an online Instagram web viewer
Hujan hujan dan sejuk ni perut asyik lapo je kan... Rasa nak makan je...
Haishhh... macam mn nak diet gini...
Habislah azam baru diawal tahun...😂😂😂
.
Kan best kalau ada yang ringan tp mengenyangkan dan membantu dalam proses menurunkan berat badan...
.
Mmmm... apa masalahnya, Forever Lite kan ada...😊😊😊
.
.
Kalau dicampurkan dengan Pomesteen Power Atau Aloe Nectar Berry, lagi power rasa dan khasiatnya...
.
Tak caya?
Cubalah... pasti terbaik dari Forever...
Ia juga cara yang terbaik dalam membantu mengawal berat badan, nak menambahkan berat badan pun boleh...
.
.
KEBAIKAN FOREVER LITE
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
📌Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan.
📌Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin.
📌Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian .
📌Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat.
📌Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan.
📌Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak.
📌Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan).
📌Baik untuk kesihatan jantung.
📌Membina otot badan
📌Sumber terbaik asid amino
.
Jom jangan segan segan, whatsapp je... pasti kecewa kalau tak cuba sekarang😄
.
www.wasap.my/60139814100
.
#ForeverLite #FlMilkShake
#sihatdalaman_cantikluaran
#nitaamri0139814100
.
SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹
.

Hujan hujan dan sejuk ni perut asyik lapo je kan... Rasa nak makan je... Haishhh... macam mn nak diet gini... Habislah azam baru diawal tahun...😂😂😂 . Kan best kalau ada yang ringan tp mengenyangkan dan membantu dalam proses menurunkan berat badan... . Mmmm... apa masalahnya, Forever Lite kan ada...😊😊😊 . . Kalau dicampurkan dengan Pomesteen Power Atau Aloe Nectar Berry, lagi power rasa dan khasiatnya... . Tak caya? Cubalah... pasti terbaik dari Forever... Ia juga cara yang terbaik dalam membantu mengawal berat badan, nak menambahkan berat badan pun boleh... . . KEBAIKAN FOREVER LITE ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 📌Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan. 📌Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin. 📌Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian . 📌Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat. 📌Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan. 📌Sangat baik diambil untuk ibu yang menyusukan anak bagi menambah tenaga & pengeluaran air susu yang banyak. 📌Membuatkan anda berasa kenyang yang lama( baik untuk diet pengurusan berat badan). 📌Baik untuk kesihatan jantung. 📌Membina otot badan 📌Sumber terbaik asid amino . Jom jangan segan segan, whatsapp je... pasti kecewa kalau tak cuba sekarang😄 . www.wasap.my/60139814100 . #ForeverLite  #FlMilkShake  #sihatdalaman_cantikluaran  #nitaamri0139814100  . SIHAT ITU ANUGERAH TERINDAH🌹 .

0 Comments:

    3 Likes: