an online Instagram web viewer

Images at Cobi Natuurlijk Bijzonder

#ziwaawards #regiolimburg #2018 #benoemd door ZIWA tot beste bloemstyling en boeketten #gekozen door publiek en leveranciers #award #bruiloft #cobinatuurlijkbijzonder #roermond #neerstraat58 #limburg #trouwen
#Vacature #bloemen #Schoonmaakster:
Hou je van bloemen, steek je graag je handen uit de mouwen? 
Wil jij dan 2 a 3 ochtenden per week bij ons de bloemen komen schoonmaken en zorgen dat onze bloemenhoek er weer stralend bij staat? 
Een makkelijke klus, ervaring is niet vereist. Reageer dan snel op info@cobinatuurlijkbijzonder.nl met een korte motivatie en dan ben jij misschien wel diegene die achter de schermen onze winkel voorziet van mooie bloemen!
#Vacature  #bloemen  #Schoonmaakster : Hou je van bloemen, steek je graag je handen uit de mouwen? Wil jij dan 2 a 3 ochtenden per week bij ons de bloemen komen schoonmaken en zorgen dat onze bloemenhoek er weer stralend bij staat? Een makkelijke klus, ervaring is niet vereist. Reageer dan snel op info@cobinatuurlijkbijzonder.nl met een korte motivatie en dan ben jij misschien wel diegene die achter de schermen onze winkel voorziet van mooie bloemen!
#Vacature Top #verkoper of #verkoopster!
Heb jij gevoel voor kleur, styling en sfeer? Ben jij diegene die er van houdt om onze klanten een goed gevoel te geven en een mooi, natuurlijk product te adviseren en verkopen? Daarnaast ben jij het visitekaartje van ons bedrijf en ben het 1e aanspreekpunt zowel telefonisch en per mail.
Ervaring in bloemen is een pré, maar geen must. 
Denk je dat jij samen met ons de schouders onder Cobi Natuurlijk Bijzonder wilt steken? Stuur dan een email met cv en motivatie naar info@cobinatuurlijkbijzonder.nl en wie weet ben jij straks ook een bekend gezicht in onze winkel.
#Vacature  Top #verkoper  of #verkoopster ! Heb jij gevoel voor kleur, styling en sfeer? Ben jij diegene die er van houdt om onze klanten een goed gevoel te geven en een mooi, natuurlijk product te adviseren en verkopen? Daarnaast ben jij het visitekaartje van ons bedrijf en ben het 1e aanspreekpunt zowel telefonisch en per mail. Ervaring in bloemen is een pré, maar geen must. Denk je dat jij samen met ons de schouders onder Cobi Natuurlijk Bijzonder wilt steken? Stuur dan een email met cv en motivatie naar info@cobinatuurlijkbijzonder.nl en wie weet ben jij straks ook een bekend gezicht in onze winkel.
#Vacature #Bloemen topper (#Voltijds, #Parttime of evt. #Freelance)#bloemist
Ben jij een enthousiaste persoon en toe aan een uitdaging? Kom ons team in Roermond versterken. 
Wij zijn op zoek naar een bloemist die samen met ons team de bloemetjes buiten weet te zetten! Ben je representatief, verantwoordelijk, vrolijk, creatief en hou je van bloemen, en wil je samen met ons de schouders onder ons mooie bedrijf steken?
Stuur dan een email met cv en motivatie naar info@cobinatuurlijkbijzonder.nl en wie weet draag jij jouw steentje bij aan mooie bloemen en boeketten, maar ook aan complete stylingen van bruiloften, winkels restaurants, hotels, events etc.
#Vacature  #Bloemen  topper (#Voltijds , #Parttime  of evt. #Freelance )#bloemist  Ben jij een enthousiaste persoon en toe aan een uitdaging? Kom ons team in Roermond versterken. Wij zijn op zoek naar een bloemist die samen met ons team de bloemetjes buiten weet te zetten! Ben je representatief, verantwoordelijk, vrolijk, creatief en hou je van bloemen, en wil je samen met ons de schouders onder ons mooie bedrijf steken? Stuur dan een email met cv en motivatie naar info@cobinatuurlijkbijzonder.nl en wie weet draag jij jouw steentje bij aan mooie bloemen en boeketten, maar ook aan complete stylingen van bruiloften, winkels restaurants, hotels, events etc.
#vacature :Cobi Natuurlijk Bijzonder is op zoek naar Toppers!

Bloemen topper

Ben jij een enthousiaste persoon en toe aan een uitdaging? Kom ons team in roermond versterken.

Wij zijn op zoek naar een bloemist die samen met ons team de bloemetjes buiten weet te zetten! Ben je representatief, verantwoordelijk, vrolijk, creatief en hou je van bloemen, en wil je samen met ons de schouders onder ons mooie bedrijf steken?

Stuur dan een email met cv en motivatie naar info@cobinatuurlijkbijzonder.nl en wie weet ben jij straks ook een bekend gezicht in onze winkel en draag jij jouw steentje bij aan mooie bloemen en boeketten, maar ook aan complete stylingen van bruiloften, winkels restaurants, hotels en events etc.
#vacature  :Cobi Natuurlijk Bijzonder is op zoek naar Toppers! Bloemen topper Ben jij een enthousiaste persoon en toe aan een uitdaging? Kom ons team in roermond versterken. Wij zijn op zoek naar een bloemist die samen met ons team de bloemetjes buiten weet te zetten! Ben je representatief, verantwoordelijk, vrolijk, creatief en hou je van bloemen, en wil je samen met ons de schouders onder ons mooie bedrijf steken? Stuur dan een email met cv en motivatie naar info@cobinatuurlijkbijzonder.nl en wie weet ben jij straks ook een bekend gezicht in onze winkel en draag jij jouw steentje bij aan mooie bloemen en boeketten, maar ook aan complete stylingen van bruiloften, winkels restaurants, hotels en events etc.