an online Instagram web viewer

#AnnabyBaked medias

Photos

To all, esok 26/6/2018 (Selasa) ada extra 2 boxes of Creampuff Custard. Available petang. WhatsApp kami terus okey kalau nak ❀. 1 box ada 25pcs. RM 25
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #CreampuffCustard
Salam Isnin semua ❀. Dah start kerja ke tu? Kami dah start kerja raya ke-3 lagi hehe. Tengoklah The Ghostbuster petite size ni sebagai pembakar semangat untuk memulakan kerja anda πŸ’ͺ
.
THE GHOSTBUSTER (with fresh fruits)
6 inch Γ— 6 inch
RM 79
.
Thank you dearest customer for order as a surprise gift for husband's birthday. Such a sweet wife you are ❀
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #PetiteSizeCake #TheGhostbuster
Salam Isnin semua ❀. Dah start kerja ke tu? Kami dah start kerja raya ke-3 lagi hehe. Tengoklah The Ghostbuster petite size ni sebagai pembakar semangat untuk memulakan kerja anda πŸ’ͺ . THE GHOSTBUSTER (with fresh fruits) 6 inch Γ— 6 inch RM 79 . Thank you dearest customer for order as a surprise gift for husband's birthday. Such a sweet wife you are ❀ . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #PetiteSizeCake  #TheGhostbuster 
Salam 10 Syawal semua. Selamat berhujung minggu & selamat berhari raya. Raya Cookies masih open. Order for open house pun kami buka. Tapi make sure order 3 hari awal ye supaya tak clash order dengan yang lain dan juga supaya kami dapat jaga kualiti produk kami. Terima kasih semua ❀
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #Raya2018 #AnnabyBakedRayaCookies
Salam 10 Syawal semua. Selamat berhujung minggu & selamat berhari raya. Raya Cookies masih open. Order for open house pun kami buka. Tapi make sure order 3 hari awal ye supaya tak clash order dengan yang lain dan juga supaya kami dapat jaga kualiti produk kami. Terima kasih semua ❀ . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #Raya2018  #AnnabyBakedRayaCookies 
1 box creampuff ada 25 pcs. Harga RM 25 untuk Creampuff Custard & RM 30 untuk Creampuff Chocolate Cream dan Creampuff Pandan Custard. Kena order 3 hari awal tau. Kalau ada extra, kita akan inform dekat Instagram/FB Page. Sebarang pertanyaan, boleh klik link dekat bio atau WhatsApp 012-2995781 atau DM je thru IG atau FB Page Anna by Baked. Kami akan reply within 24 hours InshaAllah ❀
.
#AnnabyBaked #CreampuffCustard #CreampuffChocCream
1 box creampuff ada 25 pcs. Harga RM 25 untuk Creampuff Custard & RM 30 untuk Creampuff Chocolate Cream dan Creampuff Pandan Custard. Kena order 3 hari awal tau. Kalau ada extra, kita akan inform dekat Instagram/FB Page. Sebarang pertanyaan, boleh klik link dekat bio atau WhatsApp 012-2995781 atau DM je thru IG atau FB Page Anna by Baked. Kami akan reply within 24 hours InshaAllah ❀ . #AnnabyBaked  #CreampuffCustard  #CreampuffChocCream 
9 inch Γ— 9 inch of 1-tier cake for wedding? Why not? 😌
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #WeddingCake
Creampuff Custard. 1 box. 25 pcs. RM 25. WhatsApp 012-2995781
.
#AnnabyBaked #CreampuffCustard
ANNA BY BAKED RAYA COOKIES 2018 . ❀ Tart Nenas Gulung (18pcs) - RM 14 ❀ Butter Cookies (25pcs) - RM 15 ❀ Dark Choc Chip Cookies (25pcs) - RM 18 ❀ Choc Chip Cookies (25pcs) - RM 15 . Kami dah open order tau. Minggu ni dah boleh pre-order. Starting next week onwards, InshaAllah ada ready stock raya cookies. Anything, WhatsApp 012-2995781/019-3696714 je okay 😘 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #AnnabyBakedRayaCcokies  #Raya2018  #TartNenasGulung  #ButterCookies  #ChocChipCookies  #DarkChocChipCookies 
The Chocolatey. Hari ni punya extra. RM12/pack. WhatsApp 012-2995781
.
#AnnabyBaked #TheChocolatey #MiniPackCake
The Ghostbuster. Hari ni punya extra. RM12/pack. WhatsApp 012-2995781
.
#AnnabyBaked #TheGhostbuster #MiniPackCake
Esok (22/6/2018 - Jumaat) punya extra. Ada 1 box je extra. Kalau nak more than 1 box, kena order 3 hari awal ye. 25 pcs hanya RM 25 sahaja. Terima kasih ❀
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #CreampuffCustard
The Buttery Garden ❀
.
Atau bahasa mudahnya, Kek Butter berperisa Pandan. Sedapppp kalau dibuat untuk Hi-Tea atau hidang pada tetamu yang datang raya ni. Kek ni tekstur sangat lembut sebab guna Premium French Butter. Bau butter yang wangi ditambah pula dengan wangi Pandan memang terangkat
.
8inch x 8inch - RM 55
.
Boleh order melalui WhatsApp (012-2995781/019-3696714) atau DM je kami nanti kami reply. Order 3 hari awal ye semua 😘
.
#AnnabyBaked #TheButteryGarden #KekButterPandan
The Buttery Garden ❀ . Atau bahasa mudahnya, Kek Butter berperisa Pandan. Sedapppp kalau dibuat untuk Hi-Tea atau hidang pada tetamu yang datang raya ni. Kek ni tekstur sangat lembut sebab guna Premium French Butter. Bau butter yang wangi ditambah pula dengan wangi Pandan memang terangkat . 8inch x 8inch - RM 55 . Boleh order melalui WhatsApp (012-2995781/019-3696714) atau DM je kami nanti kami reply. Order 3 hari awal ye semua 😘 . #AnnabyBaked  #TheButteryGarden  #KekButterPandan 
ANNA BY BAKED RAYA COOKIES 2018 . ❀ Tart Nenas Gulung (18pcs) - RM 14 ❀ Butter Cookies (25pcs) - RM 15 ❀ Dark Choc Chip Cookies (25pcs) - RM 18 ❀ Choc Chip Cookies (25pcs) - RM 15 . Kami dah open order tau. Minggu ni dah boleh pre-order. Starting next week onwards, InshaAllah ada ready stock raya cookies. Anything, WhatsApp 012-2995781/019-3696714 je okay 😘 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #AnnabyBakedRayaCcokies  #Raya2018  #TartNenasGulung  #ButterCookies  #ChocChipCookies  #DarkChocChipCookies 
The Bro aka Brownies. 9 inch x 9 inch. Available in two types; with or without walnuts. RM 55 (without walnuts) & RM 65 (with walnuts). Jom beli πŸ˜‹
.
#AnnabyBaked #TheBro #Brownies #BrowniesWalnuts
64 pcs of bite size The Chocolatey. 10 inch x 10 inch. RM 100
.
Sangat sesuai untuk hidang pada tetamu yang datang raya ni. Terus hidang je, tak perlu potong potong lagi dah. Size pun sedang elok. Terus ngap masuk dalam mulut
.
Order 3 hari awal ye semua 😘
.
#AnnabyBaked #TheChocolatey #BiteSizeCake #Raya2018
64 pcs of bite size The Chocolatey. 10 inch x 10 inch. RM 100 . Sangat sesuai untuk hidang pada tetamu yang datang raya ni. Terus hidang je, tak perlu potong potong lagi dah. Size pun sedang elok. Terus ngap masuk dalam mulut . Order 3 hari awal ye semua 😘 . #AnnabyBaked  #TheChocolatey  #BiteSizeCake  #Raya2018 
Alhamdulillah ❀
.
Sebab ramai yang tak sempat dan tak boleh tambah order masa puasa lepas hehe. Now kami buka order raya cookies. Boleh scroll feed yang lepas untuk harga cookies ye. Thank you semua
.
#AnnabyBaked #AnnabyBakedRayaCookies #ButterCookies #ChocChipCookies #DarkChocChipCookies #TartNenasGulung #ChewyCoconutOatCookies
Hari ni punya extra nyums! Buat makan sendiri masa hi tea atau hidang pada tetamu raya ni, dua dua pun sesuai. Jemputlah beli πŸ˜‹
.
#AnnabyBaked #CreampuffCustard
Hari ni punya extra nyums! Buat makan sendiri masa hi tea atau hidang pada tetamu raya ni, dua dua pun sesuai. Jemputlah beli πŸ˜‹ . #AnnabyBaked  #CreampuffCustard 
Salam Aidil Fitri ke-4 semua ❀. Rabu ni (20.06.2018) ada creampuff custard. Ada sesiapa nak selit order sekali? Kalau nak selit menyelit terbelit hiks, boleh order dekat nombor ni eh 012-2995781 😘
.
#AnnabyBaked #CreampuffCustard #Raya2018
Salam Aidil Fitri ke-4 semua ❀. Rabu ni (20.06.2018) ada creampuff custard. Ada sesiapa nak selit order sekali? Kalau nak selit menyelit terbelit hiks, boleh order dekat nombor ni eh 012-2995781 😘 . #AnnabyBaked  #CreampuffCustard  #Raya2018 
The Chocolatey 6 inch for raya? Why not 😬
.
Kitchen dah open. Raya raya juga, kitchen pun kena "berasap" juga hehe. Raya'ing' or baking? Why need to choose either one, when we can do both πŸ’ͺ
.
#AnnabyBaked #TheChocolatey #Raya2018
The Chocolatey 6 inch for raya? Why not 😬 . Kitchen dah open. Raya raya juga, kitchen pun kena "berasap" juga hehe. Raya'ing' or baking? Why need to choose either one, when we can do both πŸ’ͺ . #AnnabyBaked  #TheChocolatey  #Raya2018 
Close up The Peter Garden πŸŽ₯
.
#AnnabyBaked #ThePeterGarden #PandanCheesecake