an online Instagram web viewer

#5 medias

Photos

Aniversário do meu pai! Parabéns pai! Te amo! 🎂🍰🥂🍾
#parabens
#5.4
#churrascoaniversário
Мамасын❤️#хоккей# Россия:Финляндия#5:0🏒🥅🏆
Мамасын❤️#хоккей # Россия:Финляндия#5 :0🏒🥅🏆
“All hockey.” 🏒🦅👀 #5
“All hockey.” 🏒🦅👀 #5 
週末的兩姐妹過的好充實

又要畫畫,又要去看電影

又去屏東公園感受聖誕節氣氛🎄☃️ 電影初體驗成功~萱狂嗑🍿🍿🍿 爸爸難得休假帶兩個去大立百貨頂樓體驗以前小時候我們的遊樂園~🎠 #5+7藝術空間
#大立百貨空中樂園
#屏東公園 
#無敵破壞王2
週末的兩姐妹過的好充實 又要畫畫,又要去看電影 又去屏東公園感受聖誕節氣氛🎄☃️ 電影初體驗成功~萱狂嗑🍿🍿🍿 爸爸難得休假帶兩個去大立百貨頂樓體驗以前小時候我們的遊樂園~🎠 #5 +7藝術空間 #大立百貨空中樂園  #屏東公園  #無敵破壞王2 
Great gift 🎁 ideas... Give the gift of Glowing Skin ✨ ✨12 Days of Beauty✨
Day 4&5
Receive 10% OFF when you place your order with us!
@marcelaalzatecosmetics ✨ 
#Repost @myskinbuddy with @get_repost
・・・
‘Tis the Season for Glowing! ✨❄️
Show up to your Holiday gatherings in your best skin. -
#holidaygiftguide #beautygifts

If you already own a MYSKINBUDDY, try this protocol for an extra Glow before applying your makeup! -
✨Step 1: Cleanse & Gently Exfoliate. * Add a mild scrub to your cleanser, use setting #1 and move in slow and circular movements around the face for 5 minutes. Rinse face. -
✨Step 2: Nourish & Soothe * Apply a hydrating toner on to cotton round, secure with MSB cover, use setting #1 again and treat skin for 2-3 minutes. -
✨Step 3: Infuse & Replenish * Apply hydrating gel, serum or moisturizer all over face, use setting #5 and move in slow and circular movements around the face for 5 minutes. -
✨Step 4: Look in the mirror and admire your beautiful face! -
Great gift 🎁 ideas... Give the gift of Glowing Skin ✨ ✨12 Days of Beauty✨ Day 4&5 Receive 10% OFF when you place your order with us! @marcelaalzatecosmetics ✨ #Repost  @myskinbuddy with @get_repost ・・・ ‘Tis the Season for Glowing! ✨❄️ Show up to your Holiday gatherings in your best skin. - #holidaygiftguide  #beautygifts  If you already own a MYSKINBUDDY, try this protocol for an extra Glow before applying your makeup! - ✨Step 1: Cleanse & Gently Exfoliate. * Add a mild scrub to your cleanser, use setting #1  and move in slow and circular movements around the face for 5 minutes. Rinse face. - ✨Step 2: Nourish & Soothe * Apply a hydrating toner on to cotton round, secure with MSB cover, use setting #1  again and treat skin for 2-3 minutes. - ✨Step 3: Infuse & Replenish * Apply hydrating gel, serum or moisturizer all over face, use setting #5  and move in slow and circular movements around the face for 5 minutes. - ✨Step 4: Look in the mirror and admire your beautiful face! -
@6@/2''6/6'5"5("6//5/5$6/6@9!6?:5#5:6/
@6@/2''6/6'5"5("6//5/5$6/6@9!6?:5#5 :6/
✨[ JUBAH QAYSARA] ✨ 
#5 SEBAB KENAPA BAKAL PENGANTIN WAJIB MILIKI JUBAH QAYSARA SYARI NI ! .
.
#1 REKAAN DESIGN YANG PATUH SYARI
.
seperti sedia maklum jubah Qaysara ni dah masuk batch 5.0 dan telah mendapat tempat di hati para muslimah. .
sehingga di “VIRAL” berulang-ulang kali dek kerana kesopanan designnya yang patuh syari dan tampak sangat exclusive .
#2 DISKAUN + FREE KHIMAR LABUH BERNILAI RM59 .
betul ke..? .
macam tak percaya beli jubah dah dapat diskaun + FREE TUDUNG LAGI! .
Ye memang betul, setiap pembelian jubah syari ni Uolls akan dapat FREE TUDUNG yg sedondon sebijik macam model pakai tu? dan jugak FREE POSTAGE tau, ‘JIMAT MASA’ dan ‘JIMAT DUIT’ lagi bestkan?
.
#3 MATERIAL HIGH KUALITI CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI
.
lapisan luar jubah ni mengunakan Material chiffon yang High kualiti di ‘import’ khas dari luar negara
.
Bahagian lining dalam pulak mengunakan ‘Jeyse’ yang super ‘COOLING’ tak jarang dan panas langsung bila dipakai seharian pun .
Dan untuk tampak lebih glamours lagi ‘hand iron, di lakukan dengan terperinci di keliling belahan bahagian depan
.
#4 SEHINGGA 8 PILIHAN WARNA SANGAT ‘EXCLUSIVE’
.
8 pilihan warna PASTEL, dan DARK, yang pasti meruntun jiwa, confirm tak kelip mata memandang
.
Warna batch 5.0 adalah warna2 ‘FRESH’ yqng tak ada pada batch sebelum ini
.
#5 BF N WHUDUK FRIENDLY .
Setiap rekaan kami menekankan dua ciri yang kami kira suatu kemestian dalam setiap keluaran kami.
.
Qaysara mengekalkan kedua ciri ini iaitu zip dibahagian dada bertujuan bagi memudahkan proses penyusuan bayi.
.
Ciri seterusnya pula, zip dibahagian tangan dihasilkan bagi memudahkan anda mengangkat wudhu'.
.
DAN PALING BEST LAGI...! .
Setiap pembelian jubah Anda layak dapat harga SPECIAL ‘ADD ON, headchain seperti model pakai dekat atas kepala tu dengan harga RM35 jer,
.
Harga asal : RM199
🎉Harga Promosi RM149 FREE POSTAGE
.
Add On headchain RM35 je
.
+FREE KHIMAR +FREE 20 BIJI BATU SWROVSKI
+FREE POSTAGE
. 
UNTUK ORDER👇👇👇
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO 
www.wasap.my/60142659046 
IG SHOP : @arbaha.apparel

FB PAGE : Arbaha Apparel

CHANNEL TELEGRAM : https://t.me/ArbahaApparel

#mardinasafiyya #yearendsale #jubahqaysara
✨[ JUBAH QAYSARA] ✨ #5  SEBAB KENAPA BAKAL PENGANTIN WAJIB MILIKI JUBAH QAYSARA SYARI NI ! . . #1  REKAAN DESIGN YANG PATUH SYARI . seperti sedia maklum jubah Qaysara ni dah masuk batch 5.0 dan telah mendapat tempat di hati para muslimah. . sehingga di “VIRAL” berulang-ulang kali dek kerana kesopanan designnya yang patuh syari dan tampak sangat exclusive . #2  DISKAUN + FREE KHIMAR LABUH BERNILAI RM59 . betul ke..? . macam tak percaya beli jubah dah dapat diskaun + FREE TUDUNG LAGI! . Ye memang betul, setiap pembelian jubah syari ni Uolls akan dapat FREE TUDUNG yg sedondon sebijik macam model pakai tu? dan jugak FREE POSTAGE tau, ‘JIMAT MASA’ dan ‘JIMAT DUIT’ lagi bestkan? . #3  MATERIAL HIGH KUALITI CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI . lapisan luar jubah ni mengunakan Material chiffon yang High kualiti di ‘import’ khas dari luar negara . Bahagian lining dalam pulak mengunakan ‘Jeyse’ yang super ‘COOLING’ tak jarang dan panas langsung bila dipakai seharian pun . Dan untuk tampak lebih glamours lagi ‘hand iron, di lakukan dengan terperinci di keliling belahan bahagian depan . #4  SEHINGGA 8 PILIHAN WARNA SANGAT ‘EXCLUSIVE’ . 8 pilihan warna PASTEL, dan DARK, yang pasti meruntun jiwa, confirm tak kelip mata memandang . Warna batch 5.0 adalah warna2 ‘FRESH’ yqng tak ada pada batch sebelum ini . #5  BF N WHUDUK FRIENDLY . Setiap rekaan kami menekankan dua ciri yang kami kira suatu kemestian dalam setiap keluaran kami. . Qaysara mengekalkan kedua ciri ini iaitu zip dibahagian dada bertujuan bagi memudahkan proses penyusuan bayi. . Ciri seterusnya pula, zip dibahagian tangan dihasilkan bagi memudahkan anda mengangkat wudhu'. . DAN PALING BEST LAGI...! . Setiap pembelian jubah Anda layak dapat harga SPECIAL ‘ADD ON, headchain seperti model pakai dekat atas kepala tu dengan harga RM35 jer, . Harga asal : RM199 🎉Harga Promosi RM149 FREE POSTAGE . Add On headchain RM35 je . +FREE KHIMAR +FREE 20 BIJI BATU SWROVSKI +FREE POSTAGE . UNTUK ORDER👇👇👇 KLIK LINK WHATSAPP DI BIO www.wasap.my/60142659046 IG SHOP : @arbaha.apparel FB PAGE : Arbaha Apparel CHANNEL TELEGRAM : https://t.me/ArbahaApparel #mardinasafiyya  #yearendsale  #jubahqaysara 
ayyyyyo #5 i think
ayyyyyo #5  i think
☎️CALL NOW for info📣 This weeks schedule:
🚨🚨REMINDER🚨🚨 Monday 12/17 @ 630pm or 730pm
Tuesday 12/18 @ 5pm
Wednesday 12/19 @ 5pm
Thursday 12/20 @ 5pm
Friday 12/21 @ 5pm
Sunday 12/23 @ 2pm, 3pm, 4pm & 5pm
@ DNA Performance
4690 Longley Ln Suite #5 Reno
☎️CALL NOW for info📣 This weeks schedule: 🚨🚨REMINDER🚨🚨 Monday 12/17 @ 630pm or 730pm Tuesday 12/18 @ 5pm Wednesday 12/19 @ 5pm Thursday 12/20 @ 5pm Friday 12/21 @ 5pm Sunday 12/23 @ 2pm, 3pm, 4pm & 5pm @ DNA Performance 4690 Longley Ln Suite #5  Reno
Cómo cambiar tu cuerpo?

#1 DOLOR. Tratar con el o quédate en el promedio

#2 NUTRICIÓN. Come mejor o nunca cambiarás! No se puede trabajar con una mala alimentación. ¡Alimentación con propósito! 
#3 SACRIFICIO. Unas cuantas cosas tienen que cambiar en tu vida para que #1 y #2 funcionen

#4 DORMIR. Si no estás durmiendo 7-8 horas al día, no hay tanto misterio en porque el resultado no llega.

#5 CONOCIMIENTO. Si estás interesado en un tema, tienes que leer, ver y escuchar todo lo relacionado con lo que estás buscando. Lo que no entiende lo preguntas!

#Reto24fit

#FitClubGarcia 
#HERBALIFENUTRITION
Cómo cambiar tu cuerpo? #1  DOLOR. Tratar con el o quédate en el promedio #2  NUTRICIÓN. Come mejor o nunca cambiarás! No se puede trabajar con una mala alimentación. ¡Alimentación con propósito! #3  SACRIFICIO. Unas cuantas cosas tienen que cambiar en tu vida para que #1  y #2  funcionen #4  DORMIR. Si no estás durmiendo 7-8 horas al día, no hay tanto misterio en porque el resultado no llega. #5  CONOCIMIENTO. Si estás interesado en un tema, tienes que leer, ver y escuchar todo lo relacionado con lo que estás buscando. Lo que no entiende lo preguntas! #Reto24fit  #FitClubGarcia  #HERBALIFENUTRITION 
🌻🌻🌻🌻🌻🌻
Đầm xòe vải boy phối lưới tay voan viền kim sa
📌 Giá 270k
🔖 Chất liệu: vải boy phối voan
🔖 Mô tả: Thiết kế 1 size thích hợp với bạn nữ từ 40-55kg vừa, tùy chiều cao
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
💎 CAM KẾT hàng chính hãng, sản phẩm như hình 📦 Được đổi size - đổi mẫu  không giới hạn trong 5 ngày
➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖
🌎 Fb: https://web.facebook.com/yumestorene/
☎️Hotline: 0906 778 728 - 0908188429
#YUMESTORE 
#đầm #xinh #áo #đẹp #dựtiệc #dạophố #váy #giárẻ
#5
🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Đầm xòe vải boy phối lưới tay voan viền kim sa 📌 Giá 270k 🔖 Chất liệu: vải boy phối voan 🔖 Mô tả: Thiết kế 1 size thích hợp với bạn nữ từ 40-55kg vừa, tùy chiều cao 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 💎 CAM KẾT hàng chính hãng, sản phẩm như hình 📦 Được đổi size - đổi mẫu không giới hạn trong 5 ngày ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ 🌎 Fb: https://web.facebook.com/yumestorene/ ☎️Hotline: 0906 778 728 - 0908188429 #YUMESTORE  #đầm  #xinh  #áo  #đẹp  #dựtiệc  #dạophố  #váy  #giárẻ  #5 
Congrats to 16yo @Tai_Sach (AUS 🇦🇺 16U #2) on winning the 16U Australian Hardcourt Championships in Melbourne 🇦🇺 .
.
In this tournament last year Tai was the Winner of the Consolation Draw 💪 Since then, he has put more focus into the ITF Junior circuit where he has been competing across Asia and Europe - his current ranking is #308 .
.
Back to the National Hardcourts Final, Tai faced Enzo Aguiard @aguiardenzo (🇦🇺 16U #18) winning a close match 4:6 6:3 6:2 🏆💪 .
.
Tai was also Finalist in the Doubles with partner @HaruSonton_ (🇦🇺 16U #9) The Doubles title went to @Alex.Bulte (🇦🇺 16U #5) & @Cooper.White_ (🇦🇺 16U #3) who won the Final 6:3 6:4 🏆💪 .
.
Congrats again to Tai and good luck for 2019 ‼️ .
.
@juniortennispros 🎾 .
.
.
.
#tennisaustralia #tennisplayer #tennisplayers #decembershowdown #australianopen #aussieopen #hardcourt #sportsphotography #sportsphoto #nationalchampionship #tennisworld #instatennis #tennislife #tennis #tenis #tenista #tennisdoubles #juniortennispros #juniortennis #ausopen #tennisrunsinourblood #tenniscoach #tenniscoaching #tennisacademy
Congrats to 16yo @Tai_Sach (AUS 🇦🇺 16U #2 ) on winning the 16U Australian Hardcourt Championships in Melbourne 🇦🇺 . . In this tournament last year Tai was the Winner of the Consolation Draw 💪 Since then, he has put more focus into the ITF Junior circuit where he has been competing across Asia and Europe - his current ranking is #308  . . Back to the National Hardcourts Final, Tai faced Enzo Aguiard @aguiardenzo (🇦🇺 16U #18 ) winning a close match 4:6 6:3 6:2 🏆💪 . . Tai was also Finalist in the Doubles with partner @HaruSonton_ (🇦🇺 16U #9 ) The Doubles title went to @Alex.Bulte (🇦🇺 16U #5 ) & @Cooper.White_ (🇦🇺 16U #3 ) who won the Final 6:3 6:4 🏆💪 . . Congrats again to Tai and good luck for 2019 ‼️ . . @juniortennispros 🎾 . . . . #tennisaustralia  #tennisplayer  #tennisplayers  #decembershowdown  #australianopen  #aussieopen  #hardcourt  #sportsphotography  #sportsphoto  #nationalchampionship  #tennisworld  #instatennis  #tennislife  #tennis  #tenis  #tenista  #tennisdoubles  #juniortennispros  #juniortennis  #ausopen  #tennisrunsinourblood  #tenniscoach  #tenniscoaching  #tennisacademy 
Gift Idea #5: Licensed Frida & assorted Mexicana Socks for the mujer y hombre. Who ever said socks are a boring Xmas gift?!
.
.
.
.
#socks
#happyfeet #socksfetish #crazysocks #sockgame #christmas #xmas #merrychristmas #gifts #giftideas #mexico #fridakahlo #frida #shoplocal #colour #fun #loco #presents #islington #newcastlensw #newcastlemums
✨[ JUBAH QAYSARA] ✨ 
#5 SEBAB KENAPA BAKAL PENGANTIN WAJIB MILIKI JUBAH QAYSARA SYARI NI ! .
.
#1 REKAAN DESIGN YANG PATUH SYARI
.
seperti sedia maklum jubah Qaysara ni dah masuk batch 5.0 dan telah mendapat tempat di hati para muslimah. .
sehingga di “VIRAL” berulang-ulang kali dek kerana kesopanan designnya yang patuh syari dan tampak sangat exclusive .
#2 DISKAUN + FREE KHIMAR LABUH BERNILAI RM59 .
betul ke..? .
macam tak percaya beli jubah dah dapat diskaun + FREE TUDUNG LAGI! .
Ye memang betul, setiap pembelian jubah syari ni Uolls akan dapat FREE TUDUNG yg sedondon sebijik macam model pakai tu? dan jugak FREE POSTAGE tau, ‘JIMAT MASA’ dan ‘JIMAT DUIT’ lagi bestkan?
.
#3 MATERIAL HIGH KUALITI CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI
.
lapisan luar jubah ni mengunakan Material chiffon yang High kualiti di ‘import’ khas dari luar negara
.
Bahagian lining dalam pulak mengunakan ‘Jeyse’ yang super ‘COOLING’ tak jarang dan panas langsung bila dipakai seharian pun .
Dan untuk tampak lebih glamours lagi ‘hand iron, di lakukan dengan terperinci di keliling belahan bahagian depan
.
#4 SEHINGGA 8 PILIHAN WARNA SANGAT ‘EXCLUSIVE’
.
8 pilihan warna PASTEL, dan DARK, yang pasti meruntun jiwa, confirm tak kelip mata memandang
.
Warna batch 5.0 adalah warna2 ‘FRESH’ yqng tak ada pada batch sebelum ini
.
#5 BF N WHUDUK FRIENDLY .
Setiap rekaan kami menekankan dua ciri yang kami kira suatu kemestian dalam setiap keluaran kami.
.
Qaysara mengekalkan kedua ciri ini iaitu zip dibahagian dada bertujuan bagi memudahkan proses penyusuan bayi.
.
Ciri seterusnya pula, zip dibahagian tangan dihasilkan bagi memudahkan anda mengangkat wudhu'.
.
DAN PALING BEST LAGI...! .
Setiap pembelian jubah Anda layak dapat harga SPECIAL ‘ADD ON, headchain seperti model pakai dekat atas kepala tu dengan harga RM35 jer,
.
Harga asal : RM199
🎉Harga Promosi RM149 FREE POSTAGE
.
Add On headchain RM35 je
.
+FREE KHIMAR +FREE 20 BIJI BATU SWROVSKI
+FREE POSTAGE
. 
UNTUK ORDER👇👇👇
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO 
www.wasap.my/60142659046 
IG SHOP : @arbaha.apparel

FB PAGE : Arbaha Apparel

CHANNEL TELEGRAM : https://t.me/ArbahaApparel

#mardinasafiyya #yearendsale #jubahqaysara
✨[ JUBAH QAYSARA] ✨ #5  SEBAB KENAPA BAKAL PENGANTIN WAJIB MILIKI JUBAH QAYSARA SYARI NI ! . . #1  REKAAN DESIGN YANG PATUH SYARI . seperti sedia maklum jubah Qaysara ni dah masuk batch 5.0 dan telah mendapat tempat di hati para muslimah. . sehingga di “VIRAL” berulang-ulang kali dek kerana kesopanan designnya yang patuh syari dan tampak sangat exclusive . #2  DISKAUN + FREE KHIMAR LABUH BERNILAI RM59 . betul ke..? . macam tak percaya beli jubah dah dapat diskaun + FREE TUDUNG LAGI! . Ye memang betul, setiap pembelian jubah syari ni Uolls akan dapat FREE TUDUNG yg sedondon sebijik macam model pakai tu? dan jugak FREE POSTAGE tau, ‘JIMAT MASA’ dan ‘JIMAT DUIT’ lagi bestkan? . #3  MATERIAL HIGH KUALITI CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI . lapisan luar jubah ni mengunakan Material chiffon yang High kualiti di ‘import’ khas dari luar negara . Bahagian lining dalam pulak mengunakan ‘Jeyse’ yang super ‘COOLING’ tak jarang dan panas langsung bila dipakai seharian pun . Dan untuk tampak lebih glamours lagi ‘hand iron, di lakukan dengan terperinci di keliling belahan bahagian depan . #4  SEHINGGA 8 PILIHAN WARNA SANGAT ‘EXCLUSIVE’ . 8 pilihan warna PASTEL, dan DARK, yang pasti meruntun jiwa, confirm tak kelip mata memandang . Warna batch 5.0 adalah warna2 ‘FRESH’ yqng tak ada pada batch sebelum ini . #5  BF N WHUDUK FRIENDLY . Setiap rekaan kami menekankan dua ciri yang kami kira suatu kemestian dalam setiap keluaran kami. . Qaysara mengekalkan kedua ciri ini iaitu zip dibahagian dada bertujuan bagi memudahkan proses penyusuan bayi. . Ciri seterusnya pula, zip dibahagian tangan dihasilkan bagi memudahkan anda mengangkat wudhu'. . DAN PALING BEST LAGI...! . Setiap pembelian jubah Anda layak dapat harga SPECIAL ‘ADD ON, headchain seperti model pakai dekat atas kepala tu dengan harga RM35 jer, . Harga asal : RM199 🎉Harga Promosi RM149 FREE POSTAGE . Add On headchain RM35 je . +FREE KHIMAR +FREE 20 BIJI BATU SWROVSKI +FREE POSTAGE . UNTUK ORDER👇👇👇 KLIK LINK WHATSAPP DI BIO www.wasap.my/60142659046 IG SHOP : @arbaha.apparel FB PAGE : Arbaha Apparel CHANNEL TELEGRAM : https://t.me/ArbahaApparel #mardinasafiyya  #yearendsale  #jubahqaysara 
Death #5: Chloe Carson 
Title: The Socialite
Death: Inhaled poisonous gas
Death #5 : Chloe Carson Title: The Socialite Death: Inhaled poisonous gas
Introducing Adham “Keto” Ahmed, Beta #5. Adham was born in Egypt then moved to Brooklyn and then eventually to Staten Island. After being diagnosed with diabetes at the age of 6, Adham was inspired to pursue healthcare. He took this passion and ran with it, applying to Sophie Davis School of Biomedical Education with the hopes of eventually becoming an Emergency Medicine Doctor. In his free time Adham enjoys going to the gym and watching TV shows about medicine. When he’s not watching House or squatting for depth, you can probably find Adham making tea and/or coffee. Brother Ahmed, we’re excited to see how you can apply your incredible work ethic to the Upsilon-Mu chapter in the future, 
AEKΔB.
#MeetTheBetasΥΜ
Introducing Adham “Keto” Ahmed, Beta #5 . Adham was born in Egypt then moved to Brooklyn and then eventually to Staten Island. After being diagnosed with diabetes at the age of 6, Adham was inspired to pursue healthcare. He took this passion and ran with it, applying to Sophie Davis School of Biomedical Education with the hopes of eventually becoming an Emergency Medicine Doctor. In his free time Adham enjoys going to the gym and watching TV shows about medicine. When he’s not watching House or squatting for depth, you can probably find Adham making tea and/or coffee. Brother Ahmed, we’re excited to see how you can apply your incredible work ethic to the Upsilon-Mu chapter in the future, AEKΔB. #MeetTheBetasΥΜ 
일본여행 가는 사람 주목!

재팬고 모든 숙소 3박 이상 예약시
5%로 할인 이벤트 진행!

지금 당장 재팬고 사이트가서 
마음에 드는 숙소 예약하자!
재팬고▶https://bit.ly/2OwUZfL
_
할인 이벤트 기간: 지금부터 2019년 1월말까지!
단, 연박 3박인 경우 해당!
적용날짜: 12월 17일부터 3월31일까지!
성수기 기간제외 : 1/18-19,1/25-26,2/15-17 날짜가 포함된 경우는 할인이벤트 적용 불가! *고후쿠점,다카미야점은 특가할인 이벤트 진행중이므로
해당 이벤트 적용 제외*
.
.
.
.
#후쿠오카#도쿄#오키나와#재팬고#일본한인민박#후쿠오카한인민박#도쿄한인민박#후쿠오카여행#도쿄여행#후쿠오카숙소추천#도쿄숙소추천#이벤트#5%할인#일본여행
일본여행 가는 사람 주목! 재팬고 모든 숙소 3박 이상 예약시 5%로 할인 이벤트 진행! 지금 당장 재팬고 사이트가서 마음에 드는 숙소 예약하자! 재팬고▶https://bit.ly/2OwUZfL _ 할인 이벤트 기간: 지금부터 2019년 1월말까지! 단, 연박 3박인 경우 해당! 적용날짜: 12월 17일부터 3월31일까지! 성수기 기간제외 : 1/18-19,1/25-26,2/15-17 날짜가 포함된 경우는 할인이벤트 적용 불가! *고후쿠점,다카미야점은 특가할인 이벤트 진행중이므로 해당 이벤트 적용 제외* . . . . #후쿠오카 #도쿄 #오키나와 #재팬고 #일본한인민박 #후쿠오카한인민박 #도쿄한인민박 #후쿠오카여행 #도쿄여행 #후쿠오카숙소추천 #도쿄숙소추천 #이벤트 #5 %할인#일본여행 
Кстати, глава особо умом не блещет (как и весь фф),так что воть 💓
Фанфик #5 💙
10 глава 💖
Я была очень уставшая. Прямо с порога я побежала в ванную. Набрала воду и пошла. Моюсь, моюсь. Нечего не предвещало беды. 💟
Мимо ванны проходил  Валя. Я не знаю как он разглядел что я забыла закрыть дверь?! Но.. ОН ЗАШЕЛ КО МНЕ! 💟
ВЯ-Хахахпх. Никогда такую картину не видел!*Достал телефон и начал фотографировать*
Я-Валя! Что ты тут делаешь?! Уходи! 
ВЯ-Ладно, но это уже У Мэйка!
Я-Нет, пожалуйста,не надо!! ВЯ-Надо! *Вышел из комнаты и закрыл дверь*
💟
Если честно, то я не думала что он правда отправит. Но он отправил.
💟
 Выходя из Ванной я взяла телефон. Он издал характерный звук. Это сообщение пришло. 💟
Жду 30-40💖И 2-3 комментария ✔️
#ВалераНеГей#ВалераГей#ВалераДиджейкин 😍
#МэйбиБэйби 😍
#КрокиБой 😍
#МэйкЛав 😍
#МэйбиБэйби 😍
#КисешПисеш 😍
#Френдзона #Френдики 😍 
#Фанфик #фф 😍
Кстати, глава особо умом не блещет (как и весь фф),так что воть 💓 Фанфик #5  💙 10 глава 💖 Я была очень уставшая. Прямо с порога я побежала в ванную. Набрала воду и пошла. Моюсь, моюсь. Нечего не предвещало беды. 💟 Мимо ванны проходил Валя. Я не знаю как он разглядел что я забыла закрыть дверь?! Но.. ОН ЗАШЕЛ КО МНЕ! 💟 ВЯ-Хахахпх. Никогда такую картину не видел!*Достал телефон и начал фотографировать* Я-Валя! Что ты тут делаешь?! Уходи! ВЯ-Ладно, но это уже У Мэйка! Я-Нет, пожалуйста,не надо!! ВЯ-Надо! *Вышел из комнаты и закрыл дверь* 💟 Если честно, то я не думала что он правда отправит. Но он отправил. 💟 Выходя из Ванной я взяла телефон. Он издал характерный звук. Это сообщение пришло. 💟 Жду 30-40💖И 2-3 комментария ✔️ #ВалераНеГей #ВалераГей #ВалераДиджейкин  😍 #МэйбиБэйби  😍 #КрокиБой  😍 #МэйкЛав  😍 #МэйбиБэйби  😍 #КисешПисеш  😍 #Френдзона  #Френдики  😍 #Фанфик  #фф  😍
NEW ARRIVAL 
FACTORY BOUTIQUE
Brand :  SPT
Tag :  Orange Juicr 
Detail : Dress ลูกไม้สายเดี่ยวไขว้ไหล่ แต่งระบายชั้น ๆ ทั้งตัวงานสวยน่ารัก งานเทียบ 1:1. สวยรับประกัน ผ้าหนา ซับทั้งตัว รีบจัดใส่ตู้นาจา ขึ้นแบบจาก Original Factory รับประกันคุณภาพ 💯

Size 
S อก32,33 เอว25,26 
สะโพก 36
Mอก34,35 เอว 27,28
สะโพก 38
Lอก35,36 เอว 29,30
สะโพก 40 • ความยาว 35
Color ~ Original ( ตามแบบ )

ราคา 890.-
#5
NEW ARRIVAL FACTORY BOUTIQUE Brand : SPT Tag : Orange Juicr Detail : Dress ลูกไม้สายเดี่ยวไขว้ไหล่ แต่งระบายชั้น ๆ ทั้งตัวงานสวยน่ารัก งานเทียบ 1:1. สวยรับประกัน ผ้าหนา ซับทั้งตัว รีบจัดใส่ตู้นาจา ขึ้นแบบจาก Original Factory รับประกันคุณภาพ 💯 Size S อก32,33 เอว25,26 สะโพก 36 Mอก34,35 เอว 27,28 สะโพก 38 Lอก35,36 เอว 29,30 สะโพก 40 • ความยาว 35 Color ~ Original ( ตามแบบ ) ราคา 890.- #5 
DS NIA MAJU:
✨[ JUBAH QAYSARA] ✨ 
#5 SEBAB KENAPA BAKAL PENGANTIN WAJIB MILIKI JUBAH QAYSARA SYARI NI ! .
.
#1 REKAAN DESIGN YANG PATUH SYARI
.
seperti sedia maklum jubah Qaysara ni dah masuk batch 5.0 dan telah mendapat tempat di hati para muslimah. .
sehingga di “VIRAL” berulang-ulang kali dek kerana kesopanan designnya yang patuh syari dan tampak sangat exclusive .
#2 DISKAUN + FREE KHIMAR LABUH BERNILAI RM59 .
betul ke..? .
macam tak percaya beli jubah dah dapat diskaun + FREE TUDUNG LAGI! .
Ye memang betul, setiap pembelian jubah syari ni Uolls akan dapat FREE TUDUNG yg sedondon sebijik macam model pakai tu? dan jugak FREE POSTAGE tau, ‘JIMAT MASA’ dan ‘JIMAT DUIT’ lagi bestkan?
.
#3 MATERIAL HIGH KUALITI CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI
.
lapisan luar jubah ni mengunakan Material chiffon yang High kualiti di ‘import’ khas dari luar negara
.
Bahagian lining dalam pulak mengunakan ‘Jeyse’ yang super ‘COOLING’ tak jarang dan panas langsung bila dipakai seharian pun .
Dan untuk tampak lebih glamours lagi ‘hand iron, di lakukan dengan terperinci di keliling belahan bahagian depan
.
#4 SEHINGGA 8 PILIHAN WARNA SANGAT ‘EXCLUSIVE’
.
8 pilihan warna PASTEL, dan DARK, yang pasti meruntun jiwa, confirm tak kelip mata memandang
.
Warna batch 5.0 adalah warna2 ‘FRESH’ yqng tak ada pada batch sebelum ini
.
#5 BF N WHUDUK FRIENDLY .
Setiap rekaan kami menekankan dua ciri yang kami kira suatu kemestian dalam setiap keluaran kami.
.
Qaysara mengekalkan kedua ciri ini iaitu zip dibahagian dada bertujuan bagi memudahkan proses penyusuan bayi.
.
Ciri seterusnya pula, zip dibahagian tangan dihasilkan bagi memudahkan anda mengangkat wudhu'.
.
DAN PALING BEST LAGI...! .
Setiap pembelian jubah Anda layak dapat harga SPECIAL ‘ADD ON, headchain seperti model pakai dekat atas kepala tu dengan harga RM35 jer,
.
Harga asal : RM199
🎉Harga Promosi RM149 FREE POSTAGE
.
Add On headchain RM35 je
.
+FREE KHIMAR +FREE 20 BIJI BATU SWROVSKI
+FREE POSTAGE
. 
UNTUK ORDER👇👇👇
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO 
www.wasap.my/60142659046 
IG SHOP : @arbaha.apparel

FB PAGE : Arbaha Apparel

CHANNEL TELEGRAM : https://t.me/ArbahaApparel

#mardinasafiyya #yearendsale #jubahqaysara
DS NIA MAJU: ✨[ JUBAH QAYSARA] ✨ #5  SEBAB KENAPA BAKAL PENGANTIN WAJIB MILIKI JUBAH QAYSARA SYARI NI ! . . #1  REKAAN DESIGN YANG PATUH SYARI . seperti sedia maklum jubah Qaysara ni dah masuk batch 5.0 dan telah mendapat tempat di hati para muslimah. . sehingga di “VIRAL” berulang-ulang kali dek kerana kesopanan designnya yang patuh syari dan tampak sangat exclusive . #2  DISKAUN + FREE KHIMAR LABUH BERNILAI RM59 . betul ke..? . macam tak percaya beli jubah dah dapat diskaun + FREE TUDUNG LAGI! . Ye memang betul, setiap pembelian jubah syari ni Uolls akan dapat FREE TUDUNG yg sedondon sebijik macam model pakai tu? dan jugak FREE POSTAGE tau, ‘JIMAT MASA’ dan ‘JIMAT DUIT’ lagi bestkan? . #3  MATERIAL HIGH KUALITI CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI . lapisan luar jubah ni mengunakan Material chiffon yang High kualiti di ‘import’ khas dari luar negara . Bahagian lining dalam pulak mengunakan ‘Jeyse’ yang super ‘COOLING’ tak jarang dan panas langsung bila dipakai seharian pun . Dan untuk tampak lebih glamours lagi ‘hand iron, di lakukan dengan terperinci di keliling belahan bahagian depan . #4  SEHINGGA 8 PILIHAN WARNA SANGAT ‘EXCLUSIVE’ . 8 pilihan warna PASTEL, dan DARK, yang pasti meruntun jiwa, confirm tak kelip mata memandang . Warna batch 5.0 adalah warna2 ‘FRESH’ yqng tak ada pada batch sebelum ini . #5  BF N WHUDUK FRIENDLY . Setiap rekaan kami menekankan dua ciri yang kami kira suatu kemestian dalam setiap keluaran kami. . Qaysara mengekalkan kedua ciri ini iaitu zip dibahagian dada bertujuan bagi memudahkan proses penyusuan bayi. . Ciri seterusnya pula, zip dibahagian tangan dihasilkan bagi memudahkan anda mengangkat wudhu'. . DAN PALING BEST LAGI...! . Setiap pembelian jubah Anda layak dapat harga SPECIAL ‘ADD ON, headchain seperti model pakai dekat atas kepala tu dengan harga RM35 jer, . Harga asal : RM199 🎉Harga Promosi RM149 FREE POSTAGE . Add On headchain RM35 je . +FREE KHIMAR +FREE 20 BIJI BATU SWROVSKI +FREE POSTAGE . UNTUK ORDER👇👇👇 KLIK LINK WHATSAPP DI BIO www.wasap.my/60142659046 IG SHOP : @arbaha.apparel FB PAGE : Arbaha Apparel CHANNEL TELEGRAM : https://t.me/ArbahaApparel #mardinasafiyya  #yearendsale  #jubahqaysara 
2018.12.12
屋上菜園のスティックカリフラワー  初収穫
・
赤紫っぽくなっていた原因は、冬場の露地野菜によくある「寒さや日光の影響でアントシアニンが生成された状態」とのこと。12.2に対策として葉で覆って帰りました。
・
丸い固まりがほどけてきてスティック状に伸びてきたので、試しに初収穫。
さっと塩茹でにして味見。
茎部分がみずみずしくほんのり甘みものっていてなかなか美味しい!
花蕾先端部分は、小さいながら塩味がここに溜まって茎部分との食感の違いもあり。スパイスや調味料が先端だけに絡みついてたりしたら面白いかも!
・
実はあんまり期待してなかったけど意外に楽しめそう^ ^
・
・
・
#屋上菜園 #野菜 #秋冬野菜 #冬野菜
#スティックカリフラワー
#カリフローレ
#rooftopvegetablegarden #5㎡farm #kitchengarden #vegetable
#アントシアニン #冬野菜の赤紫色
2018.12.12 屋上菜園のスティックカリフラワー 初収穫 ・ 赤紫っぽくなっていた原因は、冬場の露地野菜によくある「寒さや日光の影響でアントシアニンが生成された状態」とのこと。12.2に対策として葉で覆って帰りました。 ・ 丸い固まりがほどけてきてスティック状に伸びてきたので、試しに初収穫。 さっと塩茹でにして味見。 茎部分がみずみずしくほんのり甘みものっていてなかなか美味しい! 花蕾先端部分は、小さいながら塩味がここに溜まって茎部分との食感の違いもあり。スパイスや調味料が先端だけに絡みついてたりしたら面白いかも! ・ 実はあんまり期待してなかったけど意外に楽しめそう^ ^ ・ ・ ・ #屋上菜園  #野菜  #秋冬野菜  #冬野菜  #スティックカリフラワー  #カリフローレ  #rooftopvegetablegarden  #5 ㎡farm #kitchengarden  #vegetable  #アントシアニン  #冬野菜の赤紫色 
NEW ARRIVAL 
FACTORY BOUTIQUE
Brand :  Korea
Tag :  Orange Juicr 
Detail : Dress สั้นผ่าหน้า ผ้ากิ๊ตเตอน่ารักวิ้ง ๆ ฟรุ้งฟริ่งมากกก ช่วงเอวแต่งซีทรู ซิปหลัง ทรงสวย  งานเทียบ 1:1. สวยรับประกัน ผ้าหนา ซับทั้งตัว รีบจัดใส่ตู้นาจา ขึ้นแบบจาก Original Factory รับประกันคุณภาพ 💯

Size 
S อก32,33 เอว25,26 
สะโพก 36
Mอก34,35 เอว 27,28
สะโพก 38
Lอก35,36 เอว 29,30
สะโพก 40 • ความยาว 35
Color ~ Original ( ตามแบบ )

ราคา690.-
#5
NEW ARRIVAL FACTORY BOUTIQUE Brand : Korea Tag : Orange Juicr Detail : Dress สั้นผ่าหน้า ผ้ากิ๊ตเตอน่ารักวิ้ง ๆ ฟรุ้งฟริ่งมากกก ช่วงเอวแต่งซีทรู ซิปหลัง ทรงสวย งานเทียบ 1:1. สวยรับประกัน ผ้าหนา ซับทั้งตัว รีบจัดใส่ตู้นาจา ขึ้นแบบจาก Original Factory รับประกันคุณภาพ 💯 Size S อก32,33 เอว25,26 สะโพก 36 Mอก34,35 เอว 27,28 สะโพก 38 Lอก35,36 เอว 29,30 สะโพก 40 • ความยาว 35 Color ~ Original ( ตามแบบ ) ราคา690.- #5 
Alien baby 👽💚👽💚👽✔️ EYESHADOWS @jeffreestarcosmetics  alien palette ✔️FOUNDATION @lagirlcosmetics “pro MATTE GLM 674 natural + WHITE shade foundation mixer”
•
✔️BRONZER @physiciansformula “bronzer” •
✔️LIPS @nyxcosmetics “fortune cookie butter gloss “ & @colourpopcosmetics “tootsi” lippie
•
✔️ HIGHLIGHTER @ofracosmetics “beverly hills 10g”
•
✔️ BROWS @benefitcosmetics “foolproof brow powder #5” • gimmie brow gel• highbrow pencil ✔️ EYELASHES @themakeupshack “eye dare you” #jeffreestar #jeffreestarcosmetics #themakeupshack #benefit #benefitcosmetics #benefitbrows #alienpalette #jeffreestaralienpalette #physiciansformula #ofrahighlighter #ofracosmetics #lagirlcosmetics #lagirl #maquillaje #makeup #motd #eotd
Alien baby 👽💚👽💚👽✔️ EYESHADOWS @jeffreestarcosmetics alien palette ✔️FOUNDATION @lagirlcosmetics “pro MATTE GLM 674 natural + WHITE shade foundation mixer” • ✔️BRONZER @physiciansformula “bronzer” • ✔️LIPS @nyxcosmetics “fortune cookie butter gloss “ & @colourpopcosmetics “tootsi” lippie • ✔️ HIGHLIGHTER @ofracosmetics “beverly hills 10g” • ✔️ BROWS @benefitcosmetics “foolproof brow powder #5 ” • gimmie brow gel• highbrow pencil ✔️ EYELASHES @themakeupshack “eye dare you” #jeffreestar  #jeffreestarcosmetics  #themakeupshack  #benefit  #benefitcosmetics  #benefitbrows  #alienpalette  #jeffreestaralienpalette  #physiciansformula  #ofrahighlighter  #ofracosmetics  #lagirlcosmetics  #lagirl  #maquillaje  #makeup  #motd  #eotd 
We will start the walk with another amazing deal! . DEAL #5  our entire collection of clutches for buy one get one free!  #pradonsilks #fashion #saree #jewellery #blouses  #desigirl #tamilgirl #makeupartist #hairstylist #designersarees #indianbride  #global_photographers  #tamilevents #wedding #bridal  #love #sexyblouse #bridalblouse #love #model #dreamgirl #photography #muah #banarasi #srilankan  #prakriti  #indianoutfit #global_photography
ANDA KESULITAN EKONOMI 👆
Kalo bukan sekarang kapan lagi ??
.
Apakah anda yakin masih diberi kesempatan untuk memberi kebahagian untuk orang yang anda sayang
.
IKUTI TIPS DAN STRATEGI SYA MERAUP MEMULAI BISNIS ONLINE PROFIT TANPA BATAS BAHKAN KETIKA KAMU TIDUR PUN REKENING KAMU TRUS MENGHASILKAN UANG
.
ERA DIGITAL BE SMART PEOPLE, Jadi Jgn Buang2 Waktu Lagi. 
Sya prioritaskan yang serius mau Belajar bisnis Online.
Ketik "FIX REGISTRASI"
SAYA PRIORITASKAN..
#bisnismudah#bisnisanakmuda#onlineshopping#onlineshopbandung#onlineshopjakarta#hot#infobandung#viral#digitalmarketing#digitalpanting#video#marketingdigital#ngakakkocak#selebgram#selebgrambisnis#artist#pp#1#2#3#4#5#6#7#8#9#0#lucu#hits#wisata
ANDA KESULITAN EKONOMI 👆 Kalo bukan sekarang kapan lagi ?? . Apakah anda yakin masih diberi kesempatan untuk memberi kebahagian untuk orang yang anda sayang . IKUTI TIPS DAN STRATEGI SYA MERAUP MEMULAI BISNIS ONLINE PROFIT TANPA BATAS BAHKAN KETIKA KAMU TIDUR PUN REKENING KAMU TRUS MENGHASILKAN UANG . ERA DIGITAL BE SMART PEOPLE, Jadi Jgn Buang2 Waktu Lagi. Sya prioritaskan yang serius mau Belajar bisnis Online. Ketik "FIX REGISTRASI" SAYA PRIORITASKAN.. #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0 #lucu #hits #wisata 
Más fotos del cumpleaños #5 de mi Princesa
Más fotos del cumpleaños #5  de mi Princesa
✨[ JUBAH QAYSARA] ✨ 
#5 SEBAB KENAPA BAKAL PENGANTIN WAJIB MILIKI JUBAH QAYSARA SYARI NI ! .
#1 REKAAN DESIGN YANG PATUH SYARI
.
seperti sedia maklum jubah Qaysara ni dah masuk batch 5.0 dan telah mendapat tempat di hati para muslimah. .
sehingga di “VIRAL” berulang-ulang kali dek kerana kesopanan designnya yang patuh syari dan tampak sangat exclusive .
#2 DISKAUN + FREE KHIMAR LABUH BERNILAI RM59
. 
betul ke..? macam tak percaya beli jubah dah dapat diskaun + FREE TUDUNG LAGI! .
Ye memang betul, setiap pembelian jubah syari ni Uolls akan dapat FREE TUDUNG yg sedondon sebijik macam model pakai tu? dan jugak FREE POSTAGE tau, ‘JIMAT MASA’ dan ‘JIMAT DUIT’ lagi bestkan?
.
#3 MATERIAL HIGH KUALITI CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI
.
lapisan luar jubah ni mengunakan Material chiffon yang High kualiti di ‘import’ khas dari luar negara
.
Bahagian lining dalam pulak mengunakan ‘Jeyse’ yang super ‘COOLING’ tak jarang dan panas langsung bila dipakai seharian pun .
Dan untuk tampak lebih glamours lagi ‘hand iron, di lakukan dengan terperinci di keliling belahan bahagian depan
.
#4 SEHINGGA 8 PILIHAN WARNA SANGAT ‘EXCLUSIVE’
.
8 pilihan warna PASTEL, dan DARK, yang pasti meruntun jiwa, confirm tak kelip mata memandang
.
Warna batch 5.0 adalah warna2 ‘FRESH’ yqng tak ada pada batch sebelum ini
.
#5 BF N WHUDUK FRIENDLY .
Setiap rekaan kami menekankan dua ciri yang kami kira suatu kemestian dalam setiap keluaran kami.
.
Qaysara mengekalkan kedua ciri ini iaitu zip dibahagian dada bertujuan bagi memudahkan proses penyusuan bayi.
.
Ciri seterusnya pula, zip dibahagian tangan dihasilkan bagi memudahkan anda mengangkat wudhu'.
.
DAN PALING BEST LAGI...! .
Setiap pembelian jubah Anda layak dapat harga SPECIAL ‘ADD ON, headchain seperti model pakai dekat atas kepala tu dengan harga RM35 jer,
.
Harga asal : RM199
🎉Harga Promosi RM149 FREE POSTAGE
.
Add On headchain RM35 je
.
+FREE KHIMAR +FREE 20 BIJI BATU SWROVSKI
+FREE POSTAGE
.
UNTUK ORDER👇👇👇
KLIK LINK WHATSAPP DI BIO
www.wasap.my/60142659046

#mardinasafiyya #yearendsale #jubahqaysara
✨[ JUBAH QAYSARA] ✨ #5  SEBAB KENAPA BAKAL PENGANTIN WAJIB MILIKI JUBAH QAYSARA SYARI NI ! . #1  REKAAN DESIGN YANG PATUH SYARI . seperti sedia maklum jubah Qaysara ni dah masuk batch 5.0 dan telah mendapat tempat di hati para muslimah. . sehingga di “VIRAL” berulang-ulang kali dek kerana kesopanan designnya yang patuh syari dan tampak sangat exclusive . #2  DISKAUN + FREE KHIMAR LABUH BERNILAI RM59 . betul ke..? macam tak percaya beli jubah dah dapat diskaun + FREE TUDUNG LAGI! . Ye memang betul, setiap pembelian jubah syari ni Uolls akan dapat FREE TUDUNG yg sedondon sebijik macam model pakai tu? dan jugak FREE POSTAGE tau, ‘JIMAT MASA’ dan ‘JIMAT DUIT’ lagi bestkan? . #3  MATERIAL HIGH KUALITI CRYSTAL CHIFFON DAN HIASAN BATU SWAROSKI . lapisan luar jubah ni mengunakan Material chiffon yang High kualiti di ‘import’ khas dari luar negara . Bahagian lining dalam pulak mengunakan ‘Jeyse’ yang super ‘COOLING’ tak jarang dan panas langsung bila dipakai seharian pun . Dan untuk tampak lebih glamours lagi ‘hand iron, di lakukan dengan terperinci di keliling belahan bahagian depan . #4  SEHINGGA 8 PILIHAN WARNA SANGAT ‘EXCLUSIVE’ . 8 pilihan warna PASTEL, dan DARK, yang pasti meruntun jiwa, confirm tak kelip mata memandang . Warna batch 5.0 adalah warna2 ‘FRESH’ yqng tak ada pada batch sebelum ini . #5  BF N WHUDUK FRIENDLY . Setiap rekaan kami menekankan dua ciri yang kami kira suatu kemestian dalam setiap keluaran kami. . Qaysara mengekalkan kedua ciri ini iaitu zip dibahagian dada bertujuan bagi memudahkan proses penyusuan bayi. . Ciri seterusnya pula, zip dibahagian tangan dihasilkan bagi memudahkan anda mengangkat wudhu'. . DAN PALING BEST LAGI...! . Setiap pembelian jubah Anda layak dapat harga SPECIAL ‘ADD ON, headchain seperti model pakai dekat atas kepala tu dengan harga RM35 jer, . Harga asal : RM199 🎉Harga Promosi RM149 FREE POSTAGE . Add On headchain RM35 je . +FREE KHIMAR +FREE 20 BIJI BATU SWROVSKI +FREE POSTAGE . UNTUK ORDER👇👇👇 KLIK LINK WHATSAPP DI BIO www.wasap.my/60142659046 #mardinasafiyya  #yearendsale  #jubahqaysara 
*KELUARGA BESAR DIGITALNESIA*

ACARA TAHUNAN SEKALI 
Banyak yg tanya kalau saya gak bisa jualan gimana?
Terus saya tanya balik, buat apa saya bisnis disini kalau emang gak laku

Saya bisa berhasil
Kamu juga pasti bisa
Terus apa yg membedakan kita? "KEBERANIAN"
Saya berani mengambil langkah tetapi Anda tidak berani

Yg mau ambil langkah sukses silakan ketik : *FIX TRANSFER*

Yg serius berbisnis, saya bimbing sampai sukses

#bisnismudah#bisnisanakmuda#onlineshopping#onlineshopbandung#onlineshopjakarta#hot#infobandung#viral#digitalmarketing#digitalpanting#video#marketingdigital#ngakakkocak#selebgram#selebgrambisnis#artist#pp#1#2#3#4#5#6#7#8#9#0
*KELUARGA BESAR DIGITALNESIA* ACARA TAHUNAN SEKALI Banyak yg tanya kalau saya gak bisa jualan gimana? Terus saya tanya balik, buat apa saya bisnis disini kalau emang gak laku Saya bisa berhasil Kamu juga pasti bisa Terus apa yg membedakan kita? "KEBERANIAN" Saya berani mengambil langkah tetapi Anda tidak berani Yg mau ambil langkah sukses silakan ketik : *FIX TRANSFER* Yg serius berbisnis, saya bimbing sampai sukses #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0 
*KELUARGA BESAR DIGITALNESIA*

ACARA TAHUNAN SEKALI 
Banyak yg tanya kalau saya gak bisa jualan gimana?
Terus saya tanya balik, buat apa saya bisnis disini kalau emang gak laku

Saya bisa berhasil
Kamu juga pasti bisa
Terus apa yg membedakan kita? "KEBERANIAN"
Saya berani mengambil langkah tetapi Anda tidak berani

Yg mau ambil langkah sukses silakan ketik : *FIX TRANSFER*

Yg serius berbisnis, saya bimbing sampai sukses

#bisnismudah#bisnisanakmuda#onlineshopping#onlineshopbandung#onlineshopjakarta#hot#infobandung#viral#digitalmarketing#digitalpanting#video#marketingdigital#ngakakkocak#selebgram#selebgrambisnis#artist#pp#1#2#3#4#5#6#7#8#9#0
*KELUARGA BESAR DIGITALNESIA* ACARA TAHUNAN SEKALI Banyak yg tanya kalau saya gak bisa jualan gimana? Terus saya tanya balik, buat apa saya bisnis disini kalau emang gak laku Saya bisa berhasil Kamu juga pasti bisa Terus apa yg membedakan kita? "KEBERANIAN" Saya berani mengambil langkah tetapi Anda tidak berani Yg mau ambil langkah sukses silakan ketik : *FIX TRANSFER* Yg serius berbisnis, saya bimbing sampai sukses #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0 
ANDA KESULITAN EKONOMI 👆
Kalo bukan sekarang kapan lagi ??
.
Apakah anda yakin masih diberi kesempatan untuk memberi kebahagian untuk orang yang anda sayang
.
IKUTI TIPS DAN STRATEGI SYA MERAUP MEMULAI BISNIS ONLINE PROFIT TANPA BATAS BAHKAN KETIKA KAMU TIDUR PUN REKENING KAMU TRUS MENGHASILKAN UANG
.
ERA DIGITAL BE SMART PEOPLE, Jadi Jgn Buang2 Waktu Lagi. 
Sya prioritaskan yang serius mau Belajar bisnis Online.
Ketik "FIX REGISTRASI"
SAYA PRIORITASKAN..
#bisnismudah#bisnisanakmuda#onlineshopping#onlineshopbandung#onlineshopjakarta#hot#infobandung#viral#digitalmarketing#digitalpanting#video#marketingdigital#ngakakkocak#selebgram#selebgrambisnis#artist#pp#1#2#3#4#5#6#7#8#9#0#lucu#hits#malang
ANDA KESULITAN EKONOMI 👆 Kalo bukan sekarang kapan lagi ?? . Apakah anda yakin masih diberi kesempatan untuk memberi kebahagian untuk orang yang anda sayang . IKUTI TIPS DAN STRATEGI SYA MERAUP MEMULAI BISNIS ONLINE PROFIT TANPA BATAS BAHKAN KETIKA KAMU TIDUR PUN REKENING KAMU TRUS MENGHASILKAN UANG . ERA DIGITAL BE SMART PEOPLE, Jadi Jgn Buang2 Waktu Lagi. Sya prioritaskan yang serius mau Belajar bisnis Online. Ketik "FIX REGISTRASI" SAYA PRIORITASKAN.. #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0 #lucu #hits #malang 
*KELUARGA BESAR DIGITALNESIA*

ACARA TAHUNAN SEKALI 
Banyak yg tanya kalau saya gak bisa jualan gimana?
Terus saya tanya balik, buat apa saya bisnis disini kalau emang gak laku

Saya bisa berhasil
Kamu juga pasti bisa
Terus apa yg membedakan kita? "KEBERANIAN"
Saya berani mengambil langkah tetapi Anda tidak berani

Yg mau ambil langkah sukses silakan ketik : *FIX TRANSFER*

Yg serius berbisnis, saya bimbing sampai sukses

#bisnismudah#bisnisanakmuda#onlineshopping#digitalnesia#onlineshopbandung#onlineshopjakarta#hot#infobandung#viral#digitalmarketing#digitalpanting#video#marketingdigital#ngakakkocak#selebgram#selebgrambisnis#artist#pp#1#2#3#4#5#6#7#8#9#0
*KELUARGA BESAR DIGITALNESIA* ACARA TAHUNAN SEKALI Banyak yg tanya kalau saya gak bisa jualan gimana? Terus saya tanya balik, buat apa saya bisnis disini kalau emang gak laku Saya bisa berhasil Kamu juga pasti bisa Terus apa yg membedakan kita? "KEBERANIAN" Saya berani mengambil langkah tetapi Anda tidak berani Yg mau ambil langkah sukses silakan ketik : *FIX TRANSFER* Yg serius berbisnis, saya bimbing sampai sukses #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #digitalnesia #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0 
Preloved chanel #5 shoulder bag red ghw medium sudah recolour 
IDR 5.5jt 💥💥💥
Preloved chanel #5  shoulder bag red ghw medium sudah recolour IDR 5.5jt 💥💥💥
Nobody really likes us except us.🤷🏾‍♂️❄️
_____________________________________________________________
📸: Ion know.❄️
_____________________________________________________________
#mustang #mustanggt #ford #fordperformance #s197 #i_loves_mustang #americanmuscle #custom #modded #roush #shelbygt500 #mustang_shout_outs #mustqngfqnclub #supremestqngs #crowdpleasers #nashville #Tennessee #2k17 #crowdcontrol #4.6 #5.0 #carsandcoffee #MTFOsquad #MTFO #SoutheastStangs
_____________________________________________________________
❄️Sponsors❄️
▶️ @jamhandle
Nobody really likes us except us.🤷🏾‍♂️❄️ _____________________________________________________________ 📸: Ion know.❄️ _____________________________________________________________ #mustang  #mustanggt  #ford  #fordperformance  #s197  #i_loves_mustang  #americanmuscle  #custom  #modded  #roush  #shelbygt500  #mustang_shout_outs  #mustqngfqnclub  #supremestqngs  #crowdpleasers  #nashville  #Tennessee  #2k17  #crowdcontrol  #4 .6 #5 .0 #carsandcoffee  #MTFOsquad  #MTFO  #SoutheastStangs  _____________________________________________________________ ❄️Sponsors❄️ ▶️ @jamhandle
ANDA KESULITAN EKONOMI 👆
Kalo bukan sekarang kapan lagi ??
.
Apakah anda yakin masih diberi kesempatan untuk memberi kebahagian untuk orang yang anda sayang
.
IKUTI TIPS DAN STRATEGI SYA MERAUP MEMULAI BISNIS ONLINE PROFIT TANPA BATAS BAHKAN KETIKA KAMU TIDUR PUN REKENING KAMU TRUS MENGHASILKAN UANG
.
ERA DIGITAL BE SMART PEOPLE, Jadi Jgn Buang2 Waktu Lagi. 
Sya prioritaskan yang serius mau Belajar bisnis Online.
Ketik "FIX REGISTRASI"
SAYA PRIORITASKAN..
#bisnismudah#bisnisanakmuda#onlineshopping#onlineshopbandung#onlineshopjakarta#hot#infobandung#viral#digitalmarketing#digitalpanting#video#marketingdigital#ngakakkocak#selebgram#selebgrambisnis#artist#pp#1#2#3#4#5#6#7#8#9#0#lucu#hits#semarang
ANDA KESULITAN EKONOMI 👆 Kalo bukan sekarang kapan lagi ?? . Apakah anda yakin masih diberi kesempatan untuk memberi kebahagian untuk orang yang anda sayang . IKUTI TIPS DAN STRATEGI SYA MERAUP MEMULAI BISNIS ONLINE PROFIT TANPA BATAS BAHKAN KETIKA KAMU TIDUR PUN REKENING KAMU TRUS MENGHASILKAN UANG . ERA DIGITAL BE SMART PEOPLE, Jadi Jgn Buang2 Waktu Lagi. Sya prioritaskan yang serius mau Belajar bisnis Online. Ketik "FIX REGISTRASI" SAYA PRIORITASKAN.. #bisnismudah #bisnisanakmuda #onlineshopping #onlineshopbandung #onlineshopjakarta #hot #infobandung #viral #digitalmarketing #digitalpanting #video #marketingdigital #ngakakkocak #selebgram #selebgrambisnis #artist #pp #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #0 #lucu #hits #semarang 
Underrated powerhouse 2 Supergirl part 1/3 Pre-Crisis 
#1 Supergirl could do heavy damage to Darkseid & when with Superman she could defeat him. Note Darkseid has been a threat to the whole Justice League on his own & sometimes overpower them. Yet Superman & Supergirl could beat him without to much visible damage. 
#2 Supergirl could beat a girl who held the universe together with no effort. She didn’t even take damage & has a smile on her face most of the fight & even clearly said she doesn’t care the woman could hold the verse together. This suggests Supergirl is far above Universe level 
#3 You know that one feat a lot of Dc fans freaked out about where Superman flies through infinity. Yeah, well, Supergirl did it first & he followed her. It’s why he even did it so he could prevent her from running away. 
#4 Supergirl fought & defeated Wonder Woman. This is Wonder Woman in her second strongest state. She could take on Superman, shake the planet & destroy solar systems easily. & Supergirl won. 
#5 Supergirl rematches with that same woman who held the universe but with Superman. This time she was stronger & once again was about to destroy the universe & the duo still best her without effort. Even making puns while fighting. 
#6 Supergirl was able to take on & do serious visible damage to the anti-monitor. Note: this anti-monitor already absorbed a few universes so this feat helps prove my point that Supergirl is far above universe level. Multiversal at least 
#7 once again fighting the same universe holding woman. Supergirl actually is damaged somewhat by her attack. But still could get up & keep fighting (and won) 
Also there is one final thing I could not find a exact quote for but this is true to the source. Supergirl is equal to Superman. Superman best He-man who is stronger than Skeletor. Skeletor could destroy universes with a single thought & was said to have destroyed a lot of universes with his magic. 
#supergirl #dc #superman #antimonitor #feats #blackstar #universal #multiversal #karazorel #cw #zod
Underrated powerhouse 2 Supergirl part 1/3 Pre-Crisis #1  Supergirl could do heavy damage to Darkseid & when with Superman she could defeat him. Note Darkseid has been a threat to the whole Justice League on his own & sometimes overpower them. Yet Superman & Supergirl could beat him without to much visible damage. #2  Supergirl could beat a girl who held the universe together with no effort. She didn’t even take damage & has a smile on her face most of the fight & even clearly said she doesn’t care the woman could hold the verse together. This suggests Supergirl is far above Universe level #3  You know that one feat a lot of Dc fans freaked out about where Superman flies through infinity. Yeah, well, Supergirl did it first & he followed her. It’s why he even did it so he could prevent her from running away. #4  Supergirl fought & defeated Wonder Woman. This is Wonder Woman in her second strongest state. She could take on Superman, shake the planet & destroy solar systems easily. & Supergirl won. #5  Supergirl rematches with that same woman who held the universe but with Superman. This time she was stronger & once again was about to destroy the universe & the duo still best her without effort. Even making puns while fighting. #6  Supergirl was able to take on & do serious visible damage to the anti-monitor. Note: this anti-monitor already absorbed a few universes so this feat helps prove my point that Supergirl is far above universe level. Multiversal at least #7  once again fighting the same universe holding woman. Supergirl actually is damaged somewhat by her attack. But still could get up & keep fighting (and won) Also there is one final thing I could not find a exact quote for but this is true to the source. Supergirl is equal to Superman. Superman best He-man who is stronger than Skeletor. Skeletor could destroy universes with a single thought & was said to have destroyed a lot of universes with his magic. #supergirl  #dc  #superman  #antimonitor  #feats  #blackstar  #universal  #multiversal  #karazorel  #cw  #zod 
Annnnnnnd that’s a wrap!  Show #5 done!  What a great experience for Elyse (and me!). She truly had an amazing time and she is already dreaming of what she will be next year!  Thanks for a great first year @theballetcompanyec #elyseann #ourangel #balletcompanyofeastcounty #14kmagicbcec2018
BOSS⚡️BABE Friday #5. Join us 👉🏽THIS Friday December 21st from 11-3pm. This is the LAST of our Boss⚡️Babe events & we plan to go out with a BANG! Deets👉🏼We are collaborating with some MAJOR Boss Babes & bringing them in house for you all to enjoy!🙌🏼 We have added Backpack Kids to the Babe Squad 🎒bring in non-perishable food donations to add & we have a surprise for you! •
•
👯‍♀️Grab your girl gang, tribe, bff’s, co-workers and join us for shopping, primping, treats and fun! ⚠️Do NOT miss this!•
•
The BOSS⚡️BABE Friday lineup:👇🏽•
•
Friday, December 21st•
Gruener Farms,
Never Ending Threads,
Heather Hansen Designs, 
Tasteless Babe, 
Harts and Pearls,
Bake and Be Fit,
Backpack Kids,
Rachel Johnson Calligraphy Co.,
Ish Mini Services with Heather•
•
•
Here is the babe squad that made these events possible! Thank you to these BOSS⚡️BABES, go check out their pages and show some love!💋•
•
Gruener Farms / @gruener_farms
Harts & Pearls / @hartsandpearls
Emyddesign / @emyddesign
Tasteless Babe / @tastelessbabe 
The Vintage Baker @jessicaduggan_baker 
Bake & Be Fit / @bakeandbefit 
Modern James /  @modern_james 
Spruce Company / @sprucecompany 
Rachel Johnson Calligraphy Co. / @rjcalligraphyco
Seasucculent / @seasucculent
Lift Run Zyia / @lift.run.zyia 
Ish Mini Services with Heather / @heather.salonish
Chasing Grace Society / @chasinggracesociety
MISHA / @shop.misha 
Never Ending Threads/ @neverendingthreads 
Heather Hansen Designs/ @heatherhansendesigns 
Sandi Signs / @sandissigns 
Backpack Kids Wa / @backpackkidswa
BOSS⚡️BABE Friday #5 . Join us 👉🏽THIS Friday December 21st from 11-3pm. This is the LAST of our Boss⚡️Babe events & we plan to go out with a BANG! Deets👉🏼We are collaborating with some MAJOR Boss Babes & bringing them in house for you all to enjoy!🙌🏼 We have added Backpack Kids to the Babe Squad 🎒bring in non-perishable food donations to add & we have a surprise for you! • • 👯‍♀️Grab your girl gang, tribe, bff’s, co-workers and join us for shopping, primping, treats and fun! ⚠️Do NOT miss this!• • The BOSS⚡️BABE Friday lineup:👇🏽• • Friday, December 21st• Gruener Farms, Never Ending Threads, Heather Hansen Designs, Tasteless Babe, Harts and Pearls, Bake and Be Fit, Backpack Kids, Rachel Johnson Calligraphy Co., Ish Mini Services with Heather• • • Here is the babe squad that made these events possible! Thank you to these BOSS⚡️BABES, go check out their pages and show some love!💋• • Gruener Farms / @gruener_farms Harts & Pearls / @hartsandpearls Emyddesign / @emyddesign Tasteless Babe / @tastelessbabe The Vintage Baker @jessicaduggan_baker Bake & Be Fit / @bakeandbefit Modern James / @modern_james Spruce Company / @sprucecompany Rachel Johnson Calligraphy Co. / @rjcalligraphyco Seasucculent / @seasucculent Lift Run Zyia / @lift.run.zyia Ish Mini Services with Heather / @heather.salonish Chasing Grace Society / @chasinggracesociety MISHA / @shop.misha Never Ending Threads/ @neverendingthreads Heather Hansen Designs/ @heatherhansendesigns Sandi Signs / @sandissigns Backpack Kids Wa / @backpackkidswa
I am so hyped for next episode I can’t wait to see Batman!!! Starfire looks better!! #joker #dc #dccomics #gotham #batman #marvel #marvelcomics #fox #wb #warner #bros #warnerbros #dctv #gothamseason5 #season #5 #jerome #valeska #jeremiah #cameronmonaghan #benmckenzie #titans #robin #raven #starfire #beastboy
Got that throwback on! #mcnabb #5 #eagles We out here #215la @rbrooks215
Que tal mi raza, chequen nuestro episodio #5 de "Las Broncas del Bronco" que grabamos con nuestros patrocinador de @speedworx_automotive link completo en la BIO saludos ;) #lasbroncasdelbronco #speedworx #fordbronco #mapsensor #reguladordegas #broncofallando #broncoarreglado
Aylin's birthday. #5 💕👩‍👧 Eres lo mejor que me ha pasado hoy mañana y siempre. Eres mi despertar y snochecer, eres mi inspiración, mi musa, mi ni niña predilecta, mi fuerza, mi debilidad. Eres todo lo que tengo y no tengo, eres mi pasado, mi presente y futuro. Amada mia cuando leas esto quiero que sepas que todo lo escrito sale de lo mas profundo de mi corazón, y que soy una mujer agradecida y afortunada de ser tu madre. Por ti quiero ser mejor cada dia, para que tu puedas disfrutar de la mejor madre del mundo. Te amo con toda mi alma y deseo con todo mi corazón, alma y espíritu que Dios y el Universo te protejan siempre donde quiera que vallas, una larga vida llena de vida, salud, amor y abundancia, y pido a Dios poder estar a tu lado en todo momento de tu vida. Salud y vida para ti mi reina.😘💕💖👩‍👧 16/12/2018.
Aylin's birthday. #5  💕👩‍👧 Eres lo mejor que me ha pasado hoy mañana y siempre. Eres mi despertar y snochecer, eres mi inspiración, mi musa, mi ni niña predilecta, mi fuerza, mi debilidad. Eres todo lo que tengo y no tengo, eres mi pasado, mi presente y futuro. Amada mia cuando leas esto quiero que sepas que todo lo escrito sale de lo mas profundo de mi corazón, y que soy una mujer agradecida y afortunada de ser tu madre. Por ti quiero ser mejor cada dia, para que tu puedas disfrutar de la mejor madre del mundo. Te amo con toda mi alma y deseo con todo mi corazón, alma y espíritu que Dios y el Universo te protejan siempre donde quiera que vallas, una larga vida llena de vida, salud, amor y abundancia, y pido a Dios poder estar a tu lado en todo momento de tu vida. Salud y vida para ti mi reina.😘💕💖👩‍👧 16/12/2018.
ENTREGA INMEDIATA‼️ ▪️GUESS NEGROS DISPONIBLES EN #5
▪️TOMMY DISPONIBLES EN #4 $580 C/U
ENTREGA INMEDIATA‼️ ▪️GUESS NEGROS DISPONIBLES EN #5  ▪️TOMMY DISPONIBLES EN #4  $580 C/U
year #5️⃣ of the best holiday tradition ever 😏
year #5 ️⃣ of the best holiday tradition ever 😏
Quisiera hacerle una fiesta así, pero seguro me saca corriendo a todos los invitados 😏 @dcvizueta confirme 😒 #SeVienenLosCinco #5 #Moro #PorqueEresBravo 🤦🏻‍♀️🐶💖
And we are done.... Holiday Market #5 was a success!  Thank you to all of our amazing vendors who sold their wares this weekend and donated items to our giveaway bags.  Thank you to the Crown Flora ladies who put the shop into Market ready magic.  We had started this Market on the basis on how we started.  We wanted to have a community of amazing makers to be among other like minded people to sell their work.  To all the makers past and present we couldn’t have done it without you guys!  Thank you to all of our amazing visitors who look forward and come every year to shop and support our makers.  We have truly couldn’t imagine our market would have grown into this 5 years ago.  To many more!  xo Davis + Adam 🎄 #crownfloraholidaymarket 🎄
And we are done.... Holiday Market #5  was a success! Thank you to all of our amazing vendors who sold their wares this weekend and donated items to our giveaway bags. Thank you to the Crown Flora ladies who put the shop into Market ready magic. We had started this Market on the basis on how we started. We wanted to have a community of amazing makers to be among other like minded people to sell their work. To all the makers past and present we couldn’t have done it without you guys! Thank you to all of our amazing visitors who look forward and come every year to shop and support our makers. We have truly couldn’t imagine our market would have grown into this 5 years ago. To many more! xo Davis + Adam 🎄 #crownfloraholidaymarket  🎄
Feliz noche de domingo ... 🍹
.
.

Cafe bohemio un espacio lleno de arte , cafe y color !! 🌺🏡❤
.
.
📲 316 5360623
.
♨ @cafe.bohemio
.
🏰 cr 37 a #5-50 sanfernando .
. .
☕@coyco.co .
.

#coctails #coctel #barismo #cafedeorigen #cafebohemio #cafe #tattoocali #latteart #capuccino #mocca #expresso #mocaccino #frapuccino #latte #coffee #bodypiercings #peforacioncali
#emprendimiento #postres #snacks #calico #elcastillo #pintura #Dios #coyco #comunidadcoyco
Feliz noche de domingo ... 🍹 . . Cafe bohemio un espacio lleno de arte , cafe y color !! 🌺🏡❤ . . 📲 316 5360623 . ♨ @cafe.bohemio . 🏰 cr 37 a #5 -50 sanfernando . . . ☕@coyco.co . . #coctails  #coctel  #barismo  #cafedeorigen  #cafebohemio  #cafe  #tattoocali  #latteart  #capuccino  #mocca  #expresso  #mocaccino  #frapuccino  #latte  #coffee  #bodypiercings  #peforacioncali  #emprendimiento  #postres  #snacks  #calico  #elcastillo  #pintura  #Dios  #coyco  #comunidadcoyco 
Somos la franquicia #5 en el mundo y la #1 en bienes raíces #remax #remaxcoffeerealty #buenosnegocios #apartamentos #agenteinmobiliario
@ksuave_1 Thot Slayer OUT NOW! #5 prod by me🔥🔥
@ksuave_1 Thot Slayer OUT NOW! #5  prod by me🔥🔥
Holika Holika Waterdrop Tint Bomb

Harga Rp 143.000,- Tersedia no : #5, #7

Moisturizing lip tint meliputi 40% air mata yang menyegarkan dan menyegarkan di Jeju. Berisi kompleks mineral yang kaya - ekstrak pepaya, ekstrak biji anggur, shea butter, ekstrak teh hijau dan madu Manuka. Formula stabil menjaga keakuratan dan kejernihan lapisan untuk waktu yang lama. Kompleks vitamin merawat kulit bibir, mengembalikan kelembutan dan elastisitas.

#Geser ke samping  untuk lihat warna 👉
Holika Holika Waterdrop Tint Bomb Harga Rp 143.000,- Tersedia no : #5 , #7  Moisturizing lip tint meliputi 40% air mata yang menyegarkan dan menyegarkan di Jeju. Berisi kompleks mineral yang kaya - ekstrak pepaya, ekstrak biji anggur, shea butter, ekstrak teh hijau dan madu Manuka. Formula stabil menjaga keakuratan dan kejernihan lapisan untuk waktu yang lama. Kompleks vitamin merawat kulit bibir, mengembalikan kelembutan dan elastisitas. #Geser  ke samping untuk lihat warna 👉
📢Nuestra bella 👑@sthefanygutierrez1 en el top #5 vamos si se puede una corona más 👑💟👣⏳@missuniverse
📢Nuestra bella 👑@sthefanygutierrez1 en el top #5  vamos si se puede una corona más 👑💟👣⏳@missuniverse
2018.12.17(月)
・
名古屋3日目最終日❤️💛💚💙💜
・
お家がすぐ近くの友達親子と合流して
5色揃った😊
・
二手に分かれて楽しんで
帰りには友達親子とまた合流♡︎
・
手羽先たっぷり食べて
楽しいアニバーサリーツアーの最終参戦でした♡︎
・
諸事情あって急遽初参戦した娘の彼も楽しんでくれました🍀
・
#嵐
#ナゴヤドーム
#アニバーサリーツアー
#5×20
#色々忙しくて
#行けるのか不安だったけど
#無事に参戦できました🍀
#相葉さんは#やっぱり#素敵でした💚
2018.12.17(月) ・ 名古屋3日目最終日❤️💛💚💙💜 ・ お家がすぐ近くの友達親子と合流して 5色揃った😊 ・ 二手に分かれて楽しんで 帰りには友達親子とまた合流♡︎ ・ 手羽先たっぷり食べて 楽しいアニバーサリーツアーの最終参戦でした♡︎ ・ 諸事情あって急遽初参戦した娘の彼も楽しんでくれました🍀 ・ #嵐  #ナゴヤドーム  #アニバーサリーツアー  #5 ×20 #色々忙しくて  #行けるのか不安だったけど  #無事に参戦できました 🍀 #相葉さんは #やっぱり #素敵でした 💚
#5 день. ФЛЭШМОБ "Новый год - к Деньгам!!!" На пути к богатству))) 🔥

Упражнение: https://www.youtube.com/watch?v=eUot5gG-AR0

В первые четыре дня нашего флэшмоба вы познакомились со своими мыслями относительно денег и их количества в Вашей Жизни. 
Практически Вы перешли на уровень осознания)))) Давайте посмотрим на вопрос количества денег в нашей Жизни вот с какой стороны. 😄

Представьте, что есть выпускник средней школы Василий Иванов. 
Василий решил поступать в медицинский институт, потому что хочет стать доктором и помогать людям. 
Как же может складываться его обучение и дальнейшая деятельность? 
Кажется, что всё элементарно))) Выучи химию, биологию, математику, русский язык, физику. 
Поступи на первый курс, учись, учись. 
И через 7 лет, окончив ординатуру, станешь доктором.
#5  день. ФЛЭШМОБ "Новый год - к Деньгам!!!" На пути к богатству))) 🔥 Упражнение: https://www.youtube.com/watch?v=eUot5gG-AR0 В первые четыре дня нашего флэшмоба вы познакомились со своими мыслями относительно денег и их количества в Вашей Жизни. Практически Вы перешли на уровень осознания)))) Давайте посмотрим на вопрос количества денег в нашей Жизни вот с какой стороны. 😄 Представьте, что есть выпускник средней школы Василий Иванов. Василий решил поступать в медицинский институт, потому что хочет стать доктором и помогать людям. Как же может складываться его обучение и дальнейшая деятельность? Кажется, что всё элементарно))) Выучи химию, биологию, математику, русский язык, физику. Поступи на первый курс, учись, учись. И через 7 лет, окончив ординатуру, станешь доктором.
@squadlifeshow2.0 -  #recap @squadlifeshow2.0 🏆 Our Official top 10 countdown!  Has BEGUN 🔥 salute @_losdasavage making it to number #5 on the hottest countdown in the city!  #SpecialGuest @ceobillybling 🤘 ARTIST IF YOUR  ON COUNTDOWN your fans determine YOUR SPOT LET'S WORK!  Hosted by @kkdabeast1 💪🏾 #cohosted by @misbabycakes13 😘 CALL IN 1ST N 3RD SATURDAYS TO REQUEST VIDEO! 470 251 4707 ☎  only on @status_network
@globalvisiontv.status @maliksautorepair #soe @wordofmouth2  @cakehustle @dividends053 - #regrann
@squadlifeshow2.0 - #recap  @squadlifeshow2.0 🏆 Our Official top 10 countdown! Has BEGUN 🔥 salute @_losdasavage making it to number #5  on the hottest countdown in the city! #SpecialGuest  @ceobillybling 🤘 ARTIST IF YOUR ON COUNTDOWN your fans determine YOUR SPOT LET'S WORK! Hosted by @kkdabeast1 💪🏾 #cohosted  by @misbabycakes13 😘 CALL IN 1ST N 3RD SATURDAYS TO REQUEST VIDEO! 470 251 4707 ☎ only on @status_network @globalvisiontv.status @maliksautorepair #soe  @wordofmouth2 @cakehustle @dividends053 - #regrann 
新聞にも載りました 「フカキヨ」のブログもご覧ください。
https://ameblo.jp/kiyotomo3/entry-12426486249.html

#フカキヨ #フカキヨ堂 #フカキヨさん #夢 #叶う #you芽 #予祝 #terakoyaカレッジ #嬉しい #楽しい #大好き #幸せ #ありがとう #ついてる #愛してる #筆文字 #言葉 #龍 #5
Love to wheel and deal. Had an 87 4runner  I bought for 900 and traded straight across for a brand new 2018 car trailer. #barter #comeup #5.9cummins #cummins #dodge #towbitch
Bertambah 1 usiamu
Ooo semoga penuh warna... Syukur tuk Yang Kuasa atas beragram anugerah... Kusertakan doa panjang umur kasih berlimpah... #sweetchildomine #birthday #5 🎂🎂🎂🎂🎂😘😘😘😘
#tambahusia #klaproject
#5 ! Pasteles al óleo :3
El proceso en mis historias por sí quieren verlo.
Créditos a pinterest <3

#pasteles #oleo #dibujo #paisaje #noche #luna #cascada
Sneakers running korean inspired look #5 350k.
-
(PRE ORDER) dikarenakan pengiriman dari china,dan foto adalah foto asli/REAL PICT. utk melihat foto aslinya harap check highlight😊
Sneakers running korean inspired look #5  350k. - (PRE ORDER) dikarenakan pengiriman dari china,dan foto adalah foto asli/REAL PICT. utk melihat foto aslinya harap check highlight😊
Our new boys Fab 5 is out! Same 5 teams for now but we have a new #1 atop the rankings... Mainland takes over the top spot after defeating Atlantic on Friday night 94-88 in triple OT in one of the best high school basketball games you will ever see!!! The Bucs are 7-1 on the season and get Pine Ridge and Holy Trinity this week... Atlantic drops to the second spot after that thrilling game against Mainland. The Sharks fall to 8-1 and have a tough road test against Deltona on Tuesday... Deltona holds strong at the #3 spot. The 5-1 Wolves defeated Father Lopez and Seabreeze last week and get a chance to climb the ladder this week when they take on district rival Atlantic on Tuesday at home... FPC moves up one spot to #4 after defeating Spruce Creek last week. The 3-1 Bulldogs will play in the KSA Holiday Tournament starting Thursday... Spruce Creek falls one spot after losing to FPC 74-64. The  5-2 Hawks rebounded by crushing Sandalwood on Friday. They play Seabreeze and Carolwood Day this week...
Our new boys Fab 5 is out! Same 5 teams for now but we have a new #1  atop the rankings... Mainland takes over the top spot after defeating Atlantic on Friday night 94-88 in triple OT in one of the best high school basketball games you will ever see!!! The Bucs are 7-1 on the season and get Pine Ridge and Holy Trinity this week... Atlantic drops to the second spot after that thrilling game against Mainland. The Sharks fall to 8-1 and have a tough road test against Deltona on Tuesday... Deltona holds strong at the #3  spot. The 5-1 Wolves defeated Father Lopez and Seabreeze last week and get a chance to climb the ladder this week when they take on district rival Atlantic on Tuesday at home... FPC moves up one spot to #4  after defeating Spruce Creek last week. The 3-1 Bulldogs will play in the KSA Holiday Tournament starting Thursday... Spruce Creek falls one spot after losing to FPC 74-64. The 5-2 Hawks rebounded by crushing Sandalwood on Friday. They play Seabreeze and Carolwood Day this week...
In top 5 @kiara.lizpr @missuniverse #missuniverse2018 #puertorico #top #5
A Sunday Funday is the antidote to the Sunday Scaries ☠️
•••
Seems like a contradiction, but it’s possible. I spend a lot of time prepping for the upcoming week on Sunday, but I also reward myself for my efforts that most people look at as a day of rest. I applaud those that take their Sunday’s completely off, but for me, I prefer micro-breaks each day. My reward comes in the form of Thai Sunday’s and a cozy movie evening with my love @jltotty
•••
The work I put in on Sunday in the kitchen makes meal times easier during the week, not to feed myself and my clients. The work I put into planning my week, day by day, provides me the ability to start each morning with an uninterrupted hour of meditation and learning. The work I physically put in working out gives me flexibility later in the week when I may not have time to hit the gym.
•••
There’s no one right way to construct the flow of your days and weeks ... that is unless you’re not giving yourself a few hours of rest each week to reflect on your choices and how they affect the way you interpret your circumstance.
•••
What’s your ideal Sunday look like? Let me know below 👇🏻👇🏻👇🏻
A Sunday Funday is the antidote to the Sunday Scaries ☠️ ••• Seems like a contradiction, but it’s possible. I spend a lot of time prepping for the upcoming week on Sunday, but I also reward myself for my efforts that most people look at as a day of rest. I applaud those that take their Sunday’s completely off, but for me, I prefer micro-breaks each day. My reward comes in the form of Thai Sunday’s and a cozy movie evening with my love @jltotty ••• The work I put in on Sunday in the kitchen makes meal times easier during the week, not to feed myself and my clients. The work I put into planning my week, day by day, provides me the ability to start each morning with an uninterrupted hour of meditation and learning. The work I physically put in working out gives me flexibility later in the week when I may not have time to hit the gym. ••• There’s no one right way to construct the flow of your days and weeks ... that is unless you’re not giving yourself a few hours of rest each week to reflect on your choices and how they affect the way you interpret your circumstance. ••• What’s your ideal Sunday look like? Let me know below 👇🏻👇🏻👇🏻