an online Instagram web viewer
Terkenang....
.
.
.
Terkenang apa?
.
.
.
Terkenangkan awaa lah!
.
.
Last day masa kat Hatyai tak lama dulu.
Mata dah barai sebenarnya. Nak lena macam mustahil jek sebab nak bersiap sedia untuk kejar train pulang. Perjalanan kami sentiasa dipermudahkan. Nasib baik juga partner kakak pun sejenis yang sama. Semua pun tak kisah. Terima kasih awaa @ajlaarasid ❤️
Travel with limited budget & infinity plans😎
.
.
#travel #travelblogger #travelgram #backpacker #adhoctrip #girlstrip #thailand #hatyai #songkhla #dinda #merekahaani

Terkenang.... . . . Terkenang apa? . . . Terkenangkan awaa lah! . . Last day masa kat Hatyai tak lama dulu. Mata dah barai sebenarnya. Nak lena macam mustahil jek sebab nak bersiap sedia untuk kejar train pulang. Perjalanan kami sentiasa dipermudahkan. Nasib baik juga partner kakak pun sejenis yang sama. Semua pun tak kisah. Terima kasih awaa @ajlaarasid ❤️ Travel with limited budget & infinity plans😎 . . #travel  #travelblogger  #travelgram  #backpacker  #adhoctrip  #girlstrip  #thailand  #hatyai  #songkhla  #dinda  #merekahaani 

6 Comments:

  1. krista.the.explorer

    Great travel pic! Keep up the great content 👌🏼 I’d love for you to check out my latest posts and follow back if you like them 😘❤️

  2. ashrafaoki

    Perut penuh tomyam tak.. rindunya trip #intilari 

37 Likes: