an online Instagram web viewer
New Look De'Xandra

Botol baru dengan semangat baru. 
Siapa penggemar minyak wangi??? Anda bertuah kerana De'Xandra kini bawakan new look yang sangat elegant.

Botol yang penuh dengan identitinya tersendiri, dengan semburan serata yang lembut menyebarkan wangiannya mengena pada semua tempat.

Spray yang lebih smooth ni membuatkan zarah-zarah kecil yang keluar tersebar dengan lebih wangi menaikkan lagi kayakinan & seri si pemakai.

AWAS....⚠⚠ ia sangat menggangu emosi sesiapa saja yg belum memilikinya. Peminat De'Xandra yang nak cuba silalah mencubanya kerana sekarang stok sudah ready ya. 😊😊 TERBARU De'Xandra keluarkan 10 bau dulu untuk 1st batch. 
www.wasap.my/60134261388/NewDexandra

#Dexandraperfumes #fenomenadexandra #wangiankehidupan #minyakwangimurah #mesrasolat #dropshipdiperlukan #sideincome #bodyordourless #TrustedSeller #AgentID2855

New Look De'Xandra Botol baru dengan semangat baru. Siapa penggemar minyak wangi??? Anda bertuah kerana De'Xandra kini bawakan new look yang sangat elegant. Botol yang penuh dengan identitinya tersendiri, dengan semburan serata yang lembut menyebarkan wangiannya mengena pada semua tempat. Spray yang lebih smooth ni membuatkan zarah-zarah kecil yang keluar tersebar dengan lebih wangi menaikkan lagi kayakinan & seri si pemakai. AWAS....⚠⚠ ia sangat menggangu emosi sesiapa saja yg belum memilikinya. Peminat De'Xandra yang nak cuba silalah mencubanya kerana sekarang stok sudah ready ya. 😊😊 TERBARU De'Xandra keluarkan 10 bau dulu untuk 1st batch. www.wasap.my/60134261388/NewDexandra #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #sideincome  #bodyordourless  #TrustedSeller  #AgentID2855 

0 Comments:

    5 Likes: