an online Instagram web viewer

Images at Zagreb, Croatia

Nekad jednostavno ne možemo kontrolirati situaciju i loše stvari se jednostavno dogode.
...
Ali to ne znači da smo bespomoćni. Mislim čak da je bitnije ono što si ispričamo zašto se nešto dogodilo nego sam taj događaj.
...
To je perspektiva. Način na koji gledamo na ljude, stvari i događaje oko nas. Naš pogled na svijet. ...
Svako ima svoju perspektivu i to je ono što možemo kontrolirati (za razliku od događaja).
...
Evo primjera!
_
Loša perspektiva: živimo o državi gdje su političari napravili veliku štetu i gdje ima previše problema. Ovdje se ne može ništa napraviti osim pričati kako je loše i isticati tuđe pogreške. 
_
Dobra perspektiva: država u kojoj živimo treba ljude poput nas da osiguramo bolju budućnost za svoju djecu. Prilika za to je svaki problem kojem je potrebno rješenje i svaka šteta koja je napravljena.
... Dobra perspektiva = dobar život!
___
#ponedjeljak #zivot #perspektiva #misli #citati #citat
___

P. S. Volio bih čuti vaše mišljenje o ovoj temi, slobodno ostavite komentar. :)
Nekad jednostavno ne možemo kontrolirati situaciju i loše stvari se jednostavno dogode. ... Ali to ne znači da smo bespomoćni. Mislim čak da je bitnije ono što si ispričamo zašto se nešto dogodilo nego sam taj događaj. ... To je perspektiva. Način na koji gledamo na ljude, stvari i događaje oko nas. Naš pogled na svijet. ... Svako ima svoju perspektivu i to je ono što možemo kontrolirati (za razliku od događaja). ... Evo primjera! _ Loša perspektiva: živimo o državi gdje su političari napravili veliku štetu i gdje ima previše problema. Ovdje se ne može ništa napraviti osim pričati kako je loše i isticati tuđe pogreške. _ Dobra perspektiva: država u kojoj živimo treba ljude poput nas da osiguramo bolju budućnost za svoju djecu. Prilika za to je svaki problem kojem je potrebno rješenje i svaka šteta koja je napravljena. ... Dobra perspektiva = dobar život! ___ #ponedjeljak  #zivot  #perspektiva  #misli  #citati  #citat  ___ P. S. Volio bih čuti vaše mišljenje o ovoj temi, slobodno ostavite komentar. :)
That feeling when ribs turn out just right 😉🤩
.
.
#foodporn #chefkreso #food #instafood #yum #yummy #tasty #delicious #amazing #eat #eathealthy #dinner #lunch #breakfast #foodpic #hungry #foodgasm #nomnom #foodblog #cook #cooking #chef #foodie #ribs #rackofribs #roast #lamb #meat
꼴 좀 봐..
꼴 좀 봐..
Happy Birthday to my beautiful daughter! 💕🎀🦄🌸💝
Happy Birthday to my beautiful daughter! 💕🎀🦄🌸💝
Good morning from beautiful Zagreb by @dy_ellie and @adaras
Mirogoj, @zagrebtourist
Zagreb’s main cemetery, Mirogoj, crowns a low hill just outside the city centre.
Built in the late 19th century by Hermann Bollé, it is a wonderful example of a grand civic graveyard, featuring monumental arcades, domed gatehouses and pavilion chapels.
#CroatiaFullOfCulture #History #architecturelovers #architecture #Zagreb #europeanbestdestinations #VisitZagreb #magnificent #picoftheday
我喜歡老公的視角😊
welcome to Hrvatska ✌️