an online Instagram web viewer

Images at Official : Lembaga Tabung Haji

CERMIN PUN DAH MELUAT TENGOK AWAK.... Kadang2 ada suami ini memang sakit hati.

Ye lah. Setiap hari saya pergi kerja tengok cermin.

Setiap kali tengok cermin, saya perhatikan je bahagian Perut.

Bila entahnya boleh pakai baju masa zaman kolej dulu. Syok ohh... Tapi si suami boleh pulak gi bantai tegur saya. Teguran dia memang zassss.

Dia tegur, β€œAwak... Sedarlah diri tu sikit. Cermin pun dah meluat tengok badan awak tu.” .

Memang zasss kena kat Hati. Tapi betul jugak cakap suami saya.

Saya kene buat sesuatu..... Sebab itu saya tanya kawan-kawan yg dulu macam saya, tapi sekarang hari2 tengok cermin pun senyum lebar sebab dah ada bentuk badan idaman.

Bila tanya, ramai yg recommend minum Deina Slimax Juice .

Patutlah!

Deina Slimax Juice ada manfaat berikut yg boleh bantu wanita macam saya dan awak untuk dapat badan idaman :

1. Kecikkan Peha & Pinggul
2. Mengempiskan Perut
3. Mengecilkan Lengan
4. Melancarkan Period
5. Memutihkan Wajah .

Kejap! Jangan awak berani beli sekarang!
Baca sampai habis dulu!

Rugi tau kalau tak beli dengan saya sekarang.

Siap dapat HENFON OPPO F7,  rugi tak ambil.

Nak cuba Deina Slimax Juice ?

Tinggalkan nombor anda di bawah. Nanti sy PM sorang2.

Atau boleh klik sini untuk Whatsapp sy :

www.wasap.my/60122572918/DeinaOppoF7

#OppoF7Deina
#UltimateWellness
#JusPencairLemakNo1Malaysia
#jusdeina 
#jusdeinaslimax 
@jusdeina_juskurusterhangat
CERMIN PUN DAH MELUAT TENGOK AWAK.... Kadang2 ada suami ini memang sakit hati. Ye lah. Setiap hari saya pergi kerja tengok cermin. Setiap kali tengok cermin, saya perhatikan je bahagian Perut. Bila entahnya boleh pakai baju masa zaman kolej dulu. Syok ohh... Tapi si suami boleh pulak gi bantai tegur saya. Teguran dia memang zassss. Dia tegur, β€œAwak... Sedarlah diri tu sikit. Cermin pun dah meluat tengok badan awak tu.” . Memang zasss kena kat Hati. Tapi betul jugak cakap suami saya. Saya kene buat sesuatu..... Sebab itu saya tanya kawan-kawan yg dulu macam saya, tapi sekarang hari2 tengok cermin pun senyum lebar sebab dah ada bentuk badan idaman. Bila tanya, ramai yg recommend minum Deina Slimax Juice . Patutlah! Deina Slimax Juice ada manfaat berikut yg boleh bantu wanita macam saya dan awak untuk dapat badan idaman : 1. Kecikkan Peha & Pinggul 2. Mengempiskan Perut 3. Mengecilkan Lengan 4. Melancarkan Period 5. Memutihkan Wajah . Kejap! Jangan awak berani beli sekarang! Baca sampai habis dulu! Rugi tau kalau tak beli dengan saya sekarang. Siap dapat HENFON OPPO F7, rugi tak ambil. Nak cuba Deina Slimax Juice ? Tinggalkan nombor anda di bawah. Nanti sy PM sorang2. Atau boleh klik sini untuk Whatsapp sy : www.wasap.my/60122572918/DeinaOppoF7 #OppoF7Deina  #UltimateWellness  #JusPencairLemakNo1Malaysia  #jusdeina  #jusdeinaslimax  @jusdeina_juskurusterhangat
BETUL KE?
=============
PAKAI BAJU WARNA HITAM ORANG TAK NAMPAK GEMUK?
-------------
Warna hitam pun boleh jadi faktor untuk nak cover daripada nampak gemuk. Betul ke?
.
Orang kata kalau baju color hitam tak nampak sangat gemuk/buncit. Betul ke?
.
Cuba komen dibawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡. ================================
Nak MUDAH untuk TURUNKAN BERAT BADAN ANDA? .
======================
KELEBIHAN SLIMAX JUICE
======================
βœ… Melancarkan Haid
βœ… 5x Membakar Lemak Degil
βœ… Mengawal Selera Makan βœ… Kecilkan Peha, Pinggul, Perut βœ… Buang Toksin Dalam Badan.
.
7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱
.
πŸ“± Tinggalkan no telefon di BAWAH ini
❌ Komen PM hanya melambatkan proses
.
#DEINASLIMAXJUICE
#jusdeina 
#jusdeinaslimax 
@jusdeina_juskurusterhangat
BETUL KE? ============= PAKAI BAJU WARNA HITAM ORANG TAK NAMPAK GEMUK? ------------- Warna hitam pun boleh jadi faktor untuk nak cover daripada nampak gemuk. Betul ke? . Orang kata kalau baju color hitam tak nampak sangat gemuk/buncit. Betul ke? . Cuba komen dibawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡. ================================ Nak MUDAH untuk TURUNKAN BERAT BADAN ANDA? . ====================== KELEBIHAN SLIMAX JUICE ====================== βœ… Melancarkan Haid βœ… 5x Membakar Lemak Degil βœ… Mengawal Selera Makan βœ… Kecilkan Peha, Pinggul, Perut βœ… Buang Toksin Dalam Badan. . 7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱 . πŸ“± Tinggalkan no telefon di BAWAH ini ❌ Komen PM hanya melambatkan proses . #DEINASLIMAXJUICE  #jusdeina  #jusdeinaslimax  @jusdeina_juskurusterhangat
Daftr haji utk sikecil comel😚
Daftr haji utk sikecil comel😚