an online Instagram web viewer

#AnnabyBaked medias

Photos

BAKE SALE ALERT! πŸ’ƒ
.
Thursday (18th October 2018)
.
Menu & price (mini pack) πŸ‘‡
.
1. The Marble - RM 7.50/pack
2. The Buttery - RM 7.50/pack
3. The Buttery Garden - RM 7.50/pack
4. Creampuff Classic Custard - RM 5/pack
5. Creampuff Choc Cream- RM 6/pack
6. The Blackout - RM 12/pack
.
Pre-order Bake Sale Alert! can be made thru our agents before 18th October 2018 (Thursday)
.
πŸ’• Menara PJH Putrajaya
@diamond_cikintan
+6017-6387024
.
πŸ’• IBM Cyberjaya
@ashnidanazlan
+6017-6120757
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #BakeSaleAlert! #MiniPackCake #MiniPackCreampuff #MiniPackButtercake
BAKE SALE ALERT! πŸ’ƒ . Thursday (18th October 2018) . Menu & price (mini pack) πŸ‘‡ . 1. The Marble - RM 7.50/pack 2. The Buttery - RM 7.50/pack 3. The Buttery Garden - RM 7.50/pack 4. Creampuff Classic Custard - RM 5/pack 5. Creampuff Choc Cream- RM 6/pack 6. The Blackout - RM 12/pack . Pre-order Bake Sale Alert! can be made thru our agents before 18th October 2018 (Thursday) . πŸ’• Menara PJH Putrajaya @diamond_cikintan +6017-6387024 . πŸ’• IBM Cyberjaya @ashnidanazlan +6017-6120757 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #BakeSaleAlert ! #MiniPackCake  #MiniPackCreampuff  #MiniPackButtercake 
Salam Isnin yang ceria semua. Love, The Creampuff πŸ’•
.
Jangan lupa #OctoberSpecial masih berjalan sehingga 31 Oktober
.
πŸŽ‰ 10% off untuk semua jenis Creampuff dan juga semua jenis French Buttercake
πŸŽ‰ 30% off untuk standard deco of selected whole cakes and cheesecake
.
Menu boleh refer Highlight Story dekat bio section. Promotion TIDAK SAH untuk mini pack
.
Jom order jom!
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #Creampuff
Salam Isnin yang ceria semua. Love, The Creampuff πŸ’• . Jangan lupa #OctoberSpecial  masih berjalan sehingga 31 Oktober . πŸŽ‰ 10% off untuk semua jenis Creampuff dan juga semua jenis French Buttercake πŸŽ‰ 30% off untuk standard deco of selected whole cakes and cheesecake . Menu boleh refer Highlight Story dekat bio section. Promotion TIDAK SAH untuk mini pack . Jom order jom! . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #Creampuff 
Minum lewat petang hujung minggu bersama The Choc Bread.  Nyuumms! πŸ˜‹
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #TheChocBread
Happy Sunday from The Marble πŸ’•
.
The Marble ada 10% off sempena #OctoberSpecial sehingga 31 Oktober sahaja. Besar kek 8 x 8. Promotion price is RM 49.50 (after 10% off, NP : RM 55)
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysinHomeBaker #TheMarble
Salam Sabtu dear all
.
Creampuff Madness sempena #OctoberSpecial πŸ’•
.
Promotion 10% off untuk semua jenis Creampuff & French Buttercake sehingga 31st Oct sahaja!
.
Esok ada extra 2 box Creampuff Classic Custard & 2 box Creampuff Choc Cream
.
πŸŽ‰ Creampuff Classic Custard - RM 22.50 (after 10% off, NP : RM 25)
πŸŽ‰ Creampuff Choc Cream - RM 27 (after 10% off, NP : RM 30)
.
Siapa nak, roger je tau
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #Creampuff
Salam Sabtu dear all . Creampuff Madness sempena #OctoberSpecial  πŸ’• . Promotion 10% off untuk semua jenis Creampuff & French Buttercake sehingga 31st Oct sahaja! . Esok ada extra 2 box Creampuff Classic Custard & 2 box Creampuff Choc Cream . πŸŽ‰ Creampuff Classic Custard - RM 22.50 (after 10% off, NP : RM 25) πŸŽ‰ Creampuff Choc Cream - RM 27 (after 10% off, NP : RM 30) . Siapa nak, roger je tau . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #Creampuff 
#OctoberSpecial
.
Hi semua, jangan lupa ada 10% off jika anda order French Butter Cake. Macam dalam gambar ni ialah The Buttery atau Butter Cake berperisa Original which is perisa Butter πŸ˜‚. Size 8 x 8. Sekarang hanya RM 49.50 after 10% off (Normal Price : RM 55)
.
Siapa tak pernah rasa butter cake lain daripada yang lain, inilah masanya nak cuba dengan harga promosi. Dengar cerita orang yang tak pernah makan butter cake pun tiba tiba suka makan butter cake from us hehe. Alhamdulillah πŸ’•
.
Jom order jom!
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #FrenchButterCake #TheButtery #ButterCake
#OctoberSpecial  . Hi semua, jangan lupa ada 10% off jika anda order French Butter Cake. Macam dalam gambar ni ialah The Buttery atau Butter Cake berperisa Original which is perisa Butter πŸ˜‚. Size 8 x 8. Sekarang hanya RM 49.50 after 10% off (Normal Price : RM 55) . Siapa tak pernah rasa butter cake lain daripada yang lain, inilah masanya nak cuba dengan harga promosi. Dengar cerita orang yang tak pernah makan butter cake pun tiba tiba suka makan butter cake from us hehe. Alhamdulillah πŸ’• . Jom order jom! . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #FrenchButterCake  #TheButtery  #ButterCake 
#OctoberSpecial
.
Hi semua, jangan lupa ada 10% off jika anda order French Butter Cake. Macam dalam gambar ni ialah The Marble atau Kek Marble berperisa Original & Choc. Size 8 x 8. Sekarang hanya RM 49.50 after 10% off (Normal Price : RM 55)
.
Siapa tak pernah rasa butter cake lain daripada yang lain, inilah masanya nak cuba dengan harga promosi. Dengar cerita orang yang tak pernah makan butter cake pun tiba tiba suka makan butter cake from us hehe. Alhamdulillah πŸ’•
.
Jom order jom!
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #FrenchButterCake #TheMarble #KekMarble
#OctoberSpecial  . Hi semua, jangan lupa ada 10% off jika anda order French Butter Cake. Macam dalam gambar ni ialah The Marble atau Kek Marble berperisa Original & Choc. Size 8 x 8. Sekarang hanya RM 49.50 after 10% off (Normal Price : RM 55) . Siapa tak pernah rasa butter cake lain daripada yang lain, inilah masanya nak cuba dengan harga promosi. Dengar cerita orang yang tak pernah makan butter cake pun tiba tiba suka makan butter cake from us hehe. Alhamdulillah πŸ’• . Jom order jom! . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #FrenchButterCake  #TheMarble  #KekMarble 
#OctoberSpecial
.
Hi semua, jangan lupa ada 10% off jika anda order French Butter Cake. Macam dalam gambar ni ialah The Buttery Garden atau Butter Cake berperisa Pandan. Size 8 x 8. Sekarang hanya RM 49.50 after 10% off (Normal Price : RM 55)
.
Siapa tak pernah rasa butter cake lain daripada yang lain, inilah masanya nak cuba dengan harga promosi. Dengar cerita orang yang tak pernah makan butter cake pun tiba tiba suka makan butter cake from us hehe. Alhamdulillah πŸ’•
.
Jom order jom!
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #FrenchButterCake #TheButteryGarden #ButterCake
#OctoberSpecial  . Hi semua, jangan lupa ada 10% off jika anda order French Butter Cake. Macam dalam gambar ni ialah The Buttery Garden atau Butter Cake berperisa Pandan. Size 8 x 8. Sekarang hanya RM 49.50 after 10% off (Normal Price : RM 55) . Siapa tak pernah rasa butter cake lain daripada yang lain, inilah masanya nak cuba dengan harga promosi. Dengar cerita orang yang tak pernah makan butter cake pun tiba tiba suka makan butter cake from us hehe. Alhamdulillah πŸ’• . Jom order jom! . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #FrenchButterCake  #TheButteryGarden  #ButterCake 
OCTOBER SPECIAL!
.
Salam semua. Kami ada berita baik untuk customer yang kami kasihi! πŸ’
.
SEPANJANG BULAN OKTOBER ini ada 10% off untuk semua flavors Creampuff dan French Butter Cake serta 30% off untuk selected flavors cake sahaja. Boleh refer post sebelum ni untuk details selected menu and flavors
.
PROMOTION INI TIDAK SAH UNTUK MINI PACK CREAMPUFF & MINI PACK CAKE
.
To order and for details, klik je link dekat bio kami tu. DM pun boleh. Nanti kami reply within 24 hours
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #OctoberSpecial
OCTOBER SPECIAL! . Salam semua. Kami ada berita baik untuk customer yang kami kasihi! πŸ’ . SEPANJANG BULAN OKTOBER ini ada 10% off untuk semua flavors Creampuff dan French Butter Cake serta 30% off untuk selected flavors cake sahaja. Boleh refer post sebelum ni untuk details selected menu and flavors . PROMOTION INI TIDAK SAH UNTUK MINI PACK CREAMPUFF & MINI PACK CAKE . To order and for details, klik je link dekat bio kami tu. DM pun boleh. Nanti kami reply within 24 hours . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #OctoberSpecial 
OCTOBER SPECIAL!
.
Salam semua. Kami ada berita baik untuk customer yang kami kasihi! πŸ’
.
Sepanjang bulan Oktober ini ada promotion 30% off untuk 8" dan juga 9" standard decoration round cake. Valid untuk flavors kek yang terpilih seperti di bawah sahaja πŸ‘‡
.
🌞 8" CAKE (ROUND) 🌞
1. The Red Velvet
2. The Choc Veloutte
3. The Ghostbuster
4. The Oreo
5. The Blackout
6. The Chocolatey
7. The Beauty
8. The Carrot
.
🌸 9" CHEESECAKE (ROUND) 🌸
1. The New York Cheesecake
2. The Carawalnut
3. The Mellow
4. The Peter Garden
5. The Carrcheese
6. The Carrcheese (Plus)
.
Ini lah masanya untuk dapatkan whole round cake dengan harga promotion lagi lagi cheese cake tu hehe
.
Promotion 30% ini TIDAK SAH untuk mini pack cake
.
To order and for details, klik je link dekat bio kami tu. DM pun boleh. Nanti kami reply within 24 hours
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #OctoberSpecial
OCTOBER SPECIAL! . Salam semua. Kami ada berita baik untuk customer yang kami kasihi! πŸ’ . Sepanjang bulan Oktober ini ada promotion 30% off untuk 8" dan juga 9" standard decoration round cake. Valid untuk flavors kek yang terpilih seperti di bawah sahaja πŸ‘‡ . 🌞 8" CAKE (ROUND) 🌞 1. The Red Velvet 2. The Choc Veloutte 3. The Ghostbuster 4. The Oreo 5. The Blackout 6. The Chocolatey 7. The Beauty 8. The Carrot . 🌸 9" CHEESECAKE (ROUND) 🌸 1. The New York Cheesecake 2. The Carawalnut 3. The Mellow 4. The Peter Garden 5. The Carrcheese 6. The Carrcheese (Plus) . Ini lah masanya untuk dapatkan whole round cake dengan harga promotion lagi lagi cheese cake tu hehe . Promotion 30% ini TIDAK SAH untuk mini pack cake . To order and for details, klik je link dekat bio kami tu. DM pun boleh. Nanti kami reply within 24 hours . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #OctoberSpecial 
OCTOBER SPECIAL!
.
Salam semua. Kami ada berita baik untuk customer yang kami kasihi! πŸ’
.
Sepanjang bulan Oktober ini ada promotion 10% off untuk Creampuff dan juga French Butter Cake. Valid untuk semua flavors creampuff dan juga buttercake seperti di bawah πŸ‘‡
.
1. Creampuff Classic Custard
2. Creampuff Choc Cream
3. The Buttery
4. The Buttery Garden
5. The Marble
.
Ini lah masanya untuk dapatkan Creampuff dan juga Butter Cake dengan harga promotion lagi lagi creampuff hehe
.
Promotion 10% ini TIDAK SAH untuk mini pack Creampuff & French Butter Cake
.
To order and for details, klik je link dekat bio kami tu. DM pun boleh. Nanti kami reply within 24 hours
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #OctoberSpecial
OCTOBER SPECIAL! . Salam semua. Kami ada berita baik untuk customer yang kami kasihi! πŸ’ . Sepanjang bulan Oktober ini ada promotion 10% off untuk Creampuff dan juga French Butter Cake. Valid untuk semua flavors creampuff dan juga buttercake seperti di bawah πŸ‘‡ . 1. Creampuff Classic Custard 2. Creampuff Choc Cream 3. The Buttery 4. The Buttery Garden 5. The Marble . Ini lah masanya untuk dapatkan Creampuff dan juga Butter Cake dengan harga promotion lagi lagi creampuff hehe . Promotion 10% ini TIDAK SAH untuk mini pack Creampuff & French Butter Cake . To order and for details, klik je link dekat bio kami tu. DM pun boleh. Nanti kami reply within 24 hours . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #OctoberSpecial 
Salam Isnin semua 🌸
.
#OctoberSpecial masih berjalan sampai 31 Oktober ok. 10% off untuk Choux Pastries; Creampuff Classic Custard & Creampuff Choc Cream. Promotion hanya valid untuk 25pcs Creampuff (1 box) je tau. Tak valid untuk mini pack Creampuff
.
Macam biasa, order 3 hari awal ye. Jom order!
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #Creampuff
Salam Isnin semua 🌸 . #OctoberSpecial  masih berjalan sampai 31 Oktober ok. 10% off untuk Choux Pastries; Creampuff Classic Custard & Creampuff Choc Cream. Promotion hanya valid untuk 25pcs Creampuff (1 box) je tau. Tak valid untuk mini pack Creampuff . Macam biasa, order 3 hari awal ye. Jom order! . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #Creampuff 
Salam Isnin semua 🌸
.
#OctoberSpecial masih berjalan sampai 31 Oktober ok. 10% off untuk Choux Pastries; Creampuff Classic Custard & Creampuff Choc Cream. Promotion hanya valid untuk 25pcs Creampuff (1 box) je tau. Tak valid untuk mini pack Creampuff
.
Macam biasa, order 3 hari awal ye. Jom order!
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #Creampuff
Salam Isnin semua 🌸 . #OctoberSpecial  masih berjalan sampai 31 Oktober ok. 10% off untuk Choux Pastries; Creampuff Classic Custard & Creampuff Choc Cream. Promotion hanya valid untuk 25pcs Creampuff (1 box) je tau. Tak valid untuk mini pack Creampuff . Macam biasa, order 3 hari awal ye. Jom order! . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #Creampuff 
Dreaming of something yummy, delicious, creamy and mouth-watering cake? It can only be The Ghostbuster with Fresh Fruits. This kind of cake will make your tummy happy. Happy tummy happy you 😍
.
This decoration is NOT INCLUDED IN OCTOBER SPECIAL. Thank you πŸ’•
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker
Dreaming of something yummy, delicious, creamy and mouth-watering cake? It can only be The Ghostbuster with Fresh Fruits. This kind of cake will make your tummy happy. Happy tummy happy you 😍 . This decoration is NOT INCLUDED IN OCTOBER SPECIAL. Thank you πŸ’• . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker 
Salam Jumaat from The Blackout to all ❀
.
Whole cake 8 inch ada promotion 30% off sepanjang Oktober ni sempena #OktoberSpecial tau. Promotion hanya sah untuk standard decoration (rujuk gambar) sahaja ok. Tidak sah untuk mini pack cake. Jom order! 🌞
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker
Salam Jumaat from The Blackout to all ❀ . Whole cake 8 inch ada promotion 30% off sepanjang Oktober ni sempena #OktoberSpecial  tau. Promotion hanya sah untuk standard decoration (rujuk gambar) sahaja ok. Tidak sah untuk mini pack cake. Jom order! 🌞 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker 
Creampuff Madness!
.
Sepanjang bulan Oktober ni ada promotion 10% off untuk Creampuff, people. Contoh, 1 box Creampuff Classic Custard RM 25 (ada 25pcs creampuff), tolak 10% tinggal RM22.50 sahaja. Meh lah order. Order 3 hari awal ye. Promotion ni sah sepanjang Oktober sahaja. Tidak sah untuk mini pack creampuff
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysiaHomeBaker #OctoberSpecial #Creampuff
Creampuff Madness! . Sepanjang bulan Oktober ni ada promotion 10% off untuk Creampuff, people. Contoh, 1 box Creampuff Classic Custard RM 25 (ada 25pcs creampuff), tolak 10% tinggal RM22.50 sahaja. Meh lah order. Order 3 hari awal ye. Promotion ni sah sepanjang Oktober sahaja. Tidak sah untuk mini pack creampuff . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysiaHomeBaker  #OctoberSpecial  #Creampuff 
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ
.
Thursday (4th October 2018)
.
Menu & price (mini pack) πŸ‘‡
.
1. The Carawalnut - RM 12/pack
2. The Choc Veloutte - RM 12/pack
3. The Chocolatey - RM 12/pack
4. The Ghostbuster - RM 12/pack
5. The Peter Garden - RM 12/pack
6. The Blackout - RM 12/pack
.
Pre-order Bake Sale Alert! can be made thru our agents before 3rd October 2018 (Wednesday)
.
πŸ’• Menara PJH Putrajaya
@diamond_cikintan
+6017-6387024
.
πŸ’• IBM Cyberjaya
@ashnidanazlan
+6017-6120757
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #BakeSaleAlert! #MiniPackCake
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ . Thursday (4th October 2018) . Menu & price (mini pack) πŸ‘‡ . 1. The Carawalnut - RM 12/pack 2. The Choc Veloutte - RM 12/pack 3. The Chocolatey - RM 12/pack 4. The Ghostbuster - RM 12/pack 5. The Peter Garden - RM 12/pack 6. The Blackout - RM 12/pack . Pre-order Bake Sale Alert! can be made thru our agents before 3rd October 2018 (Wednesday) . πŸ’• Menara PJH Putrajaya @diamond_cikintan +6017-6387024 . πŸ’• IBM Cyberjaya @ashnidanazlan +6017-6120757 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #BakeSaleAlert ! #MiniPackCake 
OCTOBER SPECIAL!
.
Salam semua. Kami ada berita baik untuk customer yang kami kasihi! πŸ’
.
SEPANJANG BULAN OKTOBER ini ada 10% off untuk semua flavors Creampuff dan French Butter Cake serta 30% off untuk selected flavors cake sahaja. Boleh refer post sebelum ni untuk details selected menu and flavors
.
PROMOTION INI TIDAK SAH UNTUK MINI PACK CREAMPUFF & MINI PACK CAKE
.
To order and for details, klik je link dekat bio kami tu. DM pun boleh. Nanti kami reply within 24 hours
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #OctoberSpecial
OCTOBER SPECIAL! . Salam semua. Kami ada berita baik untuk customer yang kami kasihi! πŸ’ . SEPANJANG BULAN OKTOBER ini ada 10% off untuk semua flavors Creampuff dan French Butter Cake serta 30% off untuk selected flavors cake sahaja. Boleh refer post sebelum ni untuk details selected menu and flavors . PROMOTION INI TIDAK SAH UNTUK MINI PACK CREAMPUFF & MINI PACK CAKE . To order and for details, klik je link dekat bio kami tu. DM pun boleh. Nanti kami reply within 24 hours . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #OctoberSpecial 
OCTOBER SPECIAL!
.
Salam semua. Kami ada berita baik untuk customer yang kami kasihi! πŸ’
.
Sepanjang bulan Oktober ini ada promotion 30% off untuk 8" dan juga 9" standard decoration round cake. Valid untuk flavors kek yang terpilih seperti di bawah sahaja πŸ‘‡
.
🌞 8" CAKE (ROUND) 🌞
1. The Red Velvet
2. The Choc Veloutte
3. The Ghostbuster
4. The Oreo
5. The Blackout
6. The Chocolatey
7. The Beauty
8. The Carrot
.
🌸 9" CHEESECAKE (ROUND) 🌸
1. The New York Cheesecake
2. The Carawalnut
3. The Mellow
4. The Peter Garden
5. The Carrcheese
6. The Carrcheese (Plus)
.
Ini lah masanya untuk dapatkan whole round cake dengan harga promotion lagi lagi cheese cake tu hehe
.
Promotion 30% ini TIDAK SAH untuk mini pack cake
.
To order and for details, klik je link dekat bio kami tu. DM pun boleh. Nanti kami reply within 24 hours
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #OctoberSpecial
OCTOBER SPECIAL! . Salam semua. Kami ada berita baik untuk customer yang kami kasihi! πŸ’ . Sepanjang bulan Oktober ini ada promotion 30% off untuk 8" dan juga 9" standard decoration round cake. Valid untuk flavors kek yang terpilih seperti di bawah sahaja πŸ‘‡ . 🌞 8" CAKE (ROUND) 🌞 1. The Red Velvet 2. The Choc Veloutte 3. The Ghostbuster 4. The Oreo 5. The Blackout 6. The Chocolatey 7. The Beauty 8. The Carrot . 🌸 9" CHEESECAKE (ROUND) 🌸 1. The New York Cheesecake 2. The Carawalnut 3. The Mellow 4. The Peter Garden 5. The Carrcheese 6. The Carrcheese (Plus) . Ini lah masanya untuk dapatkan whole round cake dengan harga promotion lagi lagi cheese cake tu hehe . Promotion 30% ini TIDAK SAH untuk mini pack cake . To order and for details, klik je link dekat bio kami tu. DM pun boleh. Nanti kami reply within 24 hours . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #OctoberSpecial 
OCTOBER SPECIAL!
.
Salam semua. Kami ada berita baik untuk customer yang kami kasihi! πŸ’
.
Sepanjang bulan Oktober ini ada promotion 10% off untuk Creampuff dan juga French Butter Cake. Valid untuk semua flavors creampuff dan juga buttercake seperti di bawah πŸ‘‡
.
1. Creampuff Classic Custard
2. Creampuff Choc Cream
3. The Buttery
4. The Buttery Garden
5. The Marble
.
Ini lah masanya untuk dapatkan Creampuff dan juga Butter Cake dengan harga promotion lagi lagi creampuff hehe
.
Promotion 10% ini TIDAK SAH untuk mini pack Creampuff & French Butter Cake
.
To order and for details, klik je link dekat bio kami tu. DM pun boleh. Nanti kami reply within 24 hours
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #OctoberSpecial
OCTOBER SPECIAL! . Salam semua. Kami ada berita baik untuk customer yang kami kasihi! πŸ’ . Sepanjang bulan Oktober ini ada promotion 10% off untuk Creampuff dan juga French Butter Cake. Valid untuk semua flavors creampuff dan juga buttercake seperti di bawah πŸ‘‡ . 1. Creampuff Classic Custard 2. Creampuff Choc Cream 3. The Buttery 4. The Buttery Garden 5. The Marble . Ini lah masanya untuk dapatkan Creampuff dan juga Butter Cake dengan harga promotion lagi lagi creampuff hehe . Promotion 10% ini TIDAK SAH untuk mini pack Creampuff & French Butter Cake . To order and for details, klik je link dekat bio kami tu. DM pun boleh. Nanti kami reply within 24 hours . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #OctoberSpecial 
Salam hujung minggu semua. Selamat bercuti dan berjalan jalan. Kami kena kerja siapkan order hehe. Have fun dear all! 😘
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker
Available in chiller today πŸ‘‡
.
MINI PACK CAKE & CREAMPUFF
.
1. The Oreo (RM12) - 3 packs left
2. The Chocolatey ( RM 12) - 1 pack left
3. The Choc Veloutte (RM12) - 2 packs left
4. The Mellow (RM 12) - 2 packs left
5. Creampuff Classic Custard (5pcs) - RM 5
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #MiniPackCake #MiniPackCreampuff
Salam semua. The Marble dah ada medium size (7 Γ— 3) dengan harga RM 20. Siapa nak, hari Ahad ni ada. Jom order jom πŸ€—
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #TheMarble
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ
.
Thursday (27th September 2018)
.
Menu & price (mini pack) πŸ‘‡
.
1. The Choc Veloutte - RM 12/pack
2. The Ghostbuster - RM 12/pack
3. The Oreo - RM 12/pack
4. The Carawalnut - RM 12/pack
5. The Chocolatey - RM 12/pack
6. The Mellow - RM 12/pack
.
LIST OF AGENTS
.
πŸ’• Menara PJH Putrajaya
@diamond_cikintan
+6017-6387024
.
πŸ’• IBM Cyberjaya
@ashnidanazlan
+6017-6120757
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianBaker #BakeSaleAlert! #MiniPackCake
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ . Thursday (27th September 2018) . Menu & price (mini pack) πŸ‘‡ . 1. The Choc Veloutte - RM 12/pack 2. The Ghostbuster - RM 12/pack 3. The Oreo - RM 12/pack 4. The Carawalnut - RM 12/pack 5. The Chocolatey - RM 12/pack 6. The Mellow - RM 12/pack . LIST OF AGENTS . πŸ’• Menara PJH Putrajaya @diamond_cikintan +6017-6387024 . πŸ’• IBM Cyberjaya @ashnidanazlan +6017-6120757 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianBaker  #BakeSaleAlert ! #MiniPackCake 
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ
.
Thursday (27th September 2018)
.
Menu & price (mini pack) πŸ‘‡
.
1. The Choc Veloutte - RM 12/pack
2. The Ghostbuster - RM 12/pack
3. The Oreo - RM 12/pack
4. The Carawalnut - RM 12/pack
5. The Chocolatey - RM 12/pack
6. The Mellow - RM 12/pack
.
LIST OF AGENTS
.
πŸ’• Menara PJH Putrajaya
@diamond_cikintan
+6017-6387024
.
πŸ’• IBM Cyberjaya
@ashnidanazlan
+6017-6120757
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianBaker #BakeSaleAlert! #MiniPackCake
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ . Thursday (27th September 2018) . Menu & price (mini pack) πŸ‘‡ . 1. The Choc Veloutte - RM 12/pack 2. The Ghostbuster - RM 12/pack 3. The Oreo - RM 12/pack 4. The Carawalnut - RM 12/pack 5. The Chocolatey - RM 12/pack 6. The Mellow - RM 12/pack . LIST OF AGENTS . πŸ’• Menara PJH Putrajaya @diamond_cikintan +6017-6387024 . πŸ’• IBM Cyberjaya @ashnidanazlan +6017-6120757 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianBaker  #BakeSaleAlert ! #MiniPackCake 
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ
.
Thursday (27th September 2018)
.
Menu & price (mini pack) πŸ‘‡
.
1. The Choc Veloutte - RM 12/pack
2. The Ghostbuster - RM 12/pack
3. The Oreo - RM 12/pack
4. The Carawalnut - RM 12/pack
5. The Chocolatey - RM 12/pack
6. The Mellow - RM 12/pack
.
LIST OF AGENTS
.
πŸ’• Menara PJH Putrajaya
@diamond_cikintan
+6017-6387024
.
πŸ’• IBM Cyberjaya
@ashnidanazlan
+6017-6120757
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianBaker #BakeSaleAlert! #MiniPackCake
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ . Thursday (27th September 2018) . Menu & price (mini pack) πŸ‘‡ . 1. The Choc Veloutte - RM 12/pack 2. The Ghostbuster - RM 12/pack 3. The Oreo - RM 12/pack 4. The Carawalnut - RM 12/pack 5. The Chocolatey - RM 12/pack 6. The Mellow - RM 12/pack . LIST OF AGENTS . πŸ’• Menara PJH Putrajaya @diamond_cikintan +6017-6387024 . πŸ’• IBM Cyberjaya @ashnidanazlan +6017-6120757 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianBaker  #BakeSaleAlert ! #MiniPackCake 
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ
.
Thursday (27th September 2018)
.
Menu & price (mini pack) πŸ‘‡
.
1. The Choc Veloutte - RM 12/pack
2. The Ghostbuster - RM 12/pack
3. The Oreo - RM 12/pack
4. The Carawalnut - RM 12/pack
5. The Chocolatey - RM 12/pack
6. The Mellow - RM 12/pack
.
LIST OF AGENTS
.
πŸ’• Menara PJH Putrajaya
@diamond_cikintan
+6017-6387024
.
πŸ’• IBM Cyberjaya
@ashnidanazlan
+6017-6120757
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianBaker #BakeSaleAlert! #MiniPackCake
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ . Thursday (27th September 2018) . Menu & price (mini pack) πŸ‘‡ . 1. The Choc Veloutte - RM 12/pack 2. The Ghostbuster - RM 12/pack 3. The Oreo - RM 12/pack 4. The Carawalnut - RM 12/pack 5. The Chocolatey - RM 12/pack 6. The Mellow - RM 12/pack . LIST OF AGENTS . πŸ’• Menara PJH Putrajaya @diamond_cikintan +6017-6387024 . πŸ’• IBM Cyberjaya @ashnidanazlan +6017-6120757 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianBaker  #BakeSaleAlert ! #MiniPackCake 
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ
.
Thursday (27th September 2018)
.
Menu & price (mini pack) πŸ‘‡
.
1. The Choc Veloutte - RM 12/pack
2. The Ghostbuster - RM 12/pack
3. The Oreo - RM 12/pack
4. The Carawalnut - RM 12/pack
5. The Chocolatey - RM 12/pack
6. The Mellow - RM 12/pack
.
LIST OF AGENTS
.
πŸ’• Menara PJH Putrajaya
@diamond_cikintan
+6017-6387024
.
πŸ’• IBM Cyberjaya
@ashnidanazlan
+6017-6120757
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianBaker #BakeSaleAlert! #MiniPackCake
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ . Thursday (27th September 2018) . Menu & price (mini pack) πŸ‘‡ . 1. The Choc Veloutte - RM 12/pack 2. The Ghostbuster - RM 12/pack 3. The Oreo - RM 12/pack 4. The Carawalnut - RM 12/pack 5. The Chocolatey - RM 12/pack 6. The Mellow - RM 12/pack . LIST OF AGENTS . πŸ’• Menara PJH Putrajaya @diamond_cikintan +6017-6387024 . πŸ’• IBM Cyberjaya @ashnidanazlan +6017-6120757 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianBaker  #BakeSaleAlert ! #MiniPackCake 
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ
.
Thursday (27th September 2018)
.
Menu & price (mini pack) πŸ‘‡
.
1. The Choc Veloutte - RM 12/pack
2. The Ghostbuster - RM 12/pack
3. The Oreo - RM 12/pack
4. The Carawalnut - RM 12/pack
5. The Chocolatey - RM 12/pack
6. The Mellow - RM 12/pack
.
LIST OF AGENTS
.
πŸ’• Menara PJH Putrajaya
@diamond_cikintan
+6017-6387024
.
πŸ’• IBM Cyberjaya
@ashnidanazlan
+6017-6120757
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianBaker #BakeSaleAlert! #MiniPackCake
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ . Thursday (27th September 2018) . Menu & price (mini pack) πŸ‘‡ . 1. The Choc Veloutte - RM 12/pack 2. The Ghostbuster - RM 12/pack 3. The Oreo - RM 12/pack 4. The Carawalnut - RM 12/pack 5. The Chocolatey - RM 12/pack 6. The Mellow - RM 12/pack . LIST OF AGENTS . πŸ’• Menara PJH Putrajaya @diamond_cikintan +6017-6387024 . πŸ’• IBM Cyberjaya @ashnidanazlan +6017-6120757 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianBaker  #BakeSaleAlert ! #MiniPackCake 
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ
.
Thursday (27th September 2018)
.
Menu & price (mini pack) πŸ‘‡
.
1. The Choc Veloutte - RM 12/pack
2. The Ghostbuster - RM 12/pack
3. The Oreo - RM 12/pack
4. The Carawalnut - RM 12/pack
5. The Chocolatey - RM 12/pack
6. The Mellow - RM 12/pack
.
LIST OF AGENTS
.
πŸ’• Menara PJH Putrajaya
@diamond_cikintan
+6017-6387024
.
πŸ’• IBM Cyberjaya
@ashnidanazlan
+6017-6120757
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianBaker #BakeSaleAlert! #MiniPackCake
BAKE SALE ALERT! IS BACK πŸ’ƒ . Thursday (27th September 2018) . Menu & price (mini pack) πŸ‘‡ . 1. The Choc Veloutte - RM 12/pack 2. The Ghostbuster - RM 12/pack 3. The Oreo - RM 12/pack 4. The Carawalnut - RM 12/pack 5. The Chocolatey - RM 12/pack 6. The Mellow - RM 12/pack . LIST OF AGENTS . πŸ’• Menara PJH Putrajaya @diamond_cikintan +6017-6387024 . πŸ’• IBM Cyberjaya @ashnidanazlan +6017-6120757 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianBaker  #BakeSaleAlert ! #MiniPackCake 
Hari ni ada extra mini pack Creampuff Custard. Siapa cepat dia dapat! Satu pack RM 5. Terima kasih πŸ’•
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #CreampuffCustard #MiniPackCreampuff
Hari ni ada extra mini pack The Red Velvet. Siapa cepat dia dapat! Satu pack RM 12. Terima kasih πŸ’•
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #TheRedVelvet #MiniPackCake
The premium 64 bite-sizes-cut-cake with choc & fresh strawberries on top for Hi-Tea is bae πŸ’• Kek boleh pilih nak flavour apa. As in the picture is The Blackout. On top nak letak fresh fruits sahaja boleh atau choc sahaja boleh atau nak mix fruits & choc macam dalam gambar 😍
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #CutCakes #BiteSizeCake
The premium 64 bite-sizes-cut-cake with choc & fresh strawberries on top for Hi-Tea is bae πŸ’• Kek boleh pilih nak flavour apa. As in the picture is The Blackout. On top nak letak fresh fruits sahaja boleh atau choc sahaja boleh atau nak mix fruits & choc macam dalam gambar 😍 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #CutCakes  #BiteSizeCake 
Creampuff Custard for lunch? Why not? The best creampuff in town! Dah cuba ke belum? 😌
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #CreampuffCustard
Throwback Wedding Cake
.
2 single cakes for wedding is a MUST! Senang pengantin nak potong kek nanti hehe. Nak order wedding cake kena at least 1 month early okey. Lagi awal lagi bagus 😍
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #WeddingCake
8 inch The Red Velvet with standard decoration for lyfeeee! πŸ’ƒ
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #TheRedVelvet
Standard decoration of The Ghostbuster. To order and for details, please click link provided on the bio section. Thank you ❀
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker
8 inch The Blackout with standard decoration. To order and for details, please click link provided on the bio section. Thank you ❀
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker
8 inch The Blackout with standard decoration. To order and for details, please click link provided on the bio section. Thank you ❀ . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker 
Creampuff again! πŸ˜†
.
Slot available untuk order Creampuff hari Rabu, Khamis & Ahad bagi minggu ni. Creampuff Choc Cream 1 box is RM 30. Ada 25 pcs creampuff yang terlebih gebu dan choc cream yang melimpah ruah sehingga ke ladang gandum hehe. Worth every penny, I can guarantee! πŸŽ‰ Jom order jom!
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #CreampuffChocCream #Creampuff #CreampuffChoc
Creampuff again! πŸ˜†
.
Slot available untuk order Creampuff hari Rabu, Khamis & Ahad bagi minggu ni. Creampuff Classic Custard 1 box is RM 25. Ada 25 pcs creampuff yang terlebih gebu dan custard yang melimpah ruah sehingga ke ladang gandum hehe. Worth every penny, I can guarantee! πŸŽ‰ Jom order jom!
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #CreampuffClassicCustard #Creampuff #CreampuffCustard
12 pcs The Red Velvet custom-made-cupcakes for an engagement. Thank you dearest customer ❀
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #RedVelvetCupcakes #12pcsCupcakes #EngagementCupcakes
Wedding Cake for last Sunday's wedding. As requested by pengantin. 9 inch of The Red Velvet with Cream Cheese and a garden of fresh roses and hydrangeas to complete the look 🌹🌸. Thank you dear pengantin. Have a blessed marriage life till the end ❀
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #WeddingCake #9inchWeddingCake #TheRedVelvet #RedVelvetCake
Mini Pack The Marble SOLD OUT untuk last week punya Bake Sale Alert!
.
Alhamdulillah. Terima kasih semua ❀
.
Walaupun ragu ragu nak beli kek marble size mini dengan harga RM7.50/pack mula mula tu hehe tapi bila dah bukak packaging tu haaaaa harum semerbak bau wangi kek tu sampai terdiam semua haha
.
Kami guna premium French butter (nama pun premium, harga pun premium sama). Walaupun jawapan kedengaran agak cliche tapi itulah faktor penarik kenapa The Marble kami special hiiii. Makin lama simpan, makin sedap kek makin fluffy makin wangi dan kek tak berminyak. Thanks to Mr French Butter yang awesome tu πŸ’œ
.
Nak order? Boleh. Order 3 hari awal ye. Nanti klik je link dekat bio tu
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #TheMarble #MarbleCake #KekMarble #MiniPackCake
Mini Pack The Marble SOLD OUT untuk last week punya Bake Sale Alert! . Alhamdulillah. Terima kasih semua ❀ . Walaupun ragu ragu nak beli kek marble size mini dengan harga RM7.50/pack mula mula tu hehe tapi bila dah bukak packaging tu haaaaa harum semerbak bau wangi kek tu sampai terdiam semua haha . Kami guna premium French butter (nama pun premium, harga pun premium sama). Walaupun jawapan kedengaran agak cliche tapi itulah faktor penarik kenapa The Marble kami special hiiii. Makin lama simpan, makin sedap kek makin fluffy makin wangi dan kek tak berminyak. Thanks to Mr French Butter yang awesome tu πŸ’œ . Nak order? Boleh. Order 3 hari awal ye. Nanti klik je link dekat bio tu . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #SelangorHomeBaker  #BeranangHomeBaker  #TheMarble  #MarbleCake  #KekMarble  #MiniPackCake 
8 inch Γ— 8 inch standard decoration of The Blackout for birthday. Thank you dear customer ❀
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #8inchCake #TheBlackout #BirthdayCake
The Choc Bread Pudding. Bread pudding new flavour ni. Esok ada jual yang mini pack punya. Harga RM7.50/pack. Sauce kita dah asingkan siap siap. Makan bread pudding masa sejuk petang petang ni memang terangkat kening. Meh lah cuba 😘
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #TheBreadPudding #BreadButterPudding #withVanillaSauce #TheChocBreadPudding
BAKE SALE ALERT!
.
Friday (14th September 2018)
.
1. The Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc
2. The Choc Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc
3. Creampuff Classic Custard (5pcs) - RM 5/pack
4. Creampuff Choc Cream (5pcs) - RM 6/pack
5. French Buttercake Range (mini square slice) - RM 7.50/pc
* FLAVOUR
* The Buttery (Original)
* The Buttery Garden ( Pandan)
* The Marble ( Original + Choc)
.
To order and for details, please click link provided on the bio section. Thank you 😘
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #BakeSaleAlert #MiniPackCreampuff #TheBreadPudding #BreadButterPudding #TheMarble
BAKE SALE ALERT! . Friday (14th September 2018) . 1. The Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc 2. The Choc Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc 3. Creampuff Classic Custard (5pcs) - RM 5/pack 4. Creampuff Choc Cream (5pcs) - RM 6/pack 5. French Buttercake Range (mini square slice) - RM 7.50/pc * FLAVOUR * The Buttery (Original) * The Buttery Garden ( Pandan) * The Marble ( Original + Choc) . To order and for details, please click link provided on the bio section. Thank you 😘 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #SelangorHomeBaker  #BeranangHomeBaker  #BakeSaleAlert  #MiniPackCreampuff  #TheBreadPudding  #BreadButterPudding  #TheMarble 
BAKE SALE ALERT!
.
Friday (14th September 2018)
.
1. The Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc
2. The Choc Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc
3. Creampuff Classic Custard (5pcs) - RM 5/pack
4. Creampuff Choc Cream (5pcs) - RM 6/pack
5. French Buttercake Range (mini square slice) - RM 7.50/pc
* FLAVOUR
* The Buttery (Original)
* The Buttery Garden ( Pandan)
* The Marble ( Original + Choc)
.
To order and for details, please click link provided on the bio section. Thank you 😘
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #BakeSaleAlert #MiniPackCreampuff #TheBreadPudding #BreadButterPudding #TheMarble
BAKE SALE ALERT! . Friday (14th September 2018) . 1. The Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc 2. The Choc Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc 3. Creampuff Classic Custard (5pcs) - RM 5/pack 4. Creampuff Choc Cream (5pcs) - RM 6/pack 5. French Buttercake Range (mini square slice) - RM 7.50/pc * FLAVOUR * The Buttery (Original) * The Buttery Garden ( Pandan) * The Marble ( Original + Choc) . To order and for details, please click link provided on the bio section. Thank you 😘 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #SelangorHomeBaker  #BeranangHomeBaker  #BakeSaleAlert  #MiniPackCreampuff  #TheBreadPudding  #BreadButterPudding  #TheMarble 
BAKE SALE ALERT!
.
Friday (14th September 2018)
.
1. The Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc
2. The Choc Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc
3. Creampuff Classic Custard (5pcs) - RM 5/pack
4. Creampuff Choc Cream (5pcs) - RM 6/pack
5. French Buttercake Range (mini square slice) - RM 7.50/pc
* FLAVOUR
* The Buttery (Original)
* The Buttery Garden ( Pandan)
* The Marble ( Original + Choc)
.
To order and for details, please click link provided on the bio section. Thank you 😘
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #BakeSaleAlert #MiniPackCreampuff #TheBreadPudding #BreadButterPudding #TheMarble
BAKE SALE ALERT! . Friday (14th September 2018) . 1. The Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc 2. The Choc Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc 3. Creampuff Classic Custard (5pcs) - RM 5/pack 4. Creampuff Choc Cream (5pcs) - RM 6/pack 5. French Buttercake Range (mini square slice) - RM 7.50/pc * FLAVOUR * The Buttery (Original) * The Buttery Garden ( Pandan) * The Marble ( Original + Choc) . To order and for details, please click link provided on the bio section. Thank you 😘 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #SelangorHomeBaker  #BeranangHomeBaker  #BakeSaleAlert  #MiniPackCreampuff  #TheBreadPudding  #BreadButterPudding  #TheMarble 
BAKE SALE ALERT!
.
Friday (14th September 2018)
.
1. The Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc
2. The Choc Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc
3. Creampuff Classic Custard (5pcs) - RM 5/pack
4. Creampuff Choc Cream (5pcs) - RM 6/pack
5. French Buttercake Range (mini square slice) - RM 7.50/pc
* FLAVOUR
* The Buttery (Original)
* The Buttery Garden ( Pandan)
* The Marble ( Original + Choc)
.
To order and for details, please click link provided on the bio section. Thank you 😘
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #BakeSaleAlert #MiniPackCreampuff #TheBreadPudding #BreadButterPudding #TheMarble
BAKE SALE ALERT! . Friday (14th September 2018) . 1. The Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc 2. The Choc Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc 3. Creampuff Classic Custard (5pcs) - RM 5/pack 4. Creampuff Choc Cream (5pcs) - RM 6/pack 5. French Buttercake Range (mini square slice) - RM 7.50/pc * FLAVOUR * The Buttery (Original) * The Buttery Garden ( Pandan) * The Marble ( Original + Choc) . To order and for details, please click link provided on the bio section. Thank you 😘 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #SelangorHomeBaker  #BeranangHomeBaker  #BakeSaleAlert  #MiniPackCreampuff  #TheBreadPudding  #BreadButterPudding  #TheMarble 
BAKE SALE ALERT!
.
Friday (14th September 2018)
.
1. The Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc
2. The Choc Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc
3. Creampuff Classic Custard (5pcs) - RM 5/pack
4. Creampuff Choc Cream (5pcs) - RM 6/pack
5. French Buttercake Range (mini square slice) - RM 7.50/pc
* FLAVOUR
* The Buttery (Original)
* The Buttery Garden ( Pandan)
* The Marble ( Original + Choc)
.
To order and for details, please click link provided on the bio section. Thank you 😘
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #BakeSaleAlert #MiniPackCreampuff #TheBreadPudding #BreadButterPudding #TheMarble
BAKE SALE ALERT! . Friday (14th September 2018) . 1. The Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc 2. The Choc Bread Pudding (mini square slice) - RM 7.50/pc 3. Creampuff Classic Custard (5pcs) - RM 5/pack 4. Creampuff Choc Cream (5pcs) - RM 6/pack 5. French Buttercake Range (mini square slice) - RM 7.50/pc * FLAVOUR * The Buttery (Original) * The Buttery Garden ( Pandan) * The Marble ( Original + Choc) . To order and for details, please click link provided on the bio section. Thank you 😘 . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #SelangorHomeBaker  #BeranangHomeBaker  #BakeSaleAlert  #MiniPackCreampuff  #TheBreadPudding  #BreadButterPudding  #TheMarble 
The Bread Pudding tinggal 4 packs. Yang choc punya dah sold out hehe alhamdulillah. Tinggal bread pudding flavour biasa. RM 7.50/pack. Sauce asing ☺
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #Semenyih #Kajang #Bangi #TheBreadPudding #BreadButterPudding
Salam hujung minggu semua πŸ’œ
.
Minipack The Bread Pudding available on Monday (10th September) & Tuesday (11th September)
.
1. The Bread Pudding - RM 7.50/pack
2. The Choc Bread Pudding - RM 7.50/pack
.
Dah ramai yang order, anda bila lagi?
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #TheBreadPudding #BreadButterPudding #TheChocBreadPudding #Semenyih #Kajang #Bangi
Hari ni ada extra mini pack Creampuff Custard. Tinggal 4 packs je lagi tidak bertuan. RM 5/pack. Ada 5 pcs creampuff yang gebu gebas sampai tak muat nak masuk dalam pack. Freshly baked lembut gebu dengan custard sauce yang lemak berkrim. So yummeh! 😍
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #Semenyih #Bangi #Kajang #Beranang #Creampuff CreampuffCustard #MiniPackCreampuff
THE CUT CAKE
.
10 inch x 10 inch The Cut Cake with 64pcs bite size. Can request available flavours. The price for standard deco (1st picture) is RM 100 while for premium (fresh fruits) deco (2nd picture) is RM 120
.
To order and for details, can contact us thru WhatsApp (link at bio profile), DM/PM or leave the comment below, nanti kami reply within 24 hours
.
Thank you πŸ’œ
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #TheCutCake #BiteSizeCake #10inchCake
THE CUT CAKE . 10 inch x 10 inch The Cut Cake with 64pcs bite size. Can request available flavours. The price for standard deco (1st picture) is RM 100 while for premium (fresh fruits) deco (2nd picture) is RM 120 . To order and for details, can contact us thru WhatsApp (link at bio profile), DM/PM or leave the comment below, nanti kami reply within 24 hours . Thank you πŸ’œ . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #SelangorHomeBaker  #BeranangHomeBaker  #TheCutCake  #BiteSizeCake  #10inchCake 
THE BREAD PUDDING
.
Our own kind of bread pudding with imported choc chips on top. Jangan risau, sauce dia kita asingkan setiap kali you all order. Got two sizes; mini pack or whole size. Prices are as below πŸ‘‡
.
1. Whole size (8 inch Γ— 8 inch) - RM 45
2. Mini pack size (minimum order is 9 packs) - RM 7.50/pack
.
To order and for details, can contact us thru WhatsApp (link at bio profile), DM/PM or leave the comment below, nanti kami reply within 24 hours
.
Thank you πŸ’œ
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #TheBreadPudding #BreadButterPudding
THE BREAD PUDDING . Our own kind of bread pudding with imported choc chips on top. Jangan risau, sauce dia kita asingkan setiap kali you all order. Got two sizes; mini pack or whole size. Prices are as below πŸ‘‡ . 1. Whole size (8 inch Γ— 8 inch) - RM 45 2. Mini pack size (minimum order is 9 packs) - RM 7.50/pack . To order and for details, can contact us thru WhatsApp (link at bio profile), DM/PM or leave the comment below, nanti kami reply within 24 hours . Thank you πŸ’œ . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #SelangorHomeBaker  #BeranangHomeBaker  #TheBreadPudding  #BreadButterPudding 
Salam semua ❀
.
Petite size cake (6 inch) ada promotion. Normal price RM 69 (standard deco), tapi kita extend MERDEKA/MALAYSIA DAY PROMO sehingga 16th September 2018. The promo price is RM 61. Kek 6 inch ni sesuai untuk 4-5 orang makan
.
Order boleh melalui semua saluran; WhatsApp, DM/PM or thru comment. Reply within 24 hours. Jom order jom!
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #PetiteSizeCake #6inchCake #MerdekaPromo #MalaysiaDayPromo
Salam semua ❀ . Petite size cake (6 inch) ada promotion. Normal price RM 69 (standard deco), tapi kita extend MERDEKA/MALAYSIA DAY PROMO sehingga 16th September 2018. The promo price is RM 61. Kek 6 inch ni sesuai untuk 4-5 orang makan . Order boleh melalui semua saluran; WhatsApp, DM/PM or thru comment. Reply within 24 hours. Jom order jom! . #AnnabyBaked  #YourFavouriteBaker  #MalaysianHomeBaker  #SelangorHomeBaker  #BeranangHomeBaker  #PetiteSizeCake  #6inchCake  #MerdekaPromo  #MalaysiaDayPromo 
MERDEKA PROMO!
.
πŸŽ‚ Petite size (6inch) cake ONLY RM61 (NP : RM69). Applicable for standard decoration only. The promotion valid from 31st August till 2nd Sepetember ONLY
.
πŸͺ Cookies. Buy 1 for RM 15. Buy 2 or more for RM 13/each. Available cookies; Choc Chip Cookies and Butter Cookies
.
Hurry up and grab them while stock lasts
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #SelamatHariMerdekaMalaysia #MerdekaPromo
Selamat Hari Merdeka semua! πŸŽ‰ Ikhlas, Anna by Baked ❀
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #SelamatHariMerdekaMalaysia
Salam semua. Hari ni (30.08.2018) ada extra mini pack Creampuff Custard. RM 5/pack. Boleh pick up petang ni
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #Creampuff CreampuffClassicCustard #CreampuffCustard
Our version of marble cake 🍰. Boleh order dah. Order 3 hari awal ye
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #MarbleCake #KekMarble
1 tier of Wedding Cake purple theme. Layered of Vanilla and Choc Cake, coated with buttercream and drizzled with white choc cream. Finished with artificial flowers on top. We wanted fresh flowers on top but due to hot weather and shortage of fresh flowers, we decided to change it to artificial flowers. Thank you dear customer πŸ’œ
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #WeddingCake #1tierWeddingCake
Baby pink wedding cake. Two cakes instead of normal two-stacked-tier wedding cake with fresh flowers. Both cakes are Red Velvet Cake with Creamcheese. Thank you dear customer ❀
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #WeddingCake #TwoCakesWedding #TheRedVelvet
Salam semua. Kitchen dah beroperasi semula. Mari bekerja! 😍. This month ramai yang order Creampuff. If nak order, make sure order 3 hari awal ye semua. Creampuff Classic Custard RM 25/box & Creampuff Choc Cream RM30/box
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #Creampuff #CreampuffCustard #CreampuffChocCream
Yang ni dah jadi all time favs orang ramai. Sayonara choc chip cookies. You are no longer the champs! πŸ™ˆ
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker
ANNA BY BAKED RAYA HAJI COOKIES
.
Chocolate Chip Cookies (no nuts). Dah ada ready stock tau. RM 15 (25pcs)
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #AnnabyBakedRayaHajiCookies #ChocChipCookies #ChocChip
Salam semua. Hari ni (16.08.218 - Khamis) ada extra mini pack cake
.
1. The Blackout (1 pack left) - RM 12/pack
2. The Chocolatey (7 packs left) - RM12/pack
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #MiniPackCake #TheChocolatey #TheBlackout
ANNA BY BAKED RAYA HAJI COOKIES
.
Butter Cookies dah ada ready stock tau. 1 balang RM 15, ada 25pcs. Jom beli πŸ’ƒ
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #AnnabyBakedRayaHajiCookies #ButterCookies
Creampuff Choc Cream. 1 box (25pcs) RM 30. Order 3 hari awal ye semua
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #Creampuff #CreampuffChocCream
Selamat pagi Selasa semua. Have a nice day ahead. Love, The Chocolatey ❀
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #TheChocolatey #6inchCake
The Buttery Garden
.
Our own kek butter pandan. Rasa lemak pandan kelapa dengan rasa premium butter that you can't resist for the entire life haa over πŸ™ˆ. Less sugar, more buttery taste and fluffy. You guys will def satisfied with the taste. So rich in pandan and butter. Jom order
.
#AnnabyBaked #YourFavouriteBaker #MalaysianHomeBaker #SelangorHomeBaker #BeranangHomeBaker #TheButteryGarden #ButterCake #KekButterPandan