an online Instagram web viewer

#ACNEFOUNDATION medias

Photos

Buat kamu yang suka make up tapi kulit berminyak & gampang jerawatan?.. Cobain deh "ACNE CARE FOUNDATION" produk ini cocok banget buat yang kulit berjerawat & berminyak tapi suka banget make up, selain matte ada antioxidant & suncreen SPF 35, water proof juga loh.
.
.
Bikin muka makin Glowing, Buat kamu jadi tambah PD 😍😚😄
.
.
Silahkan order  @NavrinAesthetic ke 🛒🛒 : 📲 Wa : +62813-8887-4687
📲 LINE 🌸 Instagram 🌸Twitter 🌸Facebook : @navrinaesthetic
🌏 www.navrinaesthetic.com
.
🎁🎁🎁 Terima Kasih 🙏 🎁🎁🎁
.
#navrinaesthetic
#theradermkosmetik #theraderm #krimdokter #theradermkorea #krimkinclong #pencerahwajah #sunblockspf50 #sunscreen #krimbpom #acnefoundation #bbcreamjerawat
 #krimpencerah #brightening #tabirsurya #krimbusui #krimamanbusui #tabirsuryaspf50 #krimkorea #theradermmoisture #theradermBBCream #theradermblemish #bbcream #bbkrimmurah
 #acnecarefoundation #acnesunscreen #antioxidant #suncreenspf35 #infinitebeauty
Buat kamu yang suka make up tapi kulit berminyak & gampang jerawatan?.. Cobain deh "ACNE CARE FOUNDATION" produk ini cocok banget buat yang kulit berjerawat & berminyak tapi suka banget make up, selain matte ada antioxidant & suncreen SPF 35, water proof juga loh. . . Bikin muka makin Glowing, Buat kamu jadi tambah PD 😍😚😄 . . Silahkan order @NavrinAesthetic ke 🛒🛒 : 📲 Wa : +62813-8887-4687 📲 LINE 🌸 Instagram 🌸Twitter 🌸Facebook : @navrinaesthetic 🌏 www.navrinaesthetic.com . 🎁🎁🎁 Terima Kasih 🙏 🎁🎁🎁 . #navrinaesthetic  #theradermkosmetik  #theraderm  #krimdokter  #theradermkorea  #krimkinclong  #pencerahwajah  #sunblockspf50  #sunscreen  #krimbpom  #acnefoundation  #bbcreamjerawat  #krimpencerah  #brightening  #tabirsurya  #krimbusui  #krimamanbusui  #tabirsuryaspf50  #krimkorea  #theradermmoisture  #theradermBBCream  #theradermblemish  #bbcream  #bbkrimmurah  #acnecarefoundation  #acnesunscreen  #antioxidant  #suncreenspf35  #infinitebeauty 
Buat kamu yang suka make up tapi kulit berminyak & gampang jerawatan?.. Cobain deh "ACNE CARE FOUNDATION" produk ini cocok banget buat yang kulit berjerawat & berminyak tapi suka banget make up, selain matte ada antioxidant & suncreen SPF 35, water proof juga loh.
.
.
Bikin muka makin Glowing, Buat kamu jadi tambah PD 😍😚😄
.
.
Silahkan order  @NavrinAesthetic ke 🛒🛒 : 📲 Wa : +62813-8887-4687
📲 LINE 🌸 Instagram 🌸Twitter 🌸Facebook : @navrinaesthetic
🌏 www.navrinaesthetic.com
.
🎁🎁🎁 Terima Kasih 🙏 🎁🎁🎁
.
#navrinaesthetic
#theradermkosmetik #theraderm #krimdokter #theradermkorea #krimkinclong #pencerahwajah #sunblockspf50 #sunscreen #krimbpom #acnefoundation #bbcreamjerawat
 #krimpencerah #brightening #tabirsurya #krimbusui #krimamanbusui #tabirsuryaspf50 #krimkorea #theradermmoisture #theradermBBCream #theradermblemish #bbcream #bbkrimmurah
 #acnecarefoundation #acnesunscreen #antioxidant #suncreenspf35 #infinitebeauty
Buat kamu yang suka make up tapi kulit berminyak & gampang jerawatan?.. Cobain deh "ACNE CARE FOUNDATION" produk ini cocok banget buat yang kulit berjerawat & berminyak tapi suka banget make up, selain matte ada antioxidant & suncreen SPF 35, water proof juga loh. . . Bikin muka makin Glowing, Buat kamu jadi tambah PD 😍😚😄 . . Silahkan order @NavrinAesthetic ke 🛒🛒 : 📲 Wa : +62813-8887-4687 📲 LINE 🌸 Instagram 🌸Twitter 🌸Facebook : @navrinaesthetic 🌏 www.navrinaesthetic.com . 🎁🎁🎁 Terima Kasih 🙏 🎁🎁🎁 . #navrinaesthetic  #theradermkosmetik  #theraderm  #krimdokter  #theradermkorea  #krimkinclong  #pencerahwajah  #sunblockspf50  #sunscreen  #krimbpom  #acnefoundation  #bbcreamjerawat  #krimpencerah  #brightening  #tabirsurya  #krimbusui  #krimamanbusui  #tabirsuryaspf50  #krimkorea  #theradermmoisture  #theradermBBCream  #theradermblemish  #bbcream  #bbkrimmurah  #acnecarefoundation  #acnesunscreen  #antioxidant  #suncreenspf35  #infinitebeauty 
Buat kamu yang suka make up tapi kulit berminyak & gampang jerawatan?.. Cobain deh "ACNE CARE FOUNDATION" produk ini cocok banget buat yang kulit berjerawat & berminyak tapi suka banget make up, selain matte ada antioxidant & suncreen SPF 35, water proof juga loh.
.
.
Bikin muka makin Glowing, Buat kamu jadi tambah PD 😍😚😄
.
.
Silahkan order  @NavrinAesthetic ke 🛒🛒 : 📲 Wa : +62813-8887-4687
📲 LINE 🌸 Instagram 🌸Twitter 🌸Facebook : @navrinaesthetic
🌏 www.navrinaesthetic.com
.
🎁🎁🎁 Terima Kasih 🙏 🎁🎁🎁
.
#navrinaesthetic
#theradermkosmetik #theraderm #krimdokter #theradermkorea #krimkinclong #pencerahwajah #sunblockspf50 #sunscreen #krimbpom #acnefoundation #bbcreamjerawat
 #krimpencerah #brightening #tabirsurya #krimbusui #krimamanbusui #tabirsuryaspf50 #krimkorea #theradermmoisture #theradermBBCream #theradermblemish #bbcream #bbkrimmurah
 #acnecarefoundation #acnesunscreen #antioxidant #suncreenspf35 #infinitebeauty
Buat kamu yang suka make up tapi kulit berminyak & gampang jerawatan?.. Cobain deh "ACNE CARE FOUNDATION" produk ini cocok banget buat yang kulit berjerawat & berminyak tapi suka banget make up, selain matte ada antioxidant & suncreen SPF 35, water proof juga loh. . . Bikin muka makin Glowing, Buat kamu jadi tambah PD 😍😚😄 . . Silahkan order @NavrinAesthetic ke 🛒🛒 : 📲 Wa : +62813-8887-4687 📲 LINE 🌸 Instagram 🌸Twitter 🌸Facebook : @navrinaesthetic 🌏 www.navrinaesthetic.com . 🎁🎁🎁 Terima Kasih 🙏 🎁🎁🎁 . #navrinaesthetic  #theradermkosmetik  #theraderm  #krimdokter  #theradermkorea  #krimkinclong  #pencerahwajah  #sunblockspf50  #sunscreen  #krimbpom  #acnefoundation  #bbcreamjerawat  #krimpencerah  #brightening  #tabirsurya  #krimbusui  #krimamanbusui  #tabirsuryaspf50  #krimkorea  #theradermmoisture  #theradermBBCream  #theradermblemish  #bbcream  #bbkrimmurah  #acnecarefoundation  #acnesunscreen  #antioxidant  #suncreenspf35  #infinitebeauty 
The current dream team. 
I love me a full coverage foundation & these two together give the perfect coverage & create the perfect colour for my skin tone.

I am keen to try some new foundations, so if you think of anything you think I might like let me know xo
:
:
:
:
:
:
#MagpieMagpieBlog #Blog #Blogger #UkBlogger #Foundation #ILoveMakeUp #MakeUp #Acne #AcneFoundation #AcneMakeUp #Revlon #SigmaBeauty #Seventeen
OPEN PRE ORDER
ELF ACNE FIGHTING FOUNDATION (36ml)

IDR : 135.000

Elf acbe fighting foundation ini mengandung salicylic acid, witch hazel, champor, tea tree, dan aloe vera. Semua bahan aktif tersebut adalah zat-zat yang memang digunakan untuk mengatasi dan mencegah jerawat. Jadi selain menjalankan fungsi meng-cover wajah, e.l.f. Acne Fighting Foundation juga mencegah jerawat semakin bertambah parah

Ready Shade
01. Buff
02. Porcelain
03. Beige
04. Sand
05. Chesnut . 💌Ask/order on bio

Happy shopping dear 💞💞 #elfacnefightingfoundation#foundation#elf#elfindonesia#makeup#acne#acnefoundation#beautymakeup
OPEN PRE ORDER ELF ACNE FIGHTING FOUNDATION (36ml) IDR : 135.000 Elf acbe fighting foundation ini mengandung salicylic acid, witch hazel, champor, tea tree, dan aloe vera. Semua bahan aktif tersebut adalah zat-zat yang memang digunakan untuk mengatasi dan mencegah jerawat. Jadi selain menjalankan fungsi meng-cover wajah, e.l.f. Acne Fighting Foundation juga mencegah jerawat semakin bertambah parah Ready Shade 01. Buff 02. Porcelain 03. Beige 04. Sand 05. Chesnut . 💌Ask/order on bio Happy shopping dear 💞💞 #elfacnefightingfoundation #foundation #elf #elfindonesia #makeup #acne #acnefoundation #beautymakeup 
SWIPE LEFT ⬅️to see our #goodforyourskinmakeup that not only helps with breakouts but nourishes, heals and hydrates! Did we mention it gives unbelievable coverage ...swipe left ⬅️ to see🙌Shop @clearskincareclinics 45 locations in OZ/NZ or for other stockists click the link in our bio ✖️
SWIPE LEFT ⬅️to see our #goodforyourskinmakeup  that not only helps with breakouts but nourishes, heals and hydrates! Did we mention it gives unbelievable coverage ...swipe left ⬅️ to see🙌Shop @clearskincareclinics 45 locations in OZ/NZ or for other stockists click the link in our bio ✖️
For #VanityFriday I wanted to share the things that would be on my vanity, if I actually had one 😂 One day I will I have a beautiful tiny vanity but right now our space is a shared space. Let me tell you all about my @elfcosmetics obsession. I absolutely love all of my #elfcosmetics. I've been using the #acnefoundation for about 10 months now, and you can tell it's well loved haha! But about 2 months ago I threw out all my make up that had been around for over a year and needed to purchase more. I thought I would try out the other elf products since I loved the foundation so much. So far I am very pleased!! My #lippie is by @trestique and was featured in the @fabfitfun #fallbox I absolutely love this color and even more, I love the magnetic cap! I never have to worry about it coming off in my back. #realrichards #lippielove #eyebrowpallete #makeuplife #liveyourbestlife #loveyourlife #elflife #minimalist #minimalmakeup #minimallifestyle
For #VanityFriday  I wanted to share the things that would be on my vanity, if I actually had one 😂 One day I will I have a beautiful tiny vanity but right now our space is a shared space. Let me tell you all about my @elfcosmetics obsession. I absolutely love all of my #elfcosmetics . I've been using the #acnefoundation  for about 10 months now, and you can tell it's well loved haha! But about 2 months ago I threw out all my make up that had been around for over a year and needed to purchase more. I thought I would try out the other elf products since I loved the foundation so much. So far I am very pleased!! My #lippie  is by @trestique and was featured in the @fabfitfun #fallbox  I absolutely love this color and even more, I love the magnetic cap! I never have to worry about it coming off in my back. #realrichards  #lippielove  #eyebrowpallete  #makeuplife  #liveyourbestlife  #loveyourlife  #elflife  #minimalist  #minimalmakeup  #minimallifestyle 
Foundation: @elfcosmetics #acnefoundation 
Concealer: @maybelline #agerewindconcealer 
Powder: @maybelline #fitmeloosefinishingpowder and @rimmellondonus #staymattepowder 
Contour: @nyxcosmetics #blushintaupe 
Bronzer: @makeuprevolution #sophxmakeuprevolution #sophxhighlighterpalette using the two darkest shades

Blush: @lorealmakeup #infalliblepaintsblush 
Highlight: @maybelline #masterchrome in molten rose gold

Brows: @nyxcosmetics #eyebrowmarker and @maybelline #browdrama

Eyes: @colourpopcosmetics #supershockshadow in hanky panky and I like you , @makeuprevolution #sophxultraeyeshadows palette , @nyxcosmetics #vividbrights in vivid halo for liner , and @benefitcosmetics #theyrerealmascara 
Lips: @natashadenonamakeup #lipstick in matte rosey nude , @buxomcosmetics #boldgellipstick in naturally daring and their gloss in destiny

#makeup #motd #yellowmakeup #bronzeymakeup #highlight #glowy #glow #warmmakeup #summermakeup #freshmakeup #pinklips #warmglowyskin
Foundation: @elfcosmetics #acnefoundation  Concealer: @maybelline #agerewindconcealer  Powder: @maybelline #fitmeloosefinishingpowder  and @rimmellondonus #staymattepowder  Contour: @nyxcosmetics #blushintaupe  Bronzer: @makeuprevolution #sophxmakeuprevolution  #sophxhighlighterpalette  using the two darkest shades Blush: @lorealmakeup #infalliblepaintsblush  Highlight: @maybelline #masterchrome  in molten rose gold Brows: @nyxcosmetics #eyebrowmarker  and @maybelline #browdrama  Eyes: @colourpopcosmetics #supershockshadow  in hanky panky and I like you , @makeuprevolution #sophxultraeyeshadows  palette , @nyxcosmetics #vividbrights  in vivid halo for liner , and @benefitcosmetics #theyrerealmascara  Lips: @natashadenonamakeup #lipstick  in matte rosey nude , @buxomcosmetics #boldgellipstick  in naturally daring and their gloss in destiny #makeup  #motd  #yellowmakeup  #bronzeymakeup  #highlight  #glowy  #glow  #warmmakeup  #summermakeup  #freshmakeup  #pinklips  #warmglowyskin 
Can’t wait for the daily battle of covering my acne to be over!! 16 years is way too long!! #roaccutane #isotretinoin #accutane #isotretinoinjourney #adultacne #acnescars #acne #acnemakeup #acnecoverage #acnefoundation #roaccutanejourney #acnetreatment #acnelife
Pre order only!
Some by Mi Killer Cover Moisture Cushion 2.0
Description: Cushion ini diformulasikan untuk aman dipakai di kulit sensitif dan berjerawat dan sekaligus mempunyai coverage yang sangat tinggi. UV protectionnya juga sangat tinggi loh sis
Price: Rp 347.000,-
Capacity: 15g
Available in shade:
- 21 Light Beige
- 23 Natural Beige
.
Cek katalog somebymi di -> #cestbeaute_somebymi
Pre order only! Some by Mi Killer Cover Moisture Cushion 2.0 Description: Cushion ini diformulasikan untuk aman dipakai di kulit sensitif dan berjerawat dan sekaligus mempunyai coverage yang sangat tinggi. UV protectionnya juga sangat tinggi loh sis Price: Rp 347.000,- Capacity: 15g Available in shade: - 21 Light Beige - 23 Natural Beige . Cek katalog somebymi di ->#cestbeaute_somebymi 
ACNE FOUNDATION FEVER GLAM 
#acnefoundation #feverglamfoundation
.

Awak pernah tak stress bila beli foundation, bila cuba tak kena dengan kulit? Jadi kelabu sebab foundation terlebih cerah. Padahal, katanya untuk kulit medium!
.

Pernah?
.

Terpaksa lah susun cantik cantik dalam laci sebab tak boleh guna.
.

Kan?
.

Sebab tu awak kena cuba Fever Glam Acne Fighting Foundation ni! Ada banyak foundation lokal, tapi Fever Glam AFF ni ada dua kod yang sesuai dan nais dengan kulit Asia!
.

Seriuss..instapemes pun suka dengan kod foundation Fever Glam yang tak terlampau putih ni taw! .

Ada 2 kod untuk awak pilih :

1) Moonlight - Medium to Light

2) Desert Rose - Medium to Dark .

Harga cuma RM56 sahaja untuk 30ml! Jimat gilaaaaa kan?? Tp... Skrh tgh promo tau RM 50 only ❗❗❗ tak nak ke yunk😅
.
#feverglamfoundation
#feverglamlovers #feverglamproduct #feverglammalaysia
#FeverGlamJunkie
ACNE FOUNDATION FEVER GLAM #acnefoundation  #feverglamfoundation  . Awak pernah tak stress bila beli foundation, bila cuba tak kena dengan kulit? Jadi kelabu sebab foundation terlebih cerah. Padahal, katanya untuk kulit medium! . Pernah? . Terpaksa lah susun cantik cantik dalam laci sebab tak boleh guna. . Kan? . Sebab tu awak kena cuba Fever Glam Acne Fighting Foundation ni! Ada banyak foundation lokal, tapi Fever Glam AFF ni ada dua kod yang sesuai dan nais dengan kulit Asia! . Seriuss..instapemes pun suka dengan kod foundation Fever Glam yang tak terlampau putih ni taw! . Ada 2 kod untuk awak pilih : 1) Moonlight - Medium to Light 2) Desert Rose - Medium to Dark . Harga cuma RM56 sahaja untuk 30ml! Jimat gilaaaaa kan?? Tp... Skrh tgh promo tau RM 50 only ❗❗❗ tak nak ke yunk😅 . #feverglamfoundation  #feverglamlovers  #feverglamproduct  #feverglammalaysia  #FeverGlamJunkie 
#MOTD

@elfcosmetics #acnefoundation

@maybelline #agerewindconcealer and #fitmeloosefinishingpowder

@rimmellondonus #staymattepowder

@nyxcosmetics #blush in #taupe

@makeuprevolution #sophxhighlighterpalette for #bronzer and #highlight

@milanicosmetics #bakedblush in #luminoso

@lorealmakeup #browstylist in #darkbrunette

@makeuprevolution #sophx #ultraeyeshadowspalette

@colourpopcosmetics #supershockshadow in #ilikeyou

@lorealmakeup #lashparadisemascara

@lasplashcosmetics #lipcouture in #vixen

@sophdoesnails

#warmtones #summermakeup #orange #pinkshimmer #glow #glowy #sophdoesnails #nude #lashes
#MOTD  @elfcosmetics #acnefoundation  @maybelline #agerewindconcealer  and #fitmeloosefinishingpowder  @rimmellondonus #staymattepowder  @nyxcosmetics #blush  in #taupe  @makeuprevolution #sophxhighlighterpalette  for #bronzer  and #highlight  @milanicosmetics #bakedblush  in #luminoso  @lorealmakeup #browstylist  in #darkbrunette  @makeuprevolution #sophx  #ultraeyeshadowspalette  @colourpopcosmetics #supershockshadow  in #ilikeyou  @lorealmakeup #lashparadisemascara  @lasplashcosmetics #lipcouture  in #vixen  @sophdoesnails #warmtones  #summermakeup  #orange  #pinkshimmer  #glow  #glowy  #sophdoesnails  #nude  #lashes 
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah
For order
WA: 085855555246
Line: @knu4660p
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah  For order WA: 085855555246 Line: @knu4660p
#MOTD for my birthday brunch at Saddle Peak!

FACE:
@elfcosmetics #acnefoundation
@makeuprevolution #concealanddefine 
@maybelline #fitmeloosefinishingpowder 
@maccosmetics #studiofixpowder 
@physiciansformula #powderpalettemineralglowpearls 
@makeuprevolutionusa #iconiclightsandcontourpro for #highlight 
@milanicosmetics #bronzerxl for #contour and #bronzer
@benefitcosmetics #coralista #blush

EYES:
@morphebrushes #jaclynhillpalette 
@stilacosmetics #glitterandglow in #wanderlust 
@maybelline #eyestudio #gelliner 
@nyxcosmetics #liquidcrystalliner in #crystalsilk
@lorealmakeup #lashparadise #mascara

EYEBROWS:
@nyxcosmetics #microbrowpencil 
@maybelline #browdrama

LIPS:
@maybelline #superstaymatteink in #poet
#MOTD  for my birthday brunch at Saddle Peak! FACE: @elfcosmetics #acnefoundation  @makeuprevolution #concealanddefine  @maybelline #fitmeloosefinishingpowder  @maccosmetics #studiofixpowder  @physiciansformula #powderpalettemineralglowpearls  @makeuprevolutionusa #iconiclightsandcontourpro  for #highlight  @milanicosmetics #bronzerxl  for #contour  and #bronzer  @benefitcosmetics #coralista  #blush  EYES: @morphebrushes #jaclynhillpalette  @stilacosmetics #glitterandglow  in #wanderlust  @maybelline #eyestudio  #gelliner  @nyxcosmetics #liquidcrystalliner  in #crystalsilk  @lorealmakeup #lashparadise  #mascara  EYEBROWS: @nyxcosmetics #microbrowpencil  @maybelline #browdrama  LIPS: @maybelline #superstaymatteink  in #poet 
Hi my Beauties, I want to share my goodies with you guys and let me know if you have tried some of these products before! Thank you for watching, love you all so MUCH!

6 boxes @elfcosmetics #dailyhydrationmoisturizer 
10 pkts @elfcosmetics  #makeupremoverexfoliatingcleansingcloths 
20 pkts other kind @elfcosmetics
#makeupremovercleasingcloths
2 @elfcosmetics #perfectfinishhdpowder dpwdeŕ
4 @hdundereysettingpowder
2 @elfcosmetics #acnefoundation #porcelaine 
2  @elfcosmetics #kissitgoodbye #lipcolourremover 
1 @almayhealthyglow #makeupgradualseltan #shade100light
1 @covergirl #kattyperry #lipgloss #winefeline #kp31
1 @covergirl #new #trueblendservingpalette
1 @physiciansformulas #butterhighlighter
1 @ponds #coldcreamcleaser 
Sorry I was unable to put all the products on the table there was to many... #photographers #makeup #makeupoftheday#beautiful
#photography #makeupfeeds 
by Lucie Lavigne 
Beauty Blogger 
Instagram 
@Lucielavigne_sophisticated 💗💄👄👠👜💞💖
Hi my Beauties, I want to share my goodies with you guys and let me know if you have tried some of these products before! Thank you for watching, love you all so MUCH! 6 boxes @elfcosmetics #dailyhydrationmoisturizer  10 pkts @elfcosmetics #makeupremoverexfoliatingcleansingcloths  20 pkts other kind @elfcosmetics #makeupremovercleasingcloths  2 @elfcosmetics #perfectfinishhdpowder  dpwdeŕ 4 @hdundereysettingpowder 2 @elfcosmetics #acnefoundation  #porcelaine  2 @elfcosmetics #kissitgoodbye  #lipcolourremover  1 @almayhealthyglow #makeupgradualseltan  #shade100light  1 @covergirl #kattyperry  #lipgloss  #winefeline  #kp31  1 @covergirl #new  #trueblendservingpalette  1 @physiciansformulas #butterhighlighter  1 @ponds #coldcreamcleaser  Sorry I was unable to put all the products on the table there was to many... #photographers  #makeup  #makeupoftheday #beautiful  #photography  #makeupfeeds  by Lucie Lavigne Beauty Blogger Instagram @Lucielavigne_sophisticated 💗💄👄👠👜💞💖
Gebruik jij foundation? Wist jij dat de meeste de huid afsluiten waardoor bijvoorbeeld acne of rosacea verergert. Niet met de I-Conceal. Een foundation voor een vlekkeloze teint met uitgebalanceerde ingrediënten voor een maximale genezing en camouflage. Geschikt voor dagelijks gebruik. Ideaal voor gebruik na cosmetische behandelingen door de beschermende en genezende werking. 
Voordelen:
~Minerale basis
~Waterafstotend
~vrij van Parabenen
~SPF30
Check alle kleuren in onze webshop. Link in bio. #foundation #concealer #imageskincare #iconceal #acnefoundation #foundationgevoeligehuid #gevoeligehuid #skincarespecialistnl #foundationmetspf #egalehuid
Gebruik jij foundation? Wist jij dat de meeste de huid afsluiten waardoor bijvoorbeeld acne of rosacea verergert. Niet met de I-Conceal. Een foundation voor een vlekkeloze teint met uitgebalanceerde ingrediënten voor een maximale genezing en camouflage. Geschikt voor dagelijks gebruik. Ideaal voor gebruik na cosmetische behandelingen door de beschermende en genezende werking. Voordelen: ~Minerale basis ~Waterafstotend ~vrij van Parabenen ~SPF30 Check alle kleuren in onze webshop. Link in bio. #foundation  #concealer  #imageskincare  #iconceal  #acnefoundation  #foundationgevoeligehuid  #gevoeligehuid  #skincarespecialistnl  #foundationmetspf  #egalehuid 
testing the HUDA BEAUTY FAUX FILTER FOUNDATION today on the channel and using her Desert Dusk palette on my eyes 👀(link in bio)
.
.
.
.
.
#huda #hudabeauty #fauxfilterfoundation #fauxfilter @hudabeauty @sephoraportugal @sephora @cultbeauty @theofficialselfridges #desertduskpalette #desertdusk #paleskin #paleskinmakeup #paleskinfoundation #acnefoundation #acnemakeup #instatutorial #instabeauty #instamakeup #ukbloggers #hudabeautyfoundation #hudafoundation #hudapalette #hudamatte #acnecoverage #acnescars #acnetreatment #acnecure #acnetutorial #instaglow #hudaboss #hudabeauty #hudaseries
testing the HUDA BEAUTY FAUX FILTER FOUNDATION today on the channel and using her Desert Dusk palette on my eyes 👀(link in bio) . . . . . #huda  #hudabeauty  #fauxfilterfoundation  #fauxfilter  @hudabeauty @sephoraportugal @sephora @cultbeauty @theofficialselfridges #desertduskpalette  #desertdusk  #paleskin  #paleskinmakeup  #paleskinfoundation  #acnefoundation  #acnemakeup  #instatutorial  #instabeauty  #instamakeup  #ukbloggers  #hudabeautyfoundation  #hudafoundation  #hudapalette  #hudamatte  #acnecoverage  #acnescars  #acnetreatment  #acnecure  #acnetutorial  #instaglow  #hudaboss  #hudabeauty  #hudaseries 
Desperately looking for chemical free foundation, moisturizer and cleanser. Any advice?i was thinking to purchase Lily Lolo mineral foundation, but it has :
MICA & TITANIUM DIOXIDE ....and then iron and zinc oxide which should be ok  #moisturizer #chemicalfree #toxicfree #foundation #cleanser #acnefoundation #acne #acnetreatment #rawvegan #juicefast #healing #organic #organicskincare #skincare #skincareroutine #fashion #blogger @cassandrabankson @creation_nutrition @jamieisrawvegan
Desperately looking for chemical free foundation, moisturizer and cleanser. Any advice?i was thinking to purchase Lily Lolo mineral foundation, but it has : MICA & TITANIUM DIOXIDE ....and then iron and zinc oxide which should be ok #moisturizer  #chemicalfree  #toxicfree  #foundation  #cleanser  #acnefoundation  #acne  #acnetreatment  #rawvegan  #juicefast  #healing  #organic  #organicskincare  #skincare  #skincareroutine  #fashion  #blogger  @cassandrabankson @creation_nutrition @jamieisrawvegan
Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajahmaximal.id
Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajahmaximal .id
READ CAREFULLY❗❗ [PRELOVED]

BLESS Acne Liquid Foundation 60 ml

Description

BLESS Acne Liquid Foundation is an oil-free liquid foundation, contains formulation which reduces the appearance of pores and helps prevent care. Cares acne-prone skin and covers blemishes.

Shade Ivory

Quantity 97%

Exp date March 21

Was bought Rp 55.000

You can grab it only with Rp 35.000

#prelove #preloved #makeup #makeuppreloved #prelovejakarta #bless #blessindonesia #primer #foundation #liquidfoundation #acnefoundation #liquidacnefoundation #acnecare  #jakarta #oilyskin #noblemish #blemish 
#girlsneed
#affordablemakeup
READ CAREFULLY❗❗ [PRELOVED] BLESS Acne Liquid Foundation 60 ml Description BLESS Acne Liquid Foundation is an oil-free liquid foundation, contains formulation which reduces the appearance of pores and helps prevent care. Cares acne-prone skin and covers blemishes. Shade Ivory Quantity 97% Exp date March 21 Was bought Rp 55.000 You can grab it only with Rp 35.000 #prelove  #preloved  #makeup  #makeuppreloved  #prelovejakarta  #bless  #blessindonesia  #primer  #foundation  #liquidfoundation  #acnefoundation  #liquidacnefoundation  #acnecare  #jakarta  #oilyskin  #noblemish  #blemish  #girlsneed  #affordablemakeup 
Acne Foundation 🌟
Base com alta cobertura e que trata a pele? Temos! 
#veganmakeup #vegan #makeup #basevegana #acnefoundation #elf #elfcosmetics #crueltufreemakeup #crueltyfree #semcrueldade
Did you know we are stockist of @oxygenetix_foundation's fabulous post-procedure foundation!

View the range here: https://www.healthandbeautyonline.co.uk/catalogsearch/result/?q=Oxygenetix
Store link in bio!
#oxygenetix #oxygenetixfoundation #beauty #foundation #cosmetics #acne #acnefoundation #wednesdaywisdom #wednesdaymotivation
Hey 👋 so I made a new YouTube video! It’s going up on FRIDAY!! It’s a review of @larocheposayuki foundation, which is non comedogenic and has acne friendly ingredients! You might have seen my instagram story where I tried it on so I decided to make a full length review! Really excited to share it with you guys and I’m going to make these foundations reviews a regular feature every Friday, let me know what other foundations I should try. Don’t forget to like and subscribe, the link will be in my bio once it’s up Friday at 7.30pm! 
_________________________

#acne #acnefriendly #acnecoverage #acnefoundation #acnemakeup #beforeandafter #larocheposay #larocheposayfoundation #youtuber #beautyyoutuber #louisereeby #roaccutane #beautyvideo #makeupvideo #mypaleskin #mua #acnejourney #accutane #acneskin #blemishes #acnebeforeandafter #foundationreview #acnescars #skinstruggles #skinstigram #acnejourney #cysticacne #acneproblems #acnesucks #freethepimple
Hey 👋 so I made a new YouTube video! It’s going up on FRIDAY!! It’s a review of @larocheposayuki foundation, which is non comedogenic and has acne friendly ingredients! You might have seen my instagram story where I tried it on so I decided to make a full length review! Really excited to share it with you guys and I’m going to make these foundations reviews a regular feature every Friday, let me know what other foundations I should try. Don’t forget to like and subscribe, the link will be in my bio once it’s up Friday at 7.30pm! _________________________ #acne  #acnefriendly  #acnecoverage  #acnefoundation  #acnemakeup  #beforeandafter  #larocheposay  #larocheposayfoundation  #youtuber  #beautyyoutuber  #louisereeby  #roaccutane  #beautyvideo  #makeupvideo  #mypaleskin  #mua  #acnejourney  #accutane  #acneskin  #blemishes  #acnebeforeandafter  #foundationreview  #acnescars  #skinstruggles  #skinstigram  #acnejourney  #cysticacne  #acneproblems  #acnesucks  #freethepimple 
Фон дьо тен течна коприна 🌿 Луксозен дизайн от стъкло и бамбук с удобна airless помпа за дозиране и предотвратяване от окисляване с въздуха и бактерии. • 📸 @natural_mua •
•
•
•
#органик #zaonaturalbeauty #luxurymakeup #luxemakeup #биокозметика #органикгрим #refillable #zaobulgaria #zaoorganicmakeup #makeuplover #organiccertified #zaofoundation #skincaremakeup #certifiedorganic #healthybeauty #organicmakeupartist #greenbeauty #organicbeauty 
#cleanbeauty #zaoorganicskincare #bulgarianbeauty #organicfoundation #organicbase #acnefoundation #clearaskin #eventone #evenskin #perfecttan
Фон дьо тен течна коприна 🌿 Луксозен дизайн от стъкло и бамбук с удобна airless помпа за дозиране и предотвратяване от окисляване с въздуха и бактерии. • 📸 @natural_mua • • • • #органик  #zaonaturalbeauty  #luxurymakeup  #luxemakeup  #биокозметика  #органикгрим  #refillable  #zaobulgaria  #zaoorganicmakeup  #makeuplover  #organiccertified  #zaofoundation  #skincaremakeup  #certifiedorganic  #healthybeauty  #organicmakeupartist  #greenbeauty  #organicbeauty  #cleanbeauty  #zaoorganicskincare  #bulgarianbeauty  #organicfoundation  #organicbase  #acnefoundation  #clearaskin  #eventone  #evenskin  #perfecttan 
ACNE FIGHTING FOUNDATION FEVER GLAM 🌸 Memberi kesan "GLOWING " pada solekan.
🌸Menutup parut & jerawat.
🌸Tahan sehingga 9jam.
🌸Tekstur ringin dan mudah disapu.

RAWAT WAJAH DENGAN ACNE FIGHTING FOUNDATION 🌸 Jerawat kecut.
🌸 Parut dan jeragat pudar.
🌸Kulit cerah sekata.
🌸Melembabkan kulit muka.
🌸 Tidak berminyak dan mudah dicuci.
🌸 HALAL & MESRA WUDUK.

RM56 / 30ml

klik link kat bio untuk order  #feverglam #kecutjerawat #takbercapok #pudarjeragat  #produkhalal #mesrawuduk #fullcoverage
#foundation #acnefoundation #kosmetikviral #tahanlama #glowing #flawless #rawatmuka #takmelekit #makeup #mukacantik #naturalproduk #produkselamat
ACNE FIGHTING FOUNDATION FEVER GLAM 🌸 Memberi kesan "GLOWING " pada solekan. 🌸Menutup parut & jerawat. 🌸Tahan sehingga 9jam. 🌸Tekstur ringin dan mudah disapu. RAWAT WAJAH DENGAN ACNE FIGHTING FOUNDATION 🌸 Jerawat kecut. 🌸 Parut dan jeragat pudar. 🌸Kulit cerah sekata. 🌸Melembabkan kulit muka. 🌸 Tidak berminyak dan mudah dicuci. 🌸 HALAL & MESRA WUDUK. RM56 / 30ml klik link kat bio untuk order  #feverglam  #kecutjerawat  #takbercapok  #pudarjeragat   #produkhalal  #mesrawuduk  #fullcoverage  #foundation  #acnefoundation  #kosmetikviral  #tahanlama  #glowing  #flawless  #rawatmuka  #takmelekit  #makeup  #mukacantik  #naturalproduk  #produkselamat 
ACNE FIGHTING FOUNDATION FEVER GLAM 🌸 Memberi kesan "GLOWING " pada solekan.
🌸Menutup parut & jerawat.
🌸Tahan sehingga 9jam.
🌸Tekstur ringin dan mudah disapu.

RAWAT WAJAH DENGAN ACNE FIGHTING FOUNDATION 🌸 Jerawat kecut.
🌸 Parut dan jeragat pudar.
🌸Kulit cerah sekata.
🌸Melembabkan kulit muka.
🌸 Tidak berminyak dan mudah dicuci.
🌸 HALAL & MESRA WUDUK.

RM56 / 30ml

klik link kat bio untuk order  #feverglam #kecutjerawat #takbercapok #pudarjeragat  #produkhalal #mesrawuduk #fullcoverage
#foundation #acnefoundation #kosmetikviral #tahanlama #glowing #flawless #rawatmuka #takmelekit #makeup #mukacantik #naturalproduk #produkselamat
ACNE FIGHTING FOUNDATION FEVER GLAM 🌸 Memberi kesan "GLOWING " pada solekan. 🌸Menutup parut & jerawat. 🌸Tahan sehingga 9jam. 🌸Tekstur ringin dan mudah disapu. RAWAT WAJAH DENGAN ACNE FIGHTING FOUNDATION 🌸 Jerawat kecut. 🌸 Parut dan jeragat pudar. 🌸Kulit cerah sekata. 🌸Melembabkan kulit muka. 🌸 Tidak berminyak dan mudah dicuci. 🌸 HALAL & MESRA WUDUK. RM56 / 30ml klik link kat bio untuk order  #feverglam  #kecutjerawat  #takbercapok  #pudarjeragat   #produkhalal  #mesrawuduk  #fullcoverage  #foundation  #acnefoundation  #kosmetikviral  #tahanlama  #glowing  #flawless  #rawatmuka  #takmelekit  #makeup  #mukacantik  #naturalproduk  #produkselamat 
Elf shopping haul 🤗🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
I can’t rate this Acne Fighting Foundation and Blemish Control Primer enough! 😍
.
Honestly since I’ve started using I can’t imagine my life without it 😂 I come out in spots due to the amount of foundation I wear daily and the amount it clogs my pores but with this I feel so confident that’s it is actually helping my skin instead of ruining it. I’ve also been putting the primer of my bacne before fake tanning and it’s helped sooooooo much! .
Also got 2 products free after spending £25 🙌🏻 Fuller review of products coming soon! Thank you Elf ❤️
@elfcosmetics #acne #acnefightingfoundation #antiblemishprimer #elfcosmetics #goodface #clearskin #acnecommunity #acnefoundation #eyeshadow #moisturizer #elfmascara #elfblusher #beauty #makeup #beautyblog #bblog #beautyblogger #bblogger #shoppinghaul
Elf shopping haul 🤗🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻 I can’t rate this Acne Fighting Foundation and Blemish Control Primer enough! 😍 . Honestly since I’ve started using I can’t imagine my life without it 😂 I come out in spots due to the amount of foundation I wear daily and the amount it clogs my pores but with this I feel so confident that’s it is actually helping my skin instead of ruining it. I’ve also been putting the primer of my bacne before fake tanning and it’s helped sooooooo much! . Also got 2 products free after spending £25 🙌🏻 Fuller review of products coming soon! Thank you Elf ❤️ @elfcosmetics #acne  #acnefightingfoundation  #antiblemishprimer  #elfcosmetics  #goodface  #clearskin  #acnecommunity  #acnefoundation  #eyeshadow  #moisturizer  #elfmascara  #elfblusher  #beauty  #makeup  #beautyblog  #bblog  #beautyblogger  #bblogger  #shoppinghaul 
Current skin with foundation. Texture still not great but definitely improving!
•
Since starting roaccutane I've been trying to find a foundation that sits well on my newly dry skin. I just found this deep in my make up collection so thought sod it I'll give it a go again.
•
This is the Korres pomegranate foundation. I got it a while back as I liked that all their formulations are based on plant based ingredients. I really wanted to like it but the lightest shade (PF1, wearing here) looked slightly too dark & it just didn't sit well on my texture.. Since then my texture has improved & it definitely sits better on my skin than before! I don't think I'm going to continue using it whilst on roaccutane but think it could work well once I'm done and hopefully have less texture & dryness.
•
Thought I'd share it with yous as I see alot of people looking for foundation recommendations, hopefully someone may find this useful!
•
Any other foundation recommendations, specifically for dry, sensitive skin always appreciated!! <3
•
#roaccutane #roaccutanejourney #accutane #accutanejourney #isotretinoin #isotretinoinjourney #acne #adultacne #acnescars #acnesufferer #acnesufferers #acnetreatment #roaccutanediary #accutanediary #isotretinoindiary #acnecommunity #acnescarring #acnescar #acnescartreatment #acnescarstreatment #skinpositivity  #accutanecommunity #roaccutanecommunity #korres #korrespomegranate #korrespomegranatefoundation #acnefoundation #acnemakeup
Current skin with foundation. Texture still not great but definitely improving! • Since starting roaccutane I've been trying to find a foundation that sits well on my newly dry skin. I just found this deep in my make up collection so thought sod it I'll give it a go again. • This is the Korres pomegranate foundation. I got it a while back as I liked that all their formulations are based on plant based ingredients. I really wanted to like it but the lightest shade (PF1, wearing here) looked slightly too dark & it just didn't sit well on my texture.. Since then my texture has improved & it definitely sits better on my skin than before! I don't think I'm going to continue using it whilst on roaccutane but think it could work well once I'm done and hopefully have less texture & dryness. • Thought I'd share it with yous as I see alot of people looking for foundation recommendations, hopefully someone may find this useful! • Any other foundation recommendations, specifically for dry, sensitive skin always appreciated!! <3 • #roaccutane  #roaccutanejourney  #accutane  #accutanejourney  #isotretinoin  #isotretinoinjourney  #acne  #adultacne  #acnescars  #acnesufferer  #acnesufferers  #acnetreatment  #roaccutanediary  #accutanediary  #isotretinoindiary  #acnecommunity  #acnescarring  #acnescar  #acnescartreatment  #acnescarstreatment  #skinpositivity  #accutanecommunity  #roaccutanecommunity  #korres  #korrespomegranate  #korrespomegranatefoundation  #acnefoundation  #acnemakeup 
Hello darlings!! Siapa kat sini yang macam KakYan?Baru nak jinak-jinak arnab dengan dunia makeup.Selama ni KakYan makeup juga,cuma tak ambil port sangat dengan produk makeup yang dipakai.Asal nampak lawa,kira okey.😇 .

Kenapa pemilihan foundation ni sangat penting?Antara sebabnya foundation ni boleh jadi kawan baik korang atau musuh ketat korang. .

Yerlah,bayangkan kulit korang jenis sawo matang pakai pulak foundation code cerah takker terhasilnya badut sarkas.Nak pulak bertembung dengan geng kaki kecam.Mau tagline eh..muka putih,tangan itamm.😲Time tu kau nak berlarik sampai mexico pun tak guna dah! .

So,kali ni KakYan nak share langkah-langkah untuk kita pilih shades yang sesuai dengan ton kulit asia kita😘 .

#TeamNorGizer #BeGojesBeRich #FeverGlamMalaysia #LeaderFeverGlam #AcneFoundation
Hello darlings!! Siapa kat sini yang macam KakYan?Baru nak jinak-jinak arnab dengan dunia makeup.Selama ni KakYan makeup juga,cuma tak ambil port sangat dengan produk makeup yang dipakai.Asal nampak lawa,kira okey.😇 . Kenapa pemilihan foundation ni sangat penting?Antara sebabnya foundation ni boleh jadi kawan baik korang atau musuh ketat korang. . Yerlah,bayangkan kulit korang jenis sawo matang pakai pulak foundation code cerah takker terhasilnya badut sarkas.Nak pulak bertembung dengan geng kaki kecam.Mau tagline eh..muka putih,tangan itamm.😲Time tu kau nak berlarik sampai mexico pun tak guna dah! . So,kali ni KakYan nak share langkah-langkah untuk kita pilih shades yang sesuai dengan ton kulit asia kita😘 . #TeamNorGizer  #BeGojesBeRich  #FeverGlamMalaysia  #LeaderFeverGlam  #AcneFoundation 
Elf Acne Fighting Foundation
100% Original

Shade : 🌷Porcelain
🌷Buff
🌷Beige
🌷Sand
🌷Tan
🌷Chestnut
Plis tanyakan ketersediaan shade

Order : ✔Wa : 085720523502

160rb

#foundation #foundationmurah #jualfoundation #elfacnefightingfoundationmurah #elfacnefightingfoundation #jualaquaseal #elfacnefightingfoundationoriginal #mua #makeupartist #acne #jualfoundationacne #acnefoundation #muadenpasar #muabatam #mualombok #viebeauteelf
#OriginalTrendyWorthIt #FeverGlam

Mornings Monday! 
Dah try set simple gorgeous #FeverGlam ?

Bagi yg suka simple tp nak pelolessss boleh calit² dgn #AcneFoundation by FG menggunakan #unicornsponge. Calit² #eyeliners Pastu #lipmatte SIAP! 😄😘 PASTI GERENTIIIII PUAS HATI! 
Berminat boleh hubungi Akak www.whatsapp.com/60195891889😚

#makeuptutorial #makeup #FG #Malaysia #Sarawak #simple #love #foundationroutine #eyeliners #eyelinertutorial #lipmattefeverglam #gorgeous
#OriginalTrendyWorthIt  #FeverGlam  Mornings Monday! Dah try set simple gorgeous #FeverGlam  ? Bagi yg suka simple tp nak pelolessss boleh calit² dgn #AcneFoundation  by FG menggunakan #unicornsponge . Calit² #eyeliners  Pastu #lipmatte  SIAP! 😄😘 PASTI GERENTIIIII PUAS HATI! Berminat boleh hubungi Akak www.whatsapp.com/60195891889😚 #makeuptutorial  #makeup  #FG  #Malaysia  #Sarawak  #simple  #love  #foundationroutine  #eyeliners  #eyelinertutorial  #lipmattefeverglam  #gorgeous 
eity eight new

300.000

foundation ini cakep bgt warnanya natural n bs ngecover jerawat n bekas jerawat dengan sempurna, tampilan akhir ga bikin muka kesan pecah pecah maupun keriput
cocok banget buat iklim tropis yg berjerawat, ato yg mukanya berminyak. ga perlu repot pake berlapis2

#eityeight #eityeightmurah #jualeityeight #oilyskinfoundation #foundationmurahberkualitas #acnefoundation
Si tienes acne no solo trates de cubrir, sino tambien de tratar y controlar. Bases diaponibles en tienda perfectas para personas con imperfecciones en el rostro. #beautybarsps #acnefoundation #baseparacne #maquillagem #maquillaje #makeup
ALL COLOURS BACK IN STOCK / after a hiccup with supply in Australia we are glad to say that we are now fully restocked with every shade of Lycogel Camouflage and Tint - it was hand delivered thie afternoon as we had so many backorders to fulfill. Hop online to grab yours or come into clinic if you need a colour match.
ALL COLOURS BACK IN STOCK / after a hiccup with supply in Australia we are glad to say that we are now fully restocked with every shade of Lycogel Camouflage and Tint - it was hand delivered thie afternoon as we had so many backorders to fulfill. Hop online to grab yours or come into clinic if you need a colour match.
ELF Studio Acne Fighting Foundation
100% Original 💰145.000

Treat your skin with full coverage that fights blemishes.

Minat? DM/LINE @qtg1391t
Happy Shopping!!💄💄 #jualmasker #jualmaskermurah #maskermurah #maskerkorea
#jualmaskerkorea #jualsheetmask #liptintmurah #liptintkorea #peripera #deardarlingtint #deardarlingtintmurah #liptinttonymoly #etudehouse #makeupmurah #sheetmask #jualsettingspray #elfmurah #jualelf #jualelfmurah #jualfacemist #facemist #settingspray #foundation #acnefoundation #elffoundation
ELF Studio Acne Fighting Foundation 100% Original 💰145.000 Treat your skin with full coverage that fights blemishes. Minat? DM/LINE @qtg1391t Happy Shopping!!💄💄 #jualmasker  #jualmaskermurah  #maskermurah  #maskerkorea  #jualmaskerkorea  #jualsheetmask  #liptintmurah  #liptintkorea  #peripera  #deardarlingtint  #deardarlingtintmurah  #liptinttonymoly  #etudehouse  #makeupmurah  #sheetmask  #jualsettingspray  #elfmurah  #jualelf  #jualelfmurah  #jualfacemist  #facemist  #settingspray  #foundation  #acnefoundation  #elffoundation 
I’ve had this @maybelline #maybellinedreammattemousse foundation sitting in a box under my bed for years. This was my go to foundation throughout my teenage years. The price was great and the finish was so natural when my skin wasn’t playing up. Unfortunately this product alone made my skin breakout RIDICULOUSLY. I never put this down to my skins acne until it was too late, I had crazy acne. But the minute I stopped using this I saw quite a dramatic change in my skin. I recommend this product if your looking for something natural if you already have perfect skin. If you have acne.. steer clear 🙅🏽 #maybelline #acne #noncomodogenic #spots #cysts #flawless #naturalfoundation #teenageskin #acnefree #acnefoundation #mousse #foundation #skincare #beauty #blogger #makeup #gay #gaymakeup
I’ve had this @maybelline #maybellinedreammattemousse  foundation sitting in a box under my bed for years. This was my go to foundation throughout my teenage years. The price was great and the finish was so natural when my skin wasn’t playing up. Unfortunately this product alone made my skin breakout RIDICULOUSLY. I never put this down to my skins acne until it was too late, I had crazy acne. But the minute I stopped using this I saw quite a dramatic change in my skin. I recommend this product if your looking for something natural if you already have perfect skin. If you have acne.. steer clear 🙅🏽 #maybelline  #acne  #noncomodogenic  #spots  #cysts  #flawless  #naturalfoundation  #teenageskin  #acnefree  #acnefoundation  #mousse  #foundation  #skincare  #beauty  #blogger  #makeup  #gay  #gaymakeup 
Grab it now! The Elf Acne Fighting Foundation is finally back in stock. Available shades are Porcelain, Buff, Beige, Sand and Caramel. RM44 
Limited quantity only and please PM for more info.
#elfcosmetics #elf #bhealthyshop #motd #shopee #elfacne #acnefoundation #acnefree #elfacnefoundationmurah #elfacnefoundation #elfacnefightingfoundationmalaysia
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah 
I will admit that I have been intimidated by the thought of posting such a raw and vulnerable photo of me, especially on a platform that is completely saturated with sexy, and beautiful women. As you can see, I am (and have been for 10 years) an acne sufferer - often dealing with the worst kind of acne there is: cystic. This is a part of myself that I have kept hidden (or, tried to hide) for most of my adult life. For many years it felt as if my battle with acne would claim my youth and beauty, my self confidence, sense of worth and often times, my very happiness. Today, although not completely free of acne, I feel quite free (almost free) of the mental weight it has plagued me with. We all fight our battles in life and I understand this one seems quite trivial in the whole scheme of things, but it has been a profound and life changing experience for me, and one I knew I would ultimately feel compelled to share. When I told my personal story to @loripedrick, she asked me if I would be willing to write an essay for her beautiful and profoundly inspiring series @growing_up_girl, sharing what it was like for me to grow up in my skin, as well as photographing me for the series, completely unretouched and makeup free. Although facing vulnerability head on was not something I felt I wanted to do - I knew it was something I HAD to do, and it is an honor to be included in such a courageous project. I wanted to share my story with other young girls (and boys) who may be inspired by the notion that their acne does not define them, nor does it diminish their beauty or value. To read the full essay (or listen to a recording of my reading) head to the link in bio. And friends, always be kind to your neighbors: they may be battling issues you know nothing of. ✨🙏🏼❤️ 📸: @growing_up_girl #growingupgirl @aerie #aerieREAL
I will admit that I have been intimidated by the thought of posting such a raw and vulnerable photo of me, especially on a platform that is completely saturated with sexy, and beautiful women. As you can see, I am (and have been for 10 years) an acne sufferer - often dealing with the worst kind of acne there is: cystic. This is a part of myself that I have kept hidden (or, tried to hide) for most of my adult life. For many years it felt as if my battle with acne would claim my youth and beauty, my self confidence, sense of worth and often times, my very happiness. Today, although not completely free of acne, I feel quite free (almost free) of the mental weight it has plagued me with. We all fight our battles in life and I understand this one seems quite trivial in the whole scheme of things, but it has been a profound and life changing experience for me, and one I knew I would ultimately feel compelled to share. When I told my personal story to @loripedrick, she asked me if I would be willing to write an essay for her beautiful and profoundly inspiring series @growing_up_girl, sharing what it was like for me to grow up in my skin, as well as photographing me for the series, completely unretouched and makeup free. Although facing vulnerability head on was not something I felt I wanted to do - I knew it was something I HAD to do, and it is an honor to be included in such a courageous project. I wanted to share my story with other young girls (and boys) who may be inspired by the notion that their acne does not define them, nor does it diminish their beauty or value. To read the full essay (or listen to a recording of my reading) head to the link in bio. And friends, always be kind to your neighbors: they may be battling issues you know nothing of. ✨🙏🏼❤️ 📸: @growing_up_girl #growingupgirl  @aerie #aerieREAL 
Before & after progress using @banishacnescars starter kit! My scars have improved so much over this past year 💕🙈 My skin feels healthier & more balanced, also some little forehead lines I had are practically gone! I used to DESPISE that scar by my right eye, it was so wide and deep from all the cystic spots that took place there- it was a constant reminder of the pain I went through... I can’t believe it’s actually gone!! Thank you banish!! The power of natural skincare is amazing 🍃💕 p.s. if you want to try banish out for yourself use my discount code “Kali” to save some $$ 💰
Before & after progress using @banishacnescars starter kit! My scars have improved so much over this past year 💕🙈 My skin feels healthier & more balanced, also some little forehead lines I had are practically gone! I used to DESPISE that scar by my right eye, it was so wide and deep from all the cystic spots that took place there- it was a constant reminder of the pain I went through... I can’t believe it’s actually gone!! Thank you banish!! The power of natural skincare is amazing 🍃💕 p.s. if you want to try banish out for yourself use my discount code “Kali” to save some $$ 💰
Day 34: couldn’t be bothered to get out my camera. So tired! Skin is breaking out still, but it’s not too bad - there’s a lot of hyperpigmentation. Cannot wait for the texture to die down. What’s the bet foundation everyone’s found for Accutane?
Day 34: couldn’t be bothered to get out my camera. So tired! Skin is breaking out still, but it’s not too bad - there’s a lot of hyperpigmentation. Cannot wait for the texture to die down. What’s the bet foundation everyone’s found for Accutane?
Some food for thought: if you google “ does _____ cause acne?” Most likely the answer you will get is yes. The more I’ve learned about acne, the less I know. It’s such a complex thing. But one thing that I do know for sure is that you can’t be perfect. You can’t avoid EVERYTHING. You can’t avoid life, if you do this the thought of acne will control you. Being perfect will make you miserable. It’ll become an obsessive thought where you start to avoid or supplement EVERYTHING that you think triggers your breakouts. We all want to know what causes our acne so we can be free, but sometimes when searching for the answer we become more trapped and frustrated than ever before. So do yourself a favor today, don’t google anything about skin. Your skin isn’t your life, so don’t make it that way. Imagine what you can accomplish when you take all that time and energy spent worrying about your skin and put it towards something productive and meaningful! Don’t obsess over it, stop worrying. Free your mind and allow your thoughts to focus on things that make you happy. Show yourself some luv and kindness 💕
Some food for thought: if you google “ does _____ cause acne?” Most likely the answer you will get is yes. The more I’ve learned about acne, the less I know. It’s such a complex thing. But one thing that I do know for sure is that you can’t be perfect. You can’t avoid EVERYTHING. You can’t avoid life, if you do this the thought of acne will control you. Being perfect will make you miserable. It’ll become an obsessive thought where you start to avoid or supplement EVERYTHING that you think triggers your breakouts. We all want to know what causes our acne so we can be free, but sometimes when searching for the answer we become more trapped and frustrated than ever before. So do yourself a favor today, don’t google anything about skin. Your skin isn’t your life, so don’t make it that way. Imagine what you can accomplish when you take all that time and energy spent worrying about your skin and put it towards something productive and meaningful! Don’t obsess over it, stop worrying. Free your mind and allow your thoughts to focus on things that make you happy. Show yourself some luv and kindness 💕
Quality over quantity is my motto when it comes to clothing, beauty products.....and everything these days!
*
There are a lot of amazing vegan, natural and cruelty free products out there, but not many that are zero waste.
*
I was elated when I discovered @elatecosmetics , bad pun intended. I have been using the fresh tint foundation for over a month and let me tell you I’m in love.
*
The fresh tint foundation offers light coverage that makes my skin look healthy and radiant. Oh, and did you notice....it comes in glass. ✨
Quality over quantity is my motto when it comes to clothing, beauty products.....and everything these days! * There are a lot of amazing vegan, natural and cruelty free products out there, but not many that are zero waste. * I was elated when I discovered @elatecosmetics , bad pun intended. I have been using the fresh tint foundation for over a month and let me tell you I’m in love. * The fresh tint foundation offers light coverage that makes my skin look healthy and radiant. Oh, and did you notice....it comes in glass. ✨
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah 
Winding down this Monday with a little @banishacnescars pumpkin enzyme mask action 🎃 I’m in my final semester of college rn & have ALL the stressful feelz - which has def been affecting my skin lately. Isss looking a lil ruff tbh. Luckily this handy dandy mask helps keep breakouts at bay and reduces the chance of any potential scarring. Fades hyperpigmentation ✔️ Reduces cystic spots ✔️ Shrinks whiteheads ✔️Booyahhhhh it’s been one of my holy grail skincare items for over a year now 💃🕺❤️. Have you tried it yet?? Use “Kali” at checkout to save some green $$!
Winding down this Monday with a little @banishacnescars pumpkin enzyme mask action 🎃 I’m in my final semester of college rn & have ALL the stressful feelz - which has def been affecting my skin lately. Isss looking a lil ruff tbh. Luckily this handy dandy mask helps keep breakouts at bay and reduces the chance of any potential scarring. Fades hyperpigmentation ✔️ Reduces cystic spots ✔️ Shrinks whiteheads ✔️Booyahhhhh it’s been one of my holy grail skincare items for over a year now 💃🕺❤️. Have you tried it yet?? Use “Kali” at checkout to save some green $$!
✨Elf Acne Fighting Foundation✨
memakai makeup saat wajah berjerawat? tak masalah. foundation dari elf yang satu ini mengandung formula khusus untuk jenis kulit berminyak dan rawan berjerawat. sehingga kandungannya juga aman digunakan saat jerawat bulanan sedang datang menghampiri!☺️
IDR 155.000
 ____________________________________
 Details & order please contact us ! 
line : @Lrw2819y 
wa : 082232764306 
#makeupmurah #makeupsurabaya #makeuporiginal #makeuporiginalmurah #jualmakeupori #jualmakeupmurah #elffoundationpalette #elffoundation #elfacnefightingfoundationmurah #elfacnefightingfoundation #acnefoundation #foundationjerawat
✨Elf Acne Fighting Foundation✨ memakai makeup saat wajah berjerawat? tak masalah. foundation dari elf yang satu ini mengandung formula khusus untuk jenis kulit berminyak dan rawan berjerawat. sehingga kandungannya juga aman digunakan saat jerawat bulanan sedang datang menghampiri!☺️ IDR 155.000 ____________________________________ Details & order please contact us ! line : @Lrw2819y wa : 082232764306 #makeupmurah  #makeupsurabaya  #makeuporiginal  #makeuporiginalmurah  #jualmakeupori  #jualmakeupmurah  #elffoundationpalette  #elffoundation  #elfacnefightingfoundationmurah  #elfacnefightingfoundation  #acnefoundation  #foundationjerawat 
“I feel like a teenager again with the way my face has been breaking out lately. Luckily @dermablendpro’s Flawless Creator foundation and @beautyblenderhave come to the rescue. They do a remarkable job covering up even the most horrifying pimples. I’m pretty sure the one on my forehead could qualify as a mountain. Swipe left to see some before/after pictures. I didn’t use any filters or editing on any of these pictures. The foundation is just THAT good! ...and now I can go run errands without scaring children ☺️” - @jendoe •••••
#DermablendPro #BBlogger #BeautyBlogger #Foundation #MOTD #MakeupOfTheDay #Makeup #AcneFoundation
“I feel like a teenager again with the way my face has been breaking out lately. Luckily @dermablendpro’s Flawless Creator foundation and @beautyblenderhave come to the rescue. They do a remarkable job covering up even the most horrifying pimples. I’m pretty sure the one on my forehead could qualify as a mountain. Swipe left to see some before/after pictures. I didn’t use any filters or editing on any of these pictures. The foundation is just THAT good! ...and now I can go run errands without scaring children ☺️” - @jendoe ••••• #DermablendPro  #BBlogger  #BeautyBlogger  #Foundation  #MOTD  #MakeupOfTheDay  #Makeup  #AcneFoundation 
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah 
NYX Rouge Cream Blush

More delicious than peaches and cream? We like to think so. Our velvety smooth mineral Rouge Cream Blush offers a sheer wash of radiant color. The glorious payoff is dewy sultry and long-lasting.

Ready Stock : - Glow - Bronze Gooddes - Hot Pink - Tea Rose - Orange 
NOTE : ' Cantumkan warna/varian yg diinginkan di kolom keterangan. Cantumkan juga untuk warna/varian cadangan jika stock yg diminta habis.

IDR 198K

#NYX #nyxcreamblush #blushonnyx #creamblush #jualkosmetikbranded #kosmetikimport #jualmakeupnyx #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang
NYX Rouge Cream Blush More delicious than peaches and cream? We like to think so. Our velvety smooth mineral Rouge Cream Blush offers a sheer wash of radiant color. The glorious payoff is dewy sultry and long-lasting. Ready Stock : - Glow - Bronze Gooddes - Hot Pink - Tea Rose - Orange NOTE : ' Cantumkan warna/varian yg diinginkan di kolom keterangan. Cantumkan juga untuk warna/varian cadangan jika stock yg diminta habis. IDR 198K #NYX  #nyxcreamblush  #blushonnyx  #creamblush  #jualkosmetikbranded  #kosmetikimport  #jualmakeupnyx  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang 
NYX Rouge Cream Blush

More delicious than peaches and cream? We like to think so. Our velvety smooth mineral Rouge Cream Blush offers a sheer wash of radiant color. The glorious payoff is dewy sultry and long-lasting.

Ready Stock : - Glow - Bronze Gooddes - Hot Pink - Tea Rose - Orange 
NOTE : ' Cantumkan warna/varian yg diinginkan di kolom keterangan. Cantumkan juga untuk warna/varian cadangan jika stock yg diminta habis.

IDR 198K

#NYX #nyxcreamblush #blushonnyx #creamblush #jualkosmetikbranded #kosmetikimport #jualmakeupnyx #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang
NYX Rouge Cream Blush More delicious than peaches and cream? We like to think so. Our velvety smooth mineral Rouge Cream Blush offers a sheer wash of radiant color. The glorious payoff is dewy sultry and long-lasting. Ready Stock : - Glow - Bronze Gooddes - Hot Pink - Tea Rose - Orange NOTE : ' Cantumkan warna/varian yg diinginkan di kolom keterangan. Cantumkan juga untuk warna/varian cadangan jika stock yg diminta habis. IDR 198K #NYX  #nyxcreamblush  #blushonnyx  #creamblush  #jualkosmetikbranded  #kosmetikimport  #jualmakeupnyx  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang 
One year ago today I relapsed from accutane. If this happened to you please PLEASE know that you’re not alone & it’s not the end of the world. There are so many options, natural or not you just gotta find what works for you and what makes you feel gewd. After having a taste of acne free skin for a year I wasn’t ready to go back to the daily struggles. I felt so heartbroken, discouraged, and betrayed by my own body. I tried prescription topicals again for a while and with no results the next step was accutane round 2. It was so hard on my body and personally I couldn’t put myself through that again. I couldn’t understand why this happened to me but I’m glad it did. It was a wake up call for me to change my lifestyle, begin focusing on my wellbeing: mind, body, and soul. My acne is so deeply tied to my emotions and the way my body hangs onto stress and guilt/anxiety. If this is you as well try meditating, running, doing yoga, or even opening up to someone who can help you deal with what you’re going through. I promise it helps to really connect with yourself and how you’re feeling! Feel those feelings girl. Sometimes it’s not about skincare or diet at all & perhaps that’s why these things often fail us- because we forget to check in on ourselves and our emotional well-being. We may think we’re strong when in fact we are hurting. I began changing my diet and cutting things out, I cut too much out and started being overly restrictive which was bad for me & led to more feelings of guilt and anxiety(talked about this on snap). Let me tell you I’m done with that shiz, I’m all about eating healthy but I’m also about food freedom. I eat healthy most of the time but if I want a doughnut I’m gonna eat a freaking doughnut damnit 🍩 . I refuse to let food control my life because of my skin. I still go through rough patches with my skin, sometimes it’s SO clear and sometimes I breakout like hell but that’s OKAY, I’m still trying to figure everything out and find a balance that works for me. Acne doesn’t make you any less of a person! You flaunt them pimps hunnayyyyyy 😋💕❤️
One year ago today I relapsed from accutane. If this happened to you please PLEASE know that you’re not alone & it’s not the end of the world. There are so many options, natural or not you just gotta find what works for you and what makes you feel gewd. After having a taste of acne free skin for a year I wasn’t ready to go back to the daily struggles. I felt so heartbroken, discouraged, and betrayed by my own body. I tried prescription topicals again for a while and with no results the next step was accutane round 2. It was so hard on my body and personally I couldn’t put myself through that again. I couldn’t understand why this happened to me but I’m glad it did. It was a wake up call for me to change my lifestyle, begin focusing on my wellbeing: mind, body, and soul. My acne is so deeply tied to my emotions and the way my body hangs onto stress and guilt/anxiety. If this is you as well try meditating, running, doing yoga, or even opening up to someone who can help you deal with what you’re going through. I promise it helps to really connect with yourself and how you’re feeling! Feel those feelings girl. Sometimes it’s not about skincare or diet at all & perhaps that’s why these things often fail us- because we forget to check in on ourselves and our emotional well-being. We may think we’re strong when in fact we are hurting. I began changing my diet and cutting things out, I cut too much out and started being overly restrictive which was bad for me & led to more feelings of guilt and anxiety(talked about this on snap). Let me tell you I’m done with that shiz, I’m all about eating healthy but I’m also about food freedom. I eat healthy most of the time but if I want a doughnut I’m gonna eat a freaking doughnut damnit 🍩 . I refuse to let food control my life because of my skin. I still go through rough patches with my skin, sometimes it’s SO clear and sometimes I breakout like hell but that’s OKAY, I’m still trying to figure everything out and find a balance that works for me. Acne doesn’t make you any less of a person! You flaunt them pimps hunnayyyyyy 😋💕❤️
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

Ready shade Beige, Buff, Sand

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K Ready shade Beige, Buff, Sand #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah 
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah 
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 175K

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 175K #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah 
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah 
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah 
Never quit to fight with your acne.
Do not know what to do?
Don't have a solution?
.
.
Direct DM/ whatsapp Shada now!
Just one click⬇⬇⬇
www.wasap.my/0172651734
.
#acnefoundation 
#feverglam 
#feverglambff 
#feverglammy 
#feverglamklang 
#feverglamportklang 
#codportklang
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah 
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah 
My sister is gawgeous!!!! It amazes me how fast time has flown by... we have spent the past couple of days together binge watching Netflix and piddling around the house. We went live on FaceBook yesterday and she let me give her a mini-makeover using #LimeLight foundation love the way this stuff like literally makes her acne disappear. It’s a #showstopper. Go watch my FB love to see before and after. #acnefoundation #snowday #prettygirl
My sister is gawgeous!!!! It amazes me how fast time has flown by... we have spent the past couple of days together binge watching Netflix and piddling around the house. We went live on FaceBook yesterday and she let me give her a mini-makeover using #LimeLight  foundation love the way this stuff like literally makes her acne disappear. It’s a #showstopper . Go watch my FB love to see before and after. #acnefoundation  #snowday  #prettygirl 
Drugstore for acne #acnefoundation
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah

langsung klik link diatas untuk order via WA ya
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah  langsung klik link diatas untuk order via WA ya
NYX Rouge Cream Blush

More delicious than peaches and cream? We like to think so. Our velvety smooth mineral Rouge Cream Blush offers a sheer wash of radiant color. The glorious payoff is dewy sultry and long-lasting.

Ready Stock : - Glow - Bronze Gooddes - Hot Pink - Tea Rose - Orange 
NOTE : ' Cantumkan warna/varian yg diinginkan di kolom keterangan. Cantumkan juga untuk warna/varian cadangan jika stock yg diminta habis.

IDR 198K

#NYX #nyxcreamblush #blushonnyx #creamblush #jualkosmetikbranded #kosmetikimport #jualmakeupnyx #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang

langsung klik link diatas untuk order via WA ya
NYX Rouge Cream Blush More delicious than peaches and cream? We like to think so. Our velvety smooth mineral Rouge Cream Blush offers a sheer wash of radiant color. The glorious payoff is dewy sultry and long-lasting. Ready Stock : - Glow - Bronze Gooddes - Hot Pink - Tea Rose - Orange NOTE : ' Cantumkan warna/varian yg diinginkan di kolom keterangan. Cantumkan juga untuk warna/varian cadangan jika stock yg diminta habis. IDR 198K #NYX  #nyxcreamblush  #blushonnyx  #creamblush  #jualkosmetikbranded  #kosmetikimport  #jualmakeupnyx  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  langsung klik link diatas untuk order via WA ya
Stop washing your face. Wash your face once a day. Wash your face morning and night. Use your own saliva on your pimples. Use a gentle toner. Don’t use a toner. Go to the dermatologist. Don’t use anything with chemicals. Modern medicine is the best treatment. All natural is the way to go. Get your hormones tested. Get a food intolerance test. Get your thyroid checked. Don’t let anything touch your face. Use this strict 12 step skincare routine. Get more house plants. Get a water filter. Stop wearing makeup. Makeup doesn’t matter. Completely change your diet. Stop drinking alcohol. Don’t eat spicy food. Your body is overly acidic. Eat whatever you want. Drink green tea. Take zinc. Just use dove bar soap. Cut out all caffeine. Use your own urine on your pimples. Take accutane again. Quit eating high GI foods. Use tooth paste on your spots. Increase your workouts. Do acupuncture. Change your pillowcases. Sleep on your back. Use all natural products. Use light therapy. Get on antibiotics. Use probiotics. Wear your hair up. Do a cleanse. Get laser done. Check to see if you have parasites. Go on birth control. Balance your hormones naturally. Don’t pop your pimples. Take iron. Do pop your pimples. Only wash your face with cold water. Get your gut balanced. Use essential oils. Just drink water. Don’t think about it and it’ll go away. 
These are all things I have heard before. Having acne is confusing enough without all the impossible recommendations. Please from all acne sufferers to you, think before you speak. You have no clue what someone has or hasn’t tried and what they are currently going through. Instead of offering advice, offer a compliment. Nice hair, killer dress, I love those shoes- will go a much longer way💕
Stop washing your face. Wash your face once a day. Wash your face morning and night. Use your own saliva on your pimples. Use a gentle toner. Don’t use a toner. Go to the dermatologist. Don’t use anything with chemicals. Modern medicine is the best treatment. All natural is the way to go. Get your hormones tested. Get a food intolerance test. Get your thyroid checked. Don’t let anything touch your face. Use this strict 12 step skincare routine. Get more house plants. Get a water filter. Stop wearing makeup. Makeup doesn’t matter. Completely change your diet. Stop drinking alcohol. Don’t eat spicy food. Your body is overly acidic. Eat whatever you want. Drink green tea. Take zinc. Just use dove bar soap. Cut out all caffeine. Use your own urine on your pimples. Take accutane again. Quit eating high GI foods. Use tooth paste on your spots. Increase your workouts. Do acupuncture. Change your pillowcases. Sleep on your back. Use all natural products. Use light therapy. Get on antibiotics. Use probiotics. Wear your hair up. Do a cleanse. Get laser done. Check to see if you have parasites. Go on birth control. Balance your hormones naturally. Don’t pop your pimples. Take iron. Do pop your pimples. Only wash your face with cold water. Get your gut balanced. Use essential oils. Just drink water. Don’t think about it and it’ll go away. These are all things I have heard before. Having acne is confusing enough without all the impossible recommendations. Please from all acne sufferers to you, think before you speak. You have no clue what someone has or hasn’t tried and what they are currently going through. Instead of offering advice, offer a compliment. Nice hair, killer dress, I love those shoes- will go a much longer way💕
NYX Rouge Cream Blush

More delicious than peaches and cream? We like to think so. Our velvety smooth mineral Rouge Cream Blush offers a sheer wash of radiant color. The glorious payoff is dewy sultry and long-lasting.

Ready Stock : - Glow - Bronze Gooddes - Hot Pink - Tea Rose - Orange 
NOTE : ' Cantumkan warna/varian yg diinginkan di kolom keterangan. Cantumkan juga untuk warna/varian cadangan jika stock yg diminta habis.

IDR 198K

#NYX #nyxcreamblush #blushonnyx #creamblush #jualkosmetikbranded #kosmetikimport #jualmakeupnyx #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang

langsung klik link diatas untuk order via WA ya
NYX Rouge Cream Blush More delicious than peaches and cream? We like to think so. Our velvety smooth mineral Rouge Cream Blush offers a sheer wash of radiant color. The glorious payoff is dewy sultry and long-lasting. Ready Stock : - Glow - Bronze Gooddes - Hot Pink - Tea Rose - Orange NOTE : ' Cantumkan warna/varian yg diinginkan di kolom keterangan. Cantumkan juga untuk warna/varian cadangan jika stock yg diminta habis. IDR 198K #NYX  #nyxcreamblush  #blushonnyx  #creamblush  #jualkosmetikbranded  #kosmetikimport  #jualmakeupnyx  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  langsung klik link diatas untuk order via WA ya
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah 
Muita gente tem perguntado que base eu ando a usar. Apesar de estar a evitar,devido à condição da minha pele, quando uso dou preferência a esta da Vichy - Dermablend 3D Correction. Posso vos dizer que é a base com mais cobertura que já utilizei. Para uma pele com acne e muitas manchas, é a base ideal para vos deixar com a cor de rosto uniforme. Claro que se notam as borbulhas, mas a vermelhidão desaparece por completo. 
No início quando comecei a utilizar até vos falei que achava que ela ficava muito oleosa rapidamente, mas também não tinha a certeza se era da base, se era da fase que a minha pele andava a atravessar. E assim foi. Hoje em dia uso e consigo manter o aspecto matte por mais horas. 
Esta base também promete ajudar com o acne. Quanto a isso, posso afirmar que a mim não ajudou. O meu acne é severo e tem que ser tratado quimicamente mesmo. 
A textura dela é espessa, quase mousse. Um pouco difícil de espalhar, mas com paciência e algum tempo, chegamos lá. 
No geral estou muito satisfeita. Quando a uso recebo sempre elogios.. até dizem " estás melhor da pele" e eu digo sempre "quem me dera, é base mesmo". O que só prova que as pessoas nem notam muito que é maquilhagem! 
A minha é na cor 25 Nude e comprei na @skin.pt
Muita gente tem perguntado que base eu ando a usar. Apesar de estar a evitar,devido à condição da minha pele, quando uso dou preferência a esta da Vichy - Dermablend 3D Correction. Posso vos dizer que é a base com mais cobertura que já utilizei. Para uma pele com acne e muitas manchas, é a base ideal para vos deixar com a cor de rosto uniforme. Claro que se notam as borbulhas, mas a vermelhidão desaparece por completo. No início quando comecei a utilizar até vos falei que achava que ela ficava muito oleosa rapidamente, mas também não tinha a certeza se era da base, se era da fase que a minha pele andava a atravessar. E assim foi. Hoje em dia uso e consigo manter o aspecto matte por mais horas. Esta base também promete ajudar com o acne. Quanto a isso, posso afirmar que a mim não ajudou. O meu acne é severo e tem que ser tratado quimicamente mesmo. A textura dela é espessa, quase mousse. Um pouco difícil de espalhar, mas com paciência e algum tempo, chegamos lá. No geral estou muito satisfeita. Quando a uso recebo sempre elogios.. até dizem " estás melhor da pele" e eu digo sempre "quem me dera, é base mesmo". O que só prova que as pessoas nem notam muito que é maquilhagem! A minha é na cor 25 Nude e comprei na @skin.pt
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

Ready shade Beige, Buff, Sand

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah

langsung klik link diatas untuk order via WA ya
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K Ready shade Beige, Buff, Sand #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah  langsung klik link diatas untuk order via WA ya
My favorite foundations for Oily Acne prone skin. These beauties all have different finishes and coverage levels  @esteelauder #Doublewear medium to full buildable coverage. Oil free.  @maybelline #fitmematteandporeless sheer to full coverage. Oil free.  @lorealmakeup #truematch light to medium coverage. (builds to full in my opinion)Natural finish. 
@bareminerals #blemishremedy powder medium‑to‑full coverage buildable. 
@bareminerals #mattefoundation sheer to full coverage. * I am a CREATURE OF HABIT so I don’t venture off with my  base to often, which helps me maintain clearer skin. 
I have found these foundations give me the coverage that I desire depending on the stage that my skin is in. It is healthy to treat the skin (when you  have skin conditions) with the appropriate skincare and cosmetics that compliment your skin💋#acnefoundation #mattefoundation #mua #mualife #instabeauty #atlmua
My favorite foundations for Oily Acne prone skin. These beauties all have different finishes and coverage levels @esteelauder #Doublewear  medium to full buildable coverage. Oil free. @maybelline #fitmematteandporeless  sheer to full coverage. Oil free. @lorealmakeup #truematch  light to medium coverage. (builds to full in my opinion)Natural finish. @bareminerals #blemishremedy  powder medium‑to‑full coverage buildable. @bareminerals #mattefoundation  sheer to full coverage. * I am a CREATURE OF HABIT so I don’t venture off with my base to often, which helps me maintain clearer skin. I have found these foundations give me the coverage that I desire depending on the stage that my skin is in. It is healthy to treat the skin (when you have skin conditions) with the appropriate skincare and cosmetics that compliment your skin💋#acnefoundation  #mattefoundation  #mua  #mualife  #instabeauty  #atlmua 
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K

#jualfoundation #elffoundation #ACNEFOUNDATION 
#elfcosmetics #elfhighlighter #highlighter #jualelf #elforiginal #jualelfori #jualelfhighlighter #elfacnefightingfoundation #makeuptutorial #makeupori #makeupbranded #kosmetikimport #kosmetikmurah #grosirmakeup #supliermakeup #olshopjkt #olshopbandung #olshopid #jogja #makeupjogja #makeupsemarang #beautyblogger #makeupreview #tutorialmakeup #brandedimport #inspirasimakeup #tatariaswajah

langsung klik link diatas untuk order via WA ya
Elf Acne Fighting Foundation . Foundation paling oke utk kulit berjerawat krn mengandung salycil acids yg bantu meredakan jerawat. Hasilnya bagus bgt ngecover tp ngga kayak pakai topeng😍😍😍 dijamin deh !!! Gaada alesan lg jerawatan trs gapake foundie☺☺ IDR 165K #jualfoundation  #elffoundation  #ACNEFOUNDATION  #elfcosmetics  #elfhighlighter  #highlighter  #jualelf  #elforiginal  #jualelfori  #jualelfhighlighter  #elfacnefightingfoundation  #makeuptutorial  #makeupori  #makeupbranded  #kosmetikimport  #kosmetikmurah  #grosirmakeup  #supliermakeup  #olshopjkt  #olshopbandung  #olshopid  #jogja  #makeupjogja  #makeupsemarang  #beautyblogger  #makeupreview  #tutorialmakeup  #brandedimport  #inspirasimakeup  #tatariaswajah  langsung klik link diatas untuk order via WA ya
Mask ✔️ Mat ✔️ Juice ✔️ My ideal way of starting this year out right is obv using my fav activated charcoal mask from @banishacnescars (mixed with bentonite clay & ACV). I love how deep cleaning this mask is, absorbing all the oil and impurities out of my pores & wiping out any blackheads in its path— lord knows I need every ounce of it after last nights festivities! Happy New Year everyone!! Make the most of it, Y a  o n l y  l i v e  o n c e 🥦🥒🍵
Mask ✔️ Mat ✔️ Juice ✔️ My ideal way of starting this year out right is obv using my fav activated charcoal mask from @banishacnescars (mixed with bentonite clay & ACV). I love how deep cleaning this mask is, absorbing all the oil and impurities out of my pores & wiping out any blackheads in its path— lord knows I need every ounce of it after last nights festivities! Happy New Year everyone!! Make the most of it, Y a o n l y l i v e o n c e 🥦🥒🍵