an online Instagram web viewer
Ramai yang tanya kak Atie
MYLEA FRECKLES SERUM ni boleh tahan berapa lama?
.
Kalo uolls semua nak tahu tekstur serum ni tersangat lah pekat, so dia tak sama macam serum2 lain yang di pasaran yang cair tu. Kalo uolls terbalikkan botol serum ni isi kandungan dalam serum ni tak tumpah. 👍😘
.
So.. Maksudnya di sini serum ni memang sangat2 jimat boleh tahan sampai ke 2 bulan penggunaan sebab 1 titik jer dah boleh cover seluruh wajah tau! 😍 Haa.. Best tak SERUM MYLEA ni?
.
Jom grab sekarang untuk dapatkan DISKAUN JIMAT RM40 dengan harga jimat berbaloi!!
.
Sekarang MFS dari harga RM120 menjunam ke RM80 sahaja uolls!! Wasap kak Atie now..
📲 017 9363 910
.
#Mylea2U #Mylea #MyleaFrecklesSerum #TipsCantikSemulajadi #MyleaTeamJiey #MyleaTeamDila #IgShopMalaysia #Beauty #Jeragat #Jerawat #BekasJerawat #Sunburn #PoriTerbuka #Blackhead #Whitehead #KulitKusam #KulitSensitif #KulitBerminyak #KulitKering #KulitBerparut #AwetMuda #MyleaCombo2018 #GoPakNil #BazarOnline #SkincareRoutine #MakeUpBase #ProdukKecantikan #MyleaKualaSelangor  #MyleaAugustPromotion

Ramai yang tanya kak Atie MYLEA FRECKLES SERUM ni boleh tahan berapa lama? . Kalo uolls semua nak tahu tekstur serum ni tersangat lah pekat, so dia tak sama macam serum2 lain yang di pasaran yang cair tu. Kalo uolls terbalikkan botol serum ni isi kandungan dalam serum ni tak tumpah. 👍😘 . So.. Maksudnya di sini serum ni memang sangat2 jimat boleh tahan sampai ke 2 bulan penggunaan sebab 1 titik jer dah boleh cover seluruh wajah tau! 😍 Haa.. Best tak SERUM MYLEA ni? . Jom grab sekarang untuk dapatkan DISKAUN JIMAT RM40 dengan harga jimat berbaloi!! . Sekarang MFS dari harga RM120 menjunam ke RM80 sahaja uolls!! Wasap kak Atie now.. 📲 017 9363 910 . #Mylea2U  #Mylea  #MyleaFrecklesSerum  #TipsCantikSemulajadi  #MyleaTeamJiey  #MyleaTeamDila  #IgShopMalaysia  #Beauty  #Jeragat  #Jerawat  #BekasJerawat  #Sunburn  #PoriTerbuka  #Blackhead  #Whitehead  #KulitKusam  #KulitSensitif  #KulitBerminyak  #KulitKering  #KulitBerparut  #AwetMuda  #MyleaCombo2018  #GoPakNil  #BazarOnline  #SkincareRoutine  #MakeUpBase  #ProdukKecantikan  #MyleaKualaSelangor   #MyleaAugustPromotion 

0 Comments:

    8 Likes: