an online Instagram web viewer

#Adimanja medias

Photos

Tak boleh nak tipu ADIMANJA memang👍

jangan biarkan hubungan anda bersama pasangan semakin hambar..hangatkan kembali hubungan seperti dulu-dulu..tak cuba taktahu..dah tercuba uollslah yang tahu..sis yang takda masaalah dalaman pon boleh cuba nak kasi mantop , ketat , padat..tengok testimoni sis ne cik suami cakap perghhh macam anak dara OMG.. #ADIMANJA
#JAMURAWATDALAMANKEMBALIMANTOP
#MASKERSAPUJEDAHKETAT
#PENCUCIMISSVRAWATKEPUTIHAN

jangan malu jangan segan..anda yang rugi..jom beradimanja😍..👇fast respon👇 📲 wasap.my/60199515265/adimanjahq
🙋 adimanjahq
Tak boleh nak tipu ADIMANJA memang👍 jangan biarkan hubungan anda bersama pasangan semakin hambar..hangatkan kembali hubungan seperti dulu-dulu..tak cuba taktahu..dah tercuba uollslah yang tahu..sis yang takda masaalah dalaman pon boleh cuba nak kasi mantop , ketat , padat..tengok testimoni sis ne cik suami cakap perghhh macam anak dara OMG.. #ADIMANJA  #JAMURAWATDALAMANKEMBALIMANTOP  #MASKERSAPUJEDAHKETAT  #PENCUCIMISSVRAWATKEPUTIHAN  jangan malu jangan segan..anda yang rugi..jom beradimanja😍..👇fast respon👇 📲 wasap.my/60199515265/adimanjahq 🙋 adimanjahq
ADIMANJA
(SET PALING LENGKAP )
 SET KOMBO

1. JAMU RATNA KASIH (Wajib ada mengecutkan peranakan/ rahim,merawat dalaman,menghilangkan lenguh2 badan,mengetatkan otot faraj,kembalikan kecergasan badan,merawat masalah tombong,melancarkan peredaran darah,membuang angin dalam badan dan banyak lagi)

2. MASKER RATNA SARI(mempercepatkan sembuhnya luka jahitan,mengetatkan miss v anda..merawat masaalah jerawat , jeragat boleh dijadikan pilis jugak dan banyak lagi)

3.PENCUCI WANITA SEGAR MALAM(hilangkan gatal2,bau yg tidak enak,menyegarkan dan selesa)

4.SABUN LULUR MANJA(hilangkan daki mati,hilangkan garis hitam di perut,kulit muka dan badan cerah sekata dan banyak lagi) 📲 wasap.my/60179094144/adimanja
🙋 adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#adimanjarahsiaamalanratu
#adimanjajamuviral
#adimanjakekalhebathq
#postageadimanja
ADIMANJA (SET PALING LENGKAP ) SET KOMBO 1. JAMU RATNA KASIH (Wajib ada mengecutkan peranakan/ rahim,merawat dalaman,menghilangkan lenguh2 badan,mengetatkan otot faraj,kembalikan kecergasan badan,merawat masalah tombong,melancarkan peredaran darah,membuang angin dalam badan dan banyak lagi) 2. MASKER RATNA SARI(mempercepatkan sembuhnya luka jahitan,mengetatkan miss v anda..merawat masaalah jerawat , jeragat boleh dijadikan pilis jugak dan banyak lagi) 3.PENCUCI WANITA SEGAR MALAM(hilangkan gatal2,bau yg tidak enak,menyegarkan dan selesa) 4.SABUN LULUR MANJA(hilangkan daki mati,hilangkan garis hitam di perut,kulit muka dan badan cerah sekata dan banyak lagi) 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 🙋 adimanja hq #adimanja  #adimanjahq  #adimanjarahsiaamalanratu  #adimanjajamuviral  #adimanjakekalhebathq  #postageadimanja 
💖adimanja postage💖alhamdulillah💖 sentiasa di hati cus.. 👇fast respon👇 📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq
🙋 adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#cusrepeatorder
#jamuratnakasih
#femininewashsegarmlm
#sabunlulurmanja
#maskerratnasari
#setnormaladimanja
#setsuriadimanja
#setcomboadimanja
#postageadimanja
🌺adimanja postage🌺alhamdulillah🌺 💖batch sesi pagi💖trima kasih ye💖
👉 1 set normal + 1jamu ratna kasih
👉 1 jamu ratna kasih
👉 1 jamu ratna kasih
berminat? 👇fast respon👇
📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq
🙋 adimanjahq

#adimanja
#adimanjahq
#postageadimanja
#adimanjakekalhebathq
#adimanjarahsiaamalanratu
#adimanjajamuviral
#setnormaladimanja
#jamuratnakasih
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
🌺adimanja postage🌺alhamdulillah🌺 💖batch sesi pagi💖trima kasih ye💖 👉 1 set normal + 1jamu ratna kasih 👉 1 jamu ratna kasih 👉 1 jamu ratna kasih berminat? 👇fast respon👇 📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq 🙋 adimanjahq #adimanja  #adimanjahq  #postageadimanja  #adimanjakekalhebathq  #adimanjarahsiaamalanratu  #adimanjajamuviral  #setnormaladimanja  #jamuratnakasih  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
🌺adimanja postage🌺alhamdulillah🌺 💖batch sesi pagi💖trima kasih ye💖
👉 1 set normal + 1jamu ratna kasih
👉 1 jamu ratna kasih
👉 1 jamu ratna kasih
berminat? 👇fast respon👇
📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq
🙋 adimanjahq

#adimanja
#adimanjahq
#postageadimanja
#adimanjakekalhebathq
#adimanjarahsiaamalanratu
#adimanjajamuviral
#setnormaladimanja
#jamuratnakasih
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
🌺adimanja postage🌺alhamdulillah🌺 💖batch sesi pagi💖trima kasih ye💖 👉 1 set normal + 1jamu ratna kasih 👉 1 jamu ratna kasih 👉 1 jamu ratna kasih berminat? 👇fast respon👇 📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq 🙋 adimanjahq #adimanja  #adimanjahq  #postageadimanja  #adimanjakekalhebathq  #adimanjarahsiaamalanratu  #adimanjajamuviral  #setnormaladimanja  #jamuratnakasih  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
Jerawat muka biasa kita nampak.
Jerawat badan pon biasa cuma tersorok sikit 😂, kita tak nampak.
Tahu tak Sabun Herba Lulur Manja boleh merawat jerawat badan juga😱😱??
Banyak kan manfaat dalam satu sabun sahaja😍

#lulurmanja
#adimanja

www.wasap.my/60192576993
Jerawat muka biasa kita nampak. Jerawat badan pon biasa cuma tersorok sikit 😂, kita tak nampak. Tahu tak Sabun Herba Lulur Manja boleh merawat jerawat badan juga😱😱?? Banyak kan manfaat dalam satu sabun sahaja😍 #lulurmanja  #adimanja  www.wasap.my/60192576993
Ramai rupanya yg c&p iklan 👇👇👇👇. Tp kesilapan lupa nak edit dkt 'adek manja' ataupun g tutup adek manja dan claim jamu mereka😅😅
😆ni cus kami ye dia order set jamu adimanja dan dia share di Krt(kisah rumah tangga)
👉jamu ratna kasih
👉masker ratna sari
👉feminine wash segar malam
👉sabun lulur manja
nak tahu lebih lanjut wasap no 📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq
🙋 wakil sah adimanja

#adimanja
#adimanjahq
#adimanjakisahrumahtangga
#adimanjajamuviral
#adimanjakrt
#adimanjarahsiaamalanratu
#adimanjakekalhebathq
#adimanjaviral
#viral
#jamuviral
#krt
Ramai rupanya yg c&p iklan 👇👇👇👇. Tp kesilapan lupa nak edit dkt 'adek manja' ataupun g tutup adek manja dan claim jamu mereka😅😅 😆ni cus kami ye dia order set jamu adimanja dan dia share di Krt(kisah rumah tangga) 👉jamu ratna kasih 👉masker ratna sari 👉feminine wash segar malam 👉sabun lulur manja nak tahu lebih lanjut wasap no 📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq 🙋 wakil sah adimanja #adimanja  #adimanjahq  #adimanjakisahrumahtangga  #adimanjajamuviral  #adimanjakrt  #adimanjarahsiaamalanratu  #adimanjakekalhebathq  #adimanjaviral  #viral  #jamuviral  #krt 
ASSALAMUALAIKUM SELAMAT PAGI.. Ah pagi ne katy nak kongsi sikit pasal JAMU RATNA KASIH ne..sis yang baru mengalami keguguran baguslah amal jamu ne..elok sebab dia menyuci saki baki darah kotor yang tak keluar sekali gus mkn jamu secara konsisten..agar dpt menguatkan rahim..Insyallah cuba lagi mana tahu ada rezeki aminnn.. Ne antara ramuan yang terdapat dalam JAMU RATNA KASIH
👇
JAMU RATNA KASIH
#ADIMANJA 👉Difomulasikan daripada ekstrak tumbuhan herba diantaranya:
📍DAUN SIRIH
📍MANJAKANI
📍MISAI KUCING
📍AKAR DARA
📍UBI JAGA
📍Pokok ina 💥100% tiada campuran bahan kimia. !!! 📌Siapa yg memerlukannya: ~Remaja ~Wanita ~Isteri
~Ibu dlm pantang/keguguran

Nak tahu lebih detail klik link dikomen..kita sembang diwasap👇

www.wasap.my/60192576993
ASSALAMUALAIKUM SELAMAT PAGI.. Ah pagi ne katy nak kongsi sikit pasal JAMU RATNA KASIH ne..sis yang baru mengalami keguguran baguslah amal jamu ne..elok sebab dia menyuci saki baki darah kotor yang tak keluar sekali gus mkn jamu secara konsisten..agar dpt menguatkan rahim..Insyallah cuba lagi mana tahu ada rezeki aminnn.. Ne antara ramuan yang terdapat dalam JAMU RATNA KASIH 👇 JAMU RATNA KASIH #ADIMANJA  👉Difomulasikan daripada ekstrak tumbuhan herba diantaranya: 📍DAUN SIRIH 📍MANJAKANI 📍MISAI KUCING 📍AKAR DARA 📍UBI JAGA 📍Pokok ina 💥100% tiada campuran bahan kimia. !!! 📌Siapa yg memerlukannya: ~Remaja ~Wanita ~Isteri ~Ibu dlm pantang/keguguran Nak tahu lebih detail klik link dikomen..kita sembang diwasap👇 www.wasap.my/60192576993
Tak boleh nak tipu ADIMANJA memang👍

jangan biarkan hubungan anda bersama pasangan semakin hambar..hangatkan kembali hubungan seperti dulu-dulu..tak cuba taktahu..dah tercuba uollslah yang tahu..sis yang takda masaalah dalaman pon boleh cuba nak kasi mantop , ketat , padat..tengok testimoni sis ne cik suami cakap perghhh macam anak dara OMG.. #ADIMANJA
#JAMURAWATDALAMANKEMBALIMANTOP
#MASKERSAPUJEDAHKETAT
#PENCUCIMISSVRAWATKEPUTIHAN

jangan malu jangan segan..anda yang rugi..jom beradimanja😍.. 📲 wasap.my/60192576993
Tak boleh nak tipu ADIMANJA memang👍 jangan biarkan hubungan anda bersama pasangan semakin hambar..hangatkan kembali hubungan seperti dulu-dulu..tak cuba taktahu..dah tercuba uollslah yang tahu..sis yang takda masaalah dalaman pon boleh cuba nak kasi mantop , ketat , padat..tengok testimoni sis ne cik suami cakap perghhh macam anak dara OMG.. #ADIMANJA  #JAMURAWATDALAMANKEMBALIMANTOP  #MASKERSAPUJEDAHKETAT  #PENCUCIMISSVRAWATKEPUTIHAN  jangan malu jangan segan..anda yang rugi..jom beradimanja😍.. 📲 wasap.my/60192576993
Tak boleh nak tipu ADIMANJA memang👍

jangan biarkan hubungan anda bersama pasangan semakin hambar..hangatkan kembali hubungan seperti dulu-dulu..tak cuba taktahu..dah tercuba uollslah yang tahu..sis yang takda masaalah dalaman pon boleh cuba nak kasi mantop , ketat , padat..tengok testimoni sis ne cik suami cakap perghhh macam anak dara OMG.. #ADIMANJA
#JAMURAWATDALAMANKEMBALIMANTOP
#MASKERSAPUJEDAHKETAT
#PENCUCIMISSVRAWATKEPUTIHAN

jangan malu jangan segan..anda yang rugi..jom beradimanja😍..👇fast respon👇 📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq
🙋 adimanjahq

#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
Tak boleh nak tipu ADIMANJA memang👍 jangan biarkan hubungan anda bersama pasangan semakin hambar..hangatkan kembali hubungan seperti dulu-dulu..tak cuba taktahu..dah tercuba uollslah yang tahu..sis yang takda masaalah dalaman pon boleh cuba nak kasi mantop , ketat , padat..tengok testimoni sis ne cik suami cakap perghhh macam anak dara OMG.. #ADIMANJA  #JAMURAWATDALAMANKEMBALIMANTOP  #MASKERSAPUJEDAHKETAT  #PENCUCIMISSVRAWATKEPUTIHAN  jangan malu jangan segan..anda yang rugi..jom beradimanja😍..👇fast respon👇 📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq 🙋 adimanjahq #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
🌺postage adimanja🌺alhamdulillah🌺
😊2 jamu ratna kasih sdah dipinang customer😘😘..nak selit order?👇fast respon👇
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
🙋 adimanja hq 🌹Rmai tanya kesan amalkan jamu adimanja.. ni haaa hakak nk terangkan ye 🌹 KESAN PENGAMBILAN JAMU RATNA KASIH🌹
🌷 Kembali ghairah & bertenaga. 🌷 Faraj rapat tanpa lendir. Terasa sempit, lembab dan hangat dalam faraj. 🌷Payudara yang kendur akan tegang dan anjal. 🌷 Punggung menggeleber dan jatuh akan tegang dan naik. 🌷Penggunaan berterusan menurunkan berat badan yang ideal kerana toksin disingkirkan, penghadaman lancar. 🌷 Memberi kejutan pada suami 🌷Mengikat rindu suami pada suami stiap msa 🌷Byk lgi kesan yg x disangka2 dgn pengambilan produk ni.. 🌷Sapa berminat wasap jer hakak.. 📲 wasap.my/60179094144/adimanja

#adimanja
#adimanjahq
#jamuratnakasih
#sihatdalaman
#adimanjakekalhebathq
#adimanjarahsiaamalanratu
#adimanjajamuviral
🌺postage adimanja🌺alhamdulillah🌺 😊2 jamu ratna kasih sdah dipinang customer😘😘..nak selit order?👇fast respon👇 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 🙋 adimanja hq 🌹Rmai tanya kesan amalkan jamu adimanja.. ni haaa hakak nk terangkan ye 🌹 KESAN PENGAMBILAN JAMU RATNA KASIH🌹 🌷 Kembali ghairah & bertenaga. 🌷 Faraj rapat tanpa lendir. Terasa sempit, lembab dan hangat dalam faraj. 🌷Payudara yang kendur akan tegang dan anjal. 🌷 Punggung menggeleber dan jatuh akan tegang dan naik. 🌷Penggunaan berterusan menurunkan berat badan yang ideal kerana toksin disingkirkan, penghadaman lancar. 🌷 Memberi kejutan pada suami 🌷Mengikat rindu suami pada suami stiap msa 🌷Byk lgi kesan yg x disangka2 dgn pengambilan produk ni.. 🌷Sapa berminat wasap jer hakak.. 📲 wasap.my/60179094144/adimanja #adimanja  #adimanjahq  #jamuratnakasih  #sihatdalaman  #adimanjakekalhebathq  #adimanjarahsiaamalanratu  #adimanjajamuviral 
Nak suami berkepit dgn kita sampai tak pandang yg lain.. mata suami kene jaga, diri sendiri pon kene jaga.. apa susah #adimanja kan adee..
.
terbukti sejak 8 tahun berada di pasaran, dan kini telah viral dgn beribu testimoni berjaya dalam Kalangan pengguna
.
Jom dapatkan #adimanja dari sy.. whatsap link dibawah

www.wasap.my/60192576993

#ratnakasih
Nak suami berkepit dgn kita sampai tak pandang yg lain.. mata suami kene jaga, diri sendiri pon kene jaga.. apa susah #adimanja  kan adee.. . terbukti sejak 8 tahun berada di pasaran, dan kini telah viral dgn beribu testimoni berjaya dalam Kalangan pengguna . Jom dapatkan #adimanja  dari sy.. whatsap link dibawah www.wasap.my/60192576993 #ratnakasih 
🌺postage untuk besok🌺alhamdulillah🌺 😊cus order set combo dan satu jamu ratna kasih lepas share kebaikan2 dan testimoni adimanja produk.. nak tahu jgk x? mai wasap 👇fast respon👇nk selit tuk postage pn blh😊
📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq
🙋 adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#adimanjakekalhebathq
#jamuratnakasih
#setcombo
#setpikatsuami
#setletopluardlm
#cantiktuksuami
#postageadimanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
🌺postage untuk besok🌺alhamdulillah🌺 😊cus order set combo dan satu jamu ratna kasih lepas share kebaikan2 dan testimoni adimanja produk.. nak tahu jgk x? mai wasap 👇fast respon👇nk selit tuk postage pn blh😊 📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq 🙋 adimanja hq #adimanja  #adimanjahq  #adimanjakekalhebathq  #jamuratnakasih  #setcombo  #setpikatsuami  #setletopluardlm  #cantiktuksuami  #postageadimanja  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
[PENYAKIT ENDOMETRIOSIS] 📍Darah haid membanjiri sekeliling rahim ovary dan saluran fallopian. Endometriosis sering bermula awal peringkat gadis remaja. 
Gejala utama ialah #SENGGUGUT
Penyakit endometriosis khususnya jika mengalami : stress mental emosi dan fizikal

#Betulkan #Rahim Anda Daripada Senggugut #TERUK

MENCEGAH LEBIH BAIK DARIPADA MENANGGUNG SEUMUR HIDUP

Jom guna #PRODUK #ADIMANJA #JAMURATNAKASIH

Jom pm/ws katy
www.wasap.my/60192576993

#SHARE
[PENYAKIT ENDOMETRIOSIS] 📍Darah haid membanjiri sekeliling rahim ovary dan saluran fallopian. Endometriosis sering bermula awal peringkat gadis remaja. Gejala utama ialah #SENGGUGUT  Penyakit endometriosis khususnya jika mengalami : stress mental emosi dan fizikal #Betulkan  #Rahim  Anda Daripada Senggugut #TERUK  MENCEGAH LEBIH BAIK DARIPADA MENANGGUNG SEUMUR HIDUP Jom guna #PRODUK  #ADIMANJA  #JAMURATNAKASIH  Jom pm/ws katy www.wasap.my/60192576993 #SHARE 
Rezeki tak kan pernah salah alamat.. Walaupun jarang iklan, produk #adimanja memang terbaik.. Customer sendiri yang akan cari..apatah lagi yang dah penah cuba, pasti repeat order.. Alhamdulillah 
Hari-hari mesti ada order..itulah rezeki namanya.. Nak cuba jamu terbaik untuk wanita meh lekas pm/wasap 📲 wasap.my/60179094144/adimanja
😊 adimanja hq

#adimanjakekalhebathq
#adimanjahq
#setnormal
#jamuratnakasih
Rezeki tak kan pernah salah alamat.. Walaupun jarang iklan, produk #adimanja  memang terbaik.. Customer sendiri yang akan cari..apatah lagi yang dah penah cuba, pasti repeat order.. Alhamdulillah Hari-hari mesti ada order..itulah rezeki namanya.. Nak cuba jamu terbaik untuk wanita meh lekas pm/wasap 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 😊 adimanja hq #adimanjakekalhebathq  #adimanjahq  #setnormal  #jamuratnakasih 
💖postage adimanja💖
🙋🙋 alhamdulillah rezeki harini.. sapa lagi nk join postage wasap lekaihh ye
👇fast respon👇
📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq
😘 adimanja hq

#adimanja
#postageadimanja
#adimanjakekalhebathq
#adimanjarahsiaamalanratu
#jamuratnakasih
#adimanjapostagesemenanjung
#adimanjapostagesabah
#adimannjapostagesarawak
bila customer amalkan jamu ratna kasih👇👇
😘badan rasa segar
😝 rasa confident taw miss🌺
👍 jamu ratna kasih serasi dgn badan
nak cuba? 👇 fast respon👇
📲 wasap.my/60179094144/adimanjanhq
🙋 adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#jamuratnakasih
#missvketat
#badanrasasegar
#jamuketat
#postageadimanja
#adimanjamalaysia
🌺selamat hari raya maaf zahir batin semua🌺
📬📬 semalam da start postage adimanja.. sapa lagi nak selit order untuk postage arini mai la roger ek😘😘 👇FAST RESPON👇
📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq
🙋 adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#postageadimanja
#jamuratnakasih
#adimanjakekalhebathq
Aset TAK BERAPA MENGANCAM?
.
Set normal #adimanja saling memerlukan..atau saling bergantungan.masing2 ada peranan masing2.. bukan saja mampu membantu mengekalkan keremajaan dalaman dan luaran malah boleh mengencangkan otot-otot dan aset tubuh wanita
.
Yang kendur makin menegang, yang longgar makin merapat...bestnya #adimanja 😍😍😍 www.wasap.my/60192576993
Aset TAK BERAPA MENGANCAM? . Set normal #adimanja  saling memerlukan..atau saling bergantungan.masing2 ada peranan masing2.. bukan saja mampu membantu mengekalkan keremajaan dalaman dan luaran malah boleh mengencangkan otot-otot dan aset tubuh wanita . Yang kendur makin menegang, yang longgar makin merapat...bestnya #adimanja  😍😍😍 www.wasap.my/60192576993
🌺postage adimanja🌺
😊 arini last postage adimanja sebelum raya..
lepas raya kita sambung pos ye sis.. ramai jgk suruh pos lepas raya sbb takut parcel xsmpai ke rumah hihihi masing2 dah bz nak balik kampung tercinta😘😘😘.. nak tanya nak order direct wasap ye 👇FAST RESPON👇
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
🙋 adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#postageadimanja
#jamuratnakasih
#maskerratnasari
#femininewashsegarmalam
#sabunlulurmanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
🌺postage adimanja🌺 😊 arini last postage adimanja sebelum raya.. lepas raya kita sambung pos ye sis.. ramai jgk suruh pos lepas raya sbb takut parcel xsmpai ke rumah hihihi masing2 dah bz nak balik kampung tercinta😘😘😘.. nak tanya nak order direct wasap ye 👇FAST RESPON👇 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 🙋 adimanja hq #adimanja  #adimanjahq  #postageadimanja  #jamuratnakasih  #maskerratnasari  #femininewashsegarmalam  #sabunlulurmanja  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
3 serangkai terbaik set normal by adimanja...nak jaga luar dan dalaman tip top sepenuhnya ambik set normal ni,memang cust2 adimanjadianz paling suka ambik set ni😍😍
Wasap katy
#adimanja
#agensahadimanja
#jamuratnakasih
#maskerratnasari
#pencucisegarmalam
#trustedseller

www.wasap.my/60192576993
#ADIMANJA

Setiap pasangan punya kekurangan diri..
Lumrah la tu suami isteri..
Masing2 kena pandai bawa diri..
Supaya xde yg makan hati.. Dulu balik cpat sekarang asyik lambat2..
Alasannya banyak kerja nak buat..
Xpe la suami..asalkan kau x sesat..
Isteri di rumah tetap taat.. Suri hati mula emosi..
Terasa diri x di peduli..
Dah x sempurnakah layanan diberi..
X boleh jadi...kena cari ikhtiar supaya x menyesal di kemudian hari.. Selama ni dengar je org canang2..
Produk terbaik testimoni cemerlang..
Nak cuba jugak demi org tersayang..
Terus beli kombo xnak alang2.. Belum 5 petang kereta dah dhalaman..
Kata suami kesian isteri sorg2 xde teman..
Alahi suami semua itu alasan..
Baru kau tahu #Adimanja punya penangan.. Kami menjual xde paksaan..
Awak sendiri yg punya badan..
Kalau nak sihat dalaman cantik luaran..
Jom la kita sama2 amalkan.... Nak dapatkan #Adimanja whatsapp saya agen sah

www.wasap.my/60192576993
#ADIMANJA  Setiap pasangan punya kekurangan diri.. Lumrah la tu suami isteri.. Masing2 kena pandai bawa diri.. Supaya xde yg makan hati.. Dulu balik cpat sekarang asyik lambat2.. Alasannya banyak kerja nak buat.. Xpe la suami..asalkan kau x sesat.. Isteri di rumah tetap taat.. Suri hati mula emosi.. Terasa diri x di peduli.. Dah x sempurnakah layanan diberi.. X boleh jadi...kena cari ikhtiar supaya x menyesal di kemudian hari.. Selama ni dengar je org canang2.. Produk terbaik testimoni cemerlang.. Nak cuba jugak demi org tersayang.. Terus beli kombo xnak alang2.. Belum 5 petang kereta dah dhalaman.. Kata suami kesian isteri sorg2 xde teman.. Alahi suami semua itu alasan.. Baru kau tahu #Adimanja  punya penangan.. Kami menjual xde paksaan.. Awak sendiri yg punya badan.. Kalau nak sihat dalaman cantik luaran.. Jom la kita sama2 amalkan.... Nak dapatkan #Adimanja  whatsapp saya agen sah www.wasap.my/60192576993
puas hati dgn adimanja👍👍👍👍👍
😆sabun lulur manja hilangkan parut dan cerahkan kulit bdn..
😘masker ratna sari😅ehem2😝dulu ank tido tgh2 skrg ni anak tido tepi pulak😆😆..sapu tipis tp penangan dia😜😜 nk cuba x?
adimanja
🙋 adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#sabunlulurmanja
#maskerratnasari
#jamuratnakasih
#setsuri
#postageadimanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjasabah
#adimanjasarawak

www.wasap.my/60192576993
Assalam.. Sis 📢📢📢📢📢📢📢📢📢..
Product sis nie mmg penipu! 
Smpai2 je brg 2 ari lps, sye trus gne pncuci miss v.. si *segar malam*.. Huh!!! Clear.. X der langsung kesan @ kemunculan miss putih kat panties.. Wlpon bru skali pkai mlm tue.. Alhamdulillah.. It was so incredible.. Stakat nie serasi ngan sye.. 😊😊😊.. Sblm nie ari2 sye kne pkai panty liner utk mengelakkan keputihan mlekat kat panties n menyebabkan brlubang.. Smpai kekadang melecet.. Terima kasih ye sis.. .

Ayat itu di copy dari pengguna tersebut.
HEBATTTT❗❗❗❗❗
Terimakasih syg...
Tak dpt tag nama pun takpe..sis happy... 🤗

meh wasap sy laju2
segarmalam

#adimanja
#segarmalam
#cucianintimajaib
#rahsiaamalanratu
#pakarpengikatcintalelaki

www.wasap.my/60192576993
Assalam.. Sis 📢📢📢📢📢📢📢📢📢.. Product sis nie mmg penipu! Smpai2 je brg 2 ari lps, sye trus gne pncuci miss v.. si *segar malam*.. Huh!!! Clear.. X der langsung kesan @ kemunculan miss putih kat panties.. Wlpon bru skali pkai mlm tue.. Alhamdulillah.. It was so incredible.. Stakat nie serasi ngan sye.. 😊😊😊.. Sblm nie ari2 sye kne pkai panty liner utk mengelakkan keputihan mlekat kat panties n menyebabkan brlubang.. Smpai kekadang melecet.. Terima kasih ye sis.. . Ayat itu di copy dari pengguna tersebut. HEBATTTT❗❗❗❗❗ Terimakasih syg... Tak dpt tag nama pun takpe..sis happy... 🤗 meh wasap sy laju2 segarmalam #adimanja  #segarmalam  #cucianintimajaib  #rahsiaamalanratu  #pakarpengikatcintalelaki  www.wasap.my/60192576993
PENCUCI SEGAR MALAM PRODUK ADIMANJA.. Mencuci bahagian intim guna segar berangin untuk merawat keputihan , gatal-gatal..rasa tidak selesa..nak cuba!jom dapatkan dari katy
untuk order bley terus wassap sy

#Adimanja
#Pencucisegarmalam

www.wasap.my/60192576993
PENCUCI SEGAR MALAM PRODUK ADIMANJA.. Mencuci bahagian intim guna segar berangin untuk merawat keputihan , gatal-gatal..rasa tidak selesa..nak cuba!jom dapatkan dari katy untuk order bley terus wassap sy #Adimanja  #Pencucisegarmalam  www.wasap.my/60192576993
puas hati dgn adimanja👍👍👍👍👍
😆sabun lulur manja hilangkan parut dan cerahkan kulit bdn..
😘masker ratna sari😅ehem2😝dulu ank tido tgh2 skrg ni anak tido tepi pulak😆😆..sapu tipis tp penangan dia😜😜 nk cuba x?
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
🙋 adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#sabunlulurmanja
#maskerratnasari
#jamuratnakasih
#setsuri
#postageadimanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
puas hati dgn adimanja👍👍👍👍👍 😆sabun lulur manja hilangkan parut dan cerahkan kulit bdn.. 😘masker ratna sari😅ehem2😝dulu ank tido tgh2 skrg ni anak tido tepi pulak😆😆..sapu tipis tp penangan dia😜😜 nk cuba x? 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 🙋 adimanja hq #adimanja  #adimanjahq  #sabunlulurmanja  #maskerratnasari  #jamuratnakasih  #setsuri  #postageadimanja  #adimanjasemenanjung  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
Testimoni hari ini dari customer kak katy wasap tadi bagitahu allhamdulillah di sahkan PREGNANT.. Dgn izin allah.. Tahniah sis.. penangan jamu ratna kasih beli sebotol je terus melekat
 #adimanja..😍😍😍 Sapa lg belum cuba jamu ratna kasih jom wasap katy AGEN ADIMANJA

#Ikhtiardenganjamuratnakasih
#Insyaallah
#Rahsiaamalanratu
#Agenadimanja

www.wasap.my/60192576993
Katanya becak dah takde
Wahhh cik putih hilang terusssss
#ratnakasih  memang mantap terpikat tersedap

Mana tak risau bila missV dilanda banjir putih , ye tak.? nanti cik abam komplen dalam diam.

Takpe...mujur ada #ratnakasih ni.5 hari jer consume semua bikin hokeh

#adimanja

Wasap katy

www.wasap.my/60192576993
Katanya becak dah takde Wahhh cik putih hilang terusssss #ratnakasih  memang mantap terpikat tersedap Mana tak risau bila missV dilanda banjir putih , ye tak.? nanti cik abam komplen dalam diam. Takpe...mujur ada #ratnakasih  ni.5 hari jer consume semua bikin hokeh #adimanja  Wasap katy www.wasap.my/60192576993
'sis, kenapa saya makan jamu ratna kasih ni keputihan keluar banyak sgt'?? Jawapan 👇👇 ITU ADALAH TINDAK BALAS JAMU RATNA KASIH
✔ ia berfungsi memanaskan rahim
0leh itu, Darah-darah beku, kerak keputihan atau lender-lendir beku akan mencair dan akan menitis dari mulut rahim jatuh kedalam faraj. Perlahan-lahan lendir dan cecair turun ke permukaan faraj.
✔ selain itu, Kemungkinan ‘V’ akan terasa becak kerana lendir-lendir akan mula keluar berselirat. Bergantung pada situasi pengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna dan air yang tiada warna. (Kemungkinan seluar dalam basah akibat air bukan kencing)

Uolls berminat nak cuba RATNA KASIH jom wasap katy.. #keputihan
#adimanja

www.wasap.my/60192576993
'sis, kenapa saya makan jamu ratna kasih ni keputihan keluar banyak sgt'?? Jawapan 👇👇 ITU ADALAH TINDAK BALAS JAMU RATNA KASIH ✔ ia berfungsi memanaskan rahim 0leh itu, Darah-darah beku, kerak keputihan atau lender-lendir beku akan mencair dan akan menitis dari mulut rahim jatuh kedalam faraj. Perlahan-lahan lendir dan cecair turun ke permukaan faraj. ✔ selain itu, Kemungkinan ‘V’ akan terasa becak kerana lendir-lendir akan mula keluar berselirat. Bergantung pada situasi pengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna dan air yang tiada warna. (Kemungkinan seluar dalam basah akibat air bukan kencing) Uolls berminat nak cuba RATNA KASIH jom wasap katy.. #keputihan  #adimanja  www.wasap.my/60192576993
Merapatkan yg longgar...
Makin hari makin sayang...
Tak risau lagi pasal che bunga...
Nak tau dan rasai sendiri mcm jamu #ratnakasih boleh membuatkan segala masalah anda selesai...jom wasap link di bawah ni

Unt order/pertanyaan berkenaan produk #adimanja
Klik link dikomen👇

www.wasap.my/60192576993
Merapatkan yg longgar... Makin hari makin sayang... Tak risau lagi pasal che bunga... Nak tau dan rasai sendiri mcm jamu #ratnakasih  boleh membuatkan segala masalah anda selesai...jom wasap link di bawah ni Unt order/pertanyaan berkenaan produk #adimanja  Klik link dikomen👇 www.wasap.my/60192576993
Dah pencen makan ye cik kak ?? Berkebaya lah raya nanti ye. . Suka lah tuu. Makan ratna kasih je. Dlaman shat, dpt pulak pakej slimm. . Sape x nak oii :-) wasap katy

#adimanja

www.wasap.my/60192576993
Dah pencen makan ye cik kak ?? Berkebaya lah raya nanti ye. . Suka lah tuu. Makan ratna kasih je. Dlaman shat, dpt pulak pakej slimm. . Sape x nak oii :-) wasap katy #adimanja  www.wasap.my/60192576993
😘alhamdulillah😘 dua tahun sis ni menanti zuriat, ikhtiar dgn jamu ratna kasih alhamdulillah pregnant💖💖💖
👶 baby adimanja katanya
 babyadimanja
🙋 adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#ikhtiarhamil
#babyadimanja
#jamuratnakasih

Wasap katy 
www.wasap.my/60192576993
😘alhamdulillah😘 dua tahun sis ni menanti zuriat, ikhtiar dgn jamu ratna kasih alhamdulillah pregnant💖💖💖
👶 baby adimanja katanya
📲 wasap.my/60179094144/babyadimanja
🙋 adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#ikhtiarhamil
#babyadimanja
#jamuratnakasih
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
😘alhamdulillah😘 dua tahun sis ni menanti zuriat, ikhtiar dgn jamu ratna kasih alhamdulillah pregnant💖💖💖 👶 baby adimanja katanya 📲 wasap.my/60179094144/babyadimanja 🙋 adimanja hq #adimanja  #adimanjahq  #ikhtiarhamil  #babyadimanja  #jamuratnakasih  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
BUASIR weyyyyyyy !!!!!!
Seksa tau x kena  buasir nih.
biase org ngandung n bsalin kena ni😥😥 wasap.my/60192576993

#adimanja
BUASIR weyyyyyyy !!!!!! Seksa tau x kena buasir nih. biase org ngandung n bsalin kena ni😥😥 wasap.my/60192576993 #adimanja 
Penangan ratna sari.
Bukan sekadar nak ketat2 je..luka pun boleh sembuh tauuuuu...sooo tak rugi simpan sari tu dalam rmh.

wasap.my/60192576993

#ratnasari
#adimanja
#1001kegunaan
Penangan ratna sari. Bukan sekadar nak ketat2 je..luka pun boleh sembuh tauuuuu...sooo tak rugi simpan sari tu dalam rmh. wasap.my/60192576993 #ratnasari  #adimanja  #1001kegunaan 
Jangan ingat orang dah kawen je mengalami rahim kembang ni. 
Anak dara pun kena tau. . 
bila makan ratna kasih ni terasa denyut2 kt rahim . . Sbb ape? Sbb rahim kita kembang la. ratna kasih bertindak untk kecutkan semula rahim kita. 
Jangan duk main2 dgn rahim kmbg ni.bnyak kburukannya .

wasap.my/60192576993

#adimanja
Jangan ingat orang dah kawen je mengalami rahim kembang ni. Anak dara pun kena tau. . bila makan ratna kasih ni terasa denyut2 kt rahim . . Sbb ape? Sbb rahim kita kembang la. ratna kasih bertindak untk kecutkan semula rahim kita. Jangan duk main2 dgn rahim kmbg ni.bnyak kburukannya . wasap.my/60192576993 #adimanja 
ANDA LEPAS BERSALIN?? Tiada nafsu bersama suami
Mengelak dan rimas bila diajak bersama
Pura-pura puas utk menjaga hati suami
Prestasi yang hambar dan tawar...
Badan terasa lemau dan lemah
Kuat mengantuk
Perut sebu dan buncit
Masalah angin dlm badan
Tidak lawas

Kami ada penawarnya.... JAMU RATNA KASIH
#ADIMANJA 👉Difomulasikan daripada ekstrak tumbuhan herba diantaranya:
📍DAUN SIRIH
📍MANJAKANI
📍MISAI KUCING
📍AKAR DARA
📍UBI JAGA
📍Pokok ina 💥100% organik. !!! 📌Siapa yg memerlukannya: ~Remaja ~Wanita ~Isteri
~Ibu dlm pantang/keguguran

Khasiat JAMU RATNA KASIH💏 -Mengecutkan peranakan/rahim.
-Mengetatkan otot faraj.
-Merawat masalah keputihan
-Melancarkan peredaran darah
-Menghilangkan segugut
-Menstabilkan kitaran haid
-Menghilangkan lenguh2 badan.
-Mengembalikan kecergasan badan
-Membantu usaha dapatkan zuriat
-Merawat masalah tombom rahim
-Membantu turunkan berat badan
-Menegang & mencantikan breast
-Membuang angin dlm badan
-Menghangat kembali hubungan suami isteri.
-Menghalang suami mengatal dgn perempuan lain..😉 HARGA:RM65 *tdk termasuk pos.
👉60biji
👉Telan 2 biji sebelum tidur

wasap.my/60192576993
ANDA LEPAS BERSALIN?? Tiada nafsu bersama suami Mengelak dan rimas bila diajak bersama Pura-pura puas utk menjaga hati suami Prestasi yang hambar dan tawar... Badan terasa lemau dan lemah Kuat mengantuk Perut sebu dan buncit Masalah angin dlm badan Tidak lawas Kami ada penawarnya.... JAMU RATNA KASIH #ADIMANJA  👉Difomulasikan daripada ekstrak tumbuhan herba diantaranya: 📍DAUN SIRIH 📍MANJAKANI 📍MISAI KUCING 📍AKAR DARA 📍UBI JAGA 📍Pokok ina 💥100% organik. !!! 📌Siapa yg memerlukannya: ~Remaja ~Wanita ~Isteri ~Ibu dlm pantang/keguguran Khasiat JAMU RATNA KASIH💏 -Mengecutkan peranakan/rahim. -Mengetatkan otot faraj. -Merawat masalah keputihan -Melancarkan peredaran darah -Menghilangkan segugut -Menstabilkan kitaran haid -Menghilangkan lenguh2 badan. -Mengembalikan kecergasan badan -Membantu usaha dapatkan zuriat -Merawat masalah tombom rahim -Membantu turunkan berat badan -Menegang & mencantikan breast -Membuang angin dlm badan -Menghangat kembali hubungan suami isteri. -Menghalang suami mengatal dgn perempuan lain..😉 HARGA:RM65 *tdk termasuk pos. 👉60biji 👉Telan 2 biji sebelum tidur wasap.my/60192576993
Berbuka dng muhammad ni menguji sungguh.
Sempat mnm air je,die dah "selop" nak susu + nk tido.ade tak geng mama kat sini?

Mama bg die tido dulu,solat jp.aiii baruuuu toleh kiri kanan die dah bunyi..skarang takde lembut malu2 dah..dia dah kuak dada keluar suara jantan dia..ermmm celik mata dah..tp orgnya ngntok nak tido lagi.die mintak nak pelok la ape lagi nangis lerr celik mata org takde sebelah...sampai skarang mama blm blh bngn mkn lagi.asal bangun dia celik nangis.huhhhh

Agaknye die nak mama kurus kot
Tp boleh kurus ke kalo tiap3 malam jam 2/3 pagi bangun makan 2 biji beger kadang sebiji pizza size kecik tu pastu tido😂

InsyaAllah blh kurus.mujur ada adimanja ni haa..makan 2 biji sblm tido esok lancar zuppp je membuang hihiiii...badan pun takde rasa bisa2 sakit2.segar sangat.fresh..
Lepas bsalin hari ke 43 mama turun berat badan 20 kg😍
Mama bsalin ceaser,dari hari ke 3 lg mama makan jamu adimanja... #adimanja
@MuhammadNiyyazZarkasyie
Berbuka dng muhammad ni menguji sungguh. Sempat mnm air je,die dah "selop" nak susu + nk tido.ade tak geng mama kat sini? Mama bg die tido dulu,solat jp.aiii baruuuu toleh kiri kanan die dah bunyi..skarang takde lembut malu2 dah..dia dah kuak dada keluar suara jantan dia..ermmm celik mata dah..tp orgnya ngntok nak tido lagi.die mintak nak pelok la ape lagi nangis lerr celik mata org takde sebelah...sampai skarang mama blm blh bngn mkn lagi.asal bangun dia celik nangis.huhhhh Agaknye die nak mama kurus kot Tp boleh kurus ke kalo tiap3 malam jam 2/3 pagi bangun makan 2 biji beger kadang sebiji pizza size kecik tu pastu tido😂 InsyaAllah blh kurus.mujur ada adimanja ni haa..makan 2 biji sblm tido esok lancar zuppp je membuang hihiiii...badan pun takde rasa bisa2 sakit2.segar sangat.fresh.. Lepas bsalin hari ke 43 mama turun berat badan 20 kg😍 Mama bsalin ceaser,dari hari ke 3 lg mama makan jamu adimanja... #adimanja  @MuhammadNiyyazZarkasyie
1001 cerita terkandng d dalamnya.

Menjadi kesayangan
Menjadi kebanggaan
Menjadi kerinduan
Menjadi keutamaan
Org tercinta

Badan segar sentiasa semangat utk tugasan harian

Badan hebat sentiasa gagah di pentas cinta

Feeling muda nak melawa sentiasa

Wangi yang sentiasa menyegarkan biarpun berpeluh seharian

Cuba bayangkan...indah nya menjadi kecintaan org terpenting dlm hidup kita...sy sudah...anda bila??? Jangan tunggu abam ostesen setiap hari minggu baru sibuk nak mencari jalan...😙😙😙 Ingat!!!
Lipstik setebal 5 inci blusher merah bagai pipi sibadut pun...kenapa dia tetap boleh pergi kepada yg lebih tua usianya lebih kerepot kulitnya??...tak pernah mustahil pun...(bukan  semua lelaki...kerana niat manusia tak ada tertulis d setiap dahi maka ia tersembunyi.
beringatlah)

Lelaki makanannya hanya 1...jaga yg 1 maka terjaga lah semua insyaAllah

Saya hanya berpesan.. supaya tak menangis dibucu katil atau dlm jamban nanti.

#adimanja

Berminat wasap kak katy 
www.wasap.my/60192576993
1001 cerita terkandng d dalamnya. Menjadi kesayangan Menjadi kebanggaan Menjadi kerinduan Menjadi keutamaan Org tercinta Badan segar sentiasa semangat utk tugasan harian Badan hebat sentiasa gagah di pentas cinta Feeling muda nak melawa sentiasa Wangi yang sentiasa menyegarkan biarpun berpeluh seharian Cuba bayangkan...indah nya menjadi kecintaan org terpenting dlm hidup kita...sy sudah...anda bila??? Jangan tunggu abam ostesen setiap hari minggu baru sibuk nak mencari jalan...😙😙😙 Ingat!!! Lipstik setebal 5 inci blusher merah bagai pipi sibadut pun...kenapa dia tetap boleh pergi kepada yg lebih tua usianya lebih kerepot kulitnya??...tak pernah mustahil pun...(bukan semua lelaki...kerana niat manusia tak ada tertulis d setiap dahi maka ia tersembunyi. beringatlah) Lelaki makanannya hanya 1...jaga yg 1 maka terjaga lah semua insyaAllah Saya hanya berpesan.. supaya tak menangis dibucu katil atau dlm jamban nanti. #adimanja  Berminat wasap kak katy www.wasap.my/60192576993
💖💖 POSTAGE ADIMANJA💖💖
🔊🔊 sapa lagi nak join postage arini🙋🙋
direct wasap kakak ye👇fast respon👇
📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq
😆 adimanja hq

p/s: nk thu kebaikan adimanja mai la wasap nti kakak share😁..
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
#Adimanja
#adimanjahq 
#adimanjastokissahhq 
#adimanjakekalhebat
💖💖 POSTAGE ADIMANJA💖💖 🔊🔊 sapa lagi nak join postage arini🙋🙋 direct wasap kakak ye👇fast respon👇 📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq 😆 adimanja hq p/s: nk thu kebaikan adimanja mai la wasap nti kakak share😁.. #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih  #Adimanja  #adimanjahq  #adimanjastokissahhq  #adimanjakekalhebat 
Tengah tidokan ank bujang ni...cepat la tido mama nk g selongkar dapor nk tgk ape lagi yg blh d makan😀
Malam ni mama nak kena kerja lebih masa jd kena mkn lbh la bg banyak tenaga😜

Masker ratna sari
#adimanja
Tengah tidokan ank bujang ni...cepat la tido mama nk g selongkar dapor nk tgk ape lagi yg blh d makan😀 Malam ni mama nak kena kerja lebih masa jd kena mkn lbh la bg banyak tenaga😜 Masker ratna sari #adimanja 
💖💖baby adimanja💖💖 comeii gebu.. alhamdulillah..mereka ikhtiar hamil dgn jamu ratna kasih..skrg mereka dlm pantang sambung mkn jamu ratna kasih..tuk baiki dalaman,bykkn susu dan kembali seperti ank dara😆hihihi tuk suami tersyg jgk💑..
nk thu kebaikan adimanja 👇fast respon👇
📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq
🙋 adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#jamuratnakasih
#ikhtiarhamil
#jamuberpantang
#kembalidara
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
💖💖baby adimanja💖💖 comeii gebu.. alhamdulillah..mereka ikhtiar hamil dgn jamu ratna kasih..skrg mereka dlm pantang sambung mkn jamu ratna kasih..tuk baiki dalaman,bykkn susu dan kembali seperti ank dara😆hihihi tuk suami tersyg jgk💑.. nk thu kebaikan adimanja 👇fast respon👇 📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq 🙋 adimanja hq #adimanja  #adimanjahq  #jamuratnakasih  #ikhtiarhamil  #jamuberpantang  #kembalidara  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
Sahur tadi mkn nasi 2 suap muhammad bangun.mana laaaa nk dpt tenaga dan bekalan susu dia nanti ye...nak sambung mkn mmg tak slera dah.

Mama telan adimanja jrk 2 biji,
Mama mnm 1 sachet susu nabeez,mama mkn 3 biji kurma dan 500ml air suam. .

Alhamdulillah stakat jam 3.06 mnt petang ni mama masih kuat bertenaga lagi walopun muhammad kuat menyusu.insyaAllah kuat bertahan sampai malam. .

#target10kglost
#adimanja
#JRK
#Nabeez

Berminat boleh klik link ni untuk respon yang pantas
⤵

www.wasap.my/60192576993
Sahur tadi mkn nasi 2 suap muhammad bangun.mana laaaa nk dpt tenaga dan bekalan susu dia nanti ye...nak sambung mkn mmg tak slera dah. Mama telan adimanja jrk 2 biji, Mama mnm 1 sachet susu nabeez,mama mkn 3 biji kurma dan 500ml air suam. . Alhamdulillah stakat jam 3.06 mnt petang ni mama masih kuat bertenaga lagi walopun muhammad kuat menyusu.insyaAllah kuat bertahan sampai malam. . #target10kglost  #adimanja  #JRK  #Nabeez  Berminat boleh klik link ni untuk respon yang pantas ⤵ www.wasap.my/60192576993
Sahur tadi mkn nasi 2 suap muhammad bangun.mana laaaa nk dpt tenaga dan bekalan susu dia nanti ye...nak sambung mkn mmg tak slera dah.

Mama telan adimanja jrk 2 biji,
Mama mnm 1 sachet susu nabeez,mama mkn 3 biji kurma dan 500ml air suam. .

Alhamdulillah stakat jam 3.06 mnt petang ni mama masih kuat bertenaga lagi walopun muhammad kuat menyusu.insyaAllah kuat bertahan sampai malam. .

Sronok die sambung tido lpas sahur.kol 1 baru bangun mandi😂

#target10kglost
#adimanja
#JRK
#Nabeez
Sahur tadi mkn nasi 2 suap muhammad bangun.mana laaaa nk dpt tenaga dan bekalan susu dia nanti ye...nak sambung mkn mmg tak slera dah. Mama telan adimanja jrk 2 biji, Mama mnm 1 sachet susu nabeez,mama mkn 3 biji kurma dan 500ml air suam. . Alhamdulillah stakat jam 3.06 mnt petang ni mama masih kuat bertenaga lagi walopun muhammad kuat menyusu.insyaAllah kuat bertahan sampai malam. . Sronok die sambung tido lpas sahur.kol 1 baru bangun mandi😂 #target10kglost  #adimanja  #JRK  #Nabeez 
💊💊 postage adimanja besok ye😘😘😘
💖2 jamu ratna kasih
💖1 set normal
😂 cuti lama hakak dri pos brg mgu ni ye
🙋 sapa lagi nk join wasap lekaihh ye
📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq

#adimanja
#adimanjahq
#postageadimanja
#jamuratnakasih
#setnormaladimanja
Ramai yang kenal jamu RATNA KASIH. Tapi berapa orang je yang kenal ADIMANJA. Ape tu adimanja ? Produk dari mana ? 
Ni saya nak kenalkan dan jelaskan tentang produk ADIMANJA.

ADIMANJA adalah produk keluaran bumiputera. Produk ini dihasilkan untuk membantu kaum wanita mengatasi masalah yang boleh dikatakan 90% kaum wanita mengalami masalah seperti :
~ keputihan
~ senggugut
~ tombong
~ haid tidak teratur
~ sukar hamil
~ kentut vagina
Dan macam2  lagi.

ADIMANJA ni ada 4 item lengkap. 
1) jamu RATNA KASIH
2) masker v RATNA SARI
3) feminin wash SEGAR MALAM
4) sabun LULUR MANJA 👇⤵️⤵️ TGK GAMBAR UTK SETIAP DETAILS ITEM

Berminat nak order ?? Blh terus klik link
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
🙋 adimanjahq

#adimanja
#adimanjahq
#jamuratnakasih
#maskerratnasari
#femininewashsegarmalam
#sabunlulurmanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
💊💊 postage adimanja besok ye😘😘😘 💖2 jamu ratna kasih 💖1 set normal 😂 cuti lama hakak dri pos brg mgu ni ye 🙋 sapa lagi nk join wasap lekaihh ye 📲 wasap.my/60179094144/adimanjahq #adimanja  #adimanjahq  #postageadimanja  #jamuratnakasih  #setnormaladimanja  Ramai yang kenal jamu RATNA KASIH. Tapi berapa orang je yang kenal ADIMANJA. Ape tu adimanja ? Produk dari mana ? Ni saya nak kenalkan dan jelaskan tentang produk ADIMANJA. ADIMANJA adalah produk keluaran bumiputera. Produk ini dihasilkan untuk membantu kaum wanita mengatasi masalah yang boleh dikatakan 90% kaum wanita mengalami masalah seperti : ~ keputihan ~ senggugut ~ tombong ~ haid tidak teratur ~ sukar hamil ~ kentut vagina Dan macam2 lagi. ADIMANJA ni ada 4 item lengkap. 1) jamu RATNA KASIH 2) masker v RATNA SARI 3) feminin wash SEGAR MALAM 4) sabun LULUR MANJA 👇⤵️⤵️ TGK GAMBAR UTK SETIAP DETAILS ITEM Berminat nak order ?? Blh terus klik link 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 🙋 adimanjahq #adimanja  #adimanjahq  #jamuratnakasih  #maskerratnasari  #femininewashsegarmalam  #sabunlulurmanja  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
🙋🙋 assalamualaikum semua🙋🙋
😆jom kenali prduk adimanja & manfaatnya😆
🌺jamu ratna kasih🌺
🌺masker ratna sari🌺
🌺feminine wash segar malam🌺
🌺sabun lulur manja🌺

berminat blh terus wasap 👇FAST RESPON👇
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
😉 adimanja hq

#jamuratnakasih
#maskerratnasari
#femininewashsegarmalam
#sabunlulurmanja
#setnormaladimanja
#setsuriadimanja
#setcomboadimanja
#adimanja
#adimanjahq
#postageadimanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
🙋🙋 assalamualaikum semua🙋🙋 😆jom kenali prduk adimanja & manfaatnya😆 🌺jamu ratna kasih🌺 🌺masker ratna sari🌺 🌺feminine wash segar malam🌺 🌺sabun lulur manja🌺 berminat blh terus wasap 👇FAST RESPON👇 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 😉 adimanja hq #jamuratnakasih  #maskerratnasari  #femininewashsegarmalam  #sabunlulurmanja  #setnormaladimanja  #setsuriadimanja  #setcomboadimanja  #adimanja  #adimanjahq  #postageadimanja  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
🙋🙋 assalamualaikum semua🙋🙋
😆jom kenali prduk adimanja & manfaatnya😆
🌺jamu ratna kasih🌺
🌺masker ratna sari🌺
🌺feminine wash segar malam🌺
🌺sabun lulur manja🌺

berminat blh terus wasap 👇FAST RESPON👇
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
😉 adimanja hq

#jamuratnakasih
#maskerratnasari
#femininewashsegarmalam
#sabunlulurmanja
#setnormaladimanja
#setsuriadimanja
#setcomboadimanja
#adimanja
#adimanjahq
#postageadimanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
🙋🙋 assalamualaikum semua🙋🙋 😆jom kenali prduk adimanja & manfaatnya😆 🌺jamu ratna kasih🌺 🌺masker ratna sari🌺 🌺feminine wash segar malam🌺 🌺sabun lulur manja🌺 berminat blh terus wasap 👇FAST RESPON👇 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 😉 adimanja hq #jamuratnakasih  #maskerratnasari  #femininewashsegarmalam  #sabunlulurmanja  #setnormaladimanja  #setsuriadimanja  #setcomboadimanja  #adimanja  #adimanjahq  #postageadimanja  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
🙋🙋 assalamualaikum semua🙋🙋
😆jom kenali prduk adimanja & manfaatnya😆
🌺jamu ratna kasih🌺
🌺masker ratna sari🌺
🌺feminine wash segar malam🌺
🌺sabun lulur manja🌺

berminat blh terus wasap 👇FAST RESPON👇
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
😉 adimanja hq

#jamuratnakasih
#maskerratnasari
#femininewashsegarmalam
#sabunlulurmanja
#setnormaladimanja
#setsuriadimanja
#setcomboadimanja
#adimanja
#adimanjahq
#postageadimanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
🙋🙋 assalamualaikum semua🙋🙋 😆jom kenali prduk adimanja & manfaatnya😆 🌺jamu ratna kasih🌺 🌺masker ratna sari🌺 🌺feminine wash segar malam🌺 🌺sabun lulur manja🌺 berminat blh terus wasap 👇FAST RESPON👇 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 😉 adimanja hq #jamuratnakasih  #maskerratnasari  #femininewashsegarmalam  #sabunlulurmanja  #setnormaladimanja  #setsuriadimanja  #setcomboadimanja  #adimanja  #adimanjahq  #postageadimanja  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
🙋🙋 assalamualaikum semua🙋🙋
😆jom kenali prduk adimanja & manfaatnya😆
🌺jamu ratna kasih🌺
🌺masker ratna sari🌺
🌺feminine wash segar malam🌺
🌺sabun lulur manja🌺

berminat blh terus wasap 👇FAST RESPON👇
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
😉 adimanja hq

#jamuratnakasih
#maskerratnasari
#femininewashsegarmalam
#sabunlulurmanja
#setnormaladimanja
#setsuriadimanja
#setcomboadimanja
#adimanja
#adimanjahq
#postageadimanja
BERSIH KE? ANDA YAKIN ANDA SUDAH BERSIH?

Cuba bayangkan apa ada dalam faraj yang bertahun kita tak pernah ambik peduli... 🍃Air mani 🍃Keputihan 🍃Sisa darah yang melekat pada dinding faraj

So.. Dah tahu kan kenapa cik bunga sering #gatalgatal #berbau #becak

Jom rawat dengan feminine wash segar malam

Feminine wash segar malam bukan sahaja memberi keselesaan pada diri kita 
Tapi segar malam juga merawat dan menarik keluar kotoran agar cik bunga kekal bersih dan mantap setiap hari 📲 wasap.my/60179094144/adimanja
🙋 adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#pencucimissv
#femininewashmissv
#pencucisegarmalam
#femininewashsegarmalam
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
BERSIH KE? ANDA YAKIN ANDA SUDAH BERSIH? Cuba bayangkan apa ada dalam faraj yang bertahun kita tak pernah ambik peduli... 🍃Air mani 🍃Keputihan 🍃Sisa darah yang melekat pada dinding faraj So.. Dah tahu kan kenapa cik bunga sering #gatalgatal  #berbau  #becak  Jom rawat dengan feminine wash segar malam Feminine wash segar malam bukan sahaja memberi keselesaan pada diri kita Tapi segar malam juga merawat dan menarik keluar kotoran agar cik bunga kekal bersih dan mantap setiap hari 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 🙋 adimanja hq #adimanja  #adimanjahq  #pencucimissv  #femininewashmissv  #pencucisegarmalam  #femininewashsegarmalam  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
Ramai yang kenal jamu RATNA KASIH. Tapi berapa orang je yang kenal ADIMANJA. Ape tu adimanja ? Produk dari mana ? 
Ni saya nak kenalkan dan jelaskan tentang produk ADIMANJA.

ADIMANJA adalah produk keluaran bumiputera. Produk ini dihasilkan untuk membantu kaum wanita mengatasi masalah yang boleh dikatakan 90% kaum wanita mengalami masalah seperti :
~ keputihan
~ senggugut
~ tombong
~ haid tidak teratur
~ sukar hamil
~ kentut vagina
Dan macam2  lagi.

ADIMANJA ni ada 4 item lengkap. 
1) jamu RATNA KASIH
2) masker v RATNA SARI
3) feminin wash SEGAR MALAM
4) sabun LULUR MANJA 👇⤵️⤵️ TGK GAMBAR UTK SETIAP DETAILS ITEM

Berminat nak order ?? Blh terus klik link
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
🙋 adimanjahq

#adimanja
#adimanjahq
#jamuratnakasih
#maskerratnasari
#femininewashsegarmalam
#sabunlulurmanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
Ramai yang kenal jamu RATNA KASIH. Tapi berapa orang je yang kenal ADIMANJA. Ape tu adimanja ? Produk dari mana ? Ni saya nak kenalkan dan jelaskan tentang produk ADIMANJA. ADIMANJA adalah produk keluaran bumiputera. Produk ini dihasilkan untuk membantu kaum wanita mengatasi masalah yang boleh dikatakan 90% kaum wanita mengalami masalah seperti : ~ keputihan ~ senggugut ~ tombong ~ haid tidak teratur ~ sukar hamil ~ kentut vagina Dan macam2 lagi. ADIMANJA ni ada 4 item lengkap. 1) jamu RATNA KASIH 2) masker v RATNA SARI 3) feminin wash SEGAR MALAM 4) sabun LULUR MANJA 👇⤵️⤵️ TGK GAMBAR UTK SETIAP DETAILS ITEM Berminat nak order ?? Blh terus klik link 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 🙋 adimanjahq #adimanja  #adimanjahq  #jamuratnakasih  #maskerratnasari  #femininewashsegarmalam  #sabunlulurmanja  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
Ramai yang kenal jamu RATNA KASIH. Tapi berapa orang je yang kenal ADIMANJA. Ape tu adimanja ? Produk dari mana ? 
Ni saya nak kenalkan dan jelaskan tentang produk ADIMANJA.

ADIMANJA adalah produk keluaran bumiputera. Produk ini dihasilkan untuk membantu kaum wanita mengatasi masalah yang boleh dikatakan 90% kaum wanita mengalami masalah seperti :
~ keputihan
~ senggugut
~ tombong
~ haid tidak teratur
~ sukar hamil
~ kentut vagina
Dan macam2  lagi.

ADIMANJA ni ada 4 item lengkap. 
1) jamu RATNA KASIH
2) masker v RATNA SARI
3) feminin wash SEGAR MALAM
4) sabun LULUR MANJA 👇⤵️⤵️ TGK GAMBAR UTK SETIAP DETAILS ITEM

Berminat nak order ?? Blh terus klik link
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
🙋 adimanjahq

#adimanja
#adimanjahq
#jamuratnakasih
#maskerratnasari
#femininewashsegarmalam
#sabunlulurmanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
Ramai yang kenal jamu RATNA KASIH. Tapi berapa orang je yang kenal ADIMANJA. Ape tu adimanja ? Produk dari mana ? Ni saya nak kenalkan dan jelaskan tentang produk ADIMANJA. ADIMANJA adalah produk keluaran bumiputera. Produk ini dihasilkan untuk membantu kaum wanita mengatasi masalah yang boleh dikatakan 90% kaum wanita mengalami masalah seperti : ~ keputihan ~ senggugut ~ tombong ~ haid tidak teratur ~ sukar hamil ~ kentut vagina Dan macam2 lagi. ADIMANJA ni ada 4 item lengkap. 1) jamu RATNA KASIH 2) masker v RATNA SARI 3) feminin wash SEGAR MALAM 4) sabun LULUR MANJA 👇⤵️⤵️ TGK GAMBAR UTK SETIAP DETAILS ITEM Berminat nak order ?? Blh terus klik link 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 🙋 adimanjahq #adimanja  #adimanjahq  #jamuratnakasih  #maskerratnasari  #femininewashsegarmalam  #sabunlulurmanja  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
Ramai yang kenal jamu RATNA KASIH. Tapi berapa orang je yang kenal ADIMANJA. Ape tu adimanja ? Produk dari mana ? 
Ni saya nak kenalkan dan jelaskan tentang produk ADIMANJA.

ADIMANJA adalah produk keluaran bumiputera. Produk ini dihasilkan untuk membantu kaum wanita mengatasi masalah yang boleh dikatakan 90% kaum wanita mengalami masalah seperti :
~ keputihan
~ senggugut
~ tombong
~ haid tidak teratur
~ sukar hamil
~ kentut vagina
Dan macam2  lagi.

ADIMANJA ni ada 4 item lengkap. 
1) jamu RATNA KASIH
2) masker v RATNA SARI
3) feminin wash SEGAR MALAM
4) sabun LULUR MANJA 👇⤵️⤵️ TGK GAMBAR UTK SETIAP DETAILS ITEM

Berminat nak order ?? Blh terus klik link
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
🙋 adimanjahq

#adimanja
#adimanjahq
#jamuratnakasih
#maskerratnasari
#femininewashsegarmalam
#sabunlulurmanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
Ramai yang kenal jamu RATNA KASIH. Tapi berapa orang je yang kenal ADIMANJA. Ape tu adimanja ? Produk dari mana ? Ni saya nak kenalkan dan jelaskan tentang produk ADIMANJA. ADIMANJA adalah produk keluaran bumiputera. Produk ini dihasilkan untuk membantu kaum wanita mengatasi masalah yang boleh dikatakan 90% kaum wanita mengalami masalah seperti : ~ keputihan ~ senggugut ~ tombong ~ haid tidak teratur ~ sukar hamil ~ kentut vagina Dan macam2 lagi. ADIMANJA ni ada 4 item lengkap. 1) jamu RATNA KASIH 2) masker v RATNA SARI 3) feminin wash SEGAR MALAM 4) sabun LULUR MANJA 👇⤵️⤵️ TGK GAMBAR UTK SETIAP DETAILS ITEM Berminat nak order ?? Blh terus klik link 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 🙋 adimanjahq #adimanja  #adimanjahq  #jamuratnakasih  #maskerratnasari  #femininewashsegarmalam  #sabunlulurmanja  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
Ramai yang kenal jamu RATNA KASIH. Tapi berapa orang je yang kenal ADIMANJA. Ape tu adimanja ? Produk dari mana ? 
Ni saya nak kenalkan dan jelaskan tentang produk ADIMANJA.

ADIMANJA adalah produk keluaran bumiputera. Produk ini dihasilkan untuk membantu kaum wanita mengatasi masalah yang boleh dikatakan 90% kaum wanita mengalami masalah seperti :
~ keputihan
~ senggugut
~ tombong
~ haid tidak teratur
~ sukar hamil
~ kentut vagina
Dan macam2  lagi.

ADIMANJA ni ada 4 item lengkap. 
1) jamu RATNA KASIH
2) masker v RATNA SARI
3) feminin wash SEGAR MALAM
4) sabun LULUR MANJA 👇⤵️⤵️ TGK GAMBAR UTK SETIAP DETAILS ITEM

Berminat nak order ?? Blh terus klik link
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
🙋 adimanjahq

#adimanja
#adimanjahq
#jamuratnakasih
#maskerratnasari
#femininewashsegarmalam
#sabunlulurmanja
Ramai yang kenal jamu RATNA KASIH. Tapi berapa orang je yang kenal ADIMANJA. Ape tu adimanja ? Produk dari mana ? Ni saya nak kenalkan dan jelaskan tentang produk ADIMANJA. ADIMANJA adalah produk keluaran bumiputera. Produk ini dihasilkan untuk membantu kaum wanita mengatasi masalah yang boleh dikatakan 90% kaum wanita mengalami masalah seperti : ~ keputihan ~ senggugut ~ tombong ~ haid tidak teratur ~ sukar hamil ~ kentut vagina Dan macam2 lagi. ADIMANJA ni ada 4 item lengkap. 1) jamu RATNA KASIH 2) masker v RATNA SARI 3) feminin wash SEGAR MALAM 4) sabun LULUR MANJA 👇⤵️⤵️ TGK GAMBAR UTK SETIAP DETAILS ITEM Berminat nak order ?? Blh terus klik link 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 🙋 adimanjahq #adimanja  #adimanjahq  #jamuratnakasih  #maskerratnasari  #femininewashsegarmalam  #sabunlulurmanja 
💖alhamdulillah pagi ni dpt feedback cus amalkn jamu ratna kasih💖 
keputihan ❎, breast & punggung🆙 , 💑 suami pun makin syg,  pantang tersentuh katanya😆😆 , 👍 jamu ratna kasih💖💖😘
nak cuba jgk? mai wasap lekaih 👇 fast respn
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
🙋 adimanja hq

#adimanja
#adimanjahq
#jamuratnakasih
#xdekeputihan
#breasttegang
#punggungup
#suamiasyikmelekat
#pantangtersentuh
#jamuratnakasihterbaik
#repeatorder2botol
#alhamdulillah
#adimanjasemenanjung
#adimanjaselangor
#adimanjakelantan
#adimanjapahang
#adimanjakuantan
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjamelaka
#adimanjajohor
#adimanjan9
#adimanjaperak
#adimanjakedah
#adimanjapenang
#adimanjaperlis
#adimanjalangkawi
#adimanjakualalumpur
#adimanjaterengganu
#babyadimanja
#jamuratnakasih
💖alhamdulillah pagi ni dpt feedback cus amalkn jamu ratna kasih💖 keputihan ❎, breast & punggung🆙 , 💑 suami pun makin syg, pantang tersentuh katanya😆😆 , 👍 jamu ratna kasih💖💖😘 nak cuba jgk? mai wasap lekaih 👇 fast respn 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 🙋 adimanja hq #adimanja  #adimanjahq  #jamuratnakasih  #xdekeputihan  #breasttegang  #punggungup  #suamiasyikmelekat  #pantangtersentuh  #jamuratnakasihterbaik  #repeatorder2botol  #alhamdulillah  #adimanjasemenanjung  #adimanjaselangor  #adimanjakelantan  #adimanjapahang  #adimanjakuantan  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjamelaka  #adimanjajohor  #adimanjan9  #adimanjaperak  #adimanjakedah  #adimanjapenang  #adimanjaperlis  #adimanjalangkawi  #adimanjakualalumpur  #adimanjaterengganu  #babyadimanja  #jamuratnakasih 
alhamdulillah #postageadimanja arini😘😘😘
nk pikat suami? nk ikhtiar hamil? jamu tuk berpantang? nak thu kebaikn adimanja? 
nak free postage? mai wasap hakak ek😘😘
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
💖 adimanjahq

#adimanja
#postageadimanjahq
#jamuratnakasihadimanja
#maskerratnasariadimanja
#femininewashsegarmalamadimanja
#sabunlulurmanjaadimanja
#setnormaladimanja
#setsuriadimanja
#setcomboadimanja
#adimanjasemenanjung
#adimanjasabah
#adimanjasarawak
#adimanjahq
alhamdulillah #postageadimanja  arini😘😘😘 nk pikat suami? nk ikhtiar hamil? jamu tuk berpantang? nak thu kebaikn adimanja? nak free postage? mai wasap hakak ek😘😘 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 💖 adimanjahq #adimanja  #postageadimanjahq  #jamuratnakasihadimanja  #maskerratnasariadimanja  #femininewashsegarmalamadimanja  #sabunlulurmanjaadimanja  #setnormaladimanja  #setsuriadimanja  #setcomboadimanja  #adimanjasemenanjung  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #adimanjahq 
Muhammad dh pandai nak bjalan ye...asal kete breneti je dia ork erk ork erk marah...kete jalan je melilau mata tgk suasana alam... .

Lagi 10 minit nak kol 4 pagi...ouchhhh
Muhammad baru sampai rumah,dah siap tukar baju n nak tido...tp die dok ajak mama sembang plak.adduhh..papa sampai je rmh panjat katil trus pengsan tak hengat doniya dah...hurmmmm .

Malam jemaat mama terbengkalai lagi😂

#adimanja
#muhammadbabybertuah
Muhammad dh pandai nak bjalan ye...asal kete breneti je dia ork erk ork erk marah...kete jalan je melilau mata tgk suasana alam... . Lagi 10 minit nak kol 4 pagi...ouchhhh Muhammad baru sampai rumah,dah siap tukar baju n nak tido...tp die dok ajak mama sembang plak.adduhh..papa sampai je rmh panjat katil trus pengsan tak hengat doniya dah...hurmmmm . Malam jemaat mama terbengkalai lagi😂 #adimanja  #muhammadbabybertuah 
"qila, akak nak bgtaw akak dah hamil..syukur alhamdulillah..penantian akak dan suami selama 2thun.. trima kasih, xsangka akak cuba produk adimanja berhasil..syukur sgt2"

allahuakbar tahniah kak😍😍😍..syukur sgt2
nak ikhtiar hamil? nak thu tentang adimanja?
📲 wasap.my/60179094144/ratnakasih
💖 adimanja HQ

#alhamdulillah
#babyadimanja
#ikhtiarhamildenganadimanja
#jamuratnakasih
#sujudsyukur
#adimanjahq
#Adimanja
Huru hara jadi nya. Hidup tak tenang dengan serbuk pengasih ni. Kerja pun jadi tunggang langgang, #ratnasari merosakkan segala jiwa ni sentiasa bergelodak. Hati tak keruan uolls, asyik terbayang masa bercinta...rindunya..hari hari mauu...😘😘
.
Terngiang2 saja kat telinga ni suara lemas encik husbend, nafas resah cungap2, terbayang2 belaian asmara merayap keseluruh daerah itu dulu...
.
Oppps terover plak. Teringin ke tu? Mai PM laju2
.
www.wasap.my/60176429245
www.wasap.my/60176429245
www.wasap.my/60176429245
.
#adimanja
#jamuratnakasih
#jamuratnasari
#maskervagina
#perapatketatmantap
#segarmalam
#femininewash
#lulurmanja
#sabunmandianherba
#setsuri
#setnormal
#setcombo
#adimanjajenjarom
#adimanjatelukpanglimagarang
#adimanjabanting
#adimanjaklang
#adimanjashahalam
#adimanjaselangor
Huru hara jadi nya. Hidup tak tenang dengan serbuk pengasih ni. Kerja pun jadi tunggang langgang, #ratnasari  merosakkan segala jiwa ni sentiasa bergelodak. Hati tak keruan uolls, asyik terbayang masa bercinta...rindunya..hari hari mauu...😘😘 . Terngiang2 saja kat telinga ni suara lemas encik husbend, nafas resah cungap2, terbayang2 belaian asmara merayap keseluruh daerah itu dulu... . Oppps terover plak. Teringin ke tu? Mai PM laju2 . www.wasap.my/60176429245 www.wasap.my/60176429245 www.wasap.my/60176429245 . #adimanja  #jamuratnakasih  #jamuratnasari  #maskervagina  #perapatketatmantap  #segarmalam  #femininewash  #lulurmanja  #sabunmandianherba  #setsuri  #setnormal  #setcombo  #adimanjajenjarom  #adimanjatelukpanglimagarang  #adimanjabanting  #adimanjaklang  #adimanjashahalam  #adimanjaselangor 
Budak boolatt ni bersiaran di fizow kitchen ini mallemmm
Tp dinner nyaaa ketidurannn

#Adimanja 
#MuhammadBabyBertuah
🔊🔊🔊🔊free postage🔊🔊🔊🔊 sapa lagi nak join🙋🙋🙋
alhamdulillah rezeki x pernah salah alamat.. cus riki2 harga dulu dua mggu lepas.. hajat di hati nak beli 1 jamu ratna kasih dgn 1 masker ratna sari.. mase nk bt pembayaran tambah lagi 1 jamu ratna kasih.. sronok sis ni bila qila share info tentang adimanja😍😍😍 xsabar nak guna katanya..jp g qila update tracking number ek😘😘😘..nak tahu tntg adimanja?
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
💖 adimanja hq😘😘😘 #jamuratnakasihadimanja
#adimanja
#freepostageadimanja
#adimanjastokissahhq 
#adimanjaselangor 
#adimanjasemenanjung 
#adimanjasabah 
#adimanjasarawak 
#Adimanja
🔊🔊🔊🔊free postage🔊🔊🔊🔊 sapa lagi nak join🙋🙋🙋 alhamdulillah rezeki x pernah salah alamat.. cus riki2 harga dulu dua mggu lepas.. hajat di hati nak beli 1 jamu ratna kasih dgn 1 masker ratna sari.. mase nk bt pembayaran tambah lagi 1 jamu ratna kasih.. sronok sis ni bila qila share info tentang adimanja😍😍😍 xsabar nak guna katanya..jp g qila update tracking number ek😘😘😘..nak tahu tntg adimanja? 📲 wasap.my/60179094144/adimanja 💖 adimanja hq😘😘😘 #jamuratnakasihadimanja  #adimanja  #freepostageadimanja  #adimanjastokissahhq  #adimanjaselangor  #adimanjasemenanjung  #adimanjasabah  #adimanjasarawak  #Adimanja 
lepas amalkan jamu ratna kasih adimanja sis asyik nak 'bersama' je..😆😆😆😆.. ye betul jamu ratna kasih blh bt kita kembali ghairah💖💖..gabung sekali masker auwww... korang ada masalah mcm sis ni x?
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
🌺adimanja hq

#kembalighairah
#imbaunostalgiamalampertama
#adagetaran
#jamuratnakasih
#adimanjahq
#adimanjastokissahhq 
#adimanjaselangor 
#Adimanja 
#adimanjasemenanjung 
#adimanjasabah 
#adimanjasarawak
lepas amalkan jamu ratna kasih adimanja sis asyik nak 'bersama' je..😆😆😆😆.. ye betul jamu ratna kasih blh bt kita kembali ghairah💖💖..gabung sekali masker auwww... korang ada masalah mcm sis ni x?
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
🌺adimanja hq

#kembalighairah
#imbaunostalgiamalampertama
#adagetaran
#jamuratnakasih
#adimanjahq
#adimanjastokissahhq 
#adimanjaselangor 
#Adimanja 
#adimanjasemenanjung 
#adimanjasabah 
#adimanjasara
alhamdulillah 3 jamu ratna kasih sudah dipinang cus adimanja💖💖💖
📲 wasap.my/60179094144/ratnakasih
💖ADIMANJA HQ
👇👇👇
🌹Nak sihat dalaman"miss v"?
🌸Nak sihat luaran breast yg kendur, blh bagi padat berisi?
🌼Nak rasa cergas sentiasa?
🌷Nak sihatkan rahim & ikhtiar  mengandung?
🍁Nak banyakan susu badan(milk booster)?
🌺Nak hilangkan masalah keputihan & miss V longgar?
🌻Merawat masalah tombong?
🍃Nak hilangkan gatal & bau yg ada kat cik bunga? "ADIMANJA" jawabannya....insha Allah boleh membantu wanita2 yg ada masalah dalaman & luaran😍😘
#adimanja
#jamuadimanjakekalhebat
#stokissahadimanja
#trustedseller
#adimanjahq
alhamdulillah 3 jamu ratna kasih sudah dipinang cus adimanja💖💖💖 📲 wasap.my/60179094144/ratnakasih 💖ADIMANJA HQ 👇👇👇 🌹Nak sihat dalaman"miss v"? 🌸Nak sihat luaran breast yg kendur, blh bagi padat berisi? 🌼Nak rasa cergas sentiasa? 🌷Nak sihatkan rahim & ikhtiar mengandung? 🍁Nak banyakan susu badan(milk booster)? 🌺Nak hilangkan masalah keputihan & miss V longgar? 🌻Merawat masalah tombong? 🍃Nak hilangkan gatal & bau yg ada kat cik bunga? "ADIMANJA" jawabannya....insha Allah boleh membantu wanita2 yg ada masalah dalaman & luaran😍😘 #adimanja  #jamuadimanjakekalhebat  #stokissahadimanja  #trustedseller  #adimanjahq 
Suami ak brenggang...Adimanja bersalah ke?

Kalau taknak suami kerinduan kemanjaan please JANGAN GUNA adimanja

#adimanja
Suami ak brenggang...Adimanja bersalah ke? Kalau taknak suami kerinduan kemanjaan please JANGAN GUNA adimanja #adimanja 
Nite sayang...mmuahhhhhhh
Tidur lena2,esok bangun jadi org berguna

#MuhammadBabyBertuah 
#Adimanja
Alhamdulillah...
"kettaq,ghappaqq,Seddaq"
Hanya Adimanja Pakar Pengikat Cinta Lelaki

#adimanja
Alhamdulillah... "kettaq,ghappaqq,Seddaq" Hanya Adimanja Pakar Pengikat Cinta Lelaki #adimanja 
Ubat pengasih ni mmg mujarab.tak tau lah sape kena ni mmg gila laaaaaaaaa .

Assalam admin,.nak stret to the point je.
Korang kalau nak ubat pengasih bagus punya wasap je makcik wasap.my/60179094144 
ubat pengasih die mujarab giler.aku ank baru sorang baru kawin 3 tahun laki aku nak ceraikan aku alasan dia nak kawin lagi.pulak tu pompuan tu  4-5 taun dah lbh tua dr dia.aku tak tau dia mabuk kepayang ke ape kan lantak dia.cuma aku nk bgtau kat sini aku lagi seminggu die nak ajak aku ke mahkamah untuk urusan cerai sebab aku suruh pilih aku atau betina tu.kalau taknak tinggal betina tu cerai aku.jadi,seminggu lagi dia kata nak gi setle d mahkamah.petunjuk Allah jugak aku doa jika ada kelemahan aku mintak Allah tunjukkan.kawan aku datang rumah,aku tak sngaje mengadu lah dng dia,bukan sngaja ok sbb mungkin dah tersebak sangat kan tanggung masalah.dia bagi aku ubat pengasih tu n aku guna baru 2 kali..seriussss yaAllah Dia izin kat aku dengar doa aku.laki aku kata dia tak boleh tinggal aku.dia bgtau aku dia dah buat keputusan nk tinggalkan pompuan tu.t.q Allah.
Satu lagi ada jugak ubat untuk kalau ada sakit2 darah tinggi kencing manis pun ada.menurut kawan aku tu kalau jenis susah nak mngandung pun dia boleh tolong.senang citer korang wasap je sdiri.aku nak tolong je sbb kat dlm ni rasanya ramai bini yg dlm dilema masalah mcm aku kan.moga ikhtiar aku tlg korang Allah jaga rumah tangga aku dng baik..t.q admin izinkan post ni.sape2 boleh je share post ni mana tahu kita tolong orang,Allah tolong kita pula.
Wassalam

#Adimanja 
#adimanjahq 
#jamuratanakasihterbaik 
#jamupikatsuami 
#jamu
Ubat pengasih ni mmg mujarab.tak tau lah sape kena ni mmg gila laaaaaaaaa . Assalam admin,.nak stret to the point je. Korang kalau nak ubat pengasih bagus punya wasap je makcik wasap.my/60179094144 ubat pengasih die mujarab giler.aku ank baru sorang baru kawin 3 tahun laki aku nak ceraikan aku alasan dia nak kawin lagi.pulak tu pompuan tu 4-5 taun dah lbh tua dr dia.aku tak tau dia mabuk kepayang ke ape kan lantak dia.cuma aku nk bgtau kat sini aku lagi seminggu die nak ajak aku ke mahkamah untuk urusan cerai sebab aku suruh pilih aku atau betina tu.kalau taknak tinggal betina tu cerai aku.jadi,seminggu lagi dia kata nak gi setle d mahkamah.petunjuk Allah jugak aku doa jika ada kelemahan aku mintak Allah tunjukkan.kawan aku datang rumah,aku tak sngaje mengadu lah dng dia,bukan sngaja ok sbb mungkin dah tersebak sangat kan tanggung masalah.dia bagi aku ubat pengasih tu n aku guna baru 2 kali..seriussss yaAllah Dia izin kat aku dengar doa aku.laki aku kata dia tak boleh tinggal aku.dia bgtau aku dia dah buat keputusan nk tinggalkan pompuan tu.t.q Allah. Satu lagi ada jugak ubat untuk kalau ada sakit2 darah tinggi kencing manis pun ada.menurut kawan aku tu kalau jenis susah nak mngandung pun dia boleh tolong.senang citer korang wasap je sdiri.aku nak tolong je sbb kat dlm ni rasanya ramai bini yg dlm dilema masalah mcm aku kan.moga ikhtiar aku tlg korang Allah jaga rumah tangga aku dng baik..t.q admin izinkan post ni.sape2 boleh je share post ni mana tahu kita tolong orang,Allah tolong kita pula. Wassalam #Adimanja  #adimanjahq  #jamuratanakasihterbaik  #jamupikatsuami  #jamu 
berminat dgn jamu ratna kasih adimanja
mai wasap hakak ye
📲 wasap.my/60179094144/adimanja
😊STOKIS SAH HQ

#jamuratanakasihterbaik 
#Adimanja 
#adimanjahq