an online Instagram web viewer
Malet mbartin disa sekrete, prej te cilave ne kemi shume nevoje te mesojme. 
Nuk ka rendesi sa erera te stuhishme I kane sfiduar, ata serish qendrojne ne kembe te pagjunjezuar. Per shekuj e mijevjecare me rradhe, edhe pse forma e tyre ka marre trajta te tjera, per shkaqe te ndryshme, ata serish arrijne te pershtaten ne menyren me madheshtore ! Dhe ti akoma me thua qe " nuk ia dal dot " ?!?! Ndoshta vertete do shume kohe, ndoshta eshte shume e veshtire ...por nese ti arrin te durosh mjaftueshem...patjeter do ta gjesh forcen qe te ngrihesh ! 😍🤗
.
Drone photo by @lon.neli 👏

Malet mbartin disa sekrete, prej te cilave ne kemi shume nevoje te mesojme. Nuk ka rendesi sa erera te stuhishme I kane sfiduar, ata serish qendrojne ne kembe te pagjunjezuar. Per shekuj e mijevjecare me rradhe, edhe pse forma e tyre ka marre trajta te tjera, per shkaqe te ndryshme, ata serish arrijne te pershtaten ne menyren me madheshtore ! Dhe ti akoma me thua qe " nuk ia dal dot " ?!?! Ndoshta vertete do shume kohe, ndoshta eshte shume e veshtire ...por nese ti arrin te durosh mjaftueshem...patjeter do ta gjesh forcen qe te ngrihesh ! 😍🤗 . Drone photo by @lon.neli 👏

710 Likes (last 100 likes only):