an online Instagram web viewer

Images at Cheras Taman Connaught

Petang nih...
Kite buat reveiw pasal macaron yg viral from McD...this is my humble opinion😘im not sure about how you guyzz🧐
Petang nih... Kite buat reveiw pasal macaron yg viral from McD...this is my humble opinion😘im not sure about how you guyzz🧐
"Bukan elak teruih korang ye . Cuma hati hati bila nak makan tu. Jangan makan stok untuk 1 minggu dalam 1 hari. Kalau nak makan sikit sikit tu. Tibai ja. Bila dah makan makanan berminyak macam ni. Banyakan minum air masak. InshAllah kulit jadi sihat ja na. .
.
Nak Ann share tip macam ni lagi? Komen "Mestilah nakk"
.
.
Follow @rsteamon.feedback @rsteamon.feedback @rsteamon.feedback . . .
.
.
#rsteamonfeedback #rscucumberfeedback #rstimun #rscucumber #skincareorganik #organik #timun #cucumber #tipcantik #petuakulit #jerawat #parut #kulitberminyak #pori #poriterbuka #kulitberjerawat #kulitputih #kulitcerah #kulitcerah #kulitkusam #tipskulitcantik #hilangkanjerawat"
"Bukan elak teruih korang ye . Cuma hati hati bila nak makan tu. Jangan makan stok untuk 1 minggu dalam 1 hari. Kalau nak makan sikit sikit tu. Tibai ja. Bila dah makan makanan berminyak macam ni. Banyakan minum air masak. InshAllah kulit jadi sihat ja na. . . Nak Ann share tip macam ni lagi? Komen "Mestilah nakk" . . Follow @rsteamon.feedback @rsteamon.feedback @rsteamon.feedback . . . . . #rsteamonfeedback  #rscucumberfeedback  #rstimun  #rscucumber  #skincareorganik  #organik  #timun  #cucumber  #tipcantik  #petuakulit  #jerawat  #parut  #kulitberminyak  #pori  #poriterbuka  #kulitberjerawat  #kulitputih  #kulitcerah  #kulitcerah  #kulitkusam  #tipskulitcantik  #hilangkanjerawat "
Peaches and cherries for breakfast
Peaches and cherries for breakfast
Putus cinta itu biasa jee tapi putus masih cinta itu sakit💔
Putus cinta itu biasa jee tapi putus masih cinta itu sakit💔
Kompang dipalu bertalu2 haha... Minggu ni ramai yg order kek hantaran uols... sis br je COD kek ni ke cheras. Alhamdulillah cust ckp ssh nk cr kek hantaran yg murah2 tp sedap.. then baker2 kt luar pn ramai chines jer.. kite ofkos la nk cr produk halal n muslim.. so bile mkn xde ragu2 gitew.. . .
.
Btw cust order:
Kek hantaran 6” Rm110 jer

Murah ke murah 😘😘😘
.
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_cakelover .

Pastikan wasup utk order bg mengelakan kami terlepas pandang kalau uolls just komen dibawah.
.
Utk maklumat lanjut blh wasup terus https://www.wasap.my/601136695778/mamasab

Jom follow & like:
Fb page:@cakelover85
IG: sabrinabakery.17
.
.
#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops  #cakeboss #cakery #cutecake #kekhantran #keksedap #kekcantik #sayajualkek #kekbirthday #keksedap #keknikah #kektunang  #gulacakery #brownies  #kekpandangulamelaka #kekbutter #tv3 #buletin #instagood #intasfood #kekhantarantunang #bukitjalil#siscuba
Kompang dipalu bertalu2 haha... Minggu ni ramai yg order kek hantaran uols... sis br je COD kek ni ke cheras. Alhamdulillah cust ckp ssh nk cr kek hantaran yg murah2 tp sedap.. then baker2 kt luar pn ramai chines jer.. kite ofkos la nk cr produk halal n muslim.. so bile mkn xde ragu2 gitew.. . . . Btw cust order: Kek hantaran 6” Rm110 jer Murah ke murah 😘😘😘 . . Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_cakelover . Pastikan wasup utk order bg mengelakan kami terlepas pandang kalau uolls just komen dibawah. . Utk maklumat lanjut blh wasup terus https://www.wasap.my/601136695778/mamasab Jom follow & like: Fb page:@cakelover85 IG: sabrinabakery.17 . . #cakedecorating  #cakes  #cake  #cakesmash  #cakepops  #cakeboss  #cakery  #cutecake  #kekhantran  #keksedap  #kekcantik  #sayajualkek  #kekbirthday  #keksedap  #keknikah  #kektunang  #gulacakery  #brownies  #kekpandangulamelaka  #kekbutter  #tv3  #buletin  #instagood  #intasfood  #kekhantarantunang  #bukitjalil #siscuba 
Sudah tiba masa menghitung terbit dan pulangnya kitaran alam untuk menghadirkan satu-satunya cahaya unik permata yang tidak ternilai dan terlalu istimewa ciptaaNya. 
#Assalamualaikum 
#SajeNakExcitedAwal
Sudah tiba masa menghitung terbit dan pulangnya kitaran alam untuk menghadirkan satu-satunya cahaya unik permata yang tidak ternilai dan terlalu istimewa ciptaaNya. #Assalamualaikum  #SajeNakExcitedAwal 
Baru sempat sarapan. Makanan yang sihat laa kononnya.
Baru sempat sarapan. Makanan yang sihat laa kononnya.