an online Instagram web viewer

Images at 30ml Coffee Roasters

Awesome coffees @friedhats @30ml_coffeeroasters
Awesome coffees @friedhats @30ml_coffeeroasters
Eerder schreef ik een blog over mediteren op dat moment zat ik er echt lekker in en was ik gestructureerd elke dag aan het mediteren. En hoe goed ik ook weet, dat het goed voor me is en het mij helpt om lekker in het nu te zijn... Een paar maanden later (nu dus 😬) kost het mij weer veel moeite om hier een fijn ritme in te vinden. Jet en ik hebben het hier vaak over en bespreken dan dat we soms door alle apps en tips van meditatie-tools het even niet meer overzien. Maar toen kwam @demeditatieschool op ons pad, een bekende van Jet. 
Wij volgen Judith, founder van  de meditatieschool, al een tijdje en worden telkens weer geïnspireerd door haar en haar passie voor mediteren. 
Vanochtend heb ik Judith eindelijk in levende lijve ontmoet en wat is het heerlijk om te voelen hoe snel de tijd kan gaan als je iemand spreekt waar je meteen een klik mee hebt. Vanaf de eerste seconde hadden wij veeeel onderwerpen te bespreken waar we beide blij van worden. 
I love it! 💓
Ze heeft mij weer wat tips gegeven om in mijn meditatie routine te komen én ik heb haar meditatie kalender besteld die bijjjjjna klaar is. 
Yes, ik kan niet wachten 😍 
Thanks voor de heerlijke ochtend Judith, ik word helemaal blij van jou! ✨
#demeditatieschool #bewustzijn #jetenliz #mediteren #mindfullnes #inspiratie #vanamsterdamnaarutrecht #powerofpositivity #powerwoman #ondernemendevrouwen #goodstartoftheday☀️
Eerder schreef ik een blog over mediteren op dat moment zat ik er echt lekker in en was ik gestructureerd elke dag aan het mediteren. En hoe goed ik ook weet, dat het goed voor me is en het mij helpt om lekker in het nu te zijn... Een paar maanden later (nu dus 😬) kost het mij weer veel moeite om hier een fijn ritme in te vinden. Jet en ik hebben het hier vaak over en bespreken dan dat we soms door alle apps en tips van meditatie-tools het even niet meer overzien. Maar toen kwam @demeditatieschool op ons pad, een bekende van Jet. Wij volgen Judith, founder van de meditatieschool, al een tijdje en worden telkens weer geïnspireerd door haar en haar passie voor mediteren. Vanochtend heb ik Judith eindelijk in levende lijve ontmoet en wat is het heerlijk om te voelen hoe snel de tijd kan gaan als je iemand spreekt waar je meteen een klik mee hebt. Vanaf de eerste seconde hadden wij veeeel onderwerpen te bespreken waar we beide blij van worden. I love it! 💓 Ze heeft mij weer wat tips gegeven om in mijn meditatie routine te komen én ik heb haar meditatie kalender besteld die bijjjjjna klaar is. Yes, ik kan niet wachten 😍 Thanks voor de heerlijke ochtend Judith, ik word helemaal blij van jou! ✨ #demeditatieschool  #bewustzijn  #jetenliz  #mediteren  #mindfullnes  #inspiratie  #vanamsterdamnaarutrecht  #powerofpositivity  #powerwoman  #ondernemendevrouwen  #goodstartoftheday ☀️
Today's good mood is sponsored by coffee ☕️✨
Today's good mood is sponsored by coffee ☕️✨
☕️✔️ Utrecht heeft ook goede koffie👌🏼
@30ml_coffeeroasters #flatwhite #specialtycoffee #breakfastallday
We know you’re probably gonna play in the sun tomorrow, but autumn is right around the corner. That can only mean one thing: Pumkin pie time! #30ml #coffee #utrecht #vredenburg #pumkinpie
Just my book and me. Enjoying being alone with my thoughts. 100% I recommend this coffee if you are in Utrecht. Good atmosphere.
Just my book and me. Enjoying being alone with my thoughts. 100% I recommend this coffee if you are in Utrecht. Good atmosphere.
A dam good latte ‪@30ml_roasters ‬
A dam good latte ‪@30ml_roasters ‬