an online Instagram web viewer

#BERKESAN medias

Photos

DULU BERPARUT, KULIT KERING. KINI SEMUA TIADA LAGI
-
-
Setiap kali jerawat tumbuh, bila hilang mesti tinggal parut. Kadang-kadang tak tahu nak buat macam mana banyak hitam-hitam parut kat muka.
-
-
Apa yg susah, VITA E kan ada! Vitamin paling bagus untuk masalah parut korang tuu. Kulit pun akan makin lembap je tauu.
-
-
VITA E
βœ… Boleh makan untuk bertindak dari dalam badan
βœ… Boleh sapu pada muka as face mask
βœ… Boleh sapu pada bibir bagi yg mempunyai masalah bibir kering
βœ… Sebotol boleh tahan sehingga 4 bulan!
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
πŸ“ž | 0143561993
πŸ“ž | 0143561993
πŸ“ž | 0143561993
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM

#letscantik #bersamavite #kulitkusam #berjerawat #bermasalah # vitaminemurah #berkesan #testimoniberjaya #rayahajicantikbersamavite #lelakisesuai #perempuansesuai #nakputih #nakgebu #nakfloles #nakmenawan #bersamashakleevite #vitaminviral #vitaminmurah #vitaminmurah #vitaminstudent #vitaminuntuksemua #ukm #upm #ipb #uitmdihati #shakleetanahmerah #shakleekelantan #shakleeisthebestletscantik
DULU BERPARUT, KULIT KERING. KINI SEMUA TIADA LAGI - - Setiap kali jerawat tumbuh, bila hilang mesti tinggal parut. Kadang-kadang tak tahu nak buat macam mana banyak hitam-hitam parut kat muka. - - Apa yg susah, VITA E kan ada! Vitamin paling bagus untuk masalah parut korang tuu. Kulit pun akan makin lembap je tauu. - - VITA E βœ… Boleh makan untuk bertindak dari dalam badan βœ… Boleh sapu pada muka as face mask βœ… Boleh sapu pada bibir bagi yg mempunyai masalah bibir kering βœ… Sebotol boleh tahan sehingga 4 bulan! - - Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi : - - πŸ“ž | 0143561993 πŸ“ž | 0143561993 πŸ“ž | 0143561993 - ⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD ⬆ Postage WORLDWIDE ⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM #letscantik  #bersamavite  #kulitkusam  #berjerawat  #bermasalah  # vitaminemurah #berkesan  #testimoniberjaya  #rayahajicantikbersamavite  #lelakisesuai  #perempuansesuai  #nakputih  #nakgebu  #nakfloles  #nakmenawan  #bersamashakleevite  #vitaminviral  #vitaminmurah  #vitaminmurah  #vitaminstudent  #vitaminuntuksemua  #ukm  #upm  #ipb  #uitmdihati  #shakleetanahmerah  #shakleekelantan  #shakleeisthebestletscantik 
🌞 BENEFITS BILA ANDA MENGGUNAKAN #AZMABEAUTYSERUM 🌞

Apalagi!!!
Jom lar order AZMA SERUM !!! HARGA PALING MURAH DAN DIJAMIN KEBERKESANANNYA.. Yang penting tiada CHEMICALS!!! #AZMASERUM #serummurah #berkesan #nakcantikcarisaya #sayajualsayapakai#serumwhitening #serumflawless #serumcantik #serumjerawat #serum #pakarkulitanda
β€œATASI parut berlubang angkara jerawatβ€œ.
.
Parut akibat jerawat berlainan daripada tanda bekas jerawat. Ini kerana, parut bekas jerawat mengubah tekstur kulit muka asal, manakala tanda bekas jerawat pula ialah kesan yang tidak mengubah tekstur kulit asal tetapi mengubah tona warna akibat proses pigmentasi semula jadi.
.
Masalah kulit ini biasa dialami, tetapi kebanyakannya tidak memahami tanpa penjagaan dan rawatan kulit yang wajar, parut jerawat berpotensi menyebabkan tanda gelap dan lebih buruk lagi meninggalkan parut yang kronik.
.
whatsapp "acnecare" 0196111637.
.
.
#jerawat #penghapusjerawat #acnecare #penawarjerawat #berkesan #candy #delima #apple #oren #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #testimoni #bebasminyak #mukaberminyak
β€œATASI parut berlubang angkara jerawatβ€œ. . Parut akibat jerawat berlainan daripada tanda bekas jerawat. Ini kerana, parut bekas jerawat mengubah tekstur kulit muka asal, manakala tanda bekas jerawat pula ialah kesan yang tidak mengubah tekstur kulit asal tetapi mengubah tona warna akibat proses pigmentasi semula jadi. . Masalah kulit ini biasa dialami, tetapi kebanyakannya tidak memahami tanpa penjagaan dan rawatan kulit yang wajar, parut jerawat berpotensi menyebabkan tanda gelap dan lebih buruk lagi meninggalkan parut yang kronik. . whatsapp "acnecare" 0196111637. . . #jerawat  #penghapusjerawat  #acnecare  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #delima  #apple  #oren  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #testimoni  #bebasminyak  #mukaberminyak 
Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . ========================================
Ws sis ema sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut .
.
.
whatsapp 'acne' ke +6017 6730317
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima  #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #sabah #produk #produkkecantikan #terlajaklaris #sarawak
Alhamdulillah . Positif testimoni dari pengguna acne care . Acne care terbukti berkesan rawat masalah kulit pd wajah dan badan dlm masa singkat . ======================================== Ws sis ema sekarang utk dapatkan harga promosi dan keterangan lanjut . . . whatsapp 'acne' ke +6017 6730317 . #acnecare  #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #delima  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #sabah  #produk  #produkkecantikan  #terlajaklaris  #sarawak 
MASIH TERCARI CARI PENAWAR JERAWAT?. KELEBIHAN ACNECARE
.
Mesti Anda tertanya-tanya apa hebatnya candy kami dengan kunyah macam makan gula-gula je boleh cantik,kulit sihat ,gebu,tiada JERAWAT? πŸ€”πŸ˜˜ πŸ’₯Menghapuskan parut muka dan badan
πŸ’₯Minyak pada kulit muka berkurang
πŸ’₯muka dan seluruh badan Makin putih
πŸ’₯Kulit cantik dan berseri
πŸ’₯Kulit makin tegang
πŸ’₯Membantu merawat kulit kusam
πŸ’₯Kulit makin sekata
πŸ’₯Pertumbuhan sel kulit baru
πŸ’₯Kulit makin lembap
πŸ’₯Menghilangkan sel kulit mati
πŸ’₯Merawat jeragat Dan jerawat
πŸ’₯ Mengurangkan eczema .
ACNE CARE ADA JAWAPANNYA. semakin ramai yang mempercayai ACNECARE, Bila lagi GILIRAN anda πŸ˜‰
.
whatsapp 'acne' ke +6017 3229953
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima  #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #brunei #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #sabah #produk #produkkecantikan #terlajaklaris #sarawak
MASIH TERCARI CARI PENAWAR JERAWAT?. KELEBIHAN ACNECARE . Mesti Anda tertanya-tanya apa hebatnya candy kami dengan kunyah macam makan gula-gula je boleh cantik,kulit sihat ,gebu,tiada JERAWAT? πŸ€”πŸ˜˜ πŸ’₯Menghapuskan parut muka dan badan πŸ’₯Minyak pada kulit muka berkurang πŸ’₯muka dan seluruh badan Makin putih πŸ’₯Kulit cantik dan berseri πŸ’₯Kulit makin tegang πŸ’₯Membantu merawat kulit kusam πŸ’₯Kulit makin sekata πŸ’₯Pertumbuhan sel kulit baru πŸ’₯Kulit makin lembap πŸ’₯Menghilangkan sel kulit mati πŸ’₯Merawat jeragat Dan jerawat πŸ’₯ Mengurangkan eczema . ACNE CARE ADA JAWAPANNYA. semakin ramai yang mempercayai ACNECARE, Bila lagi GILIRAN anda πŸ˜‰ . whatsapp 'acne' ke +6017 3229953 . #acnecare  #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #delima  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #brunei  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #sabah  #produk  #produkkecantikan  #terlajaklaris  #sarawak 
BERITA GEMBIRA BUAT KESAYANGAN DEEBELLE GLOW SERUM SEMUA ! 😍✨
.
.
Kerana sayang , kerana menghargai semua pelanggan DeeBelle HQ , dengan ini saya ingin mengumumkan SUPER SALE DEEBELLE GLOW SERUM masih berjalan seperti biasa dan akan berakhir pada bila bila masa sahaja . .
.
Stock sangat LIMITED . Jangan lepaskan peluang keemasan ni . Bukan selalu DeeBelle HQ buat super sale macam nii 😜
.
.
Whatsapp kami segera !!
016 - 803 7576 | 014 - 606 5808
.
Atau
.
Click je L I N K whatsapp di bio ! 😘
.
.
#deebelle #deebelleGLOWSERUM #deebelleFEEDBACK #glowserum
#serumajaib #sayajual #produkhalal #mesrawuduk #serum #serumwajah #believeinyourself #murah #berkesan #testimoni #organicserum #sale
BERITA GEMBIRA BUAT KESAYANGAN DEEBELLE GLOW SERUM SEMUA ! 😍✨ . . Kerana sayang , kerana menghargai semua pelanggan DeeBelle HQ , dengan ini saya ingin mengumumkan SUPER SALE DEEBELLE GLOW SERUM masih berjalan seperti biasa dan akan berakhir pada bila bila masa sahaja . . . Stock sangat LIMITED . Jangan lepaskan peluang keemasan ni . Bukan selalu DeeBelle HQ buat super sale macam nii 😜 . . Whatsapp kami segera !! 016 - 803 7576 | 014 - 606 5808 . Atau . Click je L I N K whatsapp di bio ! 😘 . . #deebelle  #deebelleGLOWSERUM  #deebelleFEEDBACK  #glowserum  #serumajaib  #sayajual  #produkhalal  #mesrawuduk  #serum  #serumwajah  #believeinyourself  #murah  #berkesan  #testimoni  #organicserum  #sale 
kenapa perlu beli produk beracun untuk rawat masalah muka sedangkan #acnecare dihasilkan drpd 100% bahan semulajadi dan mampu menyelesaikan segala masalah di wajah 😍
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Whatsapp kami ditalian 017-6730317 untuk sebarang pertanyaan πŸ€—

#acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #sayajual #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #produkkecantik #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikantablet #trustedsaller
kenapa perlu beli produk beracun untuk rawat masalah muka sedangkan #acnecare  dihasilkan drpd 100% bahan semulajadi dan mampu menyelesaikan segala masalah di wajah 😍 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Whatsapp kami ditalian 017-6730317 untuk sebarang pertanyaan πŸ€— #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #sayajual  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #produkkecantik  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikantablet  #trustedsaller 
-  Waaa muka sis dah makin okayy. Alaa rugi lah awak masih tak cuba acne care ni . πŸ˜‹
.
ACNE CARE MAMPU HAPUSKAN
βœ” Jerawat Degil
βœ” Parut Jerawat
βœ” Jerawat Bernanah
βœ” Jerawat Badan
βœ” Jerawat Kecil-Kecil
βœ” Jerawat Halus
βœ” Jerawat Batu
βœ” Jerawat Bertahun Lamanya
.
whatsapp 'acne' ke +60126131692
.
#acnecare #acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #delima  #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #sabah #produk #produkkecantikan #terlajaklaris #sarawak
- Waaa muka sis dah makin okayy. Alaa rugi lah awak masih tak cuba acne care ni . πŸ˜‹ . ACNE CARE MAMPU HAPUSKAN βœ” Jerawat Degil βœ” Parut Jerawat βœ” Jerawat Bernanah βœ” Jerawat Badan βœ” Jerawat Kecil-Kecil βœ” Jerawat Halus βœ” Jerawat Batu βœ” Jerawat Bertahun Lamanya . whatsapp 'acne' ke +60126131692 . #acnecare  #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #delima  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #bazarpaknilprodukkecantikan  #bazarpaknil  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #sabah  #produk  #produkkecantikan  #terlajaklaris  #sarawak 
kenapa perlu beli produk beracun untuk rawat masalah muka sedangkan #acnecare dihasilkan drpd 100% bahan semulajadi dan mampu menyelesaikan segala masalah di wajah 😍
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Whatsapp kami ditalian 017-6730317 untuk sebarang pertanyaan πŸ€—

#acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #sayajual #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #produkkecantik #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikantablet #trustedsaller
kenapa perlu beli produk beracun untuk rawat masalah muka sedangkan #acnecare  dihasilkan drpd 100% bahan semulajadi dan mampu menyelesaikan segala masalah di wajah 😍 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Whatsapp kami ditalian 017-6730317 untuk sebarang pertanyaan πŸ€— #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #sayajual  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #produkkecantik  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikantablet  #trustedsaller 
kenapa perlu beli produk beracun untuk rawat masalah muka sedangkan #acnecare dihasilkan drpd 100% bahan semulajadi dan mampu menyelesaikan segala masalah di wajah 😍
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Whatsapp kami ditalian 017-6730317 untuk sebarang pertanyaan πŸ€—

#acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #sayajual #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #produkkecantik #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikantablet #trustedsaller
kenapa perlu beli produk beracun untuk rawat masalah muka sedangkan #acnecare  dihasilkan drpd 100% bahan semulajadi dan mampu menyelesaikan segala masalah di wajah 😍 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Whatsapp kami ditalian 017-6730317 untuk sebarang pertanyaan πŸ€— #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #sayajual  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #produkkecantik  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikantablet  #trustedsaller 
CEMANA MUKA BOLEH PELOLESS LICIN MACAM SUTERA DARI CHINA! . Koranggg milaa teruja tau tengok feedback si cantik manis ni. . Kalau korang ingat milaa pernah share yang si cantik ni, berjaya kecutkan jerawat dalam masa "tiga hari" konsisten mencalit wdta. Fuhhhh! cepat kan kesan dia. . Sekarang bukan main licin gebu kulit wajahnya. Dulu punya la susah nak hilang kan JERAWAT kat wajah tu. Sampai frust ikhtiar memacam dah. . Lastnya jumpa dengan krim WD. Calit-calit kat nadi je syukur, dulu hidup gelap gulita kini jadi terang benderang. . . So siapa tak hepiii kan dengan kulit wajah sekarang ini. Dah lah cepat #BERKESAN  nya krim wd ni. 3hari pakai jerawat kering. . . Betul la, krim ni merawat dari dalam. Bila toksin dah hilang, hormon dah stabil, mood bunga-bunga, darah lancar. Wajah pun terserlah lah berseri-seri je. . . Jadi, rugi lah siapa yang tak mencuba lagi πŸ˜‰. . . Whatsapp 0174656236
Bismillahβ™₯

Jika kamu ingin membuat kartu undangan..
Tapi malu ngomong ke mas2 nya.. Jika kamu ingin membuat kartu acara..
Tapi mau disebar di medsos bingung bikinya.. Jangan sungkan sungkan 🌌πŸ”₯πŸ”₯πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
Hubungi saya saja hahaha *gajelas emang

Etapi beneran sumpa heee πŸ˜‚πŸ˜… #weddingcard #undanganpernikahan #murahmeriah #elegant #mewah #berkesan
Bismillahβ™₯ Jika kamu ingin membuat kartu undangan.. Tapi malu ngomong ke mas2 nya.. Jika kamu ingin membuat kartu acara.. Tapi mau disebar di medsos bingung bikinya.. Jangan sungkan sungkan 🌌πŸ”₯πŸ”₯πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Hubungi saya saja hahaha *gajelas emang Etapi beneran sumpa heee πŸ˜‚πŸ˜… #weddingcard  #undanganpernikahan  #murahmeriah  #elegant  #mewah  #berkesan 
kenapa perlu beli produk beracun untuk rawat masalah muka sedangkan #acnecare dihasilkan drpd 100% bahan semulajadi dan mampu menyelesaikan segala masalah di wajah 😍
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Whatsapp kami ditalian 012-757 7796 untuk sebarang pertanyaan πŸ€—

#acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #sayajual #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #produkkecantik #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikantablet #trustedsaller
kenapa perlu beli produk beracun untuk rawat masalah muka sedangkan #acnecare  dihasilkan drpd 100% bahan semulajadi dan mampu menyelesaikan segala masalah di wajah 😍 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Whatsapp kami ditalian 012-757 7796 untuk sebarang pertanyaan πŸ€— #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #sayajual  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #produkkecantik  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikantablet  #trustedsaller 
kenapa perlu beli produk beracun untuk rawat masalah muka sedangkan #acnecare dihasilkan drpd 100% bahan semulajadi dan mampu menyelesaikan segala masalah di wajah 😍
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Whatsapp kami ditalian 012-757 7796 atau klik di profile untuk sebarang pertanyaan πŸ€—

#acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #sayajual #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #produkkecantik #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikantablet #trustedsaller
kenapa perlu beli produk beracun untuk rawat masalah muka sedangkan #acnecare  dihasilkan drpd 100% bahan semulajadi dan mampu menyelesaikan segala masalah di wajah 😍 β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” Whatsapp kami ditalian 012-757 7796 atau klik di profile untuk sebarang pertanyaan πŸ€— #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #sayajual  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #produkkecantik  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikantablet  #trustedsaller 
Proud to be SARAWAKIAN 😘
#lossweight #DetoxExpert
.
[ A BOTANICAL BEVERAGES MIX OF LIME AND COLLAGEN ]
*Minum tanpa raguΒ² ye...terdapat banyak khasiatnya dalam 1 Sachet πŸ‘
.
#feedbackcustomer 
#repeatorder
#RealTestimoni
.
βœ… #Berbaloi
βœ… #Berkesan
.
www.wasap.my/60165258411/LimeShots

#1stinmalaysia 
#Trendingnow 
#feedbackmalaysia 
#sukamakan 
#sukamakantapinakkurus 
#foodlover 
#cuciusus 
#flawless 
#kedaionlinemalaysia 
#dropshipneededmalaysia 
#sayajualmurah 
#kamekjualmurah
#easy_consume_fast_result
#3kalimakanseharitetapmaintain
#TurunBeratBadan
#healthylifestyle 
#healthyskin 
#healthyfood
#LimeShotsDetox
#healthyeating
#tiadalagisembelit
#kurustanpasengaja
Proud to be SARAWAKIAN 😘 #lossweight  #DetoxExpert  . [ A BOTANICAL BEVERAGES MIX OF LIME AND COLLAGEN ] *Minum tanpa raguΒ² ye...terdapat banyak khasiatnya dalam 1 Sachet πŸ‘ . #feedbackcustomer  #repeatorder  #RealTestimoni  . βœ… #Berbaloi  βœ… #Berkesan  . www.wasap.my/60165258411/LimeShots #1stinmalaysia  #Trendingnow  #feedbackmalaysia  #sukamakan  #sukamakantapinakkurus  #foodlover  #cuciusus  #flawless  #kedaionlinemalaysia  #dropshipneededmalaysia  #sayajualmurah  #kamekjualmurah  #easy_consume_fast_result  #3kalimakanseharitetapmaintain  #TurunBeratBadan  #healthylifestyle  #healthyskin  #healthyfood  #LimeShotsDetox  #healthyeating  #tiadalagisembelit  #kurustanpasengaja 
Happy Independent Day Sarawak 
#lossweight #DetoxExpert
.
[ A BOTANICAL BEVERAGES MIX OF LIME AND COLLAGEN ]
*Minum tanpa raguΒ² ye...terdapat banyak khasiatnya dalam 1 Sachet πŸ‘
.
#feedbackcustomer 
#repeatorder
#RealTestimoni
.
βœ… #Berbaloi
βœ… #Berkesan
.
www.wasap.my/60165258411/LimeShots

#1stinmalaysia 
#Trendingnow 
#feedbackmalaysia 
#sukamakan 
#sukamakantapinakkurus 
#foodlover 
#cuciusus 
#flawless 
#kedaionlinemalaysia 
#dropshipneededmalaysia 
#sayajualmurah 
#kamekjualmurah
#easy_consume_fast_result
#3kalimakanseharitetapmaintain
#TurunBeratBadan
#healthylifestyle 
#healthyskin 
#healthyfood
#LimeShotsDetox
#healthyeating
#tiadalagisembelit
#kurustanpasengaja
Happy Independent Day Sarawak #lossweight  #DetoxExpert  . [ A BOTANICAL BEVERAGES MIX OF LIME AND COLLAGEN ] *Minum tanpa raguΒ² ye...terdapat banyak khasiatnya dalam 1 Sachet πŸ‘ . #feedbackcustomer  #repeatorder  #RealTestimoni  . βœ… #Berbaloi  βœ… #Berkesan  . www.wasap.my/60165258411/LimeShots #1stinmalaysia  #Trendingnow  #feedbackmalaysia  #sukamakan  #sukamakantapinakkurus  #foodlover  #cuciusus  #flawless  #kedaionlinemalaysia  #dropshipneededmalaysia  #sayajualmurah  #kamekjualmurah  #easy_consume_fast_result  #3kalimakanseharitetapmaintain  #TurunBeratBadan  #healthylifestyle  #healthyskin  #healthyfood  #LimeShotsDetox  #healthyeating  #tiadalagisembelit  #kurustanpasengaja 
Diantara bahan2 yang digunakan di dalam ACNE CARE adalah , ☘EKSTRAK DELIMA☘
- Memperbaiki sel kulit dari dalam
- Agent penghancur akar punca  JERAWAT
- Mengatasi kulit kering & kulit berminyak
- Melambatkan proses penuaan
- Agen pencegah kerosakan kulit yang  terjadi kerana radikal bebas 🍏SERBUK JUS EPAL🍏
- Memberi kesan detox dari dalam
- Meningkatkan metabolisma badan 🍊PUREWAY C🍊
- Sebagai sumber VITAMIN C yg utama
- Meningkatkan aktiviti penyembuhan  Luka / parut 🍁GLISODIN SOD🍁
- Berfungsis sebagai antioksida
- Bertindak sebagai anti penuaan
- Berfungsi sebagai pelindung cahaya  Matahari (UVA & UVB) yang merosakkan  Kulit πŸ•ΈLACTOFERRINπŸ•Έ
- Berfungsi sebagai antioksida
- Mencegah dari jangkitan virus dan  Bakteria
- Mencegah dari pertumbuhan bakteria

ingredient ni telah dikaji & digunakan secara turun temurun dalam mengatasi masalah jerawat & serta mampu meningkatkan metabolisma dalam badanπŸ˜ŠπŸ‘πŸ» Psst pssst HARGA PROMOSI ON NI!! siapa whatapps sy bagi!

0193622881

#acnecarecandy
#jerawat #penghapusjerawat #penawarjerawat #berkesan #candy #sayajual #cantik #kulitlicin #bebasjerawat #bebasminyak #mukaberminyak #igshop #igmalaysia #produkkecantik #jual #trustedsaller #visitmalaysia  #kesanjerawat #kulitsehat #kulitputih #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawathilang #masalahjerawat #produk #produkkecantikantablet #trustedsaller
Diantara bahan2 yang digunakan di dalam ACNE CARE adalah , ☘EKSTRAK DELIMA☘ - Memperbaiki sel kulit dari dalam - Agent penghancur akar punca JERAWAT - Mengatasi kulit kering & kulit berminyak - Melambatkan proses penuaan - Agen pencegah kerosakan kulit yang terjadi kerana radikal bebas 🍏SERBUK JUS EPAL🍏 - Memberi kesan detox dari dalam - Meningkatkan metabolisma badan 🍊PUREWAY C🍊 - Sebagai sumber VITAMIN C yg utama - Meningkatkan aktiviti penyembuhan Luka / parut 🍁GLISODIN SOD🍁 - Berfungsis sebagai antioksida - Bertindak sebagai anti penuaan - Berfungsi sebagai pelindung cahaya Matahari (UVA & UVB) yang merosakkan Kulit πŸ•ΈLACTOFERRINπŸ•Έ - Berfungsi sebagai antioksida - Mencegah dari jangkitan virus dan Bakteria - Mencegah dari pertumbuhan bakteria ingredient ni telah dikaji & digunakan secara turun temurun dalam mengatasi masalah jerawat & serta mampu meningkatkan metabolisma dalam badanπŸ˜ŠπŸ‘πŸ» Psst pssst HARGA PROMOSI ON NI!! siapa whatapps sy bagi! 0193622881 #acnecarecandy  #jerawat  #penghapusjerawat  #penawarjerawat  #berkesan  #candy  #sayajual  #cantik  #kulitlicin  #bebasjerawat  #bebasminyak  #mukaberminyak  #igshop  #igmalaysia  #produkkecantik  #jual  #trustedsaller  #visitmalaysia  #kesanjerawat  #kulitsehat  #kulitputih  #jerawatbatu  #jerawatpasir  #jerawathilang  #masalahjerawat  #produk  #produkkecantikantablet  #trustedsaller 
Tak rugi ye mommy klu kita pakat ikhtiar  dgn #Aowalit.. Bila anak2 sihat..mommy pun senang hati kan.. 01125694807 utk details
Cod sekitar kuala terengganu 
#aowalit #minyak #penawar #batukbatuk #selesma #asma #demam #bahansemulajadi #selamat #berkesan #puashati #recomended #terbaik #merawat
VIRAL β€Ό
.
VIRAL β€Ό
.
VIRAL β€Ό
.
RAHSIA BUANG #DAKIHITAMβ€Ό #BADANBERBAU DENGAN FRESKIN WHITEΒ  SHOWER GEL #TERHANGAT DIPASARANΒ  TERNYATA #BERKESAN β€Ό
.
Mandian Yang mencetus Revolusi terkini 100% merawat dan mecantikan kulit
.
Hilangkan daki dan kulit gelap semasa mandi !!
✳Cerahkan kawasan gelap
✳Hilangkan Daki berkerak
✳Merawat masalah kulit ✳Lembutkan kulit kasar
✳Lembabkan kulit kering
✳Wangikan badan berbau
.
Boleh digunakan dibahagian 
Leher ,Pelipat ,celah peha ,Ketiak dan seluruh Badan
.
1 botol 500ml untuk kegunaan sebulan tau ...soooo JIMAT !!
.
Sesuai Untuk semua golongan πŸ‘‰kanak kanak πŸ‘‰Lelaki πŸ‘‰Wanita πŸ‘‰Ibu Mengandung πŸ‘‰Ibu Menyusu πŸ‘‰Ibu Berpantang
.
Lagi Fungsi FRESKIN WHITE BODY SHOWER GEL 😊😊
.
βœ” Langsung tidak melekit βœ” Tahan sehingga 2 bulan lebih 450ML βœ” Bau aroma terapi yang sangat wangi dan harum. βœ” Menjadikan kulit menjadi putih gebu, licin, segar dan yang penting sihat βœ” Mengurangkan jerawat badan βœ” Mengatasi masalah bau badan βœ” Boleh dijadikan hantaran kahwin βœ” Memberi kelembapan yang maksima βœ” Diperkaya dengan pati vitamin serta serum βœ” Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati βœ” Haruman yang berpanjangan & tahan lama βœ” Memelihara Kehalusan Kulit βœ” Menyegarkan Tubuh Badan βœ” Dapat Mencerahkan, Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi βœ” Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati βœ” Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak βœ” Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan βœ” Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju!
.
βœ” Tiada Mercury βœ” Tiada Paraben βœ” Wangian ada Aromaterapi
.
FRESKIN WHITE
500ML
.
πŸ’“ RM68 SM /  RM 75 SS
.
FRESKIN WHITE BODYCARE
120ML
.
πŸ’“120ML BODY SERUM
πŸ’“120ML SHOWER GEL
πŸ’“RM78 SM / RM85 SS
.
SET COMBO BODYCARE + SHOWER GEL 500ML
.
πŸ’“RM140 SM / RM150 SS
.
ALL INCLUDE POSTAGE😘
.
#freskiwhite
#produkviral2018
#putihbersih
#cantikberseri
#malaysia
#sabah
#sarawak
VIRAL β€Ό . VIRAL β€Ό . VIRAL β€Ό . RAHSIA BUANG #DAKIHITAM β€Ό #BADANBERBAU  DENGAN FRESKIN WHITEΒ  SHOWER GEL #TERHANGAT  DIPASARANΒ  TERNYATA #BERKESAN  β€Ό . Mandian Yang mencetus Revolusi terkini 100% merawat dan mecantikan kulit . Hilangkan daki dan kulit gelap semasa mandi !! ✳Cerahkan kawasan gelap ✳Hilangkan Daki berkerak ✳Merawat masalah kulit ✳Lembutkan kulit kasar ✳Lembabkan kulit kering ✳Wangikan badan berbau . Boleh digunakan dibahagian Leher ,Pelipat ,celah peha ,Ketiak dan seluruh Badan . 1 botol 500ml untuk kegunaan sebulan tau ...soooo JIMAT !! . Sesuai Untuk semua golongan πŸ‘‰kanak kanak πŸ‘‰Lelaki πŸ‘‰Wanita πŸ‘‰Ibu Mengandung πŸ‘‰Ibu Menyusu πŸ‘‰Ibu Berpantang . Lagi Fungsi FRESKIN WHITE BODY SHOWER GEL 😊😊 . βœ” Langsung tidak melekit βœ” Tahan sehingga 2 bulan lebih 450ML βœ” Bau aroma terapi yang sangat wangi dan harum. βœ” Menjadikan kulit menjadi putih gebu, licin, segar dan yang penting sihat βœ” Mengurangkan jerawat badan βœ” Mengatasi masalah bau badan βœ” Boleh dijadikan hantaran kahwin βœ” Memberi kelembapan yang maksima βœ” Diperkaya dengan pati vitamin serta serum βœ” Menghilangkan daki-daki degil & kulit mati βœ” Haruman yang berpanjangan & tahan lama βœ” Memelihara Kehalusan Kulit βœ” Menyegarkan Tubuh Badan βœ” Dapat Mencerahkan, Menghalus serta Menggebukan Kulit secara semulajadi βœ” Melembabkan Kulit & Menghilangkan sel-sel kulit mati βœ” Mengatasi masalah Kulit Kering & Berkerak βœ” Melindungi Kulit dari Bau yang kurang Menyenangkan βœ” Rasai mandian yg wangi tahap maksimum seperti mandi perfume. Melekat sampai ke baju! . βœ” Tiada Mercury βœ” Tiada Paraben βœ” Wangian ada Aromaterapi . FRESKIN WHITE 500ML . πŸ’“ RM68 SM / RM 75 SS . FRESKIN WHITE BODYCARE 120ML . πŸ’“120ML BODY SERUM πŸ’“120ML SHOWER GEL πŸ’“RM78 SM / RM85 SS . SET COMBO BODYCARE + SHOWER GEL 500ML . πŸ’“RM140 SM / RM150 SS . ALL INCLUDE POSTAGE😘 . #freskiwhite  #produkviral2018  #putihbersih  #cantikberseri  #malaysia  #sabah  #sarawak