an online Instagram web viewer

Images at Brabrand

Besøg på institutionen Holmstrupgård med gode indlæg samt 3 personlige beretninger fra unge med psykiske lidelser der har haft forløb og er på vej videre i livet.  Dernæst besøg på Hospitalsapoteket i Aarhus som er Danmarks næststørste. 
Lige nu taler vi om investeringsplan og hvad der skal prioriteres. Senere skal vi have gruppeformandsmøder sidst på eftermiddagen.

Imorgen bliver vigtig med budgetseminar samt møde i forretningsudvalget. Her skal vi bl.a. tale om finansiering af psykiatrien i forhold til budgetforliget.
Besøg på institutionen Holmstrupgård med gode indlæg samt 3 personlige beretninger fra unge med psykiske lidelser der har haft forløb og er på vej videre i livet. Dernæst besøg på Hospitalsapoteket i Aarhus som er Danmarks næststørste. Lige nu taler vi om investeringsplan og hvad der skal prioriteres. Senere skal vi have gruppeformandsmøder sidst på eftermiddagen. Imorgen bliver vigtig med budgetseminar samt møde i forretningsudvalget. Her skal vi bl.a. tale om finansiering af psykiatrien i forhold til budgetforliget.
Цішыня душы
Цішыня душы
Deko i potte med fyrfadslys. Husk du også kan bestille dine dekorationer inden julestuen .... så er de lige til at tage med hjem i weekenden 😃🌲🚗#as_blomster #kun5dagetiljulestuen
Deko i potte med fyrfadslys. Husk du også kan bestille dine dekorationer inden julestuen .... så er de lige til at tage med hjem i weekenden 😃🌲🚗#as_blomster  #kun5dagetiljulestuen 
Gadeløber😈🇵🇸
Gadeløber😈🇵🇸
Solnedgang over sødalskolen 
#aarhus #sunset #colors #clouds #school #windows