an online Instagram web viewer
Jag kan inte förklara hur mycket den här hästen betyder för mig.
När jag köpte honom osedd visste jag inte vad jag gav mig in på. Det fanns omständigheter runtom som gjorde att jag inte ens var säker på att jag skulle klara av att rida honom. Men tack vare @isaksson_robert och @stallsorasele så vågade jag ändå ta steget att köpa honom, och jag har aldrig behövt ångra mig.

Självklart har det varit dalar. Jag har fått kämpa, planera om, bita ihop, räkna till tio... Men nu, efter snart 5 år tillsammans så känns det verkligen som att vi kan göra vad som helst tillsammans. Vi är ett team och han är min bästa vän, min tävlingspartner och min arbetskompis. Den som alltid vet hur jag mår, vad jag tänker och vad jag känner.
Min kloka fina Crespo ❤️
#crespo #minbästis #älskadehäst #nästansjöstallet #utmaning #team #hjälten #stjärnan #blackbeauty #minföralltid

Jag kan inte förklara hur mycket den här hästen betyder för mig. När jag köpte honom osedd visste jag inte vad jag gav mig in på. Det fanns omständigheter runtom som gjorde att jag inte ens var säker på att jag skulle klara av att rida honom. Men tack vare @isaksson_robert och @stallsorasele så vågade jag ändå ta steget att köpa honom, och jag har aldrig behövt ångra mig. Självklart har det varit dalar. Jag har fått kämpa, planera om, bita ihop, räkna till tio... Men nu, efter snart 5 år tillsammans så känns det verkligen som att vi kan göra vad som helst tillsammans. Vi är ett team och han är min bästa vän, min tävlingspartner och min arbetskompis. Den som alltid vet hur jag mår, vad jag tänker och vad jag känner. Min kloka fina Crespo ❤️ #crespo  #minbästis  #älskadehäst  #nästansjöstallet  #utmaning  #team  #hjälten  #stjärnan  #blackbeauty  #minföralltid 

4 Comments:

  1. ksomikalas

    Black beauty ❤️. Tänk om han o du o jag o maräng fick hänga 👏😍. Mvh/ frugo

79 Likes: