an online Instagram web viewer

Images at Kuala Lumpur

УПРАЖНЕНИЕ НА ИНТУИЦИЮ, которое может остаться с тобой навсегда. ⏳Время выполнения - 3 минуты. 💪Эффективность - больше, чем ожидал. 
Называется оно "ДА/НЕТ". Встаешь прямо. В спокойном состоянии. 
И фокусируешь все своё внимание на ощущения. Да-да, поднимайся прямо сейчас)) 👉Сначала говоришь себе: - Я (твое имя). - 3-4 раза. - Мне (твой возраст) лет. - 3-4 раза. - Я живу в (твой город). - 3-4 раза . 
Ии ловишь ощущения в теле. Это может быть толчок в какой-то части тела, или волна. Фиксируешь это ощущение, которое появляется всегда, когда ты говоришь правду, то что ТВОЕ. (у меня это толчок вперед в животе) 👉Далее, выбираешь противоположные утверждения. Те, которые тебе не соответствуют. Точно также: - Я (чужое имя). - 3-4 раза. - Мне (чужой возраст) лет. - 3-4 раза - Я живу в (чужой город). - 3-4 раза 
ФИКСИРУЕШЬ как твое тело реагирует на НЕТ. Может также быть просто молчание, никакой реакции (у меня это волна вниз в ноги). У каждого свое! 
Прямо сейчас в комментах, напиши, как проявляется твое "ДА" и как "НЕТ"?👇👇👇 ♻Теперь повторяй это упражнения в разных ситуациях. Поставь эксперимент. Если ты будешь следовать туда, куда тело говорит ДА и обходить те места, куда оно говорит НЕТ, как меняется жизнь? Начинаешь ли ты становиться счастливей, когда так поступаешь? 
Проделывай эту практику в течении недели в самых разных (даже простых бытовых случаях: покупка продуктов, выбор одежды, встречи и т.д.) и делись также в комм-х, мне очень интересно что у тебя выйдет.🔥 P.S. Много давала ее друзьям - они кайфанули, решила поделиться и с тобой, чтобы и твоя жизнь стала лучше;) Подписывайся на уведомления, скоро будут еще порция крутых практик по интуиции. #tvoypl_intuitciya
УПРАЖНЕНИЕ НА ИНТУИЦИЮ, которое может остаться с тобой навсегда. ⏳Время выполнения - 3 минуты. 💪Эффективность - больше, чем ожидал. Называется оно "ДА/НЕТ". Встаешь прямо. В спокойном состоянии. И фокусируешь все своё внимание на ощущения. Да-да, поднимайся прямо сейчас)) 👉Сначала говоришь себе: - Я (твое имя). - 3-4 раза. - Мне (твой возраст) лет. - 3-4 раза. - Я живу в (твой город). - 3-4 раза . Ии ловишь ощущения в теле. Это может быть толчок в какой-то части тела, или волна. Фиксируешь это ощущение, которое появляется всегда, когда ты говоришь правду, то что ТВОЕ. (у меня это толчок вперед в животе) 👉Далее, выбираешь противоположные утверждения. Те, которые тебе не соответствуют. Точно также: - Я (чужое имя). - 3-4 раза. - Мне (чужой возраст) лет. - 3-4 раза - Я живу в (чужой город). - 3-4 раза ФИКСИРУЕШЬ как твое тело реагирует на НЕТ. Может также быть просто молчание, никакой реакции (у меня это волна вниз в ноги). У каждого свое! Прямо сейчас в комментах, напиши, как проявляется твое "ДА" и как "НЕТ"?👇👇👇 ♻Теперь повторяй это упражнения в разных ситуациях. Поставь эксперимент. Если ты будешь следовать туда, куда тело говорит ДА и обходить те места, куда оно говорит НЕТ, как меняется жизнь? Начинаешь ли ты становиться счастливей, когда так поступаешь? Проделывай эту практику в течении недели в самых разных (даже простых бытовых случаях: покупка продуктов, выбор одежды, встречи и т.д.) и делись также в комм-х, мне очень интересно что у тебя выйдет.🔥 P.S. Много давала ее друзьям - они кайфанули, решила поделиться и с тобой, чтобы и твоя жизнь стала лучше;) Подписывайся на уведомления, скоро будут еще порция крутых практик по интуиции. #tvoypl_intuitciya 
Pink Lady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵
🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT ❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘
✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
. 
#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady  #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik  #selangor
Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk. . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵ 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 KETAT ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ❌ DIET ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘 ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. . #pinklady  #dropship  #dropshipwanted  #teampinklady  #pinkladybodyperfection  #pinkladybodyperfectionmurah  #cantik  #slim  #sihat  #ketat  #montok  #infosihat  #infocantik  #selangor 
Pink Lady Body Perfection!!
.
Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk.
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵
🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT ❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘
✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY :
.
🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung.
🔴 Perapat miss 'V'.
🔴 Mengurangkan nafsu makan.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'.
🔴 Meningkatkan libido wanita.
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita.
🔴 Meremajakan kulit.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk.
🔴 Kitaran haid kembali teratur.
🔴 Menstabilkan emosi.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit.
🔴 Menambahkan susu badan.
🔴 Badan jadi lebih shape.
🔴 Hilangkan masalah jerawat.
🔴 Atasi masalah kulit kusam.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut.
. 
#pinklady #dropship #dropshipwanted #teampinklady  #pinkladybodyperfection #pinkladybodyperfectionmurah #cantik #slim #sihat #ketat #montok #infosihat #infocantik  #selangor
Pink Lady Body Perfection!! . Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk. . PINKLADY BODY PERFECTION !! DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah ⤵⤵⤵ 🍑 MONTOK 🍑 RAMPING 🍑 KETAT ❎ Tak Perlu ❌ SAPU ❌ BANCUH ❌ DIET ✔ EASY TO EAT ➡ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung ! 😘 ✔ EASY TO CARRY ➡ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau ! 🌹 FUNGSI & MANFAAT PINK LADY : . 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung. 🔴 Perapat miss 'V'. 🔴 Mengurangkan nafsu makan. 🔴 Menghilangkan 'mood swing'. 🔴 Meningkatkan libido wanita. 🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita. 🔴 Meremajakan kulit. 🔴 Mengatasi masalah rambut gugur. 🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk. 🔴 Kitaran haid kembali teratur. 🔴 Menstabilkan emosi. 🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit. 🔴 Menambahkan susu badan. 🔴 Badan jadi lebih shape. 🔴 Hilangkan masalah jerawat. 🔴 Atasi masalah kulit kusam. 🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka. 🔴 Pudar & hilangkan masalah parut. . #pinklady  #dropship  #dropshipwanted  #teampinklady  #pinkladybodyperfection  #pinkladybodyperfectionmurah  #cantik  #slim  #sihat  #ketat  #montok  #infosihat  #infocantik  #selangor 
💕🌚🙏🏼
💕🌚🙏🏼
😂😂🤷🏼‍♀️
😂😂🤷🏼‍♀️
Ada ni tang ni.Mana geng’s ..🙂🙌🏻
@imranhariff_ @imranhariff_
Ada ni tang ni.Mana geng’s ..🙂🙌🏻 @imranhariff_ @imranhariff_