an online Instagram web viewer

#Adimanja medias

Photos

Aset TAK BERAPA MENGANCAM?
.
Set normal #adimanja saling memerlukan..atau saling bergantungan.masing2 ada peranan masing2.. bukan saja mampu membantu mengekalkan keremajaan dalaman dan luaran malah boleh mengencangkan otot-otot dan aset tubuh wanita
.
Yang kendur makin menegang, yang longgar makin merapat...bestnya #adimanja ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ www.wasap.my/60192576993
Aset TAK BERAPA MENGANCAM? . Set normal #adimanja  saling memerlukan..atau saling bergantungan.masing2 ada peranan masing2.. bukan saja mampu membantu mengekalkan keremajaan dalaman dan luaran malah boleh mengencangkan otot-otot dan aset tubuh wanita . Yang kendur makin menegang, yang longgar makin merapat...bestnya #adimanja  ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ www.wasap.my/60192576993
๐ŸŒบpostage adimanja๐ŸŒบ
๐Ÿ˜Š arini last postage adimanja sebelum raya..
lepas raya kita sambung pos ye sis.. ramai jgk suruh pos lepas raya sbb takut parcel xsmpai ke rumah hihihi masing2 dah bz nak balik kampung tercinta๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.. nak tanya nak order direct wasap ye ๐Ÿ‘‡FAST RESPON๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60179094144/adimanja
๐Ÿ™‹ adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#postageadimanja
#jamuratnakasih
#maskerratnasari
#femininewashsegarmalam
#sabunlulurmanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
๐ŸŒบpostage adimanja๐ŸŒบ ๐Ÿ˜Š arini last postage adimanja sebelum raya.. lepas raya kita sambung pos ye sis.. ramai jgk suruh pos lepas raya sbb takut parcel xsmpai ke rumah hihihi masing2 dah bz nak balik kampung tercinta๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜.. nak tanya nak order direct wasap ye ๐Ÿ‘‡FAST RESPON๐Ÿ‘‡ ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60179094144/adimanja ๐Ÿ™‹ adimanja hq #adimanja  #adimanjahq  #postageadimanja  #jamuratnakasih  #maskerratnasari  #femininewashsegarmalam  #sabunlulurmanja  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
3 serangkai terbaik set normal by adimanja...nak jaga luar dan dalaman tip top sepenuhnya ambik set normal ni,memang cust2 adimanjadianz paling suka ambik set ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Wasap katy
#adimanja
#agensahadimanja
#jamuratnakasih
#maskerratnasari
#pencucisegarmalam
#trustedseller

www.wasap.my/60192576993
#ADIMANJA

Setiap pasangan punya kekurangan diri..
Lumrah la tu suami isteri..
Masing2 kena pandai bawa diri..
Supaya xde yg makan hati.. Dulu balik cpat sekarang asyik lambat2..
Alasannya banyak kerja nak buat..
Xpe la suami..asalkan kau x sesat..
Isteri di rumah tetap taat.. Suri hati mula emosi..
Terasa diri x di peduli..
Dah x sempurnakah layanan diberi..
X boleh jadi...kena cari ikhtiar supaya x menyesal di kemudian hari.. Selama ni dengar je org canang2..
Produk terbaik testimoni cemerlang..
Nak cuba jugak demi org tersayang..
Terus beli kombo xnak alang2.. Belum 5 petang kereta dah dhalaman..
Kata suami kesian isteri sorg2 xde teman..
Alahi suami semua itu alasan..
Baru kau tahu #Adimanja punya penangan.. Kami menjual xde paksaan..
Awak sendiri yg punya badan..
Kalau nak sihat dalaman cantik luaran..
Jom la kita sama2 amalkan.... Nak dapatkan #Adimanja whatsapp saya agen sah

www.wasap.my/60192576993
#ADIMANJA  Setiap pasangan punya kekurangan diri.. Lumrah la tu suami isteri.. Masing2 kena pandai bawa diri.. Supaya xde yg makan hati.. Dulu balik cpat sekarang asyik lambat2.. Alasannya banyak kerja nak buat.. Xpe la suami..asalkan kau x sesat.. Isteri di rumah tetap taat.. Suri hati mula emosi.. Terasa diri x di peduli.. Dah x sempurnakah layanan diberi.. X boleh jadi...kena cari ikhtiar supaya x menyesal di kemudian hari.. Selama ni dengar je org canang2.. Produk terbaik testimoni cemerlang.. Nak cuba jugak demi org tersayang.. Terus beli kombo xnak alang2.. Belum 5 petang kereta dah dhalaman.. Kata suami kesian isteri sorg2 xde teman.. Alahi suami semua itu alasan.. Baru kau tahu #Adimanja  punya penangan.. Kami menjual xde paksaan.. Awak sendiri yg punya badan.. Kalau nak sihat dalaman cantik luaran.. Jom la kita sama2 amalkan.... Nak dapatkan #Adimanja  whatsapp saya agen sah www.wasap.my/60192576993
puas hati dgn adimanja๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
๐Ÿ˜†sabun lulur manja hilangkan parut dan cerahkan kulit bdn..
๐Ÿ˜˜masker ratna sari๐Ÿ˜…ehem2๐Ÿ˜dulu ank tido tgh2 skrg ni anak tido tepi pulak๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†..sapu tipis tp penangan dia๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ nk cuba x?
adimanja
๐Ÿ™‹ adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#sabunlulurmanja
#maskerratnasari
#jamuratnakasih
#setsuri
#postageadimanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjasabah
#adimanjasarawak

www.wasap.my/60192576993
puas hati dgn adimanja๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ˜†sabun lulur manja hilangkan parut dan cerahkan kulit bdn.. ๐Ÿ˜˜masker ratna sari๐Ÿ˜…ehem2๐Ÿ˜dulu ank tido tgh2 skrg ni anak tido tepi pulak๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†..sapu tipis tp penangan dia๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ nk cuba x? adimanja ๐Ÿ™‹ adimanja hq #adimanja  #adimanjahq  #sabunlulurmanja  #maskerratnasari  #jamuratnakasih  #setsuri  #postageadimanja  #adimanjasemenanjung  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  www.wasap.my/60192576993
Assalam.. Sis ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข.. Product sis nie mmg penipu! Smpai2 je brg 2 ari lps, sye trus gne pncuci miss v.. si *segar malam*.. Huh!!! Clear.. X der langsung kesan @ kemunculan miss putih kat panties.. Wlpon bru skali pkai mlm tue.. Alhamdulillah.. It was so incredible.. Stakat nie serasi ngan sye.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.. Sblm nie ari2 sye kne pkai panty liner utk mengelakkan keputihan mlekat kat panties n menyebabkan brlubang.. Smpai kekadang melecet.. Terima kasih ye sis.. . Ayat itu di copy dari pengguna tersebut. HEBATTTTโ—โ—โ—โ—โ— Terimakasih syg... Tak dpt tag nama pun takpe..sis happy... ๐Ÿค— meh wasap sy laju2 segarmalam #adimanja  #segarmalam  #cucianintimajaib  #rahsiaamalanratu  #pakarpengikatcintalelaki  www.wasap.my/60192576993
PENCUCI SEGAR MALAM PRODUK ADIMANJA.. Mencuci bahagian intim guna segar berangin untuk merawat keputihan , gatal-gatal..rasa tidak selesa..nak cuba!jom dapatkan dari katy
untuk order bley terus wassap sy

#Adimanja
#Pencucisegarmalam

www.wasap.my/60192576993
PENCUCI SEGAR MALAM PRODUK ADIMANJA.. Mencuci bahagian intim guna segar berangin untuk merawat keputihan , gatal-gatal..rasa tidak selesa..nak cuba!jom dapatkan dari katy untuk order bley terus wassap sy #Adimanja  #Pencucisegarmalam  www.wasap.my/60192576993
puas hati dgn adimanja๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
๐Ÿ˜†sabun lulur manja hilangkan parut dan cerahkan kulit bdn..
๐Ÿ˜˜masker ratna sari๐Ÿ˜…ehem2๐Ÿ˜dulu ank tido tgh2 skrg ni anak tido tepi pulak๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†..sapu tipis tp penangan dia๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ nk cuba x?
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60179094144/adimanja
๐Ÿ™‹ adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#sabunlulurmanja
#maskerratnasari
#jamuratnakasih
#setsuri
#postageadimanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
puas hati dgn adimanja๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ˜†sabun lulur manja hilangkan parut dan cerahkan kulit bdn.. ๐Ÿ˜˜masker ratna sari๐Ÿ˜…ehem2๐Ÿ˜dulu ank tido tgh2 skrg ni anak tido tepi pulak๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†..sapu tipis tp penangan dia๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ nk cuba x? ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60179094144/adimanja ๐Ÿ™‹ adimanja hq #adimanja  #adimanjahq  #sabunlulurmanja  #maskerratnasari  #jamuratnakasih  #setsuri  #postageadimanja  #adimanjasemenanjung  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
Testimoni hari ini dari customer kak katy wasap tadi bagitahu allhamdulillah di sahkan PREGNANT.. Dgn izin allah.. Tahniah sis.. penangan jamu ratna kasih beli sebotol je terus melekat #adimanja ..๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Sapa lg belum cuba jamu ratna kasih jom wasap katy AGEN ADIMANJA #Ikhtiardenganjamuratnakasih  #Insyaallah  #Rahsiaamalanratu  #Agenadimanja  www.wasap.my/60192576993
Katanya becak dah takde Wahhh cik putih hilang terusssss #ratnakasih  memang mantap terpikat tersedap Mana tak risau bila missV dilanda banjir putih , ye tak.? nanti cik abam komplen dalam diam. Takpe...mujur ada #ratnakasih  ni.5 hari jer consume semua bikin hokeh #adimanja  Wasap katy www.wasap.my/60192576993
'sis, kenapa saya makan jamu ratna kasih ni keputihan keluar banyak sgt'?? Jawapan ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ITU ADALAH TINDAK BALAS JAMU RATNA KASIH
โœ” ia berfungsi memanaskan rahim
0leh itu, Darah-darah beku, kerak keputihan atau lender-lendir beku akan mencair dan akan menitis dari mulut rahim jatuh kedalam faraj. Perlahan-lahan lendir dan cecair turun ke permukaan faraj.
โœ” selain itu, Kemungkinan โ€˜Vโ€™ akan terasa becak kerana lendir-lendir akan mula keluar berselirat. Bergantung pada situasi pengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna dan air yang tiada warna. (Kemungkinan seluar dalam basah akibat air bukan kencing)

Uolls berminat nak cuba RATNA KASIH jom wasap katy.. #keputihan
#adimanja

www.wasap.my/60192576993
'sis, kenapa saya makan jamu ratna kasih ni keputihan keluar banyak sgt'?? Jawapan ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ ITU ADALAH TINDAK BALAS JAMU RATNA KASIH โœ” ia berfungsi memanaskan rahim 0leh itu, Darah-darah beku, kerak keputihan atau lender-lendir beku akan mencair dan akan menitis dari mulut rahim jatuh kedalam faraj. Perlahan-lahan lendir dan cecair turun ke permukaan faraj. โœ” selain itu, Kemungkinan โ€˜Vโ€™ akan terasa becak kerana lendir-lendir akan mula keluar berselirat. Bergantung pada situasi pengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna dan air yang tiada warna. (Kemungkinan seluar dalam basah akibat air bukan kencing) Uolls berminat nak cuba RATNA KASIH jom wasap katy.. #keputihan  #adimanja  www.wasap.my/60192576993
Merapatkan yg longgar...
Makin hari makin sayang...
Tak risau lagi pasal che bunga...
Nak tau dan rasai sendiri mcm jamu #ratnakasih boleh membuatkan segala masalah anda selesai...jom wasap link di bawah ni

Unt order/pertanyaan berkenaan produk #adimanja
Klik link dikomen๐Ÿ‘‡

www.wasap.my/60192576993
Merapatkan yg longgar... Makin hari makin sayang... Tak risau lagi pasal che bunga... Nak tau dan rasai sendiri mcm jamu #ratnakasih  boleh membuatkan segala masalah anda selesai...jom wasap link di bawah ni Unt order/pertanyaan berkenaan produk #adimanja  Klik link dikomen๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60192576993
Dah pencen makan ye cik kak ?? Berkebaya lah raya nanti ye. . Suka lah tuu. Makan ratna kasih je. Dlaman shat, dpt pulak pakej slimm. . Sape x nak oii :-) wasap katy

#adimanja

www.wasap.my/60192576993
Dah pencen makan ye cik kak ?? Berkebaya lah raya nanti ye. . Suka lah tuu. Makan ratna kasih je. Dlaman shat, dpt pulak pakej slimm. . Sape x nak oii :-) wasap katy #adimanja  www.wasap.my/60192576993
๐Ÿ˜˜alhamdulillah๐Ÿ˜˜ dua tahun sis ni menanti zuriat, ikhtiar dgn jamu ratna kasih alhamdulillah pregnant๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
๐Ÿ‘ถ baby adimanja katanya
 babyadimanja
๐Ÿ™‹ adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#ikhtiarhamil
#babyadimanja
#jamuratnakasih

Wasap katy 
www.wasap.my/60192576993
๐Ÿ˜˜alhamdulillah๐Ÿ˜˜ dua tahun sis ni menanti zuriat, ikhtiar dgn jamu ratna kasih alhamdulillah pregnant๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– ๐Ÿ‘ถ baby adimanja katanya babyadimanja ๐Ÿ™‹ adimanja hq #adimanja  #adimanjahq  #ikhtiarhamil  #babyadimanja  #jamuratnakasih  Wasap katy www.wasap.my/60192576993
๐Ÿ˜˜alhamdulillah๐Ÿ˜˜ dua tahun sis ni menanti zuriat, ikhtiar dgn jamu ratna kasih alhamdulillah pregnant๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
๐Ÿ‘ถ baby adimanja katanya
๐Ÿ“ฒ wasap.my/60179094144/babyadimanja
๐Ÿ™‹ adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#ikhtiarhamil
#babyadimanja
#jamuratnakasih
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
๐Ÿ˜˜alhamdulillah๐Ÿ˜˜ dua tahun sis ni menanti zuriat, ikhtiar dgn jamu ratna kasih alhamdulillah pregnant๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– ๐Ÿ‘ถ baby adimanja katanya ๐Ÿ“ฒ wasap.my/60179094144/babyadimanja ๐Ÿ™‹ adimanja hq #adimanja  #adimanjahq  #ikhtiarhamil  #babyadimanja  #jamuratnakasih  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih