an online Instagram web viewer

#2xl medias

Photos

Swipe>>> PEACH GREY GOTA CORD SET🌺🌺
.
Search "PEACH GREY GOTA KURTA" on the website.
.
Only Kurta also Available
.
.
Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL]
.
.
Fabric : 
Kurta- Pure Cotton with Gota Work and Thread Embroidery
Bottom - Pure Cotton
.
.
.
DM / WHATSAPP: 9166107666/9610005615  FOR PRODUCT LINK OR YOU CAN DIRECTLY SHOP FROM
www.meerasplussizestore.com
.
#newlaunch#2xl#3xl#4xl#5xl#6xl#7xl#plussizefashion#plussizeclothing#ethnicwear#fusionwear#dresses#indowestern#plussize#bigsize#xxl#xxxl#xxxxl#xxxxxl#xxxxxxl#plussizemodel#curvygirl#plusfashionforwomen#whatfatgirlsactuallywear#curvyfashion#plussizeblogger#postoftheday#celebtaremystyle
Swipe>>> PEACH GREY GOTA CORD SET🌺🌺 . Search "PEACH GREY GOTA KURTA" on the website. . Only Kurta also Available . . Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL] . . Fabric : Kurta- Pure Cotton with Gota Work and Thread Embroidery Bottom - Pure Cotton . . . DM / WHATSAPP: 9166107666/9610005615 FOR PRODUCT LINK OR YOU CAN DIRECTLY SHOP FROM www.meerasplussizestore.com . #newlaunch #2xl #3xl #4xl #5xl #6xl #7xl #plussizefashion #plussizeclothing #ethnicwear #fusionwear #dresses #indowestern #plussize #bigsize #xxl #xxxl #xxxxl #xxxxxl #xxxxxxl #plussizemodel #curvygirl #plusfashionforwomen #whatfatgirlsactuallywear #curvyfashion #plussizeblogger #postoftheday #celebtaremystyle 
🔥RESTOCK🔥🌹CALYSSA BLOUSE🌹~Soft purple~ .
.
:: DESIGN LABUH SUPER SOPAN
.
Rekaan blouse LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" . Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. Cutting special ni buatkan si tinggi , rendah smuanya akan sesuai giler dgn CALYSSA BLOUSE.
.
:: NAMPAK MCM PKI HANDSOCK .
Yup! Best tak? Memag curlasss gitu. Special extra 2inci bahagian tangan tu bagi effect mcm uols pakai handsock jer. Tapi sebenarnya tak pon! Tu smua effect magic blouse CALYSSA jer!
.
:: MATERIAL DUBAI COMO CREPE
.
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len!
.
:: POKET KIRI KANAN
.
Uols super bz lady. Kocek tu kira wajib! Dah cantek, friendly pulokk tu.
.
:: WUDHU N BF FRIENDLY
.
Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu
.
Size: tinggal size2 besar shj😱
.
Harga RM69 🔥
Combo 3pcs RM165
FREE postage
.
Contact 016-5510622
.
Promo tamat 18 Nov
Post out bermula 19 Nov secara berperingkat
.
#calyssa #kualalumpur #jelitawardrobeofficialreseller #bangi #calyssablouse #shahalam #blouselabuh #ipoh #blouseplussize #perak #plussize #baganserai  #5XL #paritbuntar #freepostage #penang #4XL #malaysia #malaysian #likeforlikes #like4likes  #3XL #2XL #rm69  #blouse #softpurple #purple #ungu
🔥RESTOCK🔥🌹CALYSSA BLOUSE🌹~Soft purple~ . . :: DESIGN LABUH SUPER SOPAN . Rekaan blouse LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" . Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. Cutting special ni buatkan si tinggi , rendah smuanya akan sesuai giler dgn CALYSSA BLOUSE. . :: NAMPAK MCM PKI HANDSOCK . Yup! Best tak? Memag curlasss gitu. Special extra 2inci bahagian tangan tu bagi effect mcm uols pakai handsock jer. Tapi sebenarnya tak pon! Tu smua effect magic blouse CALYSSA jer! . :: MATERIAL DUBAI COMO CREPE . Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len! . :: POKET KIRI KANAN . Uols super bz lady. Kocek tu kira wajib! Dah cantek, friendly pulokk tu. . :: WUDHU N BF FRIENDLY . Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu . Size: tinggal size2 besar shj😱 . Harga RM69 🔥 Combo 3pcs RM165 FREE postage . Contact 016-5510622 . Promo tamat 18 Nov Post out bermula 19 Nov secara berperingkat . #calyssa  #kualalumpur  #jelitawardrobeofficialreseller  #bangi  #calyssablouse  #shahalam  #blouselabuh  #ipoh  #blouseplussize  #perak  #plussize  #baganserai  #5XL  #paritbuntar  #freepostage  #penang  #4XL  #malaysia  #malaysian  #likeforlikes  #like4likes  #3XL  #2XL  #rm69  #blouse  #softpurple  #purple  #ungu 
Elegant Casual Solid Sweatshirts For Men

Elegant Casual Solid Sweatshirts For Men

Material : Blended

Size ; M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL 
#m #l #xl #2xl #anysize #is #waiting #for #the #order #200rupees #cashback  #order #now
6 FAKTA TENTANG ATELIA CASUAL BLOUSE..! (Spring green)
.
.
1# DESIGN BLOUSE EVERGREEN 
MARDINA SAFIYYA - ATELIA .
.
2# DENGAN ATAU TANPA RIBBON
.
.
Tetap anggun dan cantik sama ada dengan atau tanpa ribbon. Anda yang tentukan mengikut kesesuaian yang anda mahukan (bergantung kepada aktiviti anda).
.
.
Dengan ribbon, anda tampil lebih anggun dan menawan dan sangat sesuai untuk aktiviti santai.
.
.
Tanpa ribbon pula, anda lebih selesa untuk bergerak aktif tanpa batasan.
.
.
3# CANTIK DI LUAR LEMBUT DI DALAM - SANGAT SELESA! .
.
Dihasilkan menggunakan material Como Crepe .
.
Paling penting, .
.
sistem pengudaraan material berkualiti ini membuatkan anda tidak berasa panas dan berasa sangat selesa. .
.
4# CIRI WAJIB- MESRA WHUDU’ DAN PENYUSUAN BAYI.
.
.
Atelia merupakan antara design terawal blouse keluaran kami dan sudah semestinya blouse ini juga tidak terlepas dari mendapat 'sentuhan' ciri wajib bagi kami.
.
.
Mesra wudhu' dan juga mesra penyusuan bayi.
.
.
Zip dibahagian lengan baju dan dada akan memudahkan kedua-dua proses diatas. .
.
5# 7 PILIHAN WARNA BARU - LEBIH MEMUKAU
.
.
Dengan penampilan semula Atelia Casual Blouse kali ini setelah hampir setahun tidak dikeluarkan, pemilihan warna-warna lembut ditekankan untuk memberi nafas baru pada Atelia.
.
.
Warna-warna ini juga akan meningkatkan keyakinan anda ketika berada dikhalayak selain memberikan efek comel dimata mereka yang memandang.
.
.
6# PILIHAN SAIZ YANG LEBIH BANYAK - S SEHINGGA 3XL
Bimbang tidak ada saiz?
.
.
Untuk Atelia Casual Blouse 6.0 kali ini, kami tampilkan semula kesemua saiz sebelum ini iaitu saiz S sehinggalah ke saiz 3XL (XXXL). .
.
Ini akan memudahkan anda memilih saiz yang bersesuaian.
.
.
Dah tak sabar nak grab Atelia ni? 😍

whatsapp number di bawah untuk “PROMO ANNIVERSARY” 👇🏻
.
.
016-5510622
.
Harga RM75 sehelai
Combo 3pcs RM195
FREE postage🔥
.
Promo tamat 19 Nov
Pos out bermula 20 Nov secara berperingkat
.
#kamifamilyMS #atelia #kualalumpur #ateliablouse #bangi #atelia60 #shahalam #blouselabuh #ipoh #3XL #taiping #2XL #baganserai #malaysia #malaysian #like4likes #likeforlikes #freepostage #paritbuntar #rm75 #penang #blouse3XL #springgreen #green #hijau
6 FAKTA TENTANG ATELIA CASUAL BLOUSE..! (Spring green) . . 1# DESIGN BLOUSE EVERGREEN MARDINA SAFIYYA - ATELIA . . 2# DENGAN ATAU TANPA RIBBON . . Tetap anggun dan cantik sama ada dengan atau tanpa ribbon. Anda yang tentukan mengikut kesesuaian yang anda mahukan (bergantung kepada aktiviti anda). . . Dengan ribbon, anda tampil lebih anggun dan menawan dan sangat sesuai untuk aktiviti santai. . . Tanpa ribbon pula, anda lebih selesa untuk bergerak aktif tanpa batasan. . . 3# CANTIK DI LUAR LEMBUT DI DALAM - SANGAT SELESA! . . Dihasilkan menggunakan material Como Crepe . . Paling penting, . . sistem pengudaraan material berkualiti ini membuatkan anda tidak berasa panas dan berasa sangat selesa. . . 4# CIRI WAJIB- MESRA WHUDU’ DAN PENYUSUAN BAYI. . . Atelia merupakan antara design terawal blouse keluaran kami dan sudah semestinya blouse ini juga tidak terlepas dari mendapat 'sentuhan' ciri wajib bagi kami. . . Mesra wudhu' dan juga mesra penyusuan bayi. . . Zip dibahagian lengan baju dan dada akan memudahkan kedua-dua proses diatas. . . 5# 7 PILIHAN WARNA BARU - LEBIH MEMUKAU . . Dengan penampilan semula Atelia Casual Blouse kali ini setelah hampir setahun tidak dikeluarkan, pemilihan warna-warna lembut ditekankan untuk memberi nafas baru pada Atelia. . . Warna-warna ini juga akan meningkatkan keyakinan anda ketika berada dikhalayak selain memberikan efek comel dimata mereka yang memandang. . . 6# PILIHAN SAIZ YANG LEBIH BANYAK - S SEHINGGA 3XL Bimbang tidak ada saiz? . . Untuk Atelia Casual Blouse 6.0 kali ini, kami tampilkan semula kesemua saiz sebelum ini iaitu saiz S sehinggalah ke saiz 3XL (XXXL). . . Ini akan memudahkan anda memilih saiz yang bersesuaian. . . Dah tak sabar nak grab Atelia ni? 😍 whatsapp number di bawah untuk “PROMO ANNIVERSARY” 👇🏻 . . 016-5510622 . Harga RM75 sehelai Combo 3pcs RM195 FREE postage🔥 . Promo tamat 19 Nov Pos out bermula 20 Nov secara berperingkat . #kamifamilyMS  #atelia  #kualalumpur  #ateliablouse  #bangi  #atelia60  #shahalam  #blouselabuh  #ipoh  #3XL  #taiping  #2XL  #baganserai  #malaysia  #malaysian  #like4likes  #likeforlikes  #freepostage  #paritbuntar  #rm75  #penang  #blouse3XL  #springgreen  #green  #hijau 
🔥RESTOCK🔥🌹CALYSSA BLOUSE🌹~Sienna brown~ .
.
:: DESIGN LABUH SUPER SOPAN
.
Rekaan blouse LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" . Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. Cutting special ni buatkan si tinggi , rendah smuanya akan sesuai giler dgn CALYSSA BLOUSE.
.
:: NAMPAK MCM PKI HANDSOCK .
Yup! Best tak? Memag curlasss gitu. Special extra 2inci bahagian tangan tu bagi effect mcm uols pakai handsock jer. Tapi sebenarnya tak pon! Tu smua effect magic blouse CALYSSA jer!
.
:: MATERIAL DUBAI COMO CREPE
.
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len!
.
:: POKET KIRI KANAN
.
Uols super bz lady. Kocek tu kira wajib! Dah cantek, friendly pulokk tu.
.
:: WUDHU N BF FRIENDLY
.
Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu
.
Size S - 5XL😱
.
Harga RM69 🔥
Combo 3pcs RM165
FREE postage
.
Contact 016-5510622
.
Promo tamat 18 Nov
Post out bermula 19 Nov secara berperingkat
.
#calyssa #kualalumpur #jelitawardrobeofficialreseller #bangi #calyssablouse #shahalam #blouselabuh #ipoh #blouseplussize #perak #plussize #baganserai  #5XL #paritbuntar #freepostage #penang #4XL #malaysia #malaysian #likeforlikes #like4likes  #3XL #2XL #rm69  #blouse #siennabrown #brown #coklat
🔥RESTOCK🔥🌹CALYSSA BLOUSE🌹~Sienna brown~ . . :: DESIGN LABUH SUPER SOPAN . Rekaan blouse LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" . Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. Cutting special ni buatkan si tinggi , rendah smuanya akan sesuai giler dgn CALYSSA BLOUSE. . :: NAMPAK MCM PKI HANDSOCK . Yup! Best tak? Memag curlasss gitu. Special extra 2inci bahagian tangan tu bagi effect mcm uols pakai handsock jer. Tapi sebenarnya tak pon! Tu smua effect magic blouse CALYSSA jer! . :: MATERIAL DUBAI COMO CREPE . Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len! . :: POKET KIRI KANAN . Uols super bz lady. Kocek tu kira wajib! Dah cantek, friendly pulokk tu. . :: WUDHU N BF FRIENDLY . Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu . Size S - 5XL😱 . Harga RM69 🔥 Combo 3pcs RM165 FREE postage . Contact 016-5510622 . Promo tamat 18 Nov Post out bermula 19 Nov secara berperingkat . #calyssa  #kualalumpur  #jelitawardrobeofficialreseller  #bangi  #calyssablouse  #shahalam  #blouselabuh  #ipoh  #blouseplussize  #perak  #plussize  #baganserai  #5XL  #paritbuntar  #freepostage  #penang  #4XL  #malaysia  #malaysian  #likeforlikes  #like4likes  #3XL  #2XL  #rm69  #blouse  #siennabrown  #brown  #coklat 
기분좋게 샀는데 사이즈가 안맞는다...☹️#xl -->#2xl
기분좋게 샀는데 사이즈가 안맞는다...☹️#xl  -->#2xl 
I was trying on some shirt today and i said i wasn't going to buy any new clothes till i lost alil more #Weight but i couldn't help my self the sale was #Crazy this shirt is a #2XL but i should be fitting into a 1XL but im still a fat fuk #Lol i will get there !!! #DiariesOFaFatMan #badhabitTalent #NOPAIN #Shopping #dressUp #Sale #lord&taylor #selfie #Talent #Follow #HAPPYFRIDAY
"BLUE BIRD SHIRT 🕊️🕊️"
.
.
.
Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL]
.
.
Length- 31 inches.
.
Fabric: Rayon Cotton
.
.
.
**Length can be customized as per customer requirements.
.
FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666.
.
#newlaunch#2xl#3xl#4xl#5xl#6xl#7xl#plussizefashion#plussizeclothing#ethnicwear#fusionwear#dresses#indowestern#plussize#bigsize#xxl#xxxl#xxxxl#xxxxxl#xxxxxxl#plussizemodel#curvygirl#plusfashionforwomen#whatfatgirlsactuallywear#curvyfashion#plussizeblogger#postoftheday#celebtaremystyle
"BLUE BIRD SHIRT 🕊️🕊️" . . . Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL] . . Length- 31 inches. . Fabric: Rayon Cotton . . . **Length can be customized as per customer requirements. . FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666. . #newlaunch #2xl #3xl #4xl #5xl #6xl #7xl #plussizefashion #plussizeclothing #ethnicwear #fusionwear #dresses #indowestern #plussize #bigsize #xxl #xxxl #xxxxl #xxxxxl #xxxxxxl #plussizemodel #curvygirl #plusfashionforwomen #whatfatgirlsactuallywear #curvyfashion #plussizeblogger #postoftheday #celebtaremystyle 
🌷 품번: 8700025
.
. -  수입남성의류-
.
M L XL 2XL
사이즈 가슴둘레 기장 어깨
M  128  102  55
L  132  104  56
XL  136  106  57 
2XL 140  108  58
.
색상 블랙/블루
.
💲가격 80.000원(무료배송)
.
📍배송은 통상적으로 7~15일정도이지만
대부분 그 안에 받아보실수 있으실거에요^^
.
📍해외수입상품 특성상 교환/반품/환불 불가하오니 신중한 구매부탁드립니당
.
- 입금계좌
👉 국민은행 91703198856 이승희(쁘아뜨)
.
 입금후
👉 성함/연락처/주소/사이즈/색상 남겨주세요
.
- 문의는 카톡주시면 됩니당
👉  lsh08922
.
.디테일 정보는 블로그에서 확인하세용^^
👉 blog.naver.com/gms0225
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#스타일 #패션 #데일리룩 #캐쥬얼 #낚시 #낚시터 #겨울낚시 #당구 #lol #오버워치 #오오티디 #요섹남 #팔로우 #셀피 #빅사이즈 #2XL #4XL
#세차 #애마 #차사랑 #육아대디 #타투 #20대 #30대 #셀럽 #선팔 #맞팔 #좋아요 #선팔맞팔
🌷 품번: 8700025 . . - 수입남성의류- . M L XL 2XL 사이즈 가슴둘레 기장 어깨 M 128 102 55 L 132 104 56 XL 136 106 57 2XL 140 108 58 . 색상 블랙/블루 . 💲가격 80.000원(무료배송) . 📍배송은 통상적으로 7~15일정도이지만 대부분 그 안에 받아보실수 있으실거에요^^ . 📍해외수입상품 특성상 교환/반품/환불 불가하오니 신중한 구매부탁드립니당 . - 입금계좌 👉 국민은행 91703198856 이승희(쁘아뜨) . 입금후 👉 성함/연락처/주소/사이즈/색상 남겨주세요 . - 문의는 카톡주시면 됩니당 👉 lsh08922 . .디테일 정보는 블로그에서 확인하세용^^ 👉 blog.naver.com/gms0225 . . . . . . . . . . . . . . . . #스타일  #패션  #데일리룩  #캐쥬얼  #낚시  #낚시터  #겨울낚시  #당구  #lol  #오버워치  #오오티디  #요섹남  #팔로우  #셀피  #빅사이즈  #2XL  #4XL  #세차  #애마  #차사랑  #육아대디  #타투  #20대  #30대  #셀럽  #선팔  #맞팔  #좋아요  #선팔맞팔 
We learn how to win when we know how to lose. Tis the season. Purchase link in @twotimelosers bio. #beheard #hiphop #clothingline #streetwear #apparel #street #streetstyle #paradice #fortmill #independentartist #selfmade #2xl #culture #trap
มาแล้ว!! #กางเกง #ขาสั้น #สีดำ #แต่งแถบ

ไซส์ #XL ก่อนยืด #เอว36 ยืดสุด #เอว46

ไซส์ #2XL ก่อนยืด #เอว40 ยืดสุด #เอว56

ราคาตัวละ 490 บาท

#ส่งด่วน #DHL ค่าส่ง 50 บาท

Inbox Fanpage : m.me/newsaleman

Line id : @SALEMAN

www.saleman.net

#กางเกงยีนส์สไตล์เกาหลี
#แฟชั่นราคาส่ง
#ขายาวยีนส์
#กางเกงยีนขาสั้น
#เสื้อผ้าดารา
#เดรสขายาว
#กางเกงคนอ้วน
#เสื้อสายเดี่ยว
#เสื้อผ้าถูกๆ
#รองเท้าคนอ้วน
มาแล้ว!! #กางเกง  #ขาส ั้น #ส ีดำ #แต ่งแถบ ไซส์ #XL  ก่อนยืด #เอว36  ยืดสุด #เอว46  ไซส์ #2XL  ก่อนยืด #เอว40  ยืดสุด #เอว56  ราคาตัวละ 490 บาท #ส ่งด่วน #DHL  ค่าส่ง 50 บาท Inbox Fanpage : m.me/newsaleman Line id : @SALEMAN www.saleman.net #กางเกงย ีนส์สไตล์เกาหลี #แฟช ั่นราคาส่ง #ขายาวย ีนส์ #กางเกงย ีนขาสั้น #เส ื้อผ้าดารา #เดรสขายาว  #กางเกงคนอ ้วน #เส ื้อสายเดี่ยว #เส ื้อผ้าถูกๆ #รองเท ้าคนอ้วน
* Đầm dạo phố cực xinh và tôn dáng
Che hết mọi khuyết điểm cho bạn mà vẫn sexy và hợp thời trang nè 
Giá :300k
Size #XL #2XL #3XL
#bigsize #bigsizeshop #bigsizedress #bigsizewomen #bigsizeclothing #bigsizeclothes
S W I P E>>
PINK CRISS CROSS KURTA🌸🌸
.
**Pintex and Buttons Neck Style
**Princess line .
.
.
FABRIC: Pure Cotton
LENGTH: 46 Inches
.
.
.
Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL]
.
.
.
*Length can be customised as required
.
FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666.
.
#newlaunch#2xl#3xl#4xl#5xl#6xl#7xl#plussizefashion#plussizeclothing#ethnicwear#fusionwear#dresses#indowestern#plussize#bigsize#xxl#xxxl#xxxxl#xxxxxl#xxxxxxl#plussizemodel#curvygirl#plusfashionforwomen#whatfatgirlsactuallywear#curvyfashion#plussizeblogger#postoftheday#celebtaremystyle
S W I P E>> PINK CRISS CROSS KURTA🌸🌸 . **Pintex and Buttons Neck Style **Princess line . . . FABRIC: Pure Cotton LENGTH: 46 Inches . . . Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL] . . . *Length can be customised as required . FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666. . #newlaunch #2xl #3xl #4xl #5xl #6xl #7xl #plussizefashion #plussizeclothing #ethnicwear #fusionwear #dresses #indowestern #plussize #bigsize #xxl #xxxl #xxxxl #xxxxxl #xxxxxxl #plussizemodel #curvygirl #plusfashionforwomen #whatfatgirlsactuallywear #curvyfashion #plussizeblogger #postoftheday #celebtaremystyle 
Hırka modelleri✔
Büyük beden gecelik✅

Mağazamızda bu hafta yenilenen ürünleri görmek için @cocosh_kutahya 'ya bekleriz efendim 😏

#modayabirdokunus #moda #syl #2xl #3xl #kadınolmak #gecelik #jartiyer #saten #hırka #büstiyer #kadınadairherşey #kütahya #cocoshbutik
"RED CHANDERI KURTA WITH BANARASI DUPPATA ❣️❣️"
.
**Only kurta also available.
**Kurta is made in Princess Line.
**Cotton Lining
.
.
.
Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL]
.
.
Length- Kurta : 47 inches .
Fabric-
Kurta:  Banarasi Chanderi with Cotton Lining
Duppata: Banarasi Chanderi Duppata
.
.
.
**Red Rayon Cotton Pants can be added
.
FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666.
.
#newlaunch#2xl#3xl#4xl#5xl#6xl#7xl#plussizefashion#plussizeclothing#ethnicwear#fusionwear#dresses#indowestern#plussize#bigsize#xxl#xxxl#xxxxl#xxxxxl#xxxxxxl#plussizemodel#curvygirl#plusfashionforwomen#whatfatgirlsactuallywear#curvyfashion#plussizeblogger#postoftheday#celebtaremystyleimperialbestshopping
"RED CHANDERI KURTA WITH BANARASI DUPPATA ❣️❣️" . **Only kurta also available. **Kurta is made in Princess Line. **Cotton Lining . . . Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL] . . Length- Kurta : 47 inches . Fabric- Kurta: Banarasi Chanderi with Cotton Lining Duppata: Banarasi Chanderi Duppata . . . **Red Rayon Cotton Pants can be added . FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666. . #newlaunch #2xl #3xl #4xl #5xl #6xl #7xl #plussizefashion #plussizeclothing #ethnicwear #fusionwear #dresses #indowestern #plussize #bigsize #xxl #xxxl #xxxxl #xxxxxl #xxxxxxl #plussizemodel #curvygirl #plusfashionforwomen #whatfatgirlsactuallywear #curvyfashion #plussizeblogger #postoftheday #celebtaremystyleimperialbestshopping 
6 FAKTA TENTANG ATELIA CASUAL BLOUSE..! (Lilac purple)
.
.
1# DESIGN BLOUSE EVERGREEN 
MARDINA SAFIYYA - ATELIA .
.
2# DENGAN ATAU TANPA RIBBON
.
.
Tetap anggun dan cantik sama ada dengan atau tanpa ribbon. Anda yang tentukan mengikut kesesuaian yang anda mahukan (bergantung kepada aktiviti anda).
.
.
Dengan ribbon, anda tampil lebih anggun dan menawan dan sangat sesuai untuk aktiviti santai.
.
.
Tanpa ribbon pula, anda lebih selesa untuk bergerak aktif tanpa batasan.
.
.
3# CANTIK DI LUAR LEMBUT DI DALAM - SANGAT SELESA! .
.
Dihasilkan menggunakan material Como Crepe .
.
Paling penting, .
.
sistem pengudaraan material berkualiti ini membuatkan anda tidak berasa panas dan berasa sangat selesa. .
.
4# CIRI WAJIB- MESRA WHUDU’ DAN PENYUSUAN BAYI.
.
.
Atelia merupakan antara design terawal blouse keluaran kami dan sudah semestinya blouse ini juga tidak terlepas dari mendapat 'sentuhan' ciri wajib bagi kami.
.
.
Mesra wudhu' dan juga mesra penyusuan bayi.
.
.
Zip dibahagian lengan baju dan dada akan memudahkan kedua-dua proses diatas. .
.
5# 7 PILIHAN WARNA BARU - LEBIH MEMUKAU
.
.
Dengan penampilan semula Atelia Casual Blouse kali ini setelah hampir setahun tidak dikeluarkan, pemilihan warna-warna lembut ditekankan untuk memberi nafas baru pada Atelia.
.
.
Warna-warna ini juga akan meningkatkan keyakinan anda ketika berada dikhalayak selain memberikan efek comel dimata mereka yang memandang.
.
.
6# PILIHAN SAIZ YANG LEBIH BANYAK - S SEHINGGA 3XL
Bimbang tidak ada saiz?
.
.
Untuk Atelia Casual Blouse 6.0 kali ini, kami tampilkan semula kesemua saiz sebelum ini iaitu saiz S sehinggalah ke saiz 3XL (XXXL). .
.
Ini akan memudahkan anda memilih saiz yang bersesuaian.
.
.
Dah tak sabar nak grab Atelia ni? 😍

whatsapp number di bawah untuk “PROMO ANNIVERSARY” 👇🏻
.
.
016-5510622
.
Harga RM75 sehelai
Combo 3pcs RM195
FREE postage🔥
.
Promo tamat 19 Nov
Pos out bermula 20 Nov secara berperingkat
.
#kamifamilyMS #atelia #kualalumpur #ateliablouse #bangi #atelia60 #shahalam #blouselabuh #ipoh #3XL #taiping #2XL #baganserai #malaysia #malaysian #like4likes #likeforlikes #freepostage #paritbuntar #rm75 #penang #blouse3XL #lilacpurple #purple #ungu
6 FAKTA TENTANG ATELIA CASUAL BLOUSE..! (Lilac purple) . . 1# DESIGN BLOUSE EVERGREEN MARDINA SAFIYYA - ATELIA . . 2# DENGAN ATAU TANPA RIBBON . . Tetap anggun dan cantik sama ada dengan atau tanpa ribbon. Anda yang tentukan mengikut kesesuaian yang anda mahukan (bergantung kepada aktiviti anda). . . Dengan ribbon, anda tampil lebih anggun dan menawan dan sangat sesuai untuk aktiviti santai. . . Tanpa ribbon pula, anda lebih selesa untuk bergerak aktif tanpa batasan. . . 3# CANTIK DI LUAR LEMBUT DI DALAM - SANGAT SELESA! . . Dihasilkan menggunakan material Como Crepe . . Paling penting, . . sistem pengudaraan material berkualiti ini membuatkan anda tidak berasa panas dan berasa sangat selesa. . . 4# CIRI WAJIB- MESRA WHUDU’ DAN PENYUSUAN BAYI. . . Atelia merupakan antara design terawal blouse keluaran kami dan sudah semestinya blouse ini juga tidak terlepas dari mendapat 'sentuhan' ciri wajib bagi kami. . . Mesra wudhu' dan juga mesra penyusuan bayi. . . Zip dibahagian lengan baju dan dada akan memudahkan kedua-dua proses diatas. . . 5# 7 PILIHAN WARNA BARU - LEBIH MEMUKAU . . Dengan penampilan semula Atelia Casual Blouse kali ini setelah hampir setahun tidak dikeluarkan, pemilihan warna-warna lembut ditekankan untuk memberi nafas baru pada Atelia. . . Warna-warna ini juga akan meningkatkan keyakinan anda ketika berada dikhalayak selain memberikan efek comel dimata mereka yang memandang. . . 6# PILIHAN SAIZ YANG LEBIH BANYAK - S SEHINGGA 3XL Bimbang tidak ada saiz? . . Untuk Atelia Casual Blouse 6.0 kali ini, kami tampilkan semula kesemua saiz sebelum ini iaitu saiz S sehinggalah ke saiz 3XL (XXXL). . . Ini akan memudahkan anda memilih saiz yang bersesuaian. . . Dah tak sabar nak grab Atelia ni? 😍 whatsapp number di bawah untuk “PROMO ANNIVERSARY” 👇🏻 . . 016-5510622 . Harga RM75 sehelai Combo 3pcs RM195 FREE postage🔥 . Promo tamat 19 Nov Pos out bermula 20 Nov secara berperingkat . #kamifamilyMS  #atelia  #kualalumpur  #ateliablouse  #bangi  #atelia60  #shahalam  #blouselabuh  #ipoh  #3XL  #taiping  #2XL  #baganserai  #malaysia  #malaysian  #like4likes  #likeforlikes  #freepostage  #paritbuntar  #rm75  #penang  #blouse3XL  #lilacpurple  #purple  #ungu 
Black n Blessed is the next upcoming brand 2k19 Get your #bnbtshirt Now #s-xl #$15 #2xl-up #$20 #dm for more info #hoodies #longsleeves #otw
Search "BLACK MAGIC SUIT SET 🖤" on our website www.meerasplussizestore.com
Black & White Mantra Printed Suit Set.
.
.
FABRIC:
Kurta- Hand Block Printed Pure Cotton
Pants- Pure Cotton
Duppata- Pure Chiffon with block print (4 Side Laced)
.
.
.
Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL]
.
.
.
FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666.
.
#newlaunch#2xl#3xl#4xl#5xl#6xl#7xl#plussizefashion#plussizeclothing#ethnicwear#fusionwear#dresses#indowestern#plussize#bigsize#xxl#xxxl#xxxxl#xxxxxl#xxxxxxl#plussizemodel#curvygirl#plusfashionforwomen#whatfatgirlsactuallywear#curvyfashion#plussizeblogger#postoftheday#celebtaremystyle
Search "BLACK MAGIC SUIT SET 🖤" on our website www.meerasplussizestore.com Black & White Mantra Printed Suit Set. . . FABRIC: Kurta- Hand Block Printed Pure Cotton Pants- Pure Cotton Duppata- Pure Chiffon with block print (4 Side Laced) . . . Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL] . . . FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666. . #newlaunch #2xl #3xl #4xl #5xl #6xl #7xl #plussizefashion #plussizeclothing #ethnicwear #fusionwear #dresses #indowestern #plussize #bigsize #xxl #xxxl #xxxxl #xxxxxl #xxxxxxl #plussizemodel #curvygirl #plusfashionforwomen #whatfatgirlsactuallywear #curvyfashion #plussizeblogger #postoftheday #celebtaremystyle 
__ 
#checkupavailableitem
.
Hawaii
Size Small
Pit 19
Labuh 25
Condition Cun 👌🏻
Rm45.00
.
Postage : Free SM / RM 5 SS / Rm 20 SG
Cod : Pasir Gudang, Johor Bharu .
.
DM 📥 | whatsapp 📲 (click link in bio) for more detail
.
#bundlemalaya #bundle #bundlemalaysia #stussymalaysia #bundlejohorbharu #bundlemurah #bundleonline #lokalah #kakibundle #kakiselam #streetwear #kappavintage #kappamalaysia 
#thriftstorefinds #thrift #bundle #barangbundle #2xl #rvca #adidasmalaysia #xlargemalaysia #newbalancemalaysia #dickiesmalaysia #wilsonmalaysia #nikemalaysia #skechersmalaysia #ohberadikbundle #pitbesar #bathingapemalaysia #guessmalaysia
__ #checkupavailableitem  . Hawaii Size Small Pit 19 Labuh 25 Condition Cun 👌🏻 Rm45.00 . Postage : Free SM / RM 5 SS / Rm 20 SG Cod : Pasir Gudang, Johor Bharu . . DM 📥 | whatsapp 📲 (click link in bio) for more detail . #bundlemalaya  #bundle  #bundlemalaysia  #stussymalaysia  #bundlejohorbharu  #bundlemurah  #bundleonline  #lokalah  #kakibundle  #kakiselam  #streetwear  #kappavintage  #kappamalaysia  #thriftstorefinds  #thrift  #bundle  #barangbundle  #2xl  #rvca  #adidasmalaysia  #xlargemalaysia  #newbalancemalaysia  #dickiesmalaysia  #wilsonmalaysia  #nikemalaysia  #skechersmalaysia  #ohberadikbundle  #pitbesar  #bathingapemalaysia  #guessmalaysia 
So at the weekend I planted up some seeds I've saved to test for viability before I post them off as part of a seedswap organised by @modernvegplot ... Well I had some spare soil and pots so thought I'd chuck in some other seeds to see how they'd do..... Well few days later I've been greeted with these bad boys... Problem is... I forgot to label up what seeds were planted in which pot 🙈 #Suprise .
.
.

#gardeningmyselfsane #garden #gardenuk #gardeninguk #gardening #gardentherapy #fun #nature #gardeningmakesmehappy #mentalhealth #wellbeing #wellness #anxiety #itsoknottobeok #depression #green #growyourown #gyo #homegrown #sustainable #allotment #allotmenteer #myallotment #barnbyroadallotment #vegetables #fruit #googlepixel #2xl #teamgoogle
So at the weekend I planted up some seeds I've saved to test for viability before I post them off as part of a seedswap organised by @modernvegplot ... Well I had some spare soil and pots so thought I'd chuck in some other seeds to see how they'd do..... Well few days later I've been greeted with these bad boys... Problem is... I forgot to label up what seeds were planted in which pot 🙈 #Suprise  . . . #gardeningmyselfsane  #garden  #gardenuk  #gardeninguk  #gardening  #gardentherapy  #fun  #nature  #gardeningmakesmehappy  #mentalhealth  #wellbeing  #wellness  #anxiety  #itsoknottobeok  #depression  #green  #growyourown  #gyo  #homegrown  #sustainable  #allotment  #allotmenteer  #myallotment  #barnbyroadallotment  #vegetables  #fruit  #googlepixel  #2xl  #teamgoogle 
White  Anarkali with Bandhani Duppata ❤️❤️
.
.
Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL]
.
.
Fabric : 
ANARKALI:Chicken Embroided Cotton Crepe (16 Kalis)
DUPPATA:Silk Bandhani
.
.
FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666.
.
#newlaunch#2xl#3xl#4xl#5xl#6xl#7xl#plussizefashion#plussizeclothing#ethnicwear#fusionwear#dresses#indowestern#plussize#bigsize#xxl#xxxl#xxxxl#xxxxxl#xxxxxxl#plussizemodel#curvygirl#plusfashionforwomen#whatfatgirlsactuallywear#curvyfashion#plussizeblogger#postoftheday#celebtaremystyle
White Anarkali with Bandhani Duppata ❤️❤️ . . Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL] . . Fabric : ANARKALI:Chicken Embroided Cotton Crepe (16 Kalis) DUPPATA:Silk Bandhani . . FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666. . #newlaunch #2xl #3xl #4xl #5xl #6xl #7xl #plussizefashion #plussizeclothing #ethnicwear #fusionwear #dresses #indowestern #plussize #bigsize #xxl #xxxl #xxxxl #xxxxxl #xxxxxxl #plussizemodel #curvygirl #plusfashionforwomen #whatfatgirlsactuallywear #curvyfashion #plussizeblogger #postoftheday #celebtaremystyle 
🔥RESTOCK🔥🌹CALYSSA BLOUSE🌹~Emerald green~ .
.
:: DESIGN LABUH SUPER SOPAN
.
Rekaan blouse LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. Cutting special ni buatkan si tinggi , rendah smuanya akan sesuai giler dgn CALYSSA BLOUSE.
.
:: NAMPAK MCM PKI HANDSOCK .
Yup! Best tak? Memag curlasss gitu. Special extra 2inci bahagian tangan tu bagi effect mcm uols pakai handsock jer. Tapi sebenarnya tak pon! Tu smua effect magic blouse CALYSSA jer!
.
:: MATERIAL DUBAI COMO CREPE
.
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len!
.
:: POKET KIRI KANAN
.
Uols super bz lady. Kocek tu kira wajib! Dah cantek, friendly pulokk tu.
.
:: WUDHU N BF FRIENDLY
.
Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu
.
Size S - 5XL😱
.
Harga RM69 🔥
Combo 3pcs RM165
FREE postage
.
Contact 016-5510622
.
Promo tamat 18 Nov
Post out bermula 19 Nov secara berperingkat
.
#calyssa #kualalumpur #jelitawardrobeofficialreseller #bangi #calyssablouse #shahalam #blouselabuh #ipoh #blouseplussize #perak #plussize #baganserai  #5XL #paritbuntar #freepostage #penang #4XL #malaysia #malaysian #likeforlikes #like4likes  #3XL #2XL #rm69  #blouse #emeraldgreen #green #hijau
🔥RESTOCK🔥🌹CALYSSA BLOUSE🌹~Emerald green~ . . :: DESIGN LABUH SUPER SOPAN . Rekaan blouse LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. Cutting special ni buatkan si tinggi , rendah smuanya akan sesuai giler dgn CALYSSA BLOUSE. . :: NAMPAK MCM PKI HANDSOCK . Yup! Best tak? Memag curlasss gitu. Special extra 2inci bahagian tangan tu bagi effect mcm uols pakai handsock jer. Tapi sebenarnya tak pon! Tu smua effect magic blouse CALYSSA jer! . :: MATERIAL DUBAI COMO CREPE . Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len! . :: POKET KIRI KANAN . Uols super bz lady. Kocek tu kira wajib! Dah cantek, friendly pulokk tu. . :: WUDHU N BF FRIENDLY . Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu . Size S - 5XL😱 . Harga RM69 🔥 Combo 3pcs RM165 FREE postage . Contact 016-5510622 . Promo tamat 18 Nov Post out bermula 19 Nov secara berperingkat . #calyssa  #kualalumpur  #jelitawardrobeofficialreseller  #bangi  #calyssablouse  #shahalam  #blouselabuh  #ipoh  #blouseplussize  #perak  #plussize  #baganserai  #5XL  #paritbuntar  #freepostage  #penang  #4XL  #malaysia  #malaysian  #likeforlikes  #like4likes  #3XL  #2XL  #rm69  #blouse  #emeraldgreen  #green  #hijau 
20181116_ #더모던필라테스

수업중에 불구하고,
염치없이 얼굴밀어
방가방가 인사하니~
싱기방기 좋아하신
한나한나 원장님~

#themodernpilates
#luxfit #럭스피트
#2XL #제균티슈
🙋판매🙋
🏳️‍🌈칼하트 후드자켓(신슐레이트)🏳️‍🌈 🧡가격-120,000원
🧡총기장-78
🧡가슴둘레-74
🧡표기사이즈-2XL
🧡제품상태-10/8 🎈칼하트 워크웨어 후드자켓으로 보온성이 너무뛰어난제품입니다.신슐레이트로 주로 방한용옷에사용되고있고.같은두께여도 다른소재보다 가벼우며 두배의보온성을가지고있는제품입니다 사이즈.핏 정말완벽한워크웨어입니다🎈 💙모든문의는 📞or DM
카톡-ksh8753
페이스북--The Old

#의정부 #제일시장 #국도극장 #오프라인 #매장 #The Old #수입구제 #빈티지 #올드스쿨 #스트릿 #워크웨어 #남자옷 #여자옷 #유니섹스 #남여공용 #데일리룩  #패션스타그램 #칼하트 #후드 #자켓 #블랙 #2xl #신슐레이트
🙋판매🙋 🏳️‍🌈칼하트 후드자켓(신슐레이트)🏳️‍🌈 🧡가격-120,000원 🧡총기장-78 🧡가슴둘레-74 🧡표기사이즈-2XL 🧡제품상태-10/8 🎈칼하트 워크웨어 후드자켓으로 보온성이 너무뛰어난제품입니다.신슐레이트로 주로 방한용옷에사용되고있고.같은두께여도 다른소재보다 가벼우며 두배의보온성을가지고있는제품입니다 사이즈.핏 정말완벽한워크웨어입니다🎈 💙모든문의는 📞or DM 카톡-ksh8753 페이스북--The Old #의정부  #제일시장  #국도극장  #오프라인  #매장  #The  Old #수입구제  #빈티지  #올드스쿨  #스트릿  #워크웨어  #남자옷  #여자옷  #유니섹스  #남여공용  #데일리룩  #패션스타그램  #칼하트  #후드  #자켓  #블랙  #2xl  #신슐레이트 
__ 
#checkupavailableitem
.
Size Small
Pit 20
Labuh 28/30
Condition 9/10
Rm40.00 .
.
Postage : Free SM / RM 5 SS / Rm 20 SG
Cod : Pasir Gudang, Johor Bharu .
.
DM 📥 | whatsapp 📲 (click link in bio) for more detail
.
#bundlemalaya #bundle #bundlemalaysia #stussymalaysia #bundlejohorbharu #bundlemurah #bundleonline #lokalah #kakibundle #kakiselam #streetwear #kappavintage #kappamalaysia 
#thriftstorefinds #thrift #bundle #barangbundle #2xl #rvca #adidasmalaysia #xlargemalaysia #newbalancemalaysia #dickiesmalaysia #wilsonmalaysia #nikemalaysia #skechersmalaysia #ohberadikbundle #pitbesar #bathingapemalaysia #guessmalaysia
__ #checkupavailableitem  . Size Small Pit 20 Labuh 28/30 Condition 9/10 Rm40.00 . . Postage : Free SM / RM 5 SS / Rm 20 SG Cod : Pasir Gudang, Johor Bharu . . DM 📥 | whatsapp 📲 (click link in bio) for more detail . #bundlemalaya  #bundle  #bundlemalaysia  #stussymalaysia  #bundlejohorbharu  #bundlemurah  #bundleonline  #lokalah  #kakibundle  #kakiselam  #streetwear  #kappavintage  #kappamalaysia  #thriftstorefinds  #thrift  #bundle  #barangbundle  #2xl  #rvca  #adidasmalaysia  #xlargemalaysia  #newbalancemalaysia  #dickiesmalaysia  #wilsonmalaysia  #nikemalaysia  #skechersmalaysia  #ohberadikbundle  #pitbesar  #bathingapemalaysia  #guessmalaysia 
💜Price: P300
Blue floral dress plus size
Product code MO11141820-9128
Fabric: cotton
Size: fits up to XXL
Color: one color
#casual #bluedress #floraldress #2XL #plussize #aboveknee #loosedress  #shortsleeves  #fashion #trending #directsupplier
Pile Basic cerniera corta di RossiniTrading. Collo alto con cerniera corta, cordino stringivita, elastico ai polsi. 7 colori, taglie fino alla 3XL.
⬇️⬇️⬇️
Acquista ora:
https://www.lantinfortunisticasaronno.it/shop/abbigliamento/rossinitrading-pile-basic-cerniera-corta/
—————-
#pile #abbigliamentodalavoro #rossinitrading #saronno #tagliegrandi #antinfortunisticasaronno
#A1 Fashion Hooded #Casual Jackets
#A1 Fashion Hooded #Casual Jackets
#Size: M,L,XL, #2XL,#3XL,#4XL,5XL
#Material: Blended

#https://thewardrobe24.wooplr.com/s/NfnZ1QfTs?ref=cp.c.i.ic.a.en

#₹-750/-
#Trendy Hooded Casual #Sweatshirt Vol 1
#Trendy Hooded Casual #Sweatshirt Vol 1
#Size: M,L,XL,  #2XL,#3XL,#4XL
#Material: Blended

#https://thewardrobe24.wooplr.com/s/JqDdsm9yy?ref=cp.c.i.ic.a.en

#₹- 650/-
#Trendy Hooded Casual #Sweatshirt Vol 1
#Trendy Hooded Casual #Sweatshirt Vol 1
#Size: M,L,XL,  #2XL,#3XL,#4XL
#Material: Blended

#https://thewardrobe24.wooplr.com/s/JqDdsm9yy?ref=cp.c.i.ic.a.en

#₹- 650/-
ANGRAKHA IS BACK !!!💕
Detailing: Pinjara hand embroidery.
.
Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL]
.
.
FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666.
.
#newlaunch#2xl#3xl#4xl#5xl#6xl#7xl#plussizefashion#plussizeclothing#ethnicwear#fusionwear#dresses#indowestern#plussize#bigsize#xxl#xxxl#xxxxl#xxxxxl#xxxxxxl#plussizemodel#curvygirl#plusfashionforwomen#whatfatgirlsactuallywear#curvyfashion#plussizeblogger#postoftheday#celebtaremystyle
ANGRAKHA IS BACK !!!💕 Detailing: Pinjara hand embroidery. . Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL] . . FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666. . #newlaunch #2xl #3xl #4xl #5xl #6xl #7xl #plussizefashion #plussizeclothing #ethnicwear #fusionwear #dresses #indowestern #plussize #bigsize #xxl #xxxl #xxxxl #xxxxxl #xxxxxxl #plussizemodel #curvygirl #plusfashionforwomen #whatfatgirlsactuallywear #curvyfashion #plussizeblogger #postoftheday #celebtaremystyle 
OnFleek2 ロンT
胸に遊び心を入れてみました

#ロンt #袖プリント #胸刺繍 #刺繍 #遊び心 #ダンス #ギルダン #gildan #2xl #sukima
6 FAKTA TENTANG ATELIA CASUAL BLOUSE..! (Sakura pink)
.
.
1# DESIGN BLOUSE EVERGREEN 
MARDINA SAFIYYA - ATELIA .
.
2# DENGAN ATAU TANPA RIBBON
.
.
Tetap anggun dan cantik sama ada dengan atau tanpa ribbon. Anda yang tentukan mengikut kesesuaian yang anda mahukan (bergantung kepada aktiviti anda).
.
.
Dengan ribbon, anda tampil lebih anggun dan menawan dan sangat sesuai untuk aktiviti santai.
.
.
Tanpa ribbon pula, anda lebih selesa untuk bergerak aktif tanpa batasan.
.
.
3# CANTIK DI LUAR LEMBUT DI DALAM - SANGAT SELESA! .
.
Dihasilkan menggunakan material Como Crepe .
.
Paling penting, .
.
sistem pengudaraan material berkualiti ini membuatkan anda tidak berasa panas dan berasa sangat selesa. .
.
4# CIRI WAJIB- MESRA WHUDU’ DAN PENYUSUAN BAYI.
.
.
Atelia merupakan antara design terawal blouse keluaran kami dan sudah semestinya blouse ini juga tidak terlepas dari mendapat 'sentuhan' ciri wajib bagi kami.
.
.
Mesra wudhu' dan juga mesra penyusuan bayi.
.
.
Zip dibahagian lengan baju dan dada akan memudahkan kedua-dua proses diatas. .
.
5# 7 PILIHAN WARNA BARU - LEBIH MEMUKAU
.
.
Dengan penampilan semula Atelia Casual Blouse kali ini setelah hampir setahun tidak dikeluarkan, pemilihan warna-warna lembut ditekankan untuk memberi nafas baru pada Atelia.
.
.
Warna-warna ini juga akan meningkatkan keyakinan anda ketika berada dikhalayak selain memberikan efek comel dimata mereka yang memandang.
.
.
6# PILIHAN SAIZ YANG LEBIH BANYAK - S SEHINGGA 3XL
Bimbang tidak ada saiz?
.
.
Untuk Atelia Casual Blouse 6.0 kali ini, kami tampilkan semula kesemua saiz sebelum ini iaitu saiz S sehinggalah ke saiz 3XL (XXXL). .
.
Ini akan memudahkan anda memilih saiz yang bersesuaian.
.
.
Dah tak sabar nak grab Atelia ni? 😍

whatsapp number di bawah untuk “PROMO ANNIVERSARY” 👇🏻
.
.
016-5510622
.
Harga RM75 sehelai
Combo 3pcs RM195
FREE postage🔥
.
Promo tamat 19 Nov
Pos out bermula 20 Nov secara berperingkat
.
#kamifamilyMS #atelia #kualalumpur #ateliablouse #bangi #atelia60 #shahalam #blouselabuh #ipoh #3XL #taiping #2XL #baganserai #malaysia #malaysian #like4likes #likeforlikes #freepostage #paritbuntar #rm75 #penang #blouse3XL #sakurapink #pink #merahjambu
6 FAKTA TENTANG ATELIA CASUAL BLOUSE..! (Sakura pink) . . 1# DESIGN BLOUSE EVERGREEN MARDINA SAFIYYA - ATELIA . . 2# DENGAN ATAU TANPA RIBBON . . Tetap anggun dan cantik sama ada dengan atau tanpa ribbon. Anda yang tentukan mengikut kesesuaian yang anda mahukan (bergantung kepada aktiviti anda). . . Dengan ribbon, anda tampil lebih anggun dan menawan dan sangat sesuai untuk aktiviti santai. . . Tanpa ribbon pula, anda lebih selesa untuk bergerak aktif tanpa batasan. . . 3# CANTIK DI LUAR LEMBUT DI DALAM - SANGAT SELESA! . . Dihasilkan menggunakan material Como Crepe . . Paling penting, . . sistem pengudaraan material berkualiti ini membuatkan anda tidak berasa panas dan berasa sangat selesa. . . 4# CIRI WAJIB- MESRA WHUDU’ DAN PENYUSUAN BAYI. . . Atelia merupakan antara design terawal blouse keluaran kami dan sudah semestinya blouse ini juga tidak terlepas dari mendapat 'sentuhan' ciri wajib bagi kami. . . Mesra wudhu' dan juga mesra penyusuan bayi. . . Zip dibahagian lengan baju dan dada akan memudahkan kedua-dua proses diatas. . . 5# 7 PILIHAN WARNA BARU - LEBIH MEMUKAU . . Dengan penampilan semula Atelia Casual Blouse kali ini setelah hampir setahun tidak dikeluarkan, pemilihan warna-warna lembut ditekankan untuk memberi nafas baru pada Atelia. . . Warna-warna ini juga akan meningkatkan keyakinan anda ketika berada dikhalayak selain memberikan efek comel dimata mereka yang memandang. . . 6# PILIHAN SAIZ YANG LEBIH BANYAK - S SEHINGGA 3XL Bimbang tidak ada saiz? . . Untuk Atelia Casual Blouse 6.0 kali ini, kami tampilkan semula kesemua saiz sebelum ini iaitu saiz S sehinggalah ke saiz 3XL (XXXL). . . Ini akan memudahkan anda memilih saiz yang bersesuaian. . . Dah tak sabar nak grab Atelia ni? 😍 whatsapp number di bawah untuk “PROMO ANNIVERSARY” 👇🏻 . . 016-5510622 . Harga RM75 sehelai Combo 3pcs RM195 FREE postage🔥 . Promo tamat 19 Nov Pos out bermula 20 Nov secara berperingkat . #kamifamilyMS  #atelia  #kualalumpur  #ateliablouse  #bangi  #atelia60  #shahalam  #blouselabuh  #ipoh  #3XL  #taiping  #2XL  #baganserai  #malaysia  #malaysian  #like4likes  #likeforlikes  #freepostage  #paritbuntar  #rm75  #penang  #blouse3XL  #sakurapink  #pink  #merahjambu 
버려진 장난감에 제일 신난 #쫑구 
#펫클럽 에서 옷샀음!

치약사러갔다가 할인이라길래 득템

매번 실패하는데 입어볼수있다는 곳에 감사하며... #2xl #닥스훈트 #개스타그램 #멍멍이그램 #닥스훈트그램 #댕댕이 #돼지 #포동포동 #산책끝 #꿀잠
Buy 1 Free 1 🔥
#checkupavailableitem
.
1st ✅
Size S/M
Pit 20
Labuh 24
Condition Cun 👌🏻
.
2nd ✅
Size Large 
Pit 19.5
Labuh 27
Condition Cun 👌🏻
.
Rm30.00 ✅
Postage : Free SM / RM 5 SS / Rm 20 SG
Cod : Pasir Gudang, Johor Bharu .
.
DM 📥 | whatsapp 📲 (click link in bio) for more detail
.
#bundlemalaya #bundle #bundlemalaysia #stussymalaysia #bundlejohorbharu #bundlemurah #bundleonline #lokalah #kakibundle #kakiselam #streetwear #kappavintage #kappamalaysia 
#thriftstorefinds #thrift #bundle #barangbundle #2xl #rvca #adidasmalaysia #xlargemalaysia #newbalancemalaysia #dickiesmalaysia #wilsonmalaysia #nikemalaysia #skechersmalaysia #ohberadikbundle #pitbesar #bathingapemalaysia #guessmalaysia
Buy 1 Free 1 🔥 #checkupavailableitem  . 1st ✅ Size S/M Pit 20 Labuh 24 Condition Cun 👌🏻 . 2nd ✅ Size Large Pit 19.5 Labuh 27 Condition Cun 👌🏻 . Rm30.00 ✅ Postage : Free SM / RM 5 SS / Rm 20 SG Cod : Pasir Gudang, Johor Bharu . . DM 📥 | whatsapp 📲 (click link in bio) for more detail . #bundlemalaya  #bundle  #bundlemalaysia  #stussymalaysia  #bundlejohorbharu  #bundlemurah  #bundleonline  #lokalah  #kakibundle  #kakiselam  #streetwear  #kappavintage  #kappamalaysia  #thriftstorefinds  #thrift  #bundle  #barangbundle  #2xl  #rvca  #adidasmalaysia  #xlargemalaysia  #newbalancemalaysia  #dickiesmalaysia  #wilsonmalaysia  #nikemalaysia  #skechersmalaysia  #ohberadikbundle  #pitbesar  #bathingapemalaysia  #guessmalaysia 
__ 
#checkupavailableitem
.
K.Haming
Size Small
Pit 19
Labuh 25
Condition Cun 👌🏻 Rm25.00
.
Postage : Free SM / RM 5 SS / Rm 20 SG
Cod : Pasir Gudang, Johor Bharu .
.
DM 📥 | whatsapp 📲 (click link in bio) for more detail
.
#bundlemalaya #bundle #bundlemalaysia #stussymalaysia #bundlejohorbharu #bundlemurah #bundleonline #lokalah #kakibundle #kakiselam #streetwear #kappavintage #kappamalaysia 
#thriftstorefinds #thrift #bundle #barangbundle #2xl #rvca #adidasmalaysia #xlargemalaysia #newbalancemalaysia #dickiesmalaysia #wilsonmalaysia #nikemalaysia #skechersmalaysia #ohberadikbundle #pitbesar #bathingapemalaysia #guessmalaysia
__ #checkupavailableitem  . K.Haming Size Small Pit 19 Labuh 25 Condition Cun 👌🏻 Rm25.00 . Postage : Free SM / RM 5 SS / Rm 20 SG Cod : Pasir Gudang, Johor Bharu . . DM 📥 | whatsapp 📲 (click link in bio) for more detail . #bundlemalaya  #bundle  #bundlemalaysia  #stussymalaysia  #bundlejohorbharu  #bundlemurah  #bundleonline  #lokalah  #kakibundle  #kakiselam  #streetwear  #kappavintage  #kappamalaysia  #thriftstorefinds  #thrift  #bundle  #barangbundle  #2xl  #rvca  #adidasmalaysia  #xlargemalaysia  #newbalancemalaysia  #dickiesmalaysia  #wilsonmalaysia  #nikemalaysia  #skechersmalaysia  #ohberadikbundle  #pitbesar  #bathingapemalaysia  #guessmalaysia 
#토토로#2XL#사이즈
#새옷#작은옷#몸매안티
#63층사는코기#강육삼
#패션쇼#허리길이#실화냐😳 
#부산#해운대#마린시티#제니스 
#63corgi63#corgi_63 
허리가 길어 슬픈 육삼이~🐶
올인원은 무리인걸까~😂🤣😅
토토로는 2XL가 젤 큰건뎅~~
담엔 스판으로 도전~~!!😎
2xl ตัวสุดท้ายหลุดจองครับ รอบอก 52 นิ้ว ยาว 32 นิ้ว รุ่นใหญ่รีบจัดกันได้เลยครับ หมดแล้วหมดเลย ❌ 
สั่งซื้อได้ทาง inbox หรือ line : wicharnp #เสื้อยืดไซส์ใหญ่ #2xl
2xl ตัวสุดท้ายหลุดจองครับ รอบอก 52 นิ้ว ยาว 32 นิ้ว รุ่นใหญ่รีบจัดกันได้เลยครับ หมดแล้วหมดเลย ❌ สั่งซื้อได้ทาง inbox หรือ line : wicharnp #เส ื้อยืดไซส์ใหญ่ #2xl 
Buy 1 Free 1 🔥🔥
.
1st ✅
Small
Pit 19
Labuh 25
Condition Cun 👌🏻
.
2nd ✅
Size Small
Pit 19
Labuh 25
Condition Cun 👌🏻
❌ Sold ❌
.
Postage : Free SM / RM 5 SS / Rm 20 SG
Cod : Pasir Gudang, Johor Bharu .
.
DM 📥 | whatsapp 📲 (click link in bio) for more detail
.
#bundlemalaya #bundle #bundlemalaysia #stussymalaysia #bundlejohorbharu #bundlemurah #bundleonline #lokalah #kakibundle #kakiselam #streetwear #kappavintage #kappamalaysia 
#thriftstorefinds #thrift #bundle #barangbundle #2xl #rvca #adidasmalaysia #xlargemalaysia #newbalancemalaysia #dickiesmalaysia #wilsonmalaysia #nikemalaysia #skechersmalaysia #ohberadikbundle #pitbesar #bathingapemalaysia #guessmalaysia
Buy 1 Free 1 🔥🔥 . 1st ✅ Small Pit 19 Labuh 25 Condition Cun 👌🏻 . 2nd ✅ Size Small Pit 19 Labuh 25 Condition Cun 👌🏻 ❌ Sold ❌ . Postage : Free SM / RM 5 SS / Rm 20 SG Cod : Pasir Gudang, Johor Bharu . . DM 📥 | whatsapp 📲 (click link in bio) for more detail . #bundlemalaya  #bundle  #bundlemalaysia  #stussymalaysia  #bundlejohorbharu  #bundlemurah  #bundleonline  #lokalah  #kakibundle  #kakiselam  #streetwear  #kappavintage  #kappamalaysia  #thriftstorefinds  #thrift  #bundle  #barangbundle  #2xl  #rvca  #adidasmalaysia  #xlargemalaysia  #newbalancemalaysia  #dickiesmalaysia  #wilsonmalaysia  #nikemalaysia  #skechersmalaysia  #ohberadikbundle  #pitbesar  #bathingapemalaysia  #guessmalaysia 
🔥RESTOCK🔥🌹CALYSSA BLOUSE🌹~Cornflower blue~ .
.
:: DESIGN LABUH SUPER SOPAN
.
Rekaan blouse LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. Cutting special ni buatkan si tinggi , rendah smuanya akan sesuai giler dgn CALYSSA BLOUSE.
.
:: NAMPAK MCM PKI HANDSOCK .
Yup! Best tak? Memag curlasss gitu. Special extra 2inci bahagian tangan tu bagi effect mcm uols pakai handsock jer. Tapi sebenarnya tak pon! Tu smua effect magic blouse CALYSSA jer!
.
:: MATERIAL DUBAI COMO CREPE
.
Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len!
.
:: POKET KIRI KANAN
.
Uols super bz lady. Kocek tu kira wajib! Dah cantek, friendly pulokk tu.
.
:: WUDHU N BF FRIENDLY
.
Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu
.
Size S - 5XL😱
.
Harga RM69 🔥
Combo 3pcs RM165
FREE postage
.
Contact 016-5510622
.
Promo tamat 18 Nov
Post out bermula 19 Nov secara berperingkat
.
#calyssa #kualalumpur #jelitawardrobeofficialreseller #bangi #calyssablouse #shahalam #blouselabuh #ipoh #blouseplussize #perak #plussize #baganserai  #5XL #paritbuntar #freepostage #penang #4XL #malaysia #malaysian #likeforlikes #like4likes  #3XL #2XL #rm69  #blouse #blue #biru
🔥RESTOCK🔥🌹CALYSSA BLOUSE🌹~Cornflower blue~ . . :: DESIGN LABUH SUPER SOPAN . Rekaan blouse LABUH dengan kombinasi 2 tone warna "mewah" siyesly rasa ber"iman" jer bila pakai. Super sopan, ayu dan gojes. Sesuai di match dengan skirt atau seluar. Cutting special ni buatkan si tinggi , rendah smuanya akan sesuai giler dgn CALYSSA BLOUSE. . :: NAMPAK MCM PKI HANDSOCK . Yup! Best tak? Memag curlasss gitu. Special extra 2inci bahagian tangan tu bagi effect mcm uols pakai handsock jer. Tapi sebenarnya tak pon! Tu smua effect magic blouse CALYSSA jer! . :: MATERIAL DUBAI COMO CREPE . Sangat selesa, tak jarang dan mudah iron. Pakai seharian pon rasa mcm tak nak tukar baju len! . :: POKET KIRI KANAN . Uols super bz lady. Kocek tu kira wajib! Dah cantek, friendly pulokk tu. . :: WUDHU N BF FRIENDLY . Zip di dada n tangan special utk mommy yg nak bf n muslimah yg nk berwudhu . Size S - 5XL😱 . Harga RM69 🔥 Combo 3pcs RM165 FREE postage . Contact 016-5510622 . Promo tamat 18 Nov Post out bermula 19 Nov secara berperingkat . #calyssa  #kualalumpur  #jelitawardrobeofficialreseller  #bangi  #calyssablouse  #shahalam  #blouselabuh  #ipoh  #blouseplussize  #perak  #plussize  #baganserai  #5XL  #paritbuntar  #freepostage  #penang  #4XL  #malaysia  #malaysian  #likeforlikes  #like4likes  #3XL  #2XL  #rm69  #blouse  #blue  #biru 
Swipe>>>
S U I T  S E T..🖤❤️
GRAB NOW😍
.
.
Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL]
Fabric:
Pants: Kalamkari Print Cotton
Shirt: Cotton
Duppata: Pure Shiffon
.
.
FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666.
.
#newlaunch#2xl#3xl#4xl#5xl#6xl#7xl#plussizefashion#plussizeclothing#ethnicwear#fusionwear#dresses#indowestern#plussize#bigsize#xxl#xxxl#xxxxl#xxxxxl#xxxxxxl#plussizemodel#curvygirl#plusfashionforwomen#whatfatgirlsactuallywear#curvyfashion#plussizeblogger#postoftheday#celebtaremystyle
Swipe>>> S U I T S E T..🖤❤️ GRAB NOW😍 . . Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL] Fabric: Pants: Kalamkari Print Cotton Shirt: Cotton Duppata: Pure Shiffon . . FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666. . #newlaunch #2xl #3xl #4xl #5xl #6xl #7xl #plussizefashion #plussizeclothing #ethnicwear #fusionwear #dresses #indowestern #plussize #bigsize #xxl #xxxl #xxxxl #xxxxxl #xxxxxxl #plussizemodel #curvygirl #plusfashionforwomen #whatfatgirlsactuallywear #curvyfashion #plussizeblogger #postoftheday #celebtaremystyle 
▶Sınırlı Sayıda
▶Yün Elbise  70 tl
▶Kumaş:Yün-Viskon
▶Kapıda ödeme seçeneği ( Kart ve Nakit )
▶Beden: L-XL -2XL -3XL (40-52 arası)
▶Kod:01111805
▶2-4 iş günü içinde teslimat
▶Sipariş ve Bilgi için
Whatsapp no:0545 471 1108
▶Kargo ücreti:10 tl
▶Model→Boy:178 cm Beden : 44
▶Değişim süresi ürün teslimatından sonra 3 iş günüdür ve kargo alıcıya aittir. 
#xl #xxl #2xl #3xl #büyükbeden #giyim #bayangiyim #elbise #moda #sonbahar #yenisezon #alışveriş #tarz #kadın #kadıngiyim #kombin #butik #fashion #ootd #style #outdoor #instafashion #womanfashion #fashionstyle #benimgiyim #50beden #52beden #48beden #48size #52size
▶Sınırlı Sayıda ▶Yün Elbise 70 tl ▶Kumaş:Yün-Viskon ▶Kapıda ödeme seçeneği ( Kart ve Nakit ) ▶Beden: L-XL -2XL -3XL (40-52 arası) ▶Kod:01111805 ▶2-4 iş günü içinde teslimat ▶Sipariş ve Bilgi için Whatsapp no:0545 471 1108 ▶Kargo ücreti:10 tl ▶Model→Boy:178 cm Beden : 44 ▶Değişim süresi ürün teslimatından sonra 3 iş günüdür ve kargo alıcıya aittir. #xl  #xxl  #2xl  #3xl  #büyükbeden  #giyim  #bayangiyim  #elbise  #moda  #sonbahar  #yenisezon  #alışveriş  #tarz  #kadın  #kadıngiyim  #kombin  #butik  #fashion  #ootd  #style  #outdoor  #instafashion  #womanfashion  #fashionstyle  #benimgiyim  #50beden  #52beden  #48beden  #48size  #52size 
▶Sınırlı Sayıda
▶Yün Elbise  70 tl
▶Kumaş:Yün-Viskon
▶Kapıda ödeme seçeneği ( Kart ve Nakit )
▶Beden: L-XL -2XL -3XL (40-52 arası)
▶Kod:01111804
▶2-4 iş günü içinde teslimat
▶Sipariş ve Bilgi için
Whatsapp no:0545 471 1108
▶Kargo ücreti:10 tl
▶Model→Boy:178 cm Beden : 44
▶Değişim süresi ürün teslimatından sonra 3 iş günüdür ve kargo alıcıya aittir. 
#xl #xxl #2xl #3xl #büyükbeden #giyim #bayangiyim #elbise #moda #sonbahar #yenisezon #alışveriş #tarz #kadın #kadıngiyim #kombin #butik #fashion #ootd #style #outdoor #instafashion #womanfashion #fashionstyle #benimgiyim #50beden #52beden #48beden #48size #52size
▶Sınırlı Sayıda ▶Yün Elbise 70 tl ▶Kumaş:Yün-Viskon ▶Kapıda ödeme seçeneği ( Kart ve Nakit ) ▶Beden: L-XL -2XL -3XL (40-52 arası) ▶Kod:01111804 ▶2-4 iş günü içinde teslimat ▶Sipariş ve Bilgi için Whatsapp no:0545 471 1108 ▶Kargo ücreti:10 tl ▶Model→Boy:178 cm Beden : 44 ▶Değişim süresi ürün teslimatından sonra 3 iş günüdür ve kargo alıcıya aittir. #xl  #xxl  #2xl  #3xl  #büyükbeden  #giyim  #bayangiyim  #elbise  #moda  #sonbahar  #yenisezon  #alışveriş  #tarz  #kadın  #kadıngiyim  #kombin  #butik  #fashion  #ootd  #style  #outdoor  #instafashion  #womanfashion  #fashionstyle  #benimgiyim  #50beden  #52beden  #48beden  #48size  #52size 
▶Sınırlı Sayıda
▶Yün Elbise  70 tl
▶Kumaş:Yün-Viskon
▶Kapıda ödeme seçeneği ( Kart ve Nakit )
▶Beden: L-XL -2XL -3XL (40-52 arası)
▶Kod:01111803
▶2-4 iş günü içinde teslimat
▶Sipariş ve Bilgi için
Whatsapp no:0545 471 1108
▶Kargo ücreti:10 tl
▶Model→Boy:178 cm Beden : 44
▶Değişim süresi ürün teslimatından sonra 3 iş günüdür ve kargo alıcıya aittir. 
#xl #xxl #2xl #3xl #büyükbeden #giyim #bayangiyim #elbise #moda #sonbahar #yenisezon #alışveriş #tarz #kadın #kadıngiyim #kombin #butik #fashion #ootd #style #outdoor #instafashion #womanfashion #fashionstyle #benimgiyim #50beden #52beden #48beden #48size #52size
▶Sınırlı Sayıda ▶Yün Elbise 70 tl ▶Kumaş:Yün-Viskon ▶Kapıda ödeme seçeneği ( Kart ve Nakit ) ▶Beden: L-XL -2XL -3XL (40-52 arası) ▶Kod:01111803 ▶2-4 iş günü içinde teslimat ▶Sipariş ve Bilgi için Whatsapp no:0545 471 1108 ▶Kargo ücreti:10 tl ▶Model→Boy:178 cm Beden : 44 ▶Değişim süresi ürün teslimatından sonra 3 iş günüdür ve kargo alıcıya aittir. #xl  #xxl  #2xl  #3xl  #büyükbeden  #giyim  #bayangiyim  #elbise  #moda  #sonbahar  #yenisezon  #alışveriş  #tarz  #kadın  #kadıngiyim  #kombin  #butik  #fashion  #ootd  #style  #outdoor  #instafashion  #womanfashion  #fashionstyle  #benimgiyim  #50beden  #52beden  #48beden  #48size  #52size 
▶Yeni Ürün
▶Krep Elbise  50 tl
▶Kumaş:Krep
▶Kapıda ödeme seçeneği ( Kart ve Nakit )
▶Beden: L-XL -2XL -3XL (40-52 arası)
▶Kod:02111802
▶Sipariş ve Bilgi için
Whatsapp no:0545 471 1108
▶Kargo ücreti:10 tl
▶Model→Boy:178 cm Beden : 44
▶Değişim süresi ürün teslimatından sonra 3 iş günüdür ve kargo alıcıya aittir. 
#xl #xxl #2xl #3xl #büyükbeden #giyim #bayangiyim #elbise #moda #sonbahar #yenisezon #alışveriş #tarz #kadın #kadıngiyim #kombin #butik #fashion #ootd #style #outdoor #instafashion #womanfashion #fashionstyle #benimgiyim #50beden #52beden #48beden #48size #52size
▶Yeni Ürün ▶Krep Elbise 50 tl ▶Kumaş:Krep ▶Kapıda ödeme seçeneği ( Kart ve Nakit ) ▶Beden: L-XL -2XL -3XL (40-52 arası) ▶Kod:02111802 ▶Sipariş ve Bilgi için Whatsapp no:0545 471 1108 ▶Kargo ücreti:10 tl ▶Model→Boy:178 cm Beden : 44 ▶Değişim süresi ürün teslimatından sonra 3 iş günüdür ve kargo alıcıya aittir. #xl  #xxl  #2xl  #3xl  #büyükbeden  #giyim  #bayangiyim  #elbise  #moda  #sonbahar  #yenisezon  #alışveriş  #tarz  #kadın  #kadıngiyim  #kombin  #butik  #fashion  #ootd  #style  #outdoor  #instafashion  #womanfashion  #fashionstyle  #benimgiyim  #50beden  #52beden  #48beden  #48size  #52size 
ANCHOR  SHORT DRESS⚓⚓
.
.
.
FABRIC: Stretchable Cotton
LENGTH: 43 Inches
.
.
.
Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL]
.
.
.
*Length can be customised as required
.
FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666.
.
#newlaunch#2xl#3xl#4xl#5xl#6xl#7xl#plussizefashion#plussizeclothing#ethnicwear#fusionwear#dresses#indowestern#plussize#bigsize#xxl#xxxl#xxxxl#xxxxxl#xxxxxxl#plussizemodel#curvygirl#plusfashionforwomen#whatfatgirlsactuallywear#curvyfashion#plussizeblogger#postoftheday#celebtaremystyle
ANCHOR SHORT DRESS⚓⚓ . . . FABRIC: Stretchable Cotton LENGTH: 43 Inches . . . Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL] . . . *Length can be customised as required . FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666. . #newlaunch #2xl #3xl #4xl #5xl #6xl #7xl #plussizefashion #plussizeclothing #ethnicwear #fusionwear #dresses #indowestern #plussize #bigsize #xxl #xxxl #xxxxl #xxxxxl #xxxxxxl #plussizemodel #curvygirl #plusfashionforwomen #whatfatgirlsactuallywear #curvyfashion #plussizeblogger #postoftheday #celebtaremystyle 
iPhone XR e Pixel 2XL
Entrambi con una sola fotocamera e entrambi scattano foto fantastiche .
.
.
Voi quale preferite ?
.
.
.
#iphone #XR #Google #Pixel #2XL #iphoneonly #apple #appleiphone #ios #technology #electronics #mobile #instagood #instaiphone #phone #photooftheday #smartphone #iphoneography #iphonegraphy #iphoneographer #iphoneology #iphoneographers #iphonegraphic #iphoneogram #teamiphone
"RANI GOLD BLOCK 20 KALI DRESS"
.
•Gota Emblishments•
•Beautiful Back Neck•
.
.
.
Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL]
.
.
Fabric: 
Gold Block Printed Pure Cotton
.
.
(The length of the Dress will be 58 inches)
.
(Simple back neck can be done)
.
.
FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666.
.
#newlaunch#2xl#3xl#4xl#5xl#6xl#7xl#plussizefashion#plussizeclothing#ethnicwear#fusionwear#dresses#indowestern#plussize#bigsize#xxl#xxxl#xxxxl#xxxxxl#xxxxxxl#plussizemodel#curvygirl#plusfashionforwomen#whatfatgirlsactuallywear#curvyfashion#plussizeblogger#postoftheday#celebtaremystyle
"RANI GOLD BLOCK 20 KALI DRESS" . •Gota Emblishments• •Beautiful Back Neck• . . . Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL] . . Fabric: Gold Block Printed Pure Cotton . . (The length of the Dress will be 58 inches) . (Simple back neck can be done) . . FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666. . #newlaunch #2xl #3xl #4xl #5xl #6xl #7xl #plussizefashion #plussizeclothing #ethnicwear #fusionwear #dresses #indowestern #plussize #bigsize #xxl #xxxl #xxxxl #xxxxxl #xxxxxxl #plussizemodel #curvygirl #plusfashionforwomen #whatfatgirlsactuallywear #curvyfashion #plussizeblogger #postoftheday #celebtaremystyle 
이번 겨울은 롱패딩이다!
ㆍ
#겨울 #롱패딩 #패딩 #구스다운 #2XL
#생일 #선물 #일상 #사진 #패션 #고2
#모델지망생 을 넘어서 나아가자
후드티를 선물받았다
내 손이 보이지않는다
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#2xl #ㅅㅂ
후드티를 선물받았다 내 손이 보이지않는다 . . . . . . . . . . . #2xl  #ㅅㅂ 
Leheria Georgette Dress ❤️
Gota Emblishments 😍
.
.
Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL]
.
.
Fabric : 
Georgette .
.
FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666.
.
#newlaunch#2xl#3xl#4xl#5xl#6xl#7xl#plussizefashion#plussizeclothing#ethnicwear#fusionwear#dresses#indowestern#plussize#bigsize#xxl#xxxl#xxxxl#xxxxxl#xxxxxxl#plussizemodel#curvygirl#plusfashionforwomen#whatfatgirlsactuallywear#curvyfashion#plussizeblogger#postoftheday#celebtaremystyle
Leheria Georgette Dress ❤️ Gota Emblishments 😍 . . Sizes[XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,6XL,7XL] . . Fabric : Georgette . . FOR ORDERS PLEASE DM OR YOU CAN DIRECTLY WHATSAPP ON 9166107666. . #newlaunch #2xl #3xl #4xl #5xl #6xl #7xl #plussizefashion #plussizeclothing #ethnicwear #fusionwear #dresses #indowestern #plussize #bigsize #xxl #xxxl #xxxxl #xxxxxl #xxxxxxl #plussizemodel #curvygirl #plusfashionforwomen #whatfatgirlsactuallywear #curvyfashion #plussizeblogger #postoftheday #celebtaremystyle 
#첫줄
🐩 : 엄마가 밖에 춥다고 누빔조끼 만들어 줬어요👍
🐶 : 탄이 형옷도 만드는 중이래요~
.
.
❤옷 마음에드니? 다 같이 입고 놀러가자~ 코코 탄 보덕아❤
.
.
#코코 #탄 #보덕이 #커플 #누빔조끼 #핸드메이드 #2XL #코코는_살쫌빼자 #쪼끔_작은거_같아 #똑같은 #사이즈 #인데
#탄이 #옷 #만들기 #심란하다 #우리탄이 #5XL #잘만들수있겠지? #화이팅 #옷입고 #놀러가자 #일상 #선팔 맞팔 #좋반 @cocos_o @tantan_e2
#첫줄  🐩 : 엄마가 밖에 춥다고 누빔조끼 만들어 줬어요👍 🐶 : 탄이 형옷도 만드는 중이래요~ . . ❤옷 마음에드니? 다 같이 입고 놀러가자~ 코코 탄 보덕아❤ . . #코코  #탄  #보덕이  #커플  #누빔조끼  #핸드메이드  #2XL  #코코는_살쫌빼자  #쪼끔_작은거_같아  #똑같은  #사이즈  #인데  #탄이  #옷  #만들기  #심란하다  #우리탄이  #5XL  #잘만들수있겠지 ? #화이팅  #옷입고  #놀러가자  #일상  #선팔  맞팔 #좋반  @cocos_o @tantan_e2
6 FAKTA TENTANG ATELIA CASUAL BLOUSE..! (Maya Blue)
.
.
1# DESIGN BLOUSE EVERGREEN 
MARDINA SAFIYYA - ATELIA .
.
2# DENGAN ATAU TANPA RIBBON
.
.
Tetap anggun dan cantik sama ada dengan atau tanpa ribbon. Anda yang tentukan mengikut kesesuaian yang anda mahukan (bergantung kepada aktiviti anda).
.
.
Dengan ribbon, anda tampil lebih anggun dan menawan dan sangat sesuai untuk aktiviti santai.
.
.
Tanpa ribbon pula, anda lebih selesa untuk bergerak aktif tanpa batasan.
.
.
3# CANTIK DI LUAR LEMBUT DI DALAM - SANGAT SELESA! .
.
Dihasilkan menggunakan material Como Crepe .
.
Paling penting, .
.
sistem pengudaraan material berkualiti ini membuatkan anda tidak berasa panas dan berasa sangat selesa. .
.
4# CIRI WAJIB- MESRA WHUDU’ DAN PENYUSUAN BAYI.
.
.
Atelia merupakan antara design terawal blouse keluaran kami dan sudah semestinya blouse ini juga tidak terlepas dari mendapat 'sentuhan' ciri wajib bagi kami.
.
.
Mesra wudhu' dan juga mesra penyusuan bayi.
.
.
Zip dibahagian lengan baju dan dada akan memudahkan kedua-dua proses diatas. .
.
5# 7 PILIHAN WARNA BARU - LEBIH MEMUKAU
.
.
Dengan penampilan semula Atelia Casual Blouse kali ini setelah hampir setahun tidak dikeluarkan, pemilihan warna-warna lembut ditekankan untuk memberi nafas baru pada Atelia.
.
.
Warna-warna ini juga akan meningkatkan keyakinan anda ketika berada dikhalayak selain memberikan efek comel dimata mereka yang memandang.
.
.
6# PILIHAN SAIZ YANG LEBIH BANYAK - S SEHINGGA 3XL
Bimbang tidak ada saiz?
.
.
Untuk Atelia Casual Blouse 6.0 kali ini, kami tampilkan semula kesemua saiz sebelum ini iaitu saiz S sehinggalah ke saiz 3XL (XXXL). .
.
Ini akan memudahkan anda memilih saiz yang bersesuaian.
.
.
Dah tak sabar nak grab Atelia ni? 😍

whatsapp number di bawah untuk “PROMO ANNIVERSARY” 👇🏻
.
.
016-5510622
.
Harga RM75 sehelai
Combo 3pcs RM195
FREE postage🔥
.
Promo tamat 19 Nov
Pos out bermula 20 Nov secara berperingkat
.
#kamifamilyMS #atelia #kualalumpur #ateliablouse #bangi #atelia60 #shahalam #blouselabuh #ipoh #3XL #taiping #2XL #baganserai #malaysia #malaysian #like4likes #likeforlikes #freepostage #paritbuntar #rm75 #penang #blouse3XL #mayablue #blue #biru
6 FAKTA TENTANG ATELIA CASUAL BLOUSE..! (Maya Blue) . . 1# DESIGN BLOUSE EVERGREEN MARDINA SAFIYYA - ATELIA . . 2# DENGAN ATAU TANPA RIBBON . . Tetap anggun dan cantik sama ada dengan atau tanpa ribbon. Anda yang tentukan mengikut kesesuaian yang anda mahukan (bergantung kepada aktiviti anda). . . Dengan ribbon, anda tampil lebih anggun dan menawan dan sangat sesuai untuk aktiviti santai. . . Tanpa ribbon pula, anda lebih selesa untuk bergerak aktif tanpa batasan. . . 3# CANTIK DI LUAR LEMBUT DI DALAM - SANGAT SELESA! . . Dihasilkan menggunakan material Como Crepe . . Paling penting, . . sistem pengudaraan material berkualiti ini membuatkan anda tidak berasa panas dan berasa sangat selesa. . . 4# CIRI WAJIB- MESRA WHUDU’ DAN PENYUSUAN BAYI. . . Atelia merupakan antara design terawal blouse keluaran kami dan sudah semestinya blouse ini juga tidak terlepas dari mendapat 'sentuhan' ciri wajib bagi kami. . . Mesra wudhu' dan juga mesra penyusuan bayi. . . Zip dibahagian lengan baju dan dada akan memudahkan kedua-dua proses diatas. . . 5# 7 PILIHAN WARNA BARU - LEBIH MEMUKAU . . Dengan penampilan semula Atelia Casual Blouse kali ini setelah hampir setahun tidak dikeluarkan, pemilihan warna-warna lembut ditekankan untuk memberi nafas baru pada Atelia. . . Warna-warna ini juga akan meningkatkan keyakinan anda ketika berada dikhalayak selain memberikan efek comel dimata mereka yang memandang. . . 6# PILIHAN SAIZ YANG LEBIH BANYAK - S SEHINGGA 3XL Bimbang tidak ada saiz? . . Untuk Atelia Casual Blouse 6.0 kali ini, kami tampilkan semula kesemua saiz sebelum ini iaitu saiz S sehinggalah ke saiz 3XL (XXXL). . . Ini akan memudahkan anda memilih saiz yang bersesuaian. . . Dah tak sabar nak grab Atelia ni? 😍 whatsapp number di bawah untuk “PROMO ANNIVERSARY” 👇🏻 . . 016-5510622 . Harga RM75 sehelai Combo 3pcs RM195 FREE postage🔥 . Promo tamat 19 Nov Pos out bermula 20 Nov secara berperingkat . #kamifamilyMS  #atelia  #kualalumpur  #ateliablouse  #bangi  #atelia60  #shahalam  #blouselabuh  #ipoh  #3XL  #taiping  #2XL  #baganserai  #malaysia  #malaysian  #like4likes  #likeforlikes  #freepostage  #paritbuntar  #rm75  #penang  #blouse3XL  #mayablue  #blue  #biru