an online Instagram web viewer
Kak Lina Pom Pom di  set penggambaran untuk shooting iklan #LentikDara yang akan ditayangkan di #TV3 tak lama lagi!!!
.
Sumpahhh tak sabar nak tengok iklan Lentik Dara bermula 22 Januari 2018 nie! Setiap hari iklan akan diulang tayang sebanyak 7 KALI diantara jam 6 petang sehingga 11 malam untuk tempoh satu tahun. Dah la time tu paling ramai orang tengok TV3...peak hours uolls... Bestnyaaaaa!!! Makin meletop la jus kurus ajaib viral NO#1 Malaysia ni.
.
Uolls yang nak dapatkan Lentik Dara atau nak jadi agen sah boleh DM/PM 📲 0102637006 sekarang atau terus klik link WhatsApp di bio ⬆.
.
Jom sama² lentik & sama² buat duit 💰.
.
#lentikdara
#teamarsheema
#lentikdarashake
#lentikdararich927 
#lentikdaramalaysia #moodrepublik2017 #lentikdaradimoodrepublik2017
#lentikdaraampang
#lentikdaralangat
#lentikdaracheras
#lentikdarabalakong
#lentikdarasgbuloh

Kak Lina Pom Pom di set penggambaran untuk shooting iklan #LentikDara  yang akan ditayangkan di #TV3  tak lama lagi!!! . Sumpahhh tak sabar nak tengok iklan Lentik Dara bermula 22 Januari 2018 nie! Setiap hari iklan akan diulang tayang sebanyak 7 KALI diantara jam 6 petang sehingga 11 malam untuk tempoh satu tahun. Dah la time tu paling ramai orang tengok TV3...peak hours uolls... Bestnyaaaaa!!! Makin meletop la jus kurus ajaib viral NO#1  Malaysia ni. . Uolls yang nak dapatkan Lentik Dara atau nak jadi agen sah boleh DM/PM 📲 0102637006 sekarang atau terus klik link WhatsApp di bio ⬆. . Jom sama² lentik & sama² buat duit 💰. . #lentikdara  #teamarsheema  #lentikdarashake  #lentikdararich927  #lentikdaramalaysia  #moodrepublik2017  #lentikdaradimoodrepublik2017  #lentikdaraampang  #lentikdaralangat  #lentikdaracheras  #lentikdarabalakong  #lentikdarasgbuloh 

0 Comments:

    5 Likes: