an online Instagram web viewer
ZELFBEELD~| En dan ben je 'alweer' 4 maanden bij ons, het klinkt zo simpel, bijna alsof het niets is.Nou niets is minder waar. Alles is anders nu jij er bent, de dingen waar ik me voorheen ontzettend druk over kon maken zijn ineens relatief. Niet dat er geen zorgen meer zijn, niet dat het niet belangrijk meer is, maar alles verdwijnd naar de achtergrond wanneer ik jou zie, hoor, ruik of alleen maar aan je denk!

Zo ben ik weer bezig met het oppakken van *foodiesuus*. Daarbij hoort een gezonde levensstijl. Voorheen een ultra fitte Suus, die erg streng voor zichzelf was. Dat past niet bij nu. Wel een gezonde levensstijl, lekkere en verantwoorde maaltijden om weer back in shape te komen, want ja ik irriteerde me van de week onwijs aan mijn dikke pens in dat leuke nieuwe jurkje. Ach het was maar voor heel even, want toen ik van de winkelruit naar de kinderwagen keek was ook dat weer relatief!

Wees nou eens eerlijk? Wat zie jij wanneer je in de spiegel kijkt? Hoe kritisch ben je op jezelf? Zo zie ik alleen die dikke pens..Herkenbaar?

Van fitgirl naar fitmom in 3...2...1....♡ #love #instagramers #smile #momlife #fitmom  #momlifestyle #fitspo #zelfbeeld #foodie #zwagerschap #firsttimemommy #potspartumbody #newborn #maisonscotch #spiegelbeeld

ZELFBEELD~| En dan ben je 'alweer' 4 maanden bij ons, het klinkt zo simpel, bijna alsof het niets is.Nou niets is minder waar. Alles is anders nu jij er bent, de dingen waar ik me voorheen ontzettend druk over kon maken zijn ineens relatief. Niet dat er geen zorgen meer zijn, niet dat het niet belangrijk meer is, maar alles verdwijnd naar de achtergrond wanneer ik jou zie, hoor, ruik of alleen maar aan je denk! Zo ben ik weer bezig met het oppakken van *foodiesuus*. Daarbij hoort een gezonde levensstijl. Voorheen een ultra fitte Suus, die erg streng voor zichzelf was. Dat past niet bij nu. Wel een gezonde levensstijl, lekkere en verantwoorde maaltijden om weer back in shape te komen, want ja ik irriteerde me van de week onwijs aan mijn dikke pens in dat leuke nieuwe jurkje. Ach het was maar voor heel even, want toen ik van de winkelruit naar de kinderwagen keek was ook dat weer relatief! Wees nou eens eerlijk? Wat zie jij wanneer je in de spiegel kijkt? Hoe kritisch ben je op jezelf? Zo zie ik alleen die dikke pens..Herkenbaar? Van fitgirl naar fitmom in 3...2...1....♡ #love  #instagramers  #smile  #momlife  #fitmom   #momlifestyle  #fitspo  #zelfbeeld  #foodie  #zwagerschap  #firsttimemommy  #potspartumbody  #newborn  #maisonscotch  #spiegelbeeld 

4 Comments:

  1. gabriellavanrosmalen.nl

    Het zou veel eerlijker zijn als je zag hoe prachtig dat jurkje zit, hoe leuk je haar zit en hoe mooi je ogen stralen! 😊 Ik probeer in de spiegel alleen de positieve kanten te zien, dan is het een stuk leuker allemaal.

83 Likes: