSTICK 💄 . Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir? . MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah. . Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari. . 💋 Flirty Me 💋 Sexy Nude 💋 Cherry Red . Kelebihan Dyxy Matte Lipstick : ✅ Warna yang cantik dan gorgeous ✅ Tak melekat pada cawan atau gelas ✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick ✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir ✅ Moist kan bibir walaupun matte ✅ Bibir lebih lembut dan mungil ✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam ✅ Mudah dan selesa dipakai ✅ Bauan fruity yang memikat ✅ Sesuai untuk semua tona kulit . Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply. . 📱0196171169 . . #dyxyoriginal  #dyxycosmetics  #dyxylipstick  #lipstickflirtyme  #lipstickcherryred  #lipsticksexynude  #teamalyaa  #dyxycodmelaka 
Take the first step to be beautiful.
.
Dgn dyxy cosmetics boleh cover semua:
.
💬Kulit berjerawat
💬kulit pori2 terbuka
💬kulit muka berminyak
💬kulit sun burn
💬kulit yg ada kesan parut jerawat
💬kulit tona tidak sekata
💬kulit nampak kusam
.
Dgn dyxy cosmetics semua masalah insyallah selesai👍🏻
.
Jom cover semua masalah kulit dlm pada masa yg sama insyallah dyxy juga merawat.
.
PM atau direct wasap amie untuk fast reply☺️.
.
📲 0196171169
.
.
#dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxytestimoni  #teamalyaa #dyxyagentrecruit #dyxymurah #dyxymelaka #dyxycodmelaka
Take the first step to be beautiful. . Dgn dyxy cosmetics boleh cover semua: . 💬Kulit berjerawat 💬kulit pori2 terbuka 💬kulit muka berminyak 💬kulit sun burn 💬kulit yg ada kesan parut jerawat 💬kulit tona tidak sekata 💬kulit nampak kusam . Dgn dyxy cosmetics semua masalah insyallah selesai👍🏻 . Jom cover semua masalah kulit dlm pada masa yg sama insyallah dyxy juga merawat. . PM atau direct wasap amie untuk fast reply☺️. . 📲 0196171169 . . #dyxyoriginal  #dyxycosmetics  #dyxytestimoni  #teamalyaa  #dyxyagentrecruit  #dyxymurah  #dyxymelaka  #dyxycodmelaka 
Take the first step to be beautiful.
.
Dgn dyxy cosmetics boleh cover semua:
.
💬Kulit berjerawat
💬kulit pori2 terbuka
💬kulit muka berminyak
💬kulit sun burn
💬kulit yg ada kesan parut jerawat
💬kulit tona tidak sekata
💬kulit nampak kusam
.
Dgn dyxy cosmetics semua masalah insyallah selesai👍🏻
.
Jom cover semua masalah kulit dlm pada masa yg sama insyallah dyxy juga merawat.
.
PM atau direct wasap amie untuk fast reply☺️.
.
📲 0196171169
.
.
#dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxytestimoni  #teamalyaa #dyxyagentrecruit #dyxymurah #dyxymelaka #dyxycodmelaka
Take the first step to be beautiful. . Dgn dyxy cosmetics boleh cover semua: . 💬Kulit berjerawat 💬kulit pori2 terbuka 💬kulit muka berminyak 💬kulit sun burn 💬kulit yg ada kesan parut jerawat 💬kulit tona tidak sekata 💬kulit nampak kusam . Dgn dyxy cosmetics semua masalah insyallah selesai👍🏻 . Jom cover semua masalah kulit dlm pada masa yg sama insyallah dyxy juga merawat. . PM atau direct wasap amie untuk fast reply☺️. . 📲 0196171169 . . #dyxyoriginal  #dyxycosmetics  #dyxytestimoni  #teamalyaa  #dyxyagentrecruit  #dyxymurah  #dyxymelaka  #dyxycodmelaka 
Take the first step to be beautiful.
.
Dgn dyxy cosmetics boleh cover semua:
.
💬Kulit berjerawat
💬kulit pori2 terbuka
💬kulit muka berminyak
💬kulit sun burn
💬kulit yg ada kesan parut jerawat
💬kulit tona tidak sekata
💬kulit nampak kusam
.
Dgn dyxy cosmetics semua masalah insyallah selesai👍🏻
.
Jom cover semua masalah kulit dlm pada masa yg sama insyallah dyxy juga merawat.
.
PM atau direct wasap amie untuk fast reply☺️.
.
📲 0196171169
.
.
#dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxytestimoni  #teamalyaa #dyxyagentrecruit #dyxymurah #dyxymelaka #dyxycodmelaka
Take the first step to be beautiful. . Dgn dyxy cosmetics boleh cover semua: . 💬Kulit berjerawat 💬kulit pori2 terbuka 💬kulit muka berminyak 💬kulit sun burn 💬kulit yg ada kesan parut jerawat 💬kulit tona tidak sekata 💬kulit nampak kusam . Dgn dyxy cosmetics semua masalah insyallah selesai👍🏻 . Jom cover semua masalah kulit dlm pada masa yg sama insyallah dyxy juga merawat. . PM atau direct wasap amie untuk fast reply☺️. . 📲 0196171169 . . #dyxyoriginal  #dyxycosmetics  #dyxytestimoni  #teamalyaa  #dyxyagentrecruit  #dyxymurah  #dyxymelaka  #dyxycodmelaka 
🎊promosi raya tgh ON.
.
🌙free dyxy limited tshirt 🌙free sampul duit limited dyxy 🌙special extra gift
.
🔥paling jimat🔥
🔥set paling hot🔥
🔥paling banyak extragift🔥
.
Dyxy cosmetics pilihan no 1 rakyat Malaysia.
.
Complete set
💋facemist
💋bc cream
💋brush
💋mascara
💋lipstic
💋extra gift.
.
.
💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja.
💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor.
💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang
💕Mencerahkan kulit.
💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat.
.
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖
Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖

Cara pakai: 
1. Sembur face mist green tea
2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 
3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha)
4. Sembur balik face mist green tea tu.
5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. 
Jangan lupa selfie gambar before after. 
Share feedback taw ❗
Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi:
.
PM atau wasap kami:
📲WHATSAPP 0196171169
📲WHATSAPP 0196171169
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #mua #muakl #muamalaysia #teamalyaa #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxylipstick #dyxylipstickmurah
#teamalyaa #codmelaka #dyxyfreepostage
🎊promosi raya tgh ON. . 🌙free dyxy limited tshirt 🌙free sampul duit limited dyxy 🌙special extra gift . 🔥paling jimat🔥 🔥set paling hot🔥 🔥paling banyak extragift🔥 . Dyxy cosmetics pilihan no 1 rakyat Malaysia. . Complete set 💋facemist 💋bc cream 💋brush 💋mascara 💋lipstic 💋extra gift. . . 💕Dyxy ni mudah di pakai dan senang di bawa kemana saja. 💕Sesuai untuk semua event indoor atau outdoor. 💕Kulit kekal lembap untuk jangka masa panjang 💕Mencerahkan kulit. 💕menutup dan memulihkan parut dan jeragat. . Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 Thank you beli produk dyxy dengan kami 💖 Cara pakai: 1. Sembur face mist green tea 2. Calit bc cream guna jari. Kalau ada parut / jerawat letak kat kawasan bermasalah dlu. 3. Ratakan dengan span / jari / brush. (kalau guna dyxy brush / brush gemok tu just dap2 je. Tak perlu tonyoh. Haha) 4. Sembur balik face mist green tea tu. 5. Tadaaa glowing terus flawless mawless. Jangan lupa selfie gambar before after. Share feedback taw ❗ Kami bagi uolss harga terendah dan freegift yg buatkan anda rasa amat berbaloi: . PM atau wasap kami: 📲WHATSAPP 0196171169 📲WHATSAPP 0196171169 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxybccreamfoundationmalaysia  #bccreamfoundationmalaysia  #beauty  #bccream  #dyxycosmetics  #dyxybccreamfoundation  #dyxymalaysia  #bccreammalaysia  #bccreambydyana  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxylover  #dyxylovers 💖 #mua  #muakl  #muamalaysia  #teamalyaa  #foundationmurahmalaysia  #facemistmurahmalaysia  #greenteafacemist  #dyxygreenteafacemist  #dyxygreenteafacemistmurah  #beautiful  #pretty  #ilovemakeup  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #teamalyaa  #codmelaka  #dyxyfreepostage 
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics.
.
OMG SANGAT WOW 😱 
THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁
✔ Waterproof
✔ Senang cuci
✔ Melentik dengan pantas
✔ Tak tanggalkan bulu mata
✔ Tahan 12 jam
✔ Tak hitamkan bawah mata

Kelebihan 💁
✔Kalis air
✔Berus tebal
✔Senang untuk dicuci
✔Melentikan bulu mata
✔Melebatkan bulu mata
✔Tahan melebihi 12 jam
✔Mudah di bawa ke mana sahaja
✔Boleh digunakan di bawah mata
.
.
❎ Tidak mengatalkan mata
❎ Tidak menanggalkan bulu mata ☎️☎️0196171169
.
📮freepostage seluruh MALAYSIA
🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘)
.
.
#dyxyoriginals #dyxycosmetics #dyxyviral #dyxy #dyxymuarah #dyxymelaka #dyxycodmelaka #dyxytestimoni #teamalyaa
Tiada mascara yg sebaik mascara dari dyxy cosmetics. . OMG SANGAT WOW 😱 THE BEST MASCARA 👀🙌 Sebab 💁 ✔ Waterproof ✔ Senang cuci ✔ Melentik dengan pantas ✔ Tak tanggalkan bulu mata ✔ Tahan 12 jam ✔ Tak hitamkan bawah mata Kelebihan 💁 ✔Kalis air ✔Berus tebal ✔Senang untuk dicuci ✔Melentikan bulu mata ✔Melebatkan bulu mata ✔Tahan melebihi 12 jam ✔Mudah di bawa ke mana sahaja ✔Boleh digunakan di bawah mata . . ❎ Tidak mengatalkan mata ❎ Tidak menanggalkan bulu mata ☎️☎️0196171169 . 📮freepostage seluruh MALAYSIA 🎁extra gift yg tak masuk akal untuk setiap pembelian set (PM untuk lihat extra gift kami😘) . . #dyxyoriginals  #dyxycosmetics  #dyxyviral  #dyxy  #dyxymuarah  #dyxymelaka  #dyxycodmelaka  #dyxytestimoni  #teamalyaa 
HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️ . ❤️ Menutup cela ❤️ Mengandungi spf50 ❤️ Vitamin E ❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ❤️ Oil control ❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly ❤️ Tahan lebih 8 jam . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
DYXY MATTE LIPSTICK 💄
.
Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir?
.
MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah.
.
Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari.
.
💋 Flirty Me
💋 Sexy Nude
💋 Cherry Red
.
Kelebihan Dyxy Matte Lipstick :
✅ Warna yang cantik dan gorgeous
✅ Tak melekat pada cawan atau gelas
✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick
✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir
✅ Moist kan bibir walaupun matte
✅ Bibir lebih lembut dan mungil
✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam
✅ Mudah dan selesa dipakai
✅ Bauan fruity yang memikat
✅ Sesuai untuk semua tona kulit
.
Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply.
.
📱0196171169
.
.
#dyxyoriginal #dyxycosmetics #dyxylipstick #lipstickflirtyme #lipstickcherryred #lipsticksexynude
#teamalyaa #dyxycodmelaka
DYXY MATTE LIPSTICK 💄 . Suka pakai lipstick finishing matte tapi tak suka rasa kering pada bibir? . MEMPERKENALKAN Dyxy Matte Lipstick, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect matte yang menyerlah. . Ada 3 pilihan colour yang mampu menyerlahkan lagi penampilan diri anda setiap hari. . 💋 Flirty Me 💋 Sexy Nude 💋 Cherry Red . Kelebihan Dyxy Matte Lipstick : ✅ Warna yang cantik dan gorgeous ✅ Tak melekat pada cawan atau gelas ✅ Rasa ringan bila apply, tak rasa macam pakai lipstick ✅ Bebas dari plumbum yang boleh menggelapkan bibir ✅ Moist kan bibir walaupun matte ✅ Bibir lebih lembut dan mungil ✅ Tahan lama long lasting sehingga 8jam ✅ Mudah dan selesa dipakai ✅ Bauan fruity yang memikat ✅ Sesuai untuk semua tona kulit . Pada yg berminat boleh PM pada picture atau boleh direct wasap kami untuk fast reply. . 📱0196171169 . . #dyxyoriginal  #dyxycosmetics  #dyxylipstick  #lipstickflirtyme  #lipstickcherryred  #lipsticksexynude  #teamalyaa  #dyxycodmelaka 
ᴀʀᴇ ʏᴏᴜ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs ʜᴏʟɪᴄ?💡
.
Find this Etude House  Color My Brows 4.5g (5 Colors)
.
at only 5.71$
.
on ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ
.
ᴄʜᴇᴀᴘ ᴀɴᴅ ʀᴇʟɪᴀʙʟᴇ ᴡᴇʙsɪᴛᴇ ᴛᴏ ғɪɴᴅ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs💄🇰🇷
.
🔥4$ Discount code 👉 ʙᴇᴀᴜᴛʏ
.
.
#bhcosmetics #benefitcosmetics #beccacosmetics #jualinnisfree #thefaceshopmurah #koreanbeautyproduct #jualthefaceshop #jualskinfood #koreanbeautyph #holikaholika #colourpopcosmetics #jualtonymoly #itsskin #tonymolyliptint #dyxycosmetics #mamonde #lagirlcosmetics #innisfree #koreanbeautyblogger #tonymolymurah #koreancosmeticsph #følgerforfølger #commentforfollows #followinstantly #likemylastpicture #ifollowbackinstantly #spamforlike #gainfollowers #followmerlease #jackpotgaintrain
ᴀʀᴇ ʏᴏᴜ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs ʜᴏʟɪᴄ?💡 . Find this Etude House Color My Brows 4.5g (5 Colors) . at only 5.71$ . on ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ . ᴄʜᴇᴀᴘ ᴀɴᴅ ʀᴇʟɪᴀʙʟᴇ ᴡᴇʙsɪᴛᴇ ᴛᴏ ғɪɴᴅ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs💄🇰🇷 . 🔥4$ Discount code 👉 ʙᴇᴀᴜᴛʏ . . #bhcosmetics  #benefitcosmetics  #beccacosmetics  #jualinnisfree  #thefaceshopmurah  #koreanbeautyproduct  #jualthefaceshop  #jualskinfood  #koreanbeautyph  #holikaholika  #colourpopcosmetics  #jualtonymoly  #itsskin  #tonymolyliptint  #dyxycosmetics  #mamonde  #lagirlcosmetics  #innisfree  #koreanbeautyblogger  #tonymolymurah  #koreancosmeticsph  #følgerforfølger  #commentforfollows  #followinstantly  #likemylastpicture  #ifollowbackinstantly  #spamforlike  #gainfollowers  #followmerlease  #jackpotgaintrain 
Visit ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ to get cheap and latest ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴛɪᴄ ᴘʀᴏᴅᴜᴄᴛs💄
.
Directly shipped worldwide from 🇰🇷 with cheap shipping costs❤️
.
🔥4$ ᴅɪsᴄᴏᴜɴᴛ ᴄᴏᴅᴇ👉ᴀsɪᴀ
.
.
.
#innisfree #koreanbeautyproduct #itsskin #laneigemurah #etudehouse #tonymoly #beccacosmetics #toofacedcosmetics #elfcosmetics #koreanbeautyblogger #naturerepublicori #motivescosmetics #dyxycosmetics #koreanbeautyproducts #tonymolymurah #jualholikaholika #faceshopmurah #holikaholika #kyliecosmetics #jeffreestarcosmetics #naturerepublicmurah #gaintrains #punjabiswagz❤️🔥🔥 #followforafollow #ifb #cashgain #likesbackalways #followlikes #gainallday #followinstantly
Visit ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ to get cheap and latest ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴛɪᴄ ᴘʀᴏᴅᴜᴄᴛs💄 . Directly shipped worldwide from 🇰🇷 with cheap shipping costs❤️ . 🔥4$ ᴅɪsᴄᴏᴜɴᴛ ᴄᴏᴅᴇ👉ᴀsɪᴀ . . . #innisfree  #koreanbeautyproduct  #itsskin  #laneigemurah  #etudehouse  #tonymoly  #beccacosmetics  #toofacedcosmetics  #elfcosmetics  #koreanbeautyblogger  #naturerepublicori  #motivescosmetics  #dyxycosmetics  #koreanbeautyproducts  #tonymolymurah  #jualholikaholika  #faceshopmurah  #holikaholika  #kyliecosmetics  #jeffreestarcosmetics  #naturerepublicmurah  #gaintrains  #punjabiswagz ❤️🔥🔥 #followforafollow  #ifb  #cashgain  #likesbackalways  #followlikes  #gainallday  #followinstantly 
HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️ . ❤️ Menutup cela ❤️ Mengandungi spf50 ❤️ Vitamin E ❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ❤️ Oil control ❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly ❤️ Tahan lebih 8 jam . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
Ramai pakat tanya. DYXY ni lulus KKM tak?
.
Haruslah LULUS KKM DENGAN JAYANYA sebab ingredients di dalam Dyxy Cosmetics 100% bahan natural. Tak rosakkan muka tapi boleh RAWAT kulit muka.
.
Kenapa awak kena guna DYXY Cosmetics?
.
♥️Amik masa tak sampai 3 minit untuk nampak cantik flawless.
.
♥️BC Cream dah ALL IN ONE. Jimat tak payah nak beli foundation, concealer, loose powder, day cream dan lain-lain.
.
♥️Mineral Face Mist Green Tea bau wangi & bantu rawat muka. Siap ada vitamin C. Boleh ganti TONER/SERUM.
.
♥️DYXY Brush unik, comel & tekstur padat. Bulu sintetik, sangat lembut & jimatkan BC Cream.
.
.
Whatsapp lelaju ok 019 9187252 😘
.
.
#mybbzeefamily
#teamifa
#dyxybccream 
#dyxyfacemistgreentea 
#dyxycosmetics
#dyxymasterstokis
#ajimaura #terapiinstagram #bazaarpaknil
Ramai pakat tanya. DYXY ni lulus KKM tak? . Haruslah LULUS KKM DENGAN JAYANYA sebab ingredients di dalam Dyxy Cosmetics 100% bahan natural. Tak rosakkan muka tapi boleh RAWAT kulit muka. . Kenapa awak kena guna DYXY Cosmetics? . ♥️Amik masa tak sampai 3 minit untuk nampak cantik flawless. . ♥️BC Cream dah ALL IN ONE. Jimat tak payah nak beli foundation, concealer, loose powder, day cream dan lain-lain. . ♥️Mineral Face Mist Green Tea bau wangi & bantu rawat muka. Siap ada vitamin C. Boleh ganti TONER/SERUM. . ♥️DYXY Brush unik, comel & tekstur padat. Bulu sintetik, sangat lembut & jimatkan BC Cream. . . Whatsapp lelaju ok 019 9187252 😘 . . #mybbzeefamily  #teamifa  #dyxybccream  #dyxyfacemistgreentea  #dyxycosmetics  #dyxymasterstokis  #ajimaura  #terapiinstagram  #bazaarpaknil 
HYE UOLS!
.
Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️
.
❤️ Menutup cela
❤️ Mengandungi spf50
❤️ Vitamin E
❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif
❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah
❤️ Oil control
❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly
❤️ Tahan lebih 8 jam
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . Bccream khas untuk gegirls yg malas bersiap and sukakan natural look❤️❤️ Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ?menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❤️ . ❤️ Menutup cela ❤️ Mengandungi spf50 ❤️ Vitamin E ❤️ Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ❤️ Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ❤️ Oil control ❤️ Mudah dicuci/wuduk friendly ❤️ Tahan lebih 8 jam . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
HYE UOLS!
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ??
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist
.
Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ?? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist . Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
Masuk raya ke8 arini 😢
Mesti ramai yg dah kehabisan stock make up dyxy kan 😯

Jom top up make up akak adik semua. rayakn sebulan. so sepanjang sebulan laa kene cun dgn muka glowing ye dok 😍😍😍 Detail Pm
013 9371183
.
.
#bccream #bcc #bccreams  #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykluang #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream
Masuk raya ke8 arini 😢 Mesti ramai yg dah kehabisan stock make up dyxy kan 😯 Jom top up make up akak adik semua. rayakn sebulan. so sepanjang sebulan laa kene cun dgn muka glowing ye dok 😍😍😍 Detail Pm 013 9371183 . . #bccream  #bcc  #bccreams  #dyxyfoundation  #dyxycosmetics  #dyxycosmetic  #dyxykluang  #dyxyfoundation  #bccreamkorea  #bccreamdyxy  #bccreammurah  #dyxymurah  #bccreambydyana  #bccreammalaysia  #dyxyteam  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream 
Masuk raya ke8 arini 😢
Mesti ramai yg dah kehabisan stock make up dyxy kan 😯

Jom top up make up akak adik semua. rayakn sebulan. so sepanjang sebulan laa kene cun dgn muka glowing ye dok 😍😍😍 Detail Pm
013 9371183
.
.
#bccream #bcc #bccreams  #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykluang #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream
Masuk raya ke8 arini 😢 Mesti ramai yg dah kehabisan stock make up dyxy kan 😯 Jom top up make up akak adik semua. rayakn sebulan. so sepanjang sebulan laa kene cun dgn muka glowing ye dok 😍😍😍 Detail Pm 013 9371183 . . #bccream  #bcc  #bccreams  #dyxyfoundation  #dyxycosmetics  #dyxycosmetic  #dyxykluang  #dyxyfoundation  #bccreamkorea  #bccreamdyxy  #bccreammurah  #dyxymurah  #bccreambydyana  #bccreammalaysia  #dyxyteam  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream 
Masuk raya ke8 arini 😢
Mesti ramai yg dah kehabisan stock make up dyxy kan 😯

Jom top up make up akak adik semua. rayakn sebulan. so sepanjang sebulan laa kene cun dgn muka glowing ye dok 😍😍😍 Detail Pm
013 9371183
.
.
#bccream #bcc #bccreams  #dyxyfoundation #dyxycosmetics #dyxycosmetic #dyxykluang #dyxyfoundation #bccreamkorea #bccreamdyxy #bccreammurah #dyxymurah #bccreambydyana #bccreammalaysia #dyxyteam #bccreamfoundation #bccreamoriginal #bccreamfoundationmalaysia #dyxytestimoni #dyxymurah #dyxybccream
Masuk raya ke8 arini 😢 Mesti ramai yg dah kehabisan stock make up dyxy kan 😯 Jom top up make up akak adik semua. rayakn sebulan. so sepanjang sebulan laa kene cun dgn muka glowing ye dok 😍😍😍 Detail Pm 013 9371183 . . #bccream  #bcc  #bccreams  #dyxyfoundation  #dyxycosmetics  #dyxycosmetic  #dyxykluang  #dyxyfoundation  #bccreamkorea  #bccreamdyxy  #bccreammurah  #dyxymurah  #bccreambydyana  #bccreammalaysia  #dyxyteam  #bccreamfoundation  #bccreamoriginal  #bccreamfoundationmalaysia  #dyxytestimoni  #dyxymurah  #dyxybccream 
HYE UOLS!
.
KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ??
.
Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup????
.
1) JIMAT MASA
biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!!
.
2) JIMAT RUANG
U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu...
.
3) JIMAT WANG RINGGIT
set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT...
.
4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG
sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist
.
Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . KENAPA SETIAP WANITA WAJIB ADA DYXY ?? . Sebab Dyxy khas untuk memudahkan korang yang nak melawa tapi tak pandai makeup macam pro dan tak pandai nak touchup segala mak nenek makeup???? . 1) JIMAT MASA biasa makeup dalam 30minit kan..tapi dengan set basic Dyxy....u alls dah boleh bersiap dalam 5minit...yeayyyy!!!! . 2) JIMAT RUANG U alls dah tak payah nk bawak beg besar macam mua bwk tu...huhuhuhu... . 3) JIMAT WANG RINGGIT set Dyxy ni mampu bertahan sehingga 5 bulan taw...u all cuba pikir, kalau dikira..setahun hanya beli 2 set basic jer....perghh..gilaa tak jimat....kalau kata tak jimat, mohon MEREPUT... . 4) TAK MEMBAZIR BELI BANYAK BARANG sebab hanya guna dengan 2 item wajib Dyxy, bccream dan spray mist . Jom grab PROMO dan dapat kan LIMITED GIFT yang menarikk untukk yang terawal sahaja !! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
ᴀʀᴇ ʏᴏᴜ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs ʜᴏʟɪᴄ?💡
.
Find this Earth's recipe  Moisture bound cream 50ml
.
at only 36$
.
on ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ
.
ᴄʜᴇᴀᴘ ᴀɴᴅ ʀᴇʟɪᴀʙʟᴇ ᴡᴇʙsɪᴛᴇ ᴛᴏ ғɪɴᴅ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs💄🇰🇷
.
🔥4$ Discount code 👉 ʙᴇᴀᴜᴛʏ
.
.
#etudehouse #toofacedcosmetics #etudehousejakarta #innisfreejakarta #innisfreemurah #dyxycosmetics #koreanbeautyph #elfcosmetics #naturerepublic #koreanbeautyproducts #nyxcosmetics #naturerepublicaloevera #thefaceshop #jeffreestarcosmetics #etudehousemurah #missha #lagirlcosmetics #kcosmetics #jualholikaholika #jualinnisfree #beccacosmetics #starkfollowtrain #follower #vendettafollowtrick #spamforspamalways #likesbackalways #recentforlike #teambacklike #likeforalikeback #tag4follow
ᴀʀᴇ ʏᴏᴜ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs ʜᴏʟɪᴄ?💡 . Find this Earth's recipe Moisture bound cream 50ml . at only 36$ . on ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ . ᴄʜᴇᴀᴘ ᴀɴᴅ ʀᴇʟɪᴀʙʟᴇ ᴡᴇʙsɪᴛᴇ ᴛᴏ ғɪɴᴅ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs💄🇰🇷 . 🔥4$ Discount code 👉 ʙᴇᴀᴜᴛʏ . . #etudehouse  #toofacedcosmetics  #etudehousejakarta  #innisfreejakarta  #innisfreemurah  #dyxycosmetics  #koreanbeautyph  #elfcosmetics  #naturerepublic  #koreanbeautyproducts  #nyxcosmetics  #naturerepublicaloevera  #thefaceshop  #jeffreestarcosmetics  #etudehousemurah  #missha  #lagirlcosmetics  #kcosmetics  #jualholikaholika  #jualinnisfree  #beccacosmetics  #starkfollowtrain  #follower  #vendettafollowtrick  #spamforspamalways  #likesbackalways  #recentforlike  #teambacklike  #likeforalikeback  #tag4follow 
ᴀʀᴇ ʏᴏᴜ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs ʜᴏʟɪᴄ?💡
.
Find this NEOGEN  Dermalogy Day Light Protection Sun Screen SPF50 PA+++ 50ml
.
at only 32.89$
.
on ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ
.
ᴄʜᴇᴀᴘ ᴀɴᴅ ʀᴇʟɪᴀʙʟᴇ ᴡᴇʙsɪᴛᴇ ᴛᴏ ғɪɴᴅ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs💄🇰🇷
.
🔥4$ Discount code 👉 ʙᴇᴀᴜᴛʏ
.
.
#jualinnisfree #faceshop #tonymoly #toofacedcosmetics #aritaum #dyxycosmetics #etudehousemurah #jeffreestarcosmetics #laneigemurah #faceshopmurah #benefitcosmetics #iope #etudehouseori #koreanbeautyproduct #jualfaceshop #innisfreemurah #etudehousejakarta #koreanbeauty #juallaneige #innisfree #koreancosmetics #follower #followlike #gaintrains #follow4spam #likesforshoutout #cashjaygaintrain #followmetoo #ifollowbackalways #ialwaysfollowback
ᴀʀᴇ ʏᴏᴜ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs ʜᴏʟɪᴄ?💡 . Find this NEOGEN Dermalogy Day Light Protection Sun Screen SPF50 PA+++ 50ml . at only 32.89$ . on ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ . ᴄʜᴇᴀᴘ ᴀɴᴅ ʀᴇʟɪᴀʙʟᴇ ᴡᴇʙsɪᴛᴇ ᴛᴏ ғɪɴᴅ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs💄🇰🇷 . 🔥4$ Discount code 👉 ʙᴇᴀᴜᴛʏ . . #jualinnisfree  #faceshop  #tonymoly  #toofacedcosmetics  #aritaum  #dyxycosmetics  #etudehousemurah  #jeffreestarcosmetics  #laneigemurah  #faceshopmurah  #benefitcosmetics  #iope  #etudehouseori  #koreanbeautyproduct  #jualfaceshop  #innisfreemurah  #etudehousejakarta  #koreanbeauty  #juallaneige  #innisfree  #koreancosmetics  #follower  #followlike  #gaintrains  #follow4spam  #likesforshoutout  #cashjaygaintrain  #followmetoo  #ifollowbackalways  #ialwaysfollowback 
ᴀʀᴇ ʏᴏᴜ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs ʜᴏʟɪᴄ?💡
.
Find this Dear, Klairs  Mochi BB Cushion Pact SPF40 PA++ 15g
.
at only 29.86$
.
on ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ
.
ᴄʜᴇᴀᴘ ᴀɴᴅ ʀᴇʟɪᴀʙʟᴇ ᴡᴇʙsɪᴛᴇ ᴛᴏ ғɪɴᴅ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs💄🇰🇷
.
🔥4$ Discount code 👉 ʙᴇᴀᴜᴛʏ
.
.
#missha #naturerepublic #jeffreestarcosmetics #dyxycosmetics #bhcosmetics #tonymolymurah #urbandecaycosmetics #kyliecosmetics #tonymoly #holikaholika #maccosmetics #thefaceshopmurah #benefitcosmetics #naturerepublicaloevera #innisfree #iope #etudehouse #koreanbeautyproduct #innisfreemurah #mamonde #koreanskincare #likebackistantly #gainmemanish #followfortags #likemylastpicture #trocolike #spamforlike #commentforfollows #arizonagaintrain #f4like
ᴀʀᴇ ʏᴏᴜ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs ʜᴏʟɪᴄ?💡 . Find this Dear, Klairs Mochi BB Cushion Pact SPF40 PA++ 15g . at only 29.86$ . on ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ . ᴄʜᴇᴀᴘ ᴀɴᴅ ʀᴇʟɪᴀʙʟᴇ ᴡᴇʙsɪᴛᴇ ᴛᴏ ғɪɴᴅ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs💄🇰🇷 . 🔥4$ Discount code 👉 ʙᴇᴀᴜᴛʏ . . #missha  #naturerepublic  #jeffreestarcosmetics  #dyxycosmetics  #bhcosmetics  #tonymolymurah  #urbandecaycosmetics  #kyliecosmetics  #tonymoly  #holikaholika  #maccosmetics  #thefaceshopmurah  #benefitcosmetics  #naturerepublicaloevera  #innisfree  #iope  #etudehouse  #koreanbeautyproduct  #innisfreemurah  #mamonde  #koreanskincare  #likebackistantly  #gainmemanish  #followfortags  #likemylastpicture  #trocolike  #spamforlike  #commentforfollows  #arizonagaintrain  #f4like 
ᴀʀᴇ ʏᴏᴜ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs ʜᴏʟɪᴄ?💡
.
Find this Laneige  Water Bank Moisture Cream 1.7 Oz 50Ml
.
at only 29.44$
.
on ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ
.
ᴄʜᴇᴀᴘ ᴀɴᴅ ʀᴇʟɪᴀʙʟᴇ ᴡᴇʙsɪᴛᴇ ᴛᴏ ғɪɴᴅ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs💄🇰🇷
.
🔥4$ Discount code 👉 ʙᴇᴀᴜᴛʏ
.
.
#koreanbeautyph #iope #tonymolymurah #mamonde #aritaum #koreanbeautyproducts #jualskinfood #thefaceshop #jualfaceshop #itsskin #dyxycosmetics #laneigemurah #koreanskincareph #laneige #holikaholika #koreancosmetics #innisfreejakarta #faceshop #juallaneige #tartecosmetics #jeffreestarcosmetics #gainhour #fastfollowtrain #followwall #followmeto #followteam #jackpotgaintrain #foll #ifollow #spam4likes
ᴀʀᴇ ʏᴏᴜ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs ʜᴏʟɪᴄ?💡 . Find this Laneige Water Bank Moisture Cream 1.7 Oz 50Ml . at only 29.44$ . on ʙᴇᴀᴜᴛʏᴋᴋ.ᴄᴏᴍ . ᴄʜᴇᴀᴘ ᴀɴᴅ ʀᴇʟɪᴀʙʟᴇ ᴡᴇʙsɪᴛᴇ ᴛᴏ ғɪɴᴅ ᴋᴏʀᴇᴀɴ ᴄᴏsᴍᴇᴄᴛɪᴄs💄🇰🇷 . 🔥4$ Discount code 👉 ʙᴇᴀᴜᴛʏ . . #koreanbeautyph  #iope  #tonymolymurah  #mamonde  #aritaum  #koreanbeautyproducts  #jualskinfood  #thefaceshop  #jualfaceshop  #itsskin  #dyxycosmetics  #laneigemurah  #koreanskincareph  #laneige  #holikaholika  #koreancosmetics  #innisfreejakarta  #faceshop  #juallaneige  #tartecosmetics  #jeffreestarcosmetics  #gainhour  #fastfollowtrain  #followwall  #followmeto  #followteam  #jackpotgaintrain  #foll  #ifollow  #spam4likes 
🌸 thebeautique.my 🌸
.
Kami menjual
-Bawal Chiffon
🌹bidang 45/50/55/60
🌹curve bidang 55
🌹aritachi bidang 50/60
.
-DYXY Cosmetics
🌻complete lady set
🌻perfect lady set
🌻beauty lady set
🌻seduction set
🌻loose item
.
#dyxy #dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxymurah #sayajualdyxy #sayajualmakeup #sayajualfoundation #sayajuallipstick #sayajualmascara #sayajualfacemist #makeupmurah #teamFL
#bawal #sayajualbawal #bawalchiffon #sayajualbawalchiffon #bawalmalaysia #bawalchiffonmalaysia #bawalmurah #bawalchiffonmurah .
DM or Whatsapp now !
📲 Klik link di bio.
🌸 thebeautique.my 🌸 . Kami menjual -Bawal Chiffon 🌹bidang 45/50/55/60 🌹curve bidang 55 🌹aritachi bidang 50/60 . -DYXY Cosmetics 🌻complete lady set 🌻perfect lady set 🌻beauty lady set 🌻seduction set 🌻loose item . #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxymalaysia  #dyxymurah  #sayajualdyxy  #sayajualmakeup  #sayajualfoundation  #sayajuallipstick  #sayajualmascara  #sayajualfacemist  #makeupmurah  #teamFL  #bawal  #sayajualbawal  #bawalchiffon  #sayajualbawalchiffon  #bawalmalaysia  #bawalchiffonmalaysia  #bawalmurah  #bawalchiffonmurah  . DM or Whatsapp now ! 📲 Klik link di bio.
🌸 thebeautique.my 🌸
.
Kami menjual
-Bawal Chiffon
🌹bidang 45/50/55/60
🌹curve bidang 55
🌹aritachi bidang 50/60
.
-DYXY Cosmetics
🌻complete lady set
🌻perfect lady set
🌻beauty lady set
🌻seduction set
🌻loose item
.
#dyxy #dyxycosmetics #dyxymalaysia #dyxymurah #sayajualdyxy #dyxybccream #dyxybccreammurah #dyxybccreammalaysia ##dyxymascara #dyxymascaramurah #dyxymascaramalaysia #dyxylipstick #dyxylipstickmurah #dyxylipstickmalaysia #dyxyfacemist #dyxyfacemistmurah #dyxyfacemistmalaysia #dyxybrush #dyxybrushmurah #dyxybrushmalaysia #sayajualmakeup #sayajualfoundation #sayajuallipstick #sayajualmascara #sayajualfacemist #makeupmurah #teamFL
.
DM or Whatsapp now !
📲 Klik link di bio.
🌸 thebeautique.my 🌸 . Kami menjual -Bawal Chiffon 🌹bidang 45/50/55/60 🌹curve bidang 55 🌹aritachi bidang 50/60 . -DYXY Cosmetics 🌻complete lady set 🌻perfect lady set 🌻beauty lady set 🌻seduction set 🌻loose item . #dyxy  #dyxycosmetics  #dyxymalaysia  #dyxymurah  #sayajualdyxy  #dyxybccream  #dyxybccreammurah  #dyxybccreammalaysia  ##dyxymascara  #dyxymascaramurah  #dyxymascaramalaysia  #dyxylipstick  #dyxylipstickmurah  #dyxylipstickmalaysia  #dyxyfacemist  #dyxyfacemistmurah  #dyxyfacemistmalaysia  #dyxybrush  #dyxybrushmurah  #dyxybrushmalaysia  #sayajualmakeup  #sayajualfoundation  #sayajuallipstick  #sayajualmascara  #sayajualfacemist  #makeupmurah  #teamFL  . DM or Whatsapp now ! 📲 Klik link di bio.
HYE UOLS!
.
🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless? ???
.
NI HAA DYXY BCCREAM
VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA??
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap??
.
RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . 🔥 MALAS MAKEUP 🔥 LECEH NAK MAKEUP 🔥 TAK RETI MAKEUP 🔥 JIMAT MAKEUP . Tp nak nampak cantik dan flawless? ??? . NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA?? . Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap?? . RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
Cantik berseri di Hari Raya bersama SET DYXY COSMETICS 💕 "Selamat Hari Raya Aidilfitri 1439H...." 😊😊😊🤝🤝🤝
_#kosongkosong_
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamdyxy #teammmeen #dyxyperak 
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist #dyxyipoh #dyxychemor #ipoh #chemor #meruraya #raya2018 #teamipoh
HYE UOLS!
.
HOT SELLER !!!
.
❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !!
❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ??
❤️ Harga sangat AFFORDABLE ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ??
.
.Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . HOT SELLER !!! . ❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !! ❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ?? ❤️ Harga sangat AFFORDABLE ?? ❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !! ❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ?? . .Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
💕DYXY MATTE LIPSTICK ~ Moist matte lipstick . 💄Sexy Nude
💄Flirty Me
💄Cherry Red
.
✔  Moistkan bibir walaupun matte
✔  Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam
✔  Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan
✔  Bau fruity yang wangi ✔  Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit 📲 www.wasap.my/601137421706
📬 FREE POSTAGE

#dyxy #dyxycosmetics #teamdyxycosmeticbiha
💕DYXY MATTE LIPSTICK ~ Moist matte lipstick . 💄Sexy Nude 💄Flirty Me 💄Cherry Red . ✔ Moistkan bibir walaupun matte ✔ Long lasting tahan lama lebih dr 8 jam ✔ Selesa pakai dan kurang melekat pada cawan ✔ Bau fruity yang wangi ✔ Kombinasi colour yang menarik dan sesuai utk semua warna kulit 📲 www.wasap.my/601137421706 📬 FREE POSTAGE #dyxy  #dyxycosmetics  #teamdyxycosmeticbiha 
- 😍 FAVOURITE COMBO
💃🏻 PERFECT LADY DYXY
.
1 x DYXY BC Cream 
1 x DYXY Green Tea Facemist
1 x DYXY Brush
1 x DYXY Lipstick
🛍 FREE PAPERBAG
🎁 FREE GIFT
🚙 FREE POSTAGE SM
.
Berminat? Whatsapp
.
@ieyra_ieyqa97
+6019-5649277
.
atau
.
click link di bio Gee utk direct whatsapp, tak perlu nak save2 nombor. kan lagi mudah ✌🏻 .
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#teamdyxy
#mymarfamily
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#dyxyskudai
#dyxyimpianemas
#dyxypahang
#dyxyjerantut
#dyxyjengka
#agentdyxyjohor
#agentdyxypahang
#agentwanted
#dropshipwanted
#produkviral
#promoraya
#stokisdyxy
#stokisdyxyjohor
#stokisdyxypahang
- 😍 FAVOURITE COMBO 💃🏻 PERFECT LADY DYXY . 1 x DYXY BC Cream 1 x DYXY Green Tea Facemist 1 x DYXY Brush 1 x DYXY Lipstick 🛍 FREE PAPERBAG 🎁 FREE GIFT 🚙 FREE POSTAGE SM . Berminat? Whatsapp . @ieyra_ieyqa97 +6019-5649277 . atau . click link di bio Gee utk direct whatsapp, tak perlu nak save2 nombor. kan lagi mudah ✌🏻 . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #teamdyxy  #mymarfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #dyxyskudai  #dyxyimpianemas  #dyxypahang  #dyxyjerantut  #dyxyjengka  #agentdyxyjohor  #agentdyxypahang  #agentwanted  #dropshipwanted  #produkviral  #promoraya  #stokisdyxy  #stokisdyxyjohor  #stokisdyxypahang 
HYE UOLS!
.
HOT SELLER !!!
.
❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !!
❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ??
❤️ Harga sangat AFFORDABLE ??
❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !!
❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ??
.
.Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . HOT SELLER !!! . ❤️ SUPER BEST Foundation yang sekarang dah viral and yang paling penting dahh jadi FAVOURITE Gugerl-2 abang-2 makcik-2 semua !!! Stock macam pisang goreng panas !! ❤️ Jimat boleh pakai tahan sampai 3Bulan ?? ❤️ Harga sangat AFFORDABLE ?? ❤️ satu compact yang mudahh dibawa kemana-2 . Include Foundation , Concealer and Powder . Tambah lagi ada SPF50!! so kalau panas terikk kat luar tu muka kita tak burn !! ❤️ Dapdap je kat muka terus GLOWINGG ? Spray sikit dengan FACE MIST confirm tahan sampai malam ?? . .Apa tunggu lagi ? JOM GRAB 1 SET ...!! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl 
Cantik berseri di Hari Raya bersama SET DYXY COSMETICS 💕 "Selamat Hari Raya Aidilfitri 1439H...." 😊😊😊🤝🤝🤝
_#kosongkosong_
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
Cantik berseri di Hari Raya bersama SET DYXY COSMETICS 💕 "Selamat Hari Raya Aidilfitri 1439H...." 😊😊😊🤝🤝🤝
_#kosongkosong_
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
Cantik berseri di Hari Raya bersama SET DYXY COSMETICS 💕 "Selamat Hari Raya Aidilfitri 1439H...." 😊😊😊🤝🤝🤝
_#kosongkosong_
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
Cantik berseri di Hari Raya bersama SET DYXY COSMETICS 💕 "Selamat Hari Raya Aidilfitri 1439H...." 😊😊😊🤝🤝🤝
_#kosongkosong_
.
DYXY, PERFECT CHOICE FOR GIRLS. 💝
.
#teamFL
#teamdyxy
#dyxycosmetics #bccreambydyana #dyxy #dyxymascara #dyxylipstik #dyxylipstick #dyxybccream #greenteafacemist
อย่าลืมร่วมสนุขกับเราน้ะค้ะ
#contestrayadyxythailand
ใครดีใครได้ รับไปเลย1เซต basic lady 😍
.
.
ที่คุณต้องทำคือ
#contestrayadyxythailand
นี้ ที่ IG ของคุณ และ แท็กเพื่อนคุณ5คน
#contestrayadyxythailand
ยิงคุณแชร์มาก โอกาศที่จะได้ ก็มีมาก งัน แชร์ และ แท็ก เพื่อนๆกันเยอะน้ะค้ะ.
.
.
#dyxycosmetics
#bccreambydyana
#dyxythailandofficial
#teamdyxythailand
#contestrayadyxythailand
อย่าลืมร่วมสนุขกับเราน้ะค้ะ #contestrayadyxythailand  ใครดีใครได้ รับไปเลย1เซต basic lady 😍 . . ที่คุณต้องทำคือ #contestrayadyxythailand  นี้ ที่ IG ของคุณ และ แท็กเพื่อนคุณ5คน #contestrayadyxythailand  ยิงคุณแชร์มาก โอกาศที่จะได้ ก็มีมาก งัน แชร์ และ แท็ก เพื่อนๆกันเยอะน้ะค้ะ. . . #dyxycosmetics  #bccreambydyana  #dyxythailandofficial  #teamdyxythailand  #contestrayadyxythailand 
OFFER RAYA !!! JOM PILIH DYXY SEBAGAI "SKIN SOLUTION" ANDA😍😍 Awak....ingredient yang terdapat dalam dyxy bc cream ni semua berasaskan mineral tau dan juga mengandungi vitamin E yang mampu merawat wajah secara alami👍👍 Jadi jangan terkejut semua si pemakai DYXY KOSMETIK ni gorjes gorjes belaka😉😉 Musim perayaan ni mesti cantik2 tau semua . No more kulit kusam . 
Jom dapatkan promosi SYAWAL sekarang.💸💸💸💸💸💸💸 Jimat berbaloi tau..saya nak cakap memang rugi sungguh tau kalau korang tak grab masa ni.. Nak dapatkan set dyxy sekarang boleh wasap 📲 Www.wasap.my/601119282321/NakDyxy

#myshakifamily #dyxykualakrai
#teamhaeyun #dyxykotabharu
#DYXYcosmetics
OFFER RAYA !!! JOM PILIH DYXY SEBAGAI "SKIN SOLUTION" ANDA😍😍 Awak....ingredient yang terdapat dalam dyxy bc cream ni semua berasaskan mineral tau dan juga mengandungi vitamin E yang mampu merawat wajah secara alami👍👍 Jadi jangan terkejut semua si pemakai DYXY KOSMETIK ni gorjes gorjes belaka😉😉 Musim perayaan ni mesti cantik2 tau semua . No more kulit kusam . Jom dapatkan promosi SYAWAL sekarang.💸💸💸💸💸💸💸 Jimat berbaloi tau..saya nak cakap memang rugi sungguh tau kalau korang tak grab masa ni.. Nak dapatkan set dyxy sekarang boleh wasap 📲 Www.wasap.my/601119282321/NakDyxy #myshakifamily  #dyxykualakrai  #teamhaeyun  #dyxykotabharu  #DYXYcosmetics 
HYE UOLS!
.
🔥 MALAS MAKEUP
🔥 LECEH NAK MAKEUP
🔥 TAK RETI MAKEUP
🔥 JIMAT MAKEUP
.
Tp nak nampak cantik dan flawless? ???
.
NI HAA DYXY BCCREAM
VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA??
.
Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH
Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap??
.
RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS!
.
Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order
.
#bccream#dyxy#dyxybccreamfoundation#dyxycosmeticsmalaysia#dyxygreenteafacemist#dyxyfoundation#dyxybccream#dyxycosmetics#dyxytestimonials#dyxybrush#dyxymurah#fattzura#sayajualmekap#sayajualdyxy#muamalaysia#dyxycream#muakl
HYE UOLS! . 🔥 MALAS MAKEUP 🔥 LECEH NAK MAKEUP 🔥 TAK RETI MAKEUP 🔥 JIMAT MAKEUP . Tp nak nampak cantik dan flawless? ??? . NI HAA DYXY BCCREAM VIRAL FOUNDATION YG MENJADI DAMBAAN DAN IMPIAN SEMUA?? . Sgt CEPAT, SENANG dan MUDAH Dalam kereta pun boleh nak makeup. 10 saat je dh boleh siap?? . RUGI TERUK KALAU X DAPAT GRAB SET COMBO LAKU KERAS! . Click whatsapp link di bio @syacha.dyxy untuk sebarang pertanyaan/order . #bccream #dyxy #dyxybccreamfoundation #dyxycosmeticsmalaysia #dyxygreenteafacemist #dyxyfoundation #dyxybccream #dyxycosmetics #dyxytestimonials #dyxybrush #dyxymurah #fattzura #sayajualmekap #sayajualdyxy #muamalaysia #dyxycream #muakl