an online Instagram web viewer

#Arabella medias

Photos

An okay #redwine from the #nakedwines collection. #arabella #cabernetsauvignon #wine #vino
🐒🐒🐒🐒🐒 #ArcticMonkeys #TheLemonTwigs #3Arena #Concert #AlexTurner #Monkeys #Arctic #Arabella #FourOutOfFive #Music #GreatNight #Memories @arcticmonkeys @thelemontwigs
تعال يا ابن الحلال عا بوبس !🤷‍♂️🤷‍♀️💃💃💃🎶🎶🎵
#Arabella #PopasLounge
تعال يا ابن الحلال عا بوبس !🤷‍♂️🤷‍♀️💃💃💃🎶🎶🎵 #Arabella  #PopasLounge 
تعال يا ابن الحلال عا بوبس !🤷‍♂️🤷‍♀️💃💃💃🎶🎶🎵
#Arabella #PopasLounge
تعال يا ابن الحلال عا بوبس !🤷‍♂️🤷‍♀️💃💃💃🎶🎶🎵 #Arabella  #PopasLounge 
تعال يا ابن الحلال عا بوبس !🤷‍♂️🤷‍♀️💃💃💃🎶🎶🎵
#Arabella #PopasLounge
تعال يا ابن الحلال عا بوبس !🤷‍♂️🤷‍♀️💃💃💃🎶🎶🎵 #Arabella  #PopasLounge 
@Regran_ed from @_inaijari_ -  Sian Pulakkk Tengok Riz Ara Ni....Lambatnyaa Part Episode Pertemuan Semula Ara Riz Nanti Ni...hehe
#CintaTiadaGanti #AraBella #Mukhriz 
#nelydiasenrose #aedyxashraf - #regrann
Sian Pulakkk Tengok Riz Ara Ni....Lambatnyaa Part Episode Pertemuan Semula Ara Riz Nanti Ni...hehe
#CintaTiadaGanti #AraBella #Mukhriz 
#nelydiasenrose #aedyxashraf
Satu lg peluang!
.
SABRINA? DILA? 😜
Ana? Afa? Ata? Ara? 
Nama awak Ara!! Yesssss Ara. - Riz
.
#CintaTiadaGanti 
#Mukhriz 
#AraBella 
#RizAra 
#AedyAshraf 
#NelydiaSenrose .
Regrann from @bambam_studios - 😍😍 #CintaTiadaGanti

Isnin - Jumaat
6.00 petang
Astro Prima105 & MayaHD135

@nelydiasenrose
@aedyxashraf
@emeldarosemila 
@marisa.yasmin 
@hafidz.roshdi
@benamirr
@rusdiramliofficial
@fizzfairuzofficial 
@syamimfarid

#AstroPrima
#AstroMayaHD

Adaptasi Sanay Wala Nang Wakas
TURUN BERAT TERUS NAMPAK MAKIN MUDA, MAKIN BERSERI-SERI 😍
.
Bila turun berat dengan diet sihat, seimbang & cukup nutrisi zat khasiat korang akan nampak makin muda berseri-seri
.
Diet sihat, seimbang & cukup nutrisi zat khasiat bila makan ikut keperluan badan berbanding main cut makan
.
Cuba try join program sebulan tengok hasilnya.  Boleh swipe tengok transformasi peserta program 💃🏻 makin slim, makin reshape, makin cantik cun walau dah bersalin 3-4x pun tak jadi masalah
.
.
Follow @dy_azman @dy_azman utk tips info efektif setiap hari
.
.
#DietingAndWeightLossCoach
#CoachDyAzman
#WorkFromHome
.
Coach Dy Azman +6013 7676 796
TURUN BERAT TERUS NAMPAK MAKIN MUDA, MAKIN BERSERI-SERI 😍 . Bila turun berat dengan diet sihat, seimbang & cukup nutrisi zat khasiat korang akan nampak makin muda berseri-seri . Diet sihat, seimbang & cukup nutrisi zat khasiat bila makan ikut keperluan badan berbanding main cut makan . Cuba try join program sebulan tengok hasilnya. Boleh swipe tengok transformasi peserta program 💃🏻 makin slim, makin reshape, makin cantik cun walau dah bersalin 3-4x pun tak jadi masalah . . Follow @dy_azman @dy_azman utk tips info efektif setiap hari . . #DietingAndWeightLossCoach  #CoachDyAzman  #WorkFromHome  . Coach Dy Azman +6013 7676 796
Tassels and a touch of glam... upgrade your outfit with these stunning earrings and necklace! 🖤 • • • • 
#arabella #arabellaonmorse #winterpark #fashion #boutique #florida #jewelry #clothing #shoes #accessories #parkavenue #parkavenuewp #iluvwinterpark #shoplocal #shop #instashop #shopping #fun #ootd #fall #prefall #fallstyle #fallinflorida
Special video for MukhrizAraBella

#MukhrizAraBella 
#CintaTiadaGanti 
#AedyxAshraf #NelydiaSenrose 
#AedyNel 
#Mukhriz #AraBella 
#RizAra #AraRiz .
.
.

@aedyxashraf 
@nelydiasenrose 
@nelydiabysenrose 
@nelyaz.zaza 
@cinta_tiadaganti 
@cintatiadaganti 
@dramacintatiadagantipage 
@embunreal 
@miloo_sotong17 
@aedyxfansta
@nelydiaroses
My loblette is 1 😩 I can’t cope stop growing.. happy birthday my beautiful baby girl auntie Aimee loves you button fluff! #niece #1today #birthdayprincess #birthdaygirl #1stbirthday #loveher #myloblette #arabella
Arabella
Álbum: Sabor Y Raza
Tema: Chico Matanza
Año: 1982
Margarita Pinillos es el verdadero nombre de “Arabella”, nació en Bogotá, Colombia, ahí hizo sus pininos, pero se consagró en Venezuela. Arabella cuenta así cómo fue su ingreso al mundo de la música: “Nací en Bogotá, Colombia. Pero por extrañas cosas de la vida, parecía que la cigüeña se había equivocado el lugar donde depositarme, ya que dentro de mí, la música que retumbaba, era la del trópico, sentía profundamente un ritmo y una cadencia que me hacían sentir lo que cantaba desde muy niña de una manera muy diferente a las cantantes nativas de mi ciudad".
🇻🇪🇨🇴🇻🇪🇨🇴💃🏻🎶🎶🕺🏻🇻🇪🇨🇴🇻🇪🇨🇴
#Arabella #ChicoMatanza #SaborYRaza #PuertoRico #Boricua #NewYork #Salsa #SalsaBoricua #SalsaMusic #SalsaBrava #Fania #Peru #MarcaPerú #Perú #Panama #Venezuela #Argentina #Colombia #Callao #Bronx #Cali #Cuba #Ecuador #Miami #CalleOcho #Newyorkrican
Arabella Álbum: Sabor Y Raza Tema: Chico Matanza Año: 1982 Margarita Pinillos es el verdadero nombre de “Arabella”, nació en Bogotá, Colombia, ahí hizo sus pininos, pero se consagró en Venezuela. Arabella cuenta así cómo fue su ingreso al mundo de la música: “Nací en Bogotá, Colombia. Pero por extrañas cosas de la vida, parecía que la cigüeña se había equivocado el lugar donde depositarme, ya que dentro de mí, la música que retumbaba, era la del trópico, sentía profundamente un ritmo y una cadencia que me hacían sentir lo que cantaba desde muy niña de una manera muy diferente a las cantantes nativas de mi ciudad". 🇻🇪🇨🇴🇻🇪🇨🇴💃🏻🎶🎶🕺🏻🇻🇪🇨🇴🇻🇪🇨🇴 #Arabella  #ChicoMatanza  #SaborYRaza  #PuertoRico  #Boricua  #NewYork  #Salsa  #SalsaBoricua  #SalsaMusic  #SalsaBrava  #Fania  #Peru  #MarcaPerú  #Perú  #Panama  #Venezuela  #Argentina  #Colombia  #Callao  #Bronx  #Cali  #Cuba  #Ecuador  #Miami  #CalleOcho  #Newyorkrican 
Eh cikna ni saja nk kenakan Khai depan Bella kan konon Khai ni teruk lah 😡, ada saja reka ceta kan #cintatiadaganti #Arabella #Khairil @nelydiasenrose @nelydiabysenrose @benamirr
Eh cikna ni saja nk kenakan Khai depan Bella kan konon Khai ni teruk lah 😡, ada saja reka ceta kan #cintatiadaganti  #Arabella  #Khairil  @nelydiasenrose @nelydiabysenrose @benamirr
Khabib Nurmagomedov vs Conor Mcgregor .. 7th of October at 03:00am .. watch it live at Arabella Lounge Luton . #khabibnurmagomedovvsconormcgregor #boxing #arabella #arabellalounge #sport #livestream #liveatarabellalounge #shisha #food .
Siape MakCik Tu Dan Siape Yang Culik Bella Riz Dan MakCik PakCik Tu?
#Shooting #CintaTiadaGanti #ComingSoonEpisod #AstroPrima #AraBella #Mukhriz #nelydiasenrose #aedyxashraf 
Igs 📷ideagempak 📷cue_shahrukh_dhuha 📷pejoyyahaya
Korang tengah tgk #CintaTiadaGanti ke tu?😁
.
#NelydiaSenrose 
#Arabella
#Mukhriz
#RizAra
#AedyAshraf
@nelydiasenrose @aedyxashraf
NAK KURUS tapiiiiiiiiii .
😭 tak ada masa ke gym
😭 tak tahu nak makan apa
😭 tak tahan kena perli
😭 tak ada orang support
😭 tak ada yang nak guide
.
.
💥 Commit program diet yg betul yg memang ada result.  Maksudnya memang efektif.  So u tak buang masa.  Program da jalan dekat 3 tahun, lebih 3,000 berjaya dapat result yang awesome!
.
💥 Organized atau manage by orang-orang yg memang ada success story.  Maksudnya memang pernah gemuk & berjaya kurus & maintain berat dengan baik & memang ada ilmu yang betul utk guide anda
.
💥 Guide & coaching dari coach-coach yg memang ada result cm explain di point atas 👆🏻
.
💥 Support group yg awesome.  Sangat aktif & sangat support each other
.
💥 Meal plan lengkap, jadual makan yg memang teratur & berkesan, makan 5-6x sehari, boleh makan nasi, menu diet sedap, resepi lengkap tetap turun berat up to 10kg!
.
💥 Portion control yg mudah.  Simple method & berkesan!  Tak perlu beriya nak kira kalori & timbang ke apa memang sy malas nak kira kalori ni jadi stress je nak ingat atau nk google tiap2 benda kita makan tu.  Tak accurate pun selalunya
.
💥 Nutrition lengkap utk support proses turun berat & reshape dengan supaya tak mengelebeh kulit sana sini, kulit muka pun makin better
.
.
Alhamdullilah bukan saja saya berjaya turun berat, saya pun berjaya reshape dengan baik & maintain dengan program
.
Nak tahu tentang program terbaik utk kurus sihat cantik?  klik link di bio utk details tentang program
.
.
Follow @dy_azman @dy_azman utk tips info efektif setiap hari
.
.
#DietingAndWeightLossCoach
#CoachDyAzman
#WorkFromHome
.
Coach Dy Azman +6013 7676 796
.
.
#TipsDiet #Munafik #DuckScarves #DramaSangat #BHOnline #Turun5kgSebulan #DietKalori #CTDK #TV3 #MisiMengecil #TerbaikDariku #TiadaDendam #JomKurus #TeamNickhinHussien #Neelofa #Melodi #Fattzura #JomKurus1Malaysia #Zalora #TipsKurusCoachDy #JomKurusSecaraOnline #CintaTiadaGanti #Arabella #CoachDyAzman #FashionValet #Duck #DuckCosmetics
NAK KURUS tapiiiiiiiiii . 😭 tak ada masa ke gym 😭 tak tahu nak makan apa 😭 tak tahan kena perli 😭 tak ada orang support 😭 tak ada yang nak guide . . 💥 Commit program diet yg betul yg memang ada result. Maksudnya memang efektif. So u tak buang masa. Program da jalan dekat 3 tahun, lebih 3,000 berjaya dapat result yang awesome! . 💥 Organized atau manage by orang-orang yg memang ada success story. Maksudnya memang pernah gemuk & berjaya kurus & maintain berat dengan baik & memang ada ilmu yang betul utk guide anda . 💥 Guide & coaching dari coach-coach yg memang ada result cm explain di point atas 👆🏻 . 💥 Support group yg awesome. Sangat aktif & sangat support each other . 💥 Meal plan lengkap, jadual makan yg memang teratur & berkesan, makan 5-6x sehari, boleh makan nasi, menu diet sedap, resepi lengkap tetap turun berat up to 10kg! . 💥 Portion control yg mudah. Simple method & berkesan! Tak perlu beriya nak kira kalori & timbang ke apa memang sy malas nak kira kalori ni jadi stress je nak ingat atau nk google tiap2 benda kita makan tu. Tak accurate pun selalunya . 💥 Nutrition lengkap utk support proses turun berat & reshape dengan supaya tak mengelebeh kulit sana sini, kulit muka pun makin better . . Alhamdullilah bukan saja saya berjaya turun berat, saya pun berjaya reshape dengan baik & maintain dengan program . Nak tahu tentang program terbaik utk kurus sihat cantik? klik link di bio utk details tentang program . . Follow @dy_azman @dy_azman utk tips info efektif setiap hari . . #DietingAndWeightLossCoach  #CoachDyAzman  #WorkFromHome  . Coach Dy Azman +6013 7676 796 . . #TipsDiet  #Munafik  #DuckScarves  #DramaSangat  #BHOnline  #Turun5kgSebulan  #DietKalori  #CTDK  #TV3  #MisiMengecil  #TerbaikDariku  #TiadaDendam  #JomKurus  #TeamNickhinHussien  #Neelofa  #Melodi  #Fattzura  #JomKurus1Malaysia  #Zalora  #TipsKurusCoachDy  #JomKurusSecaraOnline  #CintaTiadaGanti  #Arabella  #CoachDyAzman  #FashionValet  #Duck  #DuckCosmetics 
Dah Nampak letih muka tu 😓
2 hari je lagi for finish it.😍.
@nelydiasenrose 
#arabella 
#cintatiadaganti 
#nelydiasenrose 
#semuanyasebabnely😍
Kantoi kata Bella ke kl tp ada kt rumah dr luqman. Geram la kt cikna dan reza jd paparazi,  x senang tgk bella dgn khai #cintatiadaganti #arabella #khairil @nelydiasenrose @nelydiabysenrose @benamirr
Kantoi kata Bella ke kl tp ada kt rumah dr luqman. Geram la kt cikna dan reza jd paparazi, x senang tgk bella dgn khai #cintatiadaganti  #arabella  #khairil  @nelydiasenrose @nelydiabysenrose @benamirr
Love both of you nelydia and uqasha senrose 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍😍 #cintatiadaganti #Arabella #rahsiahatiperempuan #Arissa @nelydiasenrose @uqashasenrose2 @nelydiabysenrose @uqashafabulous
I got my feet on the street but I can't stop flying. Alex Turner everyone #arcticmonkeys #arcticmonkeysdublin #alexturner #Arabella
شكرا لثقتكم بنا 
#Repost @the.sarah.ahmad (@get_repost)
・・・
مشكورين @arabellaksa وصلتني الهدية .
.
.
.
من اسبوعين ربحت هديه من ارابيلا بالتعاون مع نزيه لشركة مكياج فرنسيه جديده بالسعوديه موجوده حصراً عند محلات نزيه @nazihksa كان سغور جميل اول مره اربح مكياج 😍 و يا كثر المسابقاات اللي شاركت فيها 🌚😂😂
.
.
.
#arabella #nazih #مكياج #makeup #arcancil
شكرا لثقتكم بنا #Repost  @the.sarah.ahmad (@get_repost) ・・・ مشكورين @arabellaksa وصلتني الهدية . . . . من اسبوعين ربحت هديه من ارابيلا بالتعاون مع نزيه لشركة مكياج فرنسيه جديده بالسعوديه موجوده حصراً عند محلات نزيه @nazihksa كان سغور جميل اول مره اربح مكياج 😍 و يا كثر المسابقاات اللي شاركت فيها 🌚😂😂 . . . #arabella  #nazih  #مكياج  #makeup  #arcancil 
Kategori 5
.
Kategori ni tak ramai sebab 60% obesiti kat malaysia 😂
.
InsyaAllah bila dah masuk group ni more kepada lifestyle
.
Fokus makanan + senaman + rehat = balance.  Complete dan just follow sampai bila2
.
.
Follow @dy_azman @dy_azman utk tips info efektif setiap hari
.
.
#DietingAndWeightLossCoach
#CoachDyAzman
#WorkFromHome
.
Coach Dy Azman +6013 7676 796
Kategori 5 . Kategori ni tak ramai sebab 60% obesiti kat malaysia 😂 . InsyaAllah bila dah masuk group ni more kepada lifestyle . Fokus makanan + senaman + rehat = balance. Complete dan just follow sampai bila2 . . Follow @dy_azman @dy_azman utk tips info efektif setiap hari . . #DietingAndWeightLossCoach  #CoachDyAzman  #WorkFromHome  . Coach Dy Azman +6013 7676 796
Tempat di mana bella simbah air kt riz kan💏💏💏💏 #cintatiadaganti💏  #Arabella #Mukriz @nelydiasenrose @nelydiabysenrose @aedyxashraf
Just might've tapped into your mind and soul

You can't be sure

#Arabella #arcticmonkeys
Arctic Monkeys 😁💖
#arcticmonkeys #dublin #3areana #doiwannaknow #arabella #awesome
Di Sini Pertemuan Ara Dan Riz Dulu Apa Hal Sorang Sana Sorang Sini Ni..hehe Shooting #CintaTiadaGanti ...
#AstroPrima #SlotTiara #AraBella #Mukhriz #nelydiasenrose
#aedyxashraf

Igs @pejoyyahaya
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah #tudung #tudungmalaysia
#hijab
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah  #tudung  #tudungmalaysia  #hijab 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah #tudung #tudungmalaysia
#hijab
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah  #tudung  #tudungmalaysia  #hijab 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah #tudung #tudungmalaysia
#hijab
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah  #tudung  #tudungmalaysia  #hijab 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
.
🌸BAWAL CHIFFON🌸
.
BIDANG :- 45
MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA
JAHITAN:- BABY SEAM

HARGA :RM 15 exc postage
.
.
KELEBIHAN TUDUNG🎉👌
-material tidak panas
-iron less
-tidak jarang
-mudah bentuk
.
.
For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!.
.
.
#tudungbawal #tudungbawalmalaysia #tudungbawalmurah #aidijuma #kekaboo #arabella #tudungruffles #bawalorganza #bawalchiffon #heavychiffon #bawalberliantabur #bawalberlian #bawaldiamond #bawaldiamondmurah #bawaldiamondmalaysia
#shawlsatinmalaysia
#shawlsatinmurah
#shawlsatin
#wideshawl #bawalmurah
. 🌸BAWAL CHIFFON🌸 . BIDANG :- 45 MATERIAL :- HEAVY CHIFFON GRED AA JAHITAN:- BABY SEAM HARGA :RM 15 exc postage . . KELEBIHAN TUDUNG🎉👌 -material tidak panas -iron less -tidak jarang -mudah bentuk . . For more information please DM / WS me 0167200331 💞comes grab yours now. Sementara stock masih ada!!!. . . #tudungbawal  #tudungbawalmalaysia  #tudungbawalmurah  #aidijuma  #kekaboo  #arabella  #tudungruffles  #bawalorganza  #bawalchiffon  #heavychiffon  #bawalberliantabur  #bawalberlian  #bawaldiamond  #bawaldiamondmurah  #bawaldiamondmalaysia  #shawlsatinmalaysia  #shawlsatinmurah  #shawlsatin  #wideshawl  #bawalmurah 
@natasya.ross #arabella
Kategori 1 & 2
.
Apa yang anda perlukan adalah: PROPER PLAN & click link di bio IG saya
.
Bukan sekadar cut makan, cut kalori atau exercise lagi
.
TAPI PERLU
💥 complete meal plan
💥 guide
💥 teknik coaching yang betul
💥 support
.
lepas tu akan dapat flow ke ideal weight dengan baik & mudah
.
.
Follow @dy_azman @dy_azman utk tips info efektif setiap hari
.
.
#DietingAndWeightLossCoach
#CoachDyAzman
#WorkFromHome
.
Coach Dy Azman +6013 7676 796
Kategori 1 & 2 . Apa yang anda perlukan adalah: PROPER PLAN & click link di bio IG saya . Bukan sekadar cut makan, cut kalori atau exercise lagi . TAPI PERLU 💥 complete meal plan 💥 guide 💥 teknik coaching yang betul 💥 support . lepas tu akan dapat flow ke ideal weight dengan baik & mudah . . Follow @dy_azman @dy_azman utk tips info efektif setiap hari . . #DietingAndWeightLossCoach  #CoachDyAzman  #WorkFromHome  . Coach Dy Azman +6013 7676 796
Dear nelydia Kulihat wajahmu dimana mana 😘😘😘😘, namamu sentiasa terukir di hatiku🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹kerana kaulah bintang pujaan #cintatiadaganti #Arabella @nelydiasenrose @nelydiabysenrose
Dear nelydia Kulihat wajahmu dimana mana 😘😘😘😘, namamu sentiasa terukir di hatiku🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹kerana kaulah bintang pujaan #cintatiadaganti  #Arabella  @nelydiasenrose @nelydiabysenrose
Kesian Ariana dia tak nak Mukhriz pergi dah banyak dia tolong Ariana ara bila pulak nak balik ye 
#arabella 
#nelydiasenrose 
#aedyxashraf 
#mukhris 
#likeforfollow 
#like4likes 
#likelike 
#likeforme
Son mentiras, del corazón... Puedes ver el vídeo completo en el siguiente enlace

https://youtu.be/95krzFwYdyo

#emmarumba #salsadura #salsa #arabella #mentirasson #rumbabuena #instagram #instashot
Morning 🌻
Mulakan pagi anda dengan kalimah bismillah dan selawat ke atas nabi SAW..semoga segalanya baik baik dan dalam lindungan Nya...aamiin
#cintatiadaganti 
#arabella 
@nelydiasenrose 
#nelydiasenrose 
#semuanyasebabnely😍
💫Blusa❤️🖤
💫Talla Única 🤳Info solo por Whastapp👇👇
3️⃣0️⃣0️⃣3️⃣8️⃣8️⃣8️⃣0️⃣3️⃣5️⃣
@arabella_tienda @arabella_tienda 
#oufist #tendencias #arabella #mujer #domiciliosmedellin #pagoscontraentrega #enviosnacionales
💫Divinos 🖤❤️
🤳Info solo por whastapp👇👇
3️⃣0️⃣0️⃣3️⃣8️⃣8️⃣8️⃣0️⃣3️⃣5️⃣
@arabella_tienda @arabella_tienda 
#moda #estilo #tendencias #mujer #calzado #domiciliosmedellin #pagoscontraentrega #enviosnacionales #arabella
Daughter's day you say?!?! Had to post my 3 most beautiful girls!!!! They are everything!!!!! #3rhodesGirls #everything #alexia #aurora #arabella #daughtersDay #myBabies #beautiful #sisters #daughters
Quienes más aman el color de este labial como yo? ☝🏻☝🏻💋 Para los ojos utilicé la paleta #basicbrowns de @bebellacosmetics, la base es la Hd de @inglot_cosmetics, las cejas con la paleta de sombras para cejas de @bhcosmetics y el labial es el color #arabella de @sparksbeauty •••KP Beauty Studio•••
Curso de Maquillaje Profesional 
Talleres de Automaquillaje 
Citas de Maquillaje al inbox
Diseño de Cejas
Novias 2018 🔹Instagram: @kattypiskulich
🔹Instagram del Studio: @kpbeautystudio
🔹MAIL: info@kpbeauty.pe
🔹FB: facebook.com/kpbeautystudioperu
🔹Youtube: Katty Piskulich .
.
.
#KPBeautyStudio #KattyPiskulich #KPBeauty #makeup #makeupperu #maquillaje #maquillajeperu #makeupaddict #lima #peru #makeupbyme #makeuptutorial #influencer #beautyinfluencer #makeupreview #mua #makeuplover #makeuplove #makeupartist #beautyblogger #beautyjunkie #beforeandafter #youtuber #beautyyoutuber
Quienes más aman el color de este labial como yo? ☝🏻☝🏻💋 Para los ojos utilicé la paleta #basicbrowns  de @bebellacosmetics, la base es la Hd de @inglot_cosmetics, las cejas con la paleta de sombras para cejas de @bhcosmetics y el labial es el color #arabella  de @sparksbeauty •••KP Beauty Studio••• Curso de Maquillaje Profesional Talleres de Automaquillaje Citas de Maquillaje al inbox Diseño de Cejas Novias 2018 🔹Instagram: @kattypiskulich 🔹Instagram del Studio: @kpbeautystudio 🔹MAIL: info@kpbeauty.pe 🔹FB: facebook.com/kpbeautystudioperu 🔹Youtube: Katty Piskulich . . . #KPBeautyStudio  #KattyPiskulich  #KPBeauty  #makeup  #makeupperu  #maquillaje  #maquillajeperu  #makeupaddict  #lima  #peru  #makeupbyme  #makeuptutorial  #influencer  #beautyinfluencer  #makeupreview  #mua  #makeuplover  #makeuplove  #makeupartist  #beautyblogger  #beautyjunkie  #beforeandafter  #youtuber  #beautyyoutuber 
DICAS DA ARABELLA!!!😍⠀
⠀
Parece uma pergunta boba, mas é muito frequente no dia a dia da clínica. A frequência ideal de lavar o rosto é duas vezes ao dia, pela manhã e à noite, seja sua pele oleosa, normal ou seca. O que vai variar de um tipo de pele para outro é o produto utilizado.⠀
Quem tem pele oleosa deve usar sabonetes e protetores solares específicos, que realmente controlam a produção de sebo ou possuem partículas que absorvem a oleosidade da pele.⠀
O resultado é uma pele mais “sequinha” e sem óleo por mais tempo. Quem tem a pele oleosa poderia até lavar três vezes ao dia (após atividade física, após suor), mas é bom evitar lavar demasiadamente o rosto, pois, em vez de ajudar, pode estimular ainda mais a produção de sebo. ⠀
Se você está no outro extremo, isto é, tem a pele seca, prefira sabonetes com ação hidratante, de preferência líquidos. Há pessoas com pele seca que lavam o rosto somente com água. Não recomendamos. Orientamos essas pessoas a usarem pelo menos um syndet, produto para higiene extra suave da pele. Há vários no mercado. Eles ajudam a remover células mortas, partículas de poluição e poeira sem ressecar ou irritar a pele, pois são hipoalergênicos. Após a limpeza, é importante usar um hidratante e protetor solar específico.⠀
😜😜⠀
#pele #peleoleosa #limpezadepele #dicaestetica #peleacneica#esteticafacial #esteticafacial#clinicaarabella#arabella⠀
DICAS DA ARABELLA!!!😍⠀ ⠀ Parece uma pergunta boba, mas é muito frequente no dia a dia da clínica. A frequência ideal de lavar o rosto é duas vezes ao dia, pela manhã e à noite, seja sua pele oleosa, normal ou seca. O que vai variar de um tipo de pele para outro é o produto utilizado.⠀ Quem tem pele oleosa deve usar sabonetes e protetores solares específicos, que realmente controlam a produção de sebo ou possuem partículas que absorvem a oleosidade da pele.⠀ O resultado é uma pele mais “sequinha” e sem óleo por mais tempo. Quem tem a pele oleosa poderia até lavar três vezes ao dia (após atividade física, após suor), mas é bom evitar lavar demasiadamente o rosto, pois, em vez de ajudar, pode estimular ainda mais a produção de sebo. ⠀ Se você está no outro extremo, isto é, tem a pele seca, prefira sabonetes com ação hidratante, de preferência líquidos. Há pessoas com pele seca que lavam o rosto somente com água. Não recomendamos. Orientamos essas pessoas a usarem pelo menos um syndet, produto para higiene extra suave da pele. Há vários no mercado. Eles ajudam a remover células mortas, partículas de poluição e poeira sem ressecar ou irritar a pele, pois são hipoalergênicos. Após a limpeza, é importante usar um hidratante e protetor solar específico.⠀ 😜😜⠀ #pele  #peleoleosa  #limpezadepele  #dicaestetica  #peleacneica #esteticafacial  #esteticafacial #clinicaarabella #arabella ⠀
|Arabella's got a 70s hairdo| .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sketchoftheweek #pencildrawings #charcoalpencil #arabella #thearcticmonkeys #makegoodart
En Bilbao tenemos barrios caribeños. 
#bilbao #arabella #sunset