an online Instagram web viewer

DEXANDRA NEW PACKAGING! Setelah 2 tahun Dexandra di pasaran, kami akan berubah ke packaging baru yg lebih WOW! . Lepas ni takde lagi dah akan disamakan lagi dgn botol perfume yg kita selalu nampak tu. Alaa, yg tutup silver berbentuk silinder mcm botol lama kami tu. hehe... . Logo baru yg lbh simple, ekslusif dan tersendiri. Takde lg stiker tampal2 seperti yg sedia ada sebelum ni. Dexandra sbg produk tempatan akan nampak lebih hebat dan bertaraf antarabangsa. PERGHH! . Untuk packaging baru ni, QC diperketatkan dari kotak hinggalah kualiti baunya. Kepuasan pengguna bukan je dari kualiti bau, namun persembahan packaging yg lebih aumm! . Packaging dah smart cmni, barulah yaqin nak keluarkan dari handbag dengan gembira. COMING SOON... cket je lagi..tungguuuu www.wasap.my/60134261388 #dexandranewpackaging  #clearancesalesRM45  #Dexandraperfumes  #fenomenadexandra  #wangiankehidupan  #minyakwangimurah  #mesrasolat  #dropshipdiperlukan  #sideincome  #bodyordourless  #TrustedSeller  #AgentID2855 

0 Comments:

    8 Likes: