an online Instagram web viewer
#homeonearthberlin#inspiredbynature
🆒🌿📷🍀🆒

14 Comments:

 1. tatjanizza

  Hej, jbt, jesi li ti to stvarno u Berlinu? :)

 2. darijan.simic

  @tatjanizza Bio sam, nisam više, nažalost.

 3. tatjanizza

  Kad, koliko?

 4. darijan.simic

  @gordana_pi amazing hackeschehöfe 🙌🙌🙌🙌

 5. darijan.simic

  @tatjanizza od 8. do 14.

 6. tatjanizza

  Kul, mislila sam da ces se javiti kad budes dolazio. :) bitno da si ubo dobro vreme bez mnogo kise.

 7. darijan.simic

  @tatjanizza Mnogo više nego kul, vjeruj mi. Imao sam najboljeg vodiča na svijetu koji je diktirao veoma jak tempo. Praktično, obišli smo i vidjeli sve što se moglo obići i vidjeti u tih nekoliko dana. Moj osnovni utisak je sljedeći: da bi čovjek upoznao i doživio Berlin u potpunosti, treba u njemu da provede cijeli svoj život. Javiću se sljedeći put. Pozdravi Kaju i Dragana!

 8. tatjanizza

  Mislim da je za dozivljaj Berlina potrebno par dana. Kao I ljubav, uostalom, Ili te strefi ili uzalud cekas :) ,Ako te strefi onda trazis pozitivne stvari I vidis samo to, kao tele, a ako te ne strefi vidis samo lose I eto tu si da bi bio u vezi /Berlinu :) Takodje, Berlin se ne obilazi turisticki, jer ili ti ostane dusa ili ti je sve bezze. U svakom slucaju, nije za svakoga :) drago mi je sto ti se svideo :(

 9. darijan.simic

  @tatjanizza Da, za doživljaj je dovoljno par dana, ali za potpuni doživljaj mnogo više. Jako mi se dopao Berlin. Čaroban je to grad sa čarobnom energijom. Nisam ni mislio na klasični turistički obilazak, ovo je bilo nešto zaista posebno, jedno predivno iskustvo, ne bih da detaljišem.

 10. tatjanizza

  Vidimo se onda uskoro :)))

 11. darijan.simic

  @tatjanizza Nadam se 🙋🙋🙋

 12. marnierandallcraycroft

  Gorgeous! Love it!

18 Likes: