an online Instagram web viewer
FIBRE MASCARA
.
Apa fungsi dan kelebihan Mascara baru ni? Okay kite nak buat quick and simple explanation dulu ya
.
CURVED MASCARA WAND: Bentuk mascara yang melengkung memudahkan pengguna khas yang mahu bulu mata LENTIK dan nampak bulu mata lebih LEBAT (curved and volume)
.
FIBRE: Ada perbezaan antara fibre mascara dan bukan fibre. Fibre mascara lebih cepat dan mudah untuk PANJANG dan lebatkan bulu mata (hasil lebih ketara berbanding mascara biasa). Fibre mascara sesuai untuk sesiapa yang mengalami allergic atau sensitif pada gam  bulu mata.
.
NAK ORDER? 
DM SEKARANG 😍 ATAU TERUS WS 013-3033762
.
.
‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️
.
COD: 🚗 Johor Bahru
.
#dyxycosmetics
#bccream
#bccreambydyana
#dyxybccream
#dyxygreenteafacemist
#facemist
#facemistgreentea
#dyxymascara
#mascaradyxy
#dyxywipes
#dyxycleansingwipes
#perfumedyxy
#dyxyperfume
#myhanissfamily 
#dyxyjohorbahru
#dyxyjohor
#dyxyjb
#agentdyxy
#agentdyxyjb
#agentdyxyjohor
#stokisdyxy
#stokisdyxyjb
#stokisdyxyjohor
#muajb
#muajohor
#usahawandyxy
#dropshipwanted
#agentwanted
#DYXYVICSALE
#DYXYVICSALEHB

FIBRE MASCARA . Apa fungsi dan kelebihan Mascara baru ni? Okay kite nak buat quick and simple explanation dulu ya . CURVED MASCARA WAND: Bentuk mascara yang melengkung memudahkan pengguna khas yang mahu bulu mata LENTIK dan nampak bulu mata lebih LEBAT (curved and volume) . FIBRE: Ada perbezaan antara fibre mascara dan bukan fibre. Fibre mascara lebih cepat dan mudah untuk PANJANG dan lebatkan bulu mata (hasil lebih ketara berbanding mascara biasa). Fibre mascara sesuai untuk sesiapa yang mengalami allergic atau sensitif pada gam bulu mata. . NAK ORDER? DM SEKARANG 😍 ATAU TERUS WS 013-3033762 . . ‼️Calling for AGENT & DROPSHIP‼️ . COD: 🚗 Johor Bahru . #dyxycosmetics  #bccream  #bccreambydyana  #dyxybccream  #dyxygreenteafacemist  #facemist  #facemistgreentea  #dyxymascara  #mascaradyxy  #dyxywipes  #dyxycleansingwipes  #perfumedyxy  #dyxyperfume  #myhanissfamily  #dyxyjohorbahru  #dyxyjohor  #dyxyjb  #agentdyxy  #agentdyxyjb  #agentdyxyjohor  #stokisdyxy  #stokisdyxyjb  #stokisdyxyjohor  #muajb  #muajohor  #usahawandyxy  #dropshipwanted  #agentwanted  #DYXYVICSALE  #DYXYVICSALEHB 

0 Comments:

    15 Likes: