an online Instagram web viewer

#Baracas medias

Photos

Prego and Tank Beer Thursday!!!! Come try a delicious Prego and get a Castle Tank Beer AND a tequila!! It's also ladies night every Thursday with great specials on cocktail jugs!!! *T&C apply
*Selected pregos
J.B.L

#ladiesnight #baracas #fun #food #vibe #whatsonpretoria
Prego and Tank Beer Thursday!!!! Come try a delicious Prego and get a Castle Tank Beer AND a tequila!! It's also ladies night every Thursday with great specials on cocktail jugs!!! *T&C apply *Selected pregos J.B.L #ladiesnight  #baracas  #fun  #food  #vibe  #whatsonpretoria 
Kalau pacaran cuma bikin hari kamu jadi menyesakkan, gak fokus pelajaran, jauh dari teman, mending sendiri aja. Itu bukti bahwa kita belum bisa bertanggung jawab kepada diri sendiri dan orang lain. Tapi yang mengaku semenjak pacaran sama si dia hidup kamu lebih indah, tunggu nanti patah hatinya. Sebab sedikit di dunia ini yang pacaran berakhir bahagia. Setuju? Kalau ga ya gpp 🤗

#baracas #2018
Kalau pacaran cuma bikin hari kamu jadi menyesakkan, gak fokus pelajaran, jauh dari teman, mending sendiri aja. Itu bukti bahwa kita belum bisa bertanggung jawab kepada diri sendiri dan orang lain. Tapi yang mengaku semenjak pacaran sama si dia hidup kamu lebih indah, tunggu nanti patah hatinya. Sebab sedikit di dunia ini yang pacaran berakhir bahagia. Setuju? Kalau ga ya gpp 🤗 #baracas  #2018 
Jangan berlarut-larut dalam kesedihan mblo! 
#baracas 
#baracasindonesia 
#baracasbogor 
#baracas 
#thepanasdalam
Fireworks in Vitoria gastiez .
.
.
#baracas # night firework #goodnight #gorgeous
Cheerz to the weekend 🍻
.
.
.
.
#topnaweek #ditwasgoed #bestepelle #hudsons #baracas #busssyyy #friends #braai #gamesnight #goeiemense
Maen klo ada waktu 
#baracas
Jadilah jomblo yg keren, ngga punya pacar tapi banyak yg naksir. Cuma mimpi 😆 .
.
.

#baracas #jomblo #naksir #rambutpanjang
100k .
.
.

#baracas #newbaru
Angin sudah mulai menyapa bumi. 
Sedangkan kamu malah menyapa orang lain. .
.
.
.
.
.
.
(CARE)BON
#Baracas #BebebKelex #klx150 #supermotoid #klx150bf #temenjalanan #kemanaajabarengkamu
dijual bantal corak singa tutul
harga 50 nego, butuh uang cepat

tolong di bantu share ya min butuh uang cepat @infoserangan
#serangan #baracas
dijual bantal corak singa tutul harga 50 nego, butuh uang cepat tolong di bantu share ya min butuh uang cepat @infoserangan #serangan  #baracas 
Entah mana yang lebih indah, senja yang mulai memerah atau senyummu yang mulai merekah
.
.
.
.
.
.
.
.
#TimeTraveler #Bolang  #PemburuSenja #SecangkirSenja #Baracas #FakirAsmara
It’s ON!! World-class @chefneilsirmon vs World Champ @rothseb are going head to head in a Burger off!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Try one of the following:
Chef Neil’s Burger - Beef burger with Sriracha Sauce and Blue Cheese ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Champ Sebastiaan - Double Cheese and BBQ burger with a fried egg ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Get an entry form when you order one of the above and stand a chance to win a 3-month membership with us valued at R3000.00 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
*as always T&C’s apply
*Winner to be announced on 01 September
It’s ON!! World-class @chefneilsirmon vs World Champ @rothseb are going head to head in a Burger off!! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Try one of the following: Chef Neil’s Burger - Beef burger with Sriracha Sauce and Blue Cheese ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Champ Sebastiaan - Double Cheese and BBQ burger with a fried egg ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Get an entry form when you order one of the above and stand a chance to win a 3-month membership with us valued at R3000.00 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *as always T&C’s apply *Winner to be announced on 01 September
For something better 🔛

#baracas
Yoo ayoo join yang punya team futsal, minat atau tanya" mangga langsung cp no di brosur

#BARACASCUP
#futsalbandung 
#baracas 
#futsal⚽ 
#futsalteam
Hidup BARACAS
#baracas #pidibaiq #dilan1990 #milea
But God is great,🙏
beer is good 🍻
and people are crazy. 🎶
- People are crazy - @bccoconutman -
.
#pretoria #weekend #weekendvibes #family #friends #friendsthatbecamefamily #goodtimes #memories #dancing #latenight #earlymorning #countrymusic #countrylyrics #GodisGreat #beerisgood #peoplearecrazy #party #drinks #tequila #baracas #weiveld #rock@88 #july #2018
Mf kan muka ku yang jutek
.
.
.
#hijabers 
#fashionmuslimah 
#bengkulu 
#baracas
Ti vol na becks vecio? #baracas #fradeo #becks #sound #baiaboyz
Usahlah kau memandang dosaku,
Jelas terlihat kiriku lebih berat,
Persetankan mereka yg mengaku,
Agar segala hubungan tetap erat.

Jangan dipandang segala dugaan penuh kekok,
Kelak sesatmu nanti hati bergolak,
Buntang jiwa jangan bengkok,
Angin melintang tumbanglah si balak.

Bukan cinta manusia ingin dicari,
Andai mendatang biarlah ia satu kebenaran,
Bimbang hamba kepada sang puteri,
Semoga hilang segala baran.

Ah bodohnya, langkah demi langkah ku sepak daun menyingkap denai.

Apatah lagi kubur yg ku jumpa, di lereng ternampak dataran.

Mana mungkin si puteri menghendap, sedang sang bentara menerkam tidak. 
Aku gundah, hilang punca, tersesat di tengah gelita hutan rimba.

Mujur ada tiga manusia, datang menyinggah ke hentian hamba, cukup resah aku menanti. 
Usai tiba, jangan lupa azan, kelak jin bertandang hinggap di persiaran mataku.

Jangan pergi, aku lelah. Tunggu sebentar, sebatang suria menjadi peneman, lebih rela aku hidup beribu tahun jika kau suriaku.. Coretan Tahan : Haziq Ghazali 📷 : @uzair_takaza

#GengBaracasTahan #Baracas #restructure #hikers #hiking #hikers_my #hike #hikemalaysia #dom #sukusakai #fitlife #fitness
Usahlah kau memandang dosaku, Jelas terlihat kiriku lebih berat, Persetankan mereka yg mengaku, Agar segala hubungan tetap erat. Jangan dipandang segala dugaan penuh kekok, Kelak sesatmu nanti hati bergolak, Buntang jiwa jangan bengkok, Angin melintang tumbanglah si balak. Bukan cinta manusia ingin dicari, Andai mendatang biarlah ia satu kebenaran, Bimbang hamba kepada sang puteri, Semoga hilang segala baran. Ah bodohnya, langkah demi langkah ku sepak daun menyingkap denai. Apatah lagi kubur yg ku jumpa, di lereng ternampak dataran. Mana mungkin si puteri menghendap, sedang sang bentara menerkam tidak. Aku gundah, hilang punca, tersesat di tengah gelita hutan rimba. Mujur ada tiga manusia, datang menyinggah ke hentian hamba, cukup resah aku menanti. Usai tiba, jangan lupa azan, kelak jin bertandang hinggap di persiaran mataku. Jangan pergi, aku lelah. Tunggu sebentar, sebatang suria menjadi peneman, lebih rela aku hidup beribu tahun jika kau suriaku.. Coretan Tahan : Haziq Ghazali 📷 : @uzair_takaza #GengBaracasTahan  #Baracas  #restructure  #hikers  #hiking  #hikers_my  #hike  #hikemalaysia  #dom  #sukusakai  #fitlife  #fitness 
Dah bosan hiking?Inginkan kelainan? Nak santai-santai trip air dan lebih adventurous?Ayuh sertai kami, *Deltar Outdoors My abseiling di *Air Terjun Strata* , *Date: 18 / 8 / 2018 ( saturday )* Location : Tanjung Malim , Perak *Fee RM45 include - instructor and guide - equipment & ppe - lunchpack - powil transfer * Kalau minat terus dm or wasap 017-3124639 arip @deltaroutdoorsmy @aripdelta_  #stratawaterfall #ziplineabseiling  #tanjungmalim #DOM #baracas #onxon
Dah bosan hiking?Inginkan kelainan? Nak santai-santai trip air dan lebih adventurous?Ayuh sertai kami, *Deltar Outdoors My abseiling di *Air Terjun Strata* , *Date: 18 / 8 / 2018 ( saturday )* Location : Tanjung Malim , Perak *Fee RM45 include - instructor and guide - equipment & ppe - lunchpack - powil transfer * Kalau minat terus dm or wasap 017-3124639 arip @deltaroutdoorsmy @aripdelta_ #stratawaterfall  #ziplineabseiling  #tanjungmalim  #DOM  #baracas  #onxon 
Hidup baracas , dan jalani hidup tanpa wanita selain ibu!
#deklarasicb #baracas
Senyum pun kena gigit semut aa? 😂 #baracas #onxon #kasionlaaaa #surattunjuksebab
Waffle with white chocolate, biscuits and bananas 🍌 by @baracaslounge 
#saturday #banana #foodie #waffle #baracaslounge #pafos #paphos #cyprus #aboutcyprus #baracasloungepaphos #waffles #nutella #whitechocolate #syrup #treat #sweet #sweetporn #baracas #treatbox #tretbox01 #🍌
I don't understand with you ?;v
•
•
•
•
•
•
#lightroom #selebgram #calonselebgram #hitz #kebuntehsubang #baracas #illusionpeople
Take a lot of shit , forgot what happened !

#lilpump #baracas
Di mna pun kau berada entah itu dekat atau d belahan dunia lain kau akan selalu bersamaku.
#baracas
Di mna pun kau berada entah itu dekat atau d belahan dunia lain kau akan selalu bersamaku. #baracas 
Sippin’ on that frozen marg at sunset #Cyprus #baracas #frozenmarg #paphos #refreshing
Kadang kami lebih suka tersenyum dari pada cerita, karena sebagian dari mereka hanya penasaran bukan peduli 😊
.
.
.
#baracas
Kadang kami lebih suka tersenyum dari pada cerita, karena sebagian dari mereka hanya penasaran bukan peduli 😊 . . . #baracas 
Not sure what to do for lunch in this cold weather!!! Come join us for lamb on the spit some red wine and a fireplace!!!! #sunday
#lambspit
#pretoria #winterwarmer #lunch #wine #redwine🍷 #baracas #friends #sundayfunday
WEEKENDBARACAS🏝
@ekirezaprasetya🎥📷🎬🎞
@eddwysetyo @sudutama @ezayptra @iqbaal.t
@ryant_94 @joesaputra_30 @wiras_21 @triwhyuprnta @herlisetiawan5 @hiday5 @supriadii43 @gustian.st @mrizul_
@usnulkurniawan @vromansyah
.
.
.
.
.
#wisatakalbar #lemukutanisland #nusantara #pantai #singkawang #mamamuda #baracas
Fantastic way to end a fantastic week! @fritsbrune #baracas #SA #012pride
Buat adik adik kelas yg mau nempatin kelas kita tolong jaga nama baiknya ya,  dan ini yg terpenting jagain juga ruangannya karena disitu kami bahagia dan menyimpan sejuta cerita .
.
.

#baracas #sma #ibb
Buat adik adik kelas yg mau nempatin kelas kita tolong jaga nama baiknya ya, dan ini yg terpenting jagain juga ruangannya karena disitu kami bahagia dan menyimpan sejuta cerita . . . #baracas  #sma  #ibb 
Terkadang kita harus terdiam untuk melihat siapa yg peduli, siapa yg mencari, dan siapa yg pergi .
.
.
#baracas #graduation
Terkadang kita harus terdiam untuk melihat siapa yg peduli, siapa yg mencari, dan siapa yg pergi . . . #baracas  #graduation 
Cintailah rasa sakit karena rasa sakit itu berharga 😊
.
.
.
#baracas #teamstress #bogbogajum #sakit #enakbanget
Di bawa santai ajahh wkwk. .
.
.
#baracas #minangkocak #gambarkartun #mukalucu #soni
(4 Julai 2018) Rabu
Hari -1 (Maluri ke PD/108 km/12 jam 22 minit)

Hari pertama yg menyakitkan! Mana taknye, 1st time aku berbasikal jauh2 ni. Kebas semua benda. Seperti biasa aku ceritakan log secara ringkas untuk bacaan rakan-rakan. Perjalanan bermula pada 10 pagi dari Maluri ke Port Dickson berakhir pada jam 10.22 malam. Sarapan di Rest. Mamak Taufik maju dengan disambut senyuman member aku iaitu Sir ChumChumPak. Melalui BTR terus ke bangi (UKM). Sesat di dalam ukm selama sejam sebab apps "maps.me" tunjuk jalan mana-mana ntah. Koyak masuk jalan kebun dalam ukm berbukit-bukit. Argh! Tapi xpe, man man. Aku keluar UKM terus ke bangi lama. Ada sebuah kereta saga lama tahan aku , lelaki melayu berumur 50-an. I thought minyak kereta dia habis, sekali dia ajak sembang daa. Tapi dia mula je conversation dia speaking dgn aku dengan soalan "where You from?" Aip! Dia speaking sebab nampak aku macam foreigner ke camne? Sebab rambut & kulit aku kot mungkin dia expect aku dari nigeria KOT. Gua cakap melayu versi loghat utagha dia terkejut jgk. Btw, hari ni aku beli bendera Malaysia! 
Perjalanan diteruskan ke Nilai kemudian ke Sepang. Tiba di Sepang jam 7.07 pm. Beb!! Jalan Sepang dah la kecik, lori besar2. Aku berhenti tepi jalan, berfikir sejenak, "apa yg aku tengah buat ni?" Bermonolog keseorangan. Pergh! Takleh jadi, lawan tetap lawan, aku teruskan kayuhan dari sepang ke lukut. Time melalui jalan gelap tanpa lampu, bunyi anjir merata-rata, deruan enjin lori mengaum-ngaum, masa ni gua letakkan sepenuhnya kebergantungan pada yg atas. Adoh, manusia masa susah baru nak ingat Tuhan. Masa senang hanyut hawa nafsu lah, chinggey la, harapan palsu la. Dem!

Ok sambung cerita. Gua sampai  di PD pada jam 10.22 malam. Disambut mesra bro aminudin #xtrafunk owner dan belanja gua makan. Terima kasih bro. Habis sembang nak chaw , tup tup akmal, chum & uzair sampai kahkah! Suprise member dari KL turun PD naik motor. Layan angin tenang tepi pantai sembang pasal #baracas! 
Jam 1 pagi , ada tamu dari student Poli PD, datang ke khemah aku sembang sebab lama tak jumpa. Thanks gais for having me. Aku jumpa group @ppdoutdoorcast di Liang. Guide diorang ke Liang then jadi member! 
Melaka go!
(4 Julai 2018) Rabu Hari -1 (Maluri ke PD/108 km/12 jam 22 minit) Hari pertama yg menyakitkan! Mana taknye, 1st time aku berbasikal jauh2 ni. Kebas semua benda. Seperti biasa aku ceritakan log secara ringkas untuk bacaan rakan-rakan. Perjalanan bermula pada 10 pagi dari Maluri ke Port Dickson berakhir pada jam 10.22 malam. Sarapan di Rest. Mamak Taufik maju dengan disambut senyuman member aku iaitu Sir ChumChumPak. Melalui BTR terus ke bangi (UKM). Sesat di dalam ukm selama sejam sebab apps "maps.me" tunjuk jalan mana-mana ntah. Koyak masuk jalan kebun dalam ukm berbukit-bukit. Argh! Tapi xpe, man man. Aku keluar UKM terus ke bangi lama. Ada sebuah kereta saga lama tahan aku , lelaki melayu berumur 50-an. I thought minyak kereta dia habis, sekali dia ajak sembang daa. Tapi dia mula je conversation dia speaking dgn aku dengan soalan "where You from?" Aip! Dia speaking sebab nampak aku macam foreigner ke camne? Sebab rambut & kulit aku kot mungkin dia expect aku dari nigeria KOT. Gua cakap melayu versi loghat utagha dia terkejut jgk. Btw, hari ni aku beli bendera Malaysia! Perjalanan diteruskan ke Nilai kemudian ke Sepang. Tiba di Sepang jam 7.07 pm. Beb!! Jalan Sepang dah la kecik, lori besar2. Aku berhenti tepi jalan, berfikir sejenak, "apa yg aku tengah buat ni?" Bermonolog keseorangan. Pergh! Takleh jadi, lawan tetap lawan, aku teruskan kayuhan dari sepang ke lukut. Time melalui jalan gelap tanpa lampu, bunyi anjir merata-rata, deruan enjin lori mengaum-ngaum, masa ni gua letakkan sepenuhnya kebergantungan pada yg atas. Adoh, manusia masa susah baru nak ingat Tuhan. Masa senang hanyut hawa nafsu lah, chinggey la, harapan palsu la. Dem! Ok sambung cerita. Gua sampai di PD pada jam 10.22 malam. Disambut mesra bro aminudin #xtrafunk  owner dan belanja gua makan. Terima kasih bro. Habis sembang nak chaw , tup tup akmal, chum & uzair sampai kahkah! Suprise member dari KL turun PD naik motor. Layan angin tenang tepi pantai sembang pasal #baracas ! Jam 1 pagi , ada tamu dari student Poli PD, datang ke khemah aku sembang sebab lama tak jumpa. Thanks gais for having me. Aku jumpa group @ppdoutdoorcast di Liang. Guide diorang ke Liang then jadi member! Melaka go!
Still young and free
#baracas
Diatas adalah sesosok orang yang berkeinginan ikut dalam acara katakan putus. Tapi sayangnya tidak mempunyai pasangan. Free coment... .
.
.

#baracas #katakanputus #dagelan #ml #disco
Diatas adalah sesosok orang yang berkeinginan ikut dalam acara katakan putus. Tapi sayangnya tidak mempunyai pasangan. Free coment... . . . #baracas  #katakanputus  #dagelan  #ml  #disco 
Sahabat adalah ...
Orang yg tak membiarkanmu melakukan hal bodoh sendirian 😄

#baracas #koplak #sokimut #naskleng13 #jaje
Sahabat selamanya 🚀🚀🚀
Suksma @sttpancayasa_ 
@telenovelabali @baracasteam_
#tlnvl #baracas
Sahabat selamanya 🚀🚀🚀 Suksma @sttpancayasa_ @telenovelabali @baracasteam_ #tlnvl  #baracas 
What better way to beat the cold then with a FIRE place, great food and maybe some red wine!! Our fire place is already lit and waiting to warm you up!! #baracas #fire #winterwarmer #warm  #burgers #redwine #redwine🍷 #pub #winter #pretoria #keepwarm #greatfood #food #tuesday #burgerspecial
26june-1july 18.
Mount Tahan merapoh kuala 2187mdpl 📍
.
.
Salam lebaran! Minal aidil walfaizin.
.
.
Andai hati tidak kental maka lupakan niat, Andai jasad tidak kukuh maka lupakan mimpi. .
.
.
Masa demi masa berlalu sudah, Kemana kaki berjalan melangkah, Liku-liku kehidupan mengukir sejarah ,Kini saatnya berpotret diri nan indah.
.
.
Tidak pernah ku duga sampai ke puncak tahan secepat ini,terima kasih sahabat pergunungan yg banyak memberi makna dan tunjuk ajar. Moga ukhwah yg terjalin indah berterusan selamanya. Syukur pada yg maha ESA untuk keberlangsungan trip dgn jayanyaa. .
.
#mounttahan #merapohkuala #DOM #deltaoutdoormy #teamtahan #teambaracas #gengbaracastahan #cintatahan #fjallraven #fjallravenmalaysia #hiking #hikingadventures #camping #outdoorslife #alwayspewai #pendakimalaysia #penjejakgunung #lotsoflove #wishyouwerehere #2k18 #uzaironmount #traning #beyondthemountains  #mohontunjukajar #naturelovers
26june-1july 18. Mount Tahan merapoh kuala 2187mdpl 📍 . . Salam lebaran! Minal aidil walfaizin. . . Andai hati tidak kental maka lupakan niat, Andai jasad tidak kukuh maka lupakan mimpi. . . . Masa demi masa berlalu sudah, Kemana kaki berjalan melangkah, Liku-liku kehidupan mengukir sejarah ,Kini saatnya berpotret diri nan indah. . . Tidak pernah ku duga sampai ke puncak tahan secepat ini,terima kasih sahabat pergunungan yg banyak memberi makna dan tunjuk ajar. Moga ukhwah yg terjalin indah berterusan selamanya. Syukur pada yg maha ESA untuk keberlangsungan trip dgn jayanyaa. . . #mounttahan  #merapohkuala  #DOM  #deltaoutdoormy  #teamtahan  #teambaracas  #gengbaracastahan  #cintatahan  #fjallraven  #fjallravenmalaysia  #hiking  #hikingadventures  #camping  #outdoorslife  #alwayspewai  #pendakimalaysia  #penjejakgunung  #lotsoflove  #wishyouwerehere  #2k18  #uzaironmount  #traning  #beyondthemountains  #mohontunjukajar  #naturelovers 
.
White Solid
Black Water
Bake'Squad
WarungNenekDaffa
#BARACAS
. White Solid Black Water Bake'Squad WarungNenekDaffa #BARACAS 
moment yg berarti🍂
.
.
.
.
#baracas #sma #gembel
SENIN, .
.
.
.Selalu menunggu chat ditanggepin padahal udah jelas dikacangin!
@_mnurh @akubaikbaikbu 
#perjuangan #jalanjalan #banbocor #kacang #dikacangin #sedahromolor #kartasura #sukoharjo #sukoharjomakmur #baracas #solovidgram
snake style . 🐍🐍
.
.
.
.
#BARACAS
snake style . 🐍🐍 . . . . #BARACAS 
HOLA HOLA HOLIDAY.

#BARACAS
#baracas punya cerita
Temen Yg Baik Itu Gk Akan Ninggalin Kamu Sendirian🤘
-
-
-
-
#realfriend #moalancurkuduit #kogan4kwifi #kogan4k #koganactioncam #baracas #kobe
Sendiri itu bukan berarti jomblo mungkin bisa saja memang lagi pengin sendiri atau mungkin memang tidak punya pacar~
.
.
#bandungkekinian #bandunghits #explorebandung #bandungjawabarat #jawabaratkekinian #jawabaratindonesia #caringintilu #baracas
Edd : mikum..keur naon ?
.
Sur : kumsalam.. nyangu...goreng ndog
.
Edd : tumben ? Jang naon... .
Sur : jang ka dieng, mekeul timbel...
.
Edd : rudet! .
.
#prospectpride
@prospectpride 
#piknik #bikers #bermotor #hore #baracas 
w/@eddibrokoli
Edd : mikum..keur naon ? . Sur : kumsalam.. nyangu...goreng ndog . Edd : tumben ? Jang naon... . Sur : jang ka dieng, mekeul timbel... . Edd : rudet! . . #prospectpride  @prospectpride #piknik  #bikers  #bermotor  #hore  #baracas  w/@eddibrokoli
Jangan sampai orang berkata
Pecundang
#baracas
Jangan sampai orang berkata Pecundang #baracas 
A R48.00 burger, Chips and Onion rings!!! That's right, every Tuesday at Baracas!! Or get a Burger, Chips, Onion Rings and a Beer for only R68.00!! *T&C apply
*No Takeaways

#BestRestaurantSpecials #BRST #SaveMoney #Specials #Tuesdays #Pretoria #Baracas #Burger #OnionRings #Chips #beer
Keindahan ini tak'an kulupakan sepanjang masa,#baracas famly
Keindahan ini tak'an kulupakan sepanjang masa,#baracas  famly
#fetedelamusique @so_watts @sohypeshop @boogzbrown @da.skill @rafiki479 @psychorigid @morganerayve #baracas #loulebirthday #stdenis #974 /// c’était chaud 🔥merci pour cette énergie #sowattsneverdie
True? .
.
.

#baracas #tiktok #alay