an online Instagram web viewer

Images at Finland

Bestie Summer Quality Time 
#helsinki #holidays #travel #fun
5/7 pysytty oikealla tiellä tämä viikko. 
Viikonloppuna taas yötä myöten ohjelmaa, tehdään se mitä pystytään. 
Moni pohtii mitä järkeä on herätä aikaisin tai vuorotyön näkökannalta tämä ei ole mahdollista.

Pieni täsmennys; kyseessä ei ole varsinaisesti siitä mihin kellonaikaa herää vaan siitä miten kulutat aikaa illalla (netflix, someselailu, uutiset...). Tärkeää on pyrkiä saamaan hyvät yöunet, ELI MENNÄ NUKKUMAAN AIKAISIN. Kun heräät hyvin nukutun yön jälkeen, ennen mitään velvollisuuksia, on hyvää aikaa mm. oppia uutta, huolehtia terveydestä, valmistautua rauhassa päivään, järjestellä kotia yms.

Aamutreeni sujuu levättynä mahtavasti sekä antaa hyvän energiapotkun vielä päivään. Näin ollen töiden jälkeen on täysin mahdollista keskittyä 100% perheeseen, ilman KIIRETTÄ JA STRESSIÄ KOTONA.

Kirjoitan myöhemmin, miten tätä sovelsin yötyöhön yli 5vuotta aikanaan sekä miten sovellan tilanteissa jolloin olen osan viikosta päivän töissä ja osan yötöissä. 
Joten älä selitä syitä "miksi ei", vaan totea itsellesi "ei selityksiä, enemmän tekemistä".
#disciplineequalsfreedom #winner #motivaatio #motivaatiopuhe #noprocrastination #servantormaster #merilappi #tornio #0445club #aamu
5/7 pysytty oikealla tiellä tämä viikko. Viikonloppuna taas yötä myöten ohjelmaa, tehdään se mitä pystytään. Moni pohtii mitä järkeä on herätä aikaisin tai vuorotyön näkökannalta tämä ei ole mahdollista. Pieni täsmennys; kyseessä ei ole varsinaisesti siitä mihin kellonaikaa herää vaan siitä miten kulutat aikaa illalla (netflix, someselailu, uutiset...). Tärkeää on pyrkiä saamaan hyvät yöunet, ELI MENNÄ NUKKUMAAN AIKAISIN. Kun heräät hyvin nukutun yön jälkeen, ennen mitään velvollisuuksia, on hyvää aikaa mm. oppia uutta, huolehtia terveydestä, valmistautua rauhassa päivään, järjestellä kotia yms. Aamutreeni sujuu levättynä mahtavasti sekä antaa hyvän energiapotkun vielä päivään. Näin ollen töiden jälkeen on täysin mahdollista keskittyä 100% perheeseen, ilman KIIRETTÄ JA STRESSIÄ KOTONA. Kirjoitan myöhemmin, miten tätä sovelsin yötyöhön yli 5vuotta aikanaan sekä miten sovellan tilanteissa jolloin olen osan viikosta päivän töissä ja osan yötöissä. Joten älä selitä syitä "miksi ei", vaan totea itsellesi "ei selityksiä, enemmän tekemistä". #disciplineequalsfreedom  #winner  #motivaatio  #motivaatiopuhe  #noprocrastination  #servantormaster  #merilappi  #tornio  #0445club  #aamu