an online Instagram web viewer
Ik kijk naar jou, jeetje wat kijk ik graag naar jou! Vandaag kijk ik het liefst de hele dag naar jou. Vandaag met een vette lach en een dikke traan. 
Wat hebben hebben wij een ontzettend fijne en intieme tijd achter de rug!
Eerst onzeker en bang toen ik net wist dat je in mijn buik groeide, daarna intens genieten van al je bewegingen die ik voelde en mijn groter wordende buik!
Toen kwam je op de wereld en waren we zo kwetsbaar samen, jij en ik! Samen met je onwijs lieve papa, je grote zus en alle lieve mensen om ons heen hebben we heel erg kunnen genieten van jouw eerste weekjes in ons leven!

Nu ben je, ik wilde 'al' zeggen, maar je bent nog maar 3,5 maand oud, en ik ga morgen weer werken. Dankbaar, trots en emotioneel kijk ik terug om een fantastisch jaar met jou lieve Goos, mijn alles, mijn liefde, mijn kleine bolleboos! Wat hou ik van jou!!! Ik verheug me op alles wat nog komen gaat, alle liefde, ons mooie gezinnetje, maar vandaag sta ik even stil bij hoe het allemaal begon en lach ik nog meer naar jou, met een traantje van geluk ♡
#alleenmaarliefde #baby #babylove #eindeverlof #weeraanhetwerk #babyboy #love #instadaily #emotioneel #zwangerschap

Ik kijk naar jou, jeetje wat kijk ik graag naar jou! Vandaag kijk ik het liefst de hele dag naar jou. Vandaag met een vette lach en een dikke traan. Wat hebben hebben wij een ontzettend fijne en intieme tijd achter de rug! Eerst onzeker en bang toen ik net wist dat je in mijn buik groeide, daarna intens genieten van al je bewegingen die ik voelde en mijn groter wordende buik! Toen kwam je op de wereld en waren we zo kwetsbaar samen, jij en ik! Samen met je onwijs lieve papa, je grote zus en alle lieve mensen om ons heen hebben we heel erg kunnen genieten van jouw eerste weekjes in ons leven! Nu ben je, ik wilde 'al' zeggen, maar je bent nog maar 3,5 maand oud, en ik ga morgen weer werken. Dankbaar, trots en emotioneel kijk ik terug om een fantastisch jaar met jou lieve Goos, mijn alles, mijn liefde, mijn kleine bolleboos! Wat hou ik van jou!!! Ik verheug me op alles wat nog komen gaat, alle liefde, ons mooie gezinnetje, maar vandaag sta ik even stil bij hoe het allemaal begon en lach ik nog meer naar jou, met een traantje van geluk ♡ #alleenmaarliefde  #baby  #babylove  #eindeverlof  #weeraanhetwerk  #babyboy  #love  #instadaily  #emotioneel  #zwangerschap 

8 Comments:

 1. echtegerechten.nl

  Mooi!! Op naar de volgende fase!

 2. foodfromclaudnine

  Wat een lieve foto 😍

 3. naat1975

  ❤️

 4. jansen131

  wauw! mooi gesproken. trots op jou!!!

 5. mamaxrachelle

  Lieve woorden! Geniet nog extra van vandaag, en alvast succes en sterkte voor morgen!

 6. marjolein.stolk

  😍😍😍

75 Likes: