an online Instagram web viewer

Images at Pedonalja

・・・
Experience the film critics are calling, “One of the best movies of the year. #Creed2#kinemamillennium
・・・ Experience the film critics are calling, “One of the best movies of the year. #Creed2 #kinemamillennium 
"Streha mes reve" me regji të Robert Budina nga data 13 dhjetor ne Millennium.

Dy fe, një tempull! Një ngjarje e pazakontë: uniteti mes myslimanëve dhe katolikëve të cilët ndajnë mes tyre një xhami-kishë të përbashkët.

Filmi ka një konflikt tronditës që janë marrëdhëniet që ndodhin në familje. Në një familje që ka besime të ndryshme fetare, që bashkëjetojnë shumë të lumtur me njëri-tjetrin deri ditën që babai vdes dhe duhet të leri trashëgiminë.
"Streha mes reve" me regji të Robert Budina nga data 13 dhjetor ne Millennium. Dy fe, një tempull! Një ngjarje e pazakontë: uniteti mes myslimanëve dhe katolikëve të cilët ndajnë mes tyre një xhami-kishë të përbashkët. Filmi ka një konflikt tronditës që janë marrëdhëniet që ndodhin në familje. Në një familje që ka besime të ndryshme fetare, që bashkëjetojnë shumë të lumtur me njëri-tjetrin deri ditën që babai vdes dhe duhet të leri trashëgiminë.
Mos humbisni filmat qe po shfaqen ne Millennium.
🎬🎬🎬
10:45 - Ralph Breaks the Internet
12:45 - The Grinch
14:45 - CREED 2 
17:00 - Mortal Engines
19:15 -  CREED 2 
21:20 - CREED 2 
Info dhe rezervime ne:
04 22 53 654
04 22 53 655
069 785 6678
Rezervime ne web:
www.kinemamillennium.com
Mos humbisni filmat qe po shfaqen ne Millennium. 🎬🎬🎬 10:45 - Ralph Breaks the Internet 12:45 - The Grinch 14:45 - CREED 2 17:00 - Mortal Engines 19:15 - CREED 2 21:20 - CREED 2 Info dhe rezervime ne: 04 22 53 654 04 22 53 655 069 785 6678 Rezervime ne web: www.kinemamillennium.com
E hëna kinemasë ne Millennium,
biletat kushtojnë më lirë.
🎬🎬🎬
Oraret sot:
10:45 - Ralph Breaks the Internet
12:45 - The Grinch
14:45 - CREED 2 
17:00 - Mortal Engines
19:15 -  CREED 2 
21:20 - CREED 2 
Info dhe rezervime ne:
04 22 53 654
04 22 53 655
069 785 6678
Rezervime në ueb:
www.kinemamillennium.com
E hëna kinemasë ne Millennium, biletat kushtojnë më lirë. 🎬🎬🎬 Oraret sot: 10:45 - Ralph Breaks the Internet 12:45 - The Grinch 14:45 - CREED 2 17:00 - Mortal Engines 19:15 - CREED 2 21:20 - CREED 2 Info dhe rezervime ne: 04 22 53 654 04 22 53 655 069 785 6678 Rezervime në ueb: www.kinemamillennium.com
“When the night has come
And the land is dark
And the moon is the only light we'll see
No I won't be afraid, no I won't be afraid
Just as long as you stand, stand by me”

In the style of @arend_r .
•
•
•
•
#photographerlifestyle #photographylovers #capturemoment #photographersoninstagram #travelpictures #moodygram #photosociety #seekmoments #captures #vsco_cam #imageoftheday #photographyy #ig_myshots #photographersofinstagram #photographic #creativephotography #photoartist #capture_today #photolovers #photographyoftheday #photolocker #photographerslife #lovephotography #digitalphotography #synthwave #vscoalb #longexposhots #nightshot #mirrorlesscamera #createcommune
“When the night has come And the land is dark And the moon is the only light we'll see No I won't be afraid, no I won't be afraid Just as long as you stand, stand by me” In the style of @arend_r . • • • • #photographerlifestyle  #photographylovers  #capturemoment  #photographersoninstagram  #travelpictures  #moodygram  #photosociety  #seekmoments  #captures  #vsco_cam  #imageoftheday  #photographyy  #ig_myshots  #photographersofinstagram  #photographic  #creativephotography  #photoartist  #capture_today  #photolovers  #photographyoftheday  #photolocker  #photographerslife  #lovephotography  #digitalphotography  #synthwave  #vscoalb  #longexposhots  #nightshot  #mirrorlesscamera  #createcommune 
Mezi e presim këtë të dielën! Jo vetëm fëmijët. Ç’po kurdis Grinçi? Po Ralph si e prishi internetin? 
Zbuloni në kinemanë e qytetit. 🎬🍿🎬🍿🎬🍿🎬🍿
04 22 53 654
04 22 53 655
069 785 6678
.
#kinemamillennium #kinemajaeqytetit #thegrinch #ralphbreakstheinternet
Ju presim në Millennium me 3 filmat e rinj!

10:45 - Ralph Breaks the Internet
12:45 - The Grinch
14:45 - CREED 2 
17:00 - Mortal Engines
19:15 -  CREED 2 
21:20 - CREED 2 
Info dhe rezervime në:
04 22 53 654
04 22 53 655
069 785 6678
Rezervime në web:
www.kinemamillennium.com
Ju presim në Millennium me 3 filmat e rinj! 10:45 - Ralph Breaks the Internet 12:45 - The Grinch 14:45 - CREED 2 17:00 - Mortal Engines 19:15 - CREED 2 21:20 - CREED 2 Info dhe rezervime në: 04 22 53 654 04 22 53 655 069 785 6678 Rezervime në web: www.kinemamillennium.com