an online Instagram web viewer

#DaisyFaceBar medias

Photos

Fellera Beauty Scar Powder
RM30.00/pcs exclude postage
.
Whatsapp
+60139003555
.
Butik Favouritas
Sabtu - Khamis
930am - 530pm
.
Landmark:
🌼 berhadapan Perodua Sales Jerteh
🌼 sederet Pizza Islam
🌼 jalan besar KB - KT

#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #fellerabeautybesut #fellerabeautyjerteh
#fellera #fellerabiancasoap #felleraricebodyscrub #fellerarerrabodybutter
#beauty #natural #naturalproduct #bodysoap #bodyscrub #bodybutter
#felleradaisyfacebar #daisyfacebar #facesoap #facecleanser
#jerteh #besut
Fellera Beauty Scar Powder RM30.00/pcs exclude postage . Whatsapp +60139003555 . Butik Favouritas Sabtu - Khamis 930am - 530pm . Landmark: 🌼 berhadapan Perodua Sales Jerteh 🌼 sederet Pizza Islam 🌼 jalan besar KB - KT #favouritasboutique  #butikfavouritas  #favouritasjerteh  #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #fellerabeautybesut  #fellerabeautyjerteh  #fellera  #fellerabiancasoap  #felleraricebodyscrub  #fellerarerrabodybutter  #beauty  #natural  #naturalproduct  #bodysoap  #bodyscrub  #bodybutter  #felleradaisyfacebar  #daisyfacebar  #facesoap  #facecleanser  #jerteh  #besut 
Laku dooh laaa set Detox ni! 
Sebab best giler. Semua bahan semulajadi! Takde satu pon item tu yg bahaya.. semua NATURAL.. laku sebab ramai dah baiki kulit dari breakout teruk jadi okay balik gebu ngan takde tinggal jejak langsung.. parut pon takde ..😍
.
Complete set kan, dari bunuh jerawat sampai jejak parut pon ada hehe.😊
.
Sape pakai?🙋🏻‍♀️
.
#facerelaxingtreatment #daisyfacebar #grebeamasker #jadorewhityflashserum #scarpowder #fellera #fellerabeauty #fellerabeautymalaysia
Laku dooh laaa set Detox ni! Sebab best giler. Semua bahan semulajadi! Takde satu pon item tu yg bahaya.. semua NATURAL.. laku sebab ramai dah baiki kulit dari breakout teruk jadi okay balik gebu ngan takde tinggal jejak langsung.. parut pon takde ..😍 . Complete set kan, dari bunuh jerawat sampai jejak parut pon ada hehe.😊 . Sape pakai?🙋🏻‍♀️ . #facerelaxingtreatment  #daisyfacebar  #grebeamasker  #jadorewhityflashserum  #scarpowder  #fellera  #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia 
Bismillahirohmanirohim.. .
Harini secara Officialnya.. awak semua boleh mula BOOKING AIR KURUS dengan scha 😍 .
Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS tu? 😘 .
📲whatsapp 0133336899
#fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #airkurus #facerelaxingtreatment #scrubberassoya #candybell #daisyfacebar #bellrossapremium #scarpowder #biancabodybar #parfaitspongefoundation #slimmingscrub #ladymourspray #janganbencicintaku #ciksempurna #semerahcintahumairah #whi #melodi #nasilemakkopio #awomenscorned #hotfm
Bismillahirohmanirohim.. . Harini secara Officialnya.. awak semua boleh mula BOOKING AIR KURUS dengan scha 😍 . Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS  tu? 😘 . 📲whatsapp 0133336899 #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #airkurus  #facerelaxingtreatment  #scrubberassoya  #candybell  #daisyfacebar  #bellrossapremium  #scarpowder  #biancabodybar  #parfaitspongefoundation  #slimmingscrub  #ladymourspray  #janganbencicintaku  #ciksempurna  #semerahcintahumairah  #whi  #melodi  #nasilemakkopio  #awomenscorned  #hotfm 
Bismillahirohmanirohim.. .
Jom tgk feedback air kurus nie😍
Harini secara Officialnya.. awak semua boleh mula BOOKING AIR KURUS dengan scha 😍 .
Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS tu? 😘 .
📲whatsapp 0133336899
#fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #airkurus #facerelaxingtreatment #scrubberassoya #candybell #daisyfacebar #bellrossapremium #scarpowder #biancabodybar #parfaitspongefoundation #slimmingscrub #ladymourspray #janganbencicintaku #ciksempurna #semerahcintahumairah #whi #melodi #nasilemakkopio #awomenscorned #hotfm
Bismillahirohmanirohim.. . Jom tgk feedback air kurus nie😍 Harini secara Officialnya.. awak semua boleh mula BOOKING AIR KURUS dengan scha 😍 . Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS  tu? 😘 . 📲whatsapp 0133336899 #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #airkurus  #facerelaxingtreatment  #scrubberassoya  #candybell  #daisyfacebar  #bellrossapremium  #scarpowder  #biancabodybar  #parfaitspongefoundation  #slimmingscrub  #ladymourspray  #janganbencicintaku  #ciksempurna  #semerahcintahumairah  #whi  #melodi  #nasilemakkopio  #awomenscorned  #hotfm 
Bismillahirohmanirohim.. .
Jom tgk feedback air kurus nie😍
Harini secara Officialnya.. awak semua boleh mula BOOKING AIR KURUS dengan scha 😍 .
Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS tu? 😘 .
📲whatsapp 0133336899
#fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #airkurus #facerelaxingtreatment #scrubberassoya #candybell #daisyfacebar #bellrossapremium #scarpowder #biancabodybar #parfaitspongefoundation #slimmingscrub #ladymourspray #janganbencicintaku #ciksempurna #semerahcintahumairah #whi #melodi #nasilemakkopio #awomenscorned #hotfm
Bismillahirohmanirohim.. . Jom tgk feedback air kurus nie😍 Harini secara Officialnya.. awak semua boleh mula BOOKING AIR KURUS dengan scha 😍 . Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS  tu? 😘 . 📲whatsapp 0133336899 #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #airkurus  #facerelaxingtreatment  #scrubberassoya  #candybell  #daisyfacebar  #bellrossapremium  #scarpowder  #biancabodybar  #parfaitspongefoundation  #slimmingscrub  #ladymourspray  #janganbencicintaku  #ciksempurna  #semerahcintahumairah  #whi  #melodi  #nasilemakkopio  #awomenscorned  #hotfm 
Bismillahirohmanirohim.. .
Harini secara Officialnya.. awak semu bole mula BOOKING AIR KURUS dengan kak sha . 😍 .
Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS tu? 😘 .
📲whatsapp 0133336899
#fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #airkurus #facerelaxingtreatment #scrubberassoya #candybell #daisyfacebar #bellrossapremium #scarpowder #biancabodybar #parfaitspongefoundation #slimmingscrub #ladymourspray #janganbencicintaku #ciksempurna #semerahcintahumairah #whi #melodi #nasilemakkopio #awomenscorned #hotfm
Bismillahirohmanirohim.. . Harini secara Officialnya.. awak semu bole mula BOOKING AIR KURUS dengan kak sha . 😍 . Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS  tu? 😘 . 📲whatsapp 0133336899 #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #airkurus  #facerelaxingtreatment  #scrubberassoya  #candybell  #daisyfacebar  #bellrossapremium  #scarpowder  #biancabodybar  #parfaitspongefoundation  #slimmingscrub  #ladymourspray  #janganbencicintaku  #ciksempurna  #semerahcintahumairah  #whi  #melodi  #nasilemakkopio  #awomenscorned  #hotfm 
Bismillahirohmanirohim.. .
Jom tgk feedback air kurus nie😍
Harini secara Officialnya.. awak semua boleh mula BOOKING AIR KURUS dengan scha 😍 .
Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS tu? 😘 .
📲whatsapp 0133336899
#fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #airkurus #facerelaxingtreatment #scrubberassoya #candybell #daisyfacebar #bellrossapremium #scarpowder #biancabodybar #parfaitspongefoundation #slimmingscrub #ladymourspray #janganbencicintaku #ciksempurna #semerahcintahumairah #whi #melodi #nasilemakkopio #awomenscorned #hotfm
Bismillahirohmanirohim.. . Jom tgk feedback air kurus nie😍 Harini secara Officialnya.. awak semua boleh mula BOOKING AIR KURUS dengan scha 😍 . Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS  tu? 😘 . 📲whatsapp 0133336899 #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #airkurus  #facerelaxingtreatment  #scrubberassoya  #candybell  #daisyfacebar  #bellrossapremium  #scarpowder  #biancabodybar  #parfaitspongefoundation  #slimmingscrub  #ladymourspray  #janganbencicintaku  #ciksempurna  #semerahcintahumairah  #whi  #melodi  #nasilemakkopio  #awomenscorned  #hotfm 
Bismillahirohmanirohim.. .
Jom tgk feedback air kurus nie😍
Harini secara Officialnya.. awak semua boleh mula BOOKING AIR KURUS dengan scha 😍 .
Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS tu? 😘 .
📲whatsapp 0133336899
#fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #airkurus #facerelaxingtreatment #scrubberassoya #candybell #daisyfacebar #bellrossapremium #scarpowder #biancabodybar #parfaitspongefoundation #slimmingscrub #ladymourspray #janganbencicintaku #ciksempurna #semerahcintahumairah #whi #melodi #nasilemakkopio #awomenscorned #hotfm
Bismillahirohmanirohim.. . Jom tgk feedback air kurus nie😍 Harini secara Officialnya.. awak semua boleh mula BOOKING AIR KURUS dengan scha 😍 . Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS  tu? 😘 . 📲whatsapp 0133336899 #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #airkurus  #facerelaxingtreatment  #scrubberassoya  #candybell  #daisyfacebar  #bellrossapremium  #scarpowder  #biancabodybar  #parfaitspongefoundation  #slimmingscrub  #ladymourspray  #janganbencicintaku  #ciksempurna  #semerahcintahumairah  #whi  #melodi  #nasilemakkopio  #awomenscorned  #hotfm 
Bismillahirohmanirohim.. .
Harini secara Officialnya.. awak semu bole mula BOOKING AIR KURUS dengan kak sha . 😍 .
Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS tu? 😘 .
📲whatsapp 0133336899
#fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #airkurus #facerelaxingtreatment #scrubberassoya #candybell #daisyfacebar #bellrossapremium #scarpowder #biancabodybar #parfaitspongefoundation #slimmingscrub #ladymourspray #janganbencicintaku #ciksempurna #semerahcintahumairah #whi #melodi #nasilemakkopio #awomenscorned #hotfm
Bismillahirohmanirohim.. . Harini secara Officialnya.. awak semu bole mula BOOKING AIR KURUS dengan kak sha . 😍 . Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS  tu? 😘 . 📲whatsapp 0133336899 #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #airkurus  #facerelaxingtreatment  #scrubberassoya  #candybell  #daisyfacebar  #bellrossapremium  #scarpowder  #biancabodybar  #parfaitspongefoundation  #slimmingscrub  #ladymourspray  #janganbencicintaku  #ciksempurna  #semerahcintahumairah  #whi  #melodi  #nasilemakkopio  #awomenscorned  #hotfm 
Bismillahirohmanirohim.. .
Harini secara Officialnya.. awak semu bole mula BOOKING AIR KURUS dengan kak sha . 😍 .
Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS tu? 😘 .
📲whatsapp 0133336899
#fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #airkurus #facerelaxingtreatment #scrubberassoya #candybell #daisyfacebar #bellrossapremium #scarpowder #biancabodybar #parfaitspongefoundation #slimmingscrub #ladymourspray #janganbencicintaku #ciksempurna #semerahcintahumairah #whi #melodi #nasilemakkopio #awomenscorned #hotfm
Bismillahirohmanirohim.. . Harini secara Officialnya.. awak semu bole mula BOOKING AIR KURUS dengan kak sha . 😍 . Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS  tu? 😘 . 📲whatsapp 0133336899 #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #airkurus  #facerelaxingtreatment  #scrubberassoya  #candybell  #daisyfacebar  #bellrossapremium  #scarpowder  #biancabodybar  #parfaitspongefoundation  #slimmingscrub  #ladymourspray  #janganbencicintaku  #ciksempurna  #semerahcintahumairah  #whi  #melodi  #nasilemakkopio  #awomenscorned  #hotfm 
Bismillahirohmanirohim.. .
Harini secara Officialnya.. awak semu bole mula BOOKING AIR KURUS dengan kak sha . 😍 .
Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS tu? 😘 .
📲whatsapp 0133336899
#fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #airkurus #facerelaxingtreatment #scrubberassoya #candybell #daisyfacebar #bellrossapremium #scarpowder #biancabodybar #parfaitspongefoundation #slimmingscrub #ladymourspray #janganbencicintaku #ciksempurna #semerahcintahumairah #whi #melodi #nasilemakkopio #awomenscorned #hotfm
Bismillahirohmanirohim.. . Harini secara Officialnya.. awak semu bole mula BOOKING AIR KURUS dengan kak sha . 😍 . Jadi yg terawal sebab mana tau dapat cash dalam box #AIRKURUS  tu? 😘 . 📲whatsapp 0133336899 #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #airkurus  #facerelaxingtreatment  #scrubberassoya  #candybell  #daisyfacebar  #bellrossapremium  #scarpowder  #biancabodybar  #parfaitspongefoundation  #slimmingscrub  #ladymourspray  #janganbencicintaku  #ciksempurna  #semerahcintahumairah  #whi  #melodi  #nasilemakkopio  #awomenscorned  #hotfm 
Assalamualaikum...selamat pagi.

Kulit kasar??? Scrub saja dengan set detox basic ni. Confirm kulit muka semakin licin dan bersih 😍

#facerelaxingtreatment 
#daisyfacebar 
#Fellerabeautymalaysia 
#anitafellerabatupahat
🌼 PARFAIT' SPONGE FOUNDATION🌼

Apa itu Parfait Sponge Foundation keluaran Fellera ni? dengar macam menarik macam best macam tiptop je kan?? Haaaa, Meh sini nak cakap😍. Parfait' ni adalah foundation yang sangat magic pada wajah.. walau pon pakai sedikit tapi kulit dah cantik cun melecun macam mak cun gituu.. ramuan khas pada kulit dan membuatkan kulit kita mana yang tenggelam tu akan timbul dan mana yang kusam tu akan berseri2.. texture dia plak ringan dan senang dipakai tau!
.
📲whatsapp 0133336899
#fellerabeautymalaysia #bellrossapremium #biancabodybar #daisyfacebar #slimmingscrub #grebeamasker #jadorewhityflash #parfaitspongefoundation #beau'aimergold #terrabodybutter #ladymourspray #faireamour #scarpowder #janganbencicintaku #whi #ciksempurna #andainyatakdir2
🌼 PARFAIT' SPONGE FOUNDATION🌼 Apa itu Parfait Sponge Foundation keluaran Fellera ni? dengar macam menarik macam best macam tiptop je kan?? Haaaa, Meh sini nak cakap😍. Parfait' ni adalah foundation yang sangat magic pada wajah.. walau pon pakai sedikit tapi kulit dah cantik cun melecun macam mak cun gituu.. ramuan khas pada kulit dan membuatkan kulit kita mana yang tenggelam tu akan timbul dan mana yang kusam tu akan berseri2.. texture dia plak ringan dan senang dipakai tau! . 📲whatsapp 0133336899 #fellerabeautymalaysia  #bellrossapremium  #biancabodybar  #daisyfacebar  #slimmingscrub  #grebeamasker  #jadorewhityflash  #parfaitspongefoundation  #beau 'aimergold #terrabodybutter  #ladymourspray  #faireamour  #scarpowder  #janganbencicintaku  #whi  #ciksempurna  #andainyatakdir2 
🌼 PARFAIT' SPONGE FOUNDATION🌼

Apa itu Parfait Sponge Foundation keluaran Fellera ni? dengar macam menarik macam best macam tiptop je kan?? Haaaa, Meh sini nak cakap😍. Parfait' ni adalah foundation yang sangat magic pada wajah.. walau pon pakai sedikit tapi kulit dah cantik cun melecun macam mak cun gituu.. ramuan khas pada kulit dan membuatkan kulit kita mana yang tenggelam tu akan timbul dan mana yang kusam tu akan berseri2.. texture dia plak ringan dan senang dipakai tau!
.
📲whatsapp 0133336899
#fellerabeautymalaysia #bellrossapremium #biancabodybar #daisyfacebar #slimmingscrub #grebeamasker #jadorewhityflash #parfaitspongefoundation #beau'aimergold #terrabodybutter #ladymourspray #faireamour #scarpowder #janganbencicintaku #whi #ciksempurna #andainyatakdir2
🌼 PARFAIT' SPONGE FOUNDATION🌼 Apa itu Parfait Sponge Foundation keluaran Fellera ni? dengar macam menarik macam best macam tiptop je kan?? Haaaa, Meh sini nak cakap😍. Parfait' ni adalah foundation yang sangat magic pada wajah.. walau pon pakai sedikit tapi kulit dah cantik cun melecun macam mak cun gituu.. ramuan khas pada kulit dan membuatkan kulit kita mana yang tenggelam tu akan timbul dan mana yang kusam tu akan berseri2.. texture dia plak ringan dan senang dipakai tau! . 📲whatsapp 0133336899 #fellerabeautymalaysia  #bellrossapremium  #biancabodybar  #daisyfacebar  #slimmingscrub  #grebeamasker  #jadorewhityflash  #parfaitspongefoundation  #beau 'aimergold #terrabodybutter  #ladymourspray  #faireamour  #scarpowder  #janganbencicintaku  #whi  #ciksempurna  #andainyatakdir2 
🌼 PARFAIT' SPONGE FOUNDATION🌼

Apa itu Parfait Sponge Foundation keluaran Fellera ni? dengar macam menarik macam best macam tiptop je kan?? Haaaa, Meh sini nak cakap😍. Parfait' ni adalah foundation yang sangat magic pada wajah.. walau pon pakai sedikit tapi kulit dah cantik cun melecun macam mak cun gituu.. ramuan khas pada kulit dan membuatkan kulit kita mana yang tenggelam tu akan timbul dan mana yang kusam tu akan berseri2.. texture dia plak ringan dan senang dipakai tau!
.
📲whatsapp 0133336899
#fellerabeautymalaysia #bellrossapremium #biancabodybar #daisyfacebar #slimmingscrub #grebeamasker #jadorewhityflash #parfaitspongefoundation #beau'aimergold #terrabodybutter #ladymourspray #faireamour #scarpowder #janganbencicintaku #whi #ciksempurna #andainyatakdir2
🌼 PARFAIT' SPONGE FOUNDATION🌼 Apa itu Parfait Sponge Foundation keluaran Fellera ni? dengar macam menarik macam best macam tiptop je kan?? Haaaa, Meh sini nak cakap😍. Parfait' ni adalah foundation yang sangat magic pada wajah.. walau pon pakai sedikit tapi kulit dah cantik cun melecun macam mak cun gituu.. ramuan khas pada kulit dan membuatkan kulit kita mana yang tenggelam tu akan timbul dan mana yang kusam tu akan berseri2.. texture dia plak ringan dan senang dipakai tau! . 📲whatsapp 0133336899 #fellerabeautymalaysia  #bellrossapremium  #biancabodybar  #daisyfacebar  #slimmingscrub  #grebeamasker  #jadorewhityflash  #parfaitspongefoundation  #beau 'aimergold #terrabodybutter  #ladymourspray  #faireamour  #scarpowder  #janganbencicintaku  #whi  #ciksempurna  #andainyatakdir2 
Fellera Beauty Face Relaxing Treatment
RM32.00/pcs exclude postage
.
Whatsapp
+60139003555
.
Butik Favouritas
Sabtu - Khamis
930am - 530pm
.
Landmark:
🌼 berhadapan Perodua Sales Jerteh
🌼 sederet Pizza Islam
🌼 jalan besar KB - KT

#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #fellerabeautybesut #fellerabeautyjerteh
#fellera #fellerabiancasoap #facerelaxingtreatment #felleraricebodyscrub #fellerarerrabodybutter
#beauty #natural #naturalproduct #bodysoap #bodyscrub #bodybutter
#felleradaisyfacebar #daisyfacebar #facesoap #facecleanser
#jerteh #besut
Fellera Beauty Face Relaxing Treatment RM32.00/pcs exclude postage . Whatsapp +60139003555 . Butik Favouritas Sabtu - Khamis 930am - 530pm . Landmark: 🌼 berhadapan Perodua Sales Jerteh 🌼 sederet Pizza Islam 🌼 jalan besar KB - KT #favouritasboutique  #butikfavouritas  #favouritasjerteh  #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #fellerabeautybesut  #fellerabeautyjerteh  #fellera  #fellerabiancasoap  #facerelaxingtreatment  #felleraricebodyscrub  #fellerarerrabodybutter  #beauty  #natural  #naturalproduct  #bodysoap  #bodyscrub  #bodybutter  #felleradaisyfacebar  #daisyfacebar  #facesoap  #facecleanser  #jerteh  #besut 
🎊 RICE BODY SCRUB by FELLERA 🎊
.
Kelebihan :
🔹Kesan yang cepat
🔹Kulit bersih scr mendalam
🔹Cerahkan kulit
🔹Hilangkan sunburn
🔹Hilangkan daki
🔹100% tiada bahan kimia
.
📲whatsapp 0133336899
#fellerabeautymalaysia #bellrossapremium #biancabodybar #daisyfacebar #slimmingscrub #grebeamasker #jadorewhityflash #parfaitspongefoundation #beau'aimergold #terrabodybutter #ladymourspray #faireamour #scarpowder #janganbencicintaku #whi #pengantin100hari #ciksempurna
🎊 RICE BODY SCRUB by FELLERA 🎊 . Kelebihan : 🔹Kesan yang cepat 🔹Kulit bersih scr mendalam 🔹Cerahkan kulit 🔹Hilangkan sunburn 🔹Hilangkan daki 🔹100% tiada bahan kimia . 📲whatsapp 0133336899 #fellerabeautymalaysia  #bellrossapremium  #biancabodybar  #daisyfacebar  #slimmingscrub  #grebeamasker  #jadorewhityflash  #parfaitspongefoundation  #beau 'aimergold #terrabodybutter  #ladymourspray  #faireamour  #scarpowder  #janganbencicintaku  #whi  #pengantin100hari  #ciksempurna 
🎊 RICE BODY SCRUB by FELLERA 🎊
.
Kelebihan :
🔹Kesan yang cepat
🔹Kulit bersih scr mendalam
🔹Cerahkan kulit
🔹Hilangkan sunburn
🔹Hilangkan daki
🔹100% tiada bahan kimia
.
#fellerabeautymalaysia #bellrossapremium #biancabodybar #daisyfacebar #slimmingscrub #grebeamasker #jadorewhityflash #parfaitspongefoundation #beau'aimergold #terrabodybutter #ladymourspray #faireamour #scarpowder #janganbencicintaku #whi #pengantin100hari #ciksempurna
Kalauu time breakout dulu nakk pegang wajah sendiri pun malaaaihhhhh!
.
Apoooo? 
Wajah sendiri dengan jalan Tar tak beza banyak tekstur dia. Sesama menggerutu! Allahh jiwa kacau di buatnya. .
Merana wajah akibat kerakusan diri nak cepat cantek.
Hurmmmmm.
.
Selepasss ISTIQOMAH gunakan set detox lengkap Fellera berserta dengan Serum jadore whity flash selama 4 bulan ALHAMDULILLAHHHH. .
Kalau dulu macam jalan tar sekarang dah licin macam kain sutera dari China☺️
.
#FairyYN_16028 #FelleraBeautyMalaysia #FelleraTerengganu #Fellera
#BellrossaPremiumGold #CandyBelle
#BeauAimerGoldSkincare
#FaceRelaxingTreatment #DaisyFaceBar #ScarPowder #GrebeaMasker #JadoreWhithyFlashSerum #ScrubBerasSoya #BiancaBodyBar #SlimmingScrub #TerraBodyButter #LadyVierge #ParfaitSpongeFoundation #HermosaLoosePowder #LAdymourspray #AuraKhyra #Janganbencicintaku #fika #husna #shah #Haatepuk #Testimoni #TestimoniFellera #Setdetox #Setdetoxfellera
Kalauu time breakout dulu nakk pegang wajah sendiri pun malaaaihhhhh! . Apoooo? Wajah sendiri dengan jalan Tar tak beza banyak tekstur dia. Sesama menggerutu! Allahh jiwa kacau di buatnya. . Merana wajah akibat kerakusan diri nak cepat cantek. Hurmmmmm. . Selepasss ISTIQOMAH gunakan set detox lengkap Fellera berserta dengan Serum jadore whity flash selama 4 bulan ALHAMDULILLAHHHH. . Kalau dulu macam jalan tar sekarang dah licin macam kain sutera dari China☺️ . #FairyYN_16028  #FelleraBeautyMalaysia  #FelleraTerengganu  #Fellera  #BellrossaPremiumGold  #CandyBelle  #BeauAimerGoldSkincare  #FaceRelaxingTreatment  #DaisyFaceBar  #ScarPowder  #GrebeaMasker  #JadoreWhithyFlashSerum  #ScrubBerasSoya  #BiancaBodyBar  #SlimmingScrub  #TerraBodyButter  #LadyVierge  #ParfaitSpongeFoundation  #HermosaLoosePowder  #LAdymourspray  #AuraKhyra  #Janganbencicintaku  #fika  #husna  #shah  #Haatepuk  #Testimoni  #TestimoniFellera  #Setdetox  #Setdetoxfellera 
Dulu dulu pernah tersilap skincare,
Kononnya nak lawa cepat. .
Main taram je pakai, 
Tak check dulu bahan dia apa, 
Lulus kkm ke idokkk. .

Tengok orang pakai nak cuba jugak
Tak tahu kesan skincare tu camne
Asal kulit tu makin lawa lusuh macam kawan kawan yang dah pakai tuu. .
Pastu stop kejap terus breakout😢
.
Hurmmm..
Sedih tengok muka, kuor segala mak nenek jerawat jeragat tuu. .
Pastu try Pakai set detox Fellera. 
Dia detox dari dalam kasi kuor cik kemyy tu! 
Alhamdulillah banyak perubahan sejak pakai set detox ni. .
.
Tak cantik cepat takpe asal kulit sihat. 😍
.
#FairyYN_16028 #FelleraBeautyMalaysia #FelleraTerengganu #Fellera
#BellrossaPremiumGold #CandyBelle
#BeauAimerGoldSkincare
#FaceRelaxingTreatment #DaisyFaceBar #ScarPowder #GrebeaMasker #JadoreWhithyFlashSerum #ScrubBerasSoya #BiancaBodyBar #SlimmingScrub #TerraBodyButter #LadyVierge #ParfaitSpongeFoundation #HermosaLoosePowder #LAdymourspray #AuraKhyra #Janganbencicintaku #fika #husna #shah #Haatepuk
Dulu dulu pernah tersilap skincare, Kononnya nak lawa cepat. . Main taram je pakai, Tak check dulu bahan dia apa, Lulus kkm ke idokkk. . Tengok orang pakai nak cuba jugak Tak tahu kesan skincare tu camne Asal kulit tu makin lawa lusuh macam kawan kawan yang dah pakai tuu. . Pastu stop kejap terus breakout😢 . Hurmmm.. Sedih tengok muka, kuor segala mak nenek jerawat jeragat tuu. . Pastu try Pakai set detox Fellera. Dia detox dari dalam kasi kuor cik kemyy tu! Alhamdulillah banyak perubahan sejak pakai set detox ni. . . Tak cantik cepat takpe asal kulit sihat. 😍 . #FairyYN_16028  #FelleraBeautyMalaysia  #FelleraTerengganu  #Fellera  #BellrossaPremiumGold  #CandyBelle  #BeauAimerGoldSkincare  #FaceRelaxingTreatment  #DaisyFaceBar  #ScarPowder  #GrebeaMasker  #JadoreWhithyFlashSerum  #ScrubBerasSoya  #BiancaBodyBar  #SlimmingScrub  #TerraBodyButter  #LadyVierge  #ParfaitSpongeFoundation  #HermosaLoosePowder  #LAdymourspray  #AuraKhyra  #Janganbencicintaku  #fika  #husna  #shah  #Haatepuk 
SET DETOX FELLERA
ape yang set nie boleh buat...???
Full set lengkap untuk kutip buang masalah kulit awak tu 🤭
Ha ce tengok bawah nie 👇🏻
.
.
.
#fellerautara #fellerapenang 
#fellerabeauty 
#setdetoxfellera 
#scarpowder 
#grebeamasker 
#jadoreserum 
#facerelaxingtreatment 
#daisyfacebar
💐FACE RELAXING TREATMENT💐
.
📢Face relaxing treatment adalah rawatan wajah yg baru untuk mengekalkan kegebuan kulit dan memastikan kulit sentiasa bersih dan sihat sepanjang masa..
.
⬇️KELEBIHAN FACE RELAXING TREATMENT⬇️
.
📌 Membersihkan kulit secara mendalam
📌 Membuang segala kotoran pada kulit
📌 Menghilangkan bintik2 pada wajah
📌 Memberikan kesan gebu berganda
📌 Mencerahkan kulit secara alami
📌 Melicinkan kulit 2 kali ganda
📌 Menghilangkan jeragat
📌 Kulit lebih sihat dan berkilau
📌 Bintik hitam & Bintik putih pada kulit wajah hilang!!
📌 Membantu kulit kekal muda jelita
📌 Sesuai dipakai oleh remaja kerana dpt mengawal keseimbangan hormon remaja yg tidak menentu
.
KEEP CALM AND SHINE YOUR FACE ❤
Whatsapp 0133336899
#teamtna #fellerabeauty #facerelaxingtreatment #biancabodybar #daisyfacebar #scarpowder #slimmingscrub #parfaitspongefoundation #bellrossapremium #ladyamourspray #faireamour #jadoreserum #beauaimergoldskincare #janganbencicintaku #melodi #whi #pengantin100hari #aiskacang
💐FACE RELAXING TREATMENT💐 . 📢Face relaxing treatment adalah rawatan wajah yg baru untuk mengekalkan kegebuan kulit dan memastikan kulit sentiasa bersih dan sihat sepanjang masa.. . ⬇️KELEBIHAN FACE RELAXING TREATMENT⬇️ . 📌 Membersihkan kulit secara mendalam 📌 Membuang segala kotoran pada kulit 📌 Menghilangkan bintik2 pada wajah 📌 Memberikan kesan gebu berganda 📌 Mencerahkan kulit secara alami 📌 Melicinkan kulit 2 kali ganda 📌 Menghilangkan jeragat 📌 Kulit lebih sihat dan berkilau 📌 Bintik hitam & Bintik putih pada kulit wajah hilang!! 📌 Membantu kulit kekal muda jelita 📌 Sesuai dipakai oleh remaja kerana dpt mengawal keseimbangan hormon remaja yg tidak menentu . KEEP CALM AND SHINE YOUR FACE ❤ Whatsapp 0133336899 #teamtna  #fellerabeauty  #facerelaxingtreatment  #biancabodybar  #daisyfacebar  #scarpowder  #slimmingscrub  #parfaitspongefoundation  #bellrossapremium  #ladyamourspray  #faireamour  #jadoreserum  #beauaimergoldskincare  #janganbencicintaku  #melodi  #whi  #pengantin100hari  #aiskacang 
💐FACE RELAXING TREATMENT💐
.
📢Face relaxing treatment adalah rawatan wajah yg baru untuk mengekalkan kegebuan kulit dan memastikan kulit sentiasa bersih dan sihat sepanjang masa..
.
⬇️KELEBIHAN FACE RELAXING TREATMENT⬇️
.
📌 Membersihkan kulit secara mendalam
📌 Membuang segala kotoran pada kulit
📌 Menghilangkan bintik2 pada wajah
📌 Memberikan kesan gebu berganda
📌 Mencerahkan kulit secara alami
📌 Melicinkan kulit 2 kali ganda
📌 Menghilangkan jeragat
📌 Kulit lebih sihat dan berkilau
📌 Bintik hitam & Bintik putih pada kulit wajah hilang!!
📌 Membantu kulit kekal muda jelita
📌 Sesuai dipakai oleh remaja kerana dpt mengawal keseimbangan hormon remaja yg tidak menentu
.
KEEP CALM AND SHINE YOUR FACE ❤
Whatsapp 0133336899
#teamtna #fellerabeauty #facerelaxingtreatment #biancabodybar #daisyfacebar #scarpowder #slimmingscrub #parfaitspongefoundation #bellrossapremium #ladyamourspray #faireamour #jadoreserum #beauaimergoldskincare #janganbencicintaku #melodi #whi #pengantin100hari #aiskacang
💐FACE RELAXING TREATMENT💐 . 📢Face relaxing treatment adalah rawatan wajah yg baru untuk mengekalkan kegebuan kulit dan memastikan kulit sentiasa bersih dan sihat sepanjang masa.. . ⬇️KELEBIHAN FACE RELAXING TREATMENT⬇️ . 📌 Membersihkan kulit secara mendalam 📌 Membuang segala kotoran pada kulit 📌 Menghilangkan bintik2 pada wajah 📌 Memberikan kesan gebu berganda 📌 Mencerahkan kulit secara alami 📌 Melicinkan kulit 2 kali ganda 📌 Menghilangkan jeragat 📌 Kulit lebih sihat dan berkilau 📌 Bintik hitam & Bintik putih pada kulit wajah hilang!! 📌 Membantu kulit kekal muda jelita 📌 Sesuai dipakai oleh remaja kerana dpt mengawal keseimbangan hormon remaja yg tidak menentu . KEEP CALM AND SHINE YOUR FACE ❤ Whatsapp 0133336899 #teamtna  #fellerabeauty  #facerelaxingtreatment  #biancabodybar  #daisyfacebar  #scarpowder  #slimmingscrub  #parfaitspongefoundation  #bellrossapremium  #ladyamourspray  #faireamour  #jadoreserum  #beauaimergoldskincare  #janganbencicintaku  #melodi  #whi  #pengantin100hari  #aiskacang 
💐FACE RELAXING TREATMENT💐
.
📢Face relaxing treatment adalah rawatan wajah yg baru untuk mengekalkan kegebuan kulit dan memastikan kulit sentiasa bersih dan sihat sepanjang masa..
.
⬇️KELEBIHAN FACE RELAXING TREATMENT⬇️
.
📌 Membersihkan kulit secara mendalam
📌 Membuang segala kotoran pada kulit
📌 Menghilangkan bintik2 pada wajah
📌 Memberikan kesan gebu berganda
📌 Mencerahkan kulit secara alami
📌 Melicinkan kulit 2 kali ganda
📌 Menghilangkan jeragat
📌 Kulit lebih sihat dan berkilau
📌 Bintik hitam & Bintik putih pada kulit wajah hilang!!
📌 Membantu kulit kekal muda jelita
📌 Sesuai dipakai oleh remaja kerana dpt mengawal keseimbangan hormon remaja yg tidak menentu
.
KEEP CALM AND SHINE YOUR FACE ❤
Whatsapp 0133336899
#teamtna #fellerabeauty #facerelaxingtreatment #biancabodybar #daisyfacebar #scarpowder #slimmingscrub #parfaitspongefoundation #bellrossapremium #ladyamourspray #faireamour #jadoreserum #beauaimergoldskincare #janganbencicintaku #melodi #whi #pengantin100hari #aiskacang
💐FACE RELAXING TREATMENT💐 . 📢Face relaxing treatment adalah rawatan wajah yg baru untuk mengekalkan kegebuan kulit dan memastikan kulit sentiasa bersih dan sihat sepanjang masa.. . ⬇️KELEBIHAN FACE RELAXING TREATMENT⬇️ . 📌 Membersihkan kulit secara mendalam 📌 Membuang segala kotoran pada kulit 📌 Menghilangkan bintik2 pada wajah 📌 Memberikan kesan gebu berganda 📌 Mencerahkan kulit secara alami 📌 Melicinkan kulit 2 kali ganda 📌 Menghilangkan jeragat 📌 Kulit lebih sihat dan berkilau 📌 Bintik hitam & Bintik putih pada kulit wajah hilang!! 📌 Membantu kulit kekal muda jelita 📌 Sesuai dipakai oleh remaja kerana dpt mengawal keseimbangan hormon remaja yg tidak menentu . KEEP CALM AND SHINE YOUR FACE ❤ Whatsapp 0133336899 #teamtna  #fellerabeauty  #facerelaxingtreatment  #biancabodybar  #daisyfacebar  #scarpowder  #slimmingscrub  #parfaitspongefoundation  #bellrossapremium  #ladyamourspray  #faireamour  #jadoreserum  #beauaimergoldskincare  #janganbencicintaku  #melodi  #whi  #pengantin100hari  #aiskacang 
Fellera Beauty Daisy Face Bar
RM38.00/pcs exclude postage
.
Whatsapp
+60139003555
.
Butik Favouritas
Sabtu - Khamis
930am - 530pm
.
Landmark:
🌼 berhadapan Perodua Sales Jerteh
🌼 sederet Pizza Islam
🌼 jalan besar KB - KT

#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #fellerabeautybesut #fellerabeautyjerteh
#fellera #fellerabiancasoap #felleraricebodyscrub #fellerarerrabodybutter
#beauty #natural #naturalproduct #bodysoap #bodyscrub #bodybutter
#felleradaisyfacebar #daisyfacebar #facesoap #facecleanser
#jerteh #Besut
Fellera Beauty Daisy Face Bar RM38.00/pcs exclude postage . Whatsapp +60139003555 . Butik Favouritas Sabtu - Khamis 930am - 530pm . Landmark: 🌼 berhadapan Perodua Sales Jerteh 🌼 sederet Pizza Islam 🌼 jalan besar KB - KT #favouritasboutique  #butikfavouritas  #favouritasjerteh  #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #fellerabeautybesut  #fellerabeautyjerteh  #fellera  #fellerabiancasoap  #felleraricebodyscrub  #fellerarerrabodybutter  #beauty  #natural  #naturalproduct  #bodysoap  #bodyscrub  #bodybutter  #felleradaisyfacebar  #daisyfacebar  #facesoap  #facecleanser  #jerteh  #Besut 
Sabun Daisy nie dia ada 2 jenis tau.

Persamaan deyOlls nie dedua Ekstrak buah Tomato,
So tak yahh lecekk tomato simpan dalam peti bagai😝
.
Untuk kulit Normal ana suggestkan ambik #DaisyFaceBar, tapii kalau utk yang keringg sikit Eqin prefer uols ambik #DaisyGoldFaceBar sebab dia ada ekstrak Bee venom🐝!
.
Bee venom khens kerja dia memang kasi lebih moist kulit kita! Gabung dengan tomato tadi tambah-tambah la moisttt. Hehe
.
Bau dedua sabun nie tak sabun tau!
Kalau Daisy Face Bar dia bau bunga daisy la,
Tetapi kalauu Daisy Gold dia bau ROSE! .
Sebab dalam formula Daisy Gold madam memang masuk ekstrak Rose untuk kasi naikkk serii wajah si pemakai dia! .
.

Daaaaan Daisy Gold Face Bar nie ramaii peminat sket sebabb sebabb dia ade satu fungsi yang #ajaib! Boleh runcingkan wajah chuolsssssss.
.
Yang mana satu pilihan chuolsss☺️
.
#FairyYN_16028 #FelleraBeautyMalaysia #FelleraTerengganu #Fellera
#BellrossaPremiumGold #CandyBelle
#BeauAimerGoldSkincare
#FaceRelaxingTreatment #DaisyFaceBar #ScarPowder #GrebeaMasker #JadoreWhithyFlashSerum #ScrubBerasSoya #BiancaBodyBar #SlimmingScrub #TerraBodyButter #LadyVierge #ParfaitSpongeFoundation #HermosaLoosePowder #LAdymourspray #AuraKhyra #Janganbencicintaku #fika #husna #shah #Haatepuk
Sabun Daisy nie dia ada 2 jenis tau. Persamaan deyOlls nie dedua Ekstrak buah Tomato, So tak yahh lecekk tomato simpan dalam peti bagai😝 . Untuk kulit Normal ana suggestkan ambik #DaisyFaceBar , tapii kalau utk yang keringg sikit Eqin prefer uols ambik #DaisyGoldFaceBar  sebab dia ada ekstrak Bee venom🐝! . Bee venom khens kerja dia memang kasi lebih moist kulit kita! Gabung dengan tomato tadi tambah-tambah la moisttt. Hehe . Bau dedua sabun nie tak sabun tau! Kalau Daisy Face Bar dia bau bunga daisy la, Tetapi kalauu Daisy Gold dia bau ROSE! . Sebab dalam formula Daisy Gold madam memang masuk ekstrak Rose untuk kasi naikkk serii wajah si pemakai dia! . . Daaaaan Daisy Gold Face Bar nie ramaii peminat sket sebabb sebabb dia ade satu fungsi yang #ajaib ! Boleh runcingkan wajah chuolsssssss. . Yang mana satu pilihan chuolsss☺️ . #FairyYN_16028  #FelleraBeautyMalaysia  #FelleraTerengganu  #Fellera  #BellrossaPremiumGold  #CandyBelle  #BeauAimerGoldSkincare  #FaceRelaxingTreatment  #DaisyFaceBar  #ScarPowder  #GrebeaMasker  #JadoreWhithyFlashSerum  #ScrubBerasSoya  #BiancaBodyBar  #SlimmingScrub  #TerraBodyButter  #LadyVierge  #ParfaitSpongeFoundation  #HermosaLoosePowder  #LAdymourspray  #AuraKhyra  #Janganbencicintaku  #fika  #husna  #shah  #Haatepuk 
Sabun Daisy nie dia ada 2 jenis tau.

Persamaan deyOlls nie dedua Ekstrak buah Tomato,
So tak yahh lecekk tomato simpan dalam peti bagai😝

Untuk kulit Normal dayah suggestkan ambik #DaisyFaceBar, tapii kalau utk yang keringg sikit dayah prefer uols ambik #DaisyGoldFaceBar sebab dia ada ekstrak Bee venom🐝! Bee venom khens kerja dia memang kasi lebih moist kulit kita! Gabung dengan tomato tadi tambah-tambah la moisttt. Hehe

Bau dedua sabun nie tak sabun tau!
Kalau Daisy Face Bar dia bau bunga daisy la,
Tetapi kalauu Daisy Gold dia bau ROSE! 
Sebab dalam formula Daisy Gold madam memang masuk ekstrak Rose untuk kasi naikkk serii wajah si pemakai dia! 
Daaaaan Daisy Gold Face Bar nie ramaii peminat sket sebabb sebabb dia ade satu fungsi yang #ajaib! Boleh runcingkan wajah chuolsssssss.

Yang mana satu pilihan chuolsss☺️ #fairyYN_17020 
#Fellerabeautymalaysia 
#sabunmuka 
#cantikgebu 
#beevenom
Sabun Daisy nie dia ada 2 jenis tau. Persamaan deyOlls nie dedua Ekstrak buah Tomato, So tak yahh lecekk tomato simpan dalam peti bagai😝 Untuk kulit Normal dayah suggestkan ambik #DaisyFaceBar , tapii kalau utk yang keringg sikit dayah prefer uols ambik #DaisyGoldFaceBar  sebab dia ada ekstrak Bee venom🐝! Bee venom khens kerja dia memang kasi lebih moist kulit kita! Gabung dengan tomato tadi tambah-tambah la moisttt. Hehe Bau dedua sabun nie tak sabun tau! Kalau Daisy Face Bar dia bau bunga daisy la, Tetapi kalauu Daisy Gold dia bau ROSE! Sebab dalam formula Daisy Gold madam memang masuk ekstrak Rose untuk kasi naikkk serii wajah si pemakai dia! Daaaaan Daisy Gold Face Bar nie ramaii peminat sket sebabb sebabb dia ade satu fungsi yang #ajaib ! Boleh runcingkan wajah chuolsssssss. Yang mana satu pilihan chuolsss☺️ #fairyYN_17020  #Fellerabeautymalaysia  #sabunmuka  #cantikgebu  #beevenom 
Sabun Daisy nie dia ada 2 jenis tau.

Persamaan dedua nie adelah Ekstrak buah Tomato,
So tak yahh lecekk tomato simpan dalam peti bagai😝

Untuk kulit Normal sis ila suggestkan ambik #DaisyFaceBar, tapii kalau utk yang keringg sikit sis ila prefer uols ambik #DaisyGoldFaceBar sebab dia ada ekstrak Bee venom🐝! Bee venom khens kerja dia memang kasi lebih moist kulit kita! Gabung dengan tomato tadi tambah-tambah la moisttt. Hehe

Bau dedua sabun nie tak sabun tau!
Kalau Daisy Face Bar dia bau bunga daisy la,
Tetapi kalauu Daisy Gold dia bau ROSE! 
Sebab dalam formula Daisy Gold madam memang masuk ekstrak Rose untuk kasi naikkk serii wajah si pemakai dia! 
Daaaaan Daisy Gold Face Bar nie ramaii peminat sket sebabb sebabb dia ade satu fungsi yang #ajaib! Boleh runcingkan wajah chuolsssssss.

Yang mana satu pilihan chuolsss☺️ #fellerabeautymalaysia  #skincare
Sabun Daisy nie dia ada 2 jenis tau. Persamaan dedua nie adelah Ekstrak buah Tomato, So tak yahh lecekk tomato simpan dalam peti bagai😝 Untuk kulit Normal sis ila suggestkan ambik #DaisyFaceBar , tapii kalau utk yang keringg sikit sis ila prefer uols ambik #DaisyGoldFaceBar  sebab dia ada ekstrak Bee venom🐝! Bee venom khens kerja dia memang kasi lebih moist kulit kita! Gabung dengan tomato tadi tambah-tambah la moisttt. Hehe Bau dedua sabun nie tak sabun tau! Kalau Daisy Face Bar dia bau bunga daisy la, Tetapi kalauu Daisy Gold dia bau ROSE! Sebab dalam formula Daisy Gold madam memang masuk ekstrak Rose untuk kasi naikkk serii wajah si pemakai dia! Daaaaan Daisy Gold Face Bar nie ramaii peminat sket sebabb sebabb dia ade satu fungsi yang #ajaib ! Boleh runcingkan wajah chuolsssssss. Yang mana satu pilihan chuolsss☺️ #fellerabeautymalaysia  #skincare 
Nie namanyaa #GrebeaMasker.

Yang mana nak detox kulit akibat dah tercurang Cik Kury tu memang #WOJIB guna yang nie!
.
Jerawat yang tengah jinak jinak muncul pun
sheeeraaamm nak bertengek lelama tauuuu.
.
Tapi kalau yang tak da jerawat pun boleh sajork gunakan grebea masker nie 2-3 kali seminggu.
.
Best tauuuu!
Kacang hijau dia tu menyerap lebihan minyak dari kulit kita. Rajinnn pakai,kulit pun makin nampak muda remaja gittew.
.
#FairyYN_16028 #FelleraBeautyMalaysia #FelleraTerengganu
#BellrossaPremiumGold #CandyBelle
#BeauAimerGoldSkincare
#FaceRelaxingTreatment #DaisyFaceBar #ScarPowder #GrebeaMasker #JadoreWhithyFlashSerum #ScrubBerasSoya #BiancaBodyBar #SlimmingScrub #TerraBodyButter #LadyVierge #ParfaitSpongeFoundation #HermosaLoosePowder #LAdymourspray #AuraKhyra
Nie namanyaa #GrebeaMasker . Yang mana nak detox kulit akibat dah tercurang Cik Kury tu memang #WOJIB  guna yang nie! . Jerawat yang tengah jinak jinak muncul pun sheeeraaamm nak bertengek lelama tauuuu. . Tapi kalau yang tak da jerawat pun boleh sajork gunakan grebea masker nie 2-3 kali seminggu. . Best tauuuu! Kacang hijau dia tu menyerap lebihan minyak dari kulit kita. Rajinnn pakai,kulit pun makin nampak muda remaja gittew. . #FairyYN_16028  #FelleraBeautyMalaysia  #FelleraTerengganu  #BellrossaPremiumGold  #CandyBelle  #BeauAimerGoldSkincare  #FaceRelaxingTreatment  #DaisyFaceBar  #ScarPowder  #GrebeaMasker  #JadoreWhithyFlashSerum  #ScrubBerasSoya  #BiancaBodyBar  #SlimmingScrub  #TerraBodyButter  #LadyVierge  #ParfaitSpongeFoundation  #HermosaLoosePowder  #LAdymourspray  #AuraKhyra 
Sabun Daisy nie dia ada 2 jenis tau.

Persamaan deyOlls nie dedua Ekstrak buah Tomato,
So tak yahh lecekk tomato simpan dalam peti bagai😝

Untuk kulit Normal Lyndaa suggestkan ambik #DaisyFaceBar, tapii kalau utk yang keringg sikit Lyndaa prefer uols ambik #DaisyGoldFaceBar sebab dia ada ekstrak Bee venom🐝! Bee venom khens kerja dia memang kasi lebih moist kulit kita! Gabung dengan tomato tadi tambah-tambah la moisttt. Hehe

Bau dedua sabun nie tak sabun tau!
Kalau Daisy Face Bar dia bau bunga daisy la,
Tetapi kalauu Daisy Gold dia bau ROSE! 
Sebab dalam formula Daisy Gold madam memang masuk ekstrak Rose untuk kasi naikkk serii wajah si pemakai dia! 
Daaaaan Daisy Gold Face Bar nie ramaii peminat sket sebabb sebabb dia ade satu fungsi yang #ajaib! Boleh runcingkan wajah chuolsssssss.

Tengok sajer la ai,
Walaupun sebulan lagi nak meletops tapi wajah 
tak kembang macam pulut durian rendam lama dengan santan😝

Yang mana satu pilihan chuolsss☺️
Sabun Daisy nie dia ada 2 jenis tau. Persamaan deyOlls nie dedua Ekstrak buah Tomato, So tak yahh lecekk tomato simpan dalam peti bagai😝 Untuk kulit Normal Lyndaa suggestkan ambik #DaisyFaceBar , tapii kalau utk yang keringg sikit Lyndaa prefer uols ambik #DaisyGoldFaceBar  sebab dia ada ekstrak Bee venom🐝! Bee venom khens kerja dia memang kasi lebih moist kulit kita! Gabung dengan tomato tadi tambah-tambah la moisttt. Hehe Bau dedua sabun nie tak sabun tau! Kalau Daisy Face Bar dia bau bunga daisy la, Tetapi kalauu Daisy Gold dia bau ROSE! Sebab dalam formula Daisy Gold madam memang masuk ekstrak Rose untuk kasi naikkk serii wajah si pemakai dia! Daaaaan Daisy Gold Face Bar nie ramaii peminat sket sebabb sebabb dia ade satu fungsi yang #ajaib ! Boleh runcingkan wajah chuolsssssss. Tengok sajer la ai, Walaupun sebulan lagi nak meletops tapi wajah tak kembang macam pulut durian rendam lama dengan santan😝 Yang mana satu pilihan chuolsss☺️
LADY V JADI IGAUAN PARA WANITA KERANA BUIH YANG BERBISA!

Tau takk nak membawang sikit ni. 
Si Lady V tu kan bukan hanya sekadar mencuci dan hilangkan kegatalan je tau! 😱

Tapi....
.
Bole KETAT sekali tauu. Sebab dalam #LadyV ada manjakani.
.
Sesuai sangattttt buat wanita yang dah kawen! 🙈

#FairyYN_16028 #FelleraBeautyMalaysia #FelleraTerengganu
#BellrossaPremiumGold #CandyBelle
#BeauAimerGoldSkincare
#FaceRelaxingTreatment #DaisyFaceBar #ScarPowder #GrebeaMasker #JadoreWhithyFlashSerum #ScrubBerasSoya #BiancaBodyBar #SlimmingScrub #TerraBodyButter #LadyVierge #ParfaitSpongeFoundation #HermosaLoosePowder #LAdymourspray #AuraKhyra
LADY V JADI IGAUAN PARA WANITA KERANA BUIH YANG BERBISA! Tau takk nak membawang sikit ni. Si Lady V tu kan bukan hanya sekadar mencuci dan hilangkan kegatalan je tau! 😱 Tapi.... . Bole KETAT sekali tauu. Sebab dalam #LadyV  ada manjakani. . Sesuai sangattttt buat wanita yang dah kawen! 🙈 #FairyYN_16028  #FelleraBeautyMalaysia  #FelleraTerengganu  #BellrossaPremiumGold  #CandyBelle  #BeauAimerGoldSkincare  #FaceRelaxingTreatment  #DaisyFaceBar  #ScarPowder  #GrebeaMasker  #JadoreWhithyFlashSerum  #ScrubBerasSoya  #BiancaBodyBar  #SlimmingScrub  #TerraBodyButter  #LadyVierge  #ParfaitSpongeFoundation  #HermosaLoosePowder  #LAdymourspray  #AuraKhyra 
MUKA BREAKOUT? NO MORE !✌️ Ini complete #setdetoks ada cleanser, scrub, masker jerawat, ubat parut dan serum. Each one of them saling berkait rapat dan ada fungsi tersendiri untuk bantu baiki semula kulit muka yang rosak🙂 .
✔️Pilih product berkualiti
✔️Pakai konsisten
.
.
InsyaAllah boleh say goodbye to breakout skin. Jangan malu-malu nak mintak tolong Mamay consult sebab Mamay tak makan orang. 
Mamay makan salad je sekarang ni HAHA🎈
.
.
📲011-19779267 for order & consultation
.
.
#fellerabeautymalaysia #felleraklang
#TeamMZ_nhh #facerelaxingtreatment #daisyfacebar #scarpowder #grebeamasker #jadorewhityflash #fellerakapar #fellerasetiaalam #fellerapuchong #fellerameru #boosterwhitening #bijan #nakcantik #organicskincare
MUKA BREAKOUT? NO MORE !✌️ Ini complete #setdetoks  ada cleanser, scrub, masker jerawat, ubat parut dan serum. Each one of them saling berkait rapat dan ada fungsi tersendiri untuk bantu baiki semula kulit muka yang rosak🙂 . ✔️Pilih product berkualiti ✔️Pakai konsisten . . InsyaAllah boleh say goodbye to breakout skin. Jangan malu-malu nak mintak tolong Mamay consult sebab Mamay tak makan orang. Mamay makan salad je sekarang ni HAHA🎈 . . 📲011-19779267 for order & consultation . . #fellerabeautymalaysia  #felleraklang  #TeamMZ_nhh  #facerelaxingtreatment  #daisyfacebar  #scarpowder  #grebeamasker  #jadorewhityflash  #fellerakapar  #fellerasetiaalam  #fellerapuchong  #fellerameru  #boosterwhitening  #bijan  #nakcantik  #organicskincare 
💐FACE RELAXING TREATMENT💐
.
📢Face relaxing treatment adalah rawatan wajah yg baru untuk mengekalkan kegebuan kulit dan memastikan kulit sentiasa bersih dan sihat sepanjang masa..
.
⬇️KELEBIHAN FACE RELAXING TREATMENT⬇️
.
📌 Membersihkan kulit secara mendalam
📌 Membuang segala kotoran pada kulit
📌 Menghilangkan bintik2 pada wajah
📌 Memberikan kesan gebu berganda
📌 Mencerahkan kulit secara alami
📌 Melicinkan kulit 2 kali ganda
📌 Menghilangkan jeragat
📌 Kulit lebih sihat dan berkilau
📌 Bintik hitam & Bintik putih pada kulit wajah hilang!!
📌 Membantu kulit kekal muda jelita
📌 Sesuai dipakai oleh remaja kerana dpt mengawal keseimbangan hormon remaja yg tidak menentu
.
KEEP CALM AND SHINE YOUR FACE ❤
Whatsapp 0133336899
#teamtna #fellerabeauty #facerelaxingtreatment #biancabodybar #daisyfacebar #scarpowder #slimmingscrub #parfaitspongefoundation #bellrossapremium #ladyamourspray #faireamour #jadoreserum #beauaimergoldskincare #janganbencicintaku #melodi #whi #pengantin100hari #aiskacang
💐FACE RELAXING TREATMENT💐 . 📢Face relaxing treatment adalah rawatan wajah yg baru untuk mengekalkan kegebuan kulit dan memastikan kulit sentiasa bersih dan sihat sepanjang masa.. . ⬇️KELEBIHAN FACE RELAXING TREATMENT⬇️ . 📌 Membersihkan kulit secara mendalam 📌 Membuang segala kotoran pada kulit 📌 Menghilangkan bintik2 pada wajah 📌 Memberikan kesan gebu berganda 📌 Mencerahkan kulit secara alami 📌 Melicinkan kulit 2 kali ganda 📌 Menghilangkan jeragat 📌 Kulit lebih sihat dan berkilau 📌 Bintik hitam & Bintik putih pada kulit wajah hilang!! 📌 Membantu kulit kekal muda jelita 📌 Sesuai dipakai oleh remaja kerana dpt mengawal keseimbangan hormon remaja yg tidak menentu . KEEP CALM AND SHINE YOUR FACE ❤ Whatsapp 0133336899 #teamtna  #fellerabeauty  #facerelaxingtreatment  #biancabodybar  #daisyfacebar  #scarpowder  #slimmingscrub  #parfaitspongefoundation  #bellrossapremium  #ladyamourspray  #faireamour  #jadoreserum  #beauaimergoldskincare  #janganbencicintaku  #melodi  #whi  #pengantin100hari  #aiskacang 
💐FACE RELAXING TREATMENT💐
.
📢Face relaxing treatment adalah rawatan wajah yg baru untuk mengekalkan kegebuan kulit dan memastikan kulit sentiasa bersih dan sihat sepanjang masa..
.
⬇️KELEBIHAN FACE RELAXING TREATMENT⬇️
.
📌 Membersihkan kulit secara mendalam
📌 Membuang segala kotoran pada kulit
📌 Menghilangkan bintik2 pada wajah
📌 Memberikan kesan gebu berganda
📌 Mencerahkan kulit secara alami
📌 Melicinkan kulit 2 kali ganda
📌 Menghilangkan jeragat
📌 Kulit lebih sihat dan berkilau
📌 Bintik hitam & Bintik putih pada kulit wajah hilang!!
📌 Membantu kulit kekal muda jelita
📌 Sesuai dipakai oleh remaja kerana dpt mengawal keseimbangan hormon remaja yg tidak menentu
.
KEEP CALM AND SHINE YOUR FACE ❤
Whatsapp 0133336899
#teamtna #fellerabeauty #facerelaxingtreatment #biancabodybar #daisyfacebar #scarpowder #slimmingscrub #parfaitspongefoundation #bellrossapremium #ladyamourspray #faireamour #jadoreserum #beauaimergoldskincare #janganbencicintaku #melodi #whi #pengantin100hari #aiskacang
💐FACE RELAXING TREATMENT💐 . 📢Face relaxing treatment adalah rawatan wajah yg baru untuk mengekalkan kegebuan kulit dan memastikan kulit sentiasa bersih dan sihat sepanjang masa.. . ⬇️KELEBIHAN FACE RELAXING TREATMENT⬇️ . 📌 Membersihkan kulit secara mendalam 📌 Membuang segala kotoran pada kulit 📌 Menghilangkan bintik2 pada wajah 📌 Memberikan kesan gebu berganda 📌 Mencerahkan kulit secara alami 📌 Melicinkan kulit 2 kali ganda 📌 Menghilangkan jeragat 📌 Kulit lebih sihat dan berkilau 📌 Bintik hitam & Bintik putih pada kulit wajah hilang!! 📌 Membantu kulit kekal muda jelita 📌 Sesuai dipakai oleh remaja kerana dpt mengawal keseimbangan hormon remaja yg tidak menentu . KEEP CALM AND SHINE YOUR FACE ❤ Whatsapp 0133336899 #teamtna  #fellerabeauty  #facerelaxingtreatment  #biancabodybar  #daisyfacebar  #scarpowder  #slimmingscrub  #parfaitspongefoundation  #bellrossapremium  #ladyamourspray  #faireamour  #jadoreserum  #beauaimergoldskincare  #janganbencicintaku  #melodi  #whi  #pengantin100hari  #aiskacang 
💐FACE RELAXING TREATMENT💐
.
📢Face relaxing treatment adalah rawatan wajah yg baru untuk mengekalkan kegebuan kulit dan memastikan kulit sentiasa bersih dan sihat sepanjang masa..
.
⬇️KELEBIHAN FACE RELAXING TREATMENT⬇️
.
📌 Membersihkan kulit secara mendalam
📌 Membuang segala kotoran pada kulit
📌 Menghilangkan bintik2 pada wajah
📌 Memberikan kesan gebu berganda
📌 Mencerahkan kulit secara alami
📌 Melicinkan kulit 2 kali ganda
📌 Menghilangkan jeragat
📌 Kulit lebih sihat dan berkilau
📌 Bintik hitam & Bintik putih pada kulit wajah hilang!!
📌 Membantu kulit kekal muda jelita
📌 Sesuai dipakai oleh remaja kerana dpt mengawal keseimbangan hormon remaja yg tidak menentu
.
KEEP CALM AND SHINE YOUR FACE ❤
Whatsapp 0133336899
#teamtna #fellerabeauty #facerelaxingtreatment #biancabodybar #daisyfacebar #scarpowder #slimmingscrub #parfaitspongefoundation #bellrossapremium #ladyamourspray #faireamour #jadoreserum #beauaimergoldskincare #janganbencicintaku #melodi #whi #pengantin100hari #aiskacang
💐FACE RELAXING TREATMENT💐 . 📢Face relaxing treatment adalah rawatan wajah yg baru untuk mengekalkan kegebuan kulit dan memastikan kulit sentiasa bersih dan sihat sepanjang masa.. . ⬇️KELEBIHAN FACE RELAXING TREATMENT⬇️ . 📌 Membersihkan kulit secara mendalam 📌 Membuang segala kotoran pada kulit 📌 Menghilangkan bintik2 pada wajah 📌 Memberikan kesan gebu berganda 📌 Mencerahkan kulit secara alami 📌 Melicinkan kulit 2 kali ganda 📌 Menghilangkan jeragat 📌 Kulit lebih sihat dan berkilau 📌 Bintik hitam & Bintik putih pada kulit wajah hilang!! 📌 Membantu kulit kekal muda jelita 📌 Sesuai dipakai oleh remaja kerana dpt mengawal keseimbangan hormon remaja yg tidak menentu . KEEP CALM AND SHINE YOUR FACE ❤ Whatsapp 0133336899 #teamtna  #fellerabeauty  #facerelaxingtreatment  #biancabodybar  #daisyfacebar  #scarpowder  #slimmingscrub  #parfaitspongefoundation  #bellrossapremium  #ladyamourspray  #faireamour  #jadoreserum  #beauaimergoldskincare  #janganbencicintaku  #melodi  #whi  #pengantin100hari  #aiskacang 
Ehhh ehh promo kembali lagi lahh 😍
.
Special untukk bulan July sahaja setiap Pembelian Combo akan dapat FREE 1 ITEM tauuu. .
Dapat botol air @ perfume yang best giler bau dia. Sampai ada yang Tanya "Takde jual ke duchess perfume? Suka bau dia" 😍
.
Kalau nak jomlaa risik dulu😉
.
.
#fairyYN_16028
#Fellerabeautymalaysia #FelleraTerengganu
#BellrossaPremiumGold #CandyBelle
#BeauAimerGoldSkincare
#FaceRelaxingTreatment #DaisyFaceBar #ScarPowder #GrebeaMasker #JadoreWhithyFlashSerum #ScrubBerasSoya #BiancaBodyBar #SlimmingScrub #TerraBodyButter #LadyVierge #ParfaitSpongeFoundation #HermosaLoosePowder #LAdymourspray #AuraKhyra
Ehhh ehh promo kembali lagi lahh 😍 . Special untukk bulan July sahaja setiap Pembelian Combo akan dapat FREE 1 ITEM tauuu. . Dapat botol air @ perfume yang best giler bau dia. Sampai ada yang Tanya "Takde jual ke duchess perfume? Suka bau dia" 😍 . Kalau nak jomlaa risik dulu😉 . . #fairyYN_16028  #Fellerabeautymalaysia  #FelleraTerengganu  #BellrossaPremiumGold  #CandyBelle  #BeauAimerGoldSkincare  #FaceRelaxingTreatment  #DaisyFaceBar  #ScarPowder  #GrebeaMasker  #JadoreWhithyFlashSerum  #ScrubBerasSoya  #BiancaBodyBar  #SlimmingScrub  #TerraBodyButter  #LadyVierge  #ParfaitSpongeFoundation  #HermosaLoosePowder  #LAdymourspray  #AuraKhyra 
Fellera Beauty Scar Powder
RM30.00/pcs exclude postage
.
Whatsapp
+60139003555
.
Butik Favouritas
Sabtu - Khamis
930am - 530pm
.
Landmark:
🌼 berhadapan Perodua Sales Jerteh
🌼 sederet Pizza Islam
🌼 jalan besar KB - KT

#favouritasboutique #butikfavouritas #favouritasjerteh
#fellerabeauty #fellerabeautymalaysia #fellerabeautybesut #fellerabeautyjerteh
#fellera #fellerabiancasoap #felleraricebodyscrub #fellerarerrabodybutter
#beauty #natural #naturalproduct #bodysoap #bodyscrub #bodybutter
#felleradaisyfacebar #daisyfacebar #facesoap #facecleanser
#jerteh #besut
Fellera Beauty Scar Powder RM30.00/pcs exclude postage . Whatsapp +60139003555 . Butik Favouritas Sabtu - Khamis 930am - 530pm . Landmark: 🌼 berhadapan Perodua Sales Jerteh 🌼 sederet Pizza Islam 🌼 jalan besar KB - KT #favouritasboutique  #butikfavouritas  #favouritasjerteh  #fellerabeauty  #fellerabeautymalaysia  #fellerabeautybesut  #fellerabeautyjerteh  #fellera  #fellerabiancasoap  #felleraricebodyscrub  #fellerarerrabodybutter  #beauty  #natural  #naturalproduct  #bodysoap  #bodyscrub  #bodybutter  #felleradaisyfacebar  #daisyfacebar  #facesoap  #facecleanser  #jerteh  #besut 
Orang tanya Fellera Beauty ni ada Product Apa? 😍
.
Okay.. .
Semua kita bole selesaikan masalah awak ada..JERAWAT? GELAP? JERAGAT? KULIT KUSAM? USAHA NAK ZURIAT? Dan macam macam lagi..?? .
cakap je ada masalah apa inshaAllah product kita ada tu bole settlekan semua apa awak ada tu. 😍😘 .
#fairyYN_16028
#Fellerabeautymalaysia #FelleraTerengganu
#BellrossaPremiumGold #CandyBelle
#BeauAimerGoldSkincare
#FaceRelaxingTreatment #DaisyFaceBar #ScarPowder #GrebeaMasker #JadoreWhithyFlashSerum #ScrubBerasSoya #BiancaBodyBar #SlimmingScrub #TerraBodyButter #LadyVierge #ParfaitSpongeFoundation #HermosaLoosePowder #LAdymourspray #AuraKhyra
Orang tanya Fellera Beauty ni ada Product Apa? 😍 . Okay.. . Semua kita bole selesaikan masalah awak ada..JERAWAT? GELAP? JERAGAT? KULIT KUSAM? USAHA NAK ZURIAT? Dan macam macam lagi..?? . cakap je ada masalah apa inshaAllah product kita ada tu bole settlekan semua apa awak ada tu. 😍😘 . #fairyYN_16028  #Fellerabeautymalaysia  #FelleraTerengganu  #BellrossaPremiumGold  #CandyBelle  #BeauAimerGoldSkincare  #FaceRelaxingTreatment  #DaisyFaceBar  #ScarPowder  #GrebeaMasker  #JadoreWhithyFlashSerum  #ScrubBerasSoya  #BiancaBodyBar  #SlimmingScrub  #TerraBodyButter  #LadyVierge  #ParfaitSpongeFoundation  #HermosaLoosePowder  #LAdymourspray  #AuraKhyra 
Set DETOX POWER memangg power kan?! Dia buat kulit jadi makin sihat & cantik gitu . Biasalahh kalau detox kulit dengan cara yg sihat, makan masa sikit . Tapi tak peee . Kesan diaa memangg padu lepas detox tu ❤
.
#facerelaxingtreatment #daisyfacebar #grebeamasker #scarpowder #bellrossapremium #fellera #fellerabeautymalaysia
Alaaa alaaa...kita tak tolang sgt punn😘😘awak jee yg berusaha, sabar dgn hasil dari bahan2 organik😍 sbb tuu hasil lepas tu pun berbaloi-baloi...hehe
. .
#fellerabeautymalaysia
#tergodake #facescrub #scrub #testimoni #testimonipanas #testimonifellera #fellera #foundation #fellerabeauty #mirafellera #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #scrubberassoya #scrub #limited #limitededition #bellrossapremium #supplements #daisyfacebar #bazaarpaknil #fellerakelantan #felleraterengganu
Alaaa alaaa...kita tak tolang sgt punn😘😘awak jee yg berusaha, sabar dgn hasil dari bahan2 organik😍 sbb tuu hasil lepas tu pun berbaloi-baloi...hehe . . #fellerabeautymalaysia  #tergodake  #facescrub  #scrub  #testimoni  #testimonipanas  #testimonifellera  #fellera  #foundation  #fellerabeauty  #mirafellera  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #scrubberassoya  #scrub  #limited  #limitededition  #bellrossapremium  #supplements  #daisyfacebar  #bazaarpaknil  #fellerakelantan  #felleraterengganu 
Set DETOX POWER memangg power kan?! Dia buat kulit jadi makin sihat & cantik gitu . Biasalahh kalau detox kulit dengan cara yg sihat, makan masa sikit . Tapi tak peee . Kesan diaa memangg padu lepas detox tu ❤
.
#facerelaxingtreatment #daisyfacebar #grebeamasker #scarpowder #bellrossapremium #fellera #fellerabeautymalaysia
MUKA BREAKOUT? NO MORE !✌️ Ini complete #setdetoks ada cleanser, scrub, masker jerawat, ubat parut dan serum. Each one of them saling berkait rapat dan ada fungsi tersendiri untuk bantu baiki semula kulit muka yang rosak🙂 .... ✔️Pilih product berkualiti ✔️Pakai konsisten . .
 InsyaAllah boleh say goodbye to breakout skin. Jangan malu-malu nak mintak tolong Mamay consult sebab Mamay tak makan orang.  Mamay makan salad je sekarang ni HAHA🎈 #fellerabeautymalaysia #felleraklang
 #TeamMZ_nhh #facerelaxingtreatment #daisyfacebar #scarpowder #grebeamasker #jadorewhityflash
MUKA BREAKOUT? NO MORE !✌️ Ini complete #setdetoks  ada cleanser, scrub, masker jerawat, ubat parut dan serum. Each one of them saling berkait rapat dan ada fungsi tersendiri untuk bantu baiki semula kulit muka yang rosak🙂 .... ✔️Pilih product berkualiti ✔️Pakai konsisten . . InsyaAllah boleh say goodbye to breakout skin. Jangan malu-malu nak mintak tolong Mamay consult sebab Mamay tak makan orang. Mamay makan salad je sekarang ni HAHA🎈 #fellerabeautymalaysia  #felleraklang  #TeamMZ_nhh  #facerelaxingtreatment  #daisyfacebar  #scarpowder  #grebeamasker  #jadorewhityflash 
Assalamualaikum awokk...awokkk 😘😘😘 _________________________ Nak Cuba produk FELLERA BEAUTY. Jom booking dgn inaz 💋💋💋 Nak cantik 👸🏻 dalam dan luar dgn FELLERA BEAUTY --------------------- PM @ Whatsapp 📲 0142665105 ---------------------- #teaminz #fellerabeautymalaysia #fellerabeauty #fellera #beautytips #kecantikan #jomjadicantik #cantik #cantikdaridalam #fellerahq #scarpowder#scrubberassoya #hermosaloosepowder #bellrossapremiumgold #setsuppliment #parfaitsponge #candybelle #setdetox #berseri #kulitlicin #flawless #licinberseri #meletop #face #relaxing #treatment #facerelaxingtreatment #daisyfacebar #barsoap #facesoap
Assalamualaikum awokk...awokkk 😘😘😘 _________________________ Nak Cuba produk FELLERA BEAUTY. Jom booking dgn inaz 💋💋💋 Nak cantik 👸🏻 dalam dan luar dgn FELLERA BEAUTY --------------------- PM @ Whatsapp 📲 0142665105 ---------------------- #teaminz  #fellerabeautymalaysia  #fellerabeauty  #fellera  #beautytips  #kecantikan  #jomjadicantik  #cantik  #cantikdaridalam  #fellerahq  #scarpowder #scrubberassoya  #hermosaloosepowder  #bellrossapremiumgold  #setsuppliment  #parfaitsponge  #candybelle  #setdetox  #berseri  #kulitlicin  #flawless  #licinberseri  #meletop  #face  #relaxing  #treatment  #facerelaxingtreatment  #daisyfacebar  #barsoap  #facesoap 
TQ cust dari Johor order #daisyfacebar #biancabodybar sblum raya bruni💟👍
.
Berminat? Click link di bio / 01125592606 @ dm
.
#Felleralovers
#fellerakualaterengganu #teamfellerabeauty #fellerabeautymalaysia
Dulu hakak rajin nawww beli tomota 🍅 yela , sebab nak tenyeh dekat muka 😄 , tapi 😥makin lame makin malas 😄 sekarang tak malas dah , sebab dalam  #daisyfacebar diperkaya dengan extra tomato 😍
Dulu hakak rajin nawww beli tomota 🍅 yela , sebab nak tenyeh dekat muka 😄 , tapi 😥makin lame makin malas 😄 sekarang tak malas dah , sebab dalam #daisyfacebar  diperkaya dengan extra tomato 😍
FELLERA DAISY BAR LIMITED EDITION✨
.
Kelebihan Daisy Face Bar dihasilkan dari Tumbuhan dan Buahan yg terpilih berkualiti tinggi .
⭕️Memberikan kelembapan pada wajah
⭕️Menaikkan seri wajah
⭕️Menghindarkan wajah dari JERAWAT ⭕️Sekatakan tona kulit ⭕️Memberi kesegaran pada kulit wajah
⭕️Merawat masalah kulit wajah dari dalam
⭕️Anti oksidan yg tinggi
.
Sangat sesuai utk kulit bermasalah seperti berjerawat, berjeragat, kulit kusam, tona tak sekata dan kulit kering. .
📲Whatsapp now for purchase 018 3755779
.
📍 Walk in to @nurhana_collections Boutique at 
Lot 81107 C,Kg. Gong Pak Jin,Mengabang Telipot,Kuala Nerus,Terengganu.
.
#daisyfacebar #fellerabeauty #vendorboutique #vendorterengganu #igshop #instashop #onlineshop #onlinefestival #kualanerus #gongpakjin #gongbadak #kualaterengganu #terengganu #ganukite
FELLERA DAISY BAR LIMITED EDITION✨ . Kelebihan Daisy Face Bar dihasilkan dari Tumbuhan dan Buahan yg terpilih berkualiti tinggi . ⭕️Memberikan kelembapan pada wajah ⭕️Menaikkan seri wajah ⭕️Menghindarkan wajah dari JERAWAT ⭕️Sekatakan tona kulit ⭕️Memberi kesegaran pada kulit wajah ⭕️Merawat masalah kulit wajah dari dalam ⭕️Anti oksidan yg tinggi . Sangat sesuai utk kulit bermasalah seperti berjerawat, berjeragat, kulit kusam, tona tak sekata dan kulit kering. . 📲Whatsapp now for purchase 018 3755779 . 📍 Walk in to @nurhana_collections Boutique at Lot 81107 C,Kg. Gong Pak Jin,Mengabang Telipot,Kuala Nerus,Terengganu. . #daisyfacebar  #fellerabeauty  #vendorboutique  #vendorterengganu  #igshop  #instashop  #onlineshop  #onlinefestival  #kualanerus  #gongpakjin  #gongbadak  #kualaterengganu  #terengganu  #ganukite 
Sedar tak sedar dah seminggu sambut Hari Raya kannn...macam2 ko bantai makan ita oiii haha.. So time to treatment balik mana yang dah kelaut tu...pagi tadi dah detox dengan #facerelaxingtreatment & #daisyfacebar

Now kita sambil2 nak memasak ni sempat pakai #GREBEAMASKER ualls.. senang jer nak pakai... Step2 ada kat dlm gambar tuu 😘😘
Nak bancuh dengan air pon boleh...ni saya nak extra power,bancuh dengan madu hehehe

#FelleraMENGGODADIHARILEBARAN
#anitafellerabatupahat
Assalamualaikum awokk...awokkk 😘😘😘 _________________________ Nak Cuba produk FELLERA BEAUTY. Jom booking dgn inaz 💋💋💋 Nak cantik 👸🏻 dalam dan luar dgn FELLERA BEAUTY --------------------- PM @ Whatsapp 📲 0142665105 ---------------------- #teaminz #Fellerabeautymalaysia #feedback #meletop #feedbackmeletop #daisyfacesoap #daisyfacebar #barsoap #facesoap #feedbackmalaysia #feedbackberkesan #beautyface #kulitlicin #jomjadicantik #tipskecantikan #cantiksebelumraya #daisyfacebarfellera #felleramalaysia #produksemulajadi #naturalproduct #hlive #cctv #tv3 #tv9 #astro #kopitiam #nasilemakkopio
Assalamualaikum awokk...awokkk 😘😘😘 _________________________ Nak Cuba produk FELLERA BEAUTY. Jom booking dgn inaz 💋💋💋 Nak cantik 👸🏻 dalam dan luar dgn FELLERA BEAUTY --------------------- PM @ Whatsapp 📲 0142665105 ---------------------- #teaminz  #Fellerabeautymalaysia  #feedback  #meletop  #feedbackmeletop  #daisyfacesoap  #daisyfacebar  #barsoap  #facesoap  #feedbackmalaysia  #feedbackberkesan  #beautyface  #kulitlicin  #jomjadicantik  #tipskecantikan  #cantiksebelumraya  #daisyfacebarfellera  #felleramalaysia  #produksemulajadi  #naturalproduct  #hlive  #cctv  #tv3  #tv9  #astro  #kopitiam  #nasilemakkopio 
Assalamualaikum awokk...awokkk 😘😘😘 _________________________ Nak Cuba produk FELLERA BEAUTY. Jom booking dgn inaz 💋💋💋 Nak cantik 👸🏻 dalam dan luar dgn FELLERA BEAUTY --------------------- PM @ Whatsapp 📲 0142665105 ---------------------- #teaminz #fellerabeautymalaysia #fellera #beautytips #kecantikan #jomjadicantik #cantik #tipskecantikan #cantikdenganfellera #fellerahq #scarpowder#scrubberassoya  #setsuppliment  #setdetox #cantiksebelumraya #berseri #kulitlicin #flawless #licinberseri #meletop #face #relaxing #treatment #facerelaxingtreatment #daisyfacebar #soap #barsoap #facesoap
Assalamualaikum awokk...awokkk 😘😘😘 _________________________ Nak Cuba produk FELLERA BEAUTY. Jom booking dgn inaz 💋💋💋 Nak cantik 👸🏻 dalam dan luar dgn FELLERA BEAUTY --------------------- PM @ Whatsapp 📲 0142665105 ---------------------- #teaminz  #fellerabeautymalaysia  #fellera  #beautytips  #kecantikan  #jomjadicantik  #cantik  #tipskecantikan  #cantikdenganfellera  #fellerahq  #scarpowder #scrubberassoya  #setsuppliment  #setdetox  #cantiksebelumraya  #berseri  #kulitlicin  #flawless  #licinberseri  #meletop  #face  #relaxing  #treatment  #facerelaxingtreatment  #daisyfacebar  #soap  #barsoap  #facesoap 
1 hari lagi! 🔥🔥🔥 .
Hanya selama 48 JAM! .
BOOKING DIBUKA BERMULA SEKARANG, iaitu bermula 2 June - 7 June..
.
Dan sales sebenar pada 8 & 9JUNE! 🔥
Hanya Selama 48 JAM SAHAJA !!🔥
Hanya Selama 2880 MINIT SAHAJA! 🔥
.
#felleraselangor #fellerabeautymalaysia #mirafellera #fellerakedah #moodrepublik
#felleramenggodadiharilebaran #scrubviral #testimonifellera #foundationviral #fellerabeauty #dropship #kualalumpur #teamFM #makeupmurah #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #limitededition #supplements #daisyfacebar #boosterwhitening #fattzura #bazaarpaknil #hilangjerawat #megasaleraya2018
1 hari lagi! 🔥🔥🔥 . Hanya selama 48 JAM! . BOOKING DIBUKA BERMULA SEKARANG, iaitu bermula 2 June - 7 June.. . Dan sales sebenar pada 8 & 9JUNE! 🔥 Hanya Selama 48 JAM SAHAJA !!🔥 Hanya Selama 2880 MINIT SAHAJA! 🔥 . #felleraselangor  #fellerabeautymalaysia  #mirafellera  #fellerakedah  #moodrepublik  #felleramenggodadiharilebaran  #scrubviral  #testimonifellera  #foundationviral  #fellerabeauty  #dropship  #kualalumpur  #teamFM  #makeupmurah  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #limitededition  #supplements  #daisyfacebar  #boosterwhitening  #fattzura  #bazaarpaknil  #hilangjerawat  #megasaleraya2018 
2 hari lagi! 🔥🔥🔥 .
Hanya selama 48 JAM! .
BOOKING DIBUKA BERMULA SEKARANG, iaitu bermula 2 June - 7 June..
.
Dan sales sebenar pada 8 & 9JUNE! 🔥
Hanya Selama 48 JAM SAHAJA !!🔥
Hanya Selama 2880 MINIT SAHAJA! 🔥
.
#felleraselangor #fellerabeautymalaysia #mirafellera #fellerakedah #moodrepublik
#felleramenggodadiharilebaran #scrubviral #testimonifellera #foundationviral #fellerabeauty #dropship #kualalumpur #teamFM #makeupmurah #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #limitededition #supplements #daisyfacebar #boosterwhitening #fattzura #bazaarpaknil #hilangjerawat #megasaleraya2018
2 hari lagi! 🔥🔥🔥 . Hanya selama 48 JAM! . BOOKING DIBUKA BERMULA SEKARANG, iaitu bermula 2 June - 7 June.. . Dan sales sebenar pada 8 & 9JUNE! 🔥 Hanya Selama 48 JAM SAHAJA !!🔥 Hanya Selama 2880 MINIT SAHAJA! 🔥 . #felleraselangor  #fellerabeautymalaysia  #mirafellera  #fellerakedah  #moodrepublik  #felleramenggodadiharilebaran  #scrubviral  #testimonifellera  #foundationviral  #fellerabeauty  #dropship  #kualalumpur  #teamFM  #makeupmurah  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #limitededition  #supplements  #daisyfacebar  #boosterwhitening  #fattzura  #bazaarpaknil  #hilangjerawat  #megasaleraya2018 
PRE ORDER MEGA LEBARAN SALES DIBUKA!
.
Kak Min kena bagitau sebab ramai order tapi tak tahu pasal sales ni. 😮
.
Terpaksa lah Kak Min bagitau Fellera ada buat diskaun raya.🤑
.
Korang yang nak order jangan lupa mintak sales raya tau.
.
Boleh start pre-order dan mega sales bermula pada 8 & 9 Jun.
.
Share dan tag rakan-rakan supaya dapat manfaat diskaun raya k?😇😇
.
#FelleraBeautyMalaysia #FelleraHQ #RayaSales #SayangRamadhan #FelleraMENGGODADIHARILEBARAN 
#ML2018 #MegaLebaran2018 #felleraselangor #mirafellera #fellerakedah #freegift
#felleramenggodadiharilebaran #scrubviral #foundationviral #dropship #kualalumpur #teamFM #makeupmurah #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #limitededition #supplements #daisyfacebar #boosterwhitening #fattzura #bazaarpaknil #hilangjerawat
PRE ORDER MEGA LEBARAN SALES DIBUKA! . Kak Min kena bagitau sebab ramai order tapi tak tahu pasal sales ni. 😮 . Terpaksa lah Kak Min bagitau Fellera ada buat diskaun raya.🤑 . Korang yang nak order jangan lupa mintak sales raya tau. . Boleh start pre-order dan mega sales bermula pada 8 & 9 Jun. . Share dan tag rakan-rakan supaya dapat manfaat diskaun raya k?😇😇 . #FelleraBeautyMalaysia  #FelleraHQ  #RayaSales  #SayangRamadhan  #FelleraMENGGODADIHARILEBARAN  #ML2018  #MegaLebaran2018  #felleraselangor  #mirafellera  #fellerakedah  #freegift  #felleramenggodadiharilebaran  #scrubviral  #foundationviral  #dropship  #kualalumpur  #teamFM  #makeupmurah  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #limitededition  #supplements  #daisyfacebar  #boosterwhitening  #fattzura  #bazaarpaknil  #hilangjerawat 
"SEGANNYA MUKA JERAWAT PARUT SANA SINI"
.
Terpaksa lah sembunyi pakai PONDESEN TEBAL takpun CONCEALER byk2.
.
Tapi perlu ke macam tu sampai bila bila?
.
Scar Powder - RM30
Face Relaxing Treatment - RM32
Grebea Masker - RM32
Jadore Whity Flash - RM80
Daisy Face Bar - RM38
.
Cukup 1 set detox ni, confirm lebih confident raya!
.
DM KAK MIN skrg klaau nak harga TERLAJAK MURAH utk combo nii😍😍
.
#FelleraBeautyMalaysia #FelleraHQ #RayaSales #SayangRamadhan #FelleraMENGGODADIHARILEBARAN 
#ML2018 #MegaLebaran2018 #felleraselangor #mirafellera #fellerakedah #freegift
#felleramenggodadiharilebaran #scrubviral #foundationviral #dropship #kualalumpur #teamFM #makeupmurah #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #limitededition #supplements #daisyfacebar #boosterwhitening #fattzura #bazaarpaknil #hilangjerawat
"SEGANNYA MUKA JERAWAT PARUT SANA SINI" . Terpaksa lah sembunyi pakai PONDESEN TEBAL takpun CONCEALER byk2. . Tapi perlu ke macam tu sampai bila bila? . Scar Powder - RM30 Face Relaxing Treatment - RM32 Grebea Masker - RM32 Jadore Whity Flash - RM80 Daisy Face Bar - RM38 . Cukup 1 set detox ni, confirm lebih confident raya! . DM KAK MIN skrg klaau nak harga TERLAJAK MURAH utk combo nii😍😍 . #FelleraBeautyMalaysia  #FelleraHQ  #RayaSales  #SayangRamadhan  #FelleraMENGGODADIHARILEBARAN  #ML2018  #MegaLebaran2018  #felleraselangor  #mirafellera  #fellerakedah  #freegift  #felleramenggodadiharilebaran  #scrubviral  #foundationviral  #dropship  #kualalumpur  #teamFM  #makeupmurah  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #limitededition  #supplements  #daisyfacebar  #boosterwhitening  #fattzura  #bazaarpaknil  #hilangjerawat 
LEBARAN AIDILFITRI MAKIN TERASA!
.
Lampu lip lap lip lap berseri tapi takkan lampu hiasan je kan?
.
Wajah kita pun nak berseri lip lap lip lap jugak kan?
.
Fellera team dah faham sangat!
.
Sebab tu Kak Min ada buat MEGA LEBARAN RAYA 2018 untuk korang semua!
.
Untuk 2 hari, 8 & 9 Jun, DISKAUN BERGANDA-GANDA!
.
Psst, mana yang tak sabar boleh pre-order diantara 2 hingga 7 Jun.
.
OK, PM Kak Min k? Nak start kira stok ni nanti tak cukup 😆😆
.

#FelleraBeautyMalaysia #FelleraHQ #RayaSales #SayangRamadhan #FelleraMENGGODADIHARILEBARAN 
#ML2018 #MegaLebaran2018 #felleraselangor #mirafellera #fellerakedah #freegift
#felleramenggodadiharilebaran #scrubviral #foundationviral #dropship #kualalumpur #teamFM #makeupmurah #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #limitededition #supplements #daisyfacebar #boosterwhitening #fattzura #bazaarpaknil #hilangjerawat
LEBARAN AIDILFITRI MAKIN TERASA! . Lampu lip lap lip lap berseri tapi takkan lampu hiasan je kan? . Wajah kita pun nak berseri lip lap lip lap jugak kan? . Fellera team dah faham sangat! . Sebab tu Kak Min ada buat MEGA LEBARAN RAYA 2018 untuk korang semua! . Untuk 2 hari, 8 & 9 Jun, DISKAUN BERGANDA-GANDA! . Psst, mana yang tak sabar boleh pre-order diantara 2 hingga 7 Jun. . OK, PM Kak Min k? Nak start kira stok ni nanti tak cukup 😆😆 . #FelleraBeautyMalaysia  #FelleraHQ  #RayaSales  #SayangRamadhan  #FelleraMENGGODADIHARILEBARAN  #ML2018  #MegaLebaran2018  #felleraselangor  #mirafellera  #fellerakedah  #freegift  #felleramenggodadiharilebaran  #scrubviral  #foundationviral  #dropship  #kualalumpur  #teamFM  #makeupmurah  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #limitededition  #supplements  #daisyfacebar  #boosterwhitening  #fattzura  #bazaarpaknil  #hilangjerawat 
DISKAUN GILA UTK SET SKINCARE!
.
Apa set SKINCARE Kak Min?
.
❤️ BEAU'AIMER GOLD SKINCARE
❤️ FACE RELAXING TREATMENT
.
Percayalah, harga Kak Min bagi skrg mmg takde di luar selain sini je.
.
Meh rapat rapat cepat utk combo diskaun ni 😍😍
.
#FelleraMENGGODADIHARILEBARAN 
#ML2018 #MegaLebaran2018 #felleraselangor #fellerabeautymalaysia #mirafellera #fellerakedah #freegift
#felleramenggodadiharilebaran #scrubviral #testimonifellera #foundationviral #fellerabeauty #dropship #kualalumpur #teamFM #makeupmurah #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #limitededition #supplements #daisyfacebar #boosterwhitening #fattzura #bazaarpaknil #hilangjerawat #megasaleraya
DISKAUN GILA UTK SET SKINCARE! . Apa set SKINCARE Kak Min? . ❤️ BEAU'AIMER GOLD SKINCARE ❤️ FACE RELAXING TREATMENT . Percayalah, harga Kak Min bagi skrg mmg takde di luar selain sini je. . Meh rapat rapat cepat utk combo diskaun ni 😍😍 . #FelleraMENGGODADIHARILEBARAN  #ML2018  #MegaLebaran2018  #felleraselangor  #fellerabeautymalaysia  #mirafellera  #fellerakedah  #freegift  #felleramenggodadiharilebaran  #scrubviral  #testimonifellera  #foundationviral  #fellerabeauty  #dropship  #kualalumpur  #teamFM  #makeupmurah  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #limitededition  #supplements  #daisyfacebar  #boosterwhitening  #fattzura  #bazaarpaknil  #hilangjerawat  #megasaleraya 
3 hari lagi! 🔥🔥🔥 .
Hanya selama 48 JAM! .
BOOKING DIBUKA BERMULA SEKARANG, iaitu bermula 2 June - 7 June..
.
Dan sales sebenar pada 8 & 9JUNE! 🔥
Hanya Selama 48 JAM SAHAJA !!🔥
Hanya Selama 2880 MINIT SAHAJA! 🔥
.
#felleraselangor #fellerabeautymalaysia #mirafellera #fellerakedah #freegift
#felleramenggodadiharilebaran #scrubviral #testimonifellera #foundationviral #fellerabeauty #dropship #kualalumpur #teamFM #makeupmurah #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #limitededition #supplements #daisyfacebar #boosterwhitening #fattzura #bazaarpaknil #hilangjerawat #megasaleraya2018
3 hari lagi! 🔥🔥🔥 . Hanya selama 48 JAM! . BOOKING DIBUKA BERMULA SEKARANG, iaitu bermula 2 June - 7 June.. . Dan sales sebenar pada 8 & 9JUNE! 🔥 Hanya Selama 48 JAM SAHAJA !!🔥 Hanya Selama 2880 MINIT SAHAJA! 🔥 . #felleraselangor  #fellerabeautymalaysia  #mirafellera  #fellerakedah  #freegift  #felleramenggodadiharilebaran  #scrubviral  #testimonifellera  #foundationviral  #fellerabeauty  #dropship  #kualalumpur  #teamFM  #makeupmurah  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #limitededition  #supplements  #daisyfacebar  #boosterwhitening  #fattzura  #bazaarpaknil  #hilangjerawat  #megasaleraya2018 
MASKER JERAWAT PALING POWER?
.
Ramai yang ada masalah jerawat memang repeat order Grebea Masker je.
.
Best sangat katanya sebab kulit terasa lembut, jerawat mengecut pantas.
.
Iyelah! Dah memang itu fungsi masker ni.
.
Tak mahal, yang penting kulit cantik! Berapa? RM32 jee?? Tapii NAK KASI LAGI MURAHHH sempena #ML2018 😍
.
#FelleraMENGGODADIHARILEBARAN 
#ML2018 #MegaLebaran2018 #felleraselangor #fellerabeautymalaysia #mirafellera #fellerakedah #freegift
#felleramenggodadiharilebaran #scrubviral #testimonifellera #foundationviral #fellerabeauty #dropship #kualalumpur #teamFM #makeupmurah #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #limitededition #supplements #daisyfacebar #boosterwhitening #fattzura #bazaarpaknil #hilangjerawat #megasaleraya
MASKER JERAWAT PALING POWER? . Ramai yang ada masalah jerawat memang repeat order Grebea Masker je. . Best sangat katanya sebab kulit terasa lembut, jerawat mengecut pantas. . Iyelah! Dah memang itu fungsi masker ni. . Tak mahal, yang penting kulit cantik! Berapa? RM32 jee?? Tapii NAK KASI LAGI MURAHHH sempena #ML2018  😍 . #FelleraMENGGODADIHARILEBARAN  #ML2018  #MegaLebaran2018  #felleraselangor  #fellerabeautymalaysia  #mirafellera  #fellerakedah  #freegift  #felleramenggodadiharilebaran  #scrubviral  #testimonifellera  #foundationviral  #fellerabeauty  #dropship  #kualalumpur  #teamFM  #makeupmurah  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #limitededition  #supplements  #daisyfacebar  #boosterwhitening  #fattzura  #bazaarpaknil  #hilangjerawat  #megasaleraya 
TERASA DIRI DIPANDANG RENDAH?
.
Apa tindakan anda?
.
Pendam? Lawan? Give up?
.
Jangan habiskan
 tenaga untuk benda yang sia sia.
.
Gunakan tenaga berkobar kobar tu untuk berjaya dan buktikan dengan kejayaan.
.
Faham kan? 😘
.
#FelleraMENGGODADIHARILEBARAN 
#ML2018 #MegaLebaran2018 #felleraselangor #fellerabeautymalaysia #mirafellera #fellerakedah #freegift
#felleramenggodadiharilebaran #scrubviral #testimonifellera #foundationviral #fellerabeauty #dropship #kualalumpur #teamFM #makeupmurah #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #limitededition #supplements #daisyfacebar #boosterwhitening #fattzura #bazaarpaknil #hilangjerawat #megasaleraya
TERASA DIRI DIPANDANG RENDAH? . Apa tindakan anda? . Pendam? Lawan? Give up? . Jangan habiskan tenaga untuk benda yang sia sia. . Gunakan tenaga berkobar kobar tu untuk berjaya dan buktikan dengan kejayaan. . Faham kan? 😘 . #FelleraMENGGODADIHARILEBARAN  #ML2018  #MegaLebaran2018  #felleraselangor  #fellerabeautymalaysia  #mirafellera  #fellerakedah  #freegift  #felleramenggodadiharilebaran  #scrubviral  #testimonifellera  #foundationviral  #fellerabeauty  #dropship  #kualalumpur  #teamFM  #makeupmurah  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #limitededition  #supplements  #daisyfacebar  #boosterwhitening  #fattzura  #bazaarpaknil  #hilangjerawat  #megasaleraya 
MENAWAN RAYA DGN 3 SET LENGKAP!
.
Kak Min memperkenalkan set mekap combo murah berbaloi utk korang.
.
Berapa harga asal dan apa setnya?
.
Hermosa Loose Powder - RM65
Parfait Sponge Foundation - RM87
Ladymour Spray - RM99
.
Kak Min nak letak RM246 je!
.
Baik sambar cepat sebelum stok habis oi!! 😘😘😘
.
#FelleraMENGGODADIHARILEBARAN 
#ML2018 #MegaLebaran2018 #felleraselangor #fellerabeautymalaysia #mirafellera #fellerakedah #freegift
#felleramenggodadiharilebaran #scrubviral #testimonifellera #foundationviral #fellerabeauty #dropship #kualalumpur #teamFM #makeupmurah #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #limitededition #supplements #daisyfacebar #boosterwhitening #fattzura #bazaarpaknil #hilangjerawat #megasaleraya
MENAWAN RAYA DGN 3 SET LENGKAP! . Kak Min memperkenalkan set mekap combo murah berbaloi utk korang. . Berapa harga asal dan apa setnya? . Hermosa Loose Powder - RM65 Parfait Sponge Foundation - RM87 Ladymour Spray - RM99 . Kak Min nak letak RM246 je! . Baik sambar cepat sebelum stok habis oi!! 😘😘😘 . #FelleraMENGGODADIHARILEBARAN  #ML2018  #MegaLebaran2018  #felleraselangor  #fellerabeautymalaysia  #mirafellera  #fellerakedah  #freegift  #felleramenggodadiharilebaran  #scrubviral  #testimonifellera  #foundationviral  #fellerabeauty  #dropship  #kualalumpur  #teamFM  #makeupmurah  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #limitededition  #supplements  #daisyfacebar  #boosterwhitening  #fattzura  #bazaarpaknil  #hilangjerawat  #megasaleraya 
FELLERA SALES - MEGA LEBARAN!
.
📢 Diskaun sebanyak 13%!
📢 Buka untuk pre-order!
📢 Limited time, 8 & 9 Jun sahaja!
🛍FREE GIFT special menanti
🛍Cabutan Bertuah Duit Raya RM150
.
Mamay taknak sembang panjang-panjang. Mamay just nak tolong korang raya ni dengan kulit flawless berseri memancor-mancir gituuu Hehe 😍
.
Takyah pikir lame-lame nanti melepas oiii... Jom gegerkan raya bersama Fellera!
.
Meh laju-laju Wassap Mamay kalau taknak menangis kat bucu katil 📲011-19779267
.
.

#FelleraBeautyMalaysia #FelleraBeauty #FelleraHQ #daisyfacebar #RayaSales #felleraklang #fellerameru #fellerakapar #fellerameru #fellerapuncakalam #fellerapuncakperdana #fellerapuchong #fellerasetialam #agentfelleraklang #sayajual #bazarpaknil #agentfellera #nakcantik #boosterwhitening #fattzura #ML2018 #facecleanser #sabuntomato
FELLERA SALES - MEGA LEBARAN! . 📢 Diskaun sebanyak 13%! 📢 Buka untuk pre-order! 📢 Limited time, 8 & 9 Jun sahaja! 🛍FREE GIFT special menanti 🛍Cabutan Bertuah Duit Raya RM150 . Mamay taknak sembang panjang-panjang. Mamay just nak tolong korang raya ni dengan kulit flawless berseri memancor-mancir gituuu Hehe 😍 . Takyah pikir lame-lame nanti melepas oiii... Jom gegerkan raya bersama Fellera! . Meh laju-laju Wassap Mamay kalau taknak menangis kat bucu katil 📲011-19779267 . . #FelleraBeautyMalaysia  #FelleraBeauty  #FelleraHQ  #daisyfacebar  #RayaSales  #felleraklang  #fellerameru  #fellerakapar  #fellerameru  #fellerapuncakalam  #fellerapuncakperdana  #fellerapuchong  #fellerasetialam  #agentfelleraklang  #sayajual  #bazarpaknil  #agentfellera  #nakcantik  #boosterwhitening  #fattzura  #ML2018  #facecleanser  #sabuntomato 
4 hari lagi! 🔥🔥🔥 .
Hanya selama 48 JAM! .
BOOKING DIBUKA BERMULA SEKARANG, iaitu bermula 2 June - 7 June..
.
Dan sales sebenar pada 8 & 9JUNE! 🔥
Hanya Selama 48 JAM SAHAJA !!🔥
Hanya Selama 2880 MINIT SAHAJA! 🔥
.
#felleraselangor #fellerabeautymalaysia #mirafellera #fellerakedah #freegift
#felleramenggodadiharilebaran #scrubviral #testimonifellera #foundationviral #fellerabeauty #dropship #kualalumpur #teamFM #makeupmurah #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #limitededition #supplements #daisyfacebar #boosterwhitening #fattzura #bazaarpaknil #hilangjerawat #megasaleraya
4 hari lagi! 🔥🔥🔥 . Hanya selama 48 JAM! . BOOKING DIBUKA BERMULA SEKARANG, iaitu bermula 2 June - 7 June.. . Dan sales sebenar pada 8 & 9JUNE! 🔥 Hanya Selama 48 JAM SAHAJA !!🔥 Hanya Selama 2880 MINIT SAHAJA! 🔥 . #felleraselangor  #fellerabeautymalaysia  #mirafellera  #fellerakedah  #freegift  #felleramenggodadiharilebaran  #scrubviral  #testimonifellera  #foundationviral  #fellerabeauty  #dropship  #kualalumpur  #teamFM  #makeupmurah  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #limitededition  #supplements  #daisyfacebar  #boosterwhitening  #fattzura  #bazaarpaknil  #hilangjerawat  #megasaleraya 
APADIAA ITEM LIMITED?!
.
Sebab ramai yang nak cantik dengan Fellera..
Ramai nak lawa raya ni.. 😍
.
Setelah diminta minta.. dirayu rayu..
Kami PASTI, AWAK SEMUA CANTIK RAYA NI!
.
.
Tahun ni dengan Penuh kelainan!
.
Dengan 10 PRODUCT LIMITED EDITION DAN SPECIAL EDITION!
.
Deretan Product YANG MEMUKAU SANUBARI AWAK!
.
Hanya selama 48 JAM!
.
BOOKING DIBUKA BERMULA SEKARANG, iaitu bermula 2 June - 7 June..
.
Dan sales sebenar pada 8 & 9JUNE! 🔥
Hanya Selama 48 JAM SAHAJA !!🔥
Hanya Selama 2880 MINIT SAHAJA! 🔥
.
InshaAllah, Dengan Fellera Beauty..
.
AWAK PASTI CANTIK RAYA NI!
.
#FelleraMENGGODADIHARILEBARAN 
#ML2018 #MegaLebaran2018 #felleraselangor #fellerabeautymalaysia #mirafellera #fellerakedah #freegift
#felleramenggodadiharilebaran #scrubviral #testimonifellera #foundationviral #fellerabeauty #dropship #kualalumpur #teamFM #makeupmurah #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #limitededition #supplements #daisyfacebar #boosterwhitening #fattzura #bazaarpaknil #hilangjerawat #megasaleraya
APADIAA ITEM LIMITED?! . Sebab ramai yang nak cantik dengan Fellera.. Ramai nak lawa raya ni.. 😍 . Setelah diminta minta.. dirayu rayu.. Kami PASTI, AWAK SEMUA CANTIK RAYA NI! . . Tahun ni dengan Penuh kelainan! . Dengan 10 PRODUCT LIMITED EDITION DAN SPECIAL EDITION! . Deretan Product YANG MEMUKAU SANUBARI AWAK! . Hanya selama 48 JAM! . BOOKING DIBUKA BERMULA SEKARANG, iaitu bermula 2 June - 7 June.. . Dan sales sebenar pada 8 & 9JUNE! 🔥 Hanya Selama 48 JAM SAHAJA !!🔥 Hanya Selama 2880 MINIT SAHAJA! 🔥 . InshaAllah, Dengan Fellera Beauty.. . AWAK PASTI CANTIK RAYA NI! . #FelleraMENGGODADIHARILEBARAN  #ML2018  #MegaLebaran2018  #felleraselangor  #fellerabeautymalaysia  #mirafellera  #fellerakedah  #freegift  #felleramenggodadiharilebaran  #scrubviral  #testimonifellera  #foundationviral  #fellerabeauty  #dropship  #kualalumpur  #teamFM  #makeupmurah  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #limitededition  #supplements  #daisyfacebar  #boosterwhitening  #fattzura  #bazaarpaknil  #hilangjerawat  #megasaleraya 
Fellera Beauty akan adakan...
MEGA LEBARAN 2018 ! #ML2018🔥
.
Semua HARGA BARANG AKAN TURUN SEBANYAK 13%!
.
Wehhh 13%!!
Banyak JIMAT TU!! 13% KOT!!! .
Tahun ni dengan Penuh kelainan! .
Dengan 10 PRODUCT LIMITED EDITION DAN SPECIAL EDITION! .
Deretan Product YANG MEMUKAU SANUBARI AWAK! .
Hanya selama 48 JAM! .
BOOKING DIBUKA BERMULA SEKARANG, iaitu bermula 2 June - 7 June..
.
Dan sales sebenar pada 8 & 9JUNE! 🔥
Hanya Selama 48 JAM SAHAJA !!🔥
Hanya Selama 2880 MINIT SAHAJA! 🔥
.
#felleraselangor #fellerabeautymalaysia #mirafellera #fellerakedah #freegift
#felleramenggodadiharilebaran #scrubviral #testimonifellera #foundationviral #fellerabeauty #dropship #kualalumpur #teamFM #makeupmurah #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #limitededition #supplements #daisyfacebar #boosterwhitening #fattzura #bazaarpaknil #hilangjerawat #megasaleraya
Fellera Beauty akan adakan... MEGA LEBARAN 2018 ! #ML2018 🔥 . Semua HARGA BARANG AKAN TURUN SEBANYAK 13%! . Wehhh 13%!! Banyak JIMAT TU!! 13% KOT!!! . Tahun ni dengan Penuh kelainan! . Dengan 10 PRODUCT LIMITED EDITION DAN SPECIAL EDITION! . Deretan Product YANG MEMUKAU SANUBARI AWAK! . Hanya selama 48 JAM! . BOOKING DIBUKA BERMULA SEKARANG, iaitu bermula 2 June - 7 June.. . Dan sales sebenar pada 8 & 9JUNE! 🔥 Hanya Selama 48 JAM SAHAJA !!🔥 Hanya Selama 2880 MINIT SAHAJA! 🔥 . #felleraselangor  #fellerabeautymalaysia  #mirafellera  #fellerakedah  #freegift  #felleramenggodadiharilebaran  #scrubviral  #testimonifellera  #foundationviral  #fellerabeauty  #dropship  #kualalumpur  #teamFM  #makeupmurah  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #limitededition  #supplements  #daisyfacebar  #boosterwhitening  #fattzura  #bazaarpaknil  #hilangjerawat  #megasaleraya 
5 hari lagi! 🔥🔥🔥 .
Hanya selama 48 JAM! .
BOOKING DIBUKA BERMULA SEKARANG, iaitu bermula 2 June - 7 June..
.
Dan sales sebenar pada 8 & 9JUNE! 🔥
Hanya Selama 48 JAM SAHAJA !!🔥
Hanya Selama 2880 MINIT SAHAJA! 🔥
.
#felleraselangor #fellerabeautymalaysia #mirafellera #fellerakedah #freegift
#felleramenggodadiharilebaran #scrubviral #testimonifellera #foundationviral #fellerabeauty #dropship #kualalumpur #teamFM #makeupmurah #sayajualfellerabeauty #onlinemurah #limitededition #supplements #daisyfacebar #boosterwhitening #fattzura #bazaarpaknil #hilangjerawat #megasaleraya
5 hari lagi! 🔥🔥🔥 . Hanya selama 48 JAM! . BOOKING DIBUKA BERMULA SEKARANG, iaitu bermula 2 June - 7 June.. . Dan sales sebenar pada 8 & 9JUNE! 🔥 Hanya Selama 48 JAM SAHAJA !!🔥 Hanya Selama 2880 MINIT SAHAJA! 🔥 . #felleraselangor  #fellerabeautymalaysia  #mirafellera  #fellerakedah  #freegift  #felleramenggodadiharilebaran  #scrubviral  #testimonifellera  #foundationviral  #fellerabeauty  #dropship  #kualalumpur  #teamFM  #makeupmurah  #sayajualfellerabeauty  #onlinemurah  #limitededition  #supplements  #daisyfacebar  #boosterwhitening  #fattzura  #bazaarpaknil  #hilangjerawat  #megasaleraya 
Mana #felleralovers? .
Korang bole booking order yaa 😉
.
Semua item less 13 PERCENTTT. 
hArga menjunam jimat banyak giler!
.
Meh booking dengan seha 😘
.
Dm or whataspp
📲014- 8366935
📲014- 8366935
📲014- 8366935
.
#FairyYN_16028 #FelleraBeautyMalaysia #ML2018 #MegaLebaran2018 #FelleraMENGGODADIHARILEBARAN
#Bellrosa #CandyBelle #BeauAimerGOLD #Parfait #LAdymourspray #HermosaLoosePowder #FaceRelaxingTreatment #DaisyFaceBar #GrebeaMasker #ScarPowder #JadoreWhithyFlashSerum #Biancabodybar #Scrubberassoya #Slimmingscrub #LadyVierge
Mana #felleralovers ? . Korang bole booking order yaa 😉 . Semua item less 13 PERCENTTT. hArga menjunam jimat banyak giler! . Meh booking dengan seha 😘 . Dm or whataspp 📲014- 8366935 📲014- 8366935 📲014- 8366935 . #FairyYN_16028  #FelleraBeautyMalaysia  #ML2018  #MegaLebaran2018  #FelleraMENGGODADIHARILEBARAN  #Bellrosa  #CandyBelle  #BeauAimerGOLD  #Parfait  #LAdymourspray  #HermosaLoosePowder  #FaceRelaxingTreatment  #DaisyFaceBar  #GrebeaMasker  #ScarPowder  #JadoreWhithyFlashSerum  #Biancabodybar  #Scrubberassoya  #Slimmingscrub  #LadyVierge