an online Instagram web viewer

Images at Ukay Perdana

Belek album lama dalam fb...jumpa gambar raya 2011.

Sekali lagi aku murung 😭😭😭. Dilema wanita sungguh la berhadapan kenangan zaman kurus ni.

Tok laki puji gambar lama. Dio royak comel...loni pun comel lagi..Padahal takut ko bini nak bercakap jujur πŸ˜’πŸ˜
Belek album lama dalam fb...jumpa gambar raya 2011. Sekali lagi aku murung 😭😭😭. Dilema wanita sungguh la berhadapan kenangan zaman kurus ni. Tok laki puji gambar lama. Dio royak comel...loni pun comel lagi..Padahal takut ko bini nak bercakap jujur πŸ˜’πŸ˜
Arini hari bingka /bengkang ubi. 
Terima kasih byk2 kepada jenjiran kak Bam yg beli3! Moga Allah murah kan lg rezeki kalian....aminnnn

Sesiapa teringin nak.oder bleh wasap kak Bam di 017-248 7393. Jgn DM nanti.Kak Bam terlepas pandang. Wasap yer.. jgn lupa bgtau nama tau

#bingkaubi 
#bengkangubikayu 
#kuihtradisional 
#ukayperdana  #ampang  #melawati  #bukitantarabangsa
Ada yg dh mula carik balang2 kuih ke tuuuuu #Raya2019 🀭
Ada yg dh mula carik balang2 kuih ke tuuuuu #Raya2019  🀭
🌻 (NEW) Millward Local Jean for women RM30 (postage not included)
🌻Please swipe left for more close up
🌻 Never wear before due to wrong sizes.
🌻 Size 28
🌻 Dark blue colour (colour may be different due to lighting)
🌻 COD Ukay perdana / bukit antarabangsa kl only. Other kl/selangor area can be consider.
🌻 (NEW) Millward Local Jean for women RM30 (postage not included) 🌻Please swipe left for more close up 🌻 Never wear before due to wrong sizes. 🌻 Size 28 🌻 Dark blue colour (colour may be different due to lighting) 🌻 COD Ukay perdana / bukit antarabangsa kl only. Other kl/selangor area can be consider.
Awal tok imam mandi petang ni. Bakpo pioh senget terrr???
Awal tok imam mandi petang ni. Bakpo pioh senget terrr???
lunchie with Teraju & Insken frens
lunchie with Teraju & Insken frens
Drama petang semalam.

Si Zahran beria-ria menangis nak ikut ibu ( as i told before, dia panggil ibu, bukan Nenda). Masa ibu tengah bersiap, dia sugul, diam je. Ibu dan Cikcu nak balik terus meraung. "mama..nak ikut ibu"
"mama...nak naik bas"
"mama...ibu aneee (mana)" Puas ibu pujuk. Semua pujukan tak jalan. Dia dari lahir mmg rapat dgn ibu. Boleh je mama bagi dia ikut ibu balik. Tapi dia ni sejenis anak papa. Sikit-sikit cari papa. Bila papa balik keje, dia buat report. " Ayden iok (nangis) nak ikut ibu " 
Sementara gambar kanan, si gendut perhati je abang dia nangis. Bingit telinga barangkali πŸ˜‚
Drama petang semalam. Si Zahran beria-ria menangis nak ikut ibu ( as i told before, dia panggil ibu, bukan Nenda). Masa ibu tengah bersiap, dia sugul, diam je. Ibu dan Cikcu nak balik terus meraung. "mama..nak ikut ibu" "mama...nak naik bas" "mama...ibu aneee (mana)" Puas ibu pujuk. Semua pujukan tak jalan. Dia dari lahir mmg rapat dgn ibu. Boleh je mama bagi dia ikut ibu balik. Tapi dia ni sejenis anak papa. Sikit-sikit cari papa. Bila papa balik keje, dia buat report. " Ayden iok (nangis) nak ikut ibu " Sementara gambar kanan, si gendut perhati je abang dia nangis. Bingit telinga barangkali πŸ˜‚