an online Instagram web viewer
________________________________________________ ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ @ig_discover_holland
๐Ÿ”ธ Present the artist: @kaatje046_nl
๐Ÿ“Œ Sittard
__________

Note:

Sittard (Limburgs: Zitterd)[2] is een stad in Nederlands-Limburg, in het overgangsgebied tussen Midden-Limburg en het Zuid-Limburgse heuvelland. Het is een van de oudste plaatsen in Nederland en de op een na oudste stad (met stadsrechten) van Limburg.

Sittard ontwikkelde zich in en nabij het dal van de Geleenbeek, met parallel daaraan de gegraven Molenbeek. In het centrum zijn deze beken overkluisd. Ten zuiden van het centrum bevindt zich in dit dal het Stadspark Sittard. De hoogte bedraagt ongeveer 45 meter in het centrum. Naar het zuidoosten neemt de hoogte snel toe in de richting van de Kollenberg, behorend tot het Plateau van Doenrade en ruim 91 meter hoog. Ook aan de westzijde loopt de hoogte enigszins op: Het Plateau van Graetheide verheft zich daar tot ongeveer 55 meter hoogte.
In het noordoosten vormt de Roode Beek de grens met Duitsland. Hier ligt het Parkbos Millen nabij Kasteel Millen.
__________
Congratulations!
Photo selected by: @hilde2020
Tag: #ig_discover_holland

_____________

We appreciate your supporting by following.
We support the artist's captures!!!
_____________

________________________________________________ ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ @ig_discover_holland ๐Ÿ”ธ Present the artist: @kaatje046_nl ๐Ÿ“Œ Sittard __________ Note: Sittard (Limburgs: Zitterd)[2] is een stad in Nederlands-Limburg, in het overgangsgebied tussen Midden-Limburg en het Zuid-Limburgse heuvelland. Het is een van de oudste plaatsen in Nederland en de op een na oudste stad (met stadsrechten) van Limburg. Sittard ontwikkelde zich in en nabij het dal van de Geleenbeek, met parallel daaraan de gegraven Molenbeek. In het centrum zijn deze beken overkluisd. Ten zuiden van het centrum bevindt zich in dit dal het Stadspark Sittard. De hoogte bedraagt ongeveer 45 meter in het centrum. Naar het zuidoosten neemt de hoogte snel toe in de richting van de Kollenberg, behorend tot het Plateau van Doenrade en ruim 91 meter hoog. Ook aan de westzijde loopt de hoogte enigszins op: Het Plateau van Graetheide verheft zich daar tot ongeveer 55 meter hoogte. In het noordoosten vormt de Roode Beek de grens met Duitsland. Hier ligt het Parkbos Millen nabij Kasteel Millen. __________ Congratulations! Photo selected by: @hilde2020 Tag: #ig_discover_holland  _____________ We appreciate your supporting by following. We support the artist's captures!!! _____________

27 Comments:

 1. ig_discover_holland

  Prachtige foto Karen! Gefeliciteerd @kaatje046_nl ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ†๐Ÿ†

 2. hilde2020

  Gefeliciteerd Karen @kaatje046_nl ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

 3. irene.ong

  ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜€๐Ÿ˜

 4. j.aalvanger

  Gefeliciteerd Karen met je feature ๐ŸŽ‰ ๐ŸŽŠ ๐Ÿ’ฅ ๐Ÿ“ธ

 5. fav_skies

  Congratulations ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

 6. photobylotte

  Prachtig

 7. ghita_carpediem

  Gefeliciteerd ๐Ÿ‘

 8. global_windmills

  Congratulations ๐Ÿ‘๐Ÿ†๐ŸŽ†๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ

 9. bestofnetherlands

  Wonderful. Congratulations ๐Ÿ’›๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

 10. worldwide_tree

  ๐Ÿ˜Š Wonderful capture! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

 11. estherliefdevoornatuur

  Van harte gefeliciteerd @kaatje046_nl ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐Ÿ’–๐Ÿ˜‰๐Ÿ‘๐Ÿผ duk verdient ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

392 Likes (last 100 likes only):