an online Instagram web viewer

#CHIASEED medias

Photos

Görögjoghurt, barack, szilva és chia mag 😍

Greek joghurt, peach, plum and chia seeds 😍

#igazikaja #realfood #food #healthyfood #gastro #snack #breakfast #greekjoghurt #peach #plum #chia #chiaseed #mik #mutimiteszel #reggeli
Chia Seed Pudding for breakfast with blueberries and nuts 🥜
•
#diy #chiaseedpudding #breakfast #chiaseed #foodie #healthyeating #healthylifestyle
APA YANG TERBAIK UNTUK KESIHATAN DIDALAM BADAN...
BAIK JUGA UNTUK DILUAR BADAN!!
.
.
Sebab itulah Natural SUPERFOOD ini , bila melalui proses "cold pressed" ia akan menjadi SUPERFOOD super duper terbaik untuk kulit Kita...umpama titisan "beauty portion" pada kulit...
.
.
Pada pelanggan yang dah memilikinya , Hargai nya hinggalah titisan yang terakhir. Kerana 1kg Bijian chia seed organik ini hanya mampu menghasilkan hanya 100-200ml sahaja minyak chia....
.
It's soooooo precious dear ..
.
Nak Cuba... ?? Pastikan anda menghubungi saya dengan pantas...Sebab tis is our most DEMANDING product..
.
Lagi Satu, Belian SEKARANG setiap 1 set Combo Aryza Cleanser + Oil PERCUMA 1 pack Aryza Chia Seed 100gms. .
UNTUNG KE UNTUNG ?? .
.
POS LAJU SETIAP HARI BEKERJA UOLLSS ..
.
Hubungi WhatsApp +60176398987
www.wasap.my/60176398987
.
COD Kajang/Bandar Baru Bangi/Putrajaya
Pos ke seluruh Malaysia
#aryzachiaseed #kajang #semenyih #uitm #ukm #upm #kptm #chiaseed #aryzaliquidcleanser #chiaseedoil #glowing #flawless #vendorbandarbarubangi #pregnant #mummysupplement #omega3 #babyfood #healthy #beauty
#aryzachiamiracleoil #bangiostia #bandarbarubangi #babyfood #babyfoodrecipes #chiaseedovernightoats #desaparkcity #westcountry #highcalcium #vitaminC
APA YANG TERBAIK UNTUK KESIHATAN DIDALAM BADAN... BAIK JUGA UNTUK DILUAR BADAN!! . . Sebab itulah Natural SUPERFOOD ini , bila melalui proses "cold pressed" ia akan menjadi SUPERFOOD super duper terbaik untuk kulit Kita...umpama titisan "beauty portion" pada kulit... . . Pada pelanggan yang dah memilikinya , Hargai nya hinggalah titisan yang terakhir. Kerana 1kg Bijian chia seed organik ini hanya mampu menghasilkan hanya 100-200ml sahaja minyak chia.... . It's soooooo precious dear .. . Nak Cuba... ?? Pastikan anda menghubungi saya dengan pantas...Sebab tis is our most DEMANDING product.. . Lagi Satu, Belian SEKARANG setiap 1 set Combo Aryza Cleanser + Oil PERCUMA 1 pack Aryza Chia Seed 100gms. . UNTUNG KE UNTUNG ?? . . POS LAJU SETIAP HARI BEKERJA UOLLSS .. . Hubungi WhatsApp +60176398987 www.wasap.my/60176398987 . COD Kajang/Bandar Baru Bangi/Putrajaya Pos ke seluruh Malaysia #aryzachiaseed  #kajang  #semenyih  #uitm  #ukm  #upm  #kptm  #chiaseed  #aryzaliquidcleanser  #chiaseedoil  #glowing  #flawless  #vendorbandarbarubangi  #pregnant  #mummysupplement  #omega3  #babyfood  #healthy  #beauty  #aryzachiamiracleoil  #bangiostia  #bandarbarubangi  #babyfood  #babyfoodrecipes  #chiaseedovernightoats  #desaparkcity  #westcountry  #highcalcium  #vitaminC 
Bingung cara mengolah chia seed? Eits, ngga usah bingung lagi ya moms😉 Selain khasiatnya yang juara, chia seed juga mudah diadaptasikan karena tidak berbau dan tidak berasa, sehingga tidak mempengaruhi aroma dan rasa minuman atau masakan yang menggunakannya.
.
Cara penyajian chia seed
1. Dicampurkan ke dalam minuman seperti jus dan lemon tea
2. Ditaburkan langsung diatas salad atau puding
3. Dicampurkan ke smoothies, puding, yogurt dan oatmeal
4. Dibuat menjadi bubur chia
5. Dibuat menjadi tepung untuk adonan kue atau roti
6. Dicampurkan ke dalam roti atau kue
.
Dan masih banyak cara2 yg lainnya yaa😉 Kamu bisa kreasi sendiri sesuai dengan kesukaan mu😘
.
#chiaseed #jualchiaseed #chiaseeds #cemilansehat #snacksehat #diet #progamdiet
Bingung cara mengolah chia seed? Eits, ngga usah bingung lagi ya moms😉 Selain khasiatnya yang juara, chia seed juga mudah diadaptasikan karena tidak berbau dan tidak berasa, sehingga tidak mempengaruhi aroma dan rasa minuman atau masakan yang menggunakannya. . Cara penyajian chia seed 1. Dicampurkan ke dalam minuman seperti jus dan lemon tea 2. Ditaburkan langsung diatas salad atau puding 3. Dicampurkan ke smoothies, puding, yogurt dan oatmeal 4. Dibuat menjadi bubur chia 5. Dibuat menjadi tepung untuk adonan kue atau roti 6. Dicampurkan ke dalam roti atau kue . Dan masih banyak cara2 yg lainnya yaa😉 Kamu bisa kreasi sendiri sesuai dengan kesukaan mu😘 . #chiaseed  #jualchiaseed  #chiaseeds  #cemilansehat  #snacksehat  #diet  #progamdiet 
My all time fav recipe😍😍 Happy Friday fitness lovers💪🏻💪🏻💪🏻 #fitness #fitfam #fitnessaddict #Nutrilite #bodykey #chiaseed #protein #proteinpowder #proteinshake #dragonfruit #healthy #healthyfood #healthyeating #healthylifestyle #igaddict #igdaily #iglover #igfitfam #igfitness #iggirl
◡̈⃝
Avocado kiwi chia breeze🥑🥝🍌
運動のあとはカラダに良さそうなものを飲んでみる🥤
写真じゃ伝わらないけどすごい量。
#ZUMBA #bangkok #bkk #thailand #帰り道の誘惑 #avocado #kiwi #chiaseed #名前だけ見たらすごくヘルシー #でもこの量飲んだら意味がない #ジュースでお腹いっぱい #バンコク習い事 #子連れズンバ #バンコクライフ #バンコク暮らし
Bismillahirrahmanirrahim.
.
Sabun tomato #serisoap 🍅 READY STOCK here! Best gila kot sabun ni. Dirumus dari tomato + chia seed + grape seed + walnut shell.
.
Hanya rm 29! Contact 013-4447630 (hajar)..pos setiap hari! 📦
.
#serisoap #sabuntomato #tomato #chiaseed #grapeseed #walnutshell #rm29
คอร์สdetoxของหม่ามี๊วันที่3 น้ำเมลอน+น้ำมะพร้าว ของโปรดคนเจ้เค้าเลย โดนแย่งตลอด🍈😋 @dailycoldpressed
.
น้ำผักผลไม้สกัดเย็น
@dailycoldpressed รสชาติ อร่อยดื่มง่าย
ปราศจากน้ำตาล บำรุงร่างกายให้สดชื่น บำรุงผิวพรรณด้วย 
น้องๆก็ดื่มได้ คุณแม่เข้าคอร์ส สั่งเผื่อได้เลยค่ะ❤️
...
Cr.@nannpiyada
คอร์สdetoxของหม่ามี๊วันที่3 น้ำเมลอน+น้ำมะพร้าว ของโปรดคนเจ้เค้าเลย โดนแย่งตลอด🍈😋 @dailycoldpressed . น้ำผักผลไม้สกัดเย็น @dailycoldpressed รสชาติ อร่อยดื่มง่าย ปราศจากน้ำตาล บำรุงร่างกายให้สดชื่น บำรุงผิวพรรณด้วย น้องๆก็ดื่มได้ คุณแม่เข้าคอร์ส สั่งเผื่อได้เลยค่ะ❤️ ... Cr.@nannpiyada
#Repost @herbal_diet
• • •
Kalau kamu pilih yg mana nih?
.
.
Yuks konsultasikan 😘😘
.
.
Hubungi segera!!
Hp/wa: 081245881823
Line: @fitforlife
.
Kami hanya menyediakan produk ASLI, HALAL, & BERGARANSI
Akan DIBIMBING dan KONSULTASI sampai Target Tercapai!!
.
.
.
.
.
#healthyfood #diet #jualmakanansehat #healthybreakfast #granolahomemadejakarta #camilandiet #healthysnack #jualmakanandiet  #cleaneating #muesli #pelancarasi #granolasurabaya #jualchiaseedsmurah #jualchiaseed #jualgranolamurah #jualgranolasurabaya #superfoods #granolabandung #chiaseed #highfiber #homemadegranola #pejuangdietsehat #mueslimurah #jualmueslimurah #maukurus #obatdiet #vegetarianindonesia #dietsehatmurah #obatkurus
#Repost  @herbal_diet • • • Kalau kamu pilih yg mana nih? . . Yuks konsultasikan 😘😘 . . Hubungi segera!! Hp/wa: 081245881823 Line: @fitforlife . Kami hanya menyediakan produk ASLI, HALAL, & BERGARANSI Akan DIBIMBING dan KONSULTASI sampai Target Tercapai!! . . . . . #healthyfood  #diet  #jualmakanansehat  #healthybreakfast  #granolahomemadejakarta  #camilandiet  #healthysnack  #jualmakanandiet  #cleaneating  #muesli  #pelancarasi  #granolasurabaya  #jualchiaseedsmurah  #jualchiaseed  #jualgranolamurah  #jualgranolasurabaya  #superfoods  #granolabandung  #chiaseed  #highfiber  #homemadegranola  #pejuangdietsehat  #mueslimurah  #jualmueslimurah  #maukurus  #obatdiet  #vegetarianindonesia  #dietsehatmurah  #obatkurus 
betul.. lepas minum easyfull mmg kenyang...sbb ianya ada pelbagai bijirin... jika minum Dfolia coffee sj pun dah beri kita tenaga dan efek kenyang... campur pula dua2, lagi la bertambah2 kenyang.. 💪💪👍👍 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷

#detoxmurah
#dtox#sendayutinggi #slimmingset #tipskurus#menudiet #pilkurus #pilkurusselamat #tipskempiskanperut #cerealdrink#dtoxsendayutinggi #minumanbijirin#oat#losyenkurus#losyenbakarlemak#produkkurus#testimoniberjayakurus#testimonikurus#testimoniprodukkurus#juskurus#sendayutinggikualalumpur#produksembelit#ubatsembelit#easyfull#setkurus#milkbooster#chiaseed #chiaseedmurah#jamuratumalayakualalumpur#sendayutinggiampang
betul.. lepas minum easyfull mmg kenyang...sbb ianya ada pelbagai bijirin... jika minum Dfolia coffee sj pun dah beri kita tenaga dan efek kenyang... campur pula dua2, lagi la bertambah2 kenyang.. 💪💪👍👍 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷 #detoxmurah  #dtox #sendayutinggi  #slimmingset  #tipskurus #menudiet  #pilkurus  #pilkurusselamat  #tipskempiskanperut  #cerealdrink #dtoxsendayutinggi  #minumanbijirin #oat #losyenkurus #losyenbakarlemak #produkkurus #testimoniberjayakurus #testimonikurus #testimoniprodukkurus #juskurus #sendayutinggikualalumpur #produksembelit #ubatsembelit #easyfull #setkurus #milkbooster #chiaseed  #chiaseedmurah #jamuratumalayakualalumpur #sendayutinggiampang 
Ada masa tertentu kalau craving tgh teruk sy akan ambil Easyfull 3 kali sehari. Kalau tak kekadang skip je sbb selera gajah tak mai. Biasanya lps outstation mesti berat naik sbb makan byk. Jadi bila balik tu dlm seminggu sy akan kontrol sikit makan utk kembali pd berat lama. Utk kontrol selera memacam tu mmg WAJIB ada stok Easyfull .
. 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷

#detoxmurah#energybar
#dtox#sendayutinggi  #tipskurus#menudiet #pilkurus #pilkurusselamat #tipskempiskanperut #cerealdrink#dtoxsendayutinggi #minumanbijirin#oat#detox#losyenkurus#losyenbakarlemak#produkkurus#testimoniberjayakurus#testimonikurus#testimoniprodukkurus#juskurus#sendayutinggikualalumpur#produksembelit#ubatsembelit#easyfull#setkurus#milkbooster#chiaseed #chiaseedmurah#jamuratumalayakualalumpur
Ada masa tertentu kalau craving tgh teruk sy akan ambil Easyfull 3 kali sehari. Kalau tak kekadang skip je sbb selera gajah tak mai. Biasanya lps outstation mesti berat naik sbb makan byk. Jadi bila balik tu dlm seminggu sy akan kontrol sikit makan utk kembali pd berat lama. Utk kontrol selera memacam tu mmg WAJIB ada stok Easyfull . . 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷 #detoxmurah #energybar  #dtox #sendayutinggi  #tipskurus #menudiet  #pilkurus  #pilkurusselamat  #tipskempiskanperut  #cerealdrink #dtoxsendayutinggi  #minumanbijirin #oat #detox #losyenkurus #losyenbakarlemak #produkkurus #testimoniberjayakurus #testimonikurus #testimoniprodukkurus #juskurus #sendayutinggikualalumpur #produksembelit #ubatsembelit #easyfull #setkurus #milkbooster #chiaseed  #chiaseedmurah #jamuratumalayakualalumpur 
jom dptkan produk dgn pengedar sah @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi Jenis kalau makan mesti 2-3 pinggan baru rasa puas ? Cuba dulu 2 produk ni sblm makan berat. Mesti rasa perbezaan ketara. Perut tu cepat je kempis tau
. 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷

#detoxdrink
#dtox#sendayutinggi #slimmingset #tipskurus#menudiet #pilkurus #pilkurusselamat #tipskempiskanperut #cerealdrink#dtoxsendayutinggi #minumanbijirin#oat#detox#losyenkurus#losyenbakarlemak#produkkurus#testimoniberjayakurus#testimonikurus#testimoniprodukkurus#juskurus#sendayutinggikualalumpur#produksembelit#ubatsembelit#easyfull#setkurus#milkbooster#chiaseed #chiaseedmurah#jamuratumalayakualalumpur
jom dptkan produk dgn pengedar sah @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi Jenis kalau makan mesti 2-3 pinggan baru rasa puas ? Cuba dulu 2 produk ni sblm makan berat. Mesti rasa perbezaan ketara. Perut tu cepat je kempis tau . 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷 #detoxdrink  #dtox #sendayutinggi  #slimmingset  #tipskurus #menudiet  #pilkurus  #pilkurusselamat  #tipskempiskanperut  #cerealdrink #dtoxsendayutinggi  #minumanbijirin #oat #detox #losyenkurus #losyenbakarlemak #produkkurus #testimoniberjayakurus #testimonikurus #testimoniprodukkurus #juskurus #sendayutinggikualalumpur #produksembelit #ubatsembelit #easyfull #setkurus #milkbooster #chiaseed  #chiaseedmurah #jamuratumalayakualalumpur 
jom dptkan Easyfull dgn pengedar sah @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi -  Masih lapar walaupun dah lunch tadi ? Ambil secawan Easyfull mesti lupa dah kudapan petang. Semua kudapan ni menggagalkan misi kita nak kurus
. 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷

#detoxdrink
#dtox#sendayutinggi #slimmingset #tipskurus#menudiet #pilkurus #pilkurusselamat #tipskempiskanperut #cerealdrink#dtoxsendayutinggi #minumanbijirin#oat#detox#losyenkurus#losyenbakarlemak#produkkurus#testimoniberjayakurus#testimonikurus#testimoniprodukkurus#juskurus#sendayutinggikualalumpur#produksembelit#ubatsembelit#easyfull#setkurus#milkbooster#chiaseed #chiaseedmurah#jamuratumalayakualalumpur
jom dptkan Easyfull dgn pengedar sah @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi - Masih lapar walaupun dah lunch tadi ? Ambil secawan Easyfull mesti lupa dah kudapan petang. Semua kudapan ni menggagalkan misi kita nak kurus . 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷 #detoxdrink  #dtox #sendayutinggi  #slimmingset  #tipskurus #menudiet  #pilkurus  #pilkurusselamat  #tipskempiskanperut  #cerealdrink #dtoxsendayutinggi  #minumanbijirin #oat #detox #losyenkurus #losyenbakarlemak #produkkurus #testimoniberjayakurus #testimonikurus #testimoniprodukkurus #juskurus #sendayutinggikualalumpur #produksembelit #ubatsembelit #easyfull #setkurus #milkbooster #chiaseed  #chiaseedmurah #jamuratumalayakualalumpur 
jom dptkan Easyfull dgn pengedar sah @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi Ada masa tertentu kalau craving tgh teruk sy akan ambil Easyfull 3 kali sehari. Kalau tak kekadang skip je sbb selera gajah tak mai. Biasanya lps outstation mesti berat naik sbb makan byk. Jadi bila balik tu dlm seminggu sy akan kontrol sikit makan utk kembali pd berat lama. Utk kontrol selera memacam tu mmg WAJIB ada stok Easyfull 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷

#detoxdrink
#dtox#sendayutinggi #slimmingset #tipskurus#menudiet #pilkurus #pilkurusselamat #tipskempiskanperut #cerealdrink#dtoxsendayutinggi #minumanbijirin#oat#detox#losyenkurus#losyenbakarlemak#produkkurus#testimoniberjayakurus#testimonikurus#testimoniprodukkurus#juskurus#sendayutinggikualalumpur#produksembelit#ubatsembelit#easyfull#setkurus#milkbooster#chiaseed #chiaseedmurah#jamuratumalayakualalumpur
jom dptkan Easyfull dgn pengedar sah @suriaramay_jrm_sendayu_tinggi Ada masa tertentu kalau craving tgh teruk sy akan ambil Easyfull 3 kali sehari. Kalau tak kekadang skip je sbb selera gajah tak mai. Biasanya lps outstation mesti berat naik sbb makan byk. Jadi bila balik tu dlm seminggu sy akan kontrol sikit makan utk kembali pd berat lama. Utk kontrol selera memacam tu mmg WAJIB ada stok Easyfull 🌷Whatsapp su 0172180235 utk pembelian🌷 #detoxdrink  #dtox #sendayutinggi  #slimmingset  #tipskurus #menudiet  #pilkurus  #pilkurusselamat  #tipskempiskanperut  #cerealdrink #dtoxsendayutinggi  #minumanbijirin #oat #detox #losyenkurus #losyenbakarlemak #produkkurus #testimoniberjayakurus #testimonikurus #testimoniprodukkurus #juskurus #sendayutinggikualalumpur #produksembelit #ubatsembelit #easyfull #setkurus #milkbooster #chiaseed  #chiaseedmurah #jamuratumalayakualalumpur 
It is about sharing the natural goodness 😍😘🥝🍌🍍🍑
#smoothiebreakfast #chiaseed #closetovegan #healthydiet #veganfood #plantbasedliving #naturalgoodness #fruitvaganza #fruitforlife
Cafe Smuti 💜
.
.

Kira2 udh cocok blm ya jadi makanan cafe, penyajian+ rasanya?? Hehe

Walaupun sebenernya bukan makanan cafe asli, tp pgn banget ikut partisipasi setor foto dgn tema minuman dan makanan cafe, karena skrg  minuman dan makanan ada juga yang modelnya macem beginian, kalo d bali si udh banyak cafe yang jual smuti2an dan clean food, d bandung baru dikit yaa sepertinya, dan blm pernah nyobain, dan pengen bgt nyobain 😍 .
.
.

@uploadkompakan
#uploadkompakan
#ukndangafe_blitar
.
.

#breakfast #breakfasttime #breakfastlover #breakfastsmoothie #mybreakfast #smoothies #smoothie #smoothietime #smoothielover #smoothielove #smoothiebowl #breakfastbowl #healthysmoothie #fruitsmoothie  #chiaseed #makanansehat #sarapanku #sarapansehat #healthybreakfast #healthyfood #themsmoothiebowls #granola #superfood #sarapanpagi
Cafe Smuti 💜 . . Kira2 udh cocok blm ya jadi makanan cafe, penyajian+ rasanya?? Hehe Walaupun sebenernya bukan makanan cafe asli, tp pgn banget ikut partisipasi setor foto dgn tema minuman dan makanan cafe, karena skrg minuman dan makanan ada juga yang modelnya macem beginian, kalo d bali si udh banyak cafe yang jual smuti2an dan clean food, d bandung baru dikit yaa sepertinya, dan blm pernah nyobain, dan pengen bgt nyobain 😍 . . . @uploadkompakan #uploadkompakan  #ukndangafe_blitar  . . #breakfast  #breakfasttime  #breakfastlover  #breakfastsmoothie  #mybreakfast  #smoothies  #smoothie  #smoothietime  #smoothielover  #smoothielove  #smoothiebowl  #breakfastbowl  #healthysmoothie  #fruitsmoothie  #chiaseed  #makanansehat  #sarapanku  #sarapansehat  #healthybreakfast  #healthyfood  #themsmoothiebowls  #granola  #superfood  #sarapanpagi 
Kenapa harus chia seed?
.
.
.
Karena si biji mungil ini punya banyak sekali kandungan dan manfaat yang bagus buat si kecil dan juga ibunya ❤
.
.
.
Chia Seed kemasan ziplock:
🌻50gr harga 18rb
🌻100gr harga 35rb
.
.
.
Order WA: 082136959208
.
.
.
#chia #chiaseed #chiajogja #chiaseedjogja #chiampasi #chiaseedmpasi #chiaseedmurah #mpasi #mpasijogja #mpasimurah #mpasichiaseeds
#Repost @h2celebratelife (@get_repost)
・・・
Biji Chia, Maksimalkan Pembakaran Kalori
.
Melakukan diet atau program penurunan berat badan sangat identik dengan pengurangan asupan makanan. Namun sebenarnya, ada beberapa makanan yang bisa membantu membakar kalori tubuhmu dengan maksimal, salah satunya dengan mengonsumsi biji chia.
.
Biji chia kaya akan asam lemak omega-3, serat, dan protein. Biji berukuran mini ini dapat membantu menekan nafsu makan, meningkatkan metabolisme tubuh, dan mengaktifkan glukagon yakni salah satu hormon yang membantu membakar lemak dalam tubuh. 
Jika porsi makan telah sesuai, metabolisme tubuh lancar dan tubuh menjadi lebih bugar.
.
H2 Biji Chia bisa menjadi pilihan kamu untuk menjaga tubuh tetap bugar, karena tubuh bugar membuat kita merasa lebih bahagia menjalani hidup!
.
.
#H2CelebrateLife #H2HealthandHappiness #AndaBerharga #AndaBerhakMerasabahagia #celebuddies #healthylife #healthylifestyle #healthyfood #bijichia #chiaseed #chia #kalori #bakarkalori #olahraga #sehat #hidupsehat #bahagia #H2BijiChia #superfoods
#Repost  @h2celebratelife (@get_repost) ・・・ Biji Chia, Maksimalkan Pembakaran Kalori . Melakukan diet atau program penurunan berat badan sangat identik dengan pengurangan asupan makanan. Namun sebenarnya, ada beberapa makanan yang bisa membantu membakar kalori tubuhmu dengan maksimal, salah satunya dengan mengonsumsi biji chia. . Biji chia kaya akan asam lemak omega-3, serat, dan protein. Biji berukuran mini ini dapat membantu menekan nafsu makan, meningkatkan metabolisme tubuh, dan mengaktifkan glukagon yakni salah satu hormon yang membantu membakar lemak dalam tubuh. Jika porsi makan telah sesuai, metabolisme tubuh lancar dan tubuh menjadi lebih bugar. . H2 Biji Chia bisa menjadi pilihan kamu untuk menjaga tubuh tetap bugar, karena tubuh bugar membuat kita merasa lebih bahagia menjalani hidup! . . #H2CelebrateLife  #H2HealthandHappiness  #AndaBerharga  #AndaBerhakMerasabahagia  #celebuddies  #healthylife  #healthylifestyle  #healthyfood  #bijichia  #chiaseed  #chia  #kalori  #bakarkalori  #olahraga  #sehat  #hidupsehat  #bahagia  #H2BijiChia  #superfoods 
来月の新月は10月9日。東京図においては第9ハウスにて新月となります。9ハウスは、より高い理想を求めていどこまでも探求して行きたい衝動が表れます。しかし、この新月はアセンダント(東の地平線)にある冥王星と90度の関係に;これは、結構厳しい;;;まるで、「理想」の自分を手に入れるためには、これまでの考え方や物の見方を手放し、再構築していく必要があることを示唆しているよう。この新月図は、ある意味、この「変容」を経てこそ得られる「理想」を望む人に、大きな力を与えてくれるでしょう。

#amaeco #amajapan #エコロジー #ビオ #マクロビ #ビーガン #オーガニック #古代小麦 #アインコーン #一粒小麦 #カムート #二粒小麦 #うどん #スーパーフード #チアシード#ヘンプ #占星術 #ecology #bio #macrobiotic #vegan #ancientwheat #einkorn #kamut #udon #superfood #chiaseed #hemp #astrology
来月の新月は10月9日。東京図においては第9ハウスにて新月となります。9ハウスは、より高い理想を求めていどこまでも探求して行きたい衝動が表れます。しかし、この新月はアセンダント(東の地平線)にある冥王星と90度の関係に;これは、結構厳しい;;;まるで、「理想」の自分を手に入れるためには、これまでの考え方や物の見方を手放し、再構築していく必要があることを示唆しているよう。この新月図は、ある意味、この「変容」を経てこそ得られる「理想」を望む人に、大きな力を与えてくれるでしょう。 #amaeco  #amajapan  #エコロジー  #ビオ  #マクロビ  #ビーガン  #オーガニック  #古代小麦  #アインコーン  #一粒小麦  #カムート  #二粒小麦  #うどん  #スーパーフード  #チアシード #ヘンプ  #占星術  #ecology  #bio  #macrobiotic  #vegan  #ancientwheat  #einkorn  #kamut  #udon  #superfood  #chiaseed  #hemp  #astrology 
Paket Hemat MPASI

Casa di Oliva
Unsalted Butter Anchor/Elle Vire
Chia Seeds
Keju Babybell
Keju Belcube (kosong)

Casa di Oliva 
UB Anchor
95.000

Casa di Oliva 
UB Elle Vire
100.000

Casa di Oliva
Chia Seed
UB Anchor
115.000

Casa di Oliva
Chia Seed
UB Elle Vire
117.000

Casa di Oliva
UB Anchor
Keju Babybell
143.000

Casa di Oliva
UB Elle Vire
Keju Babybell
145.000

#pakethematmpasi
#chiaseed
#casadioliva
#kejubabybel
#anchor 
#ellvire
Paket Hemat MPASI Casa di Oliva Unsalted Butter Anchor/Elle Vire Chia Seeds Keju Babybell Keju Belcube (kosong) Casa di Oliva UB Anchor 95.000 Casa di Oliva UB Elle Vire 100.000 Casa di Oliva Chia Seed UB Anchor 115.000 Casa di Oliva Chia Seed UB Elle Vire 117.000 Casa di Oliva UB Anchor Keju Babybell 143.000 Casa di Oliva UB Elle Vire Keju Babybell 145.000 #pakethematmpasi  #chiaseed  #casadioliva  #kejubabybel  #anchor  #ellvire 
Breakfast 
아메리카노
치아씨드
당근
상추
닭가슴살
고추
당근
고구마
토마토
슈레드치즈
발사믹식초

#food#homecook#식단좀지켜주세요#제발
Which one will you choose first ?
.
Chia seed oil for healthy glowing skin?
Chia seed drinks for healthy you inside out?
.
Or take them both ??
.
For every purchase of Aryza Chia Oil Skincare set combo free 100gms of Chia seed .
.
Promo Hari Malaysia is On !!
.
.
Whatsapp
📲 017-5268555
📲 017-5268555
📲 017-5268555
.
#minyakchiaseed#pertamadimalaysia#chiaseedoil#aryzachiaseed#aryzachiamiracleoil#aryzachialiquidcleanser#ibumengandung#ibumenyusu#herbalife#ikhtiarmengandung#rambutgugur#sembelit#makeupprimer#chiaseed#chiaoil#lisdawati#beauty#antipenuaan#organik#natural#chiaseedsmalaysia#chiaseedmalaysia#faceoil#minyakargan#arganoil#skincare#fattzura#MiraFilzah#johor#penang
Which one will you choose first ? . Chia seed oil for healthy glowing skin? Chia seed drinks for healthy you inside out? . Or take them both ?? . For every purchase of Aryza Chia Oil Skincare set combo free 100gms of Chia seed . . Promo Hari Malaysia is On !! . . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang 
Which one will you choose first ?
.
Chia seed oil for healthy glowing skin?
Chia seed drinks for healthy you inside out?
.
Or take them both ??
.
For every purchase of Aryza Chia Oil Skincare set combo free 100gms of Chia seed .
.
Promo Hari Malaysia is On !!
.
.
Whatsapp
📲 017-5268555
📲 017-5268555
📲 017-5268555
.
#minyakchiaseed#pertamadimalaysia#chiaseedoil#aryzachiaseed#aryzachiamiracleoil#aryzachialiquidcleanser#ibumengandung#ibumenyusu#herbalife#ikhtiarmengandung#rambutgugur#sembelit#makeupprimer#chiaseed#chiaoil#lisdawati#beauty#antipenuaan#organik#natural#chiaseedsmalaysia#chiaseedmalaysia#faceoil#minyakargan#arganoil#skincare#fattzura#MiraFilzah#johor#penang
Which one will you choose first ? . Chia seed oil for healthy glowing skin? Chia seed drinks for healthy you inside out? . Or take them both ?? . For every purchase of Aryza Chia Oil Skincare set combo free 100gms of Chia seed . . Promo Hari Malaysia is On !! . . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang 
Which one will you choose first ?
.
Chia seed oil for healthy glowing skin?
Chia seed drinks for healthy you inside out?
.
Or take them both ??
.
For every purchase of Aryza Chia Oil Skincare set combo free 100gms of Chia seed .
.
Promo Hari Malaysia is On !!
.
.
Whatsapp
📲 017-5268555
📲 017-5268555
📲 017-5268555
.
#minyakchiaseed#pertamadimalaysia#chiaseedoil#aryzachiaseed#aryzachiamiracleoil#aryzachialiquidcleanser#ibumengandung#ibumenyusu#herbalife#ikhtiarmengandung#rambutgugur#sembelit#makeupprimer#chiaseed#chiaoil#lisdawati#beauty#antipenuaan#organik#natural#chiaseedsmalaysia#chiaseedmalaysia#faceoil#minyakargan#arganoil#skincare#fattzura#MiraFilzah#johor#penang
Which one will you choose first ? . Chia seed oil for healthy glowing skin? Chia seed drinks for healthy you inside out? . Or take them both ?? . For every purchase of Aryza Chia Oil Skincare set combo free 100gms of Chia seed . . Promo Hari Malaysia is On !! . . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang 
Which one will you choose first ?
.
Chia seed oil for healthy glowing skin?
Chia seed drinks for healthy you inside out?
.
Or take them both ??
.
For every purchase of Aryza Chia Oil Skincare set combo free 100gms of Chia seed .
.
Promo Hari Malaysia is On !!
.
.
Whatsapp
📲 017-5268555
📲 017-5268555
📲 017-5268555
.
#minyakchiaseed#pertamadimalaysia#chiaseedoil#aryzachiaseed#aryzachiamiracleoil#aryzachialiquidcleanser#ibumengandung#ibumenyusu#herbalife#ikhtiarmengandung#rambutgugur#sembelit#makeupprimer#chiaseed#chiaoil#lisdawati#beauty#antipenuaan#organik#natural#chiaseedsmalaysia#chiaseedmalaysia#faceoil#minyakargan#arganoil#skincare#fattzura#MiraFilzah#johor#penang
Which one will you choose first ? . Chia seed oil for healthy glowing skin? Chia seed drinks for healthy you inside out? . Or take them both ?? . For every purchase of Aryza Chia Oil Skincare set combo free 100gms of Chia seed . . Promo Hari Malaysia is On !! . . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang 
Which one will you choose first ?
.
Chia seed oil for healthy glowing skin?
Chia seed drinks for healthy you inside out?
.
Or take them both ??
.
For every purchase of Aryza Chia Oil Skincare set combo free 100gms of Chia seed .
.
Promo Hari Malaysia is On !!
.
.
Whatsapp
📲 017-5268555
📲 017-5268555
📲 017-5268555
.
#minyakchiaseed#pertamadimalaysia#chiaseedoil#aryzachiaseed#aryzachiamiracleoil#aryzachialiquidcleanser#ibumengandung#ibumenyusu#herbalife#ikhtiarmengandung#rambutgugur#sembelit#makeupprimer#chiaseed#chiaoil#lisdawati#beauty#antipenuaan#organik#natural#chiaseedsmalaysia#chiaseedmalaysia#faceoil#minyakargan#arganoil#skincare#fattzura#MiraFilzah#johor#penang
Which one will you choose first ? . Chia seed oil for healthy glowing skin? Chia seed drinks for healthy you inside out? . Or take them both ?? . For every purchase of Aryza Chia Oil Skincare set combo free 100gms of Chia seed . . Promo Hari Malaysia is On !! . . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang 
Which one will you choose first ?
.
Chia seed oil for healthy glowing skin?
Chia seed drinks for healthy you inside out?
.
Or take them both ??
.
For every purchase of Aryza Chia Oil Skincare set combo free 100gms of Chia seed .
.
Promo Hari Malaysia is On !!
.
.
Whatsapp
📲 017-5268555
📲 017-5268555
📲 017-5268555
.
#minyakchiaseed#pertamadimalaysia#chiaseedoil#aryzachiaseed#aryzachiamiracleoil#aryzachialiquidcleanser#ibumengandung#ibumenyusu#herbalife#ikhtiarmengandung#rambutgugur#sembelit#makeupprimer#chiaseed#chiaoil#lisdawati#beauty#antipenuaan#organik#natural#chiaseedsmalaysia#chiaseedmalaysia#faceoil#minyakargan#arganoil#skincare#fattzura#MiraFilzah#johor#penang
Which one will you choose first ? . Chia seed oil for healthy glowing skin? Chia seed drinks for healthy you inside out? . Or take them both ?? . For every purchase of Aryza Chia Oil Skincare set combo free 100gms of Chia seed . . Promo Hari Malaysia is On !! . . Whatsapp 📲 017-5268555 📲 017-5268555 📲 017-5268555 . #minyakchiaseed #pertamadimalaysia #chiaseedoil #aryzachiaseed #aryzachiamiracleoil #aryzachialiquidcleanser #ibumengandung #ibumenyusu #herbalife #ikhtiarmengandung #rambutgugur #sembelit #makeupprimer #chiaseed #chiaoil #lisdawati #beauty #antipenuaan #organik #natural #chiaseedsmalaysia #chiaseedmalaysia #faceoil #minyakargan #arganoil #skincare #fattzura #MiraFilzah #johor #penang 
Green Coffee HANNIS 
RM25
3 x RM22

HANIS GREEN COFFEE
ready stock pack baru ya.. 🍀 Coffee yang bermutu tinggi
🍀 Dijamin Sedap, 🍀 Sesuai untuk lelaki dan wanita
.
Kenapa kene pilih HANNIS GREEN COFFEE dan bukan yang lain??
========================
TAMBAHAN CHIA SEED
========================
Chia seed kot! Mmg laa sangat2 banyak kebaikan dia., boleh mencegah kanser, baik untuk penghadaman, membuang toksin dalam badan, mengurangkan berat badan, aihh mmg kene sgt la kalau nk kurus dgn HANNIS GREEN COFFEE ni. .
Apa lagi kebaikan HANNIS GREEN COFFEE ni?
💘 Menurunkan tekanan darah tinggi
💘 Membakar lemak berlebihan
💘 Meningkatkan metabolisma
💘 Memberikan tenaga
💘 Mengenyangkan
💘 Awet muda
💘 Membuang toksin dalam badan
💘 Melancarkan penghadaman
.
===========
CARA MINUM
===========
🎀 Minum pagi 1 sachet time breakfast.
🎀 Malam 1 sachet sebelum tidur
🎀 1 box 15 sachet

Wsup 0192986521

#hannisgreencoffee #kopihannis #chiaseed #kedaionline #kedaionlinemalaysia #malaysiaonlineshopping
Green Coffee HANNIS RM25 3 x RM22 HANIS GREEN COFFEE ready stock pack baru ya.. 🍀 Coffee yang bermutu tinggi 🍀 Dijamin Sedap, 🍀 Sesuai untuk lelaki dan wanita . Kenapa kene pilih HANNIS GREEN COFFEE dan bukan yang lain?? ======================== TAMBAHAN CHIA SEED ======================== Chia seed kot! Mmg laa sangat2 banyak kebaikan dia., boleh mencegah kanser, baik untuk penghadaman, membuang toksin dalam badan, mengurangkan berat badan, aihh mmg kene sgt la kalau nk kurus dgn HANNIS GREEN COFFEE ni. . Apa lagi kebaikan HANNIS GREEN COFFEE ni? 💘 Menurunkan tekanan darah tinggi 💘 Membakar lemak berlebihan 💘 Meningkatkan metabolisma 💘 Memberikan tenaga 💘 Mengenyangkan 💘 Awet muda 💘 Membuang toksin dalam badan 💘 Melancarkan penghadaman . =========== CARA MINUM =========== 🎀 Minum pagi 1 sachet time breakfast. 🎀 Malam 1 sachet sebelum tidur 🎀 1 box 15 sachet Wsup 0192986521 #hannisgreencoffee  #kopihannis  #chiaseed  #kedaionline  #kedaionlinemalaysia  #malaysiaonlineshopping 
SAKIT LUTUT , KENCING MANIS, KOLESTROL SEMAKIN BAIK.

Dah lama dah akak ni amalkan kopi Jerat Magika. Dia amalkan Kopi hijau ni secara konsisten.
Katanya kerja malam 12 jam pun masih tak mengantuk.

Ada lagi.. "Sakit lutut pun dah tak ada lagi. Bacaan kencinganis dari 15 turun ke 7.3. Kolestrol pun da bagus.Mak dan adik pun minum JM." WOW!! Hebatkan penangan kopi Jerat Magika ni. Yang penting kita harus Konsisten! 
#kopihijau #kopiviral #kopikurus #chiaseed #spirulina #kuruslentik7hari #teamlionmagika
SAKIT LUTUT , KENCING MANIS, KOLESTROL SEMAKIN BAIK. Dah lama dah akak ni amalkan kopi Jerat Magika. Dia amalkan Kopi hijau ni secara konsisten. Katanya kerja malam 12 jam pun masih tak mengantuk. Ada lagi.. "Sakit lutut pun dah tak ada lagi. Bacaan kencinganis dari 15 turun ke 7.3. Kolestrol pun da bagus.Mak dan adik pun minum JM." WOW!! Hebatkan penangan kopi Jerat Magika ni. Yang penting kita harus Konsisten! #kopihijau  #kopiviral  #kopikurus  #chiaseed  #spirulina  #kuruslentik7hari  #teamlionmagika 
When your self made Chia seed bowl rocks it :)
#chiaseedpudding #selfmade #chiaseed #breakfast
🌿Super snack 🌿
What is your favourite snack?
My favourite snack for coffe is fruit. Here melon, kiwi with chia seeds and almonds. 🌿

#chiaseed
#melon #snack #kiwi
#healthysnack #fruits #vitamins #almonds #pcosdiet #vegetariansnacks #superfood #loosingweight #naturalfood
It’s pumpkin season! This chia seed pudding is packed full of vital antioxidants and vitamins 🎃 For full recipe, check out the original post on @cielowellchi 💫 #pumpkin #chiaseed #chiaseedpudding #nutrition #health #healthy #mimacademy #ottawa
Go to the @minimalistbaker website and make her Overnight Chocolate Chia Seed Pudding. Right now!

I sweetened with Medjool dates and used @wildfoodsco Chocolate Powder
Go to the @minimalistbaker website and make her Overnight Chocolate Chia Seed Pudding. Right now! I sweetened with Medjool dates and used @wildfoodsco Chocolate Powder
Xero’s Protein Shake @topnotchfit  Ultra Whey Protein https://youtu.be/IGIY6BsbvNQ perfect with, milk, frozen fruit, chia seed, and a tablespoon of yogurt.

#proteinshake #proteinpacked #freshfruit #morningenergyboost #chiaseed #wheyproteinshake #wheyprotein #greekyogurt #cleaneating #iifym
happy Friday eve brekkie from Victoria, Canada 🤗.
-
Golden cacao honeysuckle cinnamon oats, chia, hemp, almond milk, kale, razzies, bluebs, macadamia nuts ⭐️🍫🌼🍂🌾🌿🍇.
-
Can never eat a meal in peace 😑😆✋🏻🤚🏻 or snap a photo for that matter 📸🙄. Packed super seeded oats for the babies + a few for mama for our vacay brekkies and this one hit the spot 😋 the macadamia nuts str8 from Hawaii 🌺 makes it 🙌🏻.
-
The weather was beautiful yesterday so we walked all over town ☀️The rain is coming today ☔️ so we’re headed to the aquarium 🐠🐟🐡🦑🐙. Hit the link in bio for discount on @thematchareserve, @nature.restore, & @enjoyfulfoods 👌🏻.
-
Hope y’all are having a fab Thursday! See ya on stories 👀.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#diningwithdiana #f52grams #missnewfoodie #thenewhealthy #whstrong #veganmeal #oiaj #oatsinjar #teamself #kitchn #superfoods #turmeric #seattlefoodie #healthfood #oats #oatmeal #oatmealporn #breakfastclub #veganbreakfast #glutenfree #makesmewhole #dairyfree #hemp #whatsinmycup #chiaseed #wellandgoodeats #eatingwelleats #gloobyfood #mhhempambassador
happy Friday eve brekkie from Victoria, Canada 🤗. - Golden cacao honeysuckle cinnamon oats, chia, hemp, almond milk, kale, razzies, bluebs, macadamia nuts ⭐️🍫🌼🍂🌾🌿🍇. - Can never eat a meal in peace 😑😆✋🏻🤚🏻 or snap a photo for that matter 📸🙄. Packed super seeded oats for the babies + a few for mama for our vacay brekkies and this one hit the spot 😋 the macadamia nuts str8 from Hawaii 🌺 makes it 🙌🏻. - The weather was beautiful yesterday so we walked all over town ☀️The rain is coming today ☔️ so we’re headed to the aquarium 🐠🐟🐡🦑🐙. Hit the link in bio for discount on @thematchareserve, @nature.restore, & @enjoyfulfoods 👌🏻. - Hope y’all are having a fab Thursday! See ya on stories 👀. . . . . . . . . . . . . . . . . #diningwithdiana  #f52grams  #missnewfoodie  #thenewhealthy  #whstrong  #veganmeal  #oiaj  #oatsinjar  #teamself  #kitchn  #superfoods  #turmeric  #seattlefoodie  #healthfood  #oats  #oatmeal  #oatmealporn  #breakfastclub  #veganbreakfast  #glutenfree  #makesmewhole  #dairyfree  #hemp  #whatsinmycup  #chiaseed  #wellandgoodeats  #eatingwelleats  #gloobyfood  #mhhempambassador 
The ultimate #kbeauty package #chiaseed thank you #thefaceshop
Matcha Green tea Chia Pudding •
This is sooooo good I went crazy with the fruit toppings.
Healthy breakfast with great flavour.
Easier recipe, all that it requires is patience to eat it at the right time 🤤.
Almond Milk, Agave Nectar, Vanilla extract, matcha powder, chia seeds, and for toppings it goes great with:kiwi and banana!
•
#Brekkie #breakfast #healthy #almondmilk #matcha #chiaseed #chiaseedpudding #banana #kiwi #healthy #vegan #sugarfree #dairyfree #glutenfree #agavenectar  #pudding #nomnom #yumyum #cookingram #instakitchen #kitchenmenace #greenislife #energystarter
Matcha Green tea Chia Pudding • This is sooooo good I went crazy with the fruit toppings. Healthy breakfast with great flavour. Easier recipe, all that it requires is patience to eat it at the right time 🤤. Almond Milk, Agave Nectar, Vanilla extract, matcha powder, chia seeds, and for toppings it goes great with:kiwi and banana! • #Brekkie  #breakfast  #healthy  #almondmilk  #matcha  #chiaseed  #chiaseedpudding  #banana  #kiwi  #healthy  #vegan  #sugarfree  #dairyfree  #glutenfree  #agavenectar  #pudding  #nomnom  #yumyum  #cookingram  #instakitchen  #kitchenmenace  #greenislife  #energystarter 
Goodnight dearies ❤️🌸
.
.
Jom baca sekejap ni Sis Seri bagitahu kenapa u olls kena pakai Serisoap ni? .
.
1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍
_

2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘
_

3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍
_

4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘
.
.
Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih tau untuk dijadikan Serisoap ni!
.
 Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni?
.
Rm29 je u olls! .
Whatsapp utk order !!! Just klik link di bio admin ✌️😉
.
. .
#serisoap #tomato #tomatosoap  #kelantanese #aisyahhijanah  #alifvengers #bellaammara #carlsamsudin #putihgebu #nakcantik #nakcantik #malaysia #gegirls #cantikcarasihat #chiaseed #alifteega #401production #kongsirezeki #feedback #feedbackserisoap #feedbackbella #sabunviral #sabunmurah #viral #alhamdulillah #kongsirezeki
Goodnight dearies ❤️🌸 . . Jom baca sekejap ni Sis Seri bagitahu kenapa u olls kena pakai Serisoap ni? . . 1. Tomato - Membantu mencerah dan melembapkan kulit secara semulajadi 😍 _ 2. Chia Seed - Ejen skrub yang membantu "deep cleansing" agar wajah terasa segar dan bersih selepas dicuci😘 _ 3. Grape seed - Membantu menyingkirkan sel2 kulit mati agar wajah tidak kelihatan kusam lagi😍 _ 4. Walnut shell - Ejen pengelupasan kulit semulajadi sekaligus mengekalkan keremajaan kulit😘 . . Haa.., bahan yang terbaik sahaja dipilih tau untuk dijadikan Serisoap ni! . Mana lagi nak dapat sabun terbaik camni? . Rm29 je u olls! . Whatsapp utk order !!! Just klik link di bio admin ✌️😉 . . . #serisoap  #tomato  #tomatosoap  #kelantanese  #aisyahhijanah  #alifvengers  #bellaammara  #carlsamsudin  #putihgebu  #nakcantik  #nakcantik  #malaysia  #gegirls  #cantikcarasihat  #chiaseed  #alifteega  #401production  #kongsirezeki  #feedback  #feedbackserisoap  #feedbackbella  #sabunviral  #sabunmurah  #viral  #alhamdulillah  #kongsirezeki 
Thank you @orgca The Passion4Wholeness Training&Racing mix contain whole oat flour, whey protein, chia seed, macadamia flour, ground coconut, chia seed and real cacao powder. Mix with water for a delicious, nutritious smoothie @SPARwc @Wellnesswarehouse @Dischem_pharmacies @cwcycles #empireshop #onlineshopping #wheyprotein #chiaseed
Thank you @orgca The Passion4Wholeness Training&Racing mix contain whole oat flour, whey protein, chia seed, macadamia flour, ground coconut, chia seed and real cacao powder. Mix with water for a delicious, nutritious smoothie @SPARwc @Wellnesswarehouse @Dischem_pharmacies @cwcycles #empireshop  #onlineshopping  #wheyprotein  #chiaseed 
Creamy avocado 🥑 bowl with chia seed pudding and all the fun toppings. Don’t get me wrong, I’m excited for fall! But I love summer flavors like fresh strawberries and pineapple and mango.
.
Also quick tip for chia seed pudding. Make extra, put it in ice cube trays and let it freeze. Then you have frozen chia pudding ready to add to your smoothies! 👉🏻 swipe right for the chia ice cubes.
.
1 avocado
1/4 cup frozen cauliflower rice
1/4 cup frozen mangos
1/4 cup fresh pineapple
1 TBSP of hemp hearts
1 scoop of @vitalproteins collagen peptides (optional)
5 dates
1/4 cup @ripplefoods milk
Topped with chia seed pudding, pineapple, strawberries, @bearnakedgranola, and @manitobaharvest hemp hearts. Enjoy!!
Creamy avocado 🥑 bowl with chia seed pudding and all the fun toppings. Don’t get me wrong, I’m excited for fall! But I love summer flavors like fresh strawberries and pineapple and mango. . Also quick tip for chia seed pudding. Make extra, put it in ice cube trays and let it freeze. Then you have frozen chia pudding ready to add to your smoothies! 👉🏻 swipe right for the chia ice cubes. . 1 avocado 1/4 cup frozen cauliflower rice 1/4 cup frozen mangos 1/4 cup fresh pineapple 1 TBSP of hemp hearts 1 scoop of @vitalproteins collagen peptides (optional) 5 dates 1/4 cup @ripplefoods milk Topped with chia seed pudding, pineapple, strawberries, @bearnakedgranola, and @manitobaharvest hemp hearts. Enjoy!!
❤️好靚呀🌹
佢係月餅黎嫁!
健康之選
#亞奇籽 #堅果 #低糖 #低油 #無添加
我唔客氣啦😋
@supernutrii 
Made with love
Yours truly
⚪️
#supernutri  #rose #mooncakes #chiaseed #Happy #Healthy #MidAutumnFestival #Thankyou #superfood #light #naturalfood #diet #benefits #lifestyle
Un superbeneficio de la Jamaica es que ayuda a aliviar el insomnio. 
Dato muy bueno e interesante para todos los que nos cuesta descansar. 😉

#chiamia #chiaseed #sunrise #porlasrazonescorrectas #vegan #instapic #healthylifestyle
Happy Thursday IG fam, fitness starts in the kitchen, so here we have oats,#banana #pumkinseed #chiaseed #weathgerm #almondmilk
・
アセロラチアシード
これお腹の中で膨らむから授業の合間とかに飲むとお腹ならない☝🏻️
ダイエットにも良き◎
ご飯前に飲んどけばそんなに食べれなくなるからオススメ、でもダイエットする人だけ💁🏻‍♀️
・
#アセロラ#チアシード#aserola#chiaseed#diet#food#after#instagood#instalike#instafollow#like4me#follow4me
Gimme caffeine! ☕️ Even if you didn’t get your beauty sleep, 40 Winks Firming Eye Serum will make you look like you did - with Peptides, Centella Asiatica, Algae, Sea Kelp, Chia Seed Oil, Hemp, CBD, and a a touch of caffeine to flatten those puffy bags. #40winks #originalformulations #craveskincare #codeofharmony
Gimme caffeine! ☕️ Even if you didn’t get your beauty sleep, 40 Winks Firming Eye Serum will make you look like you did - with Peptides, Centella Asiatica, Algae, Sea Kelp, Chia Seed Oil, Hemp, CBD, and a a touch of caffeine to flatten those puffy bags. #40winks  #originalformulations  #craveskincare  #codeofharmony 
SEBELUM DAN SELEPAS MINUM TEH KOMBO. HARGA MURAh MERIAH, BELI SET KOMBO KAMI BAGI PERCUMA ITEM BESTTTTT.
.
.
0182014967 (http://www.wasap.my/60182014967) .
.
. 
#tehslimjohor #ubatslim #tipsbuanglemak #tehdetoxmurah #tipsdetox #carauntukkurus #pehakecil #putihgebu #losyenpanas #fatburnermalaysia #slimmingtea #tipspehakecil #teammedinadesire #perutkempis #jomkurus #tipsdiet #minumandetox #detox #atkin #teatoxmurah #kakicantiq #losyenkurus #caradiet #sayanakkurus #resepikurus #bakarlemakcepat #sayanakdiet #chiaseed #cepatkurus
SEBELUM DAN SELEPAS MINUM TEH KOMBO. HARGA MURAh MERIAH, BELI SET KOMBO KAMI BAGI PERCUMA ITEM BESTTTTT. . . 0182014967 (http://www.wasap.my/60182014967) . . . #tehslimjohor  #ubatslim  #tipsbuanglemak  #tehdetoxmurah  #tipsdetox  #carauntukkurus  #pehakecil  #putihgebu  #losyenpanas  #fatburnermalaysia  #slimmingtea  #tipspehakecil  #teammedinadesire  #perutkempis  #jomkurus  #tipsdiet  #minumandetox  #detox  #atkin  #teatoxmurah  #kakicantiq  #losyenkurus  #caradiet  #sayanakkurus  #resepikurus  #bakarlemakcepat  #sayanakdiet  #chiaseed  #cepatkurus 
Ok, those vegans loooove to mislabel our food as low vibe dead flesh. 🙄How about we actually consume high vibe animals who were raised, nourished, loved and beyond valued for giving their lives to sustain ours? THAT is an omnivore diet described acurately. But those vegangelicals? They love to ingest a disproportionate amount of nuts. Brazil, macadamia, walnut, cashew, pine, almonds, hazelnuts, peanut, chia seeds et al. When you are guzzling nut milk juice and pretending it confers moral superiority - ummmm, maybe you've become a bit NUTS yourself? Muh vegan nut job self...🤔😂😂😂
Ok, those vegans loooove to mislabel our food as low vibe dead flesh. 🙄How about we actually consume high vibe animals who were raised, nourished, loved and beyond valued for giving their lives to sustain ours? THAT is an omnivore diet described acurately. But those vegangelicals? They love to ingest a disproportionate amount of nuts. Brazil, macadamia, walnut, cashew, pine, almonds, hazelnuts, peanut, chia seeds et al. When you are guzzling nut milk juice and pretending it confers moral superiority - ummmm, maybe you've become a bit NUTS yourself? Muh vegan nut job self...🤔😂😂😂
PUMPKIN SEEDS (Kuaci Labu)
50k/250gr
85k/500gr
160k/kg

SANGAT BAIK UNTUK KESEHATAN

Pumpkin seeds/ Biji Labu – Antiprostatic, merupakan multi supplement alami karena mengandung nutrisi yg bervariasi. Pumpkin seeds dipenuhi dengan Zat Besi, Zinc, Kalsium dan Magnesium yg merupakan 4 macam mineral penting bagi tubuh kita.

Zat besi penting untuk pembentukan sel darah, Zinc diperlukan untuk pembentukan protein, Kalsium vital untuk tulang yg kuat dan Magnesium berguna untuk fungsi saraf dan otot.

Bukan hanya itu, Pumpkin seeds juga merupakan sumber Protein dan Asam Lemak Essential Omega-3.

Manfaat : • Mensupport fungsi dan sistim imunitas tubuh; • Membantu kesehatan prostat; • Membantu menurunkan kolesterol.

Cara Pemakaian : • Sangat bermanfaat apabila dikonsumsi secara mentah; • Atau diblender kering, lalu taburkan kedalam Nasi/ Sup/ Roti/ Susu/ aneka sayur makanan.

#pumpkinseed #kuaci #kuacilabu #jualpumpkinseed #superfood #jualsuperfood #superfruit #jualsuperfruit #jualgojiberry #jualchiaseeds #jualprodukorganik #produkorganik #bijiorganik #buahkering #jualflaxseeds #jualalmond #jualkacangalmond #makanansehat #dietsehat #makananorganik #antiaging #sarapansehat #produksehat #chiaseed
PUMPKIN SEEDS (Kuaci Labu) 50k/250gr 85k/500gr 160k/kg SANGAT BAIK UNTUK KESEHATAN Pumpkin seeds/ Biji Labu – Antiprostatic, merupakan multi supplement alami karena mengandung nutrisi yg bervariasi. Pumpkin seeds dipenuhi dengan Zat Besi, Zinc, Kalsium dan Magnesium yg merupakan 4 macam mineral penting bagi tubuh kita. Zat besi penting untuk pembentukan sel darah, Zinc diperlukan untuk pembentukan protein, Kalsium vital untuk tulang yg kuat dan Magnesium berguna untuk fungsi saraf dan otot. Bukan hanya itu, Pumpkin seeds juga merupakan sumber Protein dan Asam Lemak Essential Omega-3. Manfaat : • Mensupport fungsi dan sistim imunitas tubuh; • Membantu kesehatan prostat; • Membantu menurunkan kolesterol. Cara Pemakaian : • Sangat bermanfaat apabila dikonsumsi secara mentah; • Atau diblender kering, lalu taburkan kedalam Nasi/ Sup/ Roti/ Susu/ aneka sayur makanan. #pumpkinseed  #kuaci  #kuacilabu  #jualpumpkinseed  #superfood  #jualsuperfood  #superfruit  #jualsuperfruit  #jualgojiberry  #jualchiaseeds  #jualprodukorganik  #produkorganik  #bijiorganik  #buahkering  #jualflaxseeds  #jualalmond  #jualkacangalmond  #makanansehat  #dietsehat  #makananorganik  #antiaging  #sarapansehat  #produksehat  #chiaseed 
CHICKPEAS / KACANG ARAB/ GARBANZO

49k/500gr

Selain enak dimakan, pengolahan kacang arab juga terbilang mudah. Cukup rendam kacang terlebih dahulu di dalam air selama satu jam, lalu direbus dengan ditambahkan sedikit garam. Jangan mengkonsumsinya dengan cara digoreng, karena akan merusak kandungan nutrisinya.

Manfaat Kacang Arab Bagi Tubuh - Tinggi Serat
- Menurunkan berat badan
- Kaya kandungan mangan
- Mengontrol kadar gula darah
- Menjaga kesehatan jantung
- Meningkatkan sistem peredaran darah
- Kaya akan zat besi
- Mencegah kanker dan osteoporosis
- Sumber protein nabati dan Bebas kalori

#jualchickpeas #kacangarab #garbanzo #superfood #jualsuperfood #superfruit #jualsuperfruit #jualgojiberry #jualchiaseeds #jualprodukorganik #produkorganik #bijiorganik #buahkering #jualflaxseeds #jualkacangalmond #makanansehat #dietsehat #makananorganik #sarapansehat #kacangsehat #sarapansehat #produksehat #chiaseed
CHICKPEAS / KACANG ARAB/ GARBANZO 49k/500gr Selain enak dimakan, pengolahan kacang arab juga terbilang mudah. Cukup rendam kacang terlebih dahulu di dalam air selama satu jam, lalu direbus dengan ditambahkan sedikit garam. Jangan mengkonsumsinya dengan cara digoreng, karena akan merusak kandungan nutrisinya. Manfaat Kacang Arab Bagi Tubuh - Tinggi Serat - Menurunkan berat badan - Kaya kandungan mangan - Mengontrol kadar gula darah - Menjaga kesehatan jantung - Meningkatkan sistem peredaran darah - Kaya akan zat besi - Mencegah kanker dan osteoporosis - Sumber protein nabati dan Bebas kalori #jualchickpeas  #kacangarab  #garbanzo  #superfood  #jualsuperfood  #superfruit  #jualsuperfruit  #jualgojiberry  #jualchiaseeds  #jualprodukorganik  #produkorganik  #bijiorganik  #buahkering  #jualflaxseeds  #jualkacangalmond  #makanansehat  #dietsehat  #makananorganik  #sarapansehat  #kacangsehat  #sarapansehat  #produksehat  #chiaseed 
ALMOND SLICED RAW
60k/250gr
105k/500gr
190k/kg

ALMOND (RAW)
65k/250gr
105k/500gr
200k/kg

ROASTED ALMOND
80k/250gr
145k/500gr
260k/kg
.

Super food satu ini terkenal sangat baik untuk jantung dan manfaat lainnya : ✔ Membantu menurunkan LDL kolesterol ✔ Menurunkan resiko penyakit jantung ✔ Membantu mengontrol BERAT BADAN ✔ Membantu menurunkan tekanan darah ✔ Melawan radikal bebas ✔ Menghambat terbentuknya batu empedu 
Ayo segera pesan! Tersedia 3 jenis : ALMOND ROASTED, WHOLE ALMOND, dan ALMOND SLICE

#jualalmond  #superfood  #jualsuperfood  #superfruit  #jualsuperfruit  #jualgojiberry  #jualchiaseeds  #jualprodukorganik  #produkorganik  #bijiorganik  #buahkering  #jualflaxseeds  #jualkacangalmond  #makanansehat  #dietsehat  #makananorganik  #sarapansehat  #susualmond  #sarapansehat  #produksehat  #chiaseed #almondsliced #almondcincang #kacangalmond #almondsliceg
ALMOND SLICED RAW 60k/250gr 105k/500gr 190k/kg ALMOND (RAW) 65k/250gr 105k/500gr 200k/kg ROASTED ALMOND 80k/250gr 145k/500gr 260k/kg . Super food satu ini terkenal sangat baik untuk jantung dan manfaat lainnya : ✔ Membantu menurunkan LDL kolesterol ✔ Menurunkan resiko penyakit jantung ✔ Membantu mengontrol BERAT BADAN ✔ Membantu menurunkan tekanan darah ✔ Melawan radikal bebas ✔ Menghambat terbentuknya batu empedu Ayo segera pesan! Tersedia 3 jenis : ALMOND ROASTED, WHOLE ALMOND, dan ALMOND SLICE #jualalmond  #superfood  #jualsuperfood  #superfruit  #jualsuperfruit  #jualgojiberry  #jualchiaseeds  #jualprodukorganik  #produkorganik  #bijiorganik  #buahkering  #jualflaxseeds  #jualkacangalmond  #makanansehat  #dietsehat  #makananorganik  #sarapansehat  #susualmond  #sarapansehat  #produksehat  #chiaseed  #almondsliced  #almondcincang  #kacangalmond  #almondsliceg 
Kurma / Dates
25k/250gr
35k/500gr
55k/kg

Kurma mengandung magnesium, tembaga, mangan, fosfor, kalium, besi, sulfur, kalsium dan minyak. Mengonsumsi kurma setiap hari ternyata bisa mencegah risiko berbagai penyakit. 
Manfaat kurma

1. Mencegah Sembelit

Rendam beberapa kurma di air semalaman. Minum air tersebut di pagi hari untuk membantu sembelit. 
2. Kaya zat besi

Kurma merupakan sumber zat besi. Sedangkan besi sangat berperan penting bagi sel darah merah dan dapat mencegah anemia.

3. Kolesterol

Kurma juga dapat meminimalkan kolesterol jahat dan menjaga arteri Anda sehat.

4. Meningkatkan energi

Mencampur kurma, madu dan susu disebut baik untuk stamina dan libido yang sehat.

5. Mengurangi tekanan darah

Mereka yang menderita hipertensi dapat mengonsumsi 3-4 kurma setiap hari. Kandungan nutrisi pada kurma bisa membantu menjaga tekanan darah.

6. Mencegah Diare

Kandungan kalium yang terdapat dalam kurma dapat mencegah diare. 
7. Menjaga berat badan

Kurma cepat membuat Anda merasa kenyang. Tak jarang, pakar diet merekomendasikan kurma sebagai buah yang bisa mereka konsumsi saat diet. 
8. Jantung sehat

Mengonsumsi kurma setiap hari dapat menjaga jantung Anda sehat.

#jualoat  #superfood  #jualsuperfood  #superfruit  #jualsuperfruit  #jualgojiberry  #jualchiaseeds  #jualprodukorganik  #produkorganik  #bijiorganik  #buahkering  #jualflaxseeds  #jualalmond  #jualkacangalmond  #makanansehat  #dietsehat  #makananorganik  #antiaging  #sarapansehat  #produksehat  #chiaseed  #kurmakhalas  #kurma
Kurma / Dates 25k/250gr 35k/500gr 55k/kg Kurma mengandung magnesium, tembaga, mangan, fosfor, kalium, besi, sulfur, kalsium dan minyak. Mengonsumsi kurma setiap hari ternyata bisa mencegah risiko berbagai penyakit. Manfaat kurma 1. Mencegah Sembelit Rendam beberapa kurma di air semalaman. Minum air tersebut di pagi hari untuk membantu sembelit. 2. Kaya zat besi Kurma merupakan sumber zat besi. Sedangkan besi sangat berperan penting bagi sel darah merah dan dapat mencegah anemia. 3. Kolesterol Kurma juga dapat meminimalkan kolesterol jahat dan menjaga arteri Anda sehat. 4. Meningkatkan energi Mencampur kurma, madu dan susu disebut baik untuk stamina dan libido yang sehat. 5. Mengurangi tekanan darah Mereka yang menderita hipertensi dapat mengonsumsi 3-4 kurma setiap hari. Kandungan nutrisi pada kurma bisa membantu menjaga tekanan darah. 6. Mencegah Diare Kandungan kalium yang terdapat dalam kurma dapat mencegah diare. 7. Menjaga berat badan Kurma cepat membuat Anda merasa kenyang. Tak jarang, pakar diet merekomendasikan kurma sebagai buah yang bisa mereka konsumsi saat diet. 8. Jantung sehat Mengonsumsi kurma setiap hari dapat menjaga jantung Anda sehat. #jualoat  #superfood  #jualsuperfood  #superfruit  #jualsuperfruit  #jualgojiberry  #jualchiaseeds  #jualprodukorganik  #produkorganik  #bijiorganik  #buahkering  #jualflaxseeds  #jualalmond  #jualkacangalmond  #makanansehat  #dietsehat  #makananorganik  #antiaging  #sarapansehat  #produksehat  #chiaseed  #kurmakhalas  #kurma 
健康人生Step1️⃣
平時出街食咁多嘢,食到餐健康啲嘅都偷笑!飲品方面就要識揀啦,呢間冷壓果汁有好多款式仲有唔同功效添!
今次揀左有幫助便便嘅 #奇亞籽 The Master同埋有滿滿蔬菜嘅Green Dream💚
另外佢地無用塑膠而採用玻璃樽,飲完回收返個玻璃樽比佢地就會有1個印花😉 儲夠20個印花就會免費獲得Genie Juicery一支㗎啦🙆🏻‍♀️
@geniejuicery @mingo.social
#geniejuicery #nomoreplastic #genieplasticfree #guiltfreegenie #mingosocial
.
#juice #chiaseed #healthy #centralpier #pier #fitness #keepfit #health #hkgirls #travel #travelinhk #中環 #天星小輪 #香港 #果汁 #冷壓果汁 #走塑 #美食 #香港好去處
健康人生Step1️⃣ 平時出街食咁多嘢,食到餐健康啲嘅都偷笑!飲品方面就要識揀啦,呢間冷壓果汁有好多款式仲有唔同功效添! 今次揀左有幫助便便嘅 #奇亞籽  The Master同埋有滿滿蔬菜嘅Green Dream💚 另外佢地無用塑膠而採用玻璃樽,飲完回收返個玻璃樽比佢地就會有1個印花😉 儲夠20個印花就會免費獲得Genie Juicery一支㗎啦🙆🏻‍♀️ @geniejuicery @mingo.social #geniejuicery  #nomoreplastic  #genieplasticfree  #guiltfreegenie  #mingosocial  . #juice  #chiaseed  #healthy  #centralpier  #pier  #fitness  #keepfit  #health  #hkgirls  #travel  #travelinhk  #中環  #天星小輪  #香港  #果汁  #冷壓果汁  #走塑  #美食  #香港好去處 
Baju raya lama dah boleh pakaiiii waa. HARGA MURAh MERIAH, BELI SET KOMBO KAMI BAGI PERCUMA ITEM BESTTTTT.
.
.
0182014967 (http://www.wasap.my/60182014967) .
.
. 
#tehslimjohor #ubatslim #tipsbuanglemak #tehdetoxmurah #tipsdetox #carauntukkurus #pehakecil #putihgebu #losyenpanas #fatburnermalaysia #slimmingtea #tipspehakecil #teammedinadesire #perutkempis #jomkurus #tipsdiet #minumandetox #detox #atkin #teatoxmurah #kakicantiq #losyenkurus #caradiet #sayanakkurus #resepikurus #bakarlemakcepat #sayanakdiet #chiaseed #cepatkurus
Baju raya lama dah boleh pakaiiii waa. HARGA MURAh MERIAH, BELI SET KOMBO KAMI BAGI PERCUMA ITEM BESTTTTT. . . 0182014967 (http://www.wasap.my/60182014967) . . . #tehslimjohor  #ubatslim  #tipsbuanglemak  #tehdetoxmurah  #tipsdetox  #carauntukkurus  #pehakecil  #putihgebu  #losyenpanas  #fatburnermalaysia  #slimmingtea  #tipspehakecil  #teammedinadesire  #perutkempis  #jomkurus  #tipsdiet  #minumandetox  #detox  #atkin  #teatoxmurah  #kakicantiq  #losyenkurus  #caradiet  #sayanakkurus  #resepikurus  #bakarlemakcepat  #sayanakdiet  #chiaseed  #cepatkurus 
MEMBAIKI KUKU ROSAK!!! masalah kuku rosak boleh ditangani dengan jerat magika selain membaiki kuku rosak,ia juga boleh mendapatkan bentuk badan idaman,. Kandungan dalam kopi hijau ada Kopi hijau + chia seed + spirulina yang sememangnya dapat memberi kelebihan! KURUS, CANTIK dengan cara SIHAT dengan KOPI JERAT MAGIKA! Terbaik! 👍🏻 Pm @ whatsApp no 98992024 diruangan komen untuk sebarang pertanyaan 👇 
#TeamYantiYanmal  #teamlionmagika 
#jeratmagika 
#kopikuruslentik7hari 
#chiaseed 
#spirulina 
#kopihijau
MEMBAIKI KUKU ROSAK!!! masalah kuku rosak boleh ditangani dengan jerat magika selain membaiki kuku rosak,ia juga boleh mendapatkan bentuk badan idaman,. Kandungan dalam kopi hijau ada Kopi hijau + chia seed + spirulina yang sememangnya dapat memberi kelebihan! KURUS, CANTIK dengan cara SIHAT dengan KOPI JERAT MAGIKA! Terbaik! 👍🏻 Pm @ whatsApp no 98992024 diruangan komen untuk sebarang pertanyaan 👇 #TeamYantiYanmal  #teamlionmagika  #jeratmagika  #kopikuruslentik7hari  #chiaseed  #spirulina  #kopihijau 
Membantu melawaskan dan seluar lama pun dah boleh pakaaai taau.
.
.
SEBELUM DAN SELEPAS MINUM TEH KOMBO. HARGA MURAh MERIAH, BELI SET KOMBO KAMI BAGI PERCUMA ITEM BESTTTTT.
.
.
0182014967 (http://www.wasap.my/60182014967) .
.
. 
#tehslimjohor #ubatslim #tipsbuanglemak #tehdetoxmurah #tipsdetox #carauntukkurus #pehakecil #putihgebu #losyenpanas #fatburnermalaysia #slimmingtea #tipspehakecil #teammedinadesire #perutkempis #jomkurus #tipsdiet #minumandetox #detox #atkin #teatoxmurah #kakicantiq #losyenkurus #caradiet #sayanakkurus #resepikurus #bakarlemakcepat #sayanakdiet #chiaseed #cepatkurus
Membantu melawaskan dan seluar lama pun dah boleh pakaaai taau. . . SEBELUM DAN SELEPAS MINUM TEH KOMBO. HARGA MURAh MERIAH, BELI SET KOMBO KAMI BAGI PERCUMA ITEM BESTTTTT. . . 0182014967 (http://www.wasap.my/60182014967) . . . #tehslimjohor  #ubatslim  #tipsbuanglemak  #tehdetoxmurah  #tipsdetox  #carauntukkurus  #pehakecil  #putihgebu  #losyenpanas  #fatburnermalaysia  #slimmingtea  #tipspehakecil  #teammedinadesire  #perutkempis  #jomkurus  #tipsdiet  #minumandetox  #detox  #atkin  #teatoxmurah  #kakicantiq  #losyenkurus  #caradiet  #sayanakkurus  #resepikurus  #bakarlemakcepat  #sayanakdiet  #chiaseed  #cepatkurus 
A little goes a long way! This buckwheat porridge with blueberries, blackberries, and honey is topped with a spoonful of our chia + probiotics for extra nutrients. 🍯😁#LiveKunaEveryday
A little goes a long way! This buckwheat porridge with blueberries, blackberries, and honey is topped with a spoonful of our chia + probiotics for extra nutrients. 🍯😁#LiveKunaEveryday 
G7 ขวดนี้หอมเซเลอรี่อ่อนๆ ดื่มเเล้วสดชื่น ใครไม่ทานคึ่นช่าย อย่าเพิ่งหนีขวดนี้ เพราะไม่ได้ฉุนเท่าคึ่นช่ายจีน❌
.
💚ขวดนี้ช่วยเรื่องลดอาการบวมน้ำ บำรุงเลือด บำรุงหัวใจ ล้างสารพิษตกค้าง และน้ำเซเลอรี่สกัดสด 💤ช่วยเรื่องการนอนหลับ และช่วยให้ผ่อนคลาย 🧠ใครเครียด สมองตึงๆ🤯มาร้องขอขวดนี้ได้เลย
.
💗รูปสวยๆแนวนี้จะเป็นใครไม่ได้เลย ขอบคุณน้องปุ่น @shebakesbkk ร้านขนมที่ทานแล้วหยุดไม่อยู่😋 อนุญาตให้ทานขนมร้านนี้ช่วงเข้าคอร์สได้นะคะ นม เนย น้ำตาล แป้ง สารนู่นนี่ไม่มีทั้งนั้น ธรรมชาติกว่านี้ไม่มีและ กดเข้าไปสั่งได้เลย อร่อยปังแบบไม่พัง👏
G7 ขวดนี้หอมเซเลอรี่อ่อนๆ ดื่มเเล้วสดชื่น ใครไม่ทานคึ่นช่าย อย่าเพิ่งหนีขวดนี้ เพราะไม่ได้ฉุนเท่าคึ่นช่ายจีน❌ . 💚ขวดนี้ช่วยเรื่องลดอาการบวมน้ำ บำรุงเลือด บำรุงหัวใจ ล้างสารพิษตกค้าง และน้ำเซเลอรี่สกัดสด 💤ช่วยเรื่องการนอนหลับ และช่วยให้ผ่อนคลาย 🧠ใครเครียด สมองตึงๆ🤯มาร้องขอขวดนี้ได้เลย . 💗รูปสวยๆแนวนี้จะเป็นใครไม่ได้เลย ขอบคุณน้องปุ่น @shebakesbkk ร้านขนมที่ทานแล้วหยุดไม่อยู่😋 อนุญาตให้ทานขนมร้านนี้ช่วงเข้าคอร์สได้นะคะ นม เนย น้ำตาล แป้ง สารนู่นนี่ไม่มีทั้งนั้น ธรรมชาติกว่านี้ไม่มีและ กดเข้าไปสั่งได้เลย อร่อยปังแบบไม่พัง👏
💚#リンドール 抹茶💚
.
初めてのジャパニーズ🇯🇵フレーバーチョコレート🍫
.
ホワイトチョコの中に抹茶フレーバーのチョコが入っているそうです💚
.
.
Matcha flavored chocolate💚
#lindor #chocolate 🍫
.
.
. .
#抹茶#スキンケア#オーガニック#アメリカ#スーパーフード#お菓子 #disney#cake#foodstagram #matcha#chiaseed #日本#yojiyacafe #japan#quinoa#acai#skinca#superfood#lasvegas#usa#cosmoprofna#抹茶美容
Thanks📸@lindt_chocolate_japan
💚#リンドール  抹茶💚 . 初めてのジャパニーズ🇯🇵フレーバーチョコレート🍫 . ホワイトチョコの中に抹茶フレーバーのチョコが入っているそうです💚 . . Matcha flavored chocolate💚 #lindor  #chocolate  🍫 . . . . #抹茶 #スキンケア #オーガニック #アメリカ #スーパーフード #お菓子  #disney #cake #foodstagram  #matcha #chiaseed  #日本 #yojiyacafe  #japan #quinoa #acai #skinca #superfood #lasvegas #usa #cosmoprofna #抹茶美容  Thanks📸@lindt_chocolate_japan
💚🥗 𝓑𝓾𝓸𝓷  𝓹𝓻𝓪𝓷𝔃𝓸🥗💚
----
Il caldo non smette di farsi sentire e così oggi ho pensato bene di cucinarmi una pasta fresca all'uovo con pomodorini (caramelle) e zucchine saltate in padella😍
----
·
·
·
·
·
#healthyfood #healthylifestyle #healtylife #lunch #green #zucchine #sano #pasta #icoloridellasalute #foodie #foodporn #egg #foods #lunchy #seeds #chiaseed #protein #vitamins #lifestyle #fitnessgirl #fitness #likesforlike #pomodorini #goodfood #fresh #yummy #eatgood #eatgoodfeelgood #wellness
💚🥗 𝓑𝓾𝓸𝓷 𝓹𝓻𝓪𝓷𝔃𝓸🥗💚 ---- Il caldo non smette di farsi sentire e così oggi ho pensato bene di cucinarmi una pasta fresca all'uovo con pomodorini (caramelle) e zucchine saltate in padella😍 ---- · · · · · #healthyfood  #healthylifestyle  #healtylife  #lunch  #green  #zucchine  #sano  #pasta  #icoloridellasalute  #foodie  #foodporn  #egg  #foods  #lunchy  #seeds  #chiaseed  #protein  #vitamins  #lifestyle  #fitnessgirl  #fitness  #likesforlike  #pomodorini  #goodfood  #fresh  #yummy  #eatgood  #eatgoodfeelgood  #wellness 
วันนี้นำเสนอสูตร3ของทางร้านค่ะ =ผักฟิลเลย์ไอซ์เบิร์ก, คอส, บัตเตอร์เฮต🍃 + แอปเปิ้ลเขียว🍏+ สัปปะรด🍍+ เครปกูสเบอรี่ 🌱
สีเขียวในผักและผลไม้มาจากเม็ดสีของสารที่มีชื่อว่า คลอโรฟิลด์ (Chlorophyll) โดยจะมีตั้งแต่เขียวเข้มจัด ได้แก่ คะน้า สาหร่ายบางชนิด ตำลึง ผักใบเขียวต่างๆ และสีเขียวแบบทั่วไป เช่น แอปเปิ้ลเขียว  ฝรั่ง 
ซึ่งในผักสีเขียวที่มี คลอโรฟิลด์ (Chlorophyll) นี้ เต็มไปด้วยสารต้านอนุมูลอิสระ ช่วยในการต่อต้านโรคมะเร็ง ทำให้ผิวพรรณเปล่งปลั่งสดใส ช่วยยับยั้งการเกิดริ้วรอย นอกจากนี้การทานผักใบเขียวเป็นประจำจะช่วยให้การขับถ่ายดี ลดอาการท้องผูกค่ะ
**โปรโมชั่นพิเศษ**เฉพาะขวดใหญ่ปริมาณ500 ml. ราคา200บาท สั่งSet 6ขวด ฟรี1ขวด(Set 1,200บาท)ค่ะ
***น้ำผักผลไม้สกัดเย็น Juice Please และนมอัลมอนด์ของเราทำสดๆใหม่ๆทุกวันนะคะ ผลิตด้วยเครื่องสกัดน้ำผักผลไม้คุณภาพสูง เก็บบรรจุขวดอย่างดีส่งตรงถึงมือลูกค้าทุกท่านค่ะ
🍎ถ้าลูกค้าต้องการน้ำผักจำนวนมาก รบกวนแจ้งล่วงหน้าอย่างน้อย1วันนะคะ สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่ Line :yok.246 หรือทางinbox เพจ Juice Pleaseค่ะ
#JuicePlease 100% #ColdpressedJuice
#coldpressedjuicethailand #smoothie 
#Vegan #Detox #eatclean #diet #Chiaseed #almondmilk #juice #healthy #fit #fitness #yoga #buu #buraphauniversity #Bangsaen #Chonburi  Sriracha #Sureeyoga #น้ำผักบางแสน  #น้ำผักพาเที่ยว😄  #บางแสน #ชลบุรี #อาหารสุขภาพ #ดีต่อไต #ดีต่อกล้าม #ฟิตเนส #ศรีราชา
วันนี้นำเสนอสูตร3ของทางร้านค่ะ =ผักฟิลเลย์ไอซ์เบิร์ก, คอส, บัตเตอร์เฮต🍃 + แอปเปิ้ลเขียว🍏+ สัปปะรด🍍+ เครปกูสเบอรี่ 🌱 สีเขียวในผักและผลไม้มาจากเม็ดสีของสารที่มีชื่อว่า คลอโรฟิลด์ (Chlorophyll) โดยจะมีตั้งแต่เขียวเข้มจัด ได้แก่ คะน้า สาหร่ายบางชนิด ตำลึง ผักใบเขียวต่างๆ และสีเขียวแบบทั่วไป เช่น แอปเปิ้ลเขียว  ฝรั่ง ซึ่งในผักสีเขียวที่มี คลอโรฟิลด์ (Chlorophyll) นี้ เต็มไปด้วยสารต้านอนุมูลอิสระ ช่วยในการต่อต้านโรคมะเร็ง ทำให้ผิวพรรณเปล่งปลั่งสดใส ช่วยยับยั้งการเกิดริ้วรอย นอกจากนี้การทานผักใบเขียวเป็นประจำจะช่วยให้การขับถ่ายดี ลดอาการท้องผูกค่ะ **โปรโมชั่นพิเศษ**เฉพาะขวดใหญ่ปริมาณ500 ml. ราคา200บาท สั่งSet 6ขวด ฟรี1ขวด(Set 1,200บาท)ค่ะ ***น้ำผักผลไม้สกัดเย็น Juice Please และนมอัลมอนด์ของเราทำสดๆใหม่ๆทุกวันนะคะ ผลิตด้วยเครื่องสกัดน้ำผักผลไม้คุณภาพสูง เก็บบรรจุขวดอย่างดีส่งตรงถึงมือลูกค้าทุกท่านค่ะ 🍎ถ้าลูกค้าต้องการน้ำผักจำนวนมาก รบกวนแจ้งล่วงหน้าอย่างน้อย1วันนะคะ สอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่ Line :yok.246 หรือทางinbox เพจ Juice Pleaseค่ะ #JuicePlease  100% #ColdpressedJuice  #coldpressedjuicethailand  #smoothie  #Vegan  #Detox  #eatclean  #diet  #Chiaseed  #almondmilk  #juice  #healthy  #fit  #fitness  #yoga  #buu  #buraphauniversity  #Bangsaen  #Chonburi  Sriracha #Sureeyoga  #น ้ำผักบางแสน #น ้ำผักพาเที่ยว😄 #บางแสน  #ชลบ ุรี #อาหารส ุขภาพ #ด ีต่อไต #ด ีต่อกล้าม #ฟ ิตเนส #ศร ีราชา
Biji Chia, Maksimalkan Pembakaran Kalori
.
Melakukan diet atau program penurunan berat badan sangat identik dengan pengurangan asupan makanan. Namun sebenarnya, ada beberapa makanan yang bisa membantu membakar kalori tubuhmu dengan maksimal, salah satunya dengan mengonsumsi biji chia.
.
Biji chia kaya akan asam lemak omega-3, serat, dan protein. Biji berukuran mini ini dapat membantu menekan nafsu makan, meningkatkan metabolisme tubuh, dan mengaktifkan glukagon yakni salah satu hormon yang membantu membakar lemak dalam tubuh. 
Jika porsi makan telah sesuai, metabolisme tubuh lancar dan tubuh menjadi lebih bugar.
.
H2 Biji Chia bisa menjadi pilihan kamu untuk menjaga tubuh tetap bugar, karena tubuh bugar membuat kita merasa lebih bahagia menjalani hidup!
.
.
#H2CelebrateLife #H2HealthandHappiness #AndaBerharga #AndaBerhakMerasabahagia #celebuddies #healthylife #healthylifestyle #healthyfood #bijichia #chiaseed #chia #kalori #bakarkalori #olahraga #sehat #hidupsehat #bahagia #H2BijiChia #superfoods
Biji Chia, Maksimalkan Pembakaran Kalori . Melakukan diet atau program penurunan berat badan sangat identik dengan pengurangan asupan makanan. Namun sebenarnya, ada beberapa makanan yang bisa membantu membakar kalori tubuhmu dengan maksimal, salah satunya dengan mengonsumsi biji chia. . Biji chia kaya akan asam lemak omega-3, serat, dan protein. Biji berukuran mini ini dapat membantu menekan nafsu makan, meningkatkan metabolisme tubuh, dan mengaktifkan glukagon yakni salah satu hormon yang membantu membakar lemak dalam tubuh. Jika porsi makan telah sesuai, metabolisme tubuh lancar dan tubuh menjadi lebih bugar. . H2 Biji Chia bisa menjadi pilihan kamu untuk menjaga tubuh tetap bugar, karena tubuh bugar membuat kita merasa lebih bahagia menjalani hidup! . . #H2CelebrateLife  #H2HealthandHappiness  #AndaBerharga  #AndaBerhakMerasabahagia  #celebuddies  #healthylife  #healthylifestyle  #healthyfood  #bijichia  #chiaseed  #chia  #kalori  #bakarkalori  #olahraga  #sehat  #hidupsehat  #bahagia  #H2BijiChia  #superfoods 
Pomodori secchi nuovo arrivo!! Piccoli morbidi gustosi... un bonbon
Pomodori secchi nuovo arrivo!! Piccoli morbidi gustosi... un bonbon
50 gr : 17.000
100 gr : 30.000 
200 gr : 55.000
.
Format fix order :
Nama pesanan dan jumlah
Nama Pemesan :
Alamat :
Kelurahan 
Kecamatan
kota 
Dan telp

Wa :0812.9399.634/0811.1000.250 (jangan double chat)
Line : noshi-noshi

Organic Chia Seed adalah salah satu Nutritious Superfood

Chia Seeds sangat kaya akan omega 3, antioksidan, serat, protein dan mineral. 
Chia seeds merupakan Sumber protein Vegan dan Omega 3.

Untuk MPASI boleh dr 6 bulan pertama 1 sendok teh aja, direndam 8 jam agak lama baru di campur ke menu makanan babynya

Untuk dewasa bisa di taburkan langsung ataupun dibuat pudding.. ataupun dicampurkan ke susu atau yogurt

#oats#oatbaby#organicoats#organicfood#healthylifestyle#jualoatbaby#gandumbayi#chiaseed#babyfood#blackchiaseeds #organicblackchia#mexicochia#
50 gr : 17.000 100 gr : 30.000 200 gr : 55.000 . Format fix order : Nama pesanan dan jumlah Nama Pemesan : Alamat : Kelurahan Kecamatan kota Dan telp Wa :0812.9399.634/0811.1000.250 (jangan double chat) Line : noshi-noshi Organic Chia Seed adalah salah satu Nutritious Superfood Chia Seeds sangat kaya akan omega 3, antioksidan, serat, protein dan mineral. Chia seeds merupakan Sumber protein Vegan dan Omega 3. Untuk MPASI boleh dr 6 bulan pertama 1 sendok teh aja, direndam 8 jam agak lama baru di campur ke menu makanan babynya Untuk dewasa bisa di taburkan langsung ataupun dibuat pudding.. ataupun dicampurkan ke susu atau yogurt #oats #oatbaby #organicoats #organicfood #healthylifestyle #jualoatbaby #gandumbayi #chiaseed #babyfood #blackchiaseeds  #organicblackchia #mexicochia #
Happy Thursday friends! This week just flew by. Breakfast has always been my favourite meal of the day. Now that my daughter is in school, our weekday morning ritual is a somewhat chaotic mishmash of finding school uniform, gobbling down breakfast, and running out the door. 
_______________________________________
This warm chia cinnamon oatmeal with banana, almond butter and maple syrup is one my favourite breakfast to make when the weather is cooling down. I cook up a big pot of steel cut oats with cinnamon and chia seed in the beginning of the week and keep it in the fridge. All I do is warm it up with some almond milk, add all the toppings and just like that breakfast is served.
Happy Thursday friends! This week just flew by. Breakfast has always been my favourite meal of the day. Now that my daughter is in school, our weekday morning ritual is a somewhat chaotic mishmash of finding school uniform, gobbling down breakfast, and running out the door. _______________________________________ This warm chia cinnamon oatmeal with banana, almond butter and maple syrup is one my favourite breakfast to make when the weather is cooling down. I cook up a big pot of steel cut oats with cinnamon and chia seed in the beginning of the week and keep it in the fridge. All I do is warm it up with some almond milk, add all the toppings and just like that breakfast is served.
Snack sore michelle,dragon fruit with chia seed..skrg mommy mesti rajin ksk michelle snack buah,baik dragon fruit,alpukat,pepaya,pisang,pir n apel 😁
knp mst rajin buah, krn blkg ni michelle kontipasi alias sembelit susah pup,kasian sampai kesakitan 😫 pdhl uda ksk mnm air putih yg byk..
Mgkn krn asi mommy uda hbs saat michelle bbrp hr lagi 8 bln,saat masi mnm asi michelle ga pup keras mlhn lembek n encer,jujur mommy sedih uda ga bs mengasi michelle 😥,pdhl kl bs sampai s2 krn saat itu mommy kek na body krg fit n mnm obat..saat body skt produksi asi menurun n tb2 kering..jd skrg michelle full sufor..kmrn konsul sama dok dsruh ganti nutrilon royal..krn selama ni michelle morinaga chilmil,kmrn br gnt n mdh2an cocok ya syg n ga sembelit lg 😚,sama mommy berikan gripe water,L bio n interlac buat prebiotik atas saran dokter 🙂
Mommy jg mau sharing itu sendok merk richell sendok favorite mommy,dr sekian sendok plg suka ini krn cembung n gmpg suap makanan tanpa tumpah..ni mommy beli yg ad case n isi na 2,cm yg pink jrg dpake krn itu agak pipih jd susah buat ambil mkanan yg byk n kl cair..ini asik 1 sendok bs buat bubur n air mnm 😁,so buat yg mau mpasi bgs beli sendok ini deh recomend 👍👌
#potd#mpasibabyi#snackbuah#dragonfruit#chiaseed#buahbuatbaby#bayikontipasi#bayisembelit#likeforlike#followme#followforfollow#like4like#likenfollow#follownlike#sendokmpasi#sendokrichell#sendokfavorite#sharing#sharingaboutkontipasi
Snack sore michelle,dragon fruit with chia seed..skrg mommy mesti rajin ksk michelle snack buah,baik dragon fruit,alpukat,pepaya,pisang,pir n apel 😁 knp mst rajin buah, krn blkg ni michelle kontipasi alias sembelit susah pup,kasian sampai kesakitan 😫 pdhl uda ksk mnm air putih yg byk.. Mgkn krn asi mommy uda hbs saat michelle bbrp hr lagi 8 bln,saat masi mnm asi michelle ga pup keras mlhn lembek n encer,jujur mommy sedih uda ga bs mengasi michelle 😥,pdhl kl bs sampai s2 krn saat itu mommy kek na body krg fit n mnm obat..saat body skt produksi asi menurun n tb2 kering..jd skrg michelle full sufor..kmrn konsul sama dok dsruh ganti nutrilon royal..krn selama ni michelle morinaga chilmil,kmrn br gnt n mdh2an cocok ya syg n ga sembelit lg 😚,sama mommy berikan gripe water,L bio n interlac buat prebiotik atas saran dokter 🙂 Mommy jg mau sharing itu sendok merk richell sendok favorite mommy,dr sekian sendok plg suka ini krn cembung n gmpg suap makanan tanpa tumpah..ni mommy beli yg ad case n isi na 2,cm yg pink jrg dpake krn itu agak pipih jd susah buat ambil mkanan yg byk n kl cair..ini asik 1 sendok bs buat bubur n air mnm 😁,so buat yg mau mpasi bgs beli sendok ini deh recomend 👍👌 #potd #mpasibabyi #snackbuah #dragonfruit #chiaseed #buahbuatbaby #bayikontipasi #bayisembelit #likeforlike #followme #followforfollow #like4like #likenfollow #follownlike #sendokmpasi #sendokrichell #sendokfavorite #sharing #sharingaboutkontipasi 
Come visit us at Cardinal Place Market Victoria and TRY OUR NEW BLUEBERRY FLAVOUR BEFORE IT HITS THE WEBSITE 🙊🙌🏼😍
Come visit us at Cardinal Place Market Victoria and TRY OUR NEW BLUEBERRY FLAVOUR BEFORE IT HITS THE WEBSITE 🙊🙌🏼😍
Dalam mila coklat slym ada #kurma #delima  #badam #aprikot #chiaseed #koko #susu  #vitaminc #rolledoat .
.
Sebarang oder boleh wasap beena 0174999678. Cod: kodiang, canglun, arau, kangar. 
#milacoklatslym
It's been a while since I posted anything here. Took a few days to spend time with my family, then I broke my laptop and my phone"it never rains but it pours" but am back, and we are gonna be cooking and enjoying good food like we always do. Breakfast bowl with homemade granola, Greek yogurt, bananas, berries and chia seeds #KwaSamu #breakfast #breakfastbowl #homemadegranola #granola #sugarfreegranola #berries #mulberries #healthyeating #chiaseed #greekyogurt #thegoodlife #harare #zimbabwe #fitness
It's been a while since I posted anything here. Took a few days to spend time with my family, then I broke my laptop and my phone"it never rains but it pours" but am back, and we are gonna be cooking and enjoying good food like we always do. Breakfast bowl with homemade granola, Greek yogurt, bananas, berries and chia seeds #KwaSamu  #breakfast  #breakfastbowl  #homemadegranola  #granola  #sugarfreegranola  #berries  #mulberries  #healthyeating  #chiaseed  #greekyogurt  #thegoodlife  #harare  #zimbabwe  #fitness